8
dec
Seneste opdatering: 9/12-10 kl. 1214
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!

9. april 1940 blev Danmark besat af Tyskland. Samme år malede Wilhelm Freddie “Sensibelt portræt”, og en revyvise blev skrevet med omkvædet „Man binder os på mund og hånd.“ Hverken Freddies mund eller hånd kunne bindes. Allerede i 1937 var han blevet berørt af den politiske virkelighed, da et af hans malerier blev fjernet fra en udstilling, et maleri, hvori han kobler Hitler med et elskende par. Det ville man ikke acceptere på den tyske ambassade. Freddie fik tilmed indrejseforbud i Tyskland. I 1944 flygtede han til Sverige. (Statens Museum for Kunst – Wilhelm Freddie, “Sensibelt portræt, 1940.)

Göran Rosenberg skriver om de særlige svenske følsomheder idag. Jeg tør godt transkribere ham kort. “Vi” burde nok være stavet med stort “V”:

“De ting, der er for svære at tale om uden at fornærme nogen, skal man tie eller i al anstændighed tale sort om. Det er et stort tilbageskridt, at vi ikke længere har mulighed for at lukke munden på dem, der vil tale ligeud af posen, og som vi ikke er enige med.”

Riget, magten og æren i det dettesides tilhører mumlegøjerne, lurepasserne og Rosenbergerne, mens eftertiden takker kætterne for livet, friheden og fremskridtet. At Rosenberg diskuterer debat-tone, mens nutidens SA’er terroriserer jøder i Sverige og blandt andet fordriver dem fra Malmø, siger det om ham, man behøver vide: Enten har han prositueret sin dømmekraft, eller også har den taget skade af andre grunde. Svensk journalistik taget i betragtning, kan man jo gætte én gang. Vi grinede et stykke tid over Rosenbergs udtryk for den temmelig primitive censur, svensk presse udøvede med stor succes indtil internettets fremkomst: “De informella överenskommelserna och gränserna för vad som kan och bör sägas offentligt……” Slå den ! Rosenberg er nu detroniseret til blot en stemme i koret, det gør ondt, kan man læse. “Vem i hela världen kan man nu lita på…?”

I Danmark kan snart sagt vad som helst sägas om invandrare i allmänhet och muslimer i synnerhet utan att det väcker uppseende. En valfilm där niqabklädda kvinnor rånar en äldre svensk dam på pensionen och välfärden är förmodligen vardagsmat i Danmark. Debattkulturen i Danmark skiljer sig kort sagt från debattkulturen i Sverige. Eller har i varje fall gjort det.
Debattkultur är inte detsamma som yttrandefrihet. Yttrandefriheten kan formellt vara densamma men debattkulturen ändå olika. Sverige har minst lika mycket formell yttrandefrihet som Danmark, i vissa stycken kanske mer, men de informella överenskommelserna och gränserna för vad som kan och bör sägas offentligt är vad som formar kulturen. Debatt(o)kulturen

Thomas Nydahl: Göran Rosenberg är arg i dagens DN. Hans text är av just det slag som kan få mig att gå direkt till soptunnan med tidningen. Vem som helst ska inte få yttra sig. Det viktiga är att Rosenberg får göra det, mot betalning.

Det är inte ofta man ser den fiiina kretsen uttrycka ett sådant förakt för andra åsikter/hållningar och meningar än deras egna.

Motsättningen tycks för Rosenberg gå mellan “yttrandefrihet” och “debattkultur”. Om vem som helst tar yttrandefriheten för given och säger sitt hjärtas mening skadas dock debattkulturen. Man skulle kunna beskriva den sortens resonemang som en förväntan om att bara vissa människors yttranden, ord och hållningar kan publiceras. Rosenberg säger att han med sin text vänder sig emot “de enkla” svaren och lösningarna. Ändå menar jag att just han gör det väldigt lätt för sig. Formeln lyder: Diskutera aldrig sakfrågor, diskutera istället “debattkulturen”.

