6
okt
Seneste opdatering: 6/10-10 kl. 2313
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Film: Terrorister helt til grin, så ligner englænderne deres gode gamle jeg lidt igen.

»Mørket truer«
Husum er en arbejderforstad fra 1940 érne. Her er et par antagelig forhenværende socialdemokrater:

» Jeg vil ikke have mit navn og billede i avisen, for jeg er ærlig talt bange for, hvilke konsekvenser det kan have for mig og min familie. « Sådan lyder budskabet fra en lang række beboere, som metroXpress i går mødte i Husumgård i København – et af de 29 boligområder, som regeringen i går udpegede som ghettoer.Trusler på livet, vold og hærværk harmonerer ellers slet ikke med den almindelige hverdag, der lige nu udspiller sig i centrum af det sociale boligbyggeri på denne råkolde oktober-eftermiddag.Men det er ikke desto mindre en realitet, når solens sidste stråler har forladt det beigefarvede byggeri.»Når vores gadeplans -medarbejdere er gået hjem, så kommer der en gruppe på 10-12 drenge og indtager området. Så efter mørkets frembrud går du ikke i kælderen. […]

» Men vi har prøvet alt, holdt beboermøder, og så dukker der kun 20 stykker op. Og det endte endda med, at 10 af drengene brød ind under mødet og tog sodavand, larmede og råbte. Men vi turde ikke at smide dem ud. Det er så betændt det her.« Så betændt, at flere af bestyrelsesmedlemmerne melder ud, at hvis de skal sætte rigtig og alvorligt ind over for den gruppe af drenge og mænd, der raserer kvarteret, så skal kommunen sikre dem en hurtig vej ud og ind i en anden bolig, langt væk fra Husumgård.» Jeg er egentlig allerede så træt af og frustreret over det her, at jeg er godt i gang med at flytte herfra. Jeg synes faktisk, at 8.400 kroner om måneden er for dyrt – jeg og min familie betaler i forvejen en alt for høj pris ved at bo her, « fortæller et af bestyrelsesmedlemmerne.10 af boligkvarterets boliger står nu tomme. 12 beboere er flyttet inden for de seneste 12 måneder. De er bukket under for den mørke side, der dukker frem, når natten lægger sig over Husumgård,og har søgt andresteder hen…»Der er opstået en slags huller på danmarkskortet. Steder, hvor danske værdi er tydeligvis ikke længere er bærende.
MØRKET TRUER, Metro Express, side 8.

“Så enkelt er det faktisk…”

Hvad skal gøres? [for at genskabe orden i ghettoerne].Her følger en simpel pakke, der på meget kort tid kunne sætte en stopper for de ubærlige tilstande i landets ghettoer:

a) En minimumsstraf på to års fængsel for stenkast mod politi, brandvæsen og ambulancefolk, det samme for den mindste brandstiftelse.
b) Ved gentagen grov kriminalitet – stenkast mod offentlig myndighed, brandstiftelse, grov vold, røveri og voldtægt – gives efter f.eks. tre domfældelser livsvarigt eller i hvert fald ti års ubetinget fængsel uden mulighed for prøveløsladelse.
c) Den kriminelle lavalder sættes ned til 12 år, allerhelst gøres den fleksibel, så ingen kan begå kriminalitet risikofrit.
d) Øjeblikkelig udvisning af ikke-statsborgere efter udstået straf. Udvisningen følger umiddelbart af kriminaliteten og er altså ikke op til domstolene.

Så enkelt er det faktisk at genskabe en samfundsorden, hvor myndighederne overholder statens første pligt, nemlig at sikre borgernes liv og levned, så godt det overhovedet lader sig gøre.Morten Uhrskov: Befriende ærlig tale

Man kunne tilføje: Så koster det ikke mange yderligere milliarder til ingen verdens nytte, og har endda en chance for at opnå en relativ juridisk sjældenhed: en generel, præventiv effekt. Politikerne burde på dette tidspunkt have forstået, at de mennesker der opfører sig asocialt på den måde, kommer fra familier og kulturkredse, hvor Lingua franca staves m-a-g-t. Man gør dem altså uret, ved at tale til dem på et sprog, de ikke forstår, ja, man tigger og flere og større problemer. Det er nu, politikerne skal inddæmme problemerne, der formentlig aldrig kan “løses”, men spredningen skal stoppes i dag, ikke om ti år. Der er brugt 31 milliarder på de bløde løsninger, stort set uden effekt. Hvis VK regeringen ikke har lært af det, er de ikke deres opgave voksen, så kan de nok så meget have arvet elendigheden fra 1983-2001 flertallet. De er befolkningens repræsentanter, og befolkningen vil ikke længere pr stedfortræder trækkes rundt ved næsen af småterrorister og sociopater. Lader de stå til med mere “dialog” nu, er flere danske byer som Malmø om ti år. (Her blot den værste historie fra igår. og i forgårs Skjutningen utanför BB, UMAS. en historie Sydsvenskan bagatelliserede en del.)
Gunnar Sandelin: Terroriseret til tavshed

