21
jan
Seneste opdatering: 22/1-11 kl. 2123
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tobias Billström upprepar svaret – 17 gånger, Nu hånas han på nätet för intervjun som kan bli en klassiker. Det er ikke noget flatterende billede man idag ser af medierne og politikernes offentlige “samtale.” De to racister, Bild og Billström, har altså antydet at “over 100.000 lavt uddanede, ikke-svensktalende irakere i Sverige var ved at være nok”, og at æresdrab ikke er velset i Sverige. Uvirkelighedsfølelsen er til at skære i, det er ikke et sundt folkestyre, der behandler virkeligheden på denne måde. Det er i dag, jeg skal konsultere min psykiater, for at finde ud af, om jeg stadig er overbevist demokrat.

At politikere er tvetungede, er ikke nyt, men at M ikke bøjer sig og samler alle de stemmer op, som Sverigedemokraterna kommer til at få, det er den gåde, man gerne ville have svaret på en dag. Hvem har de lovet at låse sig til en dødssejler og hvorfor ? Med SD i Riksdagen er den gamle nedtystningsstrategi formålsløs, det er et helt andet skakspil nu, men man har ikke set nogen i Riksdagen vise evner til at improvisere midt i kampen. Der varmes op til et jordskredsvalg i 2014, og også Alliancen ser ud til at komme til at spille sig selv af banen, hvis de ikke får et gennembrud til virkeligheden, når de taler til deres befolkning. Dette er vanærende for Sverige, og det er egnet til at få demokrater til at løbe skrigende væk fra systemet. Spyt ud og få det overstået! – Se også B&B I BLÅSVÄDER. og Vems retorik är det som är ”förfärlig”, egentligen?, Dessa godhetens apostlar ogHele Wiki Leaks dokumentet.

Update: Moraltanterne, Sveriges suverænt største parti, har brugt formiddagen til at kamme helt over: Billström – rasist i SD-kaliber, Liberala ungdomsförbundet, LUF Avgå, Billström!,Tobias Billströms förlorade heder, Tobias Billströms odemokratiska automatsvar. Bildt och Billström sverigedemokrater?, Billström och Bildt för fram främlingsfientlig retorik. Ligefremhed og sund fornuft har vældigt trange kår, på den anden side har han og hans regering ved deres hykleri og doublespeak, selv malet sig ind i det hjørne. De kan selvfølgelig med god grund have ræsonneret, at man ikke kan tage rationelle beslutninger i det hysteriske, svenske klima, uden i hemmelighed. I Sverige – det åbne samfund – foregår alt af virkelig betydning i en parallelvirkelighed bag lukkede døre. På overfladen har vi journalistikkens klicheer og teatersprog, og det viser sig i dag fra sin allermest patetiske side. Partilederne iagttager -bortset fra Wetterström og Sahlin – radiotavshed. De kender stykkets regi, det kunne have været dem selv, der var blevet taget med fingrene i kagedåsen. Menige svenskeres reaktion afspejles i kommentarer som denne: “Det finns kanske hopp för Sverige trots allt?” – forstået som “måske er politikerne ikke alle helt så idiotiske, som de lyder offentligt.” Det eneste skandaløse ved Bildt og Billströms udtalelser er, at en uskyldig sandhed overhovedet er “skandaløs” og at alle vogter på at alle spiller med i dette nedværdigende teaterstykke. Mit eget udtryk, “teaterdemokratiet”, har en ekstra accent idag.

“Udvis dem!”

Der er foreløbig talt ni ministre ved moddemonstrationen ved Det Kongelige Bibliotek. Her Søren Pind, Bertel Haarder, Karen Jespersen, Karen Ellemann, Inger Støjberg, Gitte Lillelund Bech og Lykke Friis. Politiken skriver at også Charlotte Sahl-Madsen og Troels Lund Poulsen var der. Desuden andre politikere som Mogens Camre, Karen Hækkerup og Lars Aslan Rasmussen.
0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
46 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
John Jensen
John Jensen
11 years ago

