28
jan
Seneste opdatering: 29/1-11 kl. 1229
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Samvittighed
“Samvetande” som det hedder mere illustrerende på svensk eller på latin og tysk: “conscientia”, eller “Mit-Wissen.“ Det ligger i ordet: Selvom man lyver, har man en følgesvend, der hele tiden pirker til én med sandheden. Så længe vi ikke vil vide af den, så længe er vi ufri og med dårlig samvittighed.
I en kristen kulturkreds sandheden central. “Jeg er vejen og sandheden,” siger Jesus. Samvittigheden et konstant korrektiv, der minder enhver misdæder om det forkerte og falske i hans handlinger og ytringer. I en muslimsk kultur, er samvittighed og sandhed et flydende begreber, de ikke er en konstant korrektur til ens opførsel, loyaliteten er ikke til sandheden, som den præsenterer sig, men til Allahs dikterede, postulerede dogmer. Sandheden i islam, er hvad der passer mig i dag. I morgen passer noget andet mig, og så er sandheden noget andet i morgen. Enhver der har været i Mellemøsten, genkender det. Sandheden er til stadig forhandling, man kan altid løbe fra den.
Kulturkristne forstår ikke den synsmåde. Kristne tilstår som regel deres ugerninger i en retssal – med mindre de er svært psykologisk afvigende, eller som f.eks. kontoristen Adolf Eichmann, der meget gerne ville undgå sin velfortjente galge, – hvor imod muslimer ikke har den indre korrektur, der fortæller dem andet end, at al skyld i verden må påhvile andre. Skyldbegrebet er helt centralt, vores uhjælpelige provinsialisme forhindrer os i at se det.
Derfor bekender konvertitten Colleen La Rose sin skyld, fordi hun ikke kan flygte fra den nedenunder hendes natur påtagede religion, hvor Westergaards overfaldsmand, Muhudiin M. Geele der er taget “red handed”, agerer som en sand en slave af den løgnkultur, han er opvokset i, og aldrig tilstår noget som helst. Hans overfald og mislykkede mordforsøg er andres skyld. Problemet er i hans øjne, at han blev nuppet af danske myndigheder. Når han bliver dømt, soner han ikke en objektiv, indre skyld, han udholder den uretfærdighed, han mene, der er overgået ham. På den måde, er muslimsk kultur ikke bare selvretfærdig og autistisk, den har med vore øjne infantilt, agressive træk. Sandheden er central i kristendommen, løgnen (Taqiya) er helt central i islam. Hvis sandheden gør os fri, som der står i Biblen, så er islams institutionaliserede løgn, selve grunden til muslimernes habituelle ufrihed og slavetilstand.
Der findes efter min mening intet kompromis mellem de to måder at se verden og menneskelivet på, mellem reaktion og fremtidstro. Det er en kamp imellem løgn og sandhed, og det er vores pligt at bekæmpe løgnen og samvittighedløsheden på enhver mulig måde, det gælder også de politikere og intellektuelle, der vil påtvinge os den. De vil i sidste ende påføre vores efterkommere krig, og de skal ikke have lov, hvadenten de sidder i Folketinget eller i EU parlamentet.

Terror suspect, Colleen LaRose, is expected to plead guilty when she goes to court Tuesday, a court source said.
The woman who called herself “Jihad Jane” and “Fatima LaRose” was originally set to go to trial May 3 but her trial was delayed indefinitely until now. She was accused of plotting to kill a Swedish cartoonist who upset many Muslims with his drawing depicting the prophet Mohammad’s head on a dog’s body.LaRose will change her plea in federal court next week.Terror Suspect “Jihad Jane” to Plead Guilty: Source

Troende muslimers hygiejne er blevet et centralt omdrejningspunkt i sagen om økseangrebet på bladtegner.Lig af militante, islamiske selvmordsterrorister er ofte fundet uden kropsbehåring, renvaskede og duftende af oliebaseret parfume. Det forklarede en terrorekspert fra PET fredag i retten i Aarhus.Under samme hygiejniske omstændigheder blev den 29-årige somalier, der brød ind hos bladtegner KurtWestergaard , også fundet.Det viste undersøgelser på hospitalet, hvor han kom til behandling lettere såret af to politiskud efter det forgæves økseangreb i Viby.Somalisk øksemand var tæt på martyrdød

§ 266 b: Rorschach i retssalen

Vi fortsætter vores causerier om de perspektiver og overvejelser som racismeparagraffen § 266 b afføder. Med denne gummiparagrafs skærpende omstændighed “propagandavirksomhed” sættes i øvrigt lovlydige, men bekymrede, borgere i nogle særligt djævelske dilemmaer, fordi det strafbare forsæt ikke er så ligetil at afgrænse og derved undgå. Tag f. eks. de stærkt følelsesladede associationer knyttet til i øvrigt harmløse symboler eller materialer: Et stykke reb knyttet i en løkke bliver til en hate crime på et universitet i Californien – ligeledes hvis en europæer smider en grisekotelet uden for en moské i stedet for hjemme på stegepanden. Her har man selvfølgelig stadig et valg man kan foretage. Problemet ift. 266 b opstår for alvor når symbolets tolkning i intolerant retning hverken hænger entydigt sammen med dets oprindelige betydning, eller er ens for alle mennesker, som tilfældet er med hosstående billede. Hvordan afgøres skyldsspørgsmålet så, hvis nogen påkalder sig krænkelse over dets brug?

