9
mar
Seneste opdatering: 10/3-11 kl. 1359
77 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Søren Pind og de borgerlige vil sikre en stram udlændingepolitik, “i det omfang, det er muligt”. Nu ved Pind selvfølgelig godt, at man ikke kan lave folk om inde i hovedet, men man kan i det mindste gøre det attraktivt. Her kommer Sennels ind i billedet:
Nicolai Sennels’ ønskeliste til Søren Pind

Vores nye integrationsminister, Søren Pind (V) er klar i mælet, som en ægte statsmand bør være. Pind har meldt til “kamp for den danske kultur”, og det er jeg glad for. Her er min ønskeliste til ministeren:

Fjern halal-kød fra offentlige institutioner.
Stop opførelsen af stormoskeer i vores byer og forbyd de dominerende islamiske minerater.
Sig fra overfor de FN-konventioner og EU-direktiver, som tvinger Danmarks grænser åbne overfor indvandring.
Jordemødre skal besøge indvandrerkvinderne i hjemmet for at vejlede om familieplanlægning og prævention, og for at sikre, at kvinderne er frie, sikre og kender deres rettigheder til bl.a. skilsmisse, kvindekrisecentre og repatriering.
Stop for statsborgerskaber og permanente opholdstilladelser til mennesker fra lande, der ikke er vestligt orienterede.
Forbyd det islamiske slør for offentligt ansatte. Sæt kraftigt ind overfor de hjemmelavede sharia-domstole.
Gennemtving statens magt og voldsmonopol i indvandrerghettoerne. Islamiske foreninger og organisationer skal offentligt afsværge de mange voldelige og hadske vers i koran for at kunne overholde Grundloven.
Indvandrere uden fra EU bør betale skat i 5 år, før de kan hæve offentlige ydelser.
Og først og fremmest: Gør manglende evne eller vilje til integration så praktisk besværligt og økonomisk urentabelt, at repatriering er det eneste tiltrækkende valg. Nicolai Sennels, psykolog – se også: DF afleverer ønskeliste til Søren Pind.

Så opsig dog konventionerne!

Meget lærd blæk er blevet spildt i forsøget på at udgrunde, om det er ulovligt at bryde med konventionen om statsløshed. Birthe Rønn er nu blevet fyret, men grunden er en helt anden. Det skyldes, at hun ikke har levet op til sit ministeransvar. For flere jurister er sagen derimod klar, hvad angår konventionerne: De kan sagtens opsiges, hvis der er en politisk vilje til det.Men i så fald er der kun ét at sige: så gør det dog! Det er jo grotesk, at vi adlyder konventioner, der giver kriminelle udlændinge den fineste gave, en stat kan give, nemlig statsborgerskab. Det virker dog som om, den nye integrationsminister Søren Pind er helt enig. [..]

I den forstand er der et misforhold mellem demokrati og menneskerettigheder. Kunne folket selv bestemme, ville det næppe tillade, at udlændinge der begår kriminalitet, skylder penge til det offentlige eller ikke kan tale dansk, får statsborgerskab. Ifølge de almindelige, danske regler for at få statsborgerskab ville det nemlig ikke være muligt. Kasper Støvrig, Berlingske Se også Søren Krarup: Det handler om Danmarks nationale eksistens.

Assimigration

“Jeg gider ikke høre mere snak om integration. Fri mig for det – det rigtige ord må være assimilation.Jeg er positiv overfor en bestemt form for indvandring – men jeg vil med vold og magt… bekæmpe multikulturalismen.” BT

Af Britta Mogensen, antropolog (foto Søren Pind og Helmuth Nyborg.)

Integration er yt og assimilation er in ifølge den nye integrationsminister Søren Pind. Han mener, at hvis man kommer til Danmark, er det vel, fordi man vil være dansk, og hvis ikke, ja, så kan man blive væk. Ingen skal komme til vores land for at lave Danmark om, var udmeldingen.

