21
jan
Seneste opdatering: 22/1-11 kl. 2123
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tobias Billström upprepar svaret – 17 gĂ„nger, Nu hĂ„nas han pĂ„ nĂ€tet för intervjun som kan bli en klassiker. Det er ikke noget flatterende billede man idag ser af medierne og politikernes offentlige “samtale.” De to racister, Bild og Billström, har altsĂ„ antydet at “over 100.000 lavt uddanede, ikke-svensktalende irakere i Sverige var ved at vĂŠre nok”, og at ĂŠresdrab ikke er velset i Sverige. UvirkelighedsfĂžlelsen er til at skĂŠre i, det er ikke et sundt folkestyre, der behandler virkeligheden pĂ„ denne mĂ„de. Det er i dag, jeg skal konsultere min psykiater, for at finde ud af, om jeg stadig er overbevist demokrat.

At politikere er tvetungede, er ikke nyt, men at M ikke bĂžjer sig og samler alle de stemmer op, som Sverigedemokraterna kommer til at fĂ„, det er den gĂ„de, man gerne ville have svaret pĂ„ en dag. Hvem har de lovet at lĂ„se sig til en dĂždssejler og hvorfor ? Med SD i Riksdagen er den gamle nedtystningsstrategi formĂ„lslĂžs, det er et helt andet skakspil nu, men man har ikke set nogen i Riksdagen vise evner til at improvisere midt i kampen. Der varmes op til et jordskredsvalg i 2014, og ogsĂ„ Alliancen ser ud til at komme til at spille sig selv af banen, hvis de ikke fĂ„r et gennembrud til virkeligheden, nĂ„r de taler til deres befolkning. Dette er vanĂŠrende for Sverige, og det er egnet til at fĂ„ demokrater til at lĂžbe skrigende vĂŠk fra systemet. Spyt ud og fĂ„ det overstĂ„et! – Se ogsĂ„ B&B I BLÅSVÄDER. og Vems retorik Ă€r det som Ă€r ”förfĂ€rlig”, egentligen?, Dessa godhetens apostlar ogHele Wiki Leaks dokumentet.

Update: Moraltanterne, Sveriges suverĂŠnt stĂžrste parti, har brugt formiddagen til at kamme helt over: Billström – rasist i SD-kaliber, Liberala ungdomsförbundet, LUF AvgĂ„, Billström!,Tobias Billströms förlorade heder, Tobias Billströms odemokratiska automatsvar. Bildt och Billström sverigedemokrater?, Billström och Bildt för fram frĂ€mlingsfientlig retorik. Ligefremhed og sund fornuft har vĂŠldigt trange kĂ„r, pĂ„ den anden side har han og hans regering ved deres hykleri og doublespeak, selv malet sig ind i det hjĂžrne. De kan selvfĂžlgelig med god grund have rĂŠsonneret, at man ikke kan tage rationelle beslutninger i det hysteriske, svenske klima, uden i hemmelighed. I Sverige – det Ă„bne samfund – foregĂ„r alt af virkelig betydning i en parallelvirkelighed bag lukkede dĂžre. PĂ„ overfladen har vi journalistikkens klicheer og teatersprog, og det viser sig i dag fra sin allermest patetiske side. Partilederne iagttager -bortset fra Wetterström og Sahlin – radiotavshed. De kender stykkets regi, det kunne have vĂŠret dem selv, der var blevet taget med fingrene i kagedĂ„sen. Menige svenskeres reaktion afspejles i kommentarer som denne: “Det finns kanske hopp för Sverige trots allt?” – forstĂ„et som “mĂ„ske er politikerne ikke alle helt sĂ„ idiotiske, som de lyder offentligt.” Det eneste skandalĂžse ved Bildt og Billströms udtalelser er, at en uskyldig sandhed overhovedet er “skandalĂžs” og at alle vogter pĂ„ at alle spiller med i dette nedvĂŠrdigende teaterstykke. Mit eget udtryk, “teaterdemokratiet”, har en ekstra accent idag.

“Udvis dem!”