Jeg genkender ikke Politikens, men det er fordi jeg ikke er medlem af partiet Politiken. Den fra JP er derimod den rigtige. Den gled lige så stille gennem den danske presse som en engel går gennem stuen – i tavshed. Da Søren Espersen, og også Morten Messerschmidt, sagde noget tilsvarende, føg det med skældsord om nazisme og hele den sædvanlige smøre i flere uger. Den gode Thøger tager derimod fejl, når han siger islamismen – der ifølge samtlige islamiske lærde, ikke eksisterer – ikke har noget bud på dagens problemer. De har masser af bud, de står allesammen i koranen… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  John Jensen

Jeg ved ikke om det overhovedet er muligt for nogen som helst at trænge igennem Seidenfadens panser af oppustethed, men det rigtige i sådan en situation ville selvfølgelig have været at stille uddybende spørgsmål om hvilke lande han helt konkret tænker på; hvad der gør dem ‘islamistiske’ i modsætning til muslimske; og hvilke muslimske og ikke-islamistiske lande det IKKE er gået af helvede til for. Blive ved og blive ved at spørge. Man vil selvfølgelig aldrig komme nogle vegne, men den manglende evne til at svare er jo også et svar, hvilket jeg kender alt til når trolls og andre… Read more »

John Jensen
John Jensen
11 years ago

Søren Espersens udtalelse er korrekt. Det var ganske kort tid efter. Han blev i den grad hevet gennem vridemaskinen, mens Thøgers let og elegant blev forbigået. Det handler jo ikke mere om hvad man siger, men om hvem der siger det. Journalistisk Venstreparti har for stor magt.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Ja, meget mystisk med det interview med Tøger-tossen, men det må vel være muligt at fremskaffe et papireksemplar af den pågældende udgave via biblioteket med henblik på at scanne eller fotokopiere det eller evt. i elektronisk format? Det kan sgu da ikke passe, at når nu Tøger for én gangs siger noget fornuftigt og sandt, så tillades det bare at forsvinde ud i den blå luft, fordi han kom til at tale over sig og sige noget der var meget lidt PK. Og hvem ved? Hvis den udtalelse blev alment kendt i den muslimske verden, så kunneman måske ligefrem opnå,… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Måske er det fra før Infomedia, der vist ikke går længere tilbage til 1990, og dette kun for nogle avisers vedkommende? Måske er det sagt under Rushdiesagen i ’89?

Johansen tilskriver dette citat til Søren Espersen: “Hvor islam går frem, breder ørkenen sig” i en kommentar på Uriasposten. Det ligner Tøgers formodede udsagn – kunne der være noget sammenblanding her?

John Jensen
John Jensen
11 years ago
Reply to  LFPC

Det er fra et jubilæumsinterview i JyllandsPosten for et måske 3-4 år siden, tiden går altid hurtigere end man tror. Et dobbeltsideopslag, og citatet stod på højresiden omkring midten, og der var også en tegning (ikke af Muhammed!). Hvornår havde Thøger Jubilæum? Jeg er sikker på at det er blevet fjernet alle steder fra.
Der er andre af klassikerne “Hvad gør det de for mange børn? De fødes jo i Danmark og så bliver de ligesom os”, der er pist væk. Vi skal huske at gemme dem med kildeangivelse, for nogen vil meget gerne have at de bliver glemt.

LFPC
11 years ago
Reply to  John Jensen

Jeg har muligvis fundet citatet på Infomedia, Politiken 28.11.2004: Den falske analogi Vi er ved at opfinde en fjende, og det er farligt Af Tøger Seidenfaden […] DEM DER ser islamismen som en ny tids definerende fjende, er naturligvis ikke kun et spejlbillede af Osama Bin Laden. I så fald ville de ikke være farlige. Deres engagement og deres overbevisningskraft har også andre, langt mere respektable rødder. Den vigtigste af dem er det, jeg vil kalde den falske analogi . Det er forestillingen om, at de tankemønstre, de erfaringer, det moralske budskab, der er kommet ud af den kolde krig,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  John Jensen

Flot arbejde, LFPC 😉 Jeg har ellers søgt “overalt” SUK Så fordi islamisterne har haft fiasko med det meste hidtil, så ekstrapolerer onkel Tøger sig bare frem til, at sådan vil det naturligvis også fortsætte i al fremtid?! Mon han overhovedet gør sig begreb om, hvor mange islamister / muslimer, der deler disse tanker i overvejende grad – samt HUTs ? Har han overhovedet noget begreb skabt om de muslimske landes enorme fødselsrater – hvordan de om få årtier vil have så enorme befolkningsoverskud, som alle vil kræve bedre forhold – hvilket vil være ekstremt svært at opfylde ( vi… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

