21
sep
Seneste opdatering: 22/9-10 kl. 0502
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Disse lavtuddannede, midaldrende, hvide mænd. Som man kan se, er de nye riksdagsmedlemmer alle godt uddannede og ret gamle er de ikke.: Här är personerna som ska representera SD i riksdagen. Men der er alligevel noget at klage over: “De nedbringer Riksdagens gennemsnitlige antal kvinder“, hvad der i sig selv er yderst betænkeligt. – Se også Ian Wachtmeister og Bengt Westerberg i Rapport – “Hvor dårlig kan vi behandle en politisk modstander i Sverige?”. Fra minut 11:52. Watchmeister er svær at stå for, han siger det enhver har kunnet se: “Svenske politikere har været værre end medierne, og samtlige trænger til et grundlæggende kursus i demokrati.”
Read my lips: Med hensyn til at nedbremse ikke europæeres strømmen til Sverige, ser det næsten lige så sort ud som før i søndags. Om fire år har vi samme diskussion, til den tid med plus 2-300.000 flere, delvis analfabetiske, uintegrerbare udlændinge, plus naturligvis de der er født i landet i mellemtiden. Kursen mod konflikt og samfundsnedsmeltning vil være uændret, hastigheden vil være eksponentielt øgende. De syge, de fattige og de gamle vil rammes hårdest ligesom hidtil. Den solidariske velfærd vil være yderligere afmonteret af sine varmeste fortalere. Eneste forskel er, at der nu er et parti det bliver sværere at lukke munden på, og det vil derfor blive på størrelse med DF eller Fremskridtspartiet i Norge. Den dag SD måtte få nogen indflydelse, vil Sverige være cementeret som et kronisk konfliktcentrum i vores nærområde. Ordet “Øresundsintegration” vil kun blive brugt galgenhumoristisk og ironisk. Man skulle tro, det kunne interessere danske politikere, men det er meget få der kan eller tør tænke 10-20 år frem, selvom alle tendenser allerede er manifeste.
Brunskjorterne kommer

Psykologen Lena Posner grebet af panik over et parti, der har Israelvenlige jøder i ledelsen. Samme panik greb Sionistiska federationen da den opdagede at den havde givet The Herzl Award til Ted Ekeroth for ”exceptionella insatser för Israel och sionismen”. Ekeroth er Sverigedemokrat. Læser man alt hvad Lena Posner-Korosi udtaler til Haaretz, ser man hun enten taler fra en meget skrap  venstreideologisk vinkel, eller at hun trænger hårdt til at få sin viden om SD og Wilders opdateret.

It will not be long before the true anti-Semitic nature of the far-right anti-immigrant Sweden Democrats (SD) party – which won an unprecedented number of seats in Sunday’s elections, is revealed – a leader of the local Jewish community there warned on Monday.
“This is a neo-Nazi party…articulate, and talented…but very dangerous,” said Lena Posner, President of the Official Council of Jewish communities in Sweden, an umbrella organization of Jewish groups in the country. “We know where these people are coming from. They are Nazi sympathizers who, under their jackets, are still wearing their brown shirts.”Sweden’s newly elected party: far-right, pro-Israel, a bane for local Jews

Det siger Pia Kjærsgaard også……

Sd i riksdagen även utan Skåne. Alt tyder dog på, at de stuerene hellere vil flække en arm på tværs. I øjeblikket er alle SD elimineringskneb i brug: Moderaterna vill stoppa Sverigedemokraterna från att ta plats i riksdagens utskott genom att skära ner platserna i utskotten från 17 till 15.Se også Uriaspostens valgreportage fra Malmø: En tur til Malmø – Sverigedemokraterna i Rigsdagen.. Det svenske flertal forstår ikke ikke et vink med en vognstang, det havde man heller ikke ventet. Alle deltager de idag i Aftonbladet mediale moppekampagne, et patetisk syn ! De skal stemmes bort en bloc før de gentænker multikulturen. De vil øve deres hærværk mod landet længe endnu, og som de syv i Riksdagen agerer nu, kan man være vis på én ting: Næste gang er SD dobbelt så store. Hege Storhaug skriver i dag:

”Sivilisasjoner dør ikke fordi de blir drept, men fordi de begår selvmord,” sa den avdøde britiske historikeren Arnold J. Toynbee. Sverige nærmer seg selvmordet år for år. Med den voldelige utviklingen politisk, frykter jeg at Sverige nettopp kan oppleve Europas neste politiske mord på veien som bevisst er staket ut av den selvforaktende eliten.

