6
jan
Seneste opdatering: 7/1-11 kl. 0042
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi formidler normalt ikke partiproduceret stof, men at se Pia Kjærsgaard, Søren Espersen og pastorerne Langballe og Krarup som juhu-piger, det er noget ud over det sædvanlige. Steppeulvene på fjolletobak eller dette? Er vors tids Bamse fundet i trafikordfører Kim Christiansen?

Sverige, terror og “guerilla-medierne”

Vores læsere ved, at det har været nettet og ikke MSM der var stedet, hvor man kunne informere sig om de seneste terrorsager i Sverige. Jyllands Posten interviewer Per Gudmundsson og signaturen “batuta”, der afslørede Munir Awad og Taimour Abdulwahab al-Abdaly på debatforummet Flashback. “Batuta hævder, at Flashback og PI har måttet tage ansvar for den undersøgende journalistik, fordi »alt for mange svenske journalister har haft mere travlt med at sikre, at det svenske folk tænker korrekt.« »At markedsføre det stadigt mere åbenlyst mislykkede multikulturelle samfund har været drivkraften for de etablerede medier,« siger Batuta. Ikke online. Køb avisen. Hvilken anden dansk avis skulle skrive sådan en artikel ? (Man kan se lidt mere på Dreggel, Batuta och gudmundson…)

Med to formodede attentatforsøg i december er den islamistiske terrortrussel rykket tæt på Sverige. Men for de svenskere, der søger nyt på terrorfronten, er det langtfra tilstrækkeligt at se på tv, lytte til radio eller læse aviser, hvad enten det handler om papir-eller netvarianter. I stedet gælder det om at følge udvalgte tråde på det kontroversielle svenske netforum Flashback, studere alternative nyhedskilder som den stærkt indvandrings-og islamkritiske side Politiskt Inkorrekt (PI) og læse blogs som “gudmundson”, hvor Svenska Dagbladets lederskribent Per Gudmundson skriver langt mere detaljeret og kvalificeret om islamistiske terrortrusler, end hvad man kan læse på nyhedssiderne i samme avis.

Tre Flashback-afsløringer

Modsat har de svenske guerillamedier med Flashback i spidsen stået for i hvert fald tre væsentlige afsløringer: Taimour Abdulwahab al-Abdaly blev på Flashback, ud fra nummerpladen på hans brændende bil, udpeget som den mistænkte terrorist ca. fi-re timer efter eksplosionerne i det centrale Stockholm, mens de etablerede medier først i løbet af natten publicerede oplysninger om ham og ventede yderligere et døgn med at bringe hans navn. (Jyllands Posten: Guerilla -medierne slår til- ikke online)

Mens vi venter på at det tavse pakistanske flertal rejser sig i harme

Aktuelle begivenheder i mørkets hjerte Pakistan udgør en af de mere deprimerende og frastødende illustrationer af et velkendt tema på denne blog: At man ikke kan bruge det formodede moderate flertal af muslimer til noget, hverken som retorisk modtræk i debatten, eller ude i virkeligheden. Det er ikke dem der besidder initiativet og drivkraften, slet ikke i den forstand at de kan gøre deres religions tilstedeværelse i et samfund tålelig og acceptabel. Skulle dette være tilfældet, skulle et stående beredskab af flinke grønthandlere og tæppehandlere betjene sig af mindst lige så stor brutalitet og hensynsløshed som den der kan iagttages fra advokater og andre i dette land der hylder Asia Bibis villige bødler og holder hendes sympatisører nede ved reelle trusler. Disse flinke mennesker – dem vi hører bare vil leve et liv i fred lige som os – skulle på disse kanter kunne mønstre frådende horder, syrekastere og mordbrændere i det moderates tjeneste.

