4
dec
Seneste opdatering: 7/12-10 kl. 0745
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det var i 1976. Slaveriet findes som bekendt endnu.

WikiLeaks: USA tørrede ansvaret for optøjer af på Frankrig

Måske begynder man på nuværende tidspunkt at ane de lækkede dokumenters ikke-kanoniske natur? Derved forstået at vurderingerne til intern brug ikke nødvendigvis afspejlede officiel politik, men i lige så høj grad diplomaterne bag. For så vidt skal man naturligvis være forsigtig med at tillægge disse tilbagemeldinger fra ambassaden i Paris en for bastant betydning vis-à-vis den pågældende administrations (dvs. Bush-regeringens) verdensbillede. Men ligesom det er øjenåbnende at konstatere svælget mellem illusionsløst kendskab til Erdoganstyret og amerikansk insisteren på at få Tyrkiet optaget i EU, på samme måde er det ubehageligt at få dokumenteret at selv i diplomatiske kredse opfattes hærværksmænd som ofre for en ført politik. “Integration” er en handling fra oven og ned. Man kan ikke her få mere konkret at vide hvad det er som Frankrig kunne have gjort uden at give køb på franske værdier, men de sidder altså med aben iflg. ambassaden – i 2005, altså i George W. Bushs præsidenttid, var det diskrimination på baggrund af hudfarve, og ikke kultur eller religion, der skabte problemerne i Europa. WikiLeaks fortsætter med at fascinere, uanset det endelige udkomme af lækagen (LFPC).

Comments in diplomatic cables released by whistle-blowing website WikiLeaks and published by the daily Le Monde show frustration over France’s record in assimilating minority groups and highlight concerns the problem could be deepening.

“France not only has a problem with integration or immigration; it also needs to act to give Muslims a sense of French identity,” the U.S. embassy in Paris said in a secret diplomatic cable to Washington dated Aug. 17, 2005. […]

“The real problem is the failure of white Christian France to view its dark-skinned and Muslim compatriots as citizens in their own right,” the U.S. embassy told Washington in a cable dated Nov. 9, 2005. Craig Stapleton was U.S. ambassador to France under the administration of President George W. Bush. […] WikiLeaks: France has not integrated its minorities

BBC hos Malmøs jøder
En grundig reportage, der ikke blot gentager kendt stof, men for eksempel kommer ind på parabolantenners naziagtige propaganda.

Wendy Robbins on the fear that a rewritten history is threatening the Jewish community. BBC i Malmø, Thu, 02 Dec 2010, min 26:30,Imamen Saeed Azam erbjuder sig att dansa för Malmös judar.

Jewish community was target for terrorists


Til “decemberfest” med diskrimineringsombudsmannen
som er en kvinde, Katri Linna. I DN s artikel kanmna se nogle af de forrykte sager, DO rejser og ikke mindst hvor gode de er til at bruge skattemillioner: DO har ett anslag på cirka 92,5 miljoner kronor för år 2010. DO har cirka 90 anställda.

Anställda hos diskrimineringsombudsmannen, DO, får inga julklappar. De får en vinterpresent. Inte heller ordnar myndigheten någon julfest. De håller decemberfest. En rolig anekdot eller talande för hela verksamheten? Det lutar onekligen åt det senare.
För fruktar man att en julklapp på en svensk arbetsplats kan uppfattas som diskriminerande blir liksom inget diskrimineringsärende för litet. Överkänsligheten går igen i flera av de mål. Diskriminering: Hur länge tänker regeringen blunda för en myndighet i fritt fall?

“Paris: Linje B, et mareridt”
RER B er en af de ruter af hurtigtog, der krydser Paris. B betjener blandt andet ruten fra Charles de Gaulle og Roissy lufthavnenene over Gare du Nord sydpå. Det var på samme linje den studerende Anne-Lorraine Schmitt blev dræbt af en tyrkisk voldtægtsforbryder i 2007.

Not a day goes by without line B of the RER (Regional Express Rail of the Paris region) being the scene of at least one crime.This extremely grave observation was made by UNSA-Transports, whose representative, Laurent Gallois, declared: “For the past month, the conductors have been telling us that the attacks are becoming more and more violent.”
A great number of the victims are tourists, on their way to Roissy Airport. They are sure to have fond memories of Nicolas Sarkozy’s France.
The accounts are innumerable and often shocking, and tell of beatings and floggings, such as one female traveler who was repeatedly kicked and punched by five persons on November 13, just for her handbag.The scenario of these attacks is often like a horror film: young thugs from ethnic gangs, equipped with keys to the folding doors between the cars, trap and assault the victim “behind closed doors”. In dealing with this growing daily barbarity, the declared intentions of Sarkozy’s government have led to no concrete result, and the gangs continue to act with total impunity. Stay Away From the RER (Line B, mere og mere farlig, fransk utekstet.)