Er nogen i tvivl om, hvem Søren Pind refererer til her? Mikrofonholderen fra TV2 News var i hvert fald ikke, og han fik hurtigt to indhyllede kvinder til at svare på, hvad de mente om det. Det mente de bestemt ikke godt om, for ’man kan da ikke glemme sin kultur’. Det svar var mikrofonholderen vist godt tilfreds med, for han spurgte ikke kvinderne om, hvor de liiige fik det fra, at det skulle blive krævet af dem, at de skulle glemme deres kultur. Heller ikke en integrationsmedarbejder fra Odense Kommune var begejstret, og han kunne fortælle, at det var beboerne i Vollsmose sandelig heller ikke. Næh, det tror jeg gerne. Det er jo derfra, en præst, konverteret fra islam, har måttet flygte fra. RV-politikeren Manu Sareen mente, at Pind med sine udtalelser ikke byggede bro, så selv om der er anvendt milliarder af gode skatteyderkroner på menneskeligt brobyggeri, så er der aldrig brugt milliarder nok. Krænkelseskulturen har slået til igen, godt hjulpet på vej af hjemmehaderne fra SF, som mente, at det simpelthen var for galt. Denne JP-blogger, skulle han nu bestemme, hvad de udefrakommende må spise?

Må jeg lidt stilfærdigt komme med et forslag til, hvad ministeren kan have ment, når han nu ikke sagde, at folk bare skal glemme deres kultur? For jeg tror nemlig, man skal tage hans ord for pålydende: Ingen skal komme udefra og lave Danmark om. Og hvad betyder så det?

Ja, for mig betyder det eksempelvis, men absolut ikke udtømmende:

– at ingen skal komme til Danmark og stille krav om, hvad vi danskere skal spise. Kan man ikke lide den mad, der serveres i institutioner, er der ingen lov, der forbyder én selv at smøre en madpakke. Danske børn skal være fritaget for at blive chikaneret groft med svinske udtryk af tilvandrede børn på grund af den mad, de spiser. Så hvis vores unger er vilde med leverpostejmadder, flæskesteg og frikadeller, ja, så er det sørme det, der skal serveres for dem,

– at ingen skal komme til Danmark og bruge religionsfriheden til magtdemonstrationer, som vi har set på Rådhuspladsen og Christiansborgs Slotsplads. Enhver konkurrence om, hvis gud der er størst, er udansk og må henlægges til hjemmet. Alle har den fulde frihed til at tro på, hvad de vil. I ens tro’s gudshus og i hjemmet kan alle fuldt udfolde sig, som de vil, indhyllet eller ikke-indhyllet,

– at ingen skal komme til Danmark og kræve, at vores traditioner – et eksempel blandt mange: gudstjenesten ved Folketingets åbning – skal ophøre,

– at ingen skal komme til Danmark og kræve, at der i stedet på Christiansborg skal afholdes muslimske fester, hvad enten de er betalt af odiøse fundamentalistiske bevægelser eller af SF’erne selv,

– at ingen skal komme til Danmark og forfølge og angribe vores religiøse mindretal, som vi hidtil har levet i fred med,

– at ingen skal komme til Danmark og heile på vores pladser og komme med dødstrusler mod jøder og kristne,

-at ingen skal komme til Danmark og ustraffet vie børn eller allerede gifte mænd. Disse forbryderiske imamer skal køres direkte til lufthavnen,

– at ingen skal komme til Danmark og lave no-go zoner for urbefolkningen. Det er vores land, og vi har ret til at bevæge os overalt i Danmark.

Og til orientering: Danskerne holder jul. Den kristne jul. Vi har ikke lys- eller vinterfest, et begreb indført af hjemmehaderne. Ingen tvinges til at deltage i vores jul, mens vi tvinges til at være vidne til muslimske fester på det slot, hvor vores parlament holder til.

Hvis de udefrakommende insisterer på at ville bestemme, hvad vi skal spise, hvordan vi skal gå klædt, at deres medbragte gud skal hylles på offentlige pladser, at Folketingets medlemmer ikke må gå til gudstjeneste i deres eget kristne land, at ramadanfester i stedet skal indføres, at vores grønlandske medborgere skal jages ud af deres hjem, at vores jødiske medborgere skal overfaldes, at vi skal finde os i heilende nazi-islamister, at børn bliver gift og får børn, at mænd kan tillægge sig et helt harem, ja, så har de bestemt ikke noget at gøre i vores land. Der findes masser af lande (hele 56 af slagsen), hvor disse personer kan leve helt i overensstemmelse med de traditioner, de synes at være helt ude af stand til at undvære. Ingen andre end hjemmehaderne vil savne dem.

