22
sep
Seneste opdatering: 25/9-10 kl. 1658
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bogen er færdig fra trykken og bliver annonceret til salg her snarest. Kronikøren tager sig en velfortjent ferie, men hilser alle og beder mig sige: hun vender tilbage, uvist hvornår, men uden varsel! Støt hendes ret store trykkeomkostninger ved at købe hendes bøger her ude i højre spalte, når vi får dem på.

Det er nettet, stupid !

Der er mange der kloger sig på det, der nu er sket i Sverige. Der er også mange fantasifulde forklaringer på “højrevinden”, i Danmark ikke mindst Politikens. Vi er ikke så sofistiskerede, måske fordi vi ikke får penge for det, så vi har en supplerende forklaring, der er ligetil: Tilbage ved det svenske 2002-valg, da nettet var nyt men udbredt, spekulerede ikke så få svenskere i, om ikke det ville revolutionere svensk debat, skyde hul i mediernes selvbestaltede censur og slå igennem politisk i 2002. Det bla.lige præcis det, der er sket nu med otte års forsinkelse. Et meget centraliseret, topstyret medielandskab, er i helt særlig grad sårbart overfor udfordringer fra “uautoriserede” aktører. Når nogle af de største ændringer i over 90 år indtræffer, er det rimeligt også at se efter jordnære, konkrete forklaringer udover Reinfeldts økonomiske politik og Mona Sahlins person. Fem rigsdagspartier gik tilbage, kun M og MP gik frem. Den debat ingen kunne rejse i fire årtier, bragte nettet på dagsordenen på under ti år, og læsset begyndte at tippe.
Der er få danskere, der har mærket den svenske censur på egne skriverier (jeg har beskrevet mine egne oplevelser med svensk opinion andetssteds), endsige kender tilpas med velskrivende svenskere der har. Derfor tillægger disse heller ikke den tekniske udvikling nogen andel i valgets udfald, og givetvis også udfaldet af mange kommende valg. “Enhver har vel kunnet ytre sig som i Danmark, hvis de skrev godt nok om noget vigtigt.” Nej, det kunne de overhovedet ikke. Det er noget man kan bilde sig og læserne ind på Rådhuspladsen 37 i lederkollegiets vinklede verden.Bestemte oplysninger og holdninger var fuldstændigt udelukket fra den offentlige samtale, den statsunderstøttede journalistik have et enestående påvirkningsmonopol, der nu er under kraftig udfordring af en pluralisme, der kommer de gamle Mandariner svært på tværs. Et af de bedste tidspunkter at studere det, er netop nu.
Vores svenske journalists kronikserie kunne have stået i Jyllands Posten eller Berlingske Tidende, men ikke én af dem kunne have stået i en svensk avis, om den så kun blev udgivet i Kiruna. Nettet spredte dem og gav dem titusinder, måske hundredetusinder læsere. Ingen kan sætte en finger på deres saglige, rigt dokumenterede indhold, men de kunne aldrig udkomme i svensk presse. Svenske mediers rolle i udviklingen kan ikke undervurderes af andre end dem, der ikke ved hvad de taler om. eller dem, der som Carsten Jensen, Lasse Dencik, Drude Dahlerup m. fl. der har en metertyk politisk dagsorden i alt hvad de ytrer. Vi har naturligvis også en dagsorden, nationens og kulturens, men den er underordnet det vigtigste: ytringsfrihedens og demokratiets, og den hviler i modsætning til visse andres, på en høj grad af tillid til medmenneskers sunde dømmekraft. Vi behøver ingen formyndere, de behøver dem heller ikke. Når man kender sine landsmænd, frygter man dem ikke og man accepterer oplyst uenighed. (Snaphanen, besøg, landefordeling, Google Analytics.)