Eftersom han nämner Danmark – det gör de flesta när de vill vara riktigt fiiina – vill jag också göra det. Där har samtliga de fiiina, från Rifbjerg till Brøgger, från Jensen till Juul, vänt sig emot det de kallar “tonen”. De har blivit upprörda över hur människor uttrycker sig. Men själva har de frikort. Ingen uttrycker sig väl så grovt, vulgärt och oförskämt som Rifbjerg. – Se resten på De fiiinas privilegium och frikort.

Henryk M. Broder interviewer Thilo Sarrazin

Det er langt, vi får det næppe oversat, men hvis nogen vil tippe os, hvis der dukker en oversættelse op ? “Es war ein langer und lauter Furz”. (Sarrazin ligger nr. 1 i magasinet Fokus´ afstemning over årets best betydningsfulde personer foran præsidenter og Nobelpristagere: Wer ist Ihr Mensch 2010? Man kan stemme.)

Lidt godter fra Abdul Wahid Pedersens ‘hele pakke’

Det hele bliver let for akademisk uden levende billeder. Problemet er selvfølgelig at dem på den anden side af kløften slet ikke ser den slags, eller tolker det helt uden sammenhæng med frivillige tørklæder, osv. (LFPC).

Skulle man have yderligere behov for illustration er der her en optagelse af hvad der skulle vise en stening i Iran i 1994.

Akademikere er traditionelt bange for at bryde med meningskonformiteten

Nu er oraklet Johannes Andersen vistnok i særklasse som mediedarling når der skal postuleres luftige sammenhænge og forklaringer på alt mellem himmel og jord, men mon ikke de fleste har bemærket den eksplosive vækst de senere år af overskrifter der indledes med ‘Ekspert:’? Der synes at være et umætteligt behov i tiden for at belægge fænomener i dagligdagen med et skær af autoritativ bedømmelse. Men pointen her er at niveauet for disse fænomeners lødighed og relevans i samme omfang synes at være i frit fald, og ligeledes svælget mellem de empiriske data og banaliteten og forudsigeligheden i konklusionerne. Her udfolder Andersen sig om seneste resultat fra samfundsvidenskabernes frontlinje, hvorfor holder unge DF-vælgere oftere jul alene end gennemsnittet?

[…] Mere end en tredjedel af de 18 til 35-årige, der stemmer på DF skal nemlig holde jul uden familien i år. Det viser en ny undersøgelse, foretaget af Gallup.

Hver syvende dansker at holde jul uden de nærmeste familiemedlemmer, så når en tredjedel af DF-vælgerne dropper den traditionelle familiejul, er det langt over gennemsnittet. […]

Og at DF-vælgerne placerer sig over gennemsnittet kommer ikke bag på professor og valgforsker Johannes Andersen fra Aalborg Universitet.

– Dansk Folkepartis vælgere er traditionelt mere angste for omverdenen og ukendte ting end resten af befolkningen. Derfor er der en tendens til, at de isolerer sig mere både fra familie og venner, siger han. […] Unge DF-vælgere undgår familiejul

Spørgsmålet er selvfølgelig om ikke samfundsforskningen gør sig selv en bjørnetjeneste ved at stille op med luftigheder for masserne, og i stedet ender med at devaluere begrebet ‘ekspert’ (LFPC).

Løbsk lægelig tale om diskrimination

Vi bringer et tilsendt gæsteindlæg af en læser med familiære forbindelser i hospitalsvæsenet:

Man forundres dagligt over den åbenbart bundløse afgrund af uvidenhed, uvilje til at se sammenhænge, fejlslutninger og ønsketænkning store dele af de højtuddannede befinder sig i. Her på Snaphanen, Uriasposten, DanskKulturDebat, Morten Uhrskov og andre steder præsenteres vi hver dag for ”kunstnere”, politikere og PH.D afhandlinger der vidner om dyb og uendelig uvidenhed. Det er noget nyt at det er ved at brede sig til sundhedsvæsenet, som demonstreret på Næstved Sygehus da en hel afdelingsledelse med den ledende overlæge i spidsen valgte mobning, grænsende til lægeligt svigt, af en patient der ikke brød sig om bastante religiøse markeringer under sit ophold på hospitalet.

