24
jan
Seneste opdatering: 27/1-11 kl. 1831
79 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Arthur Legger og et hollandsk tv-team overv√¶rede retssagen og interviewede historikeren Lars Hedegaard og S√łren Krarup udenfor retten p√• Blegdamsvej bagefter. Nedenfor ser man Hedegaard, Legger og hans advokat Karoly Nemeth. Da jeg selv var indkaldt som vidne til forbrydelsen, h√łrte jeg ikke de f√łrste fem kvarter af rettergangen, men der var kapable referenter tilstede: Blandt mange andre folketingsmedlemmerne og pr√¶sterne S√łren Krarup og Jesper Langballe, professor Bent Jensen, journalisterne Mikael Jalving og Ulla Dahlerup, filosoffen Kai S√łrlander, Kit Louise Strand, Kirsten Damgaard, Eva Agnete Selsing, Geoffrey Cain, Jette Dali og Katrine Winkel Holm. Den lille retssal var udvidet med stole til 35 tilh√łrere, ikke s√• f√• flere end de omliggende sales voldsrettergange. Berlingske Tidende livebloggede, men Lars Hedegaard m√• vente en uge p√• sin dom. Her er alt om staten versus Hedegaard. Lars Hedegaards afsluttende henvendelse til retten – efter anklageren og forsvarerens procedure -findes her nedenfor. –Formand n√¶gter sig skyldig i racisme, Mange sympatis√łrer er m√łdt op i retten, (fotos: klik f. helsk√¶rm)

Anklager: D√łm ham og d√łm h√•rdt, Forsvarer: Det er dybt useri√łst

Giv mig frem for alt andet frihed

Lars Hedegaard får ordet tilsidst og henvender sig til retten:

Sandheden irrelevant

Min forsvarer har instrueret mig om, at i sager anlagt efter ¬ß 266b, er det alene forh√•nelsesaspektet, der har betydning for, om man bliver d√łmt eller ej, hvorimod der ikke kan f√łres sandhedsbevis for udsagnet.

Paragraffen handler om offentligt fremsatte ytringer, hvorved en gruppe personer “trues, forh√•nes eller nedv√¶rdiges”. Men som min forsvarer allerede har redegjort for, har jeg ikke offentligt fremsat ytringer.N√•r det g√¶lder ¬ß266b er der ikke lighed for loven. Jeg bliver dagligt forh√•net og nedv√¶rdiget over noget, jeg l√¶ser eller h√łrer, og jeg er sikker p√•, at de fleste har det p√• samme m√•de.

Jeg f√łler mig forh√•net

Jeg bliver f.eks. ikke bare forh√•net og nedv√¶rdiget og truet, men rystet i mit inderste, n√•r jeg h√łrer en kendt dansk imam udtale, at naturligvis vil shariaen ‚Äď den muslimske lov ‚Äď blive indf√łrt som officiel retsorden i Danmark, n√•r der bliver tilstr√¶kkeligt mange muslimer.

Jeg vil st√¶rkt anbefale landets jurister at s√¶tte sig ind i, hvad shariaen indeb√¶rer, ikke bare for muslimer, men i lige s√• h√łj grad for ikke-muslimer, der, hvis de er heldige, bliver henvist til en tilv√¶relse som retsl√łse undermennesker.

Og hvis man ikke har lyst til at l√¶se kedelige afhandlinger, kunne man jo kaste et blik p√• retstilstanden der, hvor shariaen hersker enten de jure eller som faktisk retsorden. S√• vil man se tilstande, som vi n√¶ppe har kendt i Danmark, siden Jyske Lov blev indf√łrt i 1241 og sandsynligvis heller ikke f√łr.

Men imamen vil alts√• have denne uorden indf√łrt i mit f√¶dreland. Og jeg m√• √•bent vedst√•, at det g√•r mig p√•. Det g√•r mig ogs√• p√•, n√•r den samme imam forsvarer drab p√• muslimer, der har forladt islam, eller n√•r han bekr√¶fter, at kvinder og m√¶nd, der beg√•r utugt, naturligvis skal overd√¶nges med sten, indtil de er d√łde. For det mener han er Guds bud, som man ikke kan sidde overh√łrigt.

Skulle jeg s√• g√• til politiet og fort√¶lle, hvor truet, forh√•net og nedv√¶rdiget, jeg f√łler mig?
Det kunne jeg aldrig dr√łmme om, for jeg er nemlig tilh√¶nger af ytringsfriheden, og hvis den skal have noget reelt indhold, s√• m√• den ogs√• ‚Äď og is√¶r ‚Äď beskytte de ytringer, folk ikke vil h√łre. Og det uanset, hvor modbydelige, disse ytringer m√• forekomme.

En åben port til ulighed for loven

I √łvrigt ville det v√¶re halsl√łs gerning at melde imamen og hans ligesindede til politiet, for anklagemyndigheden ville aldrig rejse sag mod dem. Ellers var det nok sket for l√¶ngst.

Som retspraksis viser, ikke bare i Danmark, men i alle de europæiske lande, der har tilsvarende forhånelsesparagraffer i deres straffelov, er disse forhånelsesparagraffer en åben port til ulighed for loven.

Der er forh√•nede, der nyder anklagemyndighedens √łmme bev√•genhed, og s√• er der de mindrebegunstigede, der er henvist til at bide forh√•nelserne i sig.

Men det har m√•ske noget at g√łre med, at man ikke m√• forh√•ne minoriteter, mens minoriteter gerne m√• forh√•ne majoriteter? Hvis det er forklaringen p√•, at jeg befinder mig i retten i dag, s√• er den ganske besynderlig.

I 2002 stod den imam, jeg allerede har omtalt, under en fredagsb√łn i F√¶lledparken og fortalte sin menighed, at alle muslimer i verden ‚Äď1,6 milliarder eller hvor mange der nu er ‚Äď udg√łr √©t samlet folk, √©n umma.

Det samme understreges af Den Islamiske Konferenceorganisation, OIC, som har 57 medlemslande. Overfor ummaen udg√łr de fem millioner ikke-muslimske danskere med andre ord et mikroskopisk mindretal, men ikke desto mindre et mindretal, hvis medlemmer st√•r til straf, hvis de udtaler sig om kulturtr√¶k i ummaen.

Hvad h√•ber anklagemyndigheden at opn√• ved at f√• mig d√łmt? Den kan tr√¶kke mig i retten, den kan pr√łve at fremstille mig som racist, h√łjerekstremist og umenneske. Det samme kan den g√łre mod hundreder og tusinder af andre, der insisterer p√• deres ytringsfrihed til at beskrive islam og muslimsk kultur p√• samme m√•de, som vi i et frit samfund ville tale om ethvert andet f√¶nomen.

Men hvad har man så udvirket?

Tror man, at folk vil begynde at omtale islam og muslimsk kultur med st√łrre respekt og √¶rb√łdighed? Ja, m√•ske i det offentlige rum, fordi man frygter b√łder og f√¶ngsel. Men hvad vil folk sige til hinanden, n√•r de ikke mener sig overv√•get af tankepolitiet?

Og hvad tror anklagemyndigheden, at folk vil mene om en religion, en politisk ideologi og en kultur, der skal beskyttes af lovgivere, politi, anklagemyndighed og dommere, fordi den ikke selv formår at forsvare sig i en fri og åben debat?