Jeg vil foreslå et nyt ord, nemlig assimigration, som kan defineres som: Ude i samfundet følges alle danske regler, kultur og traditioner, hjemme dyrkes egen kultur, egen gud og egne traditioner. Helt på samme måde som alle andre nationaliteter, kulturer og religioner, der er kommet hertil, har gjort det – til glæde for så vel dem selv som for værtslandet. De mennesker er en berigelse – de andre en forbandelse.

Af Britta Mogensen (medforfatter til flere bøger om bla. vold mod kvinder og klummeskribent på HRS.NO.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

77 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
Robin Shadowes
12 years ago

Jag är starkt frestad att ta det på orden för jag står snart inte ut längre i dårhuset Sverige. Lite språkförbistringar broderfolken emellan får man väl räkna med.

http://www.youtube.com/watch?v=9taLQnNGYFM&NR=1

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Ja, det er helt OK 😀 – kanske bör ni också rensa era öron? LOL

Det är inte als, så vi pratar i DK – men sen så har vi ju inte als tiiiiid med
att prata så där låååångsooomt och övertydligt, som svenskar är vana vid.
Men OK, det var mycket roligt ändå.

Här finns mera att skratta av: 😀

http://www.youtube.com/watch?v=o_kX1VdR0fA
http://www.youtube.com/watch?v=ouzdSW_Hoyo
http://www.youtube.com/watch?v=WMoixWyO9J0
http://www.youtube.com/watch?v=9Qia02bj0mE
http://www.youtube.com/watch?v=JtLXiqsVqBg

Och denna klassiker förstås – 😀
http://www.youtube.com/watch?v=wPRAWIdrKGo

Jonny
Jonny
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Du vet väl att “The Swedish Chef” talar lavkøbenhavnsk?

😉

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Jonny

Öh, nej – jag trodde faktisk, det var svensk: “meätbålls hübba dübba bårk bårk jätta bra nam nam” 😀

http://www.youtube.com/watch?v=sY_Yf4zz-yo

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

PETER ANDERSEN Gu´ er hun da gift med manden, islamisk gift . Men hun er, som så mange andre indenfor denne ideologi, smadder god til at “regne den ud” ! Denne evne gør vel at man bliver noget hård i filten, ligesom man må blive det af dagligt at anvende taqiyya. Det er OS, ikke-muslimerne, som ikke har regnet dem ud og derfor først nu, sådan rigtig for alvor, er ved at erkende at vi har fået med mennesker at gøre der handler ud fra en ganske anden type af moral/etik end den vesterlændinge for det meste gør. At vi… Read more »

Sven Olsen
Sven Olsen
12 years ago
Reply to  steen

Nu ved jeg ikke hvor langt en dansk kommune eller myndighed vil gå i sådan en sag, men jeg ved at her i Östdanmark (Skåne) og i det övrige Sverige, så skulle man höjst sansynligt lägge låget på – af den enkle årsag at det multikulturelle samfund med fandens vold og magt skall tvinges ned over örerne på det svenske folk, der er så underkuet at de knapt tör protestere. Her kan man ikke udtrykke sig negativt om indvandrere, heller ikke når disse ensomkommende börn, der har skägväkst, antaster og befamler 11-årige piger på en badeanstalt – noget som myndighederne… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

SVEN OLSEN, 9.marts 11 kl. 23:19 Præcist : man skal bare stille sig op og sige til en ærkedansker, at han/hun SKAL dit,dut eller dat og SÅ går dansken i baglås ! For INGEN skal fortæller os hvad vi skal ! Det er faktisk lidt sjovt, men den reaktion kan jeg genkende hos mig selv ligesom jeg har bidt mærke i den hos andre danere. Og jeg var såmænd ikke særlig gammel før jeg registrerede dette, vel omkring de 8-9 år. Det er et bemærkelsesværdigt træk, som måske er et af de der kendetegner danskerne, for adlyde på kommando det… Read more »