Der er forelÞbig talt ni ministre ved moddemonstrationen ved Det Kongelige Bibliotek. Her SÞren Pind, Bertel Haarder, Karen Jespersen, Karen Ellemann, Inger StÞjberg, Gitte Lillelund Bech og Lykke Friis. Politiken skriver at ogsÄ Charlotte Sahl-Madsen og Troels Lund Poulsen var der. Desuden andre politikere som Mogens Camre, Karen HÊkkerup og Lars Aslan Rasmussen.
0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

46 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
John Jensen
John Jensen
12 years ago

Jeg genkender ikke Politikens, men det er fordi jeg ikke er medlem af partiet Politiken. Den fra JP er derimod den rigtige. Den gled lige sĂ„ stille gennem den danske presse som en engel gĂ„r gennem stuen – i tavshed. Da SĂžren Espersen, og ogsĂ„ Morten Messerschmidt, sagde noget tilsvarende, fĂžg det med skĂŠldsord om nazisme og hele den sĂŠdvanlige smĂžre i flere uger. Den gode ThĂžger tager derimod fejl, nĂ„r han siger islamismen – der ifĂžlge samtlige islamiske lĂŠrde, ikke eksisterer – ikke har noget bud pĂ„ dagens problemer. De har masser af bud, de stĂ„r allesammen i koranen… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  John Jensen

Jeg ved ikke om det overhovedet er muligt for nogen som helst at trĂŠnge igennem Seidenfadens panser af oppustethed, men det rigtige i sĂ„dan en situation ville selvfĂžlgelig have vĂŠret at stille uddybende spĂžrgsmĂ„l om hvilke lande han helt konkret tĂŠnker pĂ„; hvad der gĂžr dem ‘islamistiske’ i modsĂŠtning til muslimske; og hvilke muslimske og ikke-islamistiske lande det IKKE er gĂ„et af helvede til for. Blive ved og blive ved at spĂžrge. Man vil selvfĂžlgelig aldrig komme nogle vegne, men den manglende evne til at svare er jo ogsĂ„ et svar, hvilket jeg kender alt til nĂ„r trolls og andre… Read more »

John Jensen
John Jensen
12 years ago

SÞren Espersens udtalelse er korrekt. Det var ganske kort tid efter. Han blev i den grad hevet gennem vridemaskinen, mens ThÞgers let og elegant blev forbigÄet. Det handler jo ikke mere om hvad man siger, men om hvem der siger det. Journalistisk Venstreparti har for stor magt.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Ja, meget mystisk med det interview med TĂžger-tossen, men det mĂ„ vel vĂŠre muligt at fremskaffe et papireksemplar af den pĂ„gĂŠldende udgave via biblioteket med henblik pĂ„ at scanne eller fotokopiere det eller evt. i elektronisk format? Det kan sgu da ikke passe, at nĂ„r nu TĂžger for Ă©n gangs siger noget fornuftigt og sandt, sĂ„ tillades det bare at forsvinde ud i den blĂ„ luft, fordi han kom til at tale over sig og sige noget der var meget lidt PK. Og hvem ved? Hvis den udtalelse blev alment kendt i den muslimske verden, sĂ„ kunneman mĂ„ske ligefrem opnĂ„,… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  Bjovulf

MĂ„ske er det fra fĂžr Infomedia, der vist ikke gĂ„r lĂŠngere tilbage til 1990, og dette kun for nogle avisers vedkommende? MĂ„ske er det sagt under Rushdiesagen i ’89?

Johansen tilskriver dette citat til SĂžren Espersen: “Hvor islam gĂ„r frem, breder Ăžrkenen sig” i en kommentar pĂ„ Uriasposten. Det ligner TĂžgers formodede udsagn – kunne der vĂŠre noget sammenblanding her?

John Jensen
John Jensen
12 years ago
Reply to  LFPC

Det er fra et jubilÊumsinterview i JyllandsPosten for et mÄske 3-4 Är siden, tiden gÄr altid hurtigere end man tror. Et dobbeltsideopslag, og citatet stod pÄ hÞjresiden omkring midten, og der var ogsÄ en tegning (ikke af Muhammed!). HvornÄr havde ThÞger JubilÊum? Jeg er sikker pÄ at det er blevet fjernet alle steder fra.
Der er andre af klassikerne “Hvad gĂžr det de for mange bĂžrn? De fĂždes jo i Danmark og sĂ„ bliver de ligesom os”, der er pist vĂŠk. Vi skal huske at gemme dem med kildeangivelse, for nogen vil meget gerne have at de bliver glemt.

