2
feb
Seneste opdatering: 2/2-11 kl. 2019
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

2 februar, Mariæ renselsesdag, dagen, hvor det markeres at halvdelen af vinteren er gået.

Dansk pige imamviet og terroriseret

Truet, slået og forfulgt: Selv om hun aldrig vil have noget at gøre med sin mand igen, kan danske M. ikke opnå skilsmisse efter sin islamiske vielse.

Hun var blevet lovet et stort bryllup med mange gæster. I stedet mødte hendes forlovede op til vielsen uvasket og ubarberet. Hun vidste, at han var hende utro. Under tørklædet følte bruden sig lige så beskidt som det arbejdstøj, gommen havde taget på fra bunken af vasketøj. Selve vielsen foregik i en moské i København. Hun blev bedt om at gentage nogle ord på arabisk, som hun ikke forstod. Hun fik en guldring og en koran af mandens familie. Og så var hun gift ved islamisk lov. Da var hun netop fyldt 17 år, og hendes etnisk danske forældre var modstandere af brylluppet.
Syv år senere er M. alenemor med deres fælles barn. Hun er stadig islamisk viet, for manden, hun nu har skjult sig for i flere år, nægter at lade sig skille.
»Han slipper mig aldrig. Og jeg har som kone ikke selv retten til at blive skilt. Det er ham, der har det. Hvis det ikke passer ham, så kan jeg ikke gøre noget som helst,« siger M.I begyndelsen kunne de ikke få nok af hinanden. Efter længere tids uoverensstemmelser i familien flyttede M. hjem til kæresten. I hans lille hybel blev den 15-årige pige behandlet som en prinsesse. Hverdagen var fyldt med overraskelser, små gaver og middage på dyre restauranter.Men rundt omkring parret begyndte kærestens palæstinensiske familie snart at røre på sig. Folk snakkede, sagde de. Lige så stille begyndte forældrene at stille krav. Berlingske Tidende: »Han slipper mig aldrig« (Hege Storhaug: Når skal jentene lære?)

UK “et af de mest udemokratiske lande i Europa” (Danmark nr. 1)

Snaphanen bringer jævnligt historier om den bizarre, herhjemme ret ubeskrevne mentalitet der hersker i Storbritannien, så på den baggrund kommer denne undersøgelses resultat ikke som en overraskelse. Nu afhænger rankeringen selvfølgelig i sig selv af hvilke parametre der lægges til grund for demokratisk niveau, og det er da også muligt at forestille sig helt andre resultater hvis politiserende forskere havde valgt andre kriterier, men det er da værd at bemærke den helt afgørende kontrast her:

Danmark, udskældt og udskammet som fremmedfjendsk, selvtilstrækkeligt og snæversynet bliver altså nr. 1, mens Storbritannien må se sig ydmyget på en 26. plads. Storbritannien, landet hvor tolerance og mangfoldighed doceres i matematiktimerne; hvor flådefartøjer har kapeller for praktiserende okkultister; hvor et par hundrede tusinde småbørn får et racismestempel der følger dem livet igennem hvis de siger ord som “blackie”; hvor en 14-årig skolepige arresteres i klasselokalet for “racisme” fordi hun nægtede at lave gruppearbejde med klassekammerater der … ikke talte engelsk; hvor politiet prøver at bremse en dokumentarfilm om “grooming” med henvisning til “community relations”; hvor en illegal indvandrer der havde kørt et barn ihjel ikke kan udvises med henvisning til hans menneskerettigheder; hvor indvandrere på bistand tildeles millionærboliger; hvor en skolelærer der havde taget et par elever med ud at kælke uden at udfylde de nødvendige “health and safety”-papirer var tæt på at miste sit arbejde …

Al denne rødgardistiske nidkærhed i jagten på det risikofrie og ultra-egale samfund til ingen verdens nytte, slået stort af et land som nogle hævder er verdens spedalske paria for sin åbenhed i debatten og afslappede holdning til regelrytteri. Det er da ret godt gået (LFPC).