Giv mig frem for alt andet frihed

I 1644, da det engelske parlament overvejede at indf√łre religi√łs censur, skrev den kristne pr√¶st og ytringsfrihedsfork√¶mper John Milton:

“Jeg har endnu tilbage at omtale det utrolige tab og den skade, denne censuropfindelse p√•f√łrer, og som er langt st√łrre end den, der kunne tilf√łjes os af en fjendtlig s√łmagt, der blokerede alle vore havne og indl√łb og fjorde; den hindrer og sinker importen af vor vigtigste handelsvare, sandheden.”

Og han skrev videre:

“Der er folk, som ustandseligt beklager sig … og betragter det som en ulykke, hvis nogen ikke er enig med dem i deres dogmer. Det er deres eget hovmod og uvidenhed, der volder forstyrrelsen, fordi de hverken vil h√łre med ydmyghed eller evner at overbevise, og dog skal alt undertrykkes, som ikke findes i deres h√•ndbog.”

Og han sluttede med denne opfordring:

“Giv mig frem for alt andet frihed, friheden til at erkende, til at tale, til uh√¶mmet at argumentere i overensstemmelse med min samvittighed.”

Til slut blot dette:

Anklagemyndigheden har tydeligvis ikke sk√¶nket en tanke til de mindst 20.000 kvinder i den muslimske verden, der √•rligt falder som ofre for de s√•kaldte √¶resdrab, eller de 50.000 muslimske piger i Tyskland, der if√łlge forbundspolitiet er truet af k√łnsleml√¶stelse.

Eller de hundredtusinder af sm√•piger i de muslimske flertalssamfund, som af deres far eller v√¶rge er solgt til tvangs√¶gteskaber med meget √¶ldre m√¶nd, og som derfor m√• leve et liv med konstante voldt√¶gter, alt mens islams retsl√¶rde forkynder, at dette er i bedste overensstemmelse med den religi√łse ortodoksi.

Jeg h√•ber, at dommeren i mods√¶tning til anklagemyndigheden vil overveje disse ulykkelige menneskers sk√¶bne, ligesom jeg h√•ber, at dommeren vil indse det meningsl√łse i at retsforf√łlge mig for udtalelser fremsat inden for mine egne fire v√¶gge.
Anklagemyndigheden har i ti måneder været klar over de omstændigheder, hvorunder mine udtalelser faldt. Det har ikke anfægtet den.

Jeg håber, at det vil anfægte dommeren.

Hedegaard: Det var en skueproces

Det blev ikke til dommedag for Trykkefrihedsselskabets formand, Lars Hedegaard. Efter en interessant formiddag i Retssal L i retsbygningen p√• Blegdamsvej i K√łbenhavn blev sagen lagt frem. Dommen falder den 31. januar.

Tætpakket retssal

– Det var en skueproces, en politisk sag og is√¶r en sag, der tydeligt viser, at der er forskel p√• folk, sagde Lars Hedegaard efter en lang formiddag p√• anklageb√¶nken. Allerede fra begyndelsen var man klar over, at de n√¶ste par timer ville blive interessante. Foran Retssal L p√• Blegdamsvej i K√łbenhavn var der stimlet en st√łrre flok sammen. L√¶gfolk, pressefolk og selvf√łlgelig dagens hovedperson Lars Hedegaard, der er forfatter, journalist og formand for Trykkefrihedsselskabet.

Anklageskriftet var formet efter den omstridte racismeparagraf 266b, og her kunne man læse Hedegaards forbrydelse. Eller kunne man?
Nej, mente forsvarer Karoly Nemeth, for anklageskriftet bestod kun af sammenklippede brudstykker af, hvad Hedegaard havde sagt under det fam√łse interview, der havnede p√• blogstedet Snaphanen og vandrede til 180 grader og videre til blog efter blog samt blev gengivet i aviserne.
– Anklageskriftet er en sammenskrift og ikke noget, min klient har sagt direkte. I √łvrigt st√•r der ikke noget i anklageskriftet om, at min klient har forh√•net eller nedv√¶rdiget nogen tro. Det, som min klient antagelig har gjort sig skyldig i, if√łlge anklageskriftet, st√•r i citationstegn og har efterskriften ‚ÄĚeller lignende‚ÄĚ.
– Jeg mener, at sagen b√łr afvises, sagde Karoly Nemeth.
Det mente dommeren nu ikke,

Det var en julefrokost

Lars Hedegaard forklarede, at han kort f√łr jul 2009 var blevet kontaktet af en blogger, Asger Trier Engberg, der gerne ville snakke med ham om den bog, han sammen med EU-parlamentarikeren Mogens Camre havde udgivet kort forinden ‚Äď 1400-√•rs krigen.
РDe var et par stykker, og de syntes, det ville være en god ide at slå samtalen sammen med en julefrokost. Det var jeg ikke ret indstillet på, men sagde, at det kunne vi godt, men så måtte de selv tage mad og drikkevarer med.
РInterviewet foregik på engelsk, og det var ok med mig. Jeg vidste godt, at det blev optaget på diktafon. Jeg har selv arbejdet som journalist i mange år, og jeg var også vant til at bruge en båndoptager, så jeg var sikker på at forstå det og få detaljerne med, så det var der ikke noget mærkeligt i.
– Hvad jeg ikke vidste, var, at snakken blev optaget p√• video. Hvis jeg havde vidst det, s√• havde jeg taget et slips p√•, jeg ville ikke have drukket en √łl ‚Äď i √łvrigt drak jeg vist kun den ene den dag ‚Äď og jeg ville have insisteret p√• ikke at blive videooptaget nedefra. Det er en grusomt uattraktiv vinkel, forklarede Lars Hedegaard, da han blev afh√łrt.
Videre forklarede Hedegaard, at han som en selvf√łlgelighed havde regnet med at f√• det f√¶rdigredigerede resultat til godkendelse, inden det blev offentliggjort. Det fik han ikke. Et par timere senere l√• det uredigerede interview p√• snaphanen.dk, og s√• gik udbredelsen st√¶rkt.
Inden Lars Hedegaards forklaring og vidneafh√łringerne fik retten ‚Äď og den t√¶t pakkede retssal ‚Äď lejlighed til at genopfriske, hvad der konkret blev sagt.
Intervieweren Asger Trier Engberg fort√¶ller p√• b√•ndet, at han overh√łrte en samtale mellem en gruppe muslimske drenge, og det blev n√¶vnt, at 40 procent af pigerne i en ikke n√¶rmere defineret klub var blevet voldtaget. Det var i den forbindelse, at Hedegaard n√¶vner, at kvinder ingen v√¶rdi har i islam.
De skal f√łde soldater, og de kan bruges til seksuelle form√•l, men ellers ikke. Han n√¶vner i generelle vendinger, at kvinder og piger kan voldtages efter lyst og behov.
Tre gange undervejs h√łres det, at Lars Hedegaard tager forbehold og understreger, at det ikke er alle muslimske m√¶nd, der voldtager deres d√łtre, og det er ikke engang de fleste, men det foreg√•r for tit til, at man kan lade som om, det ikke sker.
Det var en fejl
Intervieweren Asger Engberg forklarede som vidne, at interviewet med Lars Hedegaard skulle bruges på den internationale blog Gates of Vienna og den dansk/svenske Snaphanen.
РDer lå ikke nogen forhåndsaftale med Hedegaard om, at han skulle have noget til godkendelse, men jeg erkender, at det var en fejl, at han ikke fik det. Det er kotume at give den interviewede mulighed for at rette misforståelser og lignende.
– Jeg har efterf√łlgende i mail beklaget overfor Lars Hedegaard. I √łvrigt var jeg ikke klar over, at der var video p√•, forklarede Asger Trier Engberg.
Steen Raaschou fra blogstedet Snaphanen bekr√¶ftede Asger Trier Engbergs forklaring og tilf√łjede, at han var med for at tage et par billeder.
– Jeg havde lige k√łbt en ny mobil, og jeg t√¶nkte, at jeg ville pr√łve, om videofunktionen virkede. Det gjorde den. De andre tilstedev√¶rende var ikke klar over, at n√¶sten hele interviewet blev optaget p√• video.
РDa vi var kommet hjem, fik jeg kort efter lydfilen fra Asger, og det hele blev lagt uredigeret på Snaphanen med et foto. Og kort efter uploadedes videoen, forklarede Steen Raaschou.
Tredje vidne var Kai S√łrlander, der er en god bekendt af Lars Hedegaard. Han havde ikke deltaget i selve interviewet, men havde fordybet sig i en bog, indtil det var tid at indtage v√•dt og t√łrt. Men han mente at kunne huske, at der havde v√¶ret snak om, at ingen gad at lytte til en lydfil, men han var ikke sikker p√•, hvem der havde n√¶vnt det. Helle Baldersb√¶k: Hedegaard: Det var en skueproces (vi beklager at denne kildehenvisning var glemt i f√łrste omgang)