LFPC
12 years ago
Reply to  John Jensen

Jeg har muligvis fundet citatet pĂ„ Infomedia, Politiken 28.11.2004: Den falske analogi Vi er ved at opfinde en fjende, og det er farligt Af TĂžger Seidenfaden […] DEM DER ser islamismen som en ny tids definerende fjende, er naturligvis ikke kun et spejlbillede af Osama Bin Laden. I sĂ„ fald ville de ikke vĂŠre farlige. Deres engagement og deres overbevisningskraft har ogsĂ„ andre, langt mere respektable rĂždder. Den vigtigste af dem er det, jeg vil kalde den falske analogi . Det er forestillingen om, at de tankemĂžnstre, de erfaringer, det moralske budskab, der er kommet ud af den kolde krig,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  John Jensen

Flot arbejde, LFPC 😉 Jeg har ellers sĂžgt “overalt” SUK SĂ„ fordi islamisterne har haft fiasko med det meste hidtil, sĂ„ ekstrapolerer onkel TĂžger sig bare frem til, at sĂ„dan vil det naturligvis ogsĂ„ fortsĂŠtte i al fremtid?! Mon han overhovedet gĂžr sig begreb om, hvor mange islamister / muslimer, der deler disse tanker i overvejende grad – samt HUTs ? Har han overhovedet noget begreb skabt om de muslimske landes enorme fĂždselsrater – hvordan de om fĂ„ Ă„rtier vil have sĂ„ enorme befolkningsoverskud, som alle vil krĂŠve bedre forhold – hvilket vil vĂŠre ekstremt svĂŠrt at opfylde ( vi… Read more »

Allan Hansen
12 years ago

De virkelige forbryder i denne sag er ALLE de europĂŠiske politiker, som har fĂžrt deres egne folk bag lyset og ikke gĂžr noget for at stoppe dette vanvid. Den slags kalder man for utilgivelig uhĂŠderlighed, enfoldighed og uvidenhed! Jeg har nu i 25 Ă„r argumenteret for et islam frit Europa – alt andet er det rene vanvid. Historiske kendsgerninger fortĂŠller os klart og tydeligt, at overalt hvor islam er trĂŠngt frem er livet, blevet til et helvede! “Dette land er delt op. Enten er man racist eller ogsĂ„ er man landsforrĂŠdder.Citat: Mogens Glistrup. Send Muhammeds gĂžgeunger hjem til Allah-land. P.s… Read more »

John Jensen
John Jensen
12 years ago
Reply to  Allan Hansen

Eller som ThĂžger Seidenfaden sĂ„ smukt formulerede i et interview der nu er pist-borte fra nettet: “Der hvor den [islamismen] finder fodfĂŠste, er det gĂ„et ad helvedes til.

Den gode ThĂžger begĂ„r sĂ„ en fejl, idet han benytter fatamorgana begrebet, enhjĂžrningen, “islamismen”. Her kan vi finde dokumentation om dens manglende eksistens hos flere islamiske lĂŠrde: Erdogan og vor egen hjemmeavlede imam Petersen “Der findes kun en islam, og man kan tage hele pakken eller lade vĂŠre”.

Anonymous
Anonymous
12 years ago

The Centre for Social Cohesion, CSC, udsendte sidste/forrige Ă„r denne rapport om HUT:

http://www.socialcohesion.co.uk/files/1257159197_2.pdf

Her en lille diamant anbefaling fra rapporten:

Civic institutions:
A ‘no Platform’ policy for HT should be established across publically-funded institutions. Local authorities should also establish mechanisms to limit civic institutions inadvertently funding or hosting HTB front groups.

LarsS
LarsS
12 years ago
Reply to  Anonymous

At vÊre semi-anonym mÄ rÊkke!

OvenvĂŠrende rĂžg lidt hurtigt afsted mellem lasagnekomposition, unger og borddĂŠkning, men er fra nĂŠrvĂŠrende!

trackback

[…] , men det er nu hans sag. Det kommer til at blive tĂžrret af pĂ„ hans bog i Sverige, men nĂ„r man ellers har betragtet denne dag, er det ganske befriende at han in det mindste er flĂžjtende ligeglad med hvad enhver mener om […]

Mette
Mette
12 years ago

Steen.