När jag gick på gymnasiet i slutet av 60-talet sa en av mina mest framsynta lärare att det som i grunden kännetecknar det goda samhället är medborgarnas frihet från fruktan. Att öppet våga ventilera sina åsikter i såväl den privata sfären som i det offentliga rummet borde vara varje demokratis hörnsten. Sverige var då ett tämligen etniskt homogent land med rekordlångt S-styre och att ett parti med SD:s profil skulle kunna ta sig in i riksdagen fanns inte på kartan.

Lärarens ord speglade ett samhällsklimat som gradvis har brutits ned och som jag i dag betraktar som förlorat. Under de senaste fyra åren har jag intresserat mig för asylinvandringen och dess konsekvenser. Bland annat har jag rest runt med beslutsfattare och aktivister till ett flertal flyktingläger, men sällan har jag mött så många människor som är rädda för att öppet säga sin mening som här hemma. Folk tystnar när det gäller att kritisera konsekvenserna av Sveriges på många sätt havererade asylmottagande.[..]

Exempel är den journalist som befarar att vikariatet inte kommer att förlängas om inte redaktören får den förmodade ”flyktingvänliga” vinkeln, en forskare som förstår att det inte blir några fortsatta anslag om negativa konsekvenser av mångkulturalism redovisas. En lärare blir kallad för rasist av elever, men kan inte gå till rektorn eftersom hon då själv riskerar att bli anklagad för att sprida en främlingsfientlig bild av skolan. En mellanchef inom socialtjänsten räds påhopp och utfrysning från kollegor och överordnade efter att hon använt ordet ”neger”, trots att hon endast citerat en annan person. En kollega skriver en kritisk bok om det mångkulturella Sveriges framväxt, men publicerar den inte under eget namn – hon räds konsekvenserna. En mamma berättar att hon ljuger inför övriga familjemedlemmar – hon vågar inte tala om att hon röstat på SD.

Dessa människor har alla avkrävt mig en försäkran om att deras identitet inte ska röjas. De fruktar att deras arbete, relationer till vänner och bekanta och att deras sociala status ska fördärvas om de öppet står för sina åsikter, trots att de för mig som journalist bara beskrivit den verklighet som de dagligen har in på huden. Är det denna typ av rädsla som gör SD-väljare av folk som annars skulle rösta annorlunda? När den bild som förmedlas i det offentliga rummet inte stämmer överens med det man själv upplever i sin vardag, skapas tvivel, frustration och en känsla av att vara förd bakom ljuset. Journalister har länge undvikit att ge allmänheten en allsidig bild av asylhanteringen. Många medborgare har fått klart för sig att de inte får ta del av grundläggande fakta.SvD: Tystad debatt skapar SD:s framgång.

Én af disse sjældne artikler i MSM, hvor man glipper med øjnene og spørger sig, hvad der sker. De bliver sjældent fulgt op af flere debatartikler, men noget flytter sig så sagte i Sverige. I går kunne Ulf Nilson anmelde vor kronikør Julia Caesars bog i Expressen(Sverige är på väg åt helvete!), desværre tydeligvis med redaktøren ludende ind over skulderen, men allievel langt over hvad en sådan bog normalt kan håbe på: at blive anmeldt i en avis. Gunnar Sandelin, der er journalist og socionom og også har skrevet her til bloggen, har tidligere skrevet: “Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna” (DN 2008), og Hög invandring och mångkulturella ideal hotar välfärdsstaten,Newsmill, 2009). Sandelin er en hædersmand og som man kan forstå, lidt af en sjældenhed. En folkelig debat, der tager borgerne og demokratiet alvorligt og skal have en chance for at forme fremtiden, virke præventiv og sikre opbakning om beslutningerne, skal ske inden noget effektueres. Svenskerne kommer i bedste fald til at diskutere et forlængst etableret faktum. Det er en skændsel for øverhøjheden, der ikke kan ændres ved nu, og derfor jeg i tilspidsede situationer bruger ordet “teaterdemokrati” om det svenske. (Se også Uriasposten i dag: Julia Caesars Världsmästarna, “den granskning som massmedia borde ha gjort men inte gör”.)

Live-stream fra Wilders rettergangen

“tyskere” og sønderjyder kan godt følge med sprogligt. Political Inkorrekt.de

Rapport fra processen mod Wilders

Sapphos udsendte, Arthur Legger, beretter fra sin plads i retssalen i Amsterdam

Dagens Wilders videos

Retten giver folk lov at forlade lokalet under FITNA forevisningen (engelske undertekster) og Gerard Batten (MEP for UKIP) udtaler sig om sit personlige indtryk af Wilders:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Det er vældig spændende med den såkaldte retssag mod Wilders.

