1
okt
Seneste opdatering: 1/10-10 kl. 1944
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi gør hvad vi kan for at følge turen: Swedish cartoonist visits Philadelphia under tight security, Mohammed cartoon controversy comes to Canada. Swedish artist, his Phila. speech on freedom canceled by threat. Man kan unde sig et besøg på hans blog: Och här fortsätter jag ännu en liten tid med det farliga figurativa. Enhver ved at figurativ kunst er racistisk og fascistisk, derfor titler som “Självporträtt som rasist” og “Här tecknad i rasistisk stil.”

»Folkviljan är neutraliserad av partierna«

Under den nyligt overståede svenske valgkamp, har man i Danmark set mere informeret diskussion om Sverige end før, men der er stadig mange der bedømmer Sverige med danske øjne, og som derfor bare får et overfladisk billede. Svensk demokrati er ikke tvivlsomt på grund af et molboagtigt valgsystem. Problemet er først og fremmest at politisk opposition er marginaliseret eller ekskluderet af partierne og af pressen. Når man har så smal en konsensus for hvad der kan skrives, har et folkestyre ikke nogen naturlig fødekanal ude- og nedefra, og man havner med et degenereret topstyre af konforme politikere, der er afskærmet fra friske impulser og virkelighed. Når Sverige om 40 år er 20 % muslimsk, langt mere end England og Frankrig og med de følger enhver der tør, kan forestille sig, så er det denne strukturfejl og dysfunktion, der overhovedet har muliggjort det. Den svenske befolknng blev ikke spurgt, og selvom den var blevet, havde den ikke haft nogen viden at beslutte ud fra.
Et mindretal af befolkningen har altså ønsket den udvikling, at fremstille det anderledes, er at fifle med regnskabet. I Sverige har ikke været muligt at 1) belyse indvandringen sagligt offentligt, eller 2) at formulere en politisk modstand imod det, først og fremmest via TV, der vel stadig er den største opinionsdanner. Bla. derfor er Sverige ikke noget demokrati i dansk forstand, og man kan roligt sige, at i indvandringsspørgsmålet har demokratiet været 100 % suspenderet. Oktobervalget var historisk fordi det markerer gennembruddet for en demokratisk, politisk modstand på trods af 35 års massiv meningsundertrykkelse, der ikke skyede nogen midler. Cirka her starter de svenske multikulturalisters Stalingrad, selvom der er meget “langt til Berlin.” Desværre kommer den så sent, at der kun kan blive tale om damagecontrol, og ikke engang i denne mandatperiode. “Demografi er skæbne” og disse udemokratiske besserwissere har givet kommende svenskere deres skæbne for længst, men når DN eller SvD næste gang refuserer indvandringsmodstand i spalterne, bliver der offentlighed omkring det. Det bliver lidt sværere at være svensk redaktør (og politiker), og det var ikke et sekund for tidligt.
Stemmerne og skribenterne imod indvandringen fandtes hele tiden, og de siger det ingen “indenfor” tør sige: Riksdagen er udemokratisk og den ødelægger landet. De har alle været udenfor den smalle konsensus, nogle er forhenværende og en del bor ikke engang i landet. Et eksempel er Jan Kallberg, der bor i USA. Dette kunne være skrevet i Danmarks største avis for 25 år siden, her bliver blæst frisk luft ind i den lukkede debat. Nettet har gjort det muligt for os at læse det, hverken SVT eller de statsstøttede aviser:

Okej, här kommer ämnet ingen svensk statsvetare törs ta i men jag kan göra det som utländsk statsvetare.Immigrationen till Sverige har haft klara plitiska företecken.Detta har varit en politisk förskjutning som systematiskt genomförts av (S) där man “importerat” ungefär 10 % vänsterröster och “exporterat” 5 % borgeliga röster. Jag bedömer att invandringen är till 2/3 vänsterröster men det är nog en för låg siffra. I många invandrargrupper är det över 70 % S-röster.

Så utan invandring skulle vi inte haft en S-regering efter 1986 ungefär. Hade man haft en politiskt neutral invandring med 50 % borgeliga röster som invandrade och ingen tioårssregel för utlandssvenskars röstande hade vi inte haft en S-regering efter 1976 eftersom då och 1979 samt 1982 var det oerhört jämnt.
Invandring i Sverige handlar inte om att hjälpa människor eller ha en moralisk bas – det handlar om att byta ut en frisinnad obstinat befolkning och behålla makten för sossarna genom att få en bred fet klass av bidragsberoende människor som facket utestänger från arbetsmarknaden med en nästan rasistisk arbetsrätt som fungerar som en demarkationslinje mellan de nya och de etablerade arbetarna. Man tar fram valboskap och håller i bidragen som morot.Import av röstande – politiska övervägningar av styrd invandring

Sverige är en fejkdemokrati. Strukturen med partier som lager mellan folkviljan och makten garanterar att ingen blir valda som inte är sanktionerad av paradigmstyret. Det svenska styret har betoning på styret och folkviljan är neutraliserad av partierna. Jag är för enmansvalkretsar där en person kan bli vald för en valkrets. I enmansvalkretsarnas Sverige – demokrati, till sist!