Britain may have the Mother of Parliaments, but in a new study on democracy in 30 countries it is close to the bottom of the table which is headed by Denmark.

Germany is more democratic than France, Britain and even Switzerland, according to the study by the University of Zurich and the government-funded Social Science Research Centre in Berlin. […]

The study concludes that despite having the ‘Mother of Parliaments’, the British system has some ‘significant flaws’.

It says: ‘The problems lie mainly in three key areas: majority representation in parliament, which creates distortion between votes and actual seats in parliament, a media that is skewed by private-sector interests, and declining trust in the police.’

Project leader Wolfgang Merkel of the German research team told news magazine Der Spiegel: ‘It was designed to go deeper than whether a country holds free and fair elections, but not to go deep into individual governmental policies.’ […]

The barometer‘measured nine quality indicators: the protection of personal freedom from infringements by third parties, especially the state; the rule of law; an active citizenship; transparency; participation; representation; political competition; a system of checks and balances; and the ability to implement democratic decisions. […] Britain is ‘one of most undemocratic countries in Europe’(Tyske og schweizistiske forskere udnævner Danmark til Europas bedst fungerende demokrati, foran lande som Norge, Sverige, Finland og Schweiz.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
.
.
11 years ago

Fantastisk dejligt billede, Steen.

Kristian L
Kristian L
11 years ago

Det er en stor ærer at blive udnævnt som det mest udemokratiske land i Europa af intet mindre end Institut für Sozialforschung´s propaganda kontor i Berlin .

Så ved man med sikkerhed at nymarxisterne ser gamle Danmark som et alvorligt problem , og det er da super dejligt .

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Kristian L

Undskyld, Kristian, men jeg kommer desværre til at dryppe lidt malurt bægeret. Vi er altså blevet peget ud som det mest velfungerende demokrati. Så enten må vi oppe os – eller også må vi gøre en dyd af nødvendigheden, og glæde os over, at vi er i stand til at opnå den anerkendelse, trods – og forhåbentlig: på grund af – vores forholdsvis fri debat og tone. Det er ikke let at overskue et samfund, som det tyske, men … er der mon i den del af verden en spirende tendens til at forstå, at en bredspektret debat med alle… Read more »

Bent Nielsen
Bent Nielsen
11 years ago

Gad vide hvad der ville ske hvis vore danske præster gjorde ligesådan – – –
Noget i retning af Muhammed-krisen?

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Skulle den viende imam mon ikke være vidende om, at der her i landet gælder andre regler for vielser end de, som han som imam arbejder ud fra ?

Ellers ville der jo ikke være grund til, at ægteskaber indgåes både efter danske som islamiske regler.

Jeg vil påstå at det VED han godt !

Han skal stilles til ansvar, straffes behørigt og returneres til oprindelseslandet.

Sådan en kar´l vil vi ikke have her i landet.

Elefanten
Elefanten
11 years ago

En muslimsk ægteskabskontrakt ser nogenlunde sådan ud:

Den 15-årige Hilda modtager 12.000 kr., og hun skal derefter stå seksuelt til rådighed for den liderlige hr. Olsen.
Jeg mener, at de falske imamvielser er tilskyndelse til prostitution, og det er ulovligt, hvis pigen ikke har nået myndighedsalderen.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Teenagebrude sender styrelse i tænkeboks http://www.b.dk/nationalt/teenagebrude-sender-styrelse-i-taenkeboks 1. februar 2011, 23:30 Hidtil har myndighederne set gennem fingre med uregistrerede teenagevielser uden samtykke fra forældrene. Nu genovervejer Familiestyrelsen. Af Eva Jung og Morten Frich En muslimsk vielse af en 15-årig dansk pige til en voksen koranlærer uden samtykke fra pigens forældre får den politiske fordømmelse til at hagle ned over moskéen på Vibevej i Københavns Nordvestkvarter. Samtidig er Familiestyrelsen under Justitsministeriet gået i tænkeboks: Måske – kun måske – vil styrelsen foretage et direkte tilsyn rettet mod moskéen, hvor en imam i sommeren 2010 viede den 15-årige pige islamisk uden forældrenes samtykke.… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Berlingskes serie om teenagebrude i DK