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

79 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] sm√•landsk natur I og II, vinterlandskaber ved √ėsters√łen, det gamle Sm√•land, Linn√©s R√•shult, processen mod Lars Hedegaard, bes√łg i K√łbenhavn, hvor f√łlelsen var som en turists – Gyldendal forfatterreception […]

trackback

[…] der var foretaget af n√¶re familiemedlemmer. Sappho interview med Lars Hedegaard. – SE ogs√• Hedegaard: ‚ÄúDette er en politisk retssag‚ÄĚ, Lars Hedegaard frifundet i […]

Max Machiawelli
Max Machiawelli
12 years ago

Lars Hedegaard har jo 100% ret i sin forsvarstale, men retssystemet frikender ham garanteret ikke, for det vil v√¶re en afstandtagen til tidens politiske korrekte holdning som har lagt hate speech ind i fortolkningen af paragraf 66B. S√• det er faktisk lidt af en umulighed. Men overordnet kan man sige, at sagen er et eksempel p√•, at ytringsfriheden har taget alvorlig skade af den muslimske invasion af Europa. Og m√•ske endda vedvarende skade p√• grund af de nyttige idioters konstante forsvar for muslimernes kr√¶nkede f√łlelser. Her kan vi jo blot t√¶nke p√• den latterlige Muhamed sag. Ytringsfrihed betyder, at man… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
12 years ago

Peer, Fria Tider har nu legat nere i flera dar och nu ligger √§ven Fria Nyheter nere som signaturen RL uppm√§rksammade mig p√• forumet Exilen. Vad fan h√§nder egentligen? √Ąr det en ny “Freivaldare” p√• G?

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
12 years ago

Fatima, jeg vil da godt understrege at jeg p√• ingen m√•de hader muslimer, som s√•dan. Jeg kender en del, og kan ikke sige at jeg hader nogen af dem. Men jeg kan, og vil, sige at jeg afskyr islam. Islam er en ond of afstumpet totalit√¶r ideologi. Desv√¶rre er der i den indbygget 2 elementer som g√łr det s√¶rdeles vanskeligt for muslimer selv, at adskille islam og muslimer: 1) Man m√• ikke kritisere eller s√¶tte sp√łrgsm√•lstegn ved koranen 2) Man m√• ikke frafalde islam Det at du fx. ikke -offentligt i hvert tilf√¶lde – kan tage afstand fra de mere… Read more »

Ulla Lauridsen
12 years ago

Kære Fatima,
Hvis du er muslim og g√•r ind for et sekul√¶rt demokrati, ligestilling mellem k√łnnene, trosfrihed og seksuel frihed s√• er det ikke dig, disse indl√¶g retter sig imod.
Du er velkommen på vores side. Men du ved vel, at du så kommer til at lægge dig ud med flertallet af dine trosfæller?

Ulla Lauridsen
12 years ago

There are more horrific stories in that book, about women raped by their uncles and other male relatives. A woman wants to kill herself because she is a widow and is pregnant because of being raped by her late husbands brother. The reason she wants to kill herself: If she doesn’t, her son will have to kill her for the sake of his family honour, and she doesn’t want to lay that burden on him. That’s as sick as it gets. It infuriates me. As far as I know, though, Wafa Sultan is still a doctor, she is a psychiatrist.… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
12 years ago

“Many had been raped and most of thes rape victims had fallen prey to male members of their own
family, usually their own fathers. Unmarried woman who becam pregnant as a result of these rapes were murdered as soon as
their condition was discovered,,.

Citat: Ex muslim Doktor og forfatter Wafa Sultan.

A God who Hates. 2009. side 89.

Fatima Al-Hashimi
12 years ago

Eftersom at det har v√¶ltet ind med mails om flere kommentarer herinde, v√¶lger jeg at skrive et overordnet indl√¶g. For at g√łre det klart og tydeligt √©n gang for alle: jeg har aldrig p√•st√•et, at Danmark eller danskerne skal √¶ndre ytringsfriheden for at behage andre. Det, jeg derimod efterstr√¶ber er, at man blot tager sig af andre menneskers f√łlelser. For mig er dette en selvf√łlge. Nej, det skal ikke forbydes at tegne satire og g√łre grin med andre i et land som Danmark, men om jeg synes det er en smart id√©? Nej. Ville jeg selv g√łre det? Nej. Jeg… Read more »

Morten - - -
12 years ago

K√¶re Fatima – jeg ved godt, du sikkert bliver overv√¶ldet af responsen her p√• siden, men: N√•r du skriver, at du ikke vil kommunikere v. h. a., skal vi sige h√•n, spot, og latterligg√łrelse, s√• er du sjovt nok helt p√• linje med Jyllands-Posten. Dig selv uafvidende ? Muhammed-tegningerne er p√• ingen m√•de et eksempel p√•, hvordan JP kommunikerer. – Der er akademikere, der h√¶vder det modsatte, men de kan som bekendt let gendrives. Jyllands-Postens Frit-Lejde-aktion for tegnere var en manifestation. Tegningerne var s√•ledes bl. a. alene udtryk for tegningernes egne holdninger. At du ikke vil kommunikere p√• en uv√¶rdig… Read more »

Morten - - -
12 years ago
Reply to  Morten - - -

Undskyld: Tegnernes egne holdninger ūüôā Jeg skynder mig at g√• i seng …

– – –

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Yes, Frank og hvad med Kohmeini¬īs lille oplysende bog om hvordan man som muslimsk mand geb√¶rder sig sexuelt overfor babyer, sm√•piger og-drenge samt unge drenge ? Jeg kan aldrig huske hvad den hedder, dette oplysende og vejledende skrift fra Ayatollahen h√•nd. Men mon ikke den ligger tilg√¶ngelig et eller andet sted p√• nettet ? For√łvrigt, s√• er sprogbrugen og √łh…tonen de 2 muslimske damer anvender standard ! Jeg har efterh√•nden haft forn√łjelsen af at l√¶se en del fors√łg p√• diskussioner mellem muslimer og ikke-muslimer. Og hver eneste gang sker det samme : vesterl√¶ndingen vil diskurs med indhold og underbyggede p√•stande… Read more »

PK
PK
12 years ago

I muslimernes luderland der er Hedegaard noget så skyldig.
Muslimerne har i Danmark ret til at kalde vores land for et
Luderland i retssalene.
Det er da et flot tegn på underkastelse af den juridiske verden.
Mere er på vej.