Uden kasettebåndet havde Ayathollah Khomeiny ikke erobret Iran i 1979, uden mobiltelefonen og netttet havde beboerne i landets større byer ikke kunnet foranstalte millionprotester for et år siden, og uden teknikken bringes regimet heller ikke til fald. Uden internet havde fri debat og fri information ikke kunnet flyde i Sverige. Hvis der er nogle, der længes tilbage til den gamle Folkhem med Falurøde stugar og enevældige provinsredaktører, så er det det svenske mediepolitiske kompleks. Men ånden kommer aldrig ned i flasken igen, ikke uden drakoniske indgreb overfor internettet, og selvom EU har nogle på bedding, vil man gerne se dem turde først. Sverigedemokraterne vil vokse, og med en 4 % spærregrænse vil de næste gang presse et eller flere partier ud af Riksdagen – VP, KD eller Centern – med en endnu større effekt end den Dansk Folkeparti pressede småpartiet ud af Folketinget. Vil Ohlys kommunister blive siddende på en lille smule flæsk, er det nu de skal sænke spærregrænsen til dansk niveau.
Altså, velkommen til den rigtige “globalisering” – tankens og ytringsfrihedens. Det tog sin tid, men det officielle Sverige har fået sig en lektie i demokrati, det har behøvet længe, og så er undervisningen endda kun lige begyndt. Tilværelsen er usikker og omskiftelig, og det skal den også være i et parlament, ellers er det ikke af denne verden. Riksdagens tryghed i ansættelsen, har været af det ubetinget onde. (Grafik: Snaphanens besøg i ugerne op til valget. Bortset fra Marks Steyn og valgaftenen er samtlige topscorere kronikøren Julia Caesar. Men der er selvfølgelig langt større aktører på svensk net end os, vi er bare en del af puljen. klik for helskærm.) Se også Kasper Støvring: Får Sverige en normal politisk kultur? og opinionsmåling: DF når niveauet fra Muhammedkrisen.

Kvindelige fredsaktivister på ryggen for araberne

Two activists have exposed a disturbing phenomenon that they say is an open secret within the “peace camp”: female “peace” activists are routinely harassed and raped by the Arabs of Judea and Samaria with whom they have come to identify. They say the phenomenon has gotten worse lately and that many foreign women end up as wives of local Arabs against their will, but cannot escape their new homes. […]

“A nauseous atrocity has been going on for a long time behind the scenes at the leftists’ demonstration at Bil’in, Naalin and Sheikh Jarrah [Shimon HaTzaddik],” she writes. “A dark secret that threatens to smash the basic ideological values upon which the demand to end the occupation of the Territories rests.”

It turns out, she explains, that when female peace activists from Israel and abroad come out to Judea and Samaria and demonstrate against the Israeli “occupation,” they are assaulted sexually by the Arab men whom they have come to help. These are not isolated incidents, Aloni-Sedovnik stresses. Rather, this is an “ongoing and widespread” phenomenon that includes verbal and physical abuse. She accuses the ‘peace’ camp of purposely covering up the trend so as not to offend “the Palestinians and their heritage, which sees women as sexual objects.” […] Arabs Harass Female ‘Peace’ Activists; Left Silences Victims

