1
okt
Seneste opdatering: 1/10-10 kl. 1944
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi g√łr hvad vi kan for at f√łlge turen: Swedish cartoonist visits Philadelphia under tight security, Mohammed cartoon controversy comes to Canada. Swedish artist, his Phila. speech on freedom canceled by threat. Man kan unde sig et bes√łg p√• hans blog: Och h√§r forts√§tter jag √§nnu en liten tid med det farliga figurativa. Enhver ved at figurativ kunst er racistisk og fascistisk, derfor titler som “Sj√§lvportr√§tt som rasist” og “H√§r tecknad i rasistisk stil.”

¬ĽFolkviljan √§r neutraliserad av partierna¬ę

Under den nyligt overst√•ede svenske valgkamp, har man i Danmark set mere informeret diskussion om Sverige end f√łr, men der er stadig mange der bed√łmmer Sverige med danske √łjne, og som derfor bare f√•r et overfladisk billede. Svensk demokrati er ikke tvivlsomt p√• grund af et molboagtigt valgsystem. Problemet er f√łrst og fremmest at politisk opposition er marginaliseret eller ekskluderet af partierne og af pressen. N√•r man har s√• smal en konsensus for hvad der kan skrives, har et folkestyre ikke nogen naturlig f√łdekanal ude- og nedefra, og man havner med et degenereret topstyre af konforme politikere, der er afsk√¶rmet fra friske impulser og virkelighed. N√•r Sverige om 40 √•r er 20 % muslimsk, langt mere end England og Frankrig og med de f√łlger enhver der t√łr, kan forestille sig, s√• er det denne strukturfejl og dysfunktion, der overhovedet har muliggjort det. Den svenske befolknng blev ikke spurgt, og selvom den var blevet, havde den ikke haft nogen viden at beslutte ud fra.
Et mindretal af befolkningen har alts√• √łnsket den udvikling, at fremstille det anderledes, er at fifle med regnskabet. I Sverige har ikke v√¶ret muligt at 1) belyse indvandringen sagligt offentligt, eller 2) at formulere en politisk modstand imod det, f√łrst og fremmest via TV, der vel stadig er den st√łrste opinionsdanner. Bla. derfor er Sverige ikke noget demokrati i dansk forstand, og man kan roligt sige, at i indvandringssp√łrgsm√•let har demokratiet v√¶ret 100 % suspenderet. Oktobervalget var historisk fordi det markerer gennembruddet for en demokratisk, politisk modstand p√• trods af 35 √•rs massiv meningsundertrykkelse, der ikke skyede nogen midler. Cirka her starter de svenske multikulturalisters Stalingrad, selvom der er meget “langt til Berlin.” Desv√¶rre kommer den s√• sent, at der kun kan blive tale om damagecontrol, og ikke engang i denne mandatperiode. “Demografi er sk√¶bne” og disse udemokratiske besserwissere har givet kommende svenskere deres sk√¶bne for l√¶ngst, men n√•r DN eller SvD n√¶ste gang refuserer indvandringsmodstand i spalterne, bliver der offentlighed omkring det. Det bliver lidt sv√¶rere at v√¶re svensk redakt√łr (og politiker), og det var ikke et sekund for tidligt.
Stemmerne og skribenterne imod indvandringen fandtes hele tiden, og de siger det ingen “indenfor” t√łr sige: Riksdagen er udemokratisk og den √łdel√¶gger landet. De har alle v√¶ret udenfor den smalle konsensus, nogle er forhenv√¶rende og en del bor ikke engang i landet. Et eksempel er Jan Kallberg, der bor i USA. Dette kunne v√¶re skrevet i Danmarks st√łrste avis for 25 √•r siden, her bliver bl√¶st frisk luft ind i den lukkede debat. Nettet har gjort det muligt for os at l√¶se det, hverken SVT eller de statsst√łttede aviser:

Okej, h√§r kommer √§mnet ingen svensk statsvetare t√∂rs ta i men jag kan g√∂ra det som utl√§ndsk statsvetare.Immigrationen till Sverige har haft klara plitiska f√∂retecken.Detta har varit en politisk f√∂rskjutning som systematiskt genomf√∂rts av (S) d√§r man “importerat” ungef√§r 10 % v√§nsterr√∂ster och “exporterat” 5 % borgeliga r√∂ster. Jag bed√∂mer att invandringen √§r till 2/3 v√§nsterr√∂ster men det √§r nog en f√∂r l√•g siffra. I m√•nga invandrargrupper √§r det √∂ver 70 % S-r√∂ster.

