31
jan
Seneste opdatering: 1/2-11 kl. 0047
44 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Formanden for Trykkefrihedsselskabet, Lars Hedegaard, er i Retten på Frederiksberg frifundet for racistiske udtalelser. Baggrunden er et godt 35 minutter langt interview til sitet Snaphanen.dk, som Hedegaard gav i december 2009.

Retten mener, at Hedegaards udtalelser er forhånende, men han frifindes, fordi han ikke vidste, at interviewet, der fandt sted under en juleforkost, ville blive offentliggjort.Lars Hedegaard har tidligere beklaget, hvis hans udtalelser har givet indtryk af, at han ville anklage samtlige muslimer for at misbruge deres børn. I dagene efter interviewet understregede han, at hans udtalelser drejede sig om islam og ikke muslimer. Anklageren ville have Lars Hedegaard idømt en bødestraf, fordi den 68-årige journalist ikke tidligere er straffet for at overtræde racismeparagraffen. Ritzau.

Formand for Trykkefrihedsselskabet, Lars Hedegaard, er yderst tilfreds med, at han mandag blev frikendt for racisme. Det er en fantastisk sejr for ytringsfriheden. I mange år er enhver over hele Europa, der har påpeget de problemer, som jeg taler om, blevet dømt på stribe.

“Jeg er nok den første, der er blevet frikendt,” siger Lars Hedegaard. Tiltalen byggede på brudstykker fra et godt 35 minutter langt interview til snaphanen.dk, som Hedegaard gav i december 2009.

“Det er klart, at dem, der har beskyldt mig for at være racist, vil påstå, at jeg er blevet frikendt på en teknikalitet. Men det afgørende er, at det har anklagemyndigheden vidst i et år, og til trods for dette har man opretholdt sagen mod mig. Så jeg ser det som et udtryk for, at jeg har vundet i det principielle,” siger Lars Hedegaard. Hedegaard: Sejr for ytringsfrihedenDR: Hedegaard er overrasket over frifindelse.

Det kunne ligne en tanke, at frifindelsen falder samme dag, som tyske og schweiziske forskere udnævner Danmark til verdens bedst fungerende demokrati, selv foran lande som Norge, Sverige, Finland og Schweiz. – Pressemeddelelse, Frederiksberg Ret: Dom i sag vedrørende udtalelser om muslimer. Kun parterne har set retsudskriften og dommens præmisser, den kan derfor endnu tænkes anket af anklageren, vistnok indenfor en frist på fjorten dage.- Lars Hedegaard  frikendt. Læs hans kommentar til afgørelsen her.Han vil ikke holde kæft.Andrew G. Bostom: Lars Hedegaard Acquitted!, Dänemark: Freispruch für Lars Hedegaard. »Phantastischer Sieg« für Meinungsfreiheit.Gregorius Neckshot, Phyllis Chesler, Mark Steyn.Danemark : relaxe d’un historien poursuivi pour des propos islamophobes.Haber: Müslümanlara küfür etti, beraat etti. Hedegaard: It is always good to fight. It is better to win. – Posten opdateres løbende – DR-Update video:

My detractors — the foes of free speech and the enablers of an Islamic ascendancy in the West — will claim that I was acquitted on a technicality, namely that the judge in the Court of Frederiksberg resolved that my supposedly offensive comments on the violations against little Muslim girls were not intended for public dissemination. That is absolutely true. The judge chose to take the way out provided by my capable counsel. Statement by Lars Hedegaard on his Acquittal

Før dommen: Russia Today og Berlingske Tidende

“We have constantly been told that this is an enrichment of the country. [They think] problems do not really exist. Problems only exist to the extent that people say there is a problem. So in other words, they want to silence critics because they think — or claim at least — that if they could shut up people like me, the problems would go away,” Hedegaard says. (Russia Today: “Fate of freedom of speech in Europe is being determined now.”)

Før dommen

. Retten afsiger i dag sin dom over Lars Hedegaard, der her svarer kritikere som Naser Khader, der på berlingske.dk beskyldte Lars Hedegaard for ikke at vide, hvad han talte om, når han udtalte sig om kvindemishandling i den muslimske kultur. Kommentar i Berlingske af Lars Hedegaard, formand for Trykkefrihedsselskabet

“Alle danskere er ludere. Store og små” – en klar 266 b’er ……. ?

