2
okt
Seneste opdatering: 3/10-10 kl. 0029
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jyllands Postens Lillelund interviewer Mark Steyn:

JP: Og dog tegner der sig, når man taler med Dem, et dystert, nærmest sort billede af fremtiden? Er der håb for os?
»Vi er blevet tilfredse. Vi er et glemsomt samfund. Vore bedsteforældre, selv mens de nød Efterkrigstidens fremgang, huskede krig og depression.
Men i dag er vi så langt væk fra det. Især de mennesker, der leder os, lever i en evig nutid, i et utopisk øjeblik, i en forestilling om, at nuet vil vare evigt. Og alt i vores kultur har til hensigt at retfærdiggøre denne leven i nuet. I Bordeaux passerede jeg Virgin Megastore og hæftede mig ved dens franske slogan La culture de plaisir.Nydelsens kultur. Det er os.
Det er jo portrættet af vores kultur. Vi opfinder ikke længere noget produktivt, vi op-finder iPoden. Og vi tror, at man kan have et samfund, der er fuldstændig dedikeret til nydelsen. Multikulturalismen er et spejl af dette, denne urokkelige tro på, at alle kulturer grundlæggende er ens, så det skal nok gå. Ingen grund til bekymring, tænd bare for iPoden.
I gamle dage, da mennesker troede, at verden var flad, skrev man på landkortet ud for jordens kant: “Here be dragons.” Her fandtes onde kræfter. Det vidste man dengang – i dag tror vi på, at der ikke er noget at bekymre sig om – vi tror ikke på, at ondskaben eksisterer.

Jyllands-Posten 02.10.2010 Nydelseskultur på afgrundens rand.Lørdagsinterview: Forfatteren til “America Alone” har nu også opgivet Amerika. Næsten. (ikke online. Køb avisen) foto klik for helskærm.

“Islam-er-fred” i Odense
Når der ikke lige er en jøde eller en dhimmi i nærheden, er der råd for det også: “Vi sunnier giver ikke vores piger til shia’er,” råbte Ali, der senere blev idømt fire måneders fængsel.

Lederen af den største moske i Odense kritiseres for at opildne til vold og for at skabe konflikter mellem muslimer. En ung mand, der lagde sig ud med imamen, blev overfaldet og stukket med kniv. Internt i det muslimske miljø er mange vrede på imamen, men ingen tør kritisere ham åbent»Abu-Alamin har en meget fundamentalistisk tilgang til islam og har ganske åbent kaldt shia-muslimer for kættere,« siger Saliha Fettah. [..]
En række kilder fortæller til Information, at Abu-Alamin har benyttet sig af unge kriminelle til at styrke sin position, og at hans prædikener har resulteret i konkrete trusler og overfald på gaden. I et af de groveste tilfælde blev en mand overfaldet og forsøgt stukket ned med kniv. Hvorfor? Ifølge flere vidneudsagn til politiet, fordi hans ven ville gifte sig med den forkerte pige. Et ægteskab, imam Abu-Alamin, ifølge flere kilder mente var forkert.‘Hvis det her kommer frem, slår vi dig ihjel!’(Uroen ulmer igen i Vollsmose Anker Boye (S) kalder til stormøde med kommunen.)

Michael Coren with Vilks and Hedegaard

Michael Coren (born January 15, 1959) is an English-Canadian columnist, author, public speaker, radio host and television talk show host. Samtalen kommer vidt omkring, f.eks. om Malmø jødernes situation, retssagen mod Lars Hedegaard til januar, episoden på Uppsala Universitet, “chocket” over Sverigedemokraterne i Sverige, “højrenationalisme” i Europa og meget andet. Af TV at være er Michael Coren absolut ikke værst..

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Angående muslimerne i Odense skal man da ikke bliver overrasket.

Det har vi længe vidst : når de ikke går efter de beskidte vantro går de efter hinanden indbyrde : shia v. sunna og omvendt!

Gid de vil til stålet !

Prudentius
11 years ago

God pointe fra Steyn! Når man år ud og år ind kan se journalister gå fejl af hvad der driver muslimer til at dræbe og blive dræbt (9:111), må man se i øjnene, at noget er helt galt. 2001 er snart 10 år siden og alligevel er hovedparten af medierne blanke, BLANKE!!! De ligner eloi´erne (stavet efter hukommelsen) fra H.G Wells “Tidsmaskinen” (Jeg har kun set filmen, den gamle, ikke læst bogen) der intet aner om deres fortid og ej heller har fundet ud af at de på daglig basis bliver slagtet og spist. Bliver de aldrig skræmte eller vrede… Read more »

hans L
hans L
11 years ago

Det med vi i vesten ingen børn får, som tilsyneladende er derfor det er nødvendigt at importere arbejdskraft fra udlandet, hvorfor er der ingen debat om HVORFOR vi ingen børn sætter i verden? 1. Børn sættes i verden når man som efter 2 WW følte verden var blevet bedre at leve i, man var optimistisk for fremtiden. 2. Børn sættes i verden når man føler man er økonomisk sikret, og fremtiden virker økonomisk tryg. Vores politikker har ikke evnet at sikre disse to forhold siden 60 erne, hvad gør man så istedet man henter mennesker udefra. Hvad er der sker… Read more »

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

“Men i dag er vi så langt væk fra det. Især de mennesker, der leder os, lever i en evig nutid, i et utopisk øjeblik, i en forestilling om, at nuet vil vare evigt. Og alt i vores kultur har til hensigt at retfærdiggøre denne leven i nuet. ” Mark Steyn har ikke altid ret, men når han er skarp, er han knivskarp. Lige som romerne før Roms fald, hviler vi på laurbærene. For at blive i sammenligningen, så var de tilbage dengang i Romerriget heller ikke helt ubevidste omkring, hvor det bar hen. De foretrak bare at ignorere det… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

…. Og det er belejligt nok efter det svenske valg er overstået .

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  steen

Ja, Steen, vi bør alle holde op med at bruge ordet luder som skældsord. Disse kvinder (og mænd) leverer en personlig tjenesteydelse, der dækker et naturligt, eksisterende behov. Hvis det foregår uden kriminalitet involveret, bør ingen blande sig – det er jo også lovligt her i landet, i modsætning til Sahlins Sverige. Selvfølgelig ville jeg være ked af det, hvis mine døtre gik ind i erhvervet. Men jeg ville direkte skamme mig – også når jeg var alene – hvis de blev journalister af den slags, der skriver ledere i de svenske aviser. Hvis de blev ludere, kunne jeg stadig… Read more »

Victor
Victor
11 years ago

Fra dagens Svd:

SD-film inte hets mot folkgrupp

Publicerad: 1 oktober 2010, 16.35. Senast ändrad: 1 oktober 2010, 16.41

Sverigedemokraternas valfilm, som stoppades i sitt ursprungliga utförande av TV4, utgjorde inte hets mot folkgrupp.

Justitiekanslern (JK) beslutade på fredagen att inte vidta åtgärder mot de tidningars webbplatser som valt att visa filmen, såsom Resumé och partiets egen SD-kuriren.

JK konstaterar att filmen kan uppfattas ge uttryck för missaktning mot invandrare och i synnerhet muslimer, men inte till den grad att det är straffbart.

Stockholm TT

Sådan endte dén sag så….

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x