Det tror jeg gerne. Det er nogle skvattede mĂŠnd, der ikke tĂžr give plads til kvinder, og HUT kan ikke undskyldes med, at de er dumme og uvidende, for det er de ikke. Bare fanatisk optaget af magt og bange for at miste den. Har du lĂŠst Mishras blog om emnet?

PK
PK
12 years ago

Det den Carsten Jensen husker at glemme er , at i det muslimske land han befinder
sig i, der har befolkningen ikke, dag og nat, i de sidste 30 Ă„r oplevet en vanvittig dansk vold.
Derfor er de i det muslimske land ikke sure pÄ ham.
Og naturligvis skal vi jo isÊr huske at den Carsten Jensen isÊr er sur pÄ de voldsramte danskere.
SÄ sympatien lÄ allerede hos muslimerne.
MĂŠrkelig menneske denne Carsten Jensen.

JĂžrgen D
JĂžrgen D
12 years ago

FÞrst Birte RÞnn Hornbech og nu Tobias Billström. Integrationsministre er Äbenbart sat i verden for at give bizarre interviews.

hans L
hans L
12 years ago

@Johansen. Nu taler han jo ikke til mennesker som har gÄet i skole dengang man havde historieundervisning i klasserne, Han taler derimod til vores historielÞse ungdom, som kommer ud af folkeskolerne som anafabeter i disse Är og har gennemgÄet folkeskolen marxistiske indoktrinering.

Og vores politikkere har jo igennem en Ă„rrĂŠkke lĂŠrt os at sandheden er et relativt begreb, hvor usandheden bare skal siges i hveranden sĂŠtning, ord som, stram indvandring, vĂŠldfĂŠrdssamfundet, verdens rigeste land ect.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Fra den muntre afdeling – dagens gode grin 😀 😀 😀 http://www.berlingske.dk/kommentarer/danmark-sover-i-islamdebatten?page=1 [ Svar pĂ„ Karen Jespersens kronik – den Carsten Jensen? ] Karen Jespersen og manglende indsigt eller er det bevidst Skrevet af Carsten Jensen, 21. januar 2011, 11:04 Som bosiddende i et af de mest konservative muslimske lande i verden mĂ„ jeg nok ĂŠrligt indrĂžmme at jeg skal lede lĂŠnge efter den radikalisering som Karen Jespersen pĂ„berĂ„ber. Jeg ser tvĂŠrtimod et land der med smĂ„ skridt Ă„bner sig mod omverdenen og ikke mindst slĂ„r ned pĂ„ terrorisme med hĂ„rd hĂ„nd. Folkene er venlige mod os, noget vi i… Read more »

Lotte
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Billedet fra artiklen er godt. Symbolikken skriger mig ud i fjĂŠset. LĂŠkre, maskuline mĂŠnd, i smarte skovmandsskjorter og strik, moderigtige bukser og tilsvarende stĂžvler, hĂ„ret er trimmet som moden tilskriver pt. Jeg har en svaghed for mĂŠnd i skovmandsskjorter. De ser sgu godt ud. SĂŠrligt hvis det er kombineret med lidt hĂŠngerĂžv i tĂŠtsiddende cowboybukser. Og sĂ„ er der den rĂžde streg. Den man ikke mĂ„ krydse. Den er ikke engang grĂžn eller gul, den Ă©r rĂžd. GrĂžn, gul, RØD! De to kvinder pĂ„ den anden side, ser sĂžde ud, jeg har svĂŠrt ved at analysere pĂ„ dem, jeg kan… Read more »

jacques d'Biann
jacques d'Biann
12 years ago

Kunne vÊre sÊrdeles interessant at fÄ oplyst hvor mange blÄ, kontra rÞde politikere der var tilstede.