Her er et indlæg fra Ugeskrift for Læger af administrerende overlæge på Dianalund, speciallæge i psykiatri Ole Bjørn Skausig. Vi botaniserer lidt i den ærede Skausigs betragtninger. Citaterne er desværre IKKE en joke, det er ordret fra artiklen..

Desværre stiller lægeløftet sig vist hindrende i vejen for en rimelig beskyttelse af personalet, og jeg appellerer derfor til Etisk Udvalg om retningslinjer for bortfiltrering af uønskede elementer.

Her fortæller den gode doktormand at han er fascist. Uønskede elementer er som talt ud af Stalins og Hitlers munde, og det er stærkt bekymrende at en speciallæge i psykiatri tingsliggør sine patienter. Det er lige før man hører vendingen ”forhenværende mennesker” hvisket i baggrunden. Han kalder dem dog ikke for aber og svin.

En del patienter kan ikke styre sig for at meddele mig deres for mig besynderlige synspunkter på indvandrere og flygtninge. Oftest er det patienter, der ikke har noget at lade andre høre.

Den her er svær at deciffrere. Er det patienter der ikke har nogen at lade høre i henhold til kriminalitet og ubehageligt menneskesyn, som præger mange med islamisk baggrund? Er det nogen der heller ikke har noget at lade andre høre i forhold til offertænkning, os/dem tænkning, aggressivitet eller hvad?. Hvad mener manden?

Kan Etisk Udvalg foreslå en udvej, så man allerede ved indkaldelsen kan gøre de af sine patienter, der stemmer på Dansk Folkeparti, klart, at de hellere skal finde en anden læge, frem for at vi spilder hinandens tid.

Det gør åbenbart ikke noget at han spilder Etisk Udvalgs tid med sit studentikiose vrøvl, eller at han gør lægestanden ubodelig skade ved at demonstrere at selv her, hvor man troede upartiskheden og blindheden overfor alt bortset fra patienternes helbred var hjerteblod, huserer den politiske korrektheds spøgelse.

Jeg kan jo heller ikke fuldhjertet behandle en erklæret nazist, med mindre han er psykotisk, så han kan blive normal. Etisk Udvalg må give os retningslinjer for opslag i venteværelset eller på indkaldelser til undersøgelser.

Her dokumenter og fasttømrer Ole Bjørn Skausig at han er aldeles uegnet til at være læge, og at han er komplet fejlplaceret og på den forkerte side af skrivebordet som speciallæge i psykiatri. Han bør indtage patientens rolle. Heldigvis er svaret fra udvalgets formand Poul Jaszczak befriende klart og kontant,

For mig at se er der ingen tvivl om, at du er forpligtet til at behandle alle patienter uanset race, religion, politisk ståsted eller andet, når de har behov for det. Lægeløftet forpligter.

Pænt sagt for ”Du er racist”, og en ægte af slagsen.

Medierne omtaler for tiden patienternes behov for at kunne fravælge personale med tørklæde, selvom det skal koste transport fra et sygehus til et andet.

Ingen omtaler personalets behov for at kunne fravælge patienter med uheldig holdning, religion, kropslugt, udseende eller partifarve. Hvorfor skal vi lide? Så meget får vi da heller ikke i løn!

Desværre stiller lægeløftet sig vist hindrende i vejen for en rimelig beskyttelse af personalet, og jeg appellerer derfor til Etisk Udvalg om retningslinjer for bortfiltrering af uønskede elementer.

