4
okt
Seneste opdatering: 5/10-10 kl. 0340
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er interessant at sammenligne CNN´s detaljerede indslag med SVT´s fuldstændig ukonkrete, 36 sekunders rejsevejledning for bekymrede husmødre og bløde mænd. Mon ikke den forsmåede Lars Ohlys postkommunistiske demonstration “mod racisme” i Stockholm får grundigere dækning ? (Hamburg cell at heart of terrorist plot against Europe.Om Taiba moskéen.)

De skrivende vindbøjtler

Som antydet ovenfor kan man nemmest kende svensk journalistik på det, den ikke fortæller. Jeg spildte igår, trods løfter om det modsatte, ti minutter af lit liv på at læse en kronik i såkaldt borgerlige Svenska Dagbladet af en Jenny Nordberg, New York. Hun er vistnok en rigtig hot- shot, dækket af den svenske overklasse, Rune Lykkeberg forleden beskrev i Information, og som jeg selv tak og lov kun kender i glimt. Nordberg har vundet “Guldspaden”, men det har Lena Sundström unægtelig også. Hvad står der egentlig i den kronik om Sverigedmokraterne og valget ? Der står buh og bæh og tag mig nu ikke på ordet og glem ikke nazisterne. Enhver der har sejlet med sejlskib, kender det at komme ind i en vindlomme, hvor sejlet hænger slattent som en overmoden klase druer. Fra hvilken retning kommer nu det næste vindpust, den våde pegemand op i luften, klar til at rebe sejlene. Fejgheden og konformiteten er svensk journlistisk mest iøjenfaldende signaturer. Må det snart blæse op igen, så den velfriserede Nordberg igen ved, hvad hun skal skrive og mene. Vi kan prise os lykkelige over at vi i Danmark har journalister og intellektuelle, der tør vove pelsen. I Sverige koster det for meget, hvis man har karrieren kær. Idag börjar kriget – och felet är mitt

JP-journalist røvet og udsat for pengeafpresning i Gellerup
JP-ghetto serie fortsatte idag:

Lovløshed: Morgenavisen Jyllands-Postens medarbejder fik smadret en bilrude, fik stjålet en taske og blev udsat for pengeafpresning ved basaren i Gellerup ved Århus. Hvordan ville du have reageret? […]
Da jeg kom hen til den blå [journalistens] Citroën, så jeg straks, at der var noget galt. Bagruden og en siderude bagi var smadret, hattehylden var bøjet, og bagagerummet var tomt.Min første tanke var min taske.
På en indre film panorerede et kamera hen over indholdet af tasken: kørekort, to kreditkort, sygesikringskort, pressekort, vigtige papirer og kameraet med familiens billeder fra sommerferien og endelig sikkerheds-adgangskortet til Jyllands-Posten, som for guds skyld ikke måtte falde i forkerte hænder.Jeg hev straks mobiltelefonen op af lommen og ringede til Østjyllands Politi.
Mens jeg stod og bandede som nummer seks i køen, kom en gruppe unge mænd hen imod mig. Lederen af dem hvæsede noget på arabisk til de andre, som trak sig lidt tilbage, og han kom helt hen til mig: »Jeg så, hvem der gjorde det! Der var nogle fucking somaliere, mester. De løb over vejen og ind ved blokken på Bentesvej. De holder til derovre og laver en masse lort. Men jeg ved , hvor de er. Skal jeg hjælpe dig med at få din taske igen, mester?« Jeg trak mig lidt væk: »Hvorfor ved du, at de har taget en taske?« »Jeg så dem jo, mand. De løber over vejen med en taske. Jeg kan skaffe den tilbage til dig, hvis du vil.Men jeg er nødt til at give dem nogle penge for at få den igen. Du kan få den igen for 500 kr.« »Nej, du kan tro nej«, kogte det i mig.Det var så oplagt, at det var et fuldstændig banalt forsøg på pengeafpresning . Jeg følte mig sikker på, at araberen foran mig var med i det . – JP Pengeafpresning ved ghettoen (ikke online-køb avisen.)

Britisk ligestilling: Skoler med tørklædetvang for alle

You win some, you lose some, jfr. hvad vi omtalte i går om en kulturmuslimsk kvindes sejr i et søgsmål mod en indpakningsinsisterende arbejdsgiver. Memet om de 30g frivilligt stof må lige justeres en anelse igen.

At least three Muslim faith schools are forcing girls as young as 11 to wear face-covering veils with the blessing of Ofsted inspectors, it emerged yesterday.

One of the schools insists that fees are paid in cash and warns parents against speaking to the local education authority.