Næh, det var det ikke, som mange sikkert vil kunne huske. Faktisk kom sagen slet ikke så langt som til en retssal. Man bemærke at mangel på impulskontrol med rod i førmoderne æresbegreber anses for formildende omstændigheder. Frifindelsen af Lars Hedegaard har altså på ingen måde bragt klarhed over ytringsfrihedens situation:

Er medierne ansvarlige for videreformidlingen? Spiller det en rolle om et muligt krænkende udsagn afspejler linjen hos det pågældende medie, eller om det (som her helt åbenlyst) viderebringes ud fra en antagonistisk dagsorden? Har bloggere et ansvar for videreformidling som Jyllands-Posten altså ikke havde d. 21.11.2000? Og hvis vi bloggere nu ytrer grimme ord “i stærk sindsbevægelse”, tæller dette så som en formildende omstændighed? Hvem afgør og hvordan afgøres graden af stærk sindsbevægelse, når man nu ikke har det med at vise denne ved at råbe og skrige og kaste med Matador-Mix?

Denne situation er, som det ses her, helt, helt uantagelig, og rigsadvokaten trænger i dén grad til at blive udfordret af næsvise borgere (LFPC).

Og mens mødre, søstre og kærester hulkede og omfavnede hinanden, fortsatte Peter Lilholt oplæsningen. Men inden han nåede halvt igennem præmisserne, rejste hele gruppen af grædende kvinder sig og forlod retssalen. “Alle danskere er ludere . Store og små,” råbte moderen til den hårdest dømte ude i venteværelset. “Udlændinge har ikke forstand på sex. Danskere tager penge for sex med udlændinge. De går med somaliere og alt muligt for 100 kr. Og pigen gav sin mor pengene til julegave.” Med pigen mente hun det 14-årige voldtægtsoffer, som ellers konsekvent blev kaldt luderen af de dømtes familier og venner. […]

En af drengenes fædre var tæt på en direkte konfrontation med politifolk, der stod stille henne ved vinduet. “Dumme danskere,” råbte han med stærk accent. Og så en række sætninger på arabisk, hvor ordet Danemarka gik igen. Tonefaldet lød ikke venligt. Så trængte han sig frem mod politifolkene, men tre-fire medlemmer af den såkaldte Fædregruppe fra Indvandrersammenslutningen IDFAD lagde sig imellem og fik ham puffet ud. Imens lød kommentarerne “fuck danskere” og “fuck Danmark” igen og igen. […] Voldtægtssag: Chok over skærpede voldtægts-domme [Jyllands-Posten 18.11.2000]

Udtalelser fra moderen til to af de palæstinensiske unge, som i sidste uge blev dømt i sagen om massevoldtægt i Bispehaven, får nu konsekvenser. Efter dommen udtalte hun, at alle danske kvinder er ludere og til at købe for penge. Det har fået tre danske kvinder fra Nordsjælland til at politianmelde moderen for den ærekrænkende bemærkning, som de ønsker straffet. “Vi synes at det er for groft at hun udtaler sig sådan. Hun skal være hjertens velkommen i Danmark, men hun skal ikke kalde mig for en luder, der kan købes for penge. Det bliver jeg dybt krænket over,” siger Lissy Holtegaard fra Humlebæk, der er en af de tre kvinder , der har meldt den arabiske mor til politiet. […] Ærekrænkelse: Voldtægts-dømtes mor meldt til politiet [Jyllands-Posten 21.11.2000]

Rigsadvokaten har besluttet ikke at rejse tiltale mod en kvinde, der efter en voldtægtssag i Århus råbte noget i retning af, at danske piger er nogle ludere . Flere mennesker gik til politiet efter de ophidsede scener, da Vestre Landsret i fjor afsagde dom i Bispehave-sagen, som handlede om voldtægt af en dansk pige. […]

Men sagen skal opgives, mener statsadvokat Hanne Schmidt, fordi det er uklart, hvad kvinden egentlig sagde, og det er uklart, hvor mange mennesker, der var til stede, da udtalelsen faldt. Endelig var kvinden i stærk sindsbevægelse. (Ritzau) ‘Luder’-udsagn ingen sag [Politiken 22.11.2001]

Snaphanens egen hus-“populist” med “fascistiske træk”