For at gøre det konkret: Jeg er speciallæge i psykiatri i et område, hvor »Lille Pia« får 20% af stemmerne.

En del patienter kan ikke styre sig for at meddele mig deres for mig besynderlige synspunkter på indvandrere og flygtninge. Oftest er det patienter, der ikke har noget at lade andre høre. Jeg må med stort ubehag lytte til deres synspunkter og meddeler højst, at jeg ikke ønsker at drøfte deres politiske holdning, hvilket synligt sårer dem, da de øjensynligt forventer, at Sygesikringens betaling sikrer dem mulighed for et positivt lyttende menneske, uanset hvad de siger. […] Lægeløftet forpligter. Speciallæge i psykiatri Ole Bjørn Skausig, Sorø: Hjælp! [Ugeskr Læger 2010;172(49):3435]

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
38 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Bederum, är det för bedemanden eller? 😉

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Nah, nok mere rum, hvor man kan bede om at få særlige tjenester udført …. 😀

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Så erdet vel nok godt at vore venner på Aalborg Uni er så meget mere “inkluderende” og fordomsfrie end vi
og RIGTIGT “kommer hinanden ved” på deres arbejdsplads – altså på den gode måde …. 😀

http://www.berlingske.dk/danmark/professor-bag-sexorgier-paa-aalborg-universitet

Gad vide, om den gode professor og valgforsker Johannes Andersen mon selv var en af deltagerne?

Ak, ja – man har åbenbart studeret det helt forkerte sted … SUK!

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

UPS! – forkert link 😉

Her er det rigtige:

http://www.berlingske.dk/danmark/studerende-hvem-er-sex-professoren

Egtvedpigen
Egtvedpigen
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Man ser det for sig – en perverteret/ventreorienteret/ålborgensisk version af Eyes Wide Shut. Måske var ekstern lektor Kirsten Lyhne også til stede? Måske var hun ligefrem inkluderende overfor Johannes Andersen… Faktisk var der på et tidspunkt nogen, der havde boret glorie holes i væggen på et par af Panuminstituttets kældertoiletter. Sikkert i forbindelse med en eller anden kulturmedicinsk/miljøbevidst konference? Jeg har så ofte spurgt mig selv, hvad der mon kan motivere ellers ugidelige offentligt ansatte til at tage til disse på alle måder uudholdeligt kedelige møder næsten gratis – Måske har vi netop fået forklaringen? Det minder mig om, at… Read more »

Egtvedpigen
Egtvedpigen
10 years ago
Reply to  Egtvedpigen
Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Haha, ja det giver jo unægteligt ordene “sikringsrum”, “bederum” & “baderum”
nogle helt nye, alternative fortolkningsmuligheder.

Nu begynder de forhæng at give meget mere mening ….

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Er det mon hende, der går under tilnavnet Kirsten Lyhnlås? 😀

ZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP !

Lotte
10 years ago

@li (..) men burde vi ikke angribe den fordummende ideologi islam noget mere, så vi undgår disse mentalt tilbagestående individer der er ofre for idiotien islam.(..) Jeg er helt enig. Men, der er bare ikke så mange at tale med. Jeg savner filosoffer, religionsfolk, idehistorikere, historikere og teologer, der kan gøre debatten potent med afsæt i deres faglighed. Jeg har været i debatmanegen i en del år efterhånden, og antallet af ‘tænkere’ der burde tænke i feltet, de tænker ikke – eller også tør de ikke tænke højt(?) Det kan tælles på en hånd, hvor mange potente kritikere der findes,… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Lotte

Lotte, du skrev: “Når nogen er bange, bør man passe på dem i min verdensforståelse. Ham er jeg ligeglad med, og det ryster mig faktisk lidt.” Ja, man bør passe på de bange, men det gælder i mere end én forstand. Dels beskytte nogle af dem og dels tage sig i agt for, hvad angst og mindreværdskomplekser kan medføre af grusom handlemåde. Det sidste har jeg et professionelt kendskab til, og jeg er ved at komme over, at min moderlige omsorg ikke mere rækker til hele verden. Det er noget, der især er sket med mig indenfor det sidste års… Read more »

