26
jan
Seneste opdatering: 27/1-11 kl. 2229
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Journalisten og forfatteren Eva Herman var i mange år et kendt og populært TV-ansigt på ARD Nachrichten & Tagesschau i Tyskland, men da hun i 2006 åbent begyndte at tage til orde for en politisk ukorrekt familiepolitik, løb hun ind i vanskeligheder. Hendes direkte kritik af den feministiske ideologi førte til en smædekampagne imod hende, anført af den tyske chef-feminist, Alice Schwarzer. Man krævede hende fyret som TV-vært og i 2007 lykkedes det: Herman blev anklaget for nazi-sympatier og for at ville indføre Mutterkreuz-ordenen påny, og mistede sit job. Siden er hun blevet renset for samtlige nazi-anklager. Nu har hun skrevet en bog om den heksejagt, hun blev udsat for, og Trykkefrihedsselskabet har inviteret hende til at fortælle sin historie under titlen: Sandhedens pris: Mening, magt og medier. – Eva Hermans oplæg er her fra Forfatterforeningen på tysk MP 3, men der kommer en dansk transskription . (Alex Ahrendtsen oversatte fra tysk til dansk og omvendt.) TFS. – Eva Herman bücher: Das Eva-Prinzip: Für eine neue Weiblichkeit, Eva Herman: Die Wahrheit und ihr PreisDie offizielle Eva Herman Homepage (klik fotos f. helskærm.)
[audio:http://snaphanen.dk/upload/2011/01/26-Jan-2011-19-36-12.mp3]

Dyrebar sandhed
Læs Eva Hermans tale i Trykkefrihedsselskabet i går


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] tage en af de mere fantastiske historier relateret til kebab-mordene (nogle danskere genkender nok studieværten Eva Hermann). Ophavsmanden til hidstorien er Udo Ulfkotte. Hold på hat og briller: »Braune Armee Fraktion«: […]

trackback

[…] har det hele HER. Man kan høre hele talen som mp3 her hos den eminente […]

Liva
Liva
11 years ago

Der mangler unge mennesker i Trykkefrihedsselskabet. Hvad vil selskabet gøre ved det?

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  steen

Steen – når jeg hører danskere, som siger, de ikke kan forstå svensk, ryger jeg også helt op i det røde felt. At tysk så heller ikke har så mange disciple længere er vel en kombination af forskellige årsager. Jeg kan se på min egen datters aldersgruppe – hun går i gymnasiet nu – at visse historiske begivenheder ikke er glemt. Hverken helt eller halvvejs. Men sådan bliver hullerne i de yngre menneskers uvidenhed efterhånden ret store. En udfordring: Bed en gang et ungt menneske i starten af 20erne kort redegøre for stenalder, jernalder og bronzelader. Mange kan ikke. Stoffet… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Victor

Ditto, Victor 😉 Vi er dog en del, der har den fordel, at vi er bor i det østlige DK og derfor også er vokset op med svensk TV, dengang DK kun havde en for det meste røvkedelig kanal 😀 – så man var nødt til at lære sig at forstå og læse det svenske. Heldigvis var det dog en relativt enkel opgave 99% af tiden eller så. Enhver dansker burde let kunne lære sig at forstå langt det meste på svensk, men naturligvis vil der altid være nogle ukendte ord, begreber og udtryk, som man så må forsøge at… Read more »

Jonny
Jonny
11 years ago
Reply to  Victor

“…når jeg hører danskere, som siger, de ikke kan forstå svensk, ryger jeg også helt op i det røde felt. At tysk så heller ikke har så mange disciple længere er vel en kombination af forskellige årsager. Jeg kan se på min egen datters aldersgruppe – hun går i gymnasiet nu – at visse historiske begivenheder ikke er glemt. Hverken helt eller halvvejs.” Vad gäller minskande intresse för tyska språket så tror jag inte att “visse historiske begivenheder” spelar in alls (åtminstone inte på det sätt som jag antar att du avser). Engelska, eg. amerikansk engelska, är nu allenarådande bland… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  steen

“Jeg ser tit mange omrking de 25-30 år.”