Sven Olsen
Sven Olsen
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Det er nok fordi vi er et lillebitte land, som er verdens störste! Vor selvsikkerhed har desvärre den ulempe, at vi en gang i mellem ikke ser farer, för de bider os i r……, som nu, med islamister, der pröver at snige sig ind og forsöger overtage vort land. De forskellige islamistiske yderlighedsfalanger (og det er jo dem vi ikke vil have ind) har konstateret at regelret magtovertagelse er udelukket, så de tager den bagvejen – se bare tyrkerne, som anser at Tyskland er den 4.störste tyrkiske väljergruppe!!). Der findes masser med indvandrere fra 60erne, 70erne og 80erne, som kom… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

OT Om jeg fatter Infomation-journalistens åbenlyse foreargelse over denne historie fra Holbæk. Nu har han og alle de andre multikultier i årevis plæderet for religiøse særettigheder for muslimer her i landet, og når der så endelig er en kommune der rent faktisk gør det, så er det åbenbart også galt. Nå, men en herboende Somalisk kvinde har 4 børn, og hun påstår hun ikke er gift med børnenes far, hvilket vil give hende en række ekstra-ydelser fra de tilsyneladende bundløse offentlige kasser. Men Holbæk kommune tror hende ikke, og henviser til en imams udtalelser om, at muslimer ikke får børn… Read more »

Peter Andersen
12 years ago
Reply to  JensH

Det er simpelthen en af de mest absurde islam-historier jeg endnu er stødt på. Hun får 4!!! børn med manden for, at han skal gifte sig med hende. Hun regner da bestemt med, at han siger ja efter den fjerde – som jo er en dreng!!!

Herefter siger en imam, at hun slet ikke må få børn hvis hun ikke er gift!!! HOLD NU OP!!!

JensH
JensH
12 years ago

“Pind allerede upopulær i Vollsmose”

Det er naturligvis et godt tegn. Men Pind har desværre ikke nosser til at tage opgøret med alle disse internationale konventioner, og de dertil knyttede ‘domstole’ og komiteer. Derfor bliver alle hans besværgelser om ‘nye boller på suppen’ desværre ikke andet end tom symbol-snak.

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  JensH

Er det det rene “hope and change”, Søren ? Det håber jeg ikke …

– – –

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Pind må have gjort noget rigtigt 😉 Pind allerede upopulær i Vollsmose http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-37981546:pind-allerede-upopul%C3%A6r-i-vollsmose.html Danmarks nye integrationsminister Søren Pind har allerede gjort sig mindst lige så upopulær som sin forgænger på posten Birthe Rønn Hornbech. Søren Pind har de seneste fem år gjort sig til talsmand for en hård kurs over for indvandrere, der ikke skal integreres, men assimileres i det danske samfund og til de danske værdier. Mere “kulturberigelse”: http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-38039715:en-person-dr%C3%A6bt-af-skud-i-tingbjerg.html?forside En person er dræbt i et skyderi nær den plagede bydel Tingbjerg. Politiet bekræfter også, at tre er sårede i forbindelse med skyderiet, der fandt sted på Gadelandet. De er… Read more »

Peter Andersen
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg kan sgu godt forstå, at Vollsmose er i oprør. Man kan sgu da ikke bare affærdige en hel kultur, bare fordi underkastelse overfor shariaen er en del af den. Må man så heller ikke kontrollerer sine kvinder eller opdrage sine børn til, at hade de vantro? Det er fandme diskriminerende og udansk!

Prudentius
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Tv2´s besøg i Vollsmose er ubetaleligt. Muslimerne skjuler dårligt deres raseri over forslaget om at skulle leve i vanære og urenhed, som den forhadte kuffar! Havde vores beslutningstagere bare en smule vireklighedsforbindelse, kunne de læse skriften på væggen, så let, som at klø sig selv i nakken. Vi må og skal huske at muslimerne ikke er kristne, buddhister, eller andet, men muslimer, no more, no less. Ethvert brud med den livsstil der er absolut forankret i sharia´en betyder helvede for muslimen og dermed evige pinsler i det kun martyrdøden er den garanterede frelse fra. At overtage kuffarens urene levevis er… Read more »