OIC “slammer” Danmark rituelt
Deres værktøjer: 266 b, blasfemiparagraffen og……Lene Espersen, der ellers er ret travl lige nu:

In a statement on Thursday, OIC Secretary-General Ekmeleddin Ihsanoglu said Danish authorities should take moral responsibility for the republication of the cartoons, this time in a book called the “The Tyranny of Silence”.
“The publication of the book is a deliberate attempt to stoke sectarian feelings and undermine the efforts of the international community to strengthen mutual understanding and peaceful coexistence between followers of various religions,” Ihsanoglu said.
“Further, it is a violation of the 20th article of the International Covenant on Civil and Political Rights (ICCPR) of 1966, besides violating article 140 of the Danish law that stipulates the protection against ridiculing religious sentiments and article 266 for the protection against religious contempt.”
The publication of the book reaffirms the concern of the OIC about the misuse of the right of freedom of press to fuel and spread Islamophobia in the West, he added.Ihsanoglu said that he had discussed the issue with Danish Foreign Minister Lene Espersen in New York.Diplomats from Muslim countries based in Copenhagen had urged the Danish government to halt the publication of Rose’s book, which features 12 anti-Islamic cartoons. OIC slams Danish book of cartoons

Roses bog får flotte anmelselser, en af de bedste Claes Kastholms:

I en stor og klog bog viser Jyllands-Postens Flemming Rose, hvorfor det var så vigtigt at offentliggøre og forsvare Muhammed-tegningerne….Flemming Roses »Tavshedens tyranni« er på én gang lidenskabeligt engageret i sit emne og skrevet med intellektuel klarhed. Den veksler ubesværet mellem personlige beretninger og større principielle eller historiefremstillende afsnit, der strækker sig fra en Calvins hensynsløse forfølgelse af anderledes tænkende i 1500-tallet til en frit tænkende Poul Henningsens indignerede pegen på »menneskets infame tilpasningsevne«. Rose har skrevet en i bedste forstand etisk bog. Alle ydes den retfærdighed, de har krav på, alle argumenter vendes og drejes, inden han mod slutningen af bogen stilfærdigt konstaterer, at efter alt, hvad han har oplevet og læst, er han blevet endnu mere overbevist om, at det var rigtigt at offentliggøre og forsvare Muhammed-tegningerne, og at der står uhyre vigtige ting på spil.Intet at fortryde.

“Krænkelsesfundamentalisterne”

Flemming Rose i DR Deadline . 2 sektion, søndag. Her for de TV-løse (fri)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Jens A Helt enig. Jeg har længe undret mig svært over at man fortsætter med at skrive/tale om multietnicitet, -kultur og -religiøsitet, når man ved selvsyn kan erfare at det der sker er, at den ene monokultur udskiftes med en anden . Hvorfor bliver man ved med denne fremstilling ? Folk rundt omkring i de vestlige lande er hverken døve eller blinde og er helt på det rene med at denne omkalfatring . Det virker som fortsætlig løgnagtighed smides i hovederne på os, men til hvilket formåle ? Vi kan jo SE det foregå lige for øjnene af os og… Read more »

Jens A
Jens A
11 years ago

Det kan undre at en mand som Flemming Rose, som man må formode har gjort sig visse overvejelser om verdens udvikling, bevistløs bruger den udbredte floskel, at samfundet bliver mere multireligiøs og multietnisk. Og nævner det som et global fænomen. Det er i bedste fald et meget unuanceret synspunkt. Men jeg vil påstå at den er direkte forkert. Det er svært at få øje på den multireligiøse udvikling i de arabiske lande, Tyrkiet eller Iran eller et hvilket som helst muslimsk land. Tværtimod. I Tyrkiet var der vist omkring 30% kristne for 100 år siden. I dag skal de tælles… Read more »

Asdic
11 years ago

The reason why there is no picture of the Prophet. Why is it that there isn’t a picture available of the prophet Muhammed [soh] anywhere in the world? Godt spørsmål? Unektelig. Forklaringen finnes her: http://www.islam-qa.com/en/ref/10452/picturing%20the%20prophet Imidlertid står der intet om at dette forbudet fra før 632, da profeten (soh) døde skal gjelde for andre enn troende muslimer. Det står intet om at forbudet gjelder internasjonal presse i det 21. århundrede. Vil noen gjøre verdens 1,5 mrd. muslimer oppmerksom på dette? Imidlertid finnes det mengder av avbildninger. http://www.zombietime.com/mohammed_image_archive/ Muslimer har rett til å bli krenket av alt som passer dem å… Read more »