Pang i bygget
Hvad er de så bange for, svenske politikere og medier ? Valget er overstået og alligevel er de mere perplexe og konfuse end inden. Der kan være mange gode grunde. For første gang i en generation bliver det svært at undertrykke, fordreje og tilbageholde faktuel kritik. Man kan ikke længere vedtage én gang for alle, at en Sverigedemokrat aldrig kan tage til genmæle, aldrig kan skrive på DN Debatt eller på SvD Brännpunkt. Eller kan de fortsætte den udgiverpolitik ? Og Riksdagspolitikere får invaderet deres tavshedszone, de skal til at sætte sig ind fakta om emner de mageligt har ladet ligge i over en generation. Endelig får Sverigedemokraterna udover 111 millioner også adgang til arkiver og dokumenter i Riksdagen, de ikke havde før. Nu kan der komme rigtige köttbullar på bordet. Hvad koster indvandringen i menneskelig svie og smerte og kroner ? 40 eller 300 mia om året ? Hvad er sandheden om den eksploderende kriminalitet? Få så undersøgt de voldtægter, som et Riksdagmedlem selv har kaldt “tal fra en krigszone”. Melder Stockholmske apoteker mon om udsolgt af Valium og Ethanol allerede ? – aviserne er stanghysteriske. Stadig mere agitatoriske for hvert døgn der går.
Aftonbladet kører reportage, opinion og propaganda sammen i én pêle-mêle i artiklen: Det nya kalla Sverige. Og så følger resten så fulde af tilsnigelser og løgne, at ingen har tid til at gendrive dem: Åkessons blandning, Det finns hopp i aktivt motstånd, Jimmie och hans bröder, Kvinna i slöja mötte SD-ledaren i sminket, Fredrik Reinfeldt planerar att frysa ut Jimmie Åkesson totalt, Så smittar den danska sjukan. Denciks “analyse” tilsidst, er agitation og manipulation, alene ved det den fortier: Nyrup strammede udlændingepolitikken små 20 gange i sin statsministertid, ikke så meget som han vidste var nødvendigt, men så meget han kunne komme til for de Radikale og splittelsen i S. Nyrup tabte ikke til DF, han tabte til Marianne Jelved og sin egen venstrefløj personificeret af Svend Auken.
Endelig er der dog udsigt til, at der kommer en smule fut og underholdning over svensk journalistisk, men lige i disse dage er den om muligt mere rædselsfuld end nogensinde, så vi vil ikke love at læse den. Nu skal den og dens riksdagskolleger til at arbejde lidt hårdere for føden, det er virkelig på høje tid. Ekstra Bladet har en leder der hedder Svenske tudefjæs. Den er en meget tynd kop the, men rubrikken er rigtig god. De har virkelig fået brug for kriseterapi, som Julia Ceasar skrev i sin sidste kronik. “Rättvisa” er et forslidt svensk plusord. I disse dage aner man lidt af den i horisonten. (Pang i bygget = Fawlty Towers) (Se i dag: Öppet brev från en som röstade på SD i valet 2010 til AB, Expressen, DN, SvD, SVT, SR, Moderaterna, FP, Centerpartiet, KD, Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet.)

En foruroligende bog: Anmeldelse af “Deutschland schafft sich ab”

Sjældent har en bog skabt så meget postyr som Thilo Sarrazins skandalesucces. Lad det derfor være sagt med det samme. Det er en velskrevet, stringent, foruroligende og provokerende bog. Selv for danskere.
En bestseller
Thilo Sarrazins Deutschland schafft sich ab. Wie wir unser Land aufs Spiel setzen (Tyskland afskaffer sig selv. Hvordan vi sætter vort land på spil).blev øjeblikkeligt en bestseller, da den udkom i sidste måned. Der blev langet 25.000 eksemplarer over disken om dagen og nåede i løbet af få uger op på 300.000 solgte eksemplarer.Allerede før udgivelsen udløste den et ramaskrig på grund af offentliggjorte kapitler og interviews i aviser. Alex Ahrendtsen i Sappho Tidsskrift.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

37 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
peerpedersen
peerpedersen
13 years ago

Jag är med en av de 6000 där är hängt ut med namn och allt och tankar kring eventuell flytt från Sverige gnager nu medvetandet dagligen…

Tim Pallis
Tim Pallis
13 years ago

De vestlige, kvindlige fredsaktivister er opdraget i overensstemmelse med Frankfurterskolens pædagogik. Der bliver de skolet i at tænke på “hvad de føler” og ikke i at vide, hvordan virkeligheden egentlig er. Resultatet er en enorm naivitet og en uvidenhed om, hvad der virkelig foregår. Når disse stakkels idiotiske piger så bliver voldtaget, kidnappet og gjort til sexslaver i muslimske familier “ligger de ganske rigtigt, som de selv har redt”.