Nu er det nok for meget forlangt af den tidligere DN journalist Annika Hamrud, at hun følger så meget med i dansk debat, at hun ved at ord som “racist” og “populist” stort set er gået af brug på grund af slid. De er parkeret på de tømte klicheers kirkegård, idet de nu blot betyder “din dumme skid” eller “du er ikke medlem af min klub”, og sådan debatterer oplyste mennesker ikke med hinanden i Danmark, selv ikke de inderligste politiske fjender. Samfundsdebatten kræver af deltagerne, at man taler sin sag med viden og argumenter, men vi ved da godt om svensk debat, at dette ikke er noget afgørende krav – endnu. I særdeles ikke på Sveriges yderste venstrefløj, der til manges store glæde ser ud til at forbløde slemt i disse måneder. Saglighed er da heller ikke introduceret i dette stykke om Julia Caesar fra Gøteborgsposten (kommentarfunktion er klogeligt lukket), hvori det end ikke med et ord fremgår, hvilken konkret læsning Hamrud baserer sin bandbulle på. Vi vælger at se det som god reklame for en god bog.

En ny politisk rörelse har växt fram på internet. Det är en rörelse vars väsen är anonymt och som räds allt som närmar sig att ta ansvar. Ändå påverkar rörelsen den politiska dagordningen, konstaterar journalisten Annika Hamrud. Populismen breder ut sig. (Veckans makthavare: Annika Hamrud, Køn, queer og marxisme.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
44 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Et er, at muslimske piger, der måske er født i Vesteuropa og har levet hele deres liv her, kan finde på at have hemmelige kærester og gå så langt som et fysisk kærlighedsforhold. De er ret meget på den som vordende ærbare brude. Men den slags er der råd for – en ny mødom kan konstrueres på få minutter uden nævneværdigt ubehag.Noget andet er mysteriet om de forsvundne mødomme i muslimsk dominerede lande, hvor piger og kvinder er pakket ind og under opsigt døgnet rundt. Hun kan kun forlade sit hjem i følge med mandlige slægtninge, og indenfor hjemmets… Read more »

Robert
Robert
11 years ago

Jag är stolt över att det finns människor som Lars Hedegaard! Tack Lars för att du finns!

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Trusler er omtal i §266 i straffeloven: Trussel (flertal trusler). Det er ulovligt iflg. Straffelovens § 266 at fremsætte trusler. Straffelovens § 266: Den, som på en måde, der er egnet til hos nogen at fremkalde alvorlig frygt for eget eller andres liv, helbred eller velfærd, truer med at foretage en strafbar handling, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år. Bestemmelsens grundtanke er, at dén, der fremsætter trusler mod en andens liv, legeme eller helbred, må forvente en efter danske forhold forholdsvis streng straf. § 266 b. Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds… Read more »

Mackety
Mackety
11 years ago

> Mette

God bedring Mette.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Mackety

Tak, det varmer, og jeg forsøger at hænge på.

Mette
Mette
11 years ago

skærmarrangement.

Mette
Mette
11 years ago

Har du set Hojanerne, Steen. Begge indlæg. Det er, som om de fleste intet har forstået eller tør forstå. Men hodja og en håndfuld af vi andre og document har. Måske kan amerikanerne påvirke EU, men det tager tid. Har du set Naser Khader om Det Muslimske Broderskab i Kristeligt Dagblad. Nu er manden sandelig på hjemmebane og anbefaler det. Broderskabet har lært demokratiet, hævder Khader. Skam få ham! Tak for de pæne ord. Jeg har det elendigt og har nu oplevet at ligge ved siden af en araber med op til 10-15 besøgende det meste af dagen og aftenen,… Read more »

Jonny
Jonny
11 years ago

Annika Hamrud är en riktigt mysig individ, som “jobbade 21 år på DN”. På senare tid har Annika fått stå i rampljuset för att hon och sambon Elisabet Qvarford skrev den illvilliga, och lite lätt pinsamma, pamfletten “Svensk, svenskare”. Man kan väl säga att paret Hamrud/Qvarford är engagerade, men föga kunniga… Eller så beror det hela på “att deras ideologi går ut på att de har rätt”. 🙂 Om journalisterna … tittar efter kommer de att upptäcka en situation – åtminstone norr om Skåne – där de etablerade partifunktionärerna står handfallna medan ungdomar med invandrarbakgrund tar debatten. Partistrategernas råd till… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Det Muslimske Broderskab er ved at komme til magten, ser det ud til, hvilket jeg har skrevet om i flere dage og Kristeligt Dagblad også har haft en artikel om. Dette er jo pragtfuldt for Khader, der skamroser Tariq Ramadan i sine bøger. Ramadan er som bekendt barnebarn af broderskabets stifter.