De virkelige forbryder i denne sag er ALLE de europæiske politiker, som har ført deres egne folk bag lyset og ikke gør noget for at stoppe dette vanvid. Den slags kalder man for utilgivelig uhæderlighed, enfoldighed og uvidenhed! Jeg har nu i 25 år argumenteret for et islam frit Europa – alt andet er det rene vanvid. Historiske kendsgerninger fortæller os klart og tydeligt, at overalt hvor islam er trængt frem er livet, blevet til et helvede! “Dette land er delt op. Enten er man racist eller også er man landsforrædder.Citat: Mogens Glistrup. Send Muhammeds gøgeunger hjem til Allah-land. P.s… Read more »

John Jensen
John Jensen
11 years ago
Reply to  Allan Hansen

Eller som Thøger Seidenfaden så smukt formulerede i et interview der nu er pist-borte fra nettet: “Der hvor den [islamismen] finder fodfæste, er det gået ad helvedes til.

Den gode Thøger begår så en fejl, idet han benytter fatamorgana begrebet, enhjørningen, “islamismen”. Her kan vi finde dokumentation om dens manglende eksistens hos flere islamiske lærde: Erdogan og vor egen hjemmeavlede imam Petersen “Der findes kun en islam, og man kan tage hele pakken eller lade være”.

Anonymous
Anonymous
11 years ago

The Centre for Social Cohesion, CSC, udsendte sidste/forrige år denne rapport om HUT:

http://www.socialcohesion.co.uk/files/1257159197_2.pdf

Her en lille diamant anbefaling fra rapporten:

Civic institutions:
A ‘no Platform’ policy for HT should be established across publically-funded institutions. Local authorities should also establish mechanisms to limit civic institutions inadvertently funding or hosting HTB front groups.

LarsS
LarsS
11 years ago
Reply to  Anonymous

At være semi-anonym må række!

Ovenværende røg lidt hurtigt afsted mellem lasagnekomposition, unger og borddækning, men er fra nærværende!

trackback

[…] , men det er nu hans sag. Det kommer til at blive tørret af på hans bog i Sverige, men når man ellers har betragtet denne dag, er det ganske befriende at han in det mindste er fløjtende ligeglad med hvad enhver mener om […]

Mette
Mette
11 years ago

Steen.

Det tror jeg gerne. Det er nogle skvattede mænd, der ikke tør give plads til kvinder, og HUT kan ikke undskyldes med, at de er dumme og uvidende, for det er de ikke. Bare fanatisk optaget af magt og bange for at miste den. Har du læst Mishras blog om emnet?

PK
PK
11 years ago

Det den Carsten Jensen husker at glemme er , at i det muslimske land han befinder
sig i, der har befolkningen ikke, dag og nat, i de sidste 30 år oplevet en vanvittig dansk vold.
Derfor er de i det muslimske land ikke sure på ham.
Og naturligvis skal vi jo især huske at den Carsten Jensen især er sur på de voldsramte danskere.
Så sympatien lå allerede hos muslimerne.
Mærkelig menneske denne Carsten Jensen.

Jørgen D
Jørgen D
11 years ago

Først Birte Rønn Hornbech og nu Tobias Billström. Integrationsministre er åbenbart sat i verden for at give bizarre interviews.

hans L
hans L
11 years ago

@Johansen. Nu taler han jo ikke til mennesker som har gået i skole dengang man havde historieundervisning i klasserne, Han taler derimod til vores historieløse ungdom, som kommer ud af folkeskolerne som anafabeter i disse år og har gennemgået folkeskolen marxistiske indoktrinering.