Sven Olsen
Sven Olsen
12 years ago
Reply to  Prudentius

Det håber jeg virkelig, at han tör. Det er jo bare sådan, at passer det ikke? – flyt til et muslimsk land, hvor traditioner, kultur og religion passer! Det er da ikke så svärt, vel, alle muslimer, der tror, I skal komme til Danmark/Sverige og overtage landene. Det er jo smygkolonisering – kan de ikke bombe sig till herrevälde – så sniger de sig ind og med hjälp af alle de politikere, der ikke fatter et lod, så overtager de landene ved at öge kravene, terrorisere og bekämpe landenes egen kultur. At danske og, i endnu höjere grad, svenske politikere… Read more »

Sven Olsen
Sven Olsen
12 years ago

Til den danske regering og dennes medlöbere!

Er regeringen helt klar over, hvad det er man arbejder frem?? Er regeringen klar over at den overgiver danskere og dansk territorium til fremmed magt??
Det, mine herrer og damer politikere, er landsforräderi og burde, som i krigstid, belönnes med en hvidkalket väg og 12 gode danske mänd.

Se mod öst – se det totale sönderfald af et dejligt land, lär af svenskernes fejl – stop den hovedlöse leflen for multikulturelle elementer, vänstervredne falanger – beskyt det land danskerne har givet jer ret til at administrere – ödeläg det ikke!

Peer Pedersen
Peer Pedersen
12 years ago
Reply to  steen

Det er bare at vride nøglen, genåbne som en “medlemsklub”og gi blanke fanden i både bevilling og perler.

JensH
JensH
12 years ago

OT

De er rablende gale inde på Københavns rådhus. Mu skal unge aggressive muslimske grupper af mænd have priviligeret adgang til byens beværtninger og diskoteker. Hvis ikke de får det mister stedet sin bevilling:

“Nul alkohol på racistiske diskoteker”

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-38029079:nul-alkohol-på-racistiske-diskoteker.html?forside

Bemærk overskriften. Så er vinklingen af historien ligesom lagt.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  JensH

Gad vide, hvor mange danskere / ikke-muslimer, der så vil komme på de diskoteker? Folk vil så naturligvis bare i stedet opsøge de diskoteker og beværtninger, der har de allersureste “anti-racisme” smileys 😀 Fra en DJ, jeg kender, med godt kendskab til miljøet, har jeg hørt, at når man tillader de uintegrerbare, provokerende, grænsesøgende og aggressive indvandrertyper at komme ind i større antal, så opnår man bare, at næsten alle andre holder sig væk derfra, fordi de ikke orker balladen og volden, og så kan etablissementet lukke få måneder senere – det er sket flere gange, og den slags skræmmer… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

“bringer værdier med os, som vi IKKE kan kombinere med det danske”

Jamen, hvem har bedt jer om at komme anmassende med disse formørkede værdier og påtvinge os dem??

Erling
Erling
12 years ago

Som jeg sagde øverst oppe, så er Pinds udspil det sædvanlige løgn og latin. Med tak til Uriasposten:

EU-domme, dem følger vi. Men det betyder ikke, at vi politisk set ikke foretager os de ting, der skal til, for at vi sikrer dansk udlændingepolitik i det omfang, det er muligt, siger Søren Pind.

http://www.information.dk/telegram/261890

Første gang en eller anden mullah kommer rendende med een eller anden racismekonvention og forlanger Rådhuspladsen ryddet for fællesbøn hver fredag, står den på international retsorden, indgåede aftaler og globalt samarbejde.

Prudentius
12 years ago

“bringer værdier med os, som vi IKKE kan kombinere med det danske”

Overraskende klar tale!

Det burde være så såre indlysende at flertallet af muslimer er usædvanligt problematiske, (for at sige det uendeligt pænt) som medborgere og at man i den grad gør klogt, meget klogt, i at forhindre deres fortsatte indvandring til Europa.

Indslaget viser, at man ved at spørge muslimerne ud om deres egentlige ståsted kan få afslørende og ærlige svar.

Mere af det tak!

Prudentius
12 years ago
Reply to  Prudentius

Også rystende iøvrigt, at den ene adspurgte gymnasie-muslima, klantrer Pind for hans udmelding på den baggrund, at “der nu er mange udlændinge i Danmark”!