JensH
JensH
13 years ago

“De vestlige, kvindelige “fredsaktivister”, som taler palæstinensernes sag på Vestbredden, lever livet farligt.”

De ligger om jeg så må sige som de selv har redt….

Johansen
Johansen
13 years ago

De vestlige, kvindelige “fredsaktivister”, som taler palæstinensernes sag på Vestbredden, lever livet farligt.

Tror disse naive kvinder at de kan få lov til at være i fred, når de agerer midt i et samfund, hvor den arabiske macho-mentalitet er dominerende?
Man skal da vist være mere end ualmindelig blåøjet for at tro, at der ikke vil ske seksuelle krænkelser og voldtægt på visse af de kvindelige “fredsaktivister”, når de opererer i et område, hvor kvinder har en mindreværdsstatus.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
13 years ago
Reply to  Johansen

Gad vide, om de mandlige fredsaktivister så må ligge på maven for araberne?

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Peter Andersen

Ja, det kommer vi alle til på et eller andet tidspunkt inden så længe, men det kræver vist at man sætter sig ind i hvad islam er for noget og hvad denne ideologi står for.

Religions delen er den mindst del af islam, men anvendes som “indpakningspapir” for det det egentligt drejer sig om, nemlig :

et juridisk-politisk – og social-økonomisk system.

Islam ikke en religion sådan som f.eks. kristendommen, men en ideologi med et religiøst dække.

Peter Andersen
13 years ago

Der foregår i disse dage et opgør med islam. Det er et faktum, som ikke lader sig fornægte. Hvad man end kalder modstanderne af denne religion, er opgøret kommet for at blive. Så kan man vel ligesågodt begynde, at forholde sig til, hvad modstanderne af denne religion fremfører af argumentation. Først og fremmest: Er dens kvindesyn godt? Er dens syn på sexuelle afvigere godt? Er dens syn på ikke-troende/ anderledes troende godt? Er dens syn på børneopdragelse godt? Er hele dens retorik og aggresive fremfærd god? Dens hellige skrifters lemfældige omgang med sandheden overfor udenforstående? Dens hysteriske forgudelse af en… Read more »

Lars
Lars
13 years ago
Reply to  Peter Andersen

@ Peter Andersen Det er den helt basale frygt! Vi høre jo dagligt om hvordan helt almindelige hverdagstvister og helt legitime sysler, ender med trusler og vold. Jeg har selv boet i et indvandretungt område og mange gange oplevet hvordan folk ( inkl. jeg selv) bøjer af, undgår at blande sig, af frygt for ikke at kunne gå i fred i sit eget kvarter, islams SA er altid klar…og så var det jeg og min familie flyttede. Frygten er i starten invaliderende, men bliver den stor nok, ja så kan den blive temmelig motiverende. Historien er spækket med eksempler. Tillykke… Read more »

Drokles
13 years ago

Måske kan det svenske politiske etablissement håbe på et pusterum:

http://politiken.dk/udland/1065467/forventet-solstorm-kan-slukke-lyset-paa-jorden/

Udsigten til at Jorden i 2013 vil opleve en såkaldt solstorm for fuld styrke har givet britiske politikere panderynker.

For solstormen kan i værste fald betyde, at dele af Jorden i månedsvis må klare sig uden strøm.

Ved en solstorm kaster ekstreme eksplosioner i Solens magnetfelt enorme mængder energi mod Jorden. Det kan give flotte naturscenarier som nordlys – men det kan også rette voldsomme skader på telekommunikation og elforsyning.

En av ca 6 000
En av ca 6 000
13 years ago

Jag är en av de nästan 6 000 personer som hängts ut som Sverigedemokrat! I den hemsida som hackats av demokratins dödgrävare.

Detta innebär nu att jag och min familj kommer att utsättas för en risk för politiska atentat!

Jag och min familj litar inte längre på svenska myndigheter och media!