Dette sker som bekendt ikke. Mehdi Mozaffari har tilsvarende ikke kendskab til demonstrationer i den muslimske verden mod Al-Qaeda. Det sker ikke, og det kan slet ikke ske. Derfor tilhører gaden og samfundet de bogstavtro og de traditionalistiske. Det er en meget umiddelbar pointe med åbenlys relevans for udviklingen her i Europa, men ligesom det gælder for mange af de forhold bl. a. vi prøver at formidle her, burde det også være umiddelbart indlysende for enhver, uden hjælp fra pædagoger og bloggere. Men læren fra bl. a. Pakistan vil erfaringsmæssigt ikke føre til noget politisk skred her i Europa (LFPC).

History lessons are often incredibly simple.

I used to know a man whose family were German aristocracy prior to World War II. They owned a number of large industries and estates. I asked him how many German people were true Nazis, and the answer he gave has stuck with me and guided my attitude toward fanaticism ever since.

“Very few people were true Nazis,” he said, “but many enjoyed the return of German pride, and many more were too busy to care. I was one of those who just thought the Nazis were a bunch of fools. So, the majority just sat back and let it all happen. Then, before we knew it, they owned us, and we had lost control, and the end of the world had come. My family lost everything. I ended up in a concentration camp and the Allies destroyed my factories.

We are told again and again by experts and talking heads that Islam is the religion of peace, and that the vast majority of Muslims just want to live in peace. Although this unquantified assertion may be true, it is entirely irrelevant. It is meaningless fluff, meant to make us feel better, and meant to somehow diminish the specter of fanatics rampaging across the globe in the name of Islam.

The fact is that the fanatics rule Islam at this moment in history. It is the fanatics who march. It is the fanatics who wage any one of 50 shooting wars world wide. It is the fanatics who systematically slaughter Christian or tribal groups throughout Africa and are gradually taking over the entire continent in an Islamic wave. It is the fanatics who bomb, behead. […]

History lessons are often incredibly simple and blunt; yet, for all our powers of reason, we often miss the most basic and uncomplicated of points. Peace-loving Muslims have been made irrelevant by the fanatics. Peace-loving Muslims have been made irrelevant by their silence. Peace-loving Muslims will become our enemy if they don’t speak up, because, like my friend from Germany, they will awaken one day and find that the fanatics own them, and the end of their world will have begun. […] Paul E. Marek: Why the Peaceful Majority is Irrelevant Kamila Shamsie, moderat pakistaner uden illusioner, interviewet på Channel 4

Den tyske Geert

Spiegel er ikke venligtsindet, men artiklen om René Stadtkewitz er så lang, at den ikke undgår at være oplysende, og så indeholder den et afsnit om konferencen på Christiansborg i november. Berlinfarere kender Stauffenbergstrasse, tidligere Bendlerstrasse og dens symbolbetydning:

The 52 men and women meeting in a conference room at the Hotel Maritim in Berlin’s Tiergarten district were determined to remain undisturbed. No one else was privy to the location and time of the meeting, in a deliberate attempt to prevent protestors and journalists from showing up at the scene. The only outsider present was Daniel Pipes, an American author, critic of Islam and advisor to former New York Mayor Rudolph Giuliani, who happened to be in the city.

The Hotel Maritim is on Stauffenbergtrasse, near the Memorial to the German Resistance. It is an historic point of reference that the 52 attendees would likely have drawn encouragement from. Like would-be Hitler assassin Claus von Stauffenberg, after whom the street is named, they too hope to protect Germany against what they perceive to be pending disaster. The group drafted a set of bylaws and discussed a 77-page party platform, which includes such statements as: “We will do everything in our power to oppose the Islamization of our country.”
They gave their party a grand name, a name worth fighting for: “Die Freiheit” (Freedom).

The 52 men and women chose as their party chairman an unprepossessing man with a short haircut and melancholy eyes, the 45-year-old manager of a company specializing in alarm systems and security technology and a member of the Berlin state parliament, René Stadtkewitz.

The German Geert.

