20
okt
Seneste opdatering: 22/10-10 kl. 1336
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Oprørerne i de seneste dage i centrum af Lyon , er hovedsageligt fra byghettoerne. De hætteklædte er ikke ude og forsvare en pensionsalder på 60 år….. De er der for at kæmpe imod Republikken, dens kultur og dens mest synlige symboler: politi og skoler. Således brændte en skole i Le Mans. Guerillakrigsscenerne er meget lig billederne af unge palæstinenseres intifada, der tørner sammen med israelske styrker. Sammenligningen er ikke helt korrekt, men der er i denne muslimske ungdomskulturs etniske oprør,den samme afvisning af en stat, der betragtes som en kolonisator og undertrykker. Det vi ser, er en afvisning af at integrere sig i et samfund, de forkaster kulturelt. Ivan Rioufol, redaktør, Le Figaro: Ce que révèlent les intifadas à la française (Snaphanens overs.)

Frankrig: De fleste kommer fra forstæderne

(Un casseur=oprører,vandal, banlieu=forstad. TV klippet taler om “professionelle oprørere fra forstæderne, der infiltrerer demonstrationerne, angriber myndigheder og ejendom og forsvinder tilbage i dem.”) According to Le Figaro, most of the rioters are from the banlieues (translated/summarized from Le Figaro):

Cars set on fire, fire trucks pelted with stones, shops and street furniture looted, clashes with the police forces: more than 1500 ‘rioters’ were arrested last week on the fringes of protests against the pension reforms.
In the overwhelming majority of cases, the vandals aren’t foreign to the protest movement, explains a senior official. They’re students, even as young as 12 year old ones. These youth, says the official, are opportunistic and unstructured, forming sporadic groups according to the targets on the way. The most destructive are armed with makeshift weapons found on the way: a snatched post, or a stolen bicycle are used to smash store windows and then loot them, says a police agent in Seine-Saint-Denis. One of the ‘rioters’ even forgot his notebook in a shop in Seine-Saint-Denis which was looted by 40 people. Fifteen years old and without a police record, he was arrested six hours later at home. Earlier another gang targeted a bakery.. in order to pick up candy.
The proximity of the ‘trouble suburbs’ to the marching routes complicates the job of the police, for example, in Nanterre, where rioters gathered to harass the riot police. At the departmental directorate of public security in Essonne, a police offices says that during the protests, high-school and college students from the underprivileged areas (“difficult neighborhoods”) turn into rioters. They put on a hood and start to pelt the police, or burn garbage, or even cars. Then they melt back into the protest march, some changing their clothing so as not to be recognized by the police videos. Islam in Europe: France: Most of the rioters come from the banlieues ,Violence by disaffected suburban youths spread and intensified.

Guerilla Warfare in Lyons

The following appears at today’s edition of Novopress. These demonstrations, as so often happens, provided a good excuse for gangs to move in and create mayhem:

Lyons is in a state of shock. Multicultural gangs taking advantage of demonstrations by high school students protesting the plan to reform retirement, set fire to the streets of the downtown area and caused blood to flow. Cars, trash cans, trucks, city property, have all been destroyed. Many businesses were attacked. Faced with urban warfare of this magnitude, the mayor of Lyons, Gérard Collomb, on a trip to Asia, announced his decision to return to his city by Wednesday morning, due to this emergency.

In the neighborhood of Croix-Rousse, in the 1st, 7th, and 8th arrondissements, there were multiple incidents. In Lyons, as in the Défense area of Paris, Foot Locker stores, that sell articles coveted by the thugs of the ghettos, were targeted by the rioters. The CNIT (center for new initiatives and trends) was partially closed as a security measure.

“Under the cobblestones, the beach”, was the dream of the rioters of 1968. In 2010, under the cobblestones, the thugs?

According to LCI, about sixty hooded thugs with iron bars went in the direction of Nanterre after tearing up the Foot Locker store in the Défense sector of Paris:

Gallia Watch

“There was some damage,” explained the assistant manager of Foot Locker, “but our security guard intervened quickly. The young persons destroyed most notably the store windows, the mannequins and the metal curtain protecting the store”, which remained closed today (Tuesday) while damage was being assessed. “They were young little guys wearing hoods who ran away when we intervened; they weren’t very mean, and I did not see any iron bars,” he said, toning down the story.