Frank
Frank
12 years ago

sorry,
“If√łlge et saudi-arabisk sexualitets studie har immerv√¶k 23 procent af b√łrnene i landet vaeret ofre for incest. Er dette studie blevet oversat og fremlagt retten?”

Skulle have sagt
If√łlge et saudi-arabisk sexualitets studie har immerv√¶k 23 procent af b√łrnene i landet vaeret ofre for voldtaegt hovedsagelig af familiemedlemmer

Gunnar Biering
12 years ago

Jeg vil fors√łge mig med en lyrisk tilgang: Islam kaldes jo af nogle for en “m√•nereligion”. Den kan vel netop sammenlignes med M√•nen: Der er en lys forside, hvor de mange fornuftige og sympatiske muslimer befinder sig – vi kender vel alle nogen. Og s√• har den en m√łrk bagside, hvor Iran og Saudierne og alle andre ekstremister og terrorister befinder sig. Det er den samme M√•ne! Desv√¶rre har den m√łrke bagside en vis tiltr√¶kningskraft for svage, ubef√¶stede sj√¶le. Og det er der, oliepengene er. Og det er der, den bogstavelige udl√¶gning af Koranen er. Man kan kun sige til… Read more »

Frank
Frank
12 years ago

Ja, tilbage til sagen… If√łlge et saudi-arabisk sexualitets studie har immerv√¶k 23 procent af b√łrnene i landet vaeret ofre for incest. Er dette studie blevet oversat og fremlagt retten? Her er en a forskerne paa TV http://www.youtube.com/watch?v=fwVnjNJYs3Q&feature=player_embedded Muslimsk selvkritik er berettiget p√• dette omr√•de synes jeg. Disse afsindige tal h√¶nger jo √•benlyst sammen med muslimsk polygami og k√łns-apartheit. N√•r det kommer til hunk√łnsv√¶sner er der konstant er for f√• af dem, og da det kun er b√łrn og familiemedlemmer man kan faa lov at v√¶re i enrum med… ja, s√• skal man da v√¶re helt tosset, hvis man ikke kan… Read more »

Martin
Martin
12 years ago

Jeg formoder Hedegaard bliver d√łmt skyldig, hvad ellers her i PC-danmark, men der bliver en b√łde at betale og jeg g√•r ud fra at man foretager en slags indsamling blandt l√¶serne af snaphanen, uriasposten hodja o.m.a ???

Mette
Mette
12 years ago

S√• en professor i religionsvidenskab lyver med held for de studerende, der gerne vil tro ham. Eller er han uvidende om, hvad der foreg√•r i den danske debat? Det v√¶rste er, hvis han kan han kan frems√¶tte den slags usandheder, uden at nogen mods√¶tter sig. Det er vel ikke alle, der sluger det r√•t, der m√• da v√¶re nogle af de studerende p√• nutidens religionsvidenskab, der l√¶ser aviser og t√¶nker selv. Folk opgiver jo tit deres stilling og uddannelse i l√¶serbrevene og ogs√• p√• bloggene, og der er alle typer h√łjere uddannelser repr√¶senteret. Overl√¶ger, dyrl√¶ger, advokater, fysikere, psykologer, teologer, historikere,… Read more »

Cherif El-Ayouty
12 years ago

Hvis vi koncentrere os om sagen med Hedegaard nu, m√• jeg sp√łrger alle om nogen kan svare sp√łrgsm√•lene: – findes der folk, som voldtager deres b√łrn? – f√łlger nogen af disse voldtagere religionen islam? – hvis jeg siger : kristne voldtager deres b√łrn, bliver jeg s√• anklaget for nedv√¶rdigende udtalelser mod kristne? – skal man har sin advokat i h√•nden hver gang man f√¶rdes p√• gaden? – i officielle statistikker st√•r der at danskerne er dem der drikker mest i verden. Er den udtalelse nedv√¶rdigende? Skal jeg s√• anklage FN for racisme? Uanset hvor vel opdraget man er, bliver man… Read more »

hans L
hans L
12 years ago

@Neuhammer, Hvis muslimer kunne svare p√• LFPC sp√łrgsm√•l, p√• en fornuftigt m√•de, s√• tror jeg p√• det sproglige “Lock Ness” begreb, moderate muslimer.

I alle de mange √•r jeg har fulgt invandrings debatten, hvor en muslim har blandet sig, har jeg ALTID, kun set muslimen forsvare sin religion, og sin ret til at ud√łve den, jeg har kun i et tilf√¶lde m√łdt en troende muslim som besidder en form for vestligt fornuft og det er Cherif El- Ayouty.

trackback

[…] ¬†files the following report of which the Tundra Tabloids uses Google to translate the Danish from Steen’s post. The TT […]

Neuhammer
Neuhammer
12 years ago

Enhver dansker vil kunne svare p√• LFPC’s enkle sp√łrgsm√•l p√• kortere tid, end det tager at koge et bl√łdkogt √¶g.
Men alle muhammedanere, som f√łlger ideologien islam, v√¶rgrer sig ved dette, da hele deres “ordnede” verden s√• vil styrte i grus, -og det hurtigere end man kan knuse skallen p√• det bl√łdkogte √¶g.
S√• s√łde muslim-piger, kom ind i kampen, svar nu p√• de enkle sp√łrgsm√•l som LFPC stiller og husk samtidig p√•, at her i Danmark er der et system som samler folk op, der bekender og indr√łmmer deres fejltagelser.

Fatima Al-Hashimi
12 years ago

LFPC; Jeg kom ikke hertil at at debattere islam med nogen herinde. Jeg tilkendegav blot min mening om Kimpos indlæg. Du har ikke noget at klandre mig for, og jeg har intet at skulle bevise.

Scarlet P; Du kan vist ikke f√łlge med l√¶ngere. Det var ikke mig, som skrev den kommentar, som du citerer.

Kimpo
12 years ago

Fatim:
Kan du ikke l√¶re at klikke p√• “Reply”-linket, n√•r du svarer p√• et bestemt indl√¶g.