Med andre ord, en klar bevidsthed om at have opnået den kritiske masse, der skal til for at kunne modstå assimilation!

“Man” vil respekteres af myndighederne, der ikke længere kan eller må stille vidtgående krav, da man nu er mange nok.

Alt sammen ud af munden på en 16-17årig tøs!

Hvordan tænker man egentligt at kunne undgå en blodig konfrontation med disse mennesker i fremtiden?

Prudentius
12 years ago
Reply to  Prudentius

Rettelse:

“Vi er jo rigtigt mange indvandrere her i Danmark” er hendes ord!

Meningen forbliver imidlertid præcis den samme.

Gunnar Biering
12 years ago

Jeg tror, at det vil vise sig at være en mærkedag tirsdag d. 8. marts 2011, da Søren Pind som sin programerklæring udtalte, at indvandrere skal opføre sig efter danske normer eller finde et andet land at bo i. Ikke at der er noget nyt i synspunktet. Det har nationalt indstillede i almindelighed og Dansk Folkeparti i særdeleshed altid sagt. Men at en minister siger det, og uden tøven bliver bakket op af statsministeren. Det er noget nyt. Efter 1968, i hvert fald. Det er også på høje tid, efter at både den tyske, britiske og franske regeringsleder har erklæret… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

En glimrende kronik af Ole Hyltoft I dagens JP om vor tids bedsteborgerskab:

http://jp.dk/opinion/kronik/article2363830.ece

Fredrik
Fredrik
12 years ago

Søren Pind är befriande fri från PK, och med en realistisk syn på faktum.
När skall han komma till Sverige och ta vår s.k. integrationsminister Erik Ullenhag i nacken, och be honom sluta gagga om “öppenhet och tolerans”?
http://www.sydsvenskan.se/opinion/aktuellafragor/article1405570/Ta-inte-efter-Danmark.html

Sven Olsen
Sven Olsen
12 years ago
Reply to  Fredrik

Just det – det pladdret man håller på med, särskilt i Sverige, men tyvärr ochså i Danmark om integration på invandrarnas villkor är totalt gallimatias – sådant får bara inte förekomma. Ullenhag är ju bara én av Reinfeldt’s Energizer bunnies, som bara upprepar vad som står på de que-sheets Reinfeldt håller upp under intervjuer. När man läser ett inlägg som det i Sydsvenskan, då undrar man verkligen vad regeringen håller på med?? Vill dom att alla svensker skall emigrera, så de och deras favorit-talibaner kan få vara i fred?? Nädu, låt oss invitera S.Pind hit så han kan förklara på… Read more »

li
li
12 years ago
Reply to  Sven Olsen

Kære Sven Olsen I må godt låne Søren Pind til lidt klar tale. Men hvad hjælper det, når svenskerne i årevis har stem på fx mona “vi svensker har kun en midsommerPIND at danse rundt om” sharia…øh,sahlin, var det ikke det konen hed! Så er det nok svært for Søren Pind, at forklarer svenskerne at de har mere at byde på end “danseriet om en midsommerPIND” som ser ud til at være en politisk ukorrekt fornærmelse imod den storslående berigelse muhammedanerne kan tilbyde de “dumme midsommerPIND dansende glade svensker” Når jeres politiske demokratiske valgte ledere mener I Svensker er “dumme… Read more »

Sven Olsen
Sven Olsen
12 years ago
Reply to  li

Till Li hmm – I svenskere??? Nu ska du ik’ väre fräk, vel!!! Jeg er stadig dansker – efter 32 år i Östdanmark – og jeg kom kun hertil fordi jeg var en dum dansker, så jeg blev deporteret – og det underlige skete: Da jeg sejlede over Öresund og kom til Sverige – tänk, da gick intelligensniveauet op både i Danmark og Sverige – haha. Problemet her i Sverige er desvärre at svenskerne i udsträkt grad er myndighedstro – de tror at når en myndighed siger någet eller bestämmer noget – så er det fordi myndigheden er klogere end… Read more »