http://www.b.dk/tagged/teenagebrude

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Det er altså ikke “kun” DFs Søren Espersen, der er bekymret – en rigtig ekspert ser også med nervøst blik på udviklingen i Egypten, belært af de meget bitre og uhyggelige erfaringer fra revolutionen i hans hjemlige Iran i 1979, og hvad derpå fulgte, da Khomeiny og hans fanatiske islamister for alvor overtog showet. http://jp.dk/udland/mideast/article2326319.ece Ekspert frygter Muslimsk Broderskab Af ANNE SOFIE NIELSEN BITSCH Offentliggjort 02.02.11 kl. 14:25 Det Muslimske Broderskab får mere magt i Egypten. Resultatet kan blive katastrofalt. Urolighederne i Egypten skaber usikkerhed om landets fremtid. Professor Mehdi Mozaffari fra Institut for Statskundskab ved Aarhus Universitet forudsiger to… Read more »

Elefanten
Elefanten
11 years ago

Imam Abdul Wahid Pedersen blev spurgt, om han ikke kunne indstifte en islamisk skilsmisse.
Hans svar var, at det var han ikke uddannet til. Det er da godt, at han kan så meget andet.
Den 17-årige er offer for den systematiske misinformation om, at det er ganske problemløst at modtage religiøse fanatikere fra fjerne lande og kulturer.

Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  steen

Jeg er enig, Steen. De piger, der bliver ofre for denne trafik, tilhører jo socialgruppe 5 evt. 4. Ingen uddannelse eller almen viden, ofte fra brudte hjem, kontanthjælp eller førtidspension. Typisk er der i disse historier ingen dansk familie, der kan gribe effektivt ind. Ressourcesvaghed. Det ses jo også i dyreriget, at sjakalerne angriber bytteflokkens svageste dyr. Så jo, jeg har også ondt af disse piger, selvom deres liv nok var blevet svært uden de her katastrofer. Jeg (og DF) mener også, at udlændingen i sager som denne bør udvises. Men det mener Venstre og Konservative ikke, Mette kan evt.… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  steen

Jeg tror ikke, der er nogen særlig mening i medlidenhed med hende. Men man kan føle en indignation over, at mennesker, der nyder en selvbeskrivelse som “gode” og “anstændige” både ser gennem fingre med og stundom ligefrem faciliterer den forhutling, der muliggør denne slags arrangementer. Skulle pigen være helt uvidende ? Så skulle “tyskerpigerne” også være det. Det er et udtryk for elendighed, men medynk nytter ikke. Vrede nytter. Og pigen må gerne se, at man er vred. Også over det hun har indladt sig på. Dét kan hun have gavn af på en meget mere konstruktiv måde. Hun har… Read more »

Benjamin
Benjamin
11 years ago
Reply to  Morten - - -

+1 Morten!

Santor
Santor
11 years ago

Enig med Morten. Der er ikke noget at have ondt af.

Når det så er sagt, så er der det besynderlige at både pigen og alle andre tilsyneladende lægger vægt på et “islamisk bryllup” ! Hvad rager deres okkulte ceremonier os ? Såvidt jeg ved, kan man i Danmark ikke blive gift når man kun er 17 år gammel medmindre både forældrene og staten er indover. Så i følge Dansk lov er kan jeg ikke se at hun er gift.

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

Er det nu ikke l i d t for meget forlangt, at vi skal have ondt af hende. Det hun har gjort, er mildest talt heller ikke særligt elskværdigt. Hun ved jo meget godt, hvordan de menneskeer ser på os. Men det ville hun rent faktisk skide på. Eller, hvad der heller ikke er usandsynligt: Det var med til at få hende til at føle sig som en … prinsesse.

Nej, hun er ikke sød og stakkels. Og hendes forældre ej heller.

– – –

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x