Är ni danskar, norrmän och finnar berädda att ge oss asyl för att undkomma politisk förföljelse?

mvh
En av ca 6 000

Mette
Mette
13 years ago
Reply to  En av ca 6 000

Ja, for I er vores naboer og kendt for at være arbejdsomme og ordentlige mennesker, og vi har allerede masser af gode erfaringer med svenske ansatte i danske virksomheder. Desuden har vi brug for kvalificeret arbejdskraft.

Med venlig hilsen.

En av ca 6 000
En av ca 6 000
13 years ago
Reply to  Mette

@Mette

Tack för ditt svar Mette!

Då räknar vi med ert stöd d.v.s. danskar, norrmän och finnar om det skulle gå så långt att vi blir attackera p.g.a. våra politiska åsikter.

Då jag redan är “outad” som det så fint heter så funderar jag starkt på att engagera mig publikt för Sverigedemokraterna.

Om jag måste fly i framtiden så kan presumtiva arbetsgivare i Danmark, Norge och Finland ge sina intresseanmällningar till snaphanen.dk – Jag är en “expert” inom inbyggda system någonstans i Sverige.

mvh
En av ca 6 000

Mette
Mette
13 years ago
Reply to  En av ca 6 000

En af de 6000. Man bliver lidt chokeret, første gang man bliver forsøgt intimideret eller det, der er værre. Nogen af os har prøvet det. Første gang jeg blev kaldt nazist, bad jeg min mand om at hælde en dobbelt whisky op. Men så var jeg også ovre mit traume. Og da nogen begyndte at kalde mig islamofob, begyndte jeg til gengæld at skrive Mette (islamofob) i alle mine debatindlæg, så at andre blev fri for ulejligheden. Det er forbløffende, så hurtigt man vænner sig til at være afskyet. Man bliver ligefrem stolt over at bære sit åg med et… Read more »

N. Bacon
N. Bacon
13 years ago
Reply to  Mette

Nja..de svenskar (eller svensk) som hittills sökt asyl i Danmark har faktiskt fått avslag. Men nordisk flytträtt och EU:s fria rörlighet gäller ännu så länge svenskar, så i nuläget – sök inte asyl 🙂

Jonny
Jonny
13 years ago

Liberale Leo Lagercrantz förklarar varför hans “debattsajt” Newsmill nu börjat censurera obekväma åsikter: “Det tar aldrig många timmar förrän ett fritt kommentarsfält kapas av Sverigedemokraterna och dess anhängare. … kommentarsfälten som handlar om SD och det integrationspolitiska komplexet kommer att var fortsatt hållna i strama redaktionella tyglar av följande skäl: 1. Som ansvarig utgivare finns det ingen anledning att låta kommentarsfälten bli propagandacentraler för SD och andra främlingsfientliga krafter. Dessa raserar den redaktionella miljön som gör Newsmill intressant för många av de användare som finns bland de ca 94 procent som inte röstade på SD. 2. Newsmill är forumet för… Read more »

Jonny
Jonny
13 years ago
Reply to  Jonny

Det är oklart om samma kontroll av innehållsmässig kvalitet kommer att gälla SD:s motståndare. Dessa brukar ju ofta bidra med kvalificerade och intellektuellt högtstående alster, vilka otvivelaktigt nästan alltid tar upp saker och ting som “vi inte redan hört tusen gånger”: Herregud så komiskt. SD bjuder på bl a pizza & bulgursallad på sin valvaka. SD käkar pizza, bulgur o fetaost på sin valvaka – ”jättegott” enligt de flesta på mötet. var är falukorven, pitepalten och janzons? “Sverigedemokraterna är ett parti fostrat ur nazismen, och det går säkert att göra jättemycket för att dölja det faktumet. Men jag tycker vi… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago
Reply to  Jonny