Lotte
10 years ago

Lidt godter fra Abdul Wahid Pedersens ‘hele pakke’ Jeg er på kanten til at kaste op, når jeg ser sådan en video. DR burde vise den, når imamen tordner. Om jeg fatter det ikke sker. En ting er ‘loven’ ‘ pakken’ en anden ting, er den monster psykopat, der udfører handlingen. Jeg tænker, man er simpelthen nødt til at have, ja jeg ved ikke – alternativ begavelse? for at kunne udføre handlingen. Dernæst melder forargelsen sig, forargelsen over at ikke ENHVER muslim på dansk jord, på vestlig jord STRAKS tager afstand fra ‘systemet’, og den forargelse tilsætter jeg så de… Read more »

LFPC
10 years ago
Reply to  Lotte

Det kyniske, nøgterne, illusionsløse svar på det ubegribelige må vel være at menneskers opfattelser af rigtigt og forkert på ingen måde er universelle. Selv små børn i vore muslimske enklaver overtager uden konflikt f. eks. barbariske opfattelser af ret og rimeligt (og nej, rigsadvokat, ikke alle). Der er ikke nogen medfødt barmhjertighed som stopklods. Faktisk er vores opfattelser af medmenneskelighed formentlig en ganske lille parentes i menneskets historie. Det eneste rette at gøre vil selvfølgelig være at screene indvandrere bl. a. for holdningen til straf som denne, og når man så har erkendt at dette ikke kan lade sig gøre,… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  LFPC

Videoen minder mig om en domptør i et cirkus, hvor tigeren er begyndt at knurre for meget. Her skriger den, og det hjælper efter sigende på smerterne, men det virker sikkert også ophidsende på indpiskeren. Han er bange for tigeren, den pjalt.

Muslimske mænd er åbenbart mere end almindeligt bange for kvinder.

Lotte
10 years ago
Reply to  LFPC

@LFPC – Ja, det gør det jo sådan set bare endnu mere uforståeligt for undertegnede. Tillid, kærlighed, samvittighed, barmhjertighed de fundamentale menneskelige features, som mere end en filosof siden Hegel, for nu at starte et sted, har drevet frem som udgangspunktet for enhver erkendelse er vel ikke sådan lige at sætte i skammekrogen. Jeg tænker, med kirkefaderen Augustin, at det onde sådan set bare er fravær af det gode, og det harmonerer fint med min principielle opfattelse af ideen om én almægtig skaber – modsat mystikken i treenigheden. Det må næsten, selvfølgeligt, gå galt. Kristendommen kan fremvise en eller anden… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Lotte

Lotte.

Jo vist er han bange, ellers havde han ikke brug for den demonstration. Jeg tænkte også på et seksuelt motiv.

li
li
10 years ago
Reply to  Lotte

Det jo det som gør islam så frygtelig, fordi troen forlanger underkastelse og pligt skyldig efterfølgelse af til alle tiders gældende allahs ord, hvor selvstændig tænkning er udelukket og bogstavstro hjernvasket tilbedelse uden reflektioner, er kernen i islam. Den piskende enfoldig gjorde mandslinge “tror” virkelig han gør noget godt. Mandslingen er hjernevasket til ubekymret at “tro” på, han bare pligtskyldigt skal følge hele pakken af islam, der forlanger lydighed og kræver anderledes tænkende dræbt, fordi de er urene og ikke pligtskyldigt underkaster sig allah og hans til alletiders gældende regler og ritualer. Efter min mening, må det være fanden i… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Jag blir galen av vrede när jag ser sånt som piskningen av den stackars kvinna. Och mer sånt barbariskt slödder vill man släppa in i våra länder, fylla på med än mer barbariska muslimer. Att vi också kommer leva under sharia-lagar om några år med denna utvecklingen är inte svårt att förståom man inte har en hjärna som en kolibri förstås, något som dom flesta politiskt korrekta verkar ha.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Sjælden har man set noget så grusomt og afskyeligt, som denne dyriske behandling af mennesker i den islamiske verden.