Svensk sentimentalitet

“Hvad handler den svenske valgkamp egentlig om” spurgte en dansk avis. “Om hvem der skal have magten,” svarede den selv. Og så handlede den om Sverigedemokraterne, ikke om deres politik, men hvad man følte for dem. Derfor ser man at Hetskampanjen har gett resultat og at 6 000 i SD-register uthängda på nätet, og derfor hører man Sahlin, da valgresultatet foreligger, tale lige ned i unge tøsers m/k hjerter uden at sige én politisk sætning. Det er muligt at svenske politikere taler politik med hinanden, men når de henvender sig til folket, er der ikke meget politik i det, og det er nedladende overfor tænkende væsener. I Danmark har vi hevet emner fra det moralske ind idet politiske rum, det trænger Sverige yderst hårdt til. Når man henvender sig til folk, som Mona Sahlin gør her, får man resultater som ses nedenunder. Sentimentaliteten er autoritetens og manipultionens henvendelsesform, hvor ærligheden er demokratiets. Sentimentaliteten var nazismens sprog, en association der ligger lige for, nu den svenske presse selv hiver nazikortet i tide og utide. Sentimentaliteten er Mona Sahlins naturlige form, hvadenten det nu skyldes hendes personlighed eller de lukkede cirkler hun har færdedes i siden hun var 17 år. De Sverigedemokrater jeg tilbragte søndag aften med, var så fjernt fra denne falskhed, som tænkes kan og de mindede mig om, hvad man nemt glemmer, at der findes en stor sund folkelighed i landet, som reagerer meget stærkt og sundt imod følelseshumbug. Hvad det mediepolitiske Sverige mangler i demokrati og tillid til befolkningen, symboliseredes i ét blik af søndagens propaganderendetabloidforsider nedenfor. Med dem stemplede Aftonbladet og Expressen sig selv tydeligere end med mange ledere, som uværdige for et demokrati. (Se også denne kommentar.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] en undersökning som jag hittat på Snaphanen säger de allra flesta att moderaterna måste samarbeta med […]

T
T
11 years ago

Börjar tro att de här killarna var något på spåren trots allt:
http://snovas.blogspot.com/2010/09/sverigedemokraterna-blir-hovmastare.html

Liva
Liva
11 years ago

haha det var herligt at høre den svenske græker. Tak til ham for at stemme på SD. 🙂

Prudentius
11 years ago

Ha, ha, ha 🙂 🙂 🙂

De grækere, de grækere.

Ikke nok med de har opfundet vores civilisation, nu har de så sandelig også tænkt sig at redde den i Sverige.

Men de ved jo også om nogen hvad islamisk herredømme betyder!

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Prudentius

“THIS IS SPARTA! – ÖH, Jag menar ‘Landskrrouna’ ” 😀

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Selv i Israel er der Lena Posner typer , men de er efterhanden skrumpet ind til en eksotisk minoritet af afvigere , selvom de har forskanset sig godt i akademiske positioner. Maske er det mere et spoergsmaal om konformitet , maaske er det Lene goer bare at vaere mer svensk end svenskerne ? Hvis hun paa magisk vis blev transformeret til Israel er det muligt at hun ,uden at spilde et sekund paa filosofiske overvejelser, ville proeve at vaere mer israelsk end israelerne ,mindst een soen i en eliteenhed , intet spoergsmaalstegn ved noget af det.