Så utan invandring skulle vi inte haft en S-regering efter 1986 ungefär. Hade man haft en politiskt neutral invandring med 50 % borgeliga röster som invandrade och ingen tioårssregel för utlandssvenskars röstande hade vi inte haft en S-regering efter 1976 eftersom då och 1979 samt 1982 var det oerhört jämnt.
Invandring i Sverige handlar inte om att hj√§lpa m√§nniskor eller ha en moralisk bas ‚Äď det handlar om att byta ut en frisinnad obstinat befolkning och beh√•lla makten f√∂r sossarna genom att f√• en bred fet klass av bidragsberoende m√§nniskor som facket utest√§nger fr√•n arbetsmarknaden med en n√§stan rasistisk arbetsr√§tt som fungerar som en demarkationslinje mellan de nya och de etablerade arbetarna. Man tar fram valboskap och h√•ller i bidragen som morot.Import av r√∂stande – politiska √∂verv√§gningar av styrd invandring

Sverige är en fejkdemokrati. Strukturen med partier som lager mellan folkviljan och makten garanterar att ingen blir valda som inte är sanktionerad av paradigmstyret. Det svenska styret har betoning på styret och folkviljan är neutraliserad av partierna. Jag är för enmansvalkretsar där en person kan bli vald för en valkrets. I enmansvalkretsarnas Sverige Рdemokrati, till sist!

OIC “slammer” Danmark rituelt
Deres v√¶rkt√łjer: 266 b, blasfemiparagraffen og……Lene Espersen, der ellers er ret travl lige nu:

In a statement on Thursday, OIC Secretary-General Ekmeleddin Ihsanoglu said Danish authorities should take moral responsibility for the republication of the cartoons, this time in a book called the ‚ÄúThe Tyranny of Silence‚ÄĚ.
‚ÄúThe publication of the book is a deliberate attempt to stoke sectarian feelings and undermine the efforts of the international community to strengthen mutual understanding and peaceful coexistence between followers of various religions,‚ÄĚ Ihsanoglu said.
‚ÄúFurther, it is a violation of the 20th article of the International Covenant on Civil and Political Rights (ICCPR) of 1966, besides violating article 140 of the Danish law that stipulates the protection against ridiculing religious sentiments and article 266 for the protection against religious contempt.‚ÄĚ
The publication of the book reaffirms the concern of the OIC about the misuse of the right of freedom of press to fuel and spread Islamophobia in the West, he added.Ihsanoglu said that he had discussed the issue with Danish Foreign Minister Lene Espersen in New York.Diplomats from Muslim countries based in Copenhagen had urged the Danish government to halt the publication of Rose’s book, which features 12 anti-Islamic cartoons. OIC slams Danish book of cartoons

Roses bog får flotte anmelselser, en af de bedste Claes Kastholms:

I en stor og klog bog viser Jyllands-Postens Flemming Rose, hvorfor det var s√• vigtigt at offentligg√łre og forsvare Muhammed-tegningerne….Flemming Roses ¬ĽTavshedens tyranni¬ę er p√• √©n gang lidenskabeligt engageret i sit emne og skrevet med intellektuel klarhed. Den veksler ubesv√¶ret mellem personlige beretninger og st√łrre principielle eller historiefremstillende afsnit, der str√¶kker sig fra en Calvins hensynsl√łse forf√łlgelse af anderledes t√¶nkende i 1500-tallet til en frit t√¶nkende Poul Henningsens indignerede pegen p√• ¬Ľmenneskets infame tilpasningsevne¬ę. Rose har skrevet en i bedste forstand etisk bog. Alle ydes den retf√¶rdighed, de har krav p√•, alle argumenter vendes og drejes, inden han mod slutningen af bogen stilf√¶rdigt konstaterer, at efter alt, hvad han har oplevet og l√¶st, er han blevet endnu mere overbevist om, at det var rigtigt at offentligg√łre og forsvare Muhammed-tegningerne, og at der st√•r uhyre vigtige ting p√• spil.Intet at fortryde.