Scarlet P
Scarlet P
12 years ago

Det har du ret i, Fatima. Men s√• meget har jeg forst√•et, at mens Hedegaard sidder i byretten og bliver anklaget for at have forh√•net muslimer totalt uden hensyn til, om der er hold i hans anklager, s√• er der tilsyneladende professorer p√• landets universiteter, der helt ustraffet forh√•ner islams kritikere. S√• dette sp√łrgsm√•l er til Nour: Hvad hedder den professor?

Fatima Al-Hashimi
12 years ago

LFPC; Sig mig, er dette et forh√łr? Det var dog utroligt med dig og dine slags. Man kan aldrig f√• lov til at have en saglig diskussion, uden at det v√¶lter ud med jeres vr√łvl. Er der nogen der klynker her, er det da dig. Hvis du vil have det p√• denne m√•de, kan jeg ogs√• remse en masse ting op, som jeg kunne sp√łrge, om du tog afstand fra, men til forskel for dig, er jeg ikke s√• ignorant, at jeg stiller tingene op s√•ledes, for derved at drage til hastige konklusioner. Du har ydermere ikke patent p√• hvad… Read more »

LFPC
12 years ago

Tak for svaret. Jeg stillede nogle h√łjst relevante sp√łrgsm√•l der glimrer ved deres frav√¶r i mainstreammedierne, og du kryber som forventeligt udenom. Nour og Fatima, her p√• blogs som denne debatterer vi helt konkrete forhold. I s√¶lger ingen billetter ved at poste den ene indholdsl√łse kommentar efter den anden. D√©t som det handler om for ganske mange danskere er helt konkrete forhold som dem jeg spurgte til f√łr. Og Nour, “kontekst”-tricket er det mest forslidte og udgrinte argument, og det afsl√łrer (endnu engang) at du ikke KAN forsvare din religion med saglige argumenter. Pssst: Pr√łv selv at google “out of… Read more »

Scarlet P
Scarlet P
12 years ago

Du forventer en saglig diskussion efter at have mere end antydet at Snaphanens kommentatorer er “en flok uvidende, ukyndige (undskyld mit sprog) bonder√łve, som ikke har kunne f√• nogen l√¶ngere videreg√•ende uddannelse, og derfor har brug for at hade andre for at f√łle sig magtfylde”? Hils din professor og sig, at den slags forh√•nelser kan man ende i byretten for.

Scarlet P
Scarlet P
12 years ago
Reply to  Scarlet P

…og det var til Fatima, ikke til Findsen p√• crack

Nour J√łrgensen
Nour J√łrgensen
12 years ago
Reply to  Scarlet P

troede vi havde ytringsfrihed? .. n√• nej der st√•r i loven at vi ikke m√• h√•ne andre! Stadig er Muhammad-tegningerne et symbol p√• ytringsfrihed? .. Hvad er det for nogle sp√łrgsm√•l i √łnsker svar p√•?

LFPC
12 years ago

Du afsl√łrer igen dit ufatteligt ringe kendskab til dansk/vestlig tankegang. I injurielovgivningen ER sandheden et forsvar. Heller ikke Lars Hedegaard er modstander af injurielovgivningen. Denne debat handler om ¬ß 266b, og det er noget helt andet. Men lad mig lige tr√¶kke de helt overordnede linjer op. Vi der skriver og l√¶ser denne slags blogs f√•r vores indtryk f√łrst og fremmest ud fra hvad muslimer G√ėR og hvad muslimer SIGER. Vi bekymres over en udvikling vi kan se er i f√¶rd med at underminere vores gode samfund. S√• m√łdes vi med helt forudsigelige svar fra s√•dan nogle som jer: Intet-intet-intet indhold;… Read more »

Scarlet P
Scarlet P
12 years ago

Ja jeg for min del synes at det ville v√¶re interessant, hvis du svarede p√• de sp√łrgsm√•l, som LFPC stillede i sit indl√¶g 23.44.

Nour J√łrgensen
Nour J√łrgensen
12 years ago

Det er lige pr√¶cis det jeg mener med faglig argumentation, du bruger et helt indl√¶g p√• at g√• efter mig som person og ikke det konkrete emne. Jeg havde ikke brug for faglig argumentation, i og med at jeg ikke kom med nogen p√•stand. Vi er nok uenige i hvad Profeten gjorde og ikke gjorde i og med at jeg f√łlger shiitiske kilder og ikke wahabiste eller sunnimuslimske. Som du nok ved, eftersom du har forsket p√• omr√•det, er sunni og shia muslimer meget uenige om hvad der egentlig skete for 1400 √•r siden, vi er ogs√• meget uenige i… Read more »

LFPC
12 years ago

S√• du er shi’a. Hvilket h√łjt moralsk stade.

Nour J√łrgensen
Nour J√łrgensen
12 years ago
Reply to  LFPC

Jeg vidste at du ville refere til nogen shiitiske muslimers adf√¶rd p√• Ashura dagen. Billeder siger jo mere en tusinde ord, og hvor kan de billeder fremstille os som dumme, og voldlige mennesker! Ang. den sag s√• er det en kulturel sag, og det er blevet taget op med moskeerne i Danmark, for at s√•danne kulturelle normer ikke bliver udf√łrt i islams navn ūüôā

li
li
12 years ago

Heller ikke p√• N√łrrebrogade i K√łbenhavn?
Det var ellers et ynkeligt syn p√• N√łrrebrogade, at mennesker bosiddende i det oplyste Danmark praktiserede denne islamiske uskik og sikke nogle hylende vraltende affaldss√¶kke de sl√¶bte efter sig i dette komiske optog.
Nå, men de har vel også misforstået muhammedanertroen?

Scarlet P
Scarlet P
12 years ago

Hvad jeg har utroligt sv√¶rt ved at forst√• er, at i till√¶gger det s√• stor betydning hvad der skete for 1400 √•r siden. Hvordan kan det have nogen som helst relevans for dagens Danmark hvad muhammed sagde til sit √¶sel eller hvad det nu er i sidder og diskuterer? Der m√• v√¶re mere relevante m√•der at anvende samfundets ressourcer p√•, end at have “professore (p√• K√łbenhavns, √Örhus og Odense universitet)” til at rode rundt i det i 25 √•r… Hvad med at i fandt ud af hvad i SELV synes, i stedet for at g√• s√• h√łjt op i muhammeds… Read more »

Nour J√łrgensen
Nour J√łrgensen
12 years ago
Reply to  Scarlet P

Man har √•benbart ment at det er vigtigt at studere islam i og med at der er muslimer i Danmark, og man som venlig borger pr√łver at im√łdekomme ens medborgere. Der er i hvert fald blevet sat en masse timer af til islam studier p√• religionsvidenskab for at vi kan studere islam til bunden, og adskille kultur og islam, som i tydeligvis ikke √łnsker at g√łre. hvis man lever efter de islamiske budskab s√• lever man et liv i harmoni med sig selv, og har ikke brug for en masse materielle goder. Som muslim, √łnsker man at leve i fred… Read more »

Scarlet P
Scarlet P
12 years ago

Buddhisterne har ingen aktuelle planer om at indf√łre et verdensomsp√¶ndende kalifat. Det har du m√•ske heller ikke – det er sv√¶rt at vide, n√•r du ikke vil svare p√• LFPC’s sp√łrgsm√•l…

Scarlet P
Scarlet P
12 years ago

“Det er vigtigt for mig at have en god etik og moral, og derfor f√łlger jeg Profetens s√¶dvane”

Og her taler vi om den profet, der har haft sex med en niårig og begået talrige andre ugerninger?

li
li
12 years ago

Sjovt som ALLE islamisk styrede lande s√• misforst√•r islams budskaber, og ALLE dine sk√łre muhammedaner misforst√•r islam, har tanken aldrig strejfet dig, at du misforst√•r islam og fejlagtigt tilbeder en p√¶dofil satanist som muhammeds gerninger klart er et udtryk for.
Hvis det er udtryk for harmoni at myrde muhammedanere der frafalder islam, s√• forst√•r jeg ikke islams harmoni og fredelige henrettelser……√łh, hensigter.