Båndoptageren og den moderne eletrodynamiske højttaler er faktisk danske opfindelser. Kvantemekanikken, som senere bla. gav anledning til transistorer og laserteknik – og dermed al moderne elektronisk udstyr, incl. computere – , blev i vid udstrækning udviklet her i København eller med inspiration herfra, så med din forvrøvlede argumentation, så har alle danskere faktisk automatisk RET til at indvandre lige, hvor det passer dem, incl. Japan og Korea – uanset hvor dårligt, uforskammet og krævende vi kommer og opfører os der? 😉 Fordi man engang har modtaget nogle gode ideer, positive impulser og reelt berigende personer fra andre lande / kulturer,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago
Reply to  Bjovulf

båndoptager = bandspelare 😉

annonym
annonym
13 years ago
Reply to  Jonny

Hvorfor skulle “folk” have lov til at dyrke egen religion, hvis det reelt er et led i krigsførelse mod værtslandet?

Vi har set masser af rapporter der godtgør at det er tilfældet.

Vi har intet set der modsiger det. Hvis der er ting der modsiger det, så smid dem dog på bordet til diskussion og analyse.

JensF
JensF
13 years ago
Reply to  Jonny

Cifrene stammer fra Indien. De kom til Europa via Mellemøsten, så derfor, og kun derfor, kalder vi dem arabiske.

Jonny
Jonny
13 years ago
Reply to  Jonny

Underbart, den här människan (Anna Laestadius Larsson) fick in en del av ovanstående trams i en krönika i f.d. konservativa SvD: “När Sverigedemokraterna bildades i slutet av 1980-talet arbetade jag som städerska på ett hotell i Linköping. Mina arbetskamrater skrädde inte orden. Som städerskor befann vi oss längst ner i den rätt tydliga hotellhierarkin. Invandrarna blev för många den hävstång som höjde oss åtminstone ett snäpp över den absoluta botten. Invandrare gick på bidrag, kunde inte svenska, var brottslingar…, så lät det ofta under rasterna. Trots att det som sades självklart inte handlade om dem tröttnade till slut de två… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago
Reply to  steen

Der var fejl i linket, Steen – her er det korrekte:

http://www.newsmill.se/node/28419 “Hos oss får ingen kapa kommentarsfälten”

Nils
Nils
13 years ago

Nu Lars Dencic nævnes. Disse banaliteter var for skrap kost til Sydsvenskan. Nu er kommentarfunktionen lukket. Sverige har nu fått samma sjukdom som Danmark hade för 20 år sen: Demonisering av politiska motståndare. Ett symptom är bortfall av alla hämningar. I stället för att diskutera sakfrågor, kallar man sin motståndare avvikande, sjuk eller lägra stående varelse och debattonen blir väldigt hätsk och hotfull. Det är fritt att använda de värsta epitet – om man blott har “rätt” åsikt. Danmarks statsminister likställda i parlamenten Pia Kjærsgaard med ett djur som är för grisigt till att man kan ha det inne i… Read more »

PBr.
PBr.
13 years ago
Reply to  Nils

Under valgaftenen havde nogen fået det “geniale” indfald at slæbe to afdankede udenrigsministre i studiet, hv. Elleman og Lykketoft. Her kunne de så sidde og bræge deres uforskammetheder ud over SD.
Hvis de to nu havde fået den ide at det da kunne være hyggeligt at runde aftenen over en øl eller to, kunne de sandsynligvis ha gjort det uden politibeskyttelse.
Her er hvad der sker hvis de “Demoniserede” formaster sig til det. http://jp.dk/indland/krimi/article1338283.ece

Gunnar Biering
Gunnar Biering
13 years ago

Jeg magtede kun at skimme igennem professor Denciks “analyse”. Han bruger ord som “sygdom” og “smitte” om sine politiske modstandere.
Det er jo Goebbels-retorik. Totalt uværdigt, og afslører, at han er på månen – for nu at være afdæmpet.