All three schools have been approved by education watchdog Ofsted, which inspects private faith schools to ensure they prepare pupils for life in modern Britain and ‘promote tolerance and harmony between different cultural traditions’. […]

They insist that when girls are travelling to and from school they wear the niqab, a face veil leaving the eyes exposed, or the head-to-toe burka, which covers the eyes with a mesh screen. […] The British Muslim schools where EVERY pupil is forced to to wear the veil – and Ofsted inspectors have approved them

Artiklen gør adskillige krumspring for at understrege almindelige muslimers afstandstagen fra uvæsenet, men nytteværdien nedskrives når man indkalder den pseudomoderate slange Ed Husain fra The Quilliam Foundation som ekspert. Og endnu værre, det underliggende problem behandles heller ikke her: Hvad gør et frit og demokratisk samfund når indpakningsfascisme er et uadskilleligt ledsagefænomen til enhver tilstedeværelse af denne religion, og der heller ingen vilje er til at frasortere mørkemændene? Så er det fra vores side ét fedt (LFPC).

Italien: Pakistansk kvinde dræbt med sten af mand og søn

Googles maskinoversættelse er ikke helt lydefri, og jeg har forsøgt at pudse den lidt til husbehov, men hovedpunkterne er forhåbentlig forståelige. Via Atlas Shrugs (LFPC).

Far og søn “straffede” en […] datter og søster, der nægtede at indgå i et arrangeret ægteskab, hvorefter de med en sten, muligvis kun benyttet af faderen, forhindrede moderens desperate forsøg på at redde datteren. Pigen er alvorligt kvæstet, men ikke livstruende [… ]

Iflg. vores oplysninger Hamad Butt Kahns to yngste børn med den afdøde hustru til stede i hjemmet. Kahn, en arbejdstager på 53 år, og Begm Shnez, 46, der dræbtes, mens det tredje, ældre barn var fraværende. Pigen blev tilsyneladende livsfarligt kvæstet ved slag med en stang af sin 19-årige bror Humair Butt, ligeledes en arbejdsmand, hjulpet af sin far, der herefter dræbte sin 46-årige hustru med en sten. […] Uccisa a sassate dal marito pakistano la figlia rifiutava le nozze combinateItaly: Pakistani immigrant arrested for wife’s murder. (på engelsk)

Den muslimske intolerances gift
Af Regine Mönch, redaktør, Frankfurter Allgemeine Zeitung. (Snaphanens oversættelse.)

Berlins Lærerforening advarer om følgerne af den uddannelsesmæssige undtagelsestilstand i muslimske familier. Skolebestyrelserne advarer til gengæld lærerne imod at “overvælde elever moralsk med vestlige, liberale værdier.”

Selv lærernes fagforening har nu lagt mærke til det: Der hvor tyskere er i mindretal, i klasseværelser og på skolens legepladser, i bydele, er virkeligheden temmelig brutal; Intolerancen rammer tyske klassekammerater, piger og børn af andre trosretninger – dem fagforeningen kalder “ikke-muslimer”. Men også kvindelige lærere og resourcestærke elever udsættes for uhyrlig diskrimination og verbale eller fysiske overgreb. Det bliver nu endelig sagt åbent, hvad de der ikke lider af ideologisk betingede virkelighedsforstyrrelser, forlængst har vidst: Det drejer sig ikke om børn af polske, kasakhstanske eller italienske immigranter, men om unge muslimer.

Derfor indkaldte Berliner Gewerkschaft Erziehung und Wissenschaft (GEW) i weekenden til en workshop, hvad alle betragter som en mindre sensation. Det er bemærkelsesværdigt, at først striden om Thilo Sarrazins bog “Tyskland afskaffer sig selv” har muliggjort sådanne og lignende arrangementer, og ikke den i årevis ulmende konflikt med voldelig intolerance i skoler med en høj andel af muslimske elever. Naturligvis bygger GEW ikke på Sarrazin, men dækker sig ind under sin egen undersøgelse, offentliggjort i „Berliner Lehrerzeitung“

Kristne klassificeres som”vantro”

At artiklen “Tyskfjendelighed i skolerne – om årsagerne til en tiltagende tendens blandt unge af tyrkisk og arabisk herkomst” allerede har stået i deres tidsskrift i næsten et år – næsten ubemærket – viftes bort. At lærerene nu officielt henviser til den, viser kun, hvor eksplosiv stemningen er blevet.
Forfatterne Andrea Posor og Chris Meyer er medlemmer af “Udvalget for Multikulturelle Anliggender” hvilket forklarer, hvorfor de i beskrivelsen af det muslimske flertals udelukkelse af det tyske mindretal , “kun formoder at fællesnævneren er Islam.” Kristne kaldes ukorrekt ” vantro,” hvilket røber en vis uvidenhed om den fundamentalistiske islamiske ideologi. Filmskaberene Guner Balci og Nicola Graef har helt tydeligt i deres film “Kampen i klasseværelset” (TV-dokumentar om den kulturelle konflikt i klasseværelset: en tabt kamp) dokumenteret denne skelsættende, afvigende uvikling som, som ikke kun fiunder sted i Berlin.