Henrik J√łrgensen
Henrik J√łrgensen
12 years ago

“..hvis man lever efter de islamiske budskab s√• lever man et liv i harmoni med sig selv, og har ikke brug for en masse materielle goder. Som muslim, √łnsker man at leve i fred med sine medmennesker, og m√• p√• ingen m√•de skade sin krop eller andres.”

???

Hvorfor i alverdens riger og lande, “flygter” der s√• millioner af muslimer til Vesteuropa, velstand beh√łver i jo ikke og hvor Islam hersker er der jo fred og harmoni? Hvorfor rejser du ikke til et land som Yemen, der kan opfylde b√•de dine materielle og religi√łse behov?

LFPC
12 years ago

“Som muslim, √łnsker man at leve i fred med sine medmennesker” Jeg ved ikke om det giver mening for mig at blive ved med at gentage det samme om og om igen, men din sniksnakken uden substans kan man ikke bruge til noget som helst. Kom nu i gang, Nour, og bel√¶g dine ord med indhold. Hvis det du skriver er sandt m√• du ogs√• kunne henvise til tekstligt og tolkningsm√¶ssigt bel√¶g: – Hvor i islams hovedtekster Koranen, ahadith, sira, finder du bekr√¶ftet at islam ‘√łnsker at leve i fred med sine medmennesker? Hvor st√•r det tydeligt at der IKKE… Read more »

li
li
12 years ago

N√•, s√• fik jeg endelig svar p√• mit sp√łrgsm√•l, nyttige idiot muhammedaner nour f√łlger P√¶dofetens s√¶dvaner, eller kan jeg knalde…..√łh, kalde det P√¶dofetens s√¶d-baner op i et lille barn? Hvor √¶kelt! Den “rene” bedrevidende hjernevaskede nour mener Buddhismen har meget tilf√¶lles med islamismen………..den lader vi liiige st√• et √łjeblik, lige som P√¶dofetens p.. n√•r han ser et lille pigebarn. Her k√łrer den islamiske nyttige idiot nour helt af sporet, mosk√© nour skulle sp√łrge Ole Nydahl om hans syn p√• muhammedanertroen, her tror jeg ikke Ole Nydahl √łnsker sig sat i b√•s med de barbariske muhammedaner. Og hvorfor spr√¶ngte muhammedanerne Buddhisternes… Read more »

Lotte
12 years ago

“Det er vigtigt for mig at have en god etik og moral, og derfor f√łlger jeg Profetens s√¶dvane, som andre religioner.” Problemet er, at islamisk etik og moral er meget vanskelig at forene med europ√¶isk etisk tradition for hvordan man t√¶nker moral kontra hensigtsm√¶ssig samfundsindretning. Der kommer st√łj p√• linjen, og den st√łj er √•rsag til, at vi har s√• vanskeligt ved det. (nogle af os) Islam anno 2010 indeholder mere moral end f.eks. kristendommen g√łr anno 2010, og det sekul√¶re samfund har igennem mange mange √•r udviklet en profan tradition, der arbejder sig systematisk bort fra netop religi√łs moral.… Read more »

li
li
12 years ago

Nå, hvordan kan en muhammedaner så tilbede en mand der har misbrugt en niårig pige?

Fatima Al-Hashimi
12 years ago

Hvordan skal vi, som mennesker, da kunne leve side om side, hvis vi f√•r afskaffet s√•dan en lov? Ingen tvinger nogen til hverken at elske, bryde sig om, eller kunne lide andre mennesker. Der er simpelthen tale om hvordan man geb√¶rder sig i det samfund, man nu engang lever i. Vi har alle et ansvar, og livet ville v√¶re et helvede for os alle, hvis vi end ikke ville v√¶re i stand til at g√• p√• gaden, uden at h√łre nedv√¶rdigende kommentarer om vores person. Nej, jeg lever ikke i en lille lyser√łd fantasi-verden, hvor jeg tror, at dette ikke… Read more »

LFPC
12 years ago

Endnu engang. Pr√łv med andet end dette skinhellige klynkeri. Det s√¶lger ikke nogen billetter. Alle har set den slags til ulidelighed. Svar hellere p√• nogle helt konkrete sp√łrgsm√•l s√• vi kan se hvad du egentlig st√•r for: Er vantros liv lige s√• meget v√¶rd som muslimers? Vil du tage klart og umisforst√•eligt afstand fra enhver tanke om islams herred√łmme over verden? Og alts√• erkl√¶re at islam blot er en religion som alle andre, som ikke har krav p√• at undertvinge andre? Og som heller ikke skal nyde s√¶rhensyn i vores samfund i form af halalmad i skolen osv.?? Og at… Read more »

Scarlet P
Scarlet P
12 years ago

Fatima, de fleste mennesker har da som udgangspunkt ikke lyst til at tale d√•rligt om andre mennesker, med mindre der virkelig er en god grund til det. Og indtil for nyligt har det faktisk fungeret fint, bare med almindelig frivillig h√łflighed. Folk sviner jo ikke hinanden til for sjovs skyld bare fordi det er lovligt. Det er de for velopdragne til. Ikke?

Scarlet P
Scarlet P
12 years ago
Reply to  Scarlet P

Er det virkelig en helt fremmed tanke for dig, at folk behandler hinanden ordentligt uden at det er påbudt ved lov, men simpelthen fordi det er rarest for alle?

Kimpo
12 years ago

Ja, Fatima Al Hash:
” livet ville v√¶re et helvede for os alle, hvis vi end ikke ville v√¶re i stand til at g√• p√• gaden, uden at h√łre nedv√¶rdigende kommentarer om vores person”

Men hvad rager det egentlig dig, at jeg eller Hedegaard snakker om ikke n√¶rmere definerede muslimer? Hvad har de med dig at g√łre? Hvis du opf√łrer dig godt, hvorfor f√łler du dig s√• ramt, n√•r vi taler om voldelige eller fjendtlige muslimer?