[..] Stadtkewitz is working on his transformation into a German version of the Dutch politician. On a clear, icy morning, he is standing on the outer deck of a ferry as it slowly makes its way from Rostock in northern Germany to Denmark. Stadtkewitz is headed for Copenhagen to attend the international conference of the Free Press Society, a group critical of Islam.

Stadtkewitz disembarks in the Danish ferry port of Gedser and drives his BMW along a snow-covered highway to Copenhagen. He is late by the time he reaches the Danish parliament building, and when he finally walks into a beautiful old chamber on the second floor, the conference has already begun.

He takes a seat near the back of the room. His English is poor, but Doll translates for him. Suddenly he hears his name, when the chairman welcomes him with the words: “Hello Mr. Stadtkewitz from Germany!”

Stadtkewitz stands up and waves briefly, as if he were a visiting dignitary, to a roar of applause from the approximately 200 attendees. Here in Copenhagen, he is a fellow soldier, their man from Germany.

‘We Are Pinning Our Hopes on You’

Peter Skaarup of the Danish People’s Party is standing at the podium. “Political Islam will undoubtedly be the new totalitarianism of the 21st century,” says Skaarup. The Danish People’s Party is the third-strongest party in Denmark.

Later Jimmie Akesson of the Sweden Democrats, a party that has recently entered the Swedish parliament, steps up to the microphone. “Islam just hides behind religion. It is a political ideology,” says Akesson. He tells the group that pork is no longer on the menu in some Swedish schools, and he talks about demographic change. “By 2060, the real, ethnic English will be in the minority in England.”

A woman in the audience proposes a law that would permit all Muslims in Sweden to have only two children.

The conference continues in the same vein. Everyone in the room — the speakers, the parties, Stadtkewitz — subscribes to the worldview of a parallel society marked by fear and a defensive posture. And yet they believe that what they are fighting for is good: freedom, modernity and the values of the West. They see themselves as combatants against the dark threat from the East. This makes their Islamophobia more palatable for many fearful voters.

Stadtkewitz is standing at the window, looking out at Copenhagen under a blanket of snow. A short man in a black suit taps him on the shoulder: Chaim Muehlstein from Israel.

“We are pinning our hopes on you, here in Europe,” says Muehlstein, “you and the other parties.”

Stadtkewitz smiles, looking inspired.

“They’re further along politically in Denmark, Sweden and the Netherlands than we are in Germany. They’re a parliamentary force,” Stadtkewitz concludes, somewhat dejectedly, when the conference comes to an end. It’s time for him to catch up. His goal, quite simply, is to capture the votes of Berlin Riding the Wave of Islamophobia  The German Geert Wilders

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Forsangeren og komponisten, der er en og den samme, gået ned med stress:
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-36416659:dfs-kim-christiansen-g%C3%A5r-fra-byr%C3%A5d.html

Liva
Liva
11 years ago

Godt med lidt musik i DF. Det var tiltrængt. Lidt spræl er altid godt. : )

Mette
Mette
11 years ago

Indholdet i nedenstående artikel lyder så sært velkendt, som om jeg har læst den tusind gange før, men det kan jo ikke passe. “Nazister har overtaget tysk landsby Af SARAH KOTT Offentliggjort 06.01.11 kl. 11:59 “Fri, social, national”, lyder skiltet, som møder besøgende i landsbyen Jamel i Tyskland. Storrazzia mod tysk nynazistisk forening. Den lille landsby med blot 10 huse ligger i den tidligere DDR-delstat Mecklenburg-Vorpommern i det nordøstlige Tyskland. Ifølge Spiegel har nynazister anført af det højtstående NPD-medlem Sven Krüger opkøbt 7 af landsbyens 10 huse. Avisen har talt med det eneste tilbageværende par, som ikke deler nynazisternes holdninger.… Read more »