Herligt. Godt hvis det så også afspejles på de fotos der tages fra Trykkefrihedsarrangementer. Men jeg tænker nu også på andre end dem der møder op til foredrag og debatarrangementer i Trykkefrihedsregi. Der må noget ungdom ind over – tysk eller svensk sprogkyndighed eller ej.

Kimpo
11 years ago
Reply to  Liva

Liva (du dufter lidt af Eva):
Der mangler først og fremmest mænd.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Imamer vier danske teenagere

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1494670.ece

Uden at være myndige bliver piger helt ned til 16 år viet med muslimske mænd i islamiske ægteskaber

07:37, 27. jan 2011 | Ritzau /Nyheder

Danske piger helt ned til 16 år gifter sig med muslimske mænd i islamiske ægteskaber.

Det sker uden de danske forældres samtykke [!!!!!], og før pigerne er myndige [!!!!!], som det ellers kræves ved et dansk ægteskab, skriver Berlingske.

Ikke juridisk gyldigt
Ifølge Justitsministeriet er ægteskaberne ikke juridisk gyldige, men pigerne indgår en islamisk ægteskabskontrakt om blandt andet medgift og bindes af en række regler. [!!!!!]

….

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Jamen, Bjowulf – det troede jeg, du vidste. Det har der skam været lavet programmer om, før, hvor imamer i Vollsmose, specialiserede sig i disse urfi-brylupper.

Hos Shiaerne kaldes de vist Nikah mut‘ah.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Victor

Ja da, men det er åbenbart ved at blive mere udbredt.

Ufatteligt at man tillader dem at ankomme med den slags påfund.
Stil dog nogle ufravigelige krav til dem i stedet og sæt passende
grænser for, hvad vi vil tolerere fra fremmede.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

DF vil udvise imamer, der vier teenagere

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2320218.ece

Offentliggjort 27.01.11 kl. 17:40

Det skal koste en udvisning af Danmark, hvis imamer vier unge piger, mener Dansk Folkeparti.

Dansk Folkeparti kræver, at integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (V) straks stopper muslimske imamer, der gennemfører vielsesritualer mellem piger helt ned til 16 år og muslimske mænd i islamiske ægteskaber.

– Det er helt og aldeles uacceptabelt, at imamer i Danmark vier store børn på islamistisk maner uden om de danske myndigheder, siger Dansk Folkepartis integrationsordfører, Peter Skaarup.

Ud af landet

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Bjovulf

“- Det er helt og aldeles uacceptabelt, at imamer i Danmark vier store børn på islamistisk maner uden om de danske myndigheder”

“islamistisk” manér?….er det ikke et forkert ord her? Ville det ikke være bedre at snakke om ældganle stammeritualer eller lign.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Jo, sikkert, Victor – men det er jo den slags “kultur” islam er groet ud af –
det bider sig selv i halen – to sider af samme sag, ligesom med deres
kvindesyn, omskæringer og tvangsægteskaber etc.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

JensH

Hvor i hede hule ……. kommer alle de muslimer dog fra ?

Og gad vide hvorfor vi ikke kan smække vindebroen op – for nu er det snart nok.

Rønn-Hornbech har vist forøvrigt lovet at Danmark overtager en del af de afrikanske muslimer som arriverer på kysten dernede!

Jeg ER træt af alt dette islam-muslimer halløj der absolut skal mase sig ind overalt i de ikke-islamiske lande !

JensH
JensH
11 years ago

OT

Dobbelt så mange muslimer i Danmark på bare 20 år:

http://www.b.dk/globalt/dobbelt-saa-mange-muslimer-i-danmark-paa-20-aar

Mon ikke den hastighed hvormed ‘det muslimske samfund i Danmark’ vokser vil accelerere karftigt i de kommende årtier??