Og vores politikkere har jo igennem en årrække lært os at sandheden er et relativt begreb, hvor usandheden bare skal siges i hveranden sætning, ord som, stram indvandring, vældfærdssamfundet, verdens rigeste land ect.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Fra den muntre afdeling – dagens gode grin 😀 😀 😀 http://www.berlingske.dk/kommentarer/danmark-sover-i-islamdebatten?page=1 [ Svar på Karen Jespersens kronik – den Carsten Jensen? ] Karen Jespersen og manglende indsigt eller er det bevidst Skrevet af Carsten Jensen, 21. januar 2011, 11:04 Som bosiddende i et af de mest konservative muslimske lande i verden må jeg nok ærligt indrømme at jeg skal lede længe efter den radikalisering som Karen Jespersen påberåber. Jeg ser tværtimod et land der med små skridt åbner sig mod omverdenen og ikke mindst slår ned på terrorisme med hård hånd. Folkene er venlige mod os, noget vi i… Read more »

Lotte
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Billedet fra artiklen er godt. Symbolikken skriger mig ud i fjæset. Lækre, maskuline mænd, i smarte skovmandsskjorter og strik, moderigtige bukser og tilsvarende støvler, håret er trimmet som moden tilskriver pt. Jeg har en svaghed for mænd i skovmandsskjorter. De ser sgu godt ud. Særligt hvis det er kombineret med lidt hængerøv i tætsiddende cowboybukser. Og så er der den røde streg. Den man ikke må krydse. Den er ikke engang grøn eller gul, den ér rød. Grøn, gul, RØD! De to kvinder på den anden side, ser søde ud, jeg har svært ved at analysere på dem, jeg kan… Read more »

jacques d'Biann
jacques d'Biann
11 years ago

Kunne være særdeles interessant at få oplyst hvor mange blå, kontra røde politikere der var tilstede.

Peter Krogsten
11 years ago

Jeg bryder mig ikke om udtrykket “rød stue” og “blå stue”, det er noget journalister har fundet på, så de kan reducere dansk politik til et to-parti system, hvilket de to brikker de har at flytte rundt med kan kapere. Jeg vil meget hellere se på, hvor mange politikere der i personlig gerning er parat til at demonstrere mod en organisation, hvis fremmeste mål er at fjerne demokratiet og indføre et islamisk teokrati, eller kalifat. Hvor mange politikere er rede til at forsvare demokratiet, og hvor mange er det ikke? Her glimrer “rød stue” eklatant ved sin fraværelse. Villy har… Read more »

s
s
11 years ago

john jensen. Jeg kan godt se hvor du vil hen. Men at blive tilhængere af Hizt bu tahrir er noget man er påvirket til og ikke født til. Så må den modsatte påvirkning også kunne lade sig gøre. På 2-mands hånd er folk ofte mere nede på jorden end i folk. Hvis man tror fuldt og fast på hitz bu tahrir er det måske for at finde støtte på grund af afmagt. Og derved kan øget selvbestemmelse, arbejde, økonomisk overskud og høj uddannelse måske være en hjælper på vej ud. Hvis jeg mødte en hitz bu tahrir på min vej… Read more »

John Jensen
John Jensen
11 years ago

Dialog dur ikke semit. Grin af dem. Hvordan kan vi tage mennesker alvorligt der retter sig efter det her: Islam. En ikke-muslimsk mand eller kvinde der konverterer til Islam får automatisk rene kroppe, ren savl, rent snot (nasal secretations) og sved. Angående konvertitters tøj. Hvis det har været i kontakt med deres svedende kroppe før de konverterer, er det urent. The little green book side 63. eller her: Vin og alle andre berusende drikke er urene. Opium og hash er ikke urent. The Little green book side 52 Den her kan jeg ikke oversætte, ikke uden af falde om i… Read more »

Gunnar Biering
11 years ago

For et par dage siden bragte Hodja en video, vist fra Gates of Vienna, om den canadiske kulturminister. Den canadiske National Archives, der må svare til Det Kgl. Bibliotek, havde aftalt at vise en Iran-kritisk film. Efter pres fra den iranske ambassade aflyste Nat. Archives. Da kulturministeren hørte det, beordrede han Nat. Archives til at vise filmen. Men i Danmark mener kulturministeren ikke, at han kan give Det Kgl. Bibliotek ordre til ikke at leje ud til statsfjendtlige organisationer. Det kan ikke passe. Ministeren har den øverste administrative ledelse af alle institutioner inden for sit ressortområde. Hvorfor hører man ikke… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Biering – nu laver du den samme fejl som muslimerne under Muhammed-krisen. (Dengang hvor et af deres talepunkter var…..man kan komme i fængsel for at benægte Holocaust i Europa (altså i Tyskland og Østrig) – ergo kan danskerne vel også straffe Kurt. Fordi Canukkerne kan gøre noget, er der jo ikke det samme som at Per Stig kan gøre det. I øvrigt er jeg ikke så sikker på, at et forbud mos HuT er så fantastisk god en ide. I Tyskland er organisationen forbudt – og så tror folk, der hellige grav er vel forvaret. I Danmark bliver dens arrangementer… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Det var denne film, “Iranium”, Iran forsøgte at stoppe
og næsten havde held med det.

