14
feb
Seneste opdatering: 15/7-14 kl. 1535
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sendt på Channel Four mandag aften, en rystende opvisning i afstumpet vold mod børn, udenadslære af koranen på arabisk og hjernevaskende had til “kuffar” (stærkt nedsættende for “vantro”). Allerede nu får David Cameron en chance til at vise, at hans tale for nylig er andet end mundsvejr. 600 af Englands 1400 moskéer er af Deobandi-sekten, selvom de næppe alle er så slemme som disse, der i frisindets og tolerancens navn givetvis uddanner fremtidens psykiatriske patienter og hellige borgerkrigere. Endnu en dokumentar fra Channel 4, som DR end ikke kommer til at omtale af navn. Hele programmet er i denne ene You Tube, skift afsnit på pil i siden, hvis den ikke skifter selv.

A man has been arrested in connection with alleged incidents of assault at a mosque in Keighley. Police said it followed the release of secret footage filmed at the Markazi Jamia Mosque, due to be aired on the Channel 4 Dispatches programme tonight.The footage from the programme includes children apparently being hit by a teacher.Police said the man had been bailed and they were “receiving co-operation from the Keighley Muslim Association”. Some of the programme also features footage of a school in Birmingham. It was viewed by detectives after some of the footage was posted on the internet.Man arrested over Keighley ‘mosque assault’ footage, Man arrested over alleged incidents of assault at a Keighley mosque. Birmingham school claims Dispatches documentary ‘distorted truth completely’ by using undercover footage. Dispatches ‘Lessons in Hatred and Violence’: A Review,

“For sent, for sent”

Det er jo en vemodig revy-vise med Stig Lommer, som enkelte måske husker. Den handler blandt andet om tabt potens, og det er jo aktuelt svensk socialdemokrati om noget, som det ikke er muligt at føle vemod over.
SAP har barslet med en kriserapport – Socialdemokraternas kriskommission klar med vad som brister hos S. Helt i krisens navn er en af kommisionen to talsmænd den tidligere SSU formand Ardalan Shekarabi, der trods sin unge alder allerede har været involveret i flere højt profilerede skandaler og svindelnumre, altså en rigtig præmieintegreret sosse- iraner, må man sige. Støtten til partiet er lavere end ved valget og lavere end nogensinde. Bondelogik ville have sagt, at de bare kunne kigge over Sundet i 2001 og se hvad der ville ske, eller til Norge 2001 og navnlig 2005, men da har man glemt at regne med den svenske psykologi, der tilsiger at man er noget særligt, ikke mindst når man er både sosse og svensk. De kunne kun lære det på den hårde måde. (se grafik til venstre, NB !- S er dog på 25.6 % i dag.)
Den virkelige revolution ved valget sidste år, var ikke at Sverigedemokraterna kom ind i Riksdagen med sølle 5.7 % – de har nu fra 8.5 til 10.4 %.  Den var, at at de nu ikke længere kunne hindres adgang til medierne, hvad der bedre forklarer den bratte stigning, vi ser nu og vil komme til at se i de nærmeste år. Censuren blev så småt hævet inden valget, da selv journalister jo kunne se hvor det bar hen, og nu har vi næsten alle glemt hvor massiv den var: SD kunne ikke skrive kronikker, skrive læserbreve, de havde ikke adgang til radio og TV for bare få år siden, kun internettet var en åben vej for dem. Det var deres murbrækker, ligesom det har været egypteres, burmesere og iraneres, selvom der sammenligningsvis var en mindre tyk mur at brække igennem. Princippet var det samme, hvis man ikke havde overværet det, ville man tro det var løgn. Nu kan man så ikke længere lægge demokratiet hindringer i vejen, og derfor vil naturen gå sin gang. Den svenske venstrefløj ligner en knock-out, og Reinfeldts hovedpine i 2014 valget bliver ikke et revitaliseret socialdemokrati, det bliver Sverigedemokraterna. Hvad han vil gøre for at forhindre at de fordobles eller tredobles, ligger stadig hen i mørke.
Det danske socialdemokati mistede en historisk mulighed, det svenske gjorde, vil Reinfeldt også gøre det ? Det kan slet ikke udelukkes, hans hidtidige Fingerspitzengefühl taget i betragtning. I så fald kan Sverige opleve et “jordskredsvalg” i 2014, det var vel også på høje tid i Europas mest begivenhedsløse parlament.(scroll lidt)

Elisabeth Sabaditsch-Wolff interviewet på Russia Today

Live Blogging fra Wien idag: Elisabeth’s Trial, 3rd Session. Som Hodja skriver:
“For 30 år siden sendte “Radio Free Europe” til USSR. I vore dage sender “Russia Today” til EUSSR.”

Final report, 5:43am EST:

On the count of “incitement to hatred”: Not guilty.