“Kr√¶nkelsesfundamentalisterne”

Flemming Rose i DR Deadline . 2 sektion, s√łndag. Her for de TV-l√łse (fri)

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Jens A Helt enig. Jeg har l√¶nge undret mig sv√¶rt over at man forts√¶tter med at skrive/tale om multietnicitet, -kultur og -religi√łsitet, n√•r man ved selvsyn kan erfare at det der sker er, at den ene monokultur udskiftes med en anden . Hvorfor bliver man ved med denne fremstilling ? Folk rundt omkring i de vestlige lande er hverken d√łve eller blinde og er helt p√• det rene med at denne omkalfatring . Det virker som forts√¶tlig l√łgnagtighed smides i hovederne p√• os, men til hvilket form√•le ? Vi kan jo SE det foreg√• lige for √łjnene af os og… Read more »

Jens A
Jens A
12 years ago

Det kan undre at en mand som Flemming Rose, som man m√• formode har gjort sig visse overvejelser om verdens udvikling, bevistl√łs bruger den udbredte floskel, at samfundet bliver mere multireligi√łs og multietnisk. Og n√¶vner det som et global f√¶nomen. Det er i bedste fald et meget unuanceret synspunkt. Men jeg vil p√•st√• at den er direkte forkert. Det er sv√¶rt at f√• √łje p√• den multireligi√łse udvikling i de arabiske lande, Tyrkiet eller Iran eller et hvilket som helst muslimsk land. Tv√¶rtimod. I Tyrkiet var der vist omkring 30% kristne for 100 √•r siden. I dag skal de t√¶lles… Read more »

Asdic
Asdic
12 years ago

The reason why there is no picture of the Prophet. Why is it that there isn’t a picture available of the prophet Muhammed [soh] anywhere in the world? Godt sp√łrsm√•l? Unektelig. Forklaringen finnes her: http://www.islam-qa.com/en/ref/10452/picturing%20the%20prophet Imidlertid st√•r der intet om at dette forbudet fra f√łr 632, da profeten (soh) d√łde skal gjelde for andre enn troende muslimer. Det st√•r intet om at forbudet gjelder internasjonal presse i det 21. √•rhundrede. Vil noen gj√łre verdens 1,5 mrd. muslimer oppmerksom p√• dette? Imidlertid finnes det mengder av avbildninger. http://www.zombietime.com/mohammed_image_archive/ Muslimer har rett til √• bli krenket av alt som passer dem √•… Read more »

Sansaer
Sansaer
12 years ago

Antalet muslimer har √∂kat fr√•n ca 500 i slutet av 60-talet till ca 500000 40 √•r senare. Det ger 18 % √∂kning som snitt per √•r och med samma √∂kning skulle de matematiskt vara i majoritet om 17 √•r. Detta √§r orealistiskt, men! de kommer att med stor sannolikhet vara i majoritet inom 50 √•r. Konsekvensen av detta √§r sv√•r att f√∂ruts√§ga men om man ser p√• alla l√§nder utan undantag d√§r islam blivit den dominerande religionen s√• har den politiskt gynnats och operh√∂rt ofta har det senare l√§tt till folkmord. Tyv√§rr finns inga historiska undantag vilket folk tycks tro.… Read more »

Robin Shadowes
12 years ago

Något som är svårt att förutse i antal är vad som kommer hända när Turkiet kommer med i EU nästa år eller året efter det. Tiotals miljoner muslimer kommer då snabbt att välla in i Europa. Exakt hur det kommer att fördela sig är också svårt att sia om. Sedan har vi ju det där med Euromed-avtalet. Det kan med andra ord bli många fler muslimer i Sverige och betydligt snabbare än 2050.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Tilbage ved udgangen af 2008 havde Sverige allerede omkring 400.000 indvandrere fra muslimske lande, det er alts√• uden efterkommere. Hvis forholdet mellem indvandrere og efterkommere fra muslimske lande f√łlger samme m√łnster i Danmark, er der n√¶sten 2/3 dele i antal af efterkommere, som der er antal af indvandrere.

