17
feb
Seneste opdatering: 20/2-11 kl. 0030
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvad mener hr. Reinfeldt om Merkel; Cameron og Sarkozy og Mångfalden ? Hvad siiger han ? I al fald en interessant måde at træde vande og sige “hold kæft” på.

Dømt for at kalde Muhammed pædofil

Frikendt og dømt: Første runde af retssagen mod østrigske Elisabeth Sabaditsch-Wolff (ESW), der har været tiltalt for at ”opildne til had” i forbindelse med en seminarrække om de politiske aspekter af islam, blev afsluttet tirsdag d. 15. februar af dommer Bettina Neubauer med kendelsen: Frikendt for tiltalen om at opildne til had. Dømt for at nedgøre en anerkendt religions belæringer. Straf: 120 dagbøder á 4 euro. Det er en dom, der fortjener nærmere analyse…. [..]

Dommen blev af forsvaret appelleret på stedet, og derfor er der lagt op til en ny runde høringer, der formodentlig vil gennemgå mindre flatterende sider af Muhammeds liv, samt spørgsmålet om, hvorvidt hans liv og eksempel kan betragtes som religiøse belæringer. Henrik Ræder Clausen: Dømt for at kalde Muhammed pædofil.

Næh, Muhammed var såmænd ikke pædofil, han kneppede bare en ni-årig

Henrik Ræder Clausens grundige artikel på Sappho som vi linker til er rystende og afskyvækkende i dens blotlægning af den helt særlige beskyttelse som østrigsk jura yder for afskyvækkende praksis med oprindelse i en og kun en religion. Men ligesom med Hedegaardsagen herhjemme er juridiske skueprocesser i sidste ende kontraproduktive: Der kan afsættes betydelige statslige ressourcer på at holde den beskidte sandhed beskyttet mod misbilligelse, men hverken Østrig eller Danmark kommer én millimeter nærmere det multikulturelle fata morgana – der hvor man som bekendt fører dialog på dialogbænke og køber spændende nye krydderier i bazaren.

Ikke nok så megen drakonisk jura kan gøre det afskyelige elsket, og enhver skueproces bringer bare snavset yderligere frem i lyset. Hvor mange danskere vidste således for bare syv år siden at Muhammed var p-æ-d-o-f-i-l (dette sagt fuldt forsætligt af LFPC i propagandistisk øjemed med henblik på udbredelse til et større publikum)? Termodynamikkens anden lov gælder åbenbart også for skueprocesser, og den beskidte sandhed (at Muhammed kneppede mindreårige) er således juraens entropi. Glem ikke denne i og for sig komiske kendsgerning når debatten drukner i sofisteri om definitionen på pædofili eller ét manglende forbehold ved brug af “de”. Juraens maskineri arbejder for sandhedens udbredelse (LFPC).

Politiken: Muhammed-sluser og opsigelser
Fobi eller angst ?

Politiken sagde undskyld til hele den arabiske verden og lagde på lederplads afstand til Jyllands-Postens Muhammed-tegninger. Alligevel frygter Politiken-ansatte, at de kommer til at betale prisen for et terrorangreb mod Jyllands-Posten, som de deler adresse med i København.Politikens ledelse bekræfter over for B.dk, at flere af avisens ansatte inden for kort tid har opsagt deres stillinger, fordi de frygter at blive ramt af terror. Koncerndirektør Stig Kirk Ørskov vil ikke oplyse det præcise antal. Men B.dk erfarer, at der er tale om fire.- Jeg har også hørt tallet fire, siger avisens journalistiske tillidsmand Pernille Mac Dalland.[..]
Muhammed-sluser: En af de mest synlige sikkerhedstiltag er de skudsikre enkeltmandssluser, ansatte og besøgende skal igennem for at komme ind i huset – populært kaldet Muhammed-sluser. De to aviser deler indgang, og Politikens redaktion er det første man møder, når man kommer ind i huset. Politiken-ansatte siger op af frygt for terror. (al-Qaida hotar med terrordåd i Sverige.)