On the count of “denigration of religious beliefs of a legally recognized religion”: Guilty.

The judgment against the defendant is a €480 fine.

The judge second-guessed the Koran by saying Aisha was 18. She evidently noted that Aisha was 18 years old when Mohammed died, which is factual. The implication is that because he did not divorce her after she became above legal age, he was not a pedophile.

She says it’s not pedophilia, because Mohammed had no exclusive desire for underage girls; he wanted any female he could get his hands on.

By implication, the child marriages so prevalent in hardcore Islamic countries cannot be legally categorized as “pedophilia” either.

Elisabeth said: “This is a sad day for my daughter and all girls.”

Convicted for speaking out against sex with minors. How’s that?

Because she insisted that sex with minors is pedophilia, she is guilty of denigrating religious teachings. Well, that tells us all we need to know about Islam, doesn’t it? The Trial of Elisabeth Sabaditsch-Wolff, Day 3

“I am Spartacus”-tilkendegivelser er i dagens klima også relevante over landegrænser. Jeg, LFPC, hvis borgerlige identitet myndighederne nemt kan opspore, erklærer hermed: Muhammed var pædofil, fordi han kneppede Aisha da hun var ni år. Jeg siger dette fuldt forsætligt som krænkelse af 266 b i propagandistisk øjemed, med henblik på udbredelse til et større publikum. Kom og tag mig, statsadvokat. Men det gør du ikke, fordi du har en rigtig skidt sag (LFPC).

“Sarkozy can easily trigger massive Muslim riots in the country”

Russisk TV s blik på Europa har længe været blandt de interessanteste. Russiske politologers er også. Hvem havde troet man skulle komme til at citere Pravda ?

“As for the possible reaction on the part of the immigrants – there is nothing one can do about it. Muslims only understand the language of force, it’s a part of their mentality,” Chudinova concluded

Another European leader announced the failure of multicultural policies. French President Nicolas Sarkozy cracked down on Muslim individuals praying in the streets of Paris and other cities of France.

“The truth is that in all our democracies, we have been too concerned with the identity of the person who arrives and not enough with the identity of the country that takes that person in. Times have changed, and I understand that this could be found shocking. So it must stop. If you come to France, you accept to melt into one community which is the national community. If you can’t accept that, you can’t be welcome in France,” Sarkozy said.

“Our Muslim compatriots must be able to live and practice their religion, like anyone else. In France we don’t want people to pray in an ostentatious manner in the street. Prayer offends no one but we do not want . . . aggressive religious proselytising,” he stated.

Sarkozy is not the first European leader, who speaks so openly about the failure of the politics of Muslims’ integration in Europe. German Chancellor Angela Merkel shared a similar point of view last autumn. British Prime Minister virtually reiterated Merkel’s views last week. Now it is time for the president of Europe’s third largest country – France – to take the floor.
Until recently, such harsh statements about the French Muslims could be heard from the leaders of the far-right National Front only – Jean-Marie Le Pen and his daughter, Marine Le Pen. She particularly said that the sight of Muslim people praying in the streets reminded her of the time of Hitler’s occupation of France in 1940-1944. There are nearly 20 places in the country, she added, where the Muslims can block streets for prayers.

The Muslim issue in France is probably more serious than in any other country of Western Europe. The number of Muslims living in France is estimated from two to seven million people. This is the largest Muslim community in the Old World. Immigrants from Algeria, Tunisia, Morocco are especially plentiful in the country. [..]

Many French Muslims do not want to work – they prefer to be on welfare instead. Native French have to pay more and more taxes to maintain the growing number of immigrants. The level of criminality among Muslim immigrants is considerably higher in comparison with that among the native French. To crown it all, a number of mosques promote Jihad and urge others to support terrorists in the Caucasus, in Iraq, Afghanistan and other hotspots. Terrorists used to conduct subversive activities in Paris and other cities for years. However, the most recent terrorist attack in the French capital took place in 1995, when nine were killed and tens of others were injured in a subway explosion.

Will France and other countries of the previously tolerant Europe have to take extreme measures to make Muslims obey the national laws?

Scientist of politics Geidar Jemal told Pravda.Ru that Sarkozy had become a third European leader to have announced a failure of multiculturalism in Europe.

“He came third after Merkel and Cameron. I believe that his statements are related to a political struggle inside the European Union, rather than to Muslims themselves. The standoff between the rightist forces and liberals has been particularly intense in the European Union recently, and the Muslim issue in this struggle is secondary.

“As for the possible reaction to Sarkozy’s statements, one may predict that they will do what their will and conscience tell them to do. Sarkozy can easily trigger massive Muslim riots in the country. Leftist forces may join Muslims in the protests. The financial crisis is not over, and one can expect many people taking to the street and joining Muslims in their protests. Sarkozy should think twice before he puts any pressure on Muslims – he is likely to commit political suicide otherwise,” the expert said.