Jeg får kvalme og man gemmes – fy for satan!

Hans Jensen
Hans Jensen
10 years ago

Han er helt klart fejlplaceret som læge, og endda en magtfuld herre indenfor psykiatrien. Han burde sætte sig i patientstolen hos en anden psykiater et stykke tid. Det er dybt betænkeligt at en med det menneskesyn betros ansvaret for et behandlingssted som Dianalund.
Heldigvis er reaktionen fra Lægeforeningen helt klar: “Du har bare at tøjle dine antipatier når du er læge”. Forhåbentlig indkaldes han til “konsultation” og sættes under skærpet opsyn af Sundhedsstyrelsen.

Gunnar Biering
10 years ago

Denne speciallæge Skausig er åbenbart selv et stærkt troende medlem af 68’er sekten og tåler derfor ikke vantro DF’ere. Hans sprogbrug er helt uacceptabel: ” fravælge patienter med uheldig holdning, religion, kropslugt, udseende eller partifarve.” Han ønsker ikke at argumentere med folk, han er uenig med, han vil “fravælge” dem. Det er et træk, man finder hos fascister.

Jeg vil ikke brede mig her med mine overvejelser om 68’erne og deres og mine bevæggrunde, men må måske henvise til en hjemmeside – blog er nok for stort et ord – jeg har oprettet: http://www.gunnarbiering.blogspot.com

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago

Apropå Göran Rosenberg: Den som har det minsta intresse för svenska nutidshistoria eller bara undrar hur tusan det kunde gå så fel i Sverige bör absolut läsa Gunnar Ekbergs bok ‘De ska ju ändå dö’.

Gunnar Biering
10 years ago

En bizar artikel om DF og julen: “Den traditionelle jul, hvor man samler familien til hygge er ikke noget for Dansk Folkepartis vælgere. Mere end en tredjedel af de 18 til 35-årige, der stemmer på DF skal nemlig holde jul uden familien i år.” Dvs, næsten to tredjedele holder jul MED familien. Så vrøvlet hænger jo ikke en gang sammen! Det gør Johs. Andersens vrøvl heller ikke: “Dansk Folkepartis vælgere er traditionelt mere angste for omverdenen og ukendte ting end resten af befolkningen. Derfor er der en tendens til, at de isolerer sig mere både fra familie og venner, siger… Read more »

Johansen
Johansen
10 years ago

Føj for et myrekrybende kvindehad og barbari mod en kvinde på videoen fra Sudan. Man kan næsten ikke tro sine egne øjne, når man ser sådan en offentlig ydmygelse og piskning.
Disse mennesker er svært tilbagestående skabt af en tilbagestående kultur.

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Johansen

Ja!

Men det er ikke nok at konstatere det eller tro, at man kan ændre det. Man må også forsvare sig mod det, og dette var en af de gange, hvor jeg følte hadet stige op i mig.

JensH
JensH
10 years ago

Nu rykker den ‘borgerlige’ Svenske regering: “Sverige strammer integrationspolitikken”:

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/399231:Udland–Sverige-strammer-integrationspolitikken?all=1