Jews still struggle to feel at home in Malmö, Sweden

A year after claims about an exodus of Jews from Malmö made global headlines, many Jewish residents still don’t feel safe in southern Sweden, The Local’s Karen Holst discovers. The past couple of years have been turbulent for Malmö’s Jewish community. A spike in anti-Semitic attacks in 2009 prompted a number of Jews to leave the city altogether, concluding they would never feel accepted there. Controversial comments by the town’s long-serving Social Democratic mayor Ilmar Reepalu also put Malmö in the spotlight, drawing criticism from within his own party, as well as from influential Jewish organisations aboard. And in December 2010, the US-based Simon Wiesenthal Center issued a warning urging Jews to exercise “extreme caution” when traveling in southern Sweden.

“I can understand that Jewish people feel threatened in Malmö,” hate crimes specialist Gosenius explains. “We have a huge population from the Middle East, West Bank and Gaza and most (Jewish) victims describe their perpetrators as young Muslim men. The Local

Den 21 marts er det FNs antiracismedag og Københavns Kommune lancerer en kampagne mod religiøs intolerance. Zubair Butt Hussain og Niels Erik Hansen lægger røgslør ud, så man skal at at alle er lige gode om chikanen, man skulle jo nødig stigmatisere småterrorister og formørkede jødehadere. Søren Espersen siger ligeud hvem “racisterne” er og hvad det hele kan koges ind til:

Jeg går ind for dialog mellem to ligeberettigede parter, men jøder kan ikke få lov at gå i København, siger Søren Espersen og tilføjer:På Carolineskolen skal de små jødedrenge tage deres kippa af, inden de går hjem. I synagogen får de gamle mennesker besked på at tage kippaen af på vej derhen. Det er ikke den anden vej rundt, hvor lumske jøder overfalder muslimer på vej i moskéen, siger han.Søren Espersen efterlyser, at imamer opfordrer muslimer til at opføre sig ordentligt. I Egypten er problemet ikke, at kristne afbrænder en moské, men at muslimer afbrænder en koptisk kirke. I Malmø lukker den jødiske synagoge, mener Søren Espersen.

Gå iøvrigt ikke glip af David Lexners prægtige “Længe leve folkeretten, hr. Warming!” i dag.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Snaphanen har  vi skamløst klunset følgende sang fra de varme lande – som vor højtelskede partiknuser og […]

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
li
li
11 years ago

Underligt, når begrebet racist kan udvides til også at gælde en tro,en ideologi og krænkede muhammedaner, så undre jeg mig over en politisk korrekt dommer kan komme så galt afsted, at frikende pædofeten muhammed for pædofili. Skal det forstås således, hvis en muhammedaner mand med kone og børn knepper en mindreårig, så kan han ikke dømmes for pædofili eller kræves til behandling for denne ulækre uskik, fordi muhammedaneren har ret til at følge pædofetens belæring om at kneppe mindreårige og muhammedanermanden ikke tænker på nydelsen eller tiltrækningen ved at kneppe et barn, da han jo har kone eller flere koner,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

En sensation af de helt store? “Stening strider imod Koranens bogstav og ånd” http://www.religion.dk/artikel/409033:Synspunkt—Stening-strider-imod-Koranens-bogstav-og-aand Aminah Tønnsen | 18. februar 2011 Herhjemme bliver man ikke regnet for ‘rigtig’ muslim og lukkes ude af fællesskabet [!!!!!], hvis man tager afstand fra stening, skriver Aminah Tønnsen [ Ergo …. ] En iransk kvinde blev sidste år dømt til stening for utroskab. I januar 2011 blev dommen imidlertid ændret til 10 års fængsel. Men hvad siger islam om stening – er det en uafviselig del af islams lære? Aminah Tønnsen, muslimsk forfatter og foredragsholder, svarer: Som en af de få muslimer herhjemme har jeg… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

“Kulturberigelse”? – 15-årig tilstår graffiti på jellingstenen

http://www.b.dk/nationalt/15-aarig-tilstaar-graffiti-paa-jellingstenen

Politiet anholdt torsdag aften en 15-årig dreng for weekendens graffitihærværk mod den store Jellingsten.

17. februar 2011, 22:33 – opdateret 17. februar 2011, 22:44

En 15-årig dreng har erkendt, at det var ham, der natten til lørdag skrev “Gelwane” med grøn spraymaling på to sider af den store Jellingsten.