Jonny
Jonny
11 years ago
Reply to  Mette

Österrikiska “Der Standard” skrev i juni förra året om något slags överenskommelse mellan Mohamed ElBaradei, vänstergrupper och det muslimska brödraskapet. Är där någon som vet mer om detta? Friedensnobelpreisträger Mohamed ElBaradei hat sich für seine Reformkampagne in Ägypten die Unterstützung der offiziell verbotenen Muslimbrüder und mehrerer linker Gruppierungen gesichert. Der neue Hoffnungsträger der Opposition und frühere Chef der Internationalen Atomenergieorganisation sagte am Dienstagabend nach einem Treffen mit Oppositionellen aus dem linken Lager in Kairo: “Nach meinen Zusammenkünften mit Bürgern und meinen Gespräche mit den Angehörigen der verschiedenen politischen Gruppen bin ich mehr denn je überzeugt, dass das ägyptische Volk bereit… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Dommen er ganske rigtigt en bekræftelse af det nederlag vi led, da den islamiske verden fik ændret indholdet af begrebet racisme.

Lars Hedegaard opfører sig som en opblæst nar,

Kimpo
11 years ago
Reply to  Mette

Hov hov, Mette. Tonen! 🙂

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Kimpo

kimpo. Jeg har indenfor det sidste døgn været i livsfare, er netop blevet udskrevet og gider ikke spille med på det skuespil. Faktum er, at jeg synes tusindfold bedre om den hæderlige Langballe, og at vi blot har fået bekræftet det værste. Siden jeg skrev her, har jeg fået tid at kigge lidt i dagen avis, og lederen er også syrlig. Vi har fået at vide, at vi indtil videre kan tale frit i vore egne hjem, skriver lederskribenten. Det er Hedegaards “triumf”, at han fik dom for det, og at han formidler sig selv som den store sejrherre overfor… Read more »

Kimpo
11 years ago
Reply to  Mette

Rigtig god bedring Mette. Kom dig nu hurtigt, for jeg elsker at have nogen at skændes med 🙂

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  Mette

Bloggen ville ikke være den samme uden dig. Rigtig god bedring.

Jonny
Jonny
11 years ago

Precis som i Sverige, och alla andra “vita länder”, kan (icke-europeiska) invandrare i Danmark säga i princip vad som helst utan att behöva oroa sig för några påföljder. Inte bara “danskerluder” och “danskersvin”, utan även explicit hudfärgsmarkerande saker som “dit hvide svin” eller “din lede hvide luder” kan de häva ur sig. Att invandrarna står över den s.k. hetslagstiftningen visar att denna i praktiken endast är till för att hålla ursprungsbefolkningen på mattan. Skolebørn på Nørrebro er af muslimske børn blevet truet til at tage guldkorsene af deres halskæde. Udtryk som dansker-svin, hvide luder, jøde-abe og svinekødsæder hører til de… Read more »

Prudentius
11 years ago

“Alle danskere er ludere. Store og små”

Udover den herligt betændte sex i islamisk kultur, er der et til udsagn der værd at bide mærke i:

“De går med somaliere og alt muligt for 100 kr.”

Med andre ord danskerne er nogle BILLIGE ludere, der endda er faldet så dybt at de går med somaliere og alt muligt.

Er det her den velkendte arabiske racisme (Der har trukket sine blodige spor hen over f. eks. Sudan) der kommer til udtryk?

266b, må på vingerne.

Jonny
Jonny
11 years ago
Reply to  Prudentius

Ingen myndighet vill ta i saken med rasism mellan invandrargrupper. Hur skulle det se ut? Det går icke för sig att vita svin blandar sig i andras affärer. “Alle danskere er ludere. Store og små”. Ja, och de får “den” för första gången redan som 10-åringar… Familie og især venner til de fire unge indvandrere, som i går blev idømt fængselsstraffe for at have voldtaget en kun 13-årig pige fra Odense lige efter midnat 1. april, var mødt talstærkt op ved domhuset, hvor politi med hjelme og skjolde i mandskabsvognen overvågede situationen. Kun de nærmeste blev lukket ind til domsafsigelsen,… Read more »

Victor
Victor
11 years ago

I tyske ARDs “Tagesthemen” her til aften interviewer de Hamad ‘Abd-al-Samad – han er i Cairo. Han ser det som sker i Egypten nu som en bekræftelse på sin tese om, at den islamiske verden er ved vejs ende og at en modernisering kan begynde.

