13
okt
Seneste opdatering: 13/10-10 kl. 2056
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Filosofilæreren Robert Redeker, der nu har levet i skjul i fire år, i interview med Kristeligt Dagblad. Tiden har præget hans tænkning, der blandt andet kredser om ondskaben som realitet, ligesom Frederik Stjernfeldt og endnu mere Søren Ulrik Thomsen.

Mange ateistiske tænkere, med Voltaire i spidsen, har set denne ondskab som beviset for, at Gud ikke eksisterer – hvis han gjorde, ville han ikke tillade ondskaben. Jeg mener omvendt, at ondskaben er et tegn på, at Gud findes, netop fordi den er et resultat af arvesynden.

“Det er Robert Redeker, der ringer op. Fra en mobiltelefon et eller andet sted i det sydlige Frankrig [..]
Men Frankrig har ingen lovgivning imod blasfemi. Og desuden er Koranen kun en hellig bog for den, der tror på den som Guds ord. For andre er den ikke hellig, og derfor kan man ret beset ikke tale om blasfemi. Men omvendt er det i stigende grad blevet tydeligt i de seneste år, at den legitime kritik af islam også kan dække over angreb på muslimerne.”

Det var netop en kritik, der blev rettet mod Deres kronik i 2006: at den var fjendtlig over for muslimerne..

” Jeg kritiserede udelukkende en tekst, Koranen, og en praksis, islamismen . Det er hverken racistisk eller islamofobisk, et udtryk som i øvrigt er opstået under ayatollah Khomeini for at stigmatisere modstanderne af den islamiske totalitarisme.” ” I modsætning til evangeliet er Koranen ikke kun et åndeligt, men også et politisk projekt, et samfundsprojekt.

[…] ” Man både kan og skal bekæmpe islamismen og ethvert andet udtryk for barbariet.

Og jeg er overbevist om, at det vil lykkes. Islamismen har ikke en jordisk chance for at opnå den globale totalitære dominans, islamisterne og Ghadaffifabler om for eksempel med sine provokerende udtalelser om, at om 50 år vil Europa være et muslimsk kontinent.

Hvis ikke islam tilpasser sig det moderne, demokratiske samfund, vil islam uddø,” siger han. Men det er vigtigt at holde sig for øje, at islamismen blot er det seneste udslag af totalitarismen og dermed af ondskaben . Den islamiske totalitarisme skal bekæmpes.

Men det er ikke den sidste form for totalitarisme.Der vil komme andre. Ondskaben forsvinder ikke .“.Vi kan bekæmpe islamismen , ikke ondskaben, Kristeligt Dagblad | 13.10.2010 (Ikke online) Redekers Figaro kronik oversat: “What should the free world do while facing Islamist intimidation?”

Man er statsborger, indtil man har angrebet myndighederne

Lawmakers on Tuesday approved a bill to strip foreign-born criminals of their French nationality and expel EU citizens for certain crimes, part of President Nicolas Sarkozy’s law and order crackdown.
Members of the lower house of parliament, the National Assembly, passed the measure after a first reading by 294 votes to 239 in a vote overshadowed by mass strikes and demonstrations against Sarkozy’s pensions reforms.
The law would strip French nationality from foreigners who had acquired citizenship and who were convicted of violent crimes against police and other officials. This punishment currently applies only to terrorism charges.French MPs vote to strip immigrant criminals of citizenship,French lawmakers approve tough rules targeting immigrants

Muslimer brænder Bibeler i Malawi

Muslims in southern Malawi have been burning Bibles to protest their distribution in Islamic schools by Gideon’s International, a Muslim Association of Malawi official said yesterday. […] Malawi Muslims burning Bibles

Berlin: Sharia i lejekontrakten
Arabiske investorer ejer ejendommen og lejer ikke ud til folk der lever af:

..Spil, prostitution, salg, produktion, distribution eller markedsføring af alkohol eller svinekød, og rente-baserede bank-, finansielle transaktioner og finansielle tjenesteydelser og forsikringsvirksomhed, bortset fra til gensidig forsikring. ” Islam-Mietvertrag für Hochhaus! via Sharia law in office building.

Vi fick fly ut genom en gränd

Situationen för judar i Malmö blir alltmer besvärlig. När man inte längre kan visa öppet att man är jude, eller sympatiserar med Israel, då är demokratin illa ute, menar dagens debattör. Med anledning av hotbilden mot judar i Malmö har debatt redaktionen valt att låta honom skriva anonymt.

[..]