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  JensH

Poltikerne har åbenbart aldrig lært noget om eksponentiel vækst, og de har heller ikke begreb skabt om “fordoblingshastighed” 😀 – de begriber slet ikke, hvor hurtigt den slags processer foregår, og hvordan det vil omkalfatre DK for altid, uden at man nogensinde har bekvemmet sig til at adspørge den danske befolkning om det viselige i dette multikulti-projekt. De gør sig overhovedet ikke begreb om omfanget af de meget alvorlige konsekvenser for det danske samfunds stabilitet og sammenhængskraft på længere sigt af deres naive og uansvarlige laden-stå-til-holdninger gennem alt alt for mange årtier på dette kritiske felt. Og så skal vi… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@Victor

Når man TFS inviterer Eva Herman er det jo ikke et udtryk for hvorvidt man er enig eller uenig i hendes synspunkter vedrørende familiepolitik. TFS har ikke nogen ‘officel’ familiepolitik som eksempelvis et politisk parti har det. Eva Herman er naturligvis blevet inviteret på baggrunbd af, at hendes lovlige holdninger resulterede i en sand heksejagt som i sidste ende kostede hende arbejde og karriere, At Alice Schwarzer eventulet i andre sammenhænge kan have givet udtryk for nogle fornuftige holdninger frtiager hende ikke for hendes nærmest totalitære indstilling til Eva Hermans ret til at ytre sine holdninger til familiepolitik.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  JensH

Lad mig sige det på den her måde: Jeg ville ikke give hverken Herman eller Schwarzer en Heimlich-manøvre, selv om jeg sad to meter væk.

Hvad Hermans private version af en Gudsstat så er – det gider jeg ikke bruge tid på. Livet er for kort til religiøse fanatikere….af alle schatteringer.

I øvrigt er nogle af hendes prominenteste støtter i den katolske kirke i den grad gået i flyverskjul, efter det kom frem, at de vist har misforstået Jesu bud om de små børn

JensH
JensH
11 years ago

@Bjovulf

Og så ovenikøbet i det pæne Nordsjælland, hvor man ellers normalt rynker på næsen af ‘underklassens’ tilbøjlighed til at stemme på de ikke-sturene i DF. Når den slags ‘kulturberigelse’ er kommet til det ellers så fredelige Hørsholm så tror jeg vi er rykket meget tættere på de første ‘gated communities’.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  JensH

Ja, “Kulturberigelsen – kommer snart til en gade eller skole nær dig – også selv om du stemmer radigalt” 😀

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  Henrik

> Henrik:
Jeg tror, teksten til det billede er en misforståelse. Tilskuerne ser ud til at være sikh’er og andre indere, næppe muslimer. Så de udtrykker næppe skadefryd. Bare stolthed over deres sandslot. Og tankeløshed.
For valget af sand-motiv er da yderst smagløst, når man tænker på ofrene.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Mere kulturberigelse 🙁

http://lokalavisen.dk/10-indvandrerdrenge-plyndrede-17-aarig-i-bus/20110126/artikler/110129419/1009?ref=eblister112

10 indvandrerdrenge plyndrede 17-årig i bus

En gruppe på cirka 10 drenge af udenlandsk oprindelse begik tirsdag aften røveri mod en 17-årig dreng, oplyser Nordsjællands Politi. Røveriet forgik i en bus og gik ud over en 17-årig dreng fra Hørsholm.

….

Victor
Victor
11 years ago

Indlægget om Hermann og Schwarzer er groft manipulerende…og det tjener jer ikke til ære. Fiktisk skulle I skamme jer: Mener I den Alice Schwarzer, som i 1979 advarede mod de skæggede Gudskrigere i Teheran?: http://www.aliceschwarzer.de/publikationen/aliceschwarzer-artikel-essays/tage-in-teheran/ i 1990erne var blandt de første, som beskrev den massive understrykkelse af kvinder i Afghanistan: Var blandt de første til at kræve et slut for tolerancen overfor islamisterne: http://www.aliceschwarzer.de/publikationen/aliceschwarzer-artikel-essays/die-falsche-toleranz/ Og i øvrigt sagde at Mulitikulturalismen var steddød år – ÅR – før Sarrazin og Merkel. http://www.spiegel.de/international/spiegel/0,1518,329261,00.html http://www.emma.de/index.php?id=514 Klart spørgsmål. Hvorfor fornægter I Alice Schwarzers årelange kamp mod politisk islam – det er vist ikke et… Read more »

Hans Erling Jensen - Eticha -

Jeg skulle gerne have været der. Men i og med, at man kun har en krop, og jeg ikke har fået diagnosen skizofren endnu, er det ikke muligt at befinde sig to steder på en gang.

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x