Peter Krogsten
12 years ago

Jeg bryder mig ikke om udtrykket “rĂžd stue” og “blĂ„ stue”, det er noget journalister har fundet pĂ„, sĂ„ de kan reducere dansk politik til et to-parti system, hvilket de to brikker de har at flytte rundt med kan kapere. Jeg vil meget hellere se pĂ„, hvor mange politikere der i personlig gerning er parat til at demonstrere mod en organisation, hvis fremmeste mĂ„l er at fjerne demokratiet og indfĂžre et islamisk teokrati, eller kalifat. Hvor mange politikere er rede til at forsvare demokratiet, og hvor mange er det ikke? Her glimrer “rĂžd stue” eklatant ved sin fravĂŠrelse. Villy har… Read more »

s
s
12 years ago

john jensen. Jeg kan godt se hvor du vil hen. Men at blive tilhĂŠngere af Hizt bu tahrir er noget man er pĂ„virket til og ikke fĂždt til. SĂ„ mĂ„ den modsatte pĂ„virkning ogsĂ„ kunne lade sig gĂžre. PĂ„ 2-mands hĂ„nd er folk ofte mere nede pĂ„ jorden end i folk. Hvis man tror fuldt og fast pĂ„ hitz bu tahrir er det mĂ„ske for at finde stĂžtte pĂ„ grund af afmagt. Og derved kan Ăžget selvbestemmelse, arbejde, Ăžkonomisk overskud og hĂžj uddannelse mĂ„ske vĂŠre en hjĂŠlper pĂ„ vej ud. Hvis jeg mĂždte en hitz bu tahrir pĂ„ min vej… Read more »

John Jensen
John Jensen
12 years ago

Dialog dur ikke semit. Grin af dem. Hvordan kan vi tage mennesker alvorligt der retter sig efter det her: Islam. En ikke-muslimsk mand eller kvinde der konverterer til Islam fĂ„r automatisk rene kroppe, ren savl, rent snot (nasal secretations) og sved. AngĂ„ende konvertitters tĂžj. Hvis det har vĂŠret i kontakt med deres svedende kroppe fĂžr de konverterer, er det urent. The little green book side 63. eller her: Vin og alle andre berusende drikke er urene. Opium og hash er ikke urent. The Little green book side 52 Den her kan jeg ikke oversĂŠtte, ikke uden af falde om i… Read more »

Gunnar Biering
12 years ago

For et par dage siden bragte Hodja en video, vist fra Gates of Vienna, om den canadiske kulturminister. Den canadiske National Archives, der mĂ„ svare til Det Kgl. Bibliotek, havde aftalt at vise en Iran-kritisk film. Efter pres fra den iranske ambassade aflyste Nat. Archives. Da kulturministeren hĂžrte det, beordrede han Nat. Archives til at vise filmen. Men i Danmark mener kulturministeren ikke, at han kan give Det Kgl. Bibliotek ordre til ikke at leje ud til statsfjendtlige organisationer. Det kan ikke passe. Ministeren har den Ăžverste administrative ledelse af alle institutioner inden for sit ressortomrĂ„de. Hvorfor hĂžrer man ikke… Read more »

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Biering – nu laver du den samme fejl som muslimerne under Muhammed-krisen. (Dengang hvor et af deres talepunkter var…..man kan komme i fĂŠngsel for at benĂŠgte Holocaust i Europa (altsĂ„ i Tyskland og Østrig) – ergo kan danskerne vel ogsĂ„ straffe Kurt. Fordi Canukkerne kan gĂžre noget, er der jo ikke det samme som at Per Stig kan gĂžre det. I Ăžvrigt er jeg ikke sĂ„ sikker pĂ„, at et forbud mos HuT er sĂ„ fantastisk god en ide. I Tyskland er organisationen forbudt – og sĂ„ tror folk, der hellige grav er vel forvaret. I Danmark bliver dens arrangementer… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Det var denne film, “Iranium”, Iran forsĂžgte at stoppe
og nĂŠsten havde held med det.

http://www.iraniumthemovie.com/ ( trailer )

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf
John Jensen
John Jensen
12 years ago

Hutterne kan jo dĂ„rligt hĂŠvde at de er her som flygtninge, sĂ„ med mindre de er fĂždt her, er de her altsĂ„ pĂ„ familiesammenfĂžring. Hvis den ynkelige flok pĂ„ borgen, minus et par stykker med mandsmod M/K og hĂŠderlighed i behold, fĂ„r taget sig sammen til at fĂ„ forbudt HUT og HĂžjesteret stadfĂŠster det uden den sĂŠdvanlige rysten pĂ„ hĂ„nden, er medlemmerne kriminelle. Opholdstilladelsen, opnĂ„et som flygtning eller familiesammenfĂžrt, kan derefter fratages administrativt uden videre. I opholdstilladelsn stĂ„r helt klart at den kan mistes, hvis man begĂ„r kriminalitet. VĂŠrktĂžjerne findes, de skal bare bruges. Tortur i hjemlandet? VĂ„s og vrĂžvl.… Read more »

semit
12 years ago

Udover disse fotos findes der ogsÄ et par videoer http://semit.wordpress.com/2011/01/21/demonstrationen-i-dag-fredag-d-21-januar-kl-16-30-imod-hizb-ut-tahrir/