Se det.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  steen

Ja, hvad er de realistiske udsigter i Egypten nu? Mange mener tilsyneladende, at demokrati i moderne, vestlig udgave er den naturlige tilstand for alle samfund til alle tider. Når samfund så alligevel ikke er demokratiske, må det være fordi nogen undertrykker folket. Og hvis man bare kan fjerne disse ”nogen”, bliver landet demokratisk, groft sagt. Jeg tror, forholdet er mere kompliceret – og næsten materialistisk. Den politiske magt i et land bestemmes af de underliggende økonomiske, militære og organisatoriske magtforhold. I Vesten lå i gamle dage denne basale magt hos storbønder og herremænd, og der var adelsvælde. Senere, da våbenteknologi… Read more »

li
li
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Desværre tror jeg det går Ægypten som Iran, der er for mange dumme underkastet muhammedaner, så de ender som kalifatet Iran med sharia og hele molevitten af islams tåbeligheder. Endnu en muhammedaner stat opstår. Men så er idioter som carsten jensen glad, for så er der barbarisk orden i landet! det skal vi ikke blande os i, men klappe i vores rene hænder over, at muhammed barbarene nu offentligt slagter vantro og naive socialister ligesom Iran faldt i muhammedaner idiotien underkastelsen i 1979. Jeg vil æde islamisten pædofet tilbederen wanvid pedersens nyttårshat på, at det desværre ender med at Ægypten… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

Stort til lykke til Lars Hedegaard. Men det er stadig helt uholdbart, at man overhovedet kan blive anklaget for at fremføre en politisk ytring, blot nogen siger, at de føler sig forhånet. §266 b er en skændsel, den bør slettes, og det vil blive fremført ved det kommende folketingsvalg.

Menig 442
Menig 442
11 years ago

Ak ja, Bjovulf. Politikens tegner skal ikke nyde noget af, at indsætte profetens følgesvende i sin satire Det reducerer i virkeligheden det sjove til en gang historieforfalskning.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Menig 442

Ja, ok – men trods alt meget sjovt tænkt alligevel efter min ringe mening 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Sjov satiretegning i Politiken ang. situationen i Ægypten 😀

http://politiken.dk/debat/dagenstegning/ECE1181053/ved-nilens-vande/

Komponisten af det geniale James Bond-tema John Barry døde i dag.
Men denne kendingsmelodi fra hans hånd til TV-serien The Persuaders
( De Uheldige Helte aka “Snobbar som jobbar” for vore svenske læsere 😀 )
er lige så genial:

http://www.youtube.com/watch?v=t99QQIXez4M

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Danmark topper i demokrati-test 😀 Ha, så kan venstrefløjen heller ikke længere komme med det argument om, at demokratiet på det nærmeste er ophævet i DK – bare fordi de ikke har været ved magten i 10 år. http://www.b.dk/globalt/danmark-topper-i-demokrati-test Schweiziske og tyske forskere har undersøgt 30 demokratier. Danmark er mere demokratisk end bl.a. Schweiz, Sverige og USA, hedder det. Af Michael Kuttner 31. januar 2011, 15:42 BERLIN: Danmark er det mest demokratiske land i Vesteuropa, skriver det tyske nyhedsmagasin Der Spiegel i sin seneste udgave. I en undersøgelse, foretaget af Zürich Universitet og et forskningscenter i Berlin, topper Danmark også… Read more »

Hans Lundqvist
Hans Lundqvist
11 years ago

@Bjovulf, der er vel ganske alm muslimer. Det med Islamisme er et politisk begreb skabt for, at vi skal tro der er forskel.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Hans Lundqvist

Nå, ja – på den måde – jeg mente nu “aktivt udøvende islamister”, ikke alle de
jævne skabsislamister, som vore naive politikere foretrækker at tro er moderate
og fredelige muslimer, fordi sandheden simpelthen er for bitter en pille at sluge
for dem.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Israel frygter radikalt styre i Egypten

http://www.bt.dk/udland/israel-frygter-radikalt-styre-i-egypten

Israel ser med bekymring på udviklingen i Egypten og frygter, at landet får et radikalt styre som det i Iran.