Mangel på interkulturel kompetence

De fleste deltagere på det ekstraordinære møde GEW, ønskede ikke at diskutere “tyskefjendtlighed”, fordi dette kun er ét af flere elementer. “Alle der er anderledes bliver mobbet”, sagde læreren Mechthild Unverzagt. I det store og forblev diskussionen lammefrom og indenfor den politisk korrekte demarkationslinje. “Vi har en mangel på interkulturel kompetence,” hed det igen og igen , og “det handler jo om at socialt dårligt stillede elever demonstrerer styrke.”

Dette synspunkt – der bringer selvforsvar i spil, men ikke de fatale konsekvenser af undtagelsestilstanden i muslimske familier og indoktrineringen fra moskéer og det islamiske samfund – har i løbet af de seneste årtier kostet foreningen mange medlemmer. Især engagerede lærere, som i modsætning til tjenestemænd og politiske embedsmænd gentagne gange at gøre opmærmsom på forholdene i skolerne, gav op og resignerede.

Ubarmhjertig uvidenhed

Folkeskolelæreren Wolfgang Schenk, tidligere talsmand for De Grønnes Alternative Liste, har fortalt om sine erfaringer med skolemyndighederne, da han forelagde dem sine erfaringer om kvindefjendske overgreb på lærere, fornærmelser som “nazist”, “luder”, “racist” eller om et tvangsægteskab, der truede en af hans elever. Han skulle forholde sig i ro for ikke at give “højreorienterede vand på møllen”.
Denne ubarmhjertige uvidenhed bliver opretholdt indtil dags dato. Allerede i begyndelsen af halvfemserne, var indflydelsen fra islamiske organisationer og visse moskéer og foreninger mærkbar, og anti-vestlige, anti-demokratiske holdninger forgifter nu flere og flere skoler, siger Schenk. “Tyskfjendligheden” er faktisk bare et af mange udstødelsesfænomener.
Berlins Skolebestyrelser har netop fået tilsendt en guide til islam i skolerne. Hæftet, der ofte er blevet revideret, er nu i det mindste er renset for muslimske hemmelige anbefalinger, fra prædikanter der er uddannet på et fransk sharia-institut, er en virkelig skandale. Der er ingen oplysninger om konsekvenserne af islamisk, seksuel køns-apartheid, og det advarer fremfor alt lærerne mod at “overvælde eleverne med vestlige, liberale frihedsværdier.”F.A.Z.:Das Gift der muslimischen Intoleranz.Se også ARD 1: Tyske skolebørn terroriseres af udlændinge, Video: Clash of Civilisations in the Classroom

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anno
anno
11 years ago

Lige et link mere fra GEW med lidt statistik

Kinder in Berlin
http://gew-berlin.de/blz/19791.htm

Raus aus dem Kreislauf
http://gew-berlin.de/blz/19792.htm

trackback

[…] of reverse discrimination. Berlingske Tidende læser også Frankfurter Allgemeine, eller er det Snaphanen i frokostpausen ? Tyskere: Vi mobbes af muslimer […]

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til Mette.
Du har helt ret. Det er ganske uhyggelige perspektiver, vi kigger ind i.
Det nye ved krigsførelsen er, at den såkaldte cyber-war nu ikke længere kun er en virtuel krig, men at denne krig med ét slag på grund af super-ormen, Stuxnet er sprunget over i den virkelige og konkrete verden med muligheden for rigtige dødsofre og store materielle ødelæggelser til følge. Det har ingen før kunnet.
Derfor er en helt ny situation (trussel) på verdensplan opstået. Et helt lands energiforsyning vil eksempelvis kunne sættes ud af spillet.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til Viktor. Rigtigt. Danske Mærsk er såmænd også blevet ramt af ormen. Da den ikke er gået til angreb på rederiet, har selskabet kunnet befri sig for den vistnok ved egen hjælp. Men der er tilsyneladende afgørende forskel på, om ormen er passivt til stede, eller om den finder, hvad den leder efter og derefter bliver aktiv. Når først den er aktiv – og i kontrol, kan den også blive fysisk destruktiv. Det interessante i denne omgang er altså ikke så meget, hvor mange, ormen måske er dukket op hos, som hvad den har taget kontrol over, og hvem det… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Emeritus

Den nye krigsførelse foregår på nettet, og det kan jo ikke komme helt bag på os. IT har gjort os sårbare på en helt ny og dramatisk måde.

