11
sep
Seneste opdatering: 12/9-10 kl. 2347
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Gregorius Nekschot optræder af sikkerhedsgrunde ikke på fotos undtagen i burka. Alle ved hvordan sådan en ser ud, men kun Nekschot fortæller om, hvordan der føles indeni den.) En lørdag af den 11 september af de helt sjældne i København. Jeg er ikke meget for at give konferencer karakter, men det er sikkert, at aldrig er der blevet leet så meget på én, og det skal nævnes at Shabana Rehman har lagt masser af over- og undertoner til sin scenepersonlighed, siden jeg så hende løfte Documents redaktør Rustad i Tivoli for cirka fire år siden. Hun er blevet forrygende nu. Steyn er selvfølgelig brilliant, men mere om ham i de kommende dage. Klik f. helskærm.

Humor, satire og ytringsfrihed. Canadieren Mark Steyn modtog i forlængelse af konferencen dette års Sappho-pris. Se programmet her.Se Mark Steyn i DR 2 Deadline kl. 22.30. En usædvanligt resigneret og modløs Kurt Strand overfor veloplagte Steyn.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Aftonbladets læsere er mildt sagt ikke heeelt enige i, at Danmark er sådan et dårligt eksempel for Sverige, som redaktionen og PK-journalisterne konstant prøver at indbilde dem ved den mindste lejlighed 😀 Tak for, at I ser lige igennem “elitens” PK-propaganda, kære svenskere. http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/helleklein/article7771678.ab#like Ta varning av Danmark – rösta för ett annat Sverige Hur kunde det gå så illa i Danmark? Det är en fråga många ställer, särskilt vi som vuxit upp i Skåne och haft Köpenhamn som huvudstad snarare än Stockholm. … Typiske eksempler: Stiff One, 39 år, Idag 11:06 Det börjsar bli patetiskt att se alla vänstersvenskar… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  steen

Ja, hende Helle Klein er da helt vildt langt ude i hampen 😉 Jeg kan ikke helt finde ud af, om de svenske journalister og redaktører sidder så isoleret oppe i deres elfenbenstårne, fjernt fra den dystre virkelighed mange almindelige svenskere kun kender alt for godt, at de selv tror på alle deres floskler, bortforklaringer og PK-ævl, eller om de godt er klar over, at skuden er læk og desperat prøver at stoppe alle lækagerne og håber på, at de kan købe sig tid til holde den flydende bare lidt længere. Hvis disse journalister mv. nogensinde selv læser kommentarerne og… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Apropos – Svensk avis sviner igen Danmark til 😉 http://ekstrabladet.dk/nationen/article1409632.ece Aftonbladet – Sveriges største avis – er igen på krigsstien mod Danmark. Denne gang advarer den politiske redaktør mod at Sverige ender som Danmark …. Hvilket land bor du i? (Hvilken integrations- og udlændingelovgivning kan du bedst lide?) Sveriges (Hvilken integrations- og udlændingelovgivning kan du bedst lide?) Danmarks (Hvilken integrations- og udlændingelovgivning kan du bedst lide?) Det ved jeg ikke Sverige 12.77 % 84.49 % [!!!] 2.72 % [ I har tabt, Helle Klein 😉 – giv dog op!] Danmark 12.63 % 82.07 % 5.29 % Et helt tredje land… Read more »

Hans Lundqvist
Hans Lundqvist
11 years ago

@Emeritus

Selvfølgeligt kan kan Birthe Rønn ikke det, det er politisk valgflæsk, som skal skaffe DF stemmer.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

“Radikalt nej til ny udlændinge-aftale med S og SF” – det skal nok blive ‘sjovt’ … http://www.berlingske.dk/politik/radikalt-nej-til-ny-udlaendinge-aftale-med-s-og-sf Stik imod ønsket fra S og SF nægter de Radikale at forny aftalen fra sidste valgkamp om ikke at lade 24-års reglen stå i vejen for en S-ledet regering. R vil gå til valg på at afskaffe reglen. Af Theis Lange Olsen, Uffe Tang Søndag den 12. september 2010, 22:30 Uenigheden i oppositionen om udlændingepolitikken vil stå tindrende klar, når næste valgkamp bliver skudt i gang. For de Radikale vil ikke lave en aftale med S og SF om, at den omdiskuterede 24-års… Read more »

Prudentius
11 years ago

Steyn siger at Grækenland ingen stor muslimsk befolkning har!?

Jeg ved det ikke med sikkerhed, men synes at have hørt/læst det stik modsatte.

Grækerne skulle således, ifølge min viden, have den dårligste demografi (1, 2-3 stykker) og en meget stor muslimsk befolkning.

Hmm…

Prudentius
11 years ago

“Man skal tro på integration”

Hold krudtet tørt og tro på GUD, Kurt Strand, ikke integrationen. 🙂

Det er vel ikke så svært at forudse hvordan fremtiden vil tage sig ud, det bliver “bare” mere af det samme!

Altså: Flere muslimer, mere politisk vold (jihad), mindre/ingen ytringsfrihed, nedbrudte og udslidte myndigheder der ikke kan/vil stille noget op, mere snak om “integrationen”….osv.

På den lidt længere bane bliver der tale om fuldstændigt sammenbrud og opbrud. Et Europa i enklaver.

Kan europæerne stadig ikke under disse nye forhold vende skuden, er det hurtigt slut.

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Hvad er mon baggrunden for, at Mark Steyn kan analysere Europa, som han gør, nødvendigheden af, at Kurt Westergaards ikke kan gå uden for en dør uden bodyguards, og at arbejdskraftens frie bevægelighed nærmest perverterer i afsigelsen af Metock-dommen? Forkert fokus! Et magtfuldkomment og ukritisk fokus på individets ret – ikke i forhold til Staten, men individets uindskrænkede ret til at bevæge sig uanset samfundet. Ingen bånd. Gør frit, hvad du vil. Bevæg dig frit, og som du vil. Samfundet betaler, hvad det koster. Europa er lynhurtigt blevet forvandlet til Verdens største socialkontor med risiko for, at den aldrende befolkning… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x