Fatima Al-Hashimi
12 years ago
Reply to  Kimpo

“Men hvad rager det egentlig dig, at jeg eller Hedegaard snakker om ikke n√¶rmere definerede muslimer? Hvad har de med dig at g√łre? Hvis du opf√łrer dig godt, hvorfor f√łler du dig s√• ramt, n√•r vi taler om voldelige eller fjendtlige muslimer?” Jeg tager selv afstand fra voldelige og fjendtlige muslimer, og generelt alle mennesker, der besidder disse egenskaber. Du har dog desv√¶rre ikke fanget min pointe. Lad mig demonstrere det p√• en anden m√•de: Du sidder udenfor p√• en caf√© og drikker noget kaffe. Pludseligt ser du, at en flok drenge begynder at r√•be sk√¶ldsord og h√•ne en fremmed… Read more »

li
li
12 years ago

S√•l√¶nge ALLE muhammedaners rollemodel er den vanvittige P√¶dofet muhammed, der opdeler verden i rene og urene, vantro og muhammedanere, s√• kommer denne verden ikke til at opleve fredelig sameksistens imellem os vantro og de altid misforst√•ede muhammedaner. Fordi de fleste muhammedaner har det s√¶rdeles sv√¶rt med ikke at opfylde P√¶dofetens krav om at forf√łlge og underkaste os vantro allahs vilje. Det er selve religionen islam der er noget galt med og dermed skaber gale mennesker. Sandheden kan v√¶re en sv√¶r kamel at sluge, den kan ikke altid udl√¶gges p√¶nt, s√• glem alt om hensynsfuld respekt og omtale af noget dokumenterbart… Read more »

Kimpo
12 years ago

Til Fatima p√• 21 somre, der sp√łrger: ” Du sidder udenfor p√• en caf√© og drikker noget kaffe. Pludseligt ser du, at en flok drenge begynder at r√•be sk√¶ldsord og h√•ne en fremmed pige, som du ikke kender. Ville du i denne situation v√¶re ‚Äúligeglad‚ÄĚ og t√¶nke ‚Äúhvad rager det mig?” N√¶ppe, men det har intet med sagen her at g√łre. Denne sag handler om at man beskriver muslimer som f√¶nomen, ikke en konkret muslim. Du er endnu ung, og kunne i teorien l√¶re at blive en god dansker. Erfaringen fort√¶ller os desv√¶rre, at du om f√• √•r kryber fuldkommen… Read more »

Lotte
12 years ago

@Fatima Al-Hashimi

Hold da ferie, du f√•r √łret√¶ver herinde.

Beskriv for mig, hvordan tillid ser ud.
Beskriv for mig hvordan man bedst opnår ansvarlighed.

Hvordan får man netop de to fænomener/egenskaber frem i og hos andre mennesker?

Sådan helt banalt og hverdagsagtigt.

Ps. Og p√• forh√•nd tak, hvis du vil g√łre det for mig.

ūüôā

Cherif El-Ayouty
12 years ago

I de fleste civiliseret lande er en skjult optagelse p√• band eller video, ligesom en telefon aflytning, uden en dommers tilladelse ikke gyldig i retten som bevis. Hvordan kan anklageren i Danmark rejse s√•dan en sag mod Hedegaard, hvis beviset er ulovlig? jeg er meget ked af det, da jeg kom ikke til retsalen fordi jeg fik at vide at der var plads kun til 20 personer i salen og s√• var det ikke muligt for at v√¶re med. Jeg viste ikke om den udvidelse i s√¶depladser. √ėww! Jeg som muslim kunne har givet Lars min st√łtte i hans udtalelser,… Read more »

Scarlet P
Scarlet P
12 years ago

S√•dan som jeg har forst√•et det, er der tale om et ret uformelt interview, lavet til at l√¶gge ud p√• denne blog. S√• Hedegaard har godt vidst, at han blev optaget, men har ikke t√¶nkt p√• det som en offentlig udtalelse. Endvidere har han ikke f√•et mulighed for at h√łre det igennem inden det blev lagt ud. I forbindelde med retssagen er lydoptagelsen blevet skrevet ned p√• papir, og der er s√• fundet fejl i nedskrivningen, s√• det, der st√•r p√• papiret ikke er det samme som man h√łrer p√• b√•ndet. Derfor mente forsvareren at hele sagen burde droppes. Og… Read more »

Nour J√łrgensen
Nour J√łrgensen
12 years ago

Det m√• jeg give jer, gode og konstruktive kommentar! I har virkelig meget viden om islam, jeg kunne evt. ogs√• bruge al min viden om kristendommen p√• at tale nedladende om jer eller til jer, men faglig argumentation er bedre i sidste ende! Fundamentet af islam er smukt og fredfyldt, jeg ved at i har en masse falske beretninger om Profeten, hentet fra diverse hjemmesider, er i ikke kildekritiske? “Mohammadaner” (godt gammelt dansk nedladende udtryk) har en meget h√łj moral hvis de s√• praktiser islams sande v√¶rdier. Hvis i er voksne mennesker burde i kunne skelne mellem en/eller fleres holdninger… Read more »

li
li
12 years ago

Du kan starte med at forklare mig, hvordan det er muligt at tilbede en mand, der har misbrugt en ni√•rig pige? er det ikke en ussel ugerning en “god” mand burde have holdt sig langt fra at g√łre?

Vi kan tage én ugerning ad gangen, for der er desværre masser at tage af.

LFPC
12 years ago

Li har s√•dan set sagt alt der er at sige. OK, vi kan da lige n√¶vne overfaldet p√• Khaybar-oasen, de 70 karavaneplyndringstogter, snigmordet p√• Muhammeds kritikere – den kvindelige digter der blev dolket om natten mens hun sov med et barn ved sit bryst – Muhammed der beordrede et par stenet for hor – Muhammed der deltog i halshugningen af 800 bagbundne fanger. Lad os g√¶tte: Det kommer Nour ikke tilbage og svarer p√•, for det er alligevel for pinligt. I √łvrigt afsl√łrer Nour sin sproglige og retoriske usikkerhed med et utal af udr√•bstegn. Folk der f√łler sig sikre og… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Du kan v√¶re ganske rolig, vi er mange, der har godt styr p√• kildekritik og religionsvidenskab. Desuden er vi godt k√łrende, n√•r det g√¶lder dansk retskrivning. I skal skrives med stort, n√•r du bruger det i tiltale.

Er denne hjemmeside ogs√• l√łgn og barnestreger? Der er mange af lignende art med de samme citater.

http://www.homa.org/index.php?option=com_content&view=article&id=104&Itemid=58

li
li
12 years ago

Hvis Lars Hedegaard fejlagtigt af politiske korrekte √•rsager skulle blive d√łmt efter et anklageskrift med citat fusk, s√• h√•ber jeg Lars Hedegaard anl√¶gger en injurie sag imod vedkommende der har sammenstykket dette anklage makv√¶rk. Det ender jo med at ingen m√• sige ALLE muhammedaner er nogle idioter, uselvst√¶ndige tankel√łse underkastede der tilbeder et modbydeligt m√łgsvin som P√¶dofeten muhammed, der beviseligt har opf√łrt sig uanst√¶ndigt, grimt og ondskabsfuldt overfor alle mennesker is√¶r j√łder og vantro. At forbyde sandheden for at fortie at ALLE muhammedaner tilbeder en idiot, og det dermed er logisk at ALLE muhammedanere derfor ogs√• m√• v√¶re idioter, det… Read more »

Fatima Al-Hashimi
12 years ago

Kimpo;

Wauw. Det må jeg nok sige. At man som voksent menneske opretter et indlæg, hvori man opfordrer til brud af loven. Brud af en lov, som underviser os i almen respekt for vore medmennesker.