Jag läste i tidningen att en 17-årig kristdemokrat blivit misshandlad på grund av att han i olika sammanhang stöttat Israels rätt att existera. Händelsen polisanmäldes och förövaren kunde spåras genom ett dödshot som han hade skickat till 17-åringen två månader tidigare. Förövaren erkände och en rättegång väntar honom.
Jag har själv blivit utsatt på grund av att jag är jude. Ett exempel var när två personer, med ursprung i Mellanöstern, anklagade mig för att ha förolämpat dem, vilket jag inte hade gjort, och hotade att de skulle halal-slakta mig. Jag polisanmälde hotet, men åklagaren la ner fallet i ”brist på bevis” trots att personerna i fråga hade erkänt och att en lärare kunde vittna.
Det blir allt svårare och farligare att öppet berätta att man är jude eller att man stödjer Israel.

I dag kan man inte längre gå med kippa (judisk huvudbonad) i Malmö, eller ha fredliga freds manifestationer, utan att bli attackerad.
Och det är inte höger extrema grupper, som attackerar oss, utan snarare vänstern och personer med ursprung i Mellanöstern. Det var de som attackerade mig, som attackerade vår fredsmanifestation, som demonstrerade mot Davis Cup-matchen och som gav sig på den unge proisraeliske kristdemokraten. Det är de som utgör ett hot mot vår demokrati.

Det är på tiden att politikerna uppmärksammar detta på allvar, för gör de inte det snart, är vi illa ute. Vi ska inte behöva leva som fångar i våra egna länder och demokratier bara för att diktaturerna i Mellanöstern inte tycker att vi ska få uttrycka våra åsikter. I en demokrati måste man kunna visa öppet vilken religion, politisk åsikt eller sexuell läggning man har utan att bli hotad eller misshandlad. Kan man inte det, har inte det landet någon rätt att kalla sig för demokrati.

17-årig jude i Malmö

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
11 years ago

Enig li. JP har også en kraftig salve til de “moderate” i dagens leder “Nul tolerance” om ghettoerne. “Resultatet af årtiers løgn, hykleri og politisk berøringsangst viser sig i denne tid. Det ser ud til, at de toneangivende politiske partier er ved at vågne op, men skaden er sket. Om den også er uoprettelig, vil vise sig, når politi og politikere i fællesskab skal demonstrere fælles vilje og evne til at skabe ordnede forhold i de ghettoer, der har fået lov til at udvikle sig til lovløse områder, hvor dansk lov i praksis ikke gælder. At forholdene i landets betændte… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Nu vi er ved ghettoer, så har DR fundet en lille solskinshistorie fra Sverigestan. Hovsjö i Södertälje er ifølge DR blevet “en mønsterforstad til Stockholm”. Det “eneste” det krævede var, at man byggede nogle institutioner til fritids-aktiviter for “de unge”:

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2010/10/13/155824.htm

Gad vide hvem DR har som kilde hinsidan?? Chefredaktøren på DN??

EH
EH
11 years ago
Reply to  steen

Hov hov Steen

Hovsjõ blev igår præsenteret som et mønstereksempel for udviklingen i ghettoområderne i Sverige. Okay, skolen blev godt nok brændt ned for et års tid siden, men nu skal man jo heller ikke hænge sig i småting. Er det bundløs og tilsyneladende uoprettelig uvidenhed som driver DR, eller er det angsten for det mulige opgør, etnisk konflikt, som de jo selv ,mere eller mindre ubevidst, arbejder så ihærdigt på at fremprovokere.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Var der så nogen, der i går hørte Malene Fenger-Grøndahl om romaerne og hvor synd det er for dem, og hvor uretfærdigt vi behandler dem og ikke gør nok for at forstå dem og indrette os efter deres krav – og derfor selv er skyld i at en LILLE MINORITET blandt dem er SMÅ-kriminelle – bla bla bla. ( Det er ikke ret længe siden hun sidst var på med en tilsvarende svada om romaernes / sigøjnernes historie i DK – og DR lagde naturligvis også helt ukritisk mikrofon og forstående vært til ved den lejlighed ). Jeg tog ghm.… Read more »

LFPC
11 years ago

Pædagogkulturen og italesættelsesparadigmet har blødgjort politiets ledelse. Hvorvidt det skyldes intern holdningsbearbejdning gennem kursusvirksomhed, eller det direkte afspejler de samme ideer der styrer retorikken helt op i de amerikanske og britiske regeringer, kunne være interessant at vide.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  LFPC

Pædagogkulturen? Næh du. Politimester Reimann er et produkt af Rungsted Stasskole og Københavns Universitets jurastudium…mest af alt minder han mig om Theodor Amsted.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Victor

Jeg har ikke læst “Det forsømte forår”, men jeg kender den blodfattige konservative, der i grunden hverken er fugl eller fisk og hvis livsmål er at være pæn blandt pæne mennesker. Den type kan hurtigt komme til at tage sig ud som forrædere, netop fordi de er så holdningsløse i sig selv.