Jeg deltog selv og kan bekrÊfte alle disse ministre og tale af bertel haarder og 4-5 andre. Der var ogsÄ hÞjre-folk, soldater og masser af fakler og hujen, nÄr folk fra Hizb ut tahrir troppede op foran den sorte diamant.

Jeg har tit stillet mig det spÞrgsmÄl om dialog ikke er bedre end den kolde skuldre. AltsÄ om almindelig empatisk samtale har stÞrre indflydelse end hujen og rÄben.

Scarlet P
Scarlet P
12 years ago
Reply to  semit

“Jeg har tit stillet mig det spĂžrgsmĂ„l om dialog ikke er bedre end den kolde skuldre.” Problemet med at fĂžre dialog med ĂŠgte fanatikere er, at holdninger for dem ikke er noget, man kommer frem til ved at reflektere over kendsgerninger og argumenter. Holdninger er noget, som autoriteter dikterer, og som man sĂ„ lĂŠrer udenad. Derfor er det meget svĂŠrt at udfordre deres holdninger med argumentation og fremlĂŠggelse af fakta. De har pĂ„ forhĂ„nd memoriseret et svar til enhver indvending, du kunne finde pĂ„ at komme med, og hvis du ikke kĂžber dette svar, gentager de det bare igen og… Read more »

Polyb
12 years ago

De sÄkaldt rÞde tv-medier interviewede begge udelukkende borgerlige politikere, selvom der ogsÄ var flere reprÊsentanter fra partier pÄ venstreflÞjen tilstede, ligesom demonstrationen i sig selv, ifÞlge Lars Aslan Rasmussen, havde deltagelse af folk fra begge flÞje.

Jens A
Jens A
12 years ago

Det har lÊnge anet mig, at de sÄkaldte magthavere (politikerne) var aldeles magteslÞse. Men at de ligefrem ville udstille deres magteslÞshed ved at gÄ med i en sÄdan demonstration er direkte pinlig.
Det er jo de samme politikere, der har givet opholdstilladelse og dansk statsborgerskab til de mennesker de demonstrerer imod.

Lotte
12 years ago
Reply to  Jens A

Ja, sÄdan tÊnker jeg ogsÄ.
Vi bryster os af vĂŠrdierne, historien og muligheden for at kunne demonstrere imod det, vi ikke bryder os om.

Jeg ville langt have foretrukket en opsang til nationen indenfor i oplysningssymbolet fremfor fĂŠllesmĂžde og rundesang udenfor.

Jeg tĂŠnker om arrangementet, at det svarer til jeg overlader huset til mine gĂŠster, mens jeg selv render rundt udenfor og forsĂžger at koordinere slagets gang.

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Lotte

I har ret. Umiddelbart blev jeg sÄmÊnd helt taknemmelig over, at ministre fra det parti, som jeg troligt har stemt pÄ i mange Är, dukkede op og stod udenfor Diamanten. De sÄ underligt smÄ og vÊrgelÞse ud, som de stod der og sang, men de burde jo have entret salen og holdt en brandtale.

Jyllands-Postens journalist fik slet ikke adgang, det oplyser han i dag i 1. sektion, side 2, og han fortÊller ogsÄ, at salen var delt op med et bÄnd, sÄ at mÊnd ikke risikerede, at dumme eller frÊkke kvinder kom ind pÄ deres domÊne.