http://www.iraniumthemovie.com/ ( trailer )

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf
John Jensen
John Jensen
11 years ago

Hutterne kan jo dårligt hævde at de er her som flygtninge, så med mindre de er født her, er de her altså på familiesammenføring. Hvis den ynkelige flok på borgen, minus et par stykker med mandsmod M/K og hæderlighed i behold, får taget sig sammen til at få forbudt HUT og Højesteret stadfæster det uden den sædvanlige rysten på hånden, er medlemmerne kriminelle. Opholdstilladelsen, opnået som flygtning eller familiesammenført, kan derefter fratages administrativt uden videre. I opholdstilladelsn står helt klart at den kan mistes, hvis man begår kriminalitet. Værktøjerne findes, de skal bare bruges. Tortur i hjemlandet? Vås og vrøvl.… Read more »

semit
11 years ago

Udover disse fotos findes der også et par videoer http://semit.wordpress.com/2011/01/21/demonstrationen-i-dag-fredag-d-21-januar-kl-16-30-imod-hizb-ut-tahrir/

Jeg deltog selv og kan bekræfte alle disse ministre og tale af bertel haarder og 4-5 andre. Der var også højre-folk, soldater og masser af fakler og hujen, når folk fra Hizb ut tahrir troppede op foran den sorte diamant.

Jeg har tit stillet mig det spørgsmål om dialog ikke er bedre end den kolde skuldre. Altså om almindelig empatisk samtale har større indflydelse end hujen og råben.

Scarlet P
Scarlet P
11 years ago
Reply to  semit

“Jeg har tit stillet mig det spørgsmål om dialog ikke er bedre end den kolde skuldre.” Problemet med at føre dialog med ægte fanatikere er, at holdninger for dem ikke er noget, man kommer frem til ved at reflektere over kendsgerninger og argumenter. Holdninger er noget, som autoriteter dikterer, og som man så lærer udenad. Derfor er det meget svært at udfordre deres holdninger med argumentation og fremlæggelse af fakta. De har på forhånd memoriseret et svar til enhver indvending, du kunne finde på at komme med, og hvis du ikke køber dette svar, gentager de det bare igen og… Read more »

Polyb
11 years ago

De såkaldt røde tv-medier interviewede begge udelukkende borgerlige politikere, selvom der også var flere repræsentanter fra partier på venstrefløjen tilstede, ligesom demonstrationen i sig selv, ifølge Lars Aslan Rasmussen, havde deltagelse af folk fra begge fløje.

Jens A
Jens A
11 years ago

Det har længe anet mig, at de såkaldte magthavere (politikerne) var aldeles magtesløse. Men at de ligefrem ville udstille deres magtesløshed ved at gå med i en sådan demonstration er direkte pinlig.
Det er jo de samme politikere, der har givet opholdstilladelse og dansk statsborgerskab til de mennesker de demonstrerer imod.

Lotte
11 years ago
Reply to  Jens A

Ja, sådan tænker jeg også.
Vi bryster os af værdierne, historien og muligheden for at kunne demonstrere imod det, vi ikke bryder os om.

Jeg ville langt have foretrukket en opsang til nationen indenfor i oplysningssymbolet fremfor fællesmøde og rundesang udenfor.

Jeg tænker om arrangementet, at det svarer til jeg overlader huset til mine gæster, mens jeg selv render rundt udenfor og forsøger at koordinere slagets gang.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Lotte

I har ret. Umiddelbart blev jeg såmænd helt taknemmelig over, at ministre fra det parti, som jeg troligt har stemt på i mange år, dukkede op og stod udenfor Diamanten. De så underligt små og værgeløse ud, som de stod der og sang, men de burde jo have entret salen og holdt en brandtale.

Jyllands-Postens journalist fik slet ikke adgang, det oplyser han i dag i 1. sektion, side 2, og han fortæller også, at salen var delt op med et bånd, så at mænd ikke risikerede, at dumme eller frække kvinder kom ind på deres domæne.