Elena Chudinova, the author of the controversial novel “The Mosque of Notre Dame de Paris,” shares Sarkozy’s views on the issue. Multiculturalism, Chudinova believes, can be extremely dangerous to all European countries.

“One can witness the rush of Middle Ages in the 21st century, and Europe is being aware of that. As for Sarkozy, he at first cracked down on gypsies, who create a lot less problems than Muslims do. The political climate in Europe has been changing speedily lately. At the end of December, I took part in the international conference in Paris against the islamization of our countries. About one thousand people took part in the discussion, and 230,000 followed it on the Internet. Millions of people of other cultures inundate France and other countries of Europe and they do not want to accept European traditions and culture. The French, the Germans and the British begin to realize that they are in trouble, but they demonstrate their readiness to improve the situation.

“As for the possible reaction on the part of the immigrants – there is nothing one can do about it. Muslims only understand the language of force, it’s a part of their mentality,” Chudinova concluded.

Pravda English: France’s Sarkozy to trigger global Muslim riots?

Download “La mosquée Notre-Dame de Paris : Année 2048” her eller her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders B
Anders B
7 years ago

Værst af alt: DR2 sender d.d (15. juli 2014 kl. 13:00-13:45) udesendelsen “dispatches a lesson in hate and violence” som viser koran skolernes (muslimernes) hjernevask af deres børn/elever til at hade ” de vantro” (hvis religion rent faktisk strækker sig tusind år længere tilbage end deres), som drikker pisset fra køerne – DR2 har dog allerede forhindret os borgere i at downloade/uploade indslaget. Skandaløst og næsten CIA agtigt at DR og TV2 bevidst skjuler sandheden for os og for “kvæget”, som hjernedødt og apatisk bare følger strømmen fra den gale retning, lol.. Kære vennner og landsmænd og fæller, jeg håber… Read more »

Anders B
Anders B
7 years ago
Reply to  Anders B

Ville meget gerne have uploadet dokumentet på min Facebook side (fra DR2) til debat. Men udsendelsen er umiddelbart ikke til at finde på DR´s hjemmeside blev sendt på DR2 en tirsdag (i industriferien) kl. 13. Ikke på DR1 kl. 20. Bor selv I NV. Her er en del koranskoler. Finder det ekstremt foruroligende at de vil være flere end os om relativt få år. Surt for dine og mine børne- og oldebørn.. Medierne har lagt låg på sandheden apropos hvad der rent faktisk foregår i vores smafund alt for længe. Udsendelsen jeg referer til ville unægtelig skabe kæmpe tumult, hvis… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

MUJ om Frankrig , Pryce-jones & Nidra Poller mm.: “Frankrig, en tragedie” http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2011/02/15/frankrig-en-tragedie/ Frankrig, en tragedie Dato: d. 15.02.11, 01:45 Af: Morten Uhrskov Jensen Emner: 76 kommentarer Hovmod står for fald. Frankrig begik hybris, og nu rammer nemesis Europas engang stærkeste magt for fuld kraft. Den franske elite troede, den kunne gå på vandet. Den franske elite bildte sig ind, at den kunne kontrollere den arabiske verden, sådan som David Pryce-Jones har påvist det i sin bog Betrayal: France, the Arabs, and the Jews. Den amerikanske journalist Nidra Poller, der har boet i Paris siden 1972, har netop skrevet en… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

A propos somaliske pirater 😀

http://jp.dk/opinion/tegning/article2339850.ece

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Er d. fhv. Erling Olsen mon konverteret til islam? 😀 Ellers er det da svært at forstå, at man kan være så lallebegejstret for disse barbariske islamiske tiltag … http://politiken.dk/debat/kroniker/ECE1196150/islamiske-banker-vinder-frem/ Islamiske banker vinder frem Islamiske banker er kommet bedre gennem finanskrisen end konventionelle banker. Vi kan lære af deres tænkning. [ Øh, nå ??! – måske fordi de ikke låner så mange penge ud og slet til risikable ting? Eller kræver høje gebyrer og delvis medejerskab i stedet? ] AF Erling Olsen fakta Erling Olsen er professor, dr.polit., fhv. folketingsformand og minister. I de senere år har de islamiske banker… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Og Politiken kan naturligvis slet ikke få armene ned i ren ekstase over udsigten til at blive domineret af muslimernes glade sharia-vanvid – en totalt ukritisk jubel-artikel ]

http://politiken.dk/udland/ECE983218/vestlige-firmaer-retter-ind-efter-sharia/ [ NB Artikel fra sidste år! ]

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
10 years ago

SD kommer att äta upp socialdemokraterna, åtminstone den väljarkår som inte är bidragstagande invandrare. Socialdemokraternas stöd bland de arbetande är mycket lägre än i väljarkåren som helhet. Och när alla ålderpensionärer i Norrland, som traditionellt röstat på socialdemokraterna inte finns längre, finns inte heller socialdemokraterna som ett stort parti. Möjligen blir man ett parti för muslimska invandrare.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Hvad der foregår i de islamiske skoler er ingen nyhed.