Jeg fatter egentlig ikke HVAD det er han er anklaget for,… andet end at udtale sandheden højt ?

JensH
JensH
11 years ago

OT Egentligt utroligt så forskelligt Danske og Svenske medier kan ‘vinkle’ den samme historie. Her et frisk eksempel på dette i.f.m. at EU og Libyen har indgået en aftale som indebærer, at EU de næste 3 år overfører ikke mindre end 373 millioner kroner til Libyen over de næste tre år. I de Danske medier, (her JP.dk) lægger man ikke skjul på hvad den pludselige ‘generøsistet’ fra EU’s side sigter på: “EU og Libyen har indgået en aftale, der betyder, at unionen over de næste tre år sender 373 millioner kroner til Libyen for at hjælpe landet med at holde… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

OT om kunst Jacob Levinsen er en uhyre vidende kulturanmelder, der på finurlig vis forstår at finde skæve vinkler. Somme tider sidder man ganske vist tilbage med en række halvkvædede viser, hvis man er for dum til at følge med, eller manden helst vil undgå at blive truet på livet. Denne gang er han nu gået langt uden for det sømmeliges grænser. 🙂 “Kom indenfor i stuen. Hvis den tidligere socialdemokratiske statsminister Poul Nyrup Rasmussen i slutningen af sidste uge havde været til stede på det nordsjællandske kursuscenter Comwell Borupgård, havde han formentlig bidt konferencegulvtæppet i trævler. For ikke blot… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  steen

Ja, det ville vi sige.

Grundtvig stod for åndsfrihed, og det er præcis hvad jeg oplevede under min grundtvigiansk prægede opvækst.

Nils
Nils
11 years ago

Hvis jeg var diktator, ville jeg tale til asociale muslimer med et andet sprog, som jeg tror de forstår ligeså godt som magt, tosprogede og alting, som de jo er, nemlig penge – børnecheck udbetales til hvert barn i landet, der har været artigt. Alle sociale bidrag forudsætter, at modtageren ikke er asocial. Man kunne også forestille sig en form for genindmeldelsesproces for mennesker, der har meldt sig ud af samfundet. En kontrakt som er et anliggende for hele familien – når de nu ofte har så vidunderligt et sammenhold, noget vi selv (gudskelov) har mistet, så må det jo… Read more »

poul sørensen
poul sørensen
11 years ago

link til malmø avisen virker ikke længere.

“, er flere danske byer som Malmø om ti år. (Her blot den værste historie fra igår.)”

Hvad drejede artiklen sig om?
Man skal vist til at tage screendumps af artikler. 😉

Sap
Sap
11 years ago
Reply to  poul sørensen

Det ser ut til å finnes en slags kopi av artikkelen her:
http://nyhetersweden.blogspot.com/2010/10/barnens-sakerhet-i-fara.html

Tak, det er rigtigt, der er mange andre kilder til historien “Børnehave må lukke” (Steen)

Morten Dreyer
Morten Dreyer
11 years ago

Til PK

I Danmark med demokrati skal man vel ikke afgøre sagerne ved at lemlæste tilfældigt valgte offentligt ansatte ?

Så hvis du ønsker at kæmpe for et projekt, så meld dig ind i et politisk parti – eller stift et nyt.
Og så få vedtaget de ændringer du ønsker via demokratiske midler.

Pk
Pk
11 years ago
Reply to  Morten Dreyer

Har været medlem af DF i mange år.
Forstår dig stadigvæk ikke.
Er du ikke imod stenkast, på f.eks politi og redningstjenesten…
Burde vi ikke straffe hårdt, i håb om at bevare vores demokrati?

Pk
Pk
11 years ago
Reply to  Morten Dreyer

Morten, nu tror jeg een forstår dig.
jeg læste det , som du mente at stenkast på det nærmeste ikke skulle staffes.
Sorry..
Min hjerne er ofte bedst mellem 8 til 10 morgen.

morlille
morlille
11 years ago

“”Tysker” og sønderjyder kan godt følge med sprogligt”! Nå…….nu ikke alle sønderjyder…;-)

Pk
Pk
11 years ago

Morten, hvad med den holdning, som ligger bag stenkastet.
Jeg forstår ikke dit spørgsmål?
Er du imod at vi kæmper imod? Er det DFs mening?

Morten Dreyer
Morten Dreyer
11 years ago

For at gentage mig selv.

Hvor stor skal en kastet sten være før man kan dømme for mordsforsøg ?

Morten Dreyer

Folketingskandidat for Dansk Folkeparti

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x