Det engelske udenrigsministerium advarer mod linjen, og en skræmt turist advarer her.

“hello, i found a recent experience here in Paris was so frightening that i am posting it on all websites for tourists to Paris.I witnessed an italian tourist almost beaten to death on the train by two young robbers from the airport to Paris around 8pm on the 22nd of October 2009. I got involved and was bashed around too by these kids. But unlike the italian tourist, i fought back (i know, i know…could have gotten killed).I find this incident rather bizarre because i am 47 woman and there were at least 5 men on the train in good enough physical condition to help. But the French are very passive when it comes to things like this. So, for your own safety, never, ever take the RER B from CDG airport to Gard du Nord UNLESS it is the nonstop train. The other one i took makes at least 5 or 6 stops in towns with some serious social problems. The police told me these younger adults make a fortune stealing cell phones and whatever from tourists. WARNING TO ALL TOURISTS TAKING RER B TRAIN TO/FROM AIRPORT

“Når muslimer griber til Koranen, så minder det om alkoholisme”

Enhver kan forestille sig reaktionen hvis Lars Hedegaard havde udtalt ordene i overskriften eller flere af de andre fyndige udsagn i artiklen, men interviewemnet har som muslim lov til at sige sådan i Politiken. En Tantalus-situation: Hamed Abdel-Samad kommer nemlig med flere af den slags essentialiserende udsagn der var gængs akademisk lærdom for bare 40 år siden, men som i dag kan sende en vesterlænding i retten for ‘racisme’. Debatten er derfor fastlåst derved at pæne mennesker kun kan godtage slig tale når den fremsættes i lejlighedsvise interviews med muslimske dissidenter. Når vores side siger det kommer det til at handle om os og vores uanstændige sind, eller det kan som sagt i værste fald sende én i retten.

Hvordan er artiklen så, bedømt på egne præmisser og med tanke på mediet – Dagbladet Politiken? Bestemt klar og illusionsløs, omend man savner henvisning til dogmatiske stopklodser i form at retsskoler, Al-Azhar og forbudet mod ‘bida’, fornyelse. Erkendelsen af essens bliver derfor reelt modsagt når vejen frem kommer til at fokusere på den enkelte muslim (LFPC).

[…] I globaliseringens, teknologiens og atombombens tidsalder spiller demografi og befolkningstal ingen nævneværdig rolle. Det gør derimod penge, videnskab, teknologi og fleksibilitet. At der er 1,4 milliarder muslimer siger intet om den muslimske verdens styrke …« […]

»Der er en skizofreni i de muslimske samfund. På den ene side en følelse af almagt og moralsk overlegenhed. Den udspringer direkte fra Koranen, der hævder, at islam er alle andre religioner og kulturer overlegen. Og på den anden side et voldsomt mindreværd, fordi moderniserings-toget for længst er kørt. […]

Men underkastelse udgøret vigtigt aspekt af islam, […]

Når muslimer i alle situationer griber til Koranen, så minder det om alkoholisme. […]

»Olien slipper op, manglen på mad og vand vil udløse nye krige og kriser. Statsapparater vil styrte sammen – Somalia er et godt eksempel på, hvor galt det kan gå: terror, borgerkrig, masseudvandring. Men vi har kun set toppen af isbjerget«. […] Islams hus falder snart sammen {Politiken 4.12.2010, ikke online]

Document.no: – Islam lider av en ekstremt stor og såret stolthet ;tysk TV interviewer Broder og Abdel-Samad 15-11.2010. To forsigtige journalister får uforsigtige svar. Abdel Samad: “De eneste tabubrud vi i grunden har haft i de seneste år, er Muhammed-karrikaturerne og Thilo Sarrazin. Vi skal være taknemmelige for Sarrazin”.


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

Nemlig, Julius Strandberg, 1872 – godt gættet, Steen 😉 http://www.festabc.dk/frontpage.aspx?id=0&type=1&dbid=cd95391d-e0f3-40a2-9203-880d72e174b3 Tja, det var vel bare helt almen viden dengang, at de ting foregik eller var foregået indtil for nyligt i den helt store stil. Det er så bare lykkedes os fuldstændigt at fortrænge alle disse dyrekøbte erfaringer på knapt 100 år. Ja, den var faktisk rimeligt god og forbløffende præcis af DR at være, men dog for hurtig, jappet og for lidt detaljeret om de rædsler der faktisk foregik. Hvornår får vi mon trilogien, TV-serien eller storfilmen i 3D om disse uhyggelige begivenheder, der stod på over flere hundrede år?… Read more »

Menig 442
Menig 442
10 years ago

Trille er kunstnerisk set så trist og uden humor som den 7. dag i en sammenhængende regnvejrsperiode.
Jeg tror ikke, at hun har fattet en dyt af teksten og bare regnet med at det var en nytolkning af 1001 nats eventyr eller en gang Styrmand Karlsens flammer.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x