li
li
11 years ago
Reply to  Mette

Du har ret Mette.
De pæne! mennesker er særdeles overfladiske mennesker der hørere hjemme bl.a i PEN-skribleri klubben, der ikke tåler smudsige Lars Hedegaard, muhammed-tegninger og andre tie-værdige unode TONER!
Vi taler alle pænt! om kulturberigere, nu skal ghettoer så hedde kulturområder eller lignende, men ordet er kun ændret ikke forståelsen af problemet, problemet omtales bare satirisk positivt, alle ved der ikke er tale om kulturberigelse, men pænt lyder det…

Victor
Victor
11 years ago

PK – Ja. Og hvis du har set kristeligt dagblad i dag, så bliver det virkeligt komisk. Her brokker Københavns Politidirektør Johan Reimann sig over….brugen af ordet ghetto.

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/384139:Danmark–Politichef–Politikere-skaber-selv-ghettoer

Jeg boede en gang i nærheden af ham og kan ikke se ham – eller læse om hans gøren og laden – uden at savne Hans Scherfig og Carl Madsen. De ville have haft en field day med hans type.

li
li
11 years ago
Reply to  Victor

Hørte lige johan reimandsling i tv-tude newspeak! Jeg har lige nu min frokost leveret tilbage fra mavesækken udover hele stuegulvet! Aldrig har jeg hørt en så totalt virkelighedsfjern naiv person udtale sig om noget idioten helt klart ikke fatter. johan reimandsling mener virkelig, at hvis vi ikke bruger negative ord som ghetto, jamen, så vupti lader hele Danmarks befolkning sig overbevise om, at det er attraktivt at flytte ind i en muhammed sharia styret ghetto, reimandslingen fatter ikke, at vi normalt begavede borger godt ved hvilket helvedes et liv i en muhammed ghetto medføre af stjålne cykler! spørg selv tv… Read more »

Jens A
Jens A
11 years ago
Reply to  li

Ja, det er chokerende med sådan en mand på den post.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Jens A

Socialist!!! – jeg har som sagt mødt ham flere gange. Reimann er prototypen på en konservativ nordsjællænder, af den slags som Scherfig og Madsen spiddede så sylespidst.

Skæld ud på socialisterne…hvis de har fortjent det. Men ham her, skal man altså ikke give venstrefløjen skylden for.

Manden burde være gjort til fiskerikomitteret i Nordøstgrønland efter tamil-sagen:

http://politiken.dk/indland/ECE714550/tamil-sagen-gav-reimann-skrammer/

EH
EH
11 years ago
Reply to  li

Du har så ret, så ret Li. Jeg sidder også helt ude på kanten af stolen og venter spændt på en udmelding fra de højtstående politifolk og folketingsmedlemmer, om at de er parate til at flytte ind i, ja man tør jo efterhånden ikke skrive det, ghettoerne. De må da siges at være rimeligt resourcestærke. Vis dette tv-klip igen og igen for denne naragtige politichef. På et eller andet tidspunkt må den røde farve have arbejdet sig op til ørene. Er han i besiddelse af bare den mindste snert af humor og selvironi, vil han på et tidspunkt bryde ud… Read more »

li
li
11 years ago
Reply to  Victor

Ja socialist! Han opfører sig og bruger socialisternes forfejlede misforståelse overfor muhammedaner problemet. Så kan vi diskutere om uffelingen er Venstre mand eller radigal eller mentalt socialdemokrat eller bare dement islam tosse. Ligeledes kan vi diskutere om peter Torsk nogensinde har været Konservativ, og sådan er det med visse forvirrede mennesker der melder sig ind i et forkert parti. Moské har den “intelligente” reimandsling bare indset det er mere sikkert for karrieren, at indtage socialist holdningen til vores største samfundsproblem muhammedanerne. Moské betegnelsen politisk korrekt konservativ kystbane socialist ville passe bedre på reimandslingen 😉 Pt virker reimandslingen noget “dum smart”… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  li

Du gør ikke dig selv – eller nogen andre – en tjeneste ved at fordreje fakta…

li
li
11 years ago
Reply to  Victor

Fakta er vel, at reimandslingen fremfører typisk socialist propaganda!

Pk
Pk
11 years ago

Jeg sidder helt lamslået.
FOR FØRSTE GANG HØRER JEG PÅ P.1, HVOR DE BESØGER DANSKERE I TINGBJERG,
SOM TALER OM DE LIVSØDELÆGGENDE OPLEVELSER MUSLIMER GIVER DEM.
DET HAR TAGET DR 25-30 ÅR AT HAVE LIDT NYSGERRIGHED OM HVORDAN DANSKERE
LEVER I MULTI-KULTI.
SVIGT SVIGT SVIGT.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x