Dog intet om at Alliance-regeringen ønsker at begrænse tilstrømningen´. Men artiklen fra Kristelig Dagblad nævner, at “omkring 20 procent af indbyggerne har indvandrerbaggrund”.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Nu bliver det for alvor sjovt 😀 S, SF og R: Nu står vi sammen De tre store oppositionspartier lover hinanden troskab og enighed. http://politiken.dk/politik/ECE1137423/s-sf-og-r–nu-staar-vi-sammen/ AF Mads Brandstrup Et nyt politisk flertal med Helle Thorning-Schmidt (S) som statsminister vil ikke gå bag ryggen på hinanden og lave aftaler med andre partier, hvis de ikke selv er enige. Det slår Socialdemokraterne, SF og de radikale fast efter flere dage med meldinger om, at S og SF kunne finde på at lave udlændingepolitik med Dansk Folkeparti, hvis de radikale ikke vil være med. [!!!] »S og SF vil aldrig kunne komme i… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Spm. er vel egentlig, om Løkke & co. ikke bare skal lade oppositionen udstille sin dybe splittelse for alverden på indvandrings og flygtningeområdet? De behøver måske i virkeligheden ikke at gøre så meget andet end at puste lidt til ilden en gang imellem, så går det hele nok af sig selv alligevel, og en stor del af de S-vælgerne, begynder atter at sive pga. de radigale og Enhedslistens virkelighedsfjerne, naive og uansvarlige hodninger på dette hypervigtige og sprængfarlige område, som stadig ligger og ulmer lige under den rolige overflade, som det har gjort det de sidste 10-15 år 😉 SF… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
10 years ago

Jeg vil osse være eksport: 15% af dem der går med gummistøvler i regnvej, spiser mere is end de slår på tromme. 50% af befolkningen er gift med kvinder, 50% er gift med mænd. De resterende 25% spiser mest rødspætter. Stemmer man på SF bruger man mere ordet “mig”, end hvis man går til bingo. Hvis man læser avis, kommer man oftere til at vente i New York end hvis man er mere til gulerødder. Dem der sover til middag, er mere udsat for at falde ned af sofaen, end dem der kan lide at arbejde med mennesker. Kunstnere er… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Nu när man stulit vårt land från oss är det också fritt fram att lägga rabarber på våra naturtillgångar.

http://www.infowars.se/2010/11/17/kampen-om-de-sista-kvarvarande-naturtillgangarna-1610093

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

THOMAS NYDAHL.

Jo, der en der slår Rifbjerg med flere længder hvad angår at udtrykke sig vulgært og uforskammet og det er Carsten Jensen.

Han anvender virkelig et beskidt sprog overfor dem han ikke kan lide !

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  steen

Det mest deprimerende i den sammenhæng er, at landets store, gamle forlag Gyldendal vil lægge navn til Suzanne Brøggers bog, for det fortæller endnu mere om en udbredt sladderagtighed og degenration i de samme kredse. Der er tale om en sjælden falliterklæring både fra forlags og forfatters side. Vel også selvhad, og det med god grund. Kristeligt Dagblad har igen gjort sit indtog i denne husholding, omend det er svært at nå mere avislæsning. I aftes lykkedes det mig at komme igennem avisen fra sidste lørdag, og allerede på forsiden måtte jeg tage en dyb indånding og oveveje vanviddet i… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Mette

Beklager stavefejlene. De skyldes, at min nye pc er så overfølsom, at kommentarerne ryger af sted, inden jeg så meget som har tænkt på at trykke på “submit comment”.

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
10 years ago
Reply to  steen

Steen, de där artiklarna om Brøggers senaste bok har jag läst, och jag måste medge att jag är förbluffad över lågheten, den där “skvaller”-kulturen som är så förödande. Jag orkar inte se mer av den, varken den danska eller den svenska, det är som om hela offentligheten förgiftas av den.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

Ork, det har min bedagede PC skam været i stand til i mange år, Mette 😀

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Min er så hidsig, at den reagerer, selv om mine hænder er flere centimeter fra tastaturet. 🙂

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
10 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Vivi, vi är helt överens, men med ålderns rätt har Rifbjerg hunnit med betydligt fler svinerier. Jag nämner för övrigt också Carsten Jensen i min text.

38
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x