Peter Andersen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Det er jo en ret stor sag, så mon ikke snart medierne beretter lidt mere? Hvis ikke – jamen så kender vi jo svaret…

Erling
Erling
11 years ago

Lidt perspektiv på overfaldet af Lara Logan: I’ve lived in Egypt since 2003 and much as I love it here I am sometimes disheartened and frustrated by the constant harassment. Most of it is obnoxious but innocuous—men whispering things under their breath, singing songs, and brushing up against me. (…) A survey released in 2008 by the Center for Women’s Rights found that 83 percent of Egyptian women and 98 percent of foreign women had experienced harassment. Still, many here remain in denial about the extent of sexual violence and the very nature of harassment. Until recently, there was no… Read more »

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
11 years ago

Notera att de Reinfeldt påstod sig särskilt ha lyssnat på var flickor ur andra generationens invandrare i Göteborg. Det är de grupper vars röster han anser särskilt viktiga. De är de åt vilka det skall ordnas arbete. Svenska ungdomar har inget att hämta hos Reinfeldt, men som resultaten av skolvalen visar, har de också börjat inse detta.

Mette
Mette
11 years ago

Sälström har – takket være udenlandske statslederes tiltagende åbenhed – fra starten det psykiske overtag, og det er Reinfeldt helt klar over. N.B. hvordan hans ansigtsmuskulatur i den første svarrunde er næsten totalt stivnet i en maske. Man kan knap se, at han bevæger munden. Han ligner en bugtalerdukke.

Anden gang er Reinfeldt tøet lidt op. Han taler automatsnak og svarer ikke på det, som han er blevet spurgt om.

JensH
JensH
11 years ago

Utroligt som Reinfeldt hælder vand ud af ørerne!!!! Tror han virkelig selv på alt det sludder han står og siger?? Er han fuldstændig afskåret fra den Svenske virkelighed uden for Rosenbad?? Er der slet ikke nogen i det Svenske udenrigsministerium der kan fortælle ham, at vinden er ved at vende i Europa, og at Sverige efterhånden står meget alene med sin sværgen til den multikulturelle idelogi??? Eller har Sverige bare nået ‘the point of no return’, hvor konsekvenserne af et paradigme-skifte i den hidtige politiske kurs kan få alvorlige konskvenser på gader og stræder i de Svenske byer??? Jo, Reinfeldts… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  JensH

Hans egen teenage-søn blev jo kulturberiget for nogen tid siden, så han må jo være i ond tro. Og desperat, for jo længere tid, der går, jo sværere bliver det for ham at indrømme sin fejltagelse.
Han minder mig om en amatør-aktieinvestor, der har købt aktier i et skod-selskab, der falder i kurs. Han vil ikke sælge, fordi han ikke vil realisere sit tab – og imens falder aktien bare mere og mere.

Peter Andersen
11 years ago
Reply to  JensH

Det siger jo bare alt om hvor langt ud Sverige er kommet. Man VIL simpelthen ikke se problemerne. Han har lige siddet og talt med fem burka-piger og hørt hvor galt det står til med racismen og fremmedfjenskheden – og DET bekymrer ham. Men hvad vil han så gøre ved det? Lukke flere ind? Smide svenskerne ud? Eller fortsætte med at forklare velsignelserne ved multikulturen? Det er skuespil – og han VED det! Så langt ud er Sverige kommet…

Marit
Marit
11 years ago
Reply to  JensH

Fredrik Reinfeldt fremstår som en hjelpeløs taper. Han tror ikke engang på det han selv sier. Har noen noen gang sett den mannen smile ? Han fremstår mer og mer som en robot, og appelerer til ens morsinstinkt. Han trenger sært til avlastning !

Charles Nielsen
Charles Nielsen
11 years ago

En Rettelse det rigtige link her: http://da.wikipedia.org/wiki/Muhammed

falkeøje
falkeøje
11 years ago

Tager man en 9 årig pige til ægte, så er man et pædofilt svin!
Det gjorde Muhamed, så er han et pædofilt svin – punktum!

falkeøje

Franz Jäger
Franz Jäger
11 years ago

“Humanisterne” og slynglerne på rød stue hævder altid, at DF’erne lider af muslimfrygt og at de ser spøgelser alle vegne, mon det er de samme spøgelser der forårsager Muhammed-sluser og opsigelser i flæng blandt PK journalisterne hos JP/Politikens Hus?