Lotte
12 years ago
Reply to  Mette

@steen Mette: Jeg overvĂŠrede en HUT demo pĂ„ Sankt Hans Torv for nogle Ă„r siden, for de tillod sig pĂ„ en offentlig plads, at smide mĂŠnd ud der betrĂ„dte kvindedelen af torvet. “Det gjorde de pĂ„ sĂ„ intimiderende en mĂ„de, at det var nytteslĂžst at protestere. Jeg husker ikke der var politi tilstede, man kunne klage til.” NyttelĂžst at protestere? Hvordan nyttelĂžst? At man blev tvunget til accept? Fordi man alternativt ville have stĂ„et overfor for stor en trussel? Strissere kan vel tilkaldes – eventuelt pĂ„ forhĂ„nd? Mht. Diamanten, sĂ„ burde et arrangement af den karakter udlĂžse en eller anden… Read more »

Victor
Victor
12 years ago

Elendige kuffar:

Hvis I overhovedet kan see BBC WORLD News, bĂžr I se Panorama – LĂžrdag 11.30 eller SĂžndag 0.30, Udsendelsen handler om, hvad der undervises i pĂ„ de muslimske skoler i England. (Det er ret hĂ„rrejsende og, som oftest i Panorama, har de fgm gjort deres hjemmearbejde).

Anonymous
Anonymous
12 years ago
Reply to  Victor

Er det “British Schools, Islamic Rules” sĂ„ kan udsendelsen ogsĂ„ ses pĂ„ youtube og kitmantv

Fandt lige et klip fra 1984

Archive 1984: The Bradford Experiment
In 1984, Panorama’s David Lomax reported on the policies Bradford council devised to meet the needs of the city’s Muslim Asian schoolchildren and combat the lack of integration, poor attendance and attainment among that community – while simultaneously trying to not alienate the white majority.
http://news.bbc.co.uk/panorama/hi/front_page/newsid_9210000/9210839.stm

British Schools, Islamic Rules
h t t p://kitmantv.blogspot.com/2010/11/bbc-panorama-british-schools-islamic.html
h t t p://www.youtube.com/watch?v=cQhki5RGLGs

Anonymous
Anonymous
12 years ago
Reply to  Victor

Er det “British Schools, Islamic Rules” sĂ„ kan udsendelsen ogsĂ„ ses pĂ„ youtube og kitmantv

Fandt lige et klip fra 1984

Archive 1984: The Bradford Experiment
In 1984, Panorama’s David Lomax reported on the policies Bradford council devised to meet the needs of the city’s Muslim Asian schoolchildren and combat the lack of integration, poor attendance and attainment among that community – while simultaneously trying to not alienate the white majority.
http://news.bbc.co.uk/panorama/hi/front_page/newsid_9210000/9210839.stm

British Schools, Islamic Rules
h t t p://kitmantv.blogspot.com/2010/11/bbc-panorama-british-schools-islamic.html
h t t p://www.youtube.com/watch?v=cQhki5RGLGs

Mette
Mette
12 years ago

Tak. Den kronik er sÄ rÊdselsfuld, at det vil krÊve flere sider at forklare alle de lÞgne, som El-Abed prÊsenterer igen og igen. Han er umulig at nÄ, han vil ikke kende sandheden, han lever simpelthen af lÞgnen.

Ulla Lauridsen
12 years ago

Den var go’, Mette 😀

Mette
Mette
12 years ago

Der er vel fyldt med tusinder af moderate “nydanskere”, der bakker op om demokratiet og Danmark?

Yildiz Akdogan, Kamal Oliver, Özlem Cekic og ham fra dansk-palĂŠstinensisk venskabsforening, hvad er det nu han hedder?, der i dag har den vĂŠrste kronik i mands mind – bortset fra Mogens Jensens – i JP.

Johansen
Johansen
12 years ago
Reply to  Mette

Ja, det var en ganske forskrĂŠkkelig kronik af Fathi El-Abed i Jyllands-Posten i dag. El-Abed lagde ud med denne “perle”: “For fĂžrste gang i over 40 Ă„r – det vil sige siden krigen i 1967, da Israel angreb sine naboer og besatte bl. a. Gaza, Vestbredden og GolanhĂžjderne – (…). Yeah right, Israel angreb da under 6-dagens krigen selvfĂžlgelig bare de arabiske lande uden grund. Stakkels uskyldige fredelige naboer, som de arabiske lande er. Gud i himlen mĂ„ vide, hvorfor denne El-Abed har vĂŠret ansat i udenrigsministeriet som sĂ„kaldt brobygger i MellemĂžsten. I Ăžvrigt blev El-Abed interviewet til News inde… Read more »

Ortogonalen
Ortogonalen
12 years ago

Er Villy SÞvndal blevet observeret pÄ lokaliteten?

46
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x