[…] Today, the running family is found on T-shirts, coffee mugs, stickers, book covers and CDs, in fine art and even hanging in an exhibit at the Smithsonian.

The characters have been reinterpreted carrying surfboards and wearing Pilgrim hats. One depiction shows them being followed by a man with a gun.

The image has become a Rorschach test for how people feel about illegal immigration and immigrants in general. Some have claimed it as a symbol of Latino identity. Others wear it as a badge of anti-immigrant sentiment.

“It has become an icon that signals immigration and the political issues surrounding immigration, which are far from resolved in our society,” said Otto Santa Ana, a professor of Chicano studies at UCLA. […] Highway safety sign becomes running story on immigration se også The artist behind the iconic ‘running immigrants’ image

Vi her på Snaphanen er bønder, ikke jurister, men for os at se antyder dette ganske vist stærkt hypotetiske eksempel at § 266 b i hvert fald i teorien bringer juraen ud på en farlig glidebane, med mindre selvfølgelig at dennes formål er statskontrol af holdninger (LFPC).

Januaraften, København
klik. f helskærm.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Krogsten
Peter Krogsten
11 years ago

Der er et eller andet galt med domstol.dk, så jeg kan ikke give dig linket, men den er på retslisten på tirsdag. Den anklagede danskfødte palæstinenser udbredte sig på næsten en helside i JP om, hvor ærgerligt det var Hitler ikke gjorde arbejdet færdigt, og at han som leder af Palestinian Fighters mener at alle jøder burde udryddes fra jordens overflade. Spændende at se om han bliver dømt.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  Peter Krogsten

Steen, er det ikke denne her?:

“Straffesag, Sager m/lægdommere, Almindelige m/domsmænd
02-02-2011 kl.09:30. Retssal D. Rettens j.nr.:SS 4-3170/2010
Retsmødet er offentligt
Dommer: Martin Møller-Heuer
Sagen drejer sig om: Overtrædelse af straffelovens § 266, stk. 2, jf. stk. 1
Advokat: Peter Gerken
Anklagemyndighed: PM
Politiets journalnr.: 4200-74274-00002-09”

Peter Krogsten
Peter Krogsten
11 years ago

Pudsigt med al den presse der er om Hedegaards sag, der ret beset handler om betydningen af ordet “de”.

På tirsdag 2/2 kl 09.30 er der en anden §266 sag i Retten i Århus. Den har vi ikke læst meget om i pressen. Her står en danskfødt person, der kalder sig palæstinenser, anklaget for uimodsagt at have udspyet jødehad over det meste af en side i JyllandsPosten forrige sommer.

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  steen

ht tp://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:4vQ1yVGe54MJ:www.danskkultur-debat.dk/%3Fp%3D345+palestinian+fighters&cd=2&hl=da&ct=clnk&gl=dk&lr=lang_da&source=www.google.dk

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  steen

“Grundlovsforeningen Dansk Kultur anmeldte derfor Shadi Chofani til Østjyllands Politi d. 14/7 pr. brev og samtidig pr. mail med anmeldelsen vedhæftet som PDF, ligesom vi kontaktede Dokumentations- og Rådgivningscenteret om Racediskrimination (DRC). En halv time efter modtog Grundlovsforeningen en mail fra Politiets IT sektion, der meddelte, at mailen var blevet afvist, da man ikke kunne kontrollere det vedhæftede dokument. PDF er yderst veldokumenteret, så det lød jo lidt underligt. Man oplyste, at modtageren var blevet orienteret, og vi kunne jo så forvente en aktiv indsats fra Østjyllands Politi for at få det, der var blevet sendt. DRC bad os fremskaffe… Read more »

maxxa
maxxa
11 years ago

En lille korrektur : Samvittigheden oversættes på tysk med GEWISSEN. Mitwissen betyder at man har kendskab til noget sammen med nogle andre. Bruges mest som ” Mitwisser ” en person, der har kendskab til(og fortier) en skjult ugerning.

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Revolutionen i Tunis og Ægypten kan give flere “flygtninge” til Europa fra Tunis og Ægypten.
Åh ja ! Det er et fedt, for det er Mediterranean-partnerlande til EU alligevel.