Ret yhyggeligt, synes jeg. Håber, at der bliver taget masser af backup. Indenfor det offentlige hersker sikkert den sædvanlgie uduelighed.

Emeritus
Emeritus
11 years ago

OT. Nu beskæftiger vi os en del med islamisk inficering af de vestlige samfund. Desværre går det korporligt ud over nogen af os. Men infektion går også den anden vej på forskellig måde. Hvis det kan glæde i den mørke tid, er der i cyberspace dukket en orm op, som man ikke ved, hvor kommer fra. Den har hovedsageligt kastet sig over 3.verdenslande. Man noterer sig, at den trænger ind i store industrianlæg som f.eks. Irans atominstallationer. Ormen har ‘en nøgle’ og søger en lås. Hver gang den finder en lås, den passer til, går den ind og overtager kommandoen… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Emeritus

Stuxnet er osse blevet fundet i USA og Tyskland….

Mette
Mette
11 years ago

Ja, det undrer også mig, li, og man får endda det indtryk, at han anbragte tasken under hattehylden, efter at han parkerede, og mens nogen så på. Det er nu ikke nemt for JP-journalisterne i Århus at glemme, at mange ønsker at sætte ild til dem, “slagte” dem, sprænge bladhuset i luften etc. Dels er der alle de mange wannabe-slagtere, som de selv skriver om, og dels er de jo buret inde bag høje hegn med meget mere. At gå på arbejde hos JP i Viby J er efter sigende som at entre en middelalderborg med hængebroen hejst op og… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Mette

Kunne nogen så ikke “komme til” at sætte et JP-skilt op på Politikens dør? 😉

Så ville der da være en anelse kosmisk retfærdighed til, hvis …

li
li
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Glimrende ide 😀
Lad os klistre JP-skilte på alle Zinke Stampisternes tilholdssteder, det giver to fordele, dels forvirrer det alle lokums-iSLAM sprængerne med alle de JP-skilte og dels får alle de frelste muhammed kryber mulighed for at vise os kriminelle Zinke Stampist racister! hvordan de politiske korrekte tackler mødet med deres muhammed lort i hoved ynglings fredede ofre!
Genialt 😀

Mette
Mette
11 years ago

Det var den erfarne journalist Orla Borg, det gik ud over i Gellerup. Han er ellers kendt for sine sobre artikler om indvandrerforhold og har enda for nogle år siden modtaget en pris for dette engagement.

Når man læser artiklen, mærker man ikke desto mindre, hvor rasende Borg er over det passerede, og han skriver det også ligeud.
Det er en meget anderledes artikel fra hans hånd, noget har ændret sig.

li
li
11 years ago
Reply to  Mette

Bare rolig!! Mette, denne politiske korrekte prisbelønnede skribent skal nok snart falde tilbage i sin mygindsyndrom sinds tilstand igen, dels fordi denne tilstand udløser en masse hæders! priser og en fyring så ikke vil blive aktuel.
Desuden så det også lettere at krybe tilbage til dhimmituden, end at udfordre racisme Ghost busterne Zinke Stampisterne.

Det undre mig bare lidt, at en oplyst! skribent lader vigtige papirer være uden opsyn i en bil i en no-go-zone for vantro!?

Mette
Mette
11 years ago

Ja, han var bedre Victor.

Undskyld, at jeg er så useriøs, men den her skal også med.

http://jp.dk/indland/krimi/article2203858.ece

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  steen

Steen – jeg nåede ca. 40 sekunder ind i dén sang før jeg blev enig med mig selv om, at

1) Danmark har brug for mere raceblanding
2) Den rytmiske aftenskole brug for – lang – større tilskud.
3) Flere af dem her har brug for nye hofter og knæ – det må sgu gøre nas at være så bevægelseshæmmet.

Og skal vi så ikke lige tage den tidligere brasilianske kulturminister som et eksempel på, at ikke nogle politikere faktisk godt kan synge ud:

http://www.youtube.com/watch?v=PSNlwlfw6DY&feature=related

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Victor

😀 ^5, Victor

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Den bedste kommentar var på youtube – “tak til tv-glad”….

I øvrigt er otte tyskere lige kommet op til Allah – jeg har på fornemmelsen, det har noget at gøre med de seneste dages terroradvarsler.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

8 down, 800,000 to go …

Mette
Mette
11 years ago

Det er den vej, det går i Europa. 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=qY2B1lhxZg8

Anonymous
Anonymous
11 years ago

OT.

Hurra!

Vi må lune os ved de sejre, der begynder at indløbe efter mange års modgang. Sidst er den samfundsskadelige forening “Kirkeasyl” blevet blæst ud af byretten.

http://www.berlingske.dk/danmark/kirkeasyl-doemt-med-piber-og-trommer

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x