Hvad bliver det n√¶ste dog…

Maria Due
Maria Due
12 years ago

Hvad det n√¶ste bliver? Det skal jeg hurtigt fort√¶lle dig Fatima Al-Hashimi. ‘Det bliver en henvisning til Jyllands-Postens Blogs, hvor iransk f√łdte Firoozeh har oplyst os om, hvordan p√¶dofili diskuteres p√• muslimske hjemmesider i Danmark. Kan man have kvinder (!!!) under ni √•r, og hvor meget sex m√• man have med babyer/ kan man have dem som koner? Vi ved, hvad Khomeini mente om den sag. Det ligger ogs√• p√• nettet og har ofte v√¶ret diskuteret. Khomeni mente, at m√¶nd m√• forlyste sig seksuelt med sp√¶de pigeb√łrn og blot kan betale sig fra det, hvis de √łdel√¶gger babyens krop ved… Read more »

li
li
12 years ago
Reply to  Maria Due

Det kunne også være meget interessant at få at vide, hvorfor muhammedaner holder så meget af Pædofeten muhammed og alle hans onde gerninger bl.a at have voldtaget et niårigt pigebarn, hvordanr kan man tilbede sådan en idiot?
Mangler ALLE muhammedaner moral og anstændighed eller er de ude af stand til at tænke selv, siden de åbenlyst tilbeder en Pædofet der faktisk kunne være formandsling for hizt ut tahrir, som faktisk efterlever muhammeds krav til punkt og prikke.

LFPC
12 years ago
Reply to  Maria Due

Fatimas skinhellige forargelse bluffer ingen her. Man kan til enhver tid pr√łve at google strengen kuffar site:dk hvor man f√łrst frasorterer hits p√• sites som denne eller andre tilsvarende islamkritiske blogs eller debatindl√¶g. Det man f√•r tilbage er for en stor dels vedkommende sites drevet af mennesker der har f√•et husly og ophold i det g√¶stfri Danmark. Kig s√• p√• brugen af ‘kuffar’ – se den hadefulde, foragtende, nedvurderende, sejrstriumferende retorik om os der sv√¶lges i af disse mennesker, som 85% af danske v√¶lgere igen og igen bekr√¶fter at de √łnsker √•rlige milliardbel√łb overf√łrt til. Vi har ikke grund til… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
12 years ago
Reply to  Maria Due

Jag länkade till shiaonline.dk i en inlaga på svenska Fria Nyheters nya forum och blev utkastad direkt!

Det säger en del om nivån här i Sverige var själv de progressiva bloggar nu kröker rygg.

Lotte
12 years ago

Jeg har ogs√• et bud p√•, hvad det n√¶ste bliver. √ėnskescenariet er, at de paragraffer afskaffes s√• enhver, det vil alts√• ogs√• dig, frit kan generalisere, kategorisere og til enhver tid ytre dig lige som du vil med henblik p√•, at den frie tanke, og det frie ord altid n√¶res og udg√łr selve fundamentet i det samfund b√•de du og jeg bebor. Jeg h√•ber, at et brud p√• netop den lov vil f√łre til at mange forst√•r, at almen respekt for vore medmennesker, hverken kan eller skal styres af en lov, snarere af troen p√• og i tillid til, at… Read more »

Kimpo
12 years ago
Reply to  Lotte

Fornemt formuleret.

Scarlet P
Scarlet P
12 years ago

Vi skal ikke have nogen lov, der “underviser os i almen respekt for vore medmennesker”. I et civiliseret samfund lovgiver man ikke om, hvad borgerne skal f√łle. Den slags h√łrer til i totalit√¶re regimer og religi√łse diktaturer. Frie voksne mennesker bestemmer selv, hvem der fortjener deres respekt. Hvis der er nogen, man foragter, skal man have sin frihed til at give udtryk for det.

Kimpo
12 years ago

->Fatima Al Hash:
Lovlydighed er generelt en god ting, men for moderne mennesker b√łr der v√¶re plads til selvst√¶ndig tankegang. Hvis nu loven p√•b√łd m√¶nd at give muslimske kvinder pisk hver dag, ville du nok v√¶re glad for at jeg opfordrede til at bryde den.

anonym
anonym
12 years ago

Jeg holder p√• 30 – 40 % chancse for frifindelse og i tilf√¶lde af skyldig, at dommen vil indeholde henvisninger til, at vi er p√• kanten af forts√¶t (Snaphanen er ikke prof journalist, uanset niveauet i √łvrigt er h√łjt og udsp√łrgeren er det endnu mindre. P√• den anden side m√• Lars Hedegaard anses for prof, hvilket taler for han skulle have taget forbehold i forhold til udsendelsen, alts√• en slags sk√¶rpet fors√¶ts bed√łmmelse. Kigger man i praksis sker der sk√¶rpet bed√łmmelse nogle gange og andre ikke. Et fast m√łnster er der ikke. Der n√¶st, i tilf√¶lde af skyldig, s√• m√•… Read more »

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  anonym

Tak for oplysningerne. Jeg er helt enig i, at Lars Hedegaard er prof, og jeg har hele tiden ment, at han bar sig vulg√¶rt ad. Men dels har han i mere end et √•r v√¶ret i mediem√łllen, hvilket er en straf i sig selv, og dels blev der hurtigt sagt undskyld, og det m√• v√¶re nok. Is√¶r n√•r man tager forholdene i betragtning. Ingen vil vel ben√¶gte, at der foreligger st√¶rke vidnesbyrd om, at mange muslimske kvinder lider overlast, man kan jo bare se p√• krisecentrene, hvor de udg√łr en meget stor procentdel af ofrene. Hedegaard (Trier Engberg og Snaphanen)… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

kimpo, jeg udtrykte mig d√•rligt, for jeg er ganske enig med dig og har selv skrevet en del om det andre steder. Jeg mente blot, at nu har Hedegaard gjort det, han kunne, og s√• kunne han ikke g√łre mere. Han skal fors√łge at ryste ubehaget af sig og tr√łste sig med, at han formodentlig i den p√•g√¶ldende situation fandt den bedste advokat i landet. Sagen m√• have h√¶ngt frygteligt over ham, som det jo ogs√• h√¶nger over os andre. Men Blairs indstilling kan smitte, og hvorfor skulle den ikke g√łre det, for de europ√¶iske toppolitikere er jo allerede der,… Read more »

Kimpo
12 years ago
Reply to  Mette

OK, Mette ūüôā

Mette
Mette
12 years ago

Da jeg loggede mig ind, tænkte jeg, at efter den omgang gik I forhåbentlig et hyggeligt sted hen og fik en lille en til kaffen. Herfra koldt vand og plaster på, hvis der er brug for det.

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  steen

Ja, Nemeth m√• have v√¶ret en god st√łtte. Bliver Hedegaard d√łmt, m√• b√łden betales, og s√• er det slut. Men jeg tror ogs√•, at noget nyt er p√• vej. Gl√¶d dig over denne perle, som Hodja har fundet frem:

http://www.youtube.com/watch?v=62hWFM-4rpA

Kimpo
12 years ago
Reply to  Mette

Slut? Det er forhåbentlig kun begyndt: http://266b.wordpress.com/2011/01/24/jeg-er-spartacus/

PS: glimrende ord af Blair. Selv de sl√łveste burde v√•gne op.

79
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x