Hans L
Hans L
11 years ago

@Beovulf “Utroligt! Hvad laver forældrene ?!?!?!” Forældrene har trygt lagt opdragelsen af deres “eller skulle jeg sige samfundets” børn i hænderne på uddannet personale 24/7, og med massiv indoktrinering igennem en år række så kommer der små forvirrede mennesker ud i den anden ende. Og som kulturrelativesterne siger så er den ene kultur ligeså god som den anden. Mon ikke vi om få år vil se masssive udgifter til beskyttelse af disse piger.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Hans L

Ja, du har sikkert helt ret i, at det er en stor del af forklaringen – konfliktsky og ligeglade forældre der ikke længere vover at være rigtige forældre og tage ansvar. Førhen var døtrene blevet hentet og flyttet langt væk fra islams indflydelse, eller man havde sørget for at skræmme og holde pigerne langt væk fra islams barbari og hjernevask på forhånd. Pigerne er åbenbart for naive, uvidende og for “forelskede” til at fatte, hvad det er de har rodet sig ud i – og hvad de meget alvorlige konsekvenser af flirten med islam bliver. Og de har slet ikke… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Nogle i Venstre har fattet, hvor det bærer henad – gid de må få de frelste i partiet og i K til også at indse, hvad det er for et vanvittigt islamisk Cirkus Multi-Kulti, de i deres naivitet, uansvarlighed og lalleliberalisme har medvirket til at skabe i DK – helt uden nogensinde at have konsulteret den danske befolkning, lyttet til dens dybe bekymringer eller have haft bare skyggen af et demokratisk mandat til denne katastrofale kurs. Skamstøtten over de der sveg, der eget folk, kommer til at blive meget høj, hvis den skal have plads til alle navnene, men det… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

“Danske” piger med 9-10 års skolegang, som alligevel falder for islams falske lokketoner …. Utroligt! Hvad laver forældrene ?!?!?! http://www.b.dk/berlingske-undersoeger/jeg-vil-titusind-gange-hellere-have-islam 28. januar 2011, 11:50 »Jeg vil titusind gange hellere have islam« Katrine Nilsson konverterede kort før hun fyldte 17 år: »Der er rigtig mange gode ting ved islam, for eksempel blev jeg fascineret af profeten Muhammeds person, hvilket hjalp mig til at blive et bedre menneske«. [?????] Photo:Mads Nissen Hver søndag mødes en gruppe unge danske piger på Dortheavej i København for at lære om islam, før de måske konverterer og gifter sig islamisk. Af Eva Jung og Morten Frich… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Det er blandt andet det jeg mener med at efterlyse ‘noget/nogen at komme hen til’ – det er ikke nok at afvise og kritisere – der skal også være noget at komme hen til, så at sige – og det er derfor jeg ved flere lejligheder har efterlyst noget der kan gøre f.eks. fora som Trykkefrihedsselskabet spiseligt for unge mennesker. Der er også en dag i morgen. Hvad med en ungdomsafd. i Trykkefrihedsselskabet? Gyldendals forlag har f.eks. både voksenbøger og ungdomsbøger – og foredrag. Der mangler noget læse-let, så at sige, i Trykkefrihedsselskabet. Og lidt mere spræl og leg og… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Victor Baade EU og Obama har sandsynligvis vaeret med til at opmuntre begyndelsen til optoejerne i Tunis. Det startede i Tunis med , at haerens oeverstkomanderende naegtede at stoette regeringen mod optoejerne , som i begyndelsen mest var en spontan irationel reaktion paa uundgaelige oekonomiske problemer (stigning i priser paa mad og benzin) Hvorfor naegtede han mon det ? En god arbejdeshypotese er at han spurgte CIA til raads , og at de i deres Jimmi-Carter agtige taabelighed mente at det var bedst at “undgaa videre blodsudgydelser” . Foreloebig ser det temmelig dystert ud…et nyt orgie af selvdestruktioin er muligvis… Read more »

Victor
Victor
11 years ago

Måske burde denne blogs læsere sammen sende et takkekort til en årvågen agent fra US Border Patrol i San Diego. De er netop stødt ind i en, for os, gammel kending.

http://www.thestar.com/news/world/article/928582–controversial-cleric-arrested-by-border-patrol-agents

Det er – næsten – komisk…

I øvrigt er Mahgreb ved at falde sammen i flammer, der skydes i Cairo – har nogen af jer overhovedet set noget, der ligner en brugbar handlingsansats fra EU på det her, som kan blive en enorm strategisk trussel?

Prudentius
11 years ago

Condell har en gylden åre!

Selvfølgelig angribes Hedegaard og alle de andre fordi systemet ved at de er fredelige civiliserede borgere, der ikke kunne drømme om at gøre en flue fortræd.

Deres gentagne ve-råb om stakkels muslimaer der stenes, voldtages og ætses til ukendelighed vil menneskerettigheds kardinalerne lægge en stor fed lort på, de er ligeglade, fulde af foragt.

En krybende, ulækker, slesk svaghed styrer nu det europæiske establishment, der vil gøre alt for at bevare tungen dybt oppe i rumpehullet på de blodtørstige barbarer, det selv har importeret.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Bloggen Muslimska Friskolan vill att denna postning skall spridas så mycket som möjligt.

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2011/01/nyhetsbrev-2011-om-muslimska-friskolor.html

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x