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Leder tankerne hen på de to gamle danske poltikere der netop har kaldt SD for slam og ildelugtende. Hmm..

polinos
polinos
13 years ago

Det ligner mest af alt et religiøst hysteri, en form for eksorcisme, der får mccarthyismen i 50’erne til at virke som det rene vand ved siden af. Det er rendyrket had og dæmonisering. Jeg vil vædde på, at vi inden så længe ser det første alvorlige overfald eller endda drab på fremtrædende SD’ere. En så udtalt afhumanisering er enestående i et vestligt demokrati. Vi ser træk af det samme reaktionsmønstre i samtlige vestlige lande netop nu; heldigvis er det en proces, vi i Danmark har været så nogenlunde (men også kun så nogenlunde) igennem allerede, og den kostede gudskelov ingen… Read more »

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
13 years ago
Reply to  polinos

Instämmer helt i Din analys. Svenskarna förstår inte att livet faktiskt är en kamp. Ungdomen tror att den, fortfarande, höga levnadsstandarden är en naturlag – inte ett resultat av tidigare generationers hårda arbete och en god portion tur. Man tycks också tro att våra institutioner – det samhälle vi skapat – är oberoende av vilka människor som bor i landet. Man förstår helt enkelt inte att massimporterar man människor med helt andra värderingar, som t.ex. klanmentalitet, så kommer det att påverka våra institutioner. Vi har redan sett det t.ex. i moderaternas röstköp i Rinkeby. Sedan finns ett drag av omogenhet… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
13 years ago

OT: Kære Snaphaner og medkommentatorer, Jeg synes, at jeg bør informere jer om, at jeg er blevet opstillet til Folketinget for Dansk Folkeparti på Frederiksberg. Mine fremtidige kommentarer vil dog, ligesom de hidtidige, alene være mine egne personlige indspark. Hvis jeg citerer partiprogrammet, vil jeg selvsagt tydeligt anføre det. Jeg vil ikke misbruge bloggen til at gøre reklame for mig selv eller partiet – men det bliver en balancegang. Under alle omstændigheder drejer det sig om den folkelige sag. Håber, det er i orden, Steen og LFPC? Ellers skal I nok vide at retlede mig! P.S. Jeg skriver enslydende til… Read more »

Victor
Victor
13 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Hvor skal sygehuset i Vestjylland ligge?

li
li
13 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Jamen, så held og lykke og medvind herfra.
Det lyder godt, jeg har altid syntes godt om dine fornuftige kommentar og meninger, så det kun glædeligt når fornuftige mennesker søger indflydelse på vores samfunds forhold.

Anonymous
Anonymous
13 years ago
Reply to  Gunnar Biering

-> Pøj, pøj! Håber, du kommer ind. Vi har for få tænksomme medlemmer af Folketinget; det kan godt trænge til én som dig!

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Tillykke med opstillingen. Håber for dig at du får mulighed for at få noget indflydelse.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
13 years ago

Don’t mention the Sverigedemokraterna. 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=7xnNhzgcWTk

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Haha, ja – en klassiker 😀

Nogle burde skrive komedier om situationen i Sverige. Humoren er jo et fantastisk våben.

Måske kunne det få en masse til at vågne op og begynde at tænke SELV?
Og hvad andet kan man snart gøre end at grine af Sahlin & co. ?
Udstille dem som de uvidende og uansvarlige narrehatte, de faktisk er.

PBr.
PBr.
13 years ago
Reply to  Bjovulf

En anden klassiker der godt kan tåle et “gensyn” Den schweiziske forfatter Max Frisch skrev i 1958 et genialt høre- og skuespil om den gode samfundsborger, hr. Biedermann, som lukker øjnene for en totalitær ideologi i hastig fremmarch.Max Frisch’s direkte anledning til stykket var dog ikke nazismen, som er en udbredt misforståelse, men den kommunistiske magtovertagelse i Tjekkoslovakiet i 1948. Dog mente han selv at det ikke var rettet mod en specifik ideologi men som en advarsel mod totalitarismer af enhver art.. Biedermann og brandstifterne handler om den pæne borgers møde med de destruktive kræfter i skikkelse af to mænd,… Read more »

37
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x