3
sep
Seneste opdatering: 4/9-10 kl. 0320
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Imam opfordrer til at halshugge Wilders (Paul Belien Goes to Work for Geert Wilders)

Låget letter

I Tyskland er det med et brag, selvom det ret beset er Sarrazin affære nummer to på få måneder. I Sverige er det sket millimeter for millimeter. I TV begyndte det med Åkessons nærmest sensationelle møde med Mona Sahlin i juni 2008. I pressen først med hans kronik i Aftonbladet i september 2009. Før den tid var der lukket for presseadgang for Sverigedemokrater, uanset var Drude Dahlerup påstår. Men nu pibler det i alle kroge i Sverige også, og det vi bevidner er pressens lange tilbagetog fra Moskva….”øh, vi havde ytringsfrihed hele tiden”. Svaret er, at det er løgn. Virkeligheden og internettet har presset den igennem til det gamle opinionsmonopols store fortrydelse. Nu har de kun at håbe på, at det fortrængte ikke vender tilbage i dæmonisk form, for så er skylden selvfølgelig i høj grad fortrængernes.

“Inför valet 1998 hade en stor grupp ledande journalister kommit överens om att undvika att nämna Det nya partiets och mitt eget namn. Detta meddelade tidigare chefredaktören för SvD, Mats Svegfors inför häpna åhörare. På detta sätt bannlyste man ganska effektivt ett politiskt parti, där de flesta aktiva var unga kvinnor och män! Får man göra så? Givetvis inte! Var det någon som reagerade på det lagvidriga beteendet? Givetvis inte. Inför 2010 års val har journalister av alla de slag kommit överens om att bara nämna Sverigedemokraterna med prefixet “de främlingsfientliga”. Utfrågningar av SD sker i en helt annan ton ( = med en helt annan avsikt) än övriga partier.”Jag kommer i sammanhanget att tänka på Ströyers teckning så här års 1991 med texten

– Pappa, vad är ny demokrati?
– Det är när Ian Wachtmeister släpps in i valprogrammen i TV.

Den nya demokratin är nu borta ur Sverige. I Danmark är Jimmie Åkesson inbjuden att delta i en stor politisk debatt! I Danmark finns förslag att begära att Europarådet ska föranstalta om särskilda valobservatörer i de svenska valen…
Ian Wachtmeister: Mediernas förföljelse av Jimmie Åkesson hör inte hemma i en demokrati.

Sverigedemokraterne har skabt panik i den svenske valgkamp. Politikere og medier foretager lige nu alverdens krumspring for at holde partiet ude af Riksdagen ved valget 19. september. Men Sverigedemokraternes fremgang er kun er et symptom på nogle omfattende og såre reelle problemer med indvandring og integration i det svenske samfund. Det vil kun blive værre, hvis de ansvarlige ikke øver selvkritik og ændrer politik Karen Jespersen: Den svenske elite ligger som den har redt (EB: Hvad siger den almindelige svensker? ‘Danskar har rätt om invandringsproblem’)

Vaklen i geleddet hos GZ-tilhængere

Even those who support the proposed mosque at New York’s Ground Zero want it moved to a different location, according to a new poll.

Some 38 per cent of New Yorkers who back the project in principle say it should not be built so close to the site where terrorists flew planes into the Twin Towers on September 11 2001.

Across all those polled, 67 per cent said it should be moved away from Lower Manhattan to avoid being disrespectful to those killed in the attack.

The poll is the latest in a string of surveys which show widespread and swelling opposition to the project, called Park51. […] Now even New Yorkers who BACK Ground Zero mosque want it moved

Pakistansk minister: Obama som kalif

Vi undgår af gode grunde alt der lugter af ‘birther’-spekulationer og krypto-muslim-paranoia vedrørende Barack Obama. Når der nu er så meget gedigen dokumentation der giver anledning til reel bekymring om præsidentens dagsorden og politiske ståsted, hvorfor så kaste sig over sikre troværdighedsdræbere? Historien her har da heller ikke som pointe at ‘der nok er noget om snakken’, men at i det mindste nogle i den muslimske verden opfatter ham som sådan. De ved naturligvis ikke noget vi ikke ved, så denne mageløse tiltro der udvises her må i stedet bygge på politiske udmeldinger og signaler til den muslimske verden – og det bliver derfor endnu en grund til at amerikanerne burde bekymre sig om hvis og hvilke interesser Obama forfølger. Historien kunne ligne en and, men den ser ud til at stamme fra et pakistansk nyhedsbureau, og den cirkulerer vidt og bredt, så vidt det kan konstateres uden debunking (LFPC).

A Pakistani minister wants US President Barack Obama to offer Eid prayers at Ground Zero in New York and become the “Amir-ul-Momineen” or Caliph of Muslims.