Heller ikke at skolernes ledere/lærere lyver om dette, når de bliver spurgt.

Islam er notorisk voldelig – og at de muslimske børn udsættes for vold og lære hvordan man begår vold er vel en del af “uddannelsen” til at blive en god muslim.

Intet under vi også støder på volden fra muslimsk side i hverdagen ude i samfundet.

Desværre er volden altså en integreret del af islam .

Uden vold, ingen islam.

Erling
Erling
10 years ago

God video. Journalisten lyder som skurkinden i en gammel James Bond-film. Hun måtte godt pumpe mig for statshemmeligheder.

ThorG
ThorG
10 years ago
Reply to  Erling

Ha ha – Jeg ville også trække den så lang tid som muligt, før jeg talte 🙂
Over-revseren i video 3 får nok svært ved at få sin indavlede eksistens til at virke andre steder end i koranskolen….
Det kan godt være, der endnu ikke er mange af den slags skoler i DK – men så er det godt, der er noget, der hedder genopdragelsesrejser!

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  ThorG

Det er jo, hvad der sker, når mor og far er fætter (!) og kusine
27 generationer tilbage – mindst 😀

Erling
Erling
10 years ago
Reply to  Erling

Jeg tænkte nu på RT’s Wien-korrespondent. Jeg noterer mig nu, at kameraet faktisk fokuserer på hende 1:24, og hun lever fint op til sin accent.

Men Dispatches-damen måtte da godt lege med, jeg er da ikke racist!

ramses-2
ramses-2
10 years ago

Når man ser udsendelsen fra Channel Four, bekræftes man blot i, alle normale mennesker godt vidste i forvejen. Idioterne i Københavns Kommune ved det åbenbart ikke. Det undrer så ingen, da de jo er venstreorienterede. En tanke : Kunne disse, mindre begavede politikere da ikke TVINGES til at sen denne video ?? Helst INDEN landet overplastres med muslim-kaserner.
Skal vi allesammen herinde gætte på, hvorfor vi ALDRIG får set denne video på en dansk TV-kanal ???

GODT GÆTTET

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  ramses-2

Ja, vore folketingspolitikere, “eksperter” og “intellektuelle” samt lokalpolitikere, der bare giver tilladelse til stormoskéer ( = ballade- og had-centraler for fatwaer og dødsdomme ! ), burde sgu tvangsindlægges til at se hele serien af Channel 4 Dispatches-programmer – plus en hel del andre! -, så de langt om længe kunne komme bare en lille smule i kontakt med virkeligheden og begynde at fatte lidt af, hvad det egentlig er, de synes de så letsindigt , så blåøjet og så uansvarligt har ret til og føler så stor trang til at berige os med af “spændende kulturer” med medfølgende hardcore fascisme… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Ha, typisk at man i Aftonbladet nedtoner SDs fremgang ved at blande en historie om en SD-rigsdagsmand uheldige opførsel i en brandert (fyllebråk) ind i omtalen, samt at SDs sensationelle 8.5 % vises med en grå
farve, der næsten falder helt sammen med baggrunden.

Tror de, at læserne ikke kan tåle at høre og se sandheden? 😀

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

OK, tak – jeg undrede mig godt lidt over, hvad det der “fyllebråk” egentlig drejede sig om 😉

Notarien
Notarien
10 years ago
Reply to  steen

Det skedde dessutom i hans egen bostad (delad med ex-sambon). Tidigare har massmedia bl.a. rapporterat om s-politiker som var redlöst berusad INNE I riksdagshuset och blivit omhändertagen! Då var man noga med att inte skriva ut något namn!

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Meget ophedet live-debat fra BBC Radio 5 om “påtvungent” halal-kød overalt i England (skoler, hospitaler, supermarkeder etc.) , og hvordan man konstant ligger på maven for muslimernes endeløse vanvittige krav. http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b00yjw3z/Stephen_Nolan_13_02_2011/ Fra ca. 1:05. Det er sgu ret svært at undgå at komme til at råbe ad sin stakkels “PC-radio” 🙂 *rødmer* Man skulle vel tro, at nogle kloge forretningsfolk snart kunne se en økonomisk fordel i at garantere os ikke-muslimske forbrugere halalfrit kød? Det, man helt glemmer at fortælle os – også her i DK! -, er, at den virkelige grund er, at der slet ikke må være non-halal… Read more »

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x