Charles Nielsen
Charles Nielsen
11 years ago

Beviset for at det nedenstående er rigtig http://www.answering-islam.org/Silas/childbrides.htm#s3 Dette ovenfor beskrevet er en forsødet udgave af Profeten Muhammed’s Liv og gerning: Hvor er billedet med Muhammed og englen Gabriel. Hvorfor er det med Aisha taget væk. Har muslimer været efter vedkommende?. Det er rart at vide hvordan det hele hænger sammen. ( nn ) Her var billedet under Muhammed’s åbenbaring Muhammed – Wikipedia. Fra Wikipedia, den frie encyklopædi. Muhammed er afbilledet sammen med englen Gabriel i en persisk miniature fra det 14. århundrede. Muhammed er grundlægger af religionen islam, hvor han regnes for den sidste og mest betydende profet,* hvorfor… Read more »

Menig 442
Menig 442
11 years ago

Hvad kan den uvidende om islam lære af flugten fra Politikens Hus: Den rettroende muslim skeler ikke til om en vantro er fjendtlig- eller venligtsindet, når han anstrenger sig i troens dyd. Vantro behandles ens, her er ingen form for præference.

Victor
Victor
11 years ago

OT

To fuldkommen sagesløse malere på vej hjem fra arbejde i Berlins U-bahn bliver kulturberiget – og en 17-årig får sig en ny smart-phone (Det er derfor han buller sig ned):

http://www.youtube.com/watch?v=K1Xk_IWg65w

Mere her:

http://www.tagesspiegel.de/berlin/polizei-justiz/u-bahn-schlaeger-jagten-zweites-opfer/3856986.html

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Victor

buKKer – slåfej

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Martin Henriksen vs. Jørgen Poulsen i P1-debat i dag angående EUs flygtningepoltitik http://www.dr.dk/P1/P1Debat/Udsendelser/2011/02/17150006.htm Masseudvandring fra Tunesien ? P1 debat 17. februar 2011 kl. 12:20 på P1 Hør udsendelse (22:00) Frihedstoget kører i de nord-afrikanske lande og vi i Europa bakker op om frihed og demokrati. Men de urolige tilstande får os til at frygte for store flygtningestrømme ind i Europa. I løbet af de sidste dage er omkring 5.000 bådflygtninge fra Tunis strømmet ind til den italienske ø Lampedus og Italien beder nu EU om hjælp. Men hvilket ansvar bør vi påtage os i Danmark. Skal vi støtte de italienske… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  steen

Nåh, ja – det er naturligvis derfra, det kommer, men det er jo blevet meget almindeligt især på venstrefløjen og blandt kulturradigale verdensfrelsere a la Anita Bay Bundegaard & Sankt Tøger mfl. at tale om Fort Europa, hver gang vi bare udtrykker det mindste ønske om at stramme op i, hvem og hvor mange der kan komme hertil, og at begrænse de allerværste urimeligheder. “Sjovt nok” bor hun (ABB) vist selv bag et palisade-agtigt plankeværk, efter hvad jeg har læst. Og Danmarks radios indstilling skinner tydeligt igennem i dette ordvalg – den behøver vi vist ikke at være i tvivl… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Cirkus Dannebrog – nu også med multikulti 😀

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2011/02/17/104950.htm

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Hmm – gad vide, hvor mange kulturberigere i Vojens, der forsøgte at få fat i noget Viagra – hurtigt.

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

Good News til alle de pædofile grisebasser.

Nu er det blevet lovligt, at voldtage små børn i Østrig – man skal bare sige at man hedder Muhammed!

Verden er gået af lave.

Mvh. Allan Hansen

kenneth
kenneth
11 years ago

Her på bloggen er der kommet mange gode kommentarer omkring dommen på ESW, så hvis man kan tysk:

http://sosheimat.wordpress.com/2011/02/17/sabaditsch-wolff-prozess-urteil-ist-kinderfeindlich/#comments

li
li
11 years ago

Vi kender da også muhammed-sluserne fra vores sygehuse, der har de nemlig ofte problemer med muhammedaner kulturberigernes! adfærd.
Desværre tror jeg vi i nær fremtid vil opleve en stor udbredelse af opsætninger af muhammed-sluser.

Anonymous
Anonymous
11 years ago

Hvis nu Politiken havde været en avis, og ikke et menighedsblad,
de sidste 30 år, så tror jeg man havde undgået dette vanvid.
Avisen valgte den islamiske side, men tak og taknemlighed kendes
ikke der.

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x