Jutta
Jutta
11 years ago

“Graekeren der stemte SD”

Stemmerne fra ham og hans udenlandske venner er saa vigtig. De beviser jo, at alt handler om problemer med muslimerne/Islam, som socialdemokraterne/kommunisterne er ansvarlig for.
Bare alle disse invandrer ville tale om det hoejlyd i hvert europaeisk land.

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

Vær vis på, at også mange østasiater har stemt på SD. Især thailændere og philippinere med statsborgerskab, der jo ikke er “bogens folk”, og derfor behandles med (endnu) større foragt end vi. Det vil kunne betale sig for SD – og DF for den sags skyld – at appellere til disse vælgere.

– – –

Jonny
Jonny
11 years ago

Här får Lena Posner-Körösi ett tips av mig, om hon mot förmodan skulle bevärdiga Snaphanen med ett besök. En socialdemokratisk lokalpolitiker/”partiarbetare” talar om “judiska aktivister” och “judisk-borgerlig lobby”. Detta måste ju vara “anti-semitism”, eller vad säger du Lena? Tänk om en sverigedemokrat hade skrivit så om dig och dina vänner, och er “lobbyverksamhet”… “Och det handlar nu just om en brett upplagd lobbyverksamhet som har sin anknytning till nätverk och vänkretsar som kan betecknas som judiska aktivister som Judiska Församlingens i Malmö Fredrik Sieradzki och en annan gren med borgerliga skribenter, politiker och vänner som Svante Weyler, som arbetat på… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

“brunskjorterne..”
Naar Lena Posners efterkommere engang bliver noedt til at flygte fra Sverrige vil det kun vaere dem som Lena afskyer som kan finde paa at hjalpe dem vaek….. Maaske en fremtidig undergrundsvertion af SD vil smugle dem ud til en ventende israelsk undervandsbaad…

Jonny
Jonny
11 years ago
Reply to  Ole Burde

Hon har faktiskt sagt att hon kan tänka sig att flytta till Köpenhamn. Där kan hon hjälpa bröderna Melchior i deras arbete…

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Ole Burde

Det tror jeg at du har ret i – og så skal der altså bare hjælpes, basta!

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

Den kommentar var til Ole.

Fredrik
Fredrik
11 years ago

PK,

Nej, liksom Gotfred Appel hatar han borgare och han anser inte att det finns några riktiga arbetare i Sverige, utom de som har anslutit sig till de revolutionära rörelserna, – inte heller i den övriga västvärlden, i bästa fall arbetararistokrater – och de är lika med borgare. Ergo, han hatar svenskar lika mycket som danskar.

Fredrik
Fredrik
11 years ago

Tips:

Turkiets allt mer öppna stöd till Iran förtjänar att lyftas fram som något av det viktigaste i bruset just nu:

http://online.wsj.com/article/SB10001424052748703989304575504353932654496.html?mod=WSJ_hp_us_mostpop_read

Det verkliga syftet med Ship to Gaza-operationen framstår allt tydligare: Att ge Turkiet en “legitim” ursäkt att “radikaliseras i ren desperation och förödmjukelse”, inte som en aktiv handling utan som en effekt av att “Väst vänder sig från Turkiet”. “It’s beyond our control.”

Pk
Pk
11 years ago

Fra svenske Metro avisen. 21-9-10.
En herre ved navn Gøran Greider, Chefredaktør for Dala-Demokraten.
Denne brave og gode mand kalder folk , som stemmer SVD for affald.
Det skulle vi være pga. af den liberale ides hærgen i Europa.

Det skulle så skabe en masse tabere… åh Halal…. åh halal….
I Sverige skabes meget elendighed af Socialdemokraterne og andre gode partier.
Denne kloge redaktør vender det hele på hovedet. Mon han nogensinde bliver mere fornuftig?
Et spørgsmål; hvordan kan han være ligeglad med volden mod svenskerne?
Kan han ikke lide svenskerne?