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘Muslimske asylsøgere terroriserer kristne’
I Malmøs nattemørke skydes muslimer i ryggen af én eller flere. Politiet har ingen spor, for ingen har hørt eller set noget.
Gad vide, hvordan nogen kan finde på sådan noget?
Gad vide, om politiet finder gerningsmændene?
Gad vide, om det er optakten til noget værre?
Gad vide, om det maner til politisk eftertanke?
Gad vide, hvor meget de svenske politikere elsker EU, og hvor lidt de elsker Sverige? Deri ligger svaret på, hvad Sverige skal igennem i de kommende år.

Med venlig hilsen

Pk
Pk
11 years ago

Typer som Mona Sahlin og Poul Nyrup fører krig mod egne
befolkninger.
Hvorfor gør de det?
Hvorfor må danskere og svenskere ikke leve i fred i egne lande?

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Problematikken omkring Nærhedsprincippet, der også kaldes “subsidiaritetsprincippet” skal sikre, at politiske beslutninger i EU altid træffes på lavest mulige administrative og politiske niveau. Det skal derfor med andre ord være et princip, der sikrer at beslutninger træffes så tæt på borgerne som muligt. Princippet er ikke gældende på alle niveauer. Princippet gælder ikke på de områder, hvor EU har enekompetence, det vil sige de områder politikere, meget sjældent efter direkte folkeafstemninger om emnerne, har afgivet national suverænitet til EU. At det vil være i modstrid med PES resolution at være for udvidelse af den nationale suverænitet og dermed formindskelse af… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  Peter Buch

Jeg formoder alle tre kommentarer fra 21. oktober klokken 09:51, 09:54 og 10:32 retteligt skulle være at se under Nyrup-overskriften, der senere blev sat under et andet link end det ved afsendelsestidspunktet eksisterende.
Gå venligst til:
http://snaphanen.dk/2010/10/20/al-awlaki-chikaneret-i-pentagon/

PBr.
PBr.
11 years ago

“Dem man ikke må lege med for Poul Nyrup”
Dvs. at demokrati, ytringsfrihed og vælgernes stemmer sådan bare lige skal stuves af vejen og “ties ihjel” ?

Samtidig er der (som sædvanlig) total tavshed om de venstrefascistiske, antidemokratiske kræfter der huserer.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

MUJ: Venstre og Konservatives salg af Danmark

http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2010/10/20/venstre-og-konservatives-salg-af-danmark/

Dato: d. 20.10.10, 22:05
Af: Morten Uhrskov Jensen

Partiledelserne i Danmarks to regeringspartier, Venstre og Det konservative Folkeparti, har med åbne øjne besluttet sig for at ophæve Danmarks selvstændighed.

Der er al mulig grund til at gå hårdt efter Dansk Folkeparti, fordi partiet fortier sandheden om sammenbruddet af den danske udlændingepolitik. Men det skal med, at Dansk Folkeparti ville gøre oprør mod EU-domstolen den dag i morgen, hvis Venstre og de konservative ville være med til det.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

Underligt, at de franske brandmænd sættes ind uden politibeskyttelse, især da det drejer sig om større uroligheder.
Der bør bruges politibemandede vandkanoner, med vand iblandet tåregas og malingkugler til identificering af uromagerne. Det er opfundet!
I can’t believe we’re having this conversation! Tak Jelved og Gammeltoft-Hansen!

falkeøje
falkeøje
11 years ago

Frankrigs problemer kommer i høj grad, fordi de har forkøbt sig på muslimer.

falkeøje

Jørgen
Jørgen
11 years ago

Streng taget betyder “casseur” ikke oprører men vandal. (Ikke at det betyder så meget i den store sammenhæng 🙂 ).

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Jørgen

Der er en forskel i motiver. Oprør k a n f. eks. være berettiget.

– – –

Prudentius
11 years ago

I flere af tv-indslagene om de franske strejker og demonstrationer, har jeg med mine egne små glugger øjnet at mange af de fremmødte utvivlsomt var muslimer ude på ballade.

Disse mennesker har længe ligget i krig med de indfødte befolkninger, så en kæmpe chance for at smadrer løs på kuffar-samfundet går selvfølgelig ikke ubrugt hen.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x