14
dec
Seneste opdatering: 14/12-10 kl. 1807
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

© Snaphanen.dk. Sydsjælland. Godset er Bregentved fra 1319.
Det er ombygningen 1731-1736 af arkitekt Laurids de Thurah, man ser idag. Klik f. helskærm.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Crass Børsting
Crass Børsting
10 years ago

Aldeles smukt, mange tak.

Mette
Mette
10 years ago

Skjoldungen.

Sådan har jeg det med portrætter.

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  steen

🙂 det er jo et Leica!

Skjoldungen
10 years ago
Reply to  steen

Også jeg er en stor beundrer af dine billeder, Steen. Nu er det vel ikke så meget kameraet som fotografen, der gør forskellen på et snapshot og et billede man gemmer. Selv om d’herrer Ernst Leitz og Carl Zeiss har deres del af æren, så minder dine fotografier mig om de landskabsbilleder fra Mors, som Kirsten Klein tager. Hvilket bestemt er ment som en kompliment til jer begge. Men det er da imponerende at et så lille kamera kan præstere en så fin skarphed…hvorfor render nogle stadig rundt med noget der skal ligne et ‘gammeldags’ 35 mm spejlrefleks? – Blær?

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  steen

Steen. Dit novemberbillede af båden giver mig stadig et lille kick, hver gang jeg tænder for min pc, og det toner frem som skrivebordet. Det har noget med en tredimensional virkning at gøre, og at jeg næsten hele livet har været tæt på den slags scenerier. Som Skoldungen er jeg i øvrigt også en af Kirsten Kleins beundrere. Når jeg kikker i mine gamle album undrer jeg mig tit over, hvor gode billeder, der er blevet taget med “primitive” kameraer. De er selvfølgelig ikke på dit niveau, men de er ofte forbløffende gode. Som mange andre fik jeg mit første… Read more »

Skjoldungen
10 years ago
Reply to  steen

Sært iøvrigt, at på mig virker sort-hvide fotos af landskaber langt stærkere end kulørte. Det samme gør sig åbenbart gældende også for Kirsten Klein, Krass Clement og Viggo Rivad, som alle er mestre i denne sortekunst. Ofte med brug af grovkornet film (kan man overhovedet det med et digitalt kamere?).

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

Tager dit kamera billeder i et så bredt format, Steen?

Eller beskærer du dem, inden de bliver uploadet?

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

Aha, tak – de ser jo nærmest ud til at være i 2:1 – sjældent at se det.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

Endda 2.25 :1, når man kigger nærmere efter.

Johansen
Johansen
10 years ago

Storslåede billeder fra det danske vinterlandskab. Himlen er aldeles eventyrlig som også de nøgne træer.

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Johansen

Ja, det er sandt. Jeg havde en del planter som jeg ikke nåede at få sat i haven, førend sneen faldt. De stod i en trillebør, hvor de blev pakket ind i sne, men så kom der jo lidt tø, og i forgårs greb jeg så min spade og gik i gang med at plante rhododendron med masser tørvestrøelse. Jorden var frosset, og det var hårdt arbejde, så jeg hvilede lidt og kom til at se mig om. Det var tusmørke, månen stod på himlen, og farverne var aldeles pragtfulde. Jeg har et morænelandskab omkring mig, bakker og skov. Denne… Read more »

Mette
Mette
10 years ago

Har gemt dem allesammen. Alleen ligner den ved Ledreborg?

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x