Det vil sige der er stensikkert, specielt med indvandringen også i 2009 og 2010 over 650.000 muslimer, eller i det mindste med muslimsk oprindelse Рforhåbentlig en del ateister Рi Sverige.

http://logisksnit.blogspot.com/2009/07/sveriges-demografi-vs-danmarks-2.html

Magnus A
Magnus A
12 years ago

Bjovulf. Jag h√•ller med dig om att det kommer att g√• snabbare om politiken och politiker forts√§tter som nu. 20 procent 2050 √§r demografers ber√§kning om just dagens invandring av muslimer och utvandring av etniska svenskar √§r som nu och barn per kvinna bland muslimer minskar kraftigt. Det √§r en siffra som s√• att s√§ga b√∂r vara akademiskt godk√§nd. Men jag tror att utvandring av etniska svenskar √∂kar n√§r det blir s√§g minst 10-15 procent muslimer nationellt och cirka 30 procent muslimer i m√•nga st√§der. D√§rf√∂r kan mycket h√§nda om 10-25 √•r och farligast √§r om intellektuella, politiker och media… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Magnus A

Just precis ūüėČ De glemmer netop, at muslimerne ikke bor j√¶vnt fordelt over landet, men derimod is√¶r samler sig i visse regioner, byer og bydele, hvor de lokalt hurtigt n√•r langt over 20 % – n√¶rmere 50 % de mest udsatte steder! -, s√•dan som vi allerede nu ser det nogle steder i Sverige og i nogen grad i DK, og s√• begynder at stille krav og forventninger om – eller bare i praksis s√łrger for – at s√• godt som alling skal indrettes efter islam og de barbariske traditioner hjemme fra Muslimistan – se fx. ogs√• Tower Hamlets eksemplet… Read more »

Magnus A
Magnus A
12 years ago

Aprop√• att Sverige om 40 √•r har 20 procent muslimer st√§mmer det om in- och utvandring √§r lika som nu och f√∂dda barn per kvinna blir som demografer tror. Jag r√§knade f√∂r scenariot fram 21-23 procent. Men det √§r os√§kert och kan bli antingen v√§rre eller b√§ttre. Exempel V√ĄRRE: Om en skillnad mot antaget scenario √§r att utvandring netto av etniska svenskar om 10 √•r √∂kar till 15 000 per √•r (2 av 1000) kommer andel muslimer att √∂ka med ytterligare 2 procent som andel av befolkning √•r 2050. D√• har vi ist√§llet 23-25 procent muslimer 2050. Om samtidigt muslimsk… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Steen, der er vist en fejl i “N√•r Sverige om 40 √•r er 20 % muslimsk”-linket ūüėČ

Om 40 år ?!?! Jeg tror det kommer til at gå en hel del hurtigere end det,
hvis man naivt fortsætter ned ad skråplanet imod afgrunden i det nuværende
tempo.

hans L
hans L
12 years ago

Profesoren ligner en person som tr√•dt ud af DDR under Honecker, i hans p√•kl√¶dning. En mand som er s√• utilb√łjelig til at trodse Universitetsverdens jantalovs dress code, er nok ogs√• tilb√łjelig til ikke at g√• imod den herskende maxistiske linie p√• KBH universitet. G√• p√• pension!

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  hans L

Jeg synes han poserer lidt som en gammeldags psykiater. Men han bl√łder dog op. Underholdende at h√łre Henning Koch levere synspunktet, at n√•r amerikanere accepterer s√• vide rammer for ytringsfriheden, s√• skyldes det, at der aldrig har st√•et gaskamre p√• amerikansk grund. Han opdager slet ikke, at den observation slet ikke underst√łtter hans synspunkt, men derimod f√łjer sig fint til det m√łnster, Flemming Rose lige har peget p√•: At vold og ytringsbegr√¶nsning er hinandens f√łlgesvende. Ytringsfrihed derimod ‚Ȇ vold. Under Weimar-republikken – som er professorens eneste fors√łg p√• at hage sig fast i noget videnskabeligt – var der reelt ikke… Read more »

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Morten - - -

Ingen gaskamre i USA?

Huh.

Hvad med Caryl Chessman?

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x