Affe
Affe
11 years ago

Man attackerad av gäng och knivskuren i magen för att de trodde att han tillhörde Sverigedemokraterna. Det finns ett intressant och olycksbådande “men” i SvDs artikel: “- Det var tydligen något gäng som hållit sig därvid och av någon anledning trodde man att den här mannen tillhörde Sverigedemokraterna, men det gjorde han ju inte, och gav sig på honom, säger Håkan Westin, befäl vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral, till Sveriges Nyheter.” Har det verkligen någon relevans att han inte tillhörde Sverigedemokraterna? Hade det rentav inte varit någon nyhet om gänget hade knivskurit “rätt” person? http://www.svd.se/stockholm/nyheter/man-knivskuren-pa-sodermalm_5368379.svd Vad som sker idag i Sverige är… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

Du godeste !! Et kvindagtigt skvat af en socialakrobat der i dagens anledning havde gjort sig stor umage med at se moderigtig ud , står og tuder fordi han ikke fik sin slikkepind som han er vant til.

T_H
T_H
11 years ago

Sossernas moralske høyborg er på vei til å bli knust i tusen biter over behandlingen dems av Sverige demokratene. Begynner å få assosisasjoner til Sverige demokraten med “civil rights movement i USA på 1950-1960 tallet”. Både sosserna og de etablerte borgerlige partiene har blitt helt ekstreme, virker som demokrati gjelder “kun” for de som mener det samme som dem selv. De som beskriver Sverige slik som de opplever Sverige blir forkastet, utstøtt, spyttet på og blir behandlet som spedalske! Noe er feil når selv barn på fem år skjønner noe ikke stemmer med samfunnet, men må bli fortiet når de… Read more »

FF
FF
11 years ago

Nettopp! Det svenske valget handlet om noe annet enn politikk. Det handlet om noe helt annet, som da den svenske eliten, som vha. staten har skaffet seg nærmest total dominans over opinionen, klarte å få valget til å handle om. Men politikk handler i siste hånd, om å velge mellom de REELLE alternative politiske tiltak, som partiene går til valg på. Det er disse REELLE forslagene som partiene går til valg på, som ansvarlige velgerne bør overveie i en valgkamp. Ingen mistenkeliggjøring eller bakvasking burde kunne rokke ved det. Men slik er det altså ikke i Sverige. I Sverige har… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

Unge idioter, der græder, fordi de først nu begriber, at meningsmålingerne – sjovt nok – har været relativt pålidelige de seneste uger.

Et velment råd til jamresøstrene: Skil jer af med Mona Sahlin, blot for jeres egen skyld. Og inden hun render med frimærkekassen!

Når man ser hulkesøstrene hér, minder det i forbløffende grad om de formummede ‘kvinder’, der altid løber skrigende rundt efter at endnu en militant muslim er blevet dræbt af Israel.

Beklager, kan ikke lade være med lidt skadefryd.

Mette
Mette
11 years ago

POLITISK KORREKT SVENSK KRIMINALITET?

Hackningen er allerede på forsiden i Danmarks største avis.

http://jp.dk/udland/europa/article2190183.ece

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Gad vide, om S i Sverige overhovedet har nået at fatte endnu, at de 5 procentenheder af deres vælgere, som er gået over til SD, næppe kommer tilbage igen nogensinde, hvorfor det vil være så godt som umuligt for S & co. at vinde fremtidige valg. Og der står nok en hel del flere vælgere på spring til at forlade den synkende skude i protest i de kommende år – nu hvor de har set så mange andre turde gøre det – , hvis indvandringen og “kulturberikningen” af Sverige fortsætter i det samme vilde tempo som nu – eller endog… Read more »

Liva
Liva
11 years ago

“Og så handlede den om Sverigedemokraterne, ikke om deres politik, men hvad man følte for dem. ”

Som da en dansk venstrepolitiker og en dansk socialdemokratisk politiker – to af de gamle garvede – på valgaftenen på TV2 News kaldte SD for slam og ildelugtende. (Lykketoft og Ellemann)

Ville samme to politikere i øvrigt have sagt det samme om et parti hvis det var et parti bestående af indvandrere? At det var slam og ildelugtende? Næppe. Den form for sprog slipper man vist kun afsted med i dag, hvis det er danskere eller svenskere der tales om…

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x