15
dec
Seneste opdatering: 15/12-10 kl. 2328
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi henviste til programmet. En behjertet svensk har You Tubet Åkesson og lektor Hovbakke Sørensen, og tak til Galna Gunnar. Åkesson har ikke været langt fremme i mediebilledet i Sverige, mildt sagt. “Det er jo vand på hans mølle…” og man kender remsen. Til gengæld har hans 20 årige sekretær og “Stureplansprofil” allerede – ganske som forventet – kompromitteret partiet og givet pressen lige det, den ventede på. Det er også nået ud i verden: Sverigedemokraterna expresses joy over Stockholm bombings. Hendes bundnaive blog findes her. Svenske tabloider døgnovervåger den formentlig indtil næste gang hun jokker i spinaten. Ufatteligt amatøragtigt at SD ikke har lært mere af årtiers omgang med svenske journalister, hvoraf 70 % har mere eller mindre radikale venstresympatier. Hvem kender Pia Kjærsgaards sekretær ? Havde hun en sladder-blog, vil den blive beordret lukket pronto. Det er her, Åkesson skal vise han er professionel og skære igennem. Næste gang kan frøken Brunell blamere dem værre. En sekretær skal arbejde og være usynlig, uanset at det strider mod hendes instinktive exhibitionisme. Ellers må man hyre en anden. En voksen, for eksempel.

PS: På attentataftenen legede Snaphanen tabloid og nyhedsblog i et døgns tid, det er lige interessant hvergang. Der var over 200 online ad gangen hele døgnet. Uden nogen brug af main-stream medier, udelukkende Facebook, blogs, You Tube og debatfora, kunne vi allerede ved 01 tiden identificere bomberen med 100 % sikkerhed, skaffe fotos, navn og data. Altsammen 30 timer inden Ekstra Bladet, BT, Aftonbladet og Expressen. Man skal bare vide hvor man skal lede. De tjener rigtignok flere penge på tabloiderne, men vi har det måske mere interessant. Hvis de havde lånt deres stof fra os, ville de aldrig indrømme det, og pyt med det. Vi er nu vendt tilbage til ikke at være en nyhedsblog, bare en lidt udvidet opslagstavle med enkelte indslag af opinion.

Simon Wiesenthal Center: Extreme caution when visiting southern Sweden

“We reluctantly are issuing this advisory because religious Jews and other members of the Jewish community there have been subject to anti-Semitic taunts and harassment. There have been dozens of incidents reported to the authorities but have not resulted in arrests or convictions for hate crimes”, he added. “A contributing factor to this decision has been the outrageous remarks of Malmo mayor Ilmar Reepalu, who blames the Jewish community for failing to denounce Israel. The travel advisory urges extreme caution when visiting southern Sweden. It is not connected to last week’s Islamist terrorist bombing in the heart of Stockholm. Advisory for Sweden – Officials Confer With Swedish Justice Minister Beatrice Ask

Germany applies anti-Nazi laws in crackdown on Salafi Islamic groups

Tyskland er meget svært at bevare overblikket over for nogle af os. Merkels udmeldinger om multikultur, Tyrkiet og EU synes at stritte i flere retninger. Når fars hammer falder som her, endda med en højst attraktiv signalværdi i kraft af de historiske associationer, bliver man dog lidt fortrøstningsfuld. Bemærk især at anledningen ikke er truslen fra voldelige jihadister, eufemisk betegnet terrorisme, men erklærede ikke-voldelige antidemokrater. Mainstreammedierne ignorerer som bekendt denne trussel, og antager tværtimod stiltiende at ikkevoldelig islam er ‘moderat’. Tyske myndigheder er klogere, og det er godt. Via Jihad Watch (LFPC).

German authorities hardened a crackdown on Islamic groups yesterday, raiding homes and schools that reportedly belong to adherents of fundamentalist Salafi Islam.

German officials said the preemptive raids, conducted under German anti-Nazi laws of association, were aimed at uncovering unconstitutional or separatist acts and not part of an international terror hunt. […]

The raids targeted the Islamic Cultural Center of Bremen, on the North Sea, along with a group calling itself Invitation to Paradise in two small northwest German cities. Invitation to Paradise’s leader has called for sharia, or Islamic law, to prevail one day but has specifically opposed using violence to impose it. […] Germany applies anti-Nazi laws in crackdown on Salafi Islamic groups