Israels premierminister, Benjamin Netanyahu, siger, at han følger udviklingen i Egypten med “årvågenhed og bekymring”.

Netanyahu siger, at han frygter, at Egypten ender med et radikalt islamisk regime som det i Iran.

….

—————————————————————————-

Tja, mon ikke Israel har fingeren lidt mere på pulsen
end vore lallebegejstrede, hjemlige PK-tosser, der
ghm. tror, at Ægypten er et velfungerende, sekulært
demokrati om 3 måneder? 😀

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Ha, jeg hørte lige Irving Jensen – “expert” i Mellemøsten (?!?!) – udtale
på TV2-News, at “Det Muslimske Broderskab IKKE er islamister” !!!!

Hvem fanden er så? 😉

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Ha Ha, ja og Hitler var en sort jøde fra Grønland

ak ja, ak ja,,,,,,,,,,

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Nå ja – som gammel marxist er UNDPs arabiens-rapporter – LÆS dem, hvis I ikke allerede har gjort det – blevet ved med at køre rundt i mit baghoved de seneste uger. Helt klart er de objektive betingelser for en demokratisering elendige. Selv om Mubarak flyve ud i nat, vil universiteterne stadig uddanne tusinder af graduates uden skills, kvinder vil stadig være undertrykt, børnedødeligheden stadig være enorm, imamerne stadig fungere som en bremse for en teknisk-videnskabelig udvikling, den demografiske pyramide stadig være hårrejsende, der vil stadig ikke blive oversat ret mange bøger til arabisk etc etc. Og der findes ikke… Read more »

Prudentius
11 years ago

Uendeligt godt svar fra Hedegaard til Khader! Den stakkels Khader der altid roder sig ud i problemer når han skal forsvare vestlig kultur hos sine muslimske brødre, eller dække over muslimsk kultur ved de danske kakkelborde! Av, av, av, den gør ondt igen og igen og igen…At han stadig står på benene er ret utroligt, men han har da også betalt dyrt med sin troværdighed. Der er noget der kunne tyde på; at nu hvor multikulturalisterne har drevet landet ud i permanente og uløselige problemer, må befolkningen, der er hjælpeløst fanget i eksperimentet, efterhånden gerne udtale sig igen, måske ihvertfald,… Read more »

En mand
En mand
11 years ago

Betingelserne for frifindelsen er overhoved ikke gode, han er frikendt fordi han ikke vidste at hans udtalelser ville blive offentliggjort, det må jo så betyde at han ville være dømt for racisme såfremt han bevidst havde offentliggjort denne eller lignende udtagelser.
Dette er ikke en sejer for ytringsfrihed men et nederlag.

PK
PK
11 years ago

Godt for Lars Hedegaad og for debatten i vores del af verden.
Må den sunde fornuft få lov til at komme mere frem…..

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
11 years ago

Slaget skal ikke stå ved domstolene. En tilfældig byretsdommer vil jo ikke forkaste selve loven som grundlovsstridig, hvad den helt klart er. Det slag skal stå i Folketinget.

Universalgeni
11 years ago
Universalgeni
11 years ago

Helt vildt godt Lars Hedegaard-interview fra i dag! Og Russia Today viser muhammedtegningerne. Hurra!

http://www.youtube.com/watch?v=y4aX3afcFCw

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

ET STORT TILLYKKE til Lars Hedegaard.

Mvh. Allan Hansen.

anonym
anonym
11 years ago

Fra domstol.dk: “Uanset, at de i anklageskriftet angivne udtalelser ikke er fremsat i sammenhæng, således som det fremgår af tiltalen, kan det lægges til grund, at tiltalte under interviewet, der foregik på engelsk, bl.a. har udtalt, at når en muslimsk mand voldtager en kvinde, er det hans ret at gøre det, at de voldtager deres egne børn, og at piger i muslimske familier bliver voldtaget af deres onkler, deres fætre eller deres far. Retten finder, at disse udtalelser er forhånende og nedværdigende over for den befolkningsgruppe, som udtalelserne vedrører, og således er omfattet af straffelovens § 266 b, stk. 1.… Read more »

44
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x