trackback

[…] Utländska tidningar börjar skriva om Flashback. Det är glädjande. Det finns idag ingen svensk media som kan utmana Flashback i konsten låta medborgarna komma till tals i aktuella och självvalda ämnen.  Ett skrivet ord på Flashback känns naturligtvis viktigare än ett borttaget på Newsmill. Det är synd att bloggar inte kan länkas från Flashbacks artiklar. Om så skedde skulle Flashbacks betydelse öka ännu mer på bekostnad av gammelmedia. Modsat har de svenske guerillamedier med Flashback i spidsen stået for i hvert fald tre væsentlige afsløringer: Taimour Abdulwahab al-Abdaly blev på Flashback, ud fra nummerpladen på hans brændende bil, udpeget… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

DF advarer mod overuddannelse http://www.berlingske.dk/danmark/df-advarer-mod-overuddannelse Alt for mange universitetsstuderende bliver kandidater, mener Dansk Folkepartis gruppeformand, Kristian Thulesen Dahl. Ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten vil han have flere studerende til at stoppe studierne, når de har fået deres bachelorgrad. – I dag er de studerende i gennemsnit 29,5 år, når de forlader universitetet. Det giver dem for få år på arbejdsmarkedet, og det går ikke, når vi lige om lidt kommer til at mangle arbejdskraft, siger Kristian Thulesen Dahl til Jyllands-Posten. Meldingen kommer midt i debatten om efterlønnen, som DF vil bevare. I stedet kræver partiet en reform af uddannelsessystemet. – Nogle kandidater… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Jeg tænkte også på Bamse.

Lotte
11 years ago
Reply to  Mette

Gjorde jeg også.

Mette
Mette
11 years ago

Her er mere fra overdrevet:

http://jp.dk/indland/article2297739.ece

Victor
Victor
11 years ago

Uden overhovedet at ville diskutere politik, så er den eneste stepperulvetekst, jeg kan få til at passe her, “Hallo, drej 000 for hjælp”.

Jeg ved godt, at x-factor er et populært program; men det er dæleme sjældent, at jeg er stødt på politikere med en ordentlig musiksmag. Lige nu kan jeg kun komme i tanke om een:

Brasiliens tidligere kulturminister:

http://www.youtube.com/watch?v=M0MMkDH–jE&feature=related

Åh jov – og John Hall fra Orleans:

http://www.youtube.com/watch?v=gQQk65XQpS8&

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  steen

…og imens har jeg violette hjemmesko på. Og det er ikke en gang løgn. (De var billige).

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Victor

Vi ser frem til, at du uploader et billede, Victor 😀

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Politiken kommer terrormistænkt til undsætning 😉 http://politiken.dk/udland/ECE1160510/cageprisoners-terrorsigtet-var-ikke-radikaliseret-i-2009/ Han var ikke vred eller hadsk, men optaget af, at hans fortælling skulle frem. Sådan siger daglig leder af den britiske muslimsk menneskeretighedsorganisation CagePrisoners, Asim Qureshi, om den 29-årige svensk-libaneser M.A., som han interviewede en hel dag i 2009. Formålet var ved hjælp af hans historie at dokumentere, hvordan kampen mod terror uretfærdigt går ud over muslimer verden over, og svensk-libaneseren fortalte løs fra sine to terror-relaterede anholdelser i Kenya og Pakistan. …. Og fra Asim Qureshi første gang talte med M.A., var den nu terrorsigtede svensk-libaneser i hans øjne skoleeksemplet på en… Read more »

PBr
PBr
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Send dem hjem!!

Mette
Mette
11 years ago

http://jp.dk/jptv/nyheder/indland/article2296893.ece

Den skal også lægges ind her, for man bliver i godt humør af den. 🙂

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
11 years ago

Ja, misbilligelsen siver ud mellem linjerne, men som du siger: Når man beskriver så fyldigt, kan man faktisk ikke undgå at få mange faktuelt korrekte beskrivelser med.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x