Sansaer
Sansaer
11 years ago

Antalet muslimer har ökat från ca 500 i slutet av 60-talet till ca 500000 40 år senare. Det ger 18 % ökning som snitt per år och med samma ökning skulle de matematiskt vara i majoritet om 17 år. Detta är orealistiskt, men! de kommer att med stor sannolikhet vara i majoritet inom 50 år. Konsekvensen av detta är svår att förutsäga men om man ser på alla länder utan undantag där islam blivit den dominerande religionen så har den politiskt gynnats och operhört ofta har det senare lätt till folkmord. Tyvärr finns inga historiska undantag vilket folk tycks tro.… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Något som är svårt att förutse i antal är vad som kommer hända när Turkiet kommer med i EU nästa år eller året efter det. Tiotals miljoner muslimer kommer då snabbt att välla in i Europa. Exakt hur det kommer att fördela sig är också svårt att sia om. Sedan har vi ju det där med Euromed-avtalet. Det kan med andra ord bli många fler muslimer i Sverige och betydligt snabbare än 2050.

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Tilbage ved udgangen af 2008 havde Sverige allerede omkring 400.000 indvandrere fra muslimske lande, det er altså uden efterkommere. Hvis forholdet mellem indvandrere og efterkommere fra muslimske lande følger samme mønster i Danmark, er der næsten 2/3 dele i antal af efterkommere, som der er antal af indvandrere.

Det vil sige der er stensikkert, specielt med indvandringen også i 2009 og 2010 over 650.000 muslimer, eller i det mindste med muslimsk oprindelse – forhåbentlig en del ateister – i Sverige.

http://logisksnit.blogspot.com/2009/07/sveriges-demografi-vs-danmarks-2.html

Magnus A
Magnus A
11 years ago

Bjovulf. Jag håller med dig om att det kommer att gå snabbare om politiken och politiker fortsätter som nu. 20 procent 2050 är demografers beräkning om just dagens invandring av muslimer och utvandring av etniska svenskar är som nu och barn per kvinna bland muslimer minskar kraftigt. Det är en siffra som så att säga bör vara akademiskt godkänd. Men jag tror att utvandring av etniska svenskar ökar när det blir säg minst 10-15 procent muslimer nationellt och cirka 30 procent muslimer i många städer. Därför kan mycket hända om 10-25 år och farligast är om intellektuella, politiker och media… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Magnus A

Just precis 😉 De glemmer netop, at muslimerne ikke bor jævnt fordelt over landet, men derimod især samler sig i visse regioner, byer og bydele, hvor de lokalt hurtigt når langt over 20 % – nærmere 50 % de mest udsatte steder! -, sådan som vi allerede nu ser det nogle steder i Sverige og i nogen grad i DK, og så begynder at stille krav og forventninger om – eller bare i praksis sørger for – at så godt som alling skal indrettes efter islam og de barbariske traditioner hjemme fra Muslimistan – se fx. også Tower Hamlets eksemplet… Read more »

Magnus A
Magnus A
11 years ago

Apropå att Sverige om 40 år har 20 procent muslimer stämmer det om in- och utvandring är lika som nu och födda barn per kvinna blir som demografer tror. Jag räknade för scenariot fram 21-23 procent. Men det är osäkert och kan bli antingen värre eller bättre. Exempel VÄRRE: Om en skillnad mot antaget scenario är att utvandring netto av etniska svenskar om 10 år ökar till 15 000 per år (2 av 1000) kommer andel muslimer att öka med ytterligare 2 procent som andel av befolkning år 2050. Då har vi istället 23-25 procent muslimer 2050. Om samtidigt muslimsk… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Steen, der er vist en fejl i “Når Sverige om 40 år er 20 % muslimsk”-linket 😉

Om 40 år ?!?! Jeg tror det kommer til at gå en hel del hurtigere end det,
hvis man naivt fortsætter ned ad skråplanet imod afgrunden i det nuværende
tempo.

hans L
hans L
11 years ago

Profesoren ligner en person som trådt ud af DDR under Honecker, i hans påklædning. En mand som er så utilbøjelig til at trodse Universitetsverdens jantalovs dress code, er nok også tilbøjelig til ikke at gå imod den herskende maxistiske linie på KBH universitet. Gå på pension!

Morten - - -
11 years ago
Reply to  hans L

Jeg synes han poserer lidt som en gammeldags psykiater. Men han bløder dog op. Underholdende at høre Henning Koch levere synspunktet, at når amerikanere accepterer så vide rammer for ytringsfriheden, så skyldes det, at der aldrig har stået gaskamre på amerikansk grund. Han opdager slet ikke, at den observation slet ikke understøtter hans synspunkt, men derimod føjer sig fint til det mønster, Flemming Rose lige har peget på: At vold og ytringsbegrænsning er hinandens følgesvende. Ytringsfrihed derimod ≠ vold. Under Weimar-republikken – som er professorens eneste forsøg på at hage sig fast i noget videnskabeligt – var der reelt ikke… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Ingen gaskamre i USA?

Huh.

Hvad med Caryl Chessman?

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x