Lotte
11 years ago
Reply to  Mette

@steen Mette: Jeg overværede en HUT demo på Sankt Hans Torv for nogle år siden, for de tillod sig på en offentlig plads, at smide mænd ud der betrådte kvindedelen af torvet. “Det gjorde de på så intimiderende en måde, at det var nyttesløst at protestere. Jeg husker ikke der var politi tilstede, man kunne klage til.” Nytteløst at protestere? Hvordan nytteløst? At man blev tvunget til accept? Fordi man alternativt ville have stået overfor for stor en trussel? Strissere kan vel tilkaldes – eventuelt på forhånd? Mht. Diamanten, så burde et arrangement af den karakter udløse en eller anden… Read more »

Victor
Victor
11 years ago

Elendige kuffar:

Hvis I overhovedet kan see BBC WORLD News, bør I se Panorama – Lørdag 11.30 eller Søndag 0.30, Udsendelsen handler om, hvad der undervises i på de muslimske skoler i England. (Det er ret hårrejsende og, som oftest i Panorama, har de fgm gjort deres hjemmearbejde).

Anonymous
Anonymous
11 years ago
Reply to  Victor

Er det “British Schools, Islamic Rules” så kan udsendelsen også ses på youtube og kitmantv

Fandt lige et klip fra 1984

Archive 1984: The Bradford Experiment
In 1984, Panorama’s David Lomax reported on the policies Bradford council devised to meet the needs of the city’s Muslim Asian schoolchildren and combat the lack of integration, poor attendance and attainment among that community – while simultaneously trying to not alienate the white majority.
http://news.bbc.co.uk/panorama/hi/front_page/newsid_9210000/9210839.stm

British Schools, Islamic Rules
h t t p://kitmantv.blogspot.com/2010/11/bbc-panorama-british-schools-islamic.html
h t t p://www.youtube.com/watch?v=cQhki5RGLGs

Anonymous
Anonymous
11 years ago
Reply to  Victor

Er det “British Schools, Islamic Rules” så kan udsendelsen også ses på youtube og kitmantv

Fandt lige et klip fra 1984

Archive 1984: The Bradford Experiment
In 1984, Panorama’s David Lomax reported on the policies Bradford council devised to meet the needs of the city’s Muslim Asian schoolchildren and combat the lack of integration, poor attendance and attainment among that community – while simultaneously trying to not alienate the white majority.
http://news.bbc.co.uk/panorama/hi/front_page/newsid_9210000/9210839.stm

British Schools, Islamic Rules
h t t p://kitmantv.blogspot.com/2010/11/bbc-panorama-british-schools-islamic.html
h t t p://www.youtube.com/watch?v=cQhki5RGLGs

Mette
Mette
11 years ago

Tak. Den kronik er så rædselsfuld, at det vil kræve flere sider at forklare alle de løgne, som El-Abed præsenterer igen og igen. Han er umulig at nå, han vil ikke kende sandheden, han lever simpelthen af løgnen.

Ulla Lauridsen
11 years ago

Den var go’, Mette 😀

Mette
Mette
11 years ago

Der er vel fyldt med tusinder af moderate “nydanskere”, der bakker op om demokratiet og Danmark?

Yildiz Akdogan, Kamal Oliver, Özlem Cekic og ham fra dansk-palæstinensisk venskabsforening, hvad er det nu han hedder?, der i dag har den værste kronik i mands mind – bortset fra Mogens Jensens – i JP.

Johansen
Johansen
11 years ago
Reply to  Mette

Ja, det var en ganske forskrækkelig kronik af Fathi El-Abed i Jyllands-Posten i dag. El-Abed lagde ud med denne “perle”: “For første gang i over 40 år – det vil sige siden krigen i 1967, da Israel angreb sine naboer og besatte bl. a. Gaza, Vestbredden og Golanhøjderne – (…). Yeah right, Israel angreb da under 6-dagens krigen selvfølgelig bare de arabiske lande uden grund. Stakkels uskyldige fredelige naboer, som de arabiske lande er. Gud i himlen må vide, hvorfor denne El-Abed har været ansat i udenrigsministeriet som såkaldt brobygger i Mellemøsten. I øvrigt blev El-Abed interviewet til News inde… Read more »

Ortogonalen
Ortogonalen
11 years ago

Er Villy Søvndal blevet observeret på lokaliteten?

46
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x