Minister of State for Industries Ayatullah Durrani, who belongs to the ruling Pakistan People”s Party, said the upcoming Eid-ul-Fitr festival, expected to be observed on September 11, would be a “golden opportunity” for Obama to offer Eid prayers and declare himself the leader of all Muslims. […]

Durrani, a former member of the Pakistan Ideological Council, contended that the Muslim world is in “dire need” of a Caliph and occupying this distinguished slot would provide Obama “exemplary titles” like “Mullah Barack Hussain Obama” or “Allama Obama”. […] Pak Minister wants Obama to be ”leader of all Muslims”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mackety
Mackety
11 years ago

> Steen

OT – Sidste nye om Sibel:

http://ekstrabladet.dk/112/article1403296.ece

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Mackety

Fætter og kusine ligner hinanden som tvillinger. Gad vide, hvor mange generationer indavl har været brugt i den slægt?

Jeg er ikke sikker på, at denne Sibek er uskyldig. Hun kan sagtens være en forskruet og umoden person, der hurtigt fandt ud af, hvor dum hun har været. Hun kunne have sagt fra overfor politiet på et langt tidligere tidspunkt, og derefter ville hun være blevet beskyttet.

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
11 years ago

Er du sikker på, at den pakistanske minister ikke bare er ude på at give Obama the kiss of death? Han læser vel også amerikanske aviser.

Pk
Pk
11 years ago

Miljøpartiet taler om, at mennesker skulle kunne rejse derhen de ønsker.
Jeg ser det for mig; millioner af f.eks svenskere ønsker naturligvis at rejse
til Pakistan eller andre vidunderlige lande og hvorfor skulle det gøres svært?
Ideen er Ok , hvis verden lige nu er paradiset, men desværre.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago
Nils
Nils
11 years ago

Lidt OT. Fra inboksen. Svensk inspiration til valghandling i bananstat.

“Pressmeddelande
2 september 2010
Utrikesdepartementet

Svenska valobservatörer till Kirgizistan

Regeringen har idag beslutat att skicka en valövervakare, nio valobservatörer och en statistiker till Kirgizistan inför parlamentsvalet den 10 oktober.

– Det är viktigt att det kommande parlamentsvalet i Kirgizistan genomförs i enlighet med internationella normer och att Sverige kan bidra med expertis till denna valobservatörsinsats, säger biståndsminister Gunilla Carlsson.

Beslutet att skicka valövervakare har fattats efter en begäran från Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa (OSSE).

Sida ansvarar för rekrytering och utbildning av svenska valobservatörer.”

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Det är bra att ni uppmärksammar miljöpartiets vansinnigheter för det kommer påverka er också så som grannland till Sverige om dom får igenom sin politik och verkligen öppnar gränserna för all världens slödder.

JensH
JensH
11 years ago

Man tror det er løgn, men den rød-grønne alloance i Sverige er kommet “överens om migrationen, og de mener at den nuværende regering tolker udlændingeloven alt for stramt (følger de ikke med i stastikkerne Migrations-verket udsender hvert år??), “och vill att asylprocessen och reglerna för anhöriginvandring ses över”: http://svt.se/svttext/web/pages/117.html Hvordan er det overhovedet muligt at indføre en mere lempelig udlændingepolitik i et land der de facto har fri indvandring?? Ønsker Mona Sahlin i virkeligheden ikke at skulle bære det tunge ansvar det er at være statsminister, siden hun vifter en sådan rød klud op i hovedet på de traditionelle Socialdemokratiske… Read more »

Morten - - -
11 years ago

Den meget unge Jimmy Åkesson har gjort det utroligt godt, og formået utroligt meget. Jeg er aldeles imponeret og fuld af sympati for ham og hans mod. Jeg beundrer ham og misunder ham hans personlige integritet og styrke. Og så kan jeg fortælle det svenske befolkningsflertal en sandhed, det ikke er indviet i: Kun den stærke kan dømme andres, de svageres, synspunkter ude – aldrig omvendt! Derfor kan udelukkelse af meningstilkendegivelser i debatten KUN handle om magt. KUN. Prøv selv at anfægte det! Hvis du er svensker og indser denne universelle kendsgerning – så må det svimle for dig at… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago

“Inför 2010 års val har journalister av alla de slag kommit överens om att bara nämna Sverigedemokraterna med prefixet “de främlingsfientliga”.” Præcist det samme kunne man høre i P1 Morgen fredag kl cirka 7.45. Pæren falder sjældent langt fra hesten. I samme udsendelse havde man fornøjelsen at at høre professor i statsvidenskab Palle Svensson, forklare de undrende lyttere at der ikke var tale om hverken censur eller uheldige valgprocedurer i Sverige. Ifølge den belæste professor, der har ansvaret for uddannelse af unge mennesker på højt niveau, er definitionen på censur, at man skal søge om tilladelse til at udgive noget.… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x