HK: Arbejdsløsheden er indvandret og uforandret fra 1. til 2. generation

Unge nydanskere, der er født og opvokset i Danmark, har lige så høj ledighed som deres forældre. Det er velkendt, at indvandrere klarer sig dårligere på arbejdsmarkedet end danskerne. Det er ikke overraskende, da indvandrerne, der er kommet til Danmark, ikke kender samfundet, har en udenlandsk uddannelse eller manglende uddannelse og et andet modersmål.
På den baggrund vil det være rimeligt at forvente, at indvandrernes børn ville få en bedre tilknytning til arbejdsmarkedet end deres forældre. Da de gennem deres opvækst i Danmark får en dansk uddannelse, danske sprogkundskaber og kendskab til det danske samfund. Sådan er det imidlertid ikke. I en undersøgelse foretaget af HK/Danmark af ledigheden blandt alle a-kassemedlemmer i perioden fra 2001-2009 viser det sig, at efterkommerne ikke er bedre integreret på arbejdsmarkedet end deres forældre. HK: Nydanskeres ledighed, december 2010 HK Danmark: “Det ser ud til, at ledigheden bestemmes af den ikke-vestlige oprindelse.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Steen, läste just på Fria Tider att hela den svenska medie-eliten idag “rasar” mot Expressen-krönikören Ulf Nilson och kräver att han får sparken. Ni kan ju mejla honom och artigt erbjuda honom att skriva krönikor i fall han faktiskt skulle bli kickad av pk-etablissemanget, precis som med Julia.

http://www.friatider.se/mediaeliten-rasar-mot-ulf-nilson

Allan Hansen
11 years ago

15/12-2010. To selvmordsbomber (muslimer) dræber 38 (muslimer) i Iran. ISLAM ER ISLAM!!! 1). Som bekendt betyder islam terror! 2). Uden terror ville islam være utænkelig! b) Som bekendt blev islam grund lagt af en lille håndfuld blodtørstige svin! c) ” I have been made victorious with terror,, ( General Muhammad) Bukhari 4:52:220) 3). Som bekendt betyder islam 1400 års had, vold, blod og terror over alt i verden ind til vider har islam udslette mere end 300 millioner plus mere end 30 millioner slaver det er mere end alle andre forbryder organisationer til sammen. b) Hver dag ser vi terror… Read more »

Menig 442
Menig 442
11 years ago

Om en muslim er 1., 2.,,,,10. generation, så vil vedkommende altid være muslim. Så længe islam får lov til at spille med som blind makker vil de andre medspillere i al evighed blive overrasket.

Marit
Marit
11 years ago
Reply to  Menig 442

En muslim blir aldri annet enn muslim. Det er hans/hennes dominerende identitetsmarkør. De er alle “brødre” i ånden (galskapen). Så lenge islam er det viktigste i livet, vil de ALDRI bli integrert ! Bare glem det ! OG : slutt å betale for deres moskeer og all verdens “integgreringstiltak” ! Nå har vi faktisk 40 års erfaring med at det ikke virker. Jeg skulle ønske at våre politikere sluttet med ønsketenkningspolitikk, og sørget for å realitetsorientere seg !

Victor
Victor
11 years ago

Når jeg ser HK-undersøgelsen, så kommer jeg til at tænke på en ting, der måske er overset. Kan holdningen til alkohol have noget at gøre med jobfrekvensen? Ikke fordi man behøver at volddrikke for at klare sig på arbejdsmarkedet; men fordi fyraftensbajeren om fredagen jo er en måde at få tingene til at glide bedre. (Jeg arbejdede en gang på en arbejdsplads med godt 10 pct muslimer – som aldrig viste sig..Og et par sydamerikanske efterkommere, som aldrig missede nogen chance for socialt samvær. Der er ingen præmie til dem, der kan gætte hvem, der kom længst ).

PK
PK
11 years ago

Hvad med alle de ældre indvandrere?
Tæller de også med?
Og når de nye millioner bliver gamle, hvem skal så passe dem?
Nye millarder af indvandrere?

anno
anno
11 years ago

– Se lige her fra Ugebrevet A4: “Aldring sætter Europa på kraftig skrump” “… Beregninger fra FN har desuden vist, at indvandring måske godt kan give en kortsigtet gevinst, men at der skal en enorm indvandring til for at løse for eksempel det tyske aldringsproblem. Netop Tyskland skulle ifølge FN bruge ikke færre end 188 millioner indvandrere for at fastholde det forhold mellem erhvervsaktive og pensionister, som landet havde i 1995. Det ville føre til en tysk befolkning på 299 millioner i 2050 mod de nuværende 82 millioner. Den enorme indvandring er nødvendig, fordi indvandrere selv bliver ældre og gradvis… Read more »

Tommy
Tommy
11 years ago
Reply to  steen

Hei Steen,

Den er faktisk Norsk….
.
Sannsynligvis er det kampanjer fra multikulti tilhengere, som prøver å kvele nyheter om bombemann i Sverige etc.

Tommy
Tommy
11 years ago

Hei,

nå har Snaphanen blitt sperret på min jobb grunnet HATE SPEECH ifølge Checkpoint Software Technologiessom har forbindelse med http://www.checkpoint.com/

Hvilke kriterier er det som teller??
Her bør Snaphanen ta affere.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x