li
li
12 years ago
Reply to  li

ARGHH…undskyld..undskyld..kære Sven Olsen, jeg burde have opfattet, at du ikke kunne være ægte svensker, med din tiltalende humor og så dit Olsen navn, undskyld 😉 Ja, du har ret i at svenskerne er for dumme, når de pligt skyldigt bare acceptere skrankepaverne, dem har vi forlængst i Danmark sat på plads! Jeg tænkte nok der måtte være noget harem ved jeres midsommerpind danseri, siden mona Stahlin…øh,saglige MOhammeNA….øh, MONAhammed sahlin…..ARRGHH jeg har virkelig fortrængt denne midsommer heks’s navn. men nu forstår jeg hvorfor denne midsommer heks afskyr jeres danseri omkring en pind, der er fordi i skyller harems væsker i jer.… Read more »

Sven Olsen
Sven Olsen
12 years ago
Reply to  li

Undskylning akcepteret – uden forBHll Det er nok således, at forholdene i både Danmark og Sverige begynder at blive uudholdelige, med al den leflen for indvandring – der må helt enkelt sättes stop for den ödeläggelse af vore landes traditioner og egenart. Det er betydeligt lettere at have synspunkter i Danmark -her i Sverige kaldes man automatisk rasist, hvis man ikke lige synes, att den uhämmede immigration, som vore politikkere har åbnet dören for, er noget värdifuldt. Tänk dig selv at have en statsminister, der anser at det svenske er barbari og at al udvikling er kommet udefra??? Han skulle… Read more »

Sven Olsen
Sven Olsen
12 years ago
Reply to  li

Samtidig må jeg nok be om undskyldning for diverse stavefejl – en direkte årsag af at have boet i Sverige i over 30 år.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Fredrik

Vi kan ju klona honom och sen lära honom att prata ordentligt svenska LOL
Men då får ni frivilligt “lägga” er nästa gång DK & Sverige spellar ishockey, ok? 😀

Vilken oerhört reality shock det skulla bli för de naiva PK’iterna i gamla Sverige 😉

Sven Olsen
Sven Olsen
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Det med en kloning verkar som en bra idé – han kan få en simultantolk till de norra provinserna – Växjö och norrut – här i Östdanmark förstår vi utmärkt danska.(Bare så du ved det ik’??) Det der med at lägge sig – hmmm…….. er det ikke tilsträkkeligt kedeligt at vore politikere ligger på ryg for herkommende “ensambarn” i alderen 16-25 år?? I kan jo ikke få alt, men OK – allt går att ordna – politiskt. Sen håller jag med om att det skulle bli en chock för våra svenska multikulti-polemikerna, men det behöver de, kanske de vaknar upp… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Sven Olsen

OK, måske lidt urealistisk – endnu! – men det skader jo ikke at forsøge, vel ? 😀
Den dag, det sker, bliver der vel en uges landesorg i Sverige eller hur? 😉

Ja, de trænger gevaldigt til at vågne op fra virkeligheden, i stedet for bare at omgås
folk med samme frelste, verdensfjerne holdninger (åsikter) som dem selv.

Hvorfor lytter de aldrig til deres egne folk? Hvorfor tror de har ret til at tilsvine os
og ødelægge vore lande for al fremtid? Hvor kommer det naive PK-idioti fra???

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Sven Olsen

Aha, fint – har man så også mulighed for at se dansk TV der?

Det er bare underligt, at skånsk ofte er lidt sværere at forstå for mange danskere
end “almindeligt” svensk. For det er jo netop, som du antyder, en østdansk dialekt
oprindeligt, som senere er blevet forsvensket.

Men man kan som regel “tune in”, når man lytter længe og opmærksomt nok.
Man skal lige fange melodien 😀

li
li
12 years ago
Reply to  Sven Olsen

@Bjovulf
Aha, nu forstår jeg hvorfor jeg ikke forstår Svenskerne, det er fordi jeg er TONE-døv og ikke kan opfatte den politiske korrekte melodi ;-D

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Sven Olsen

Ja, nemlig – lyder det ikke plausibelt? 😉

li
li
12 years ago
Reply to  Sven Olsen

@Bjovulf
Det kan godt være det lyder plausibelt, men som TONE-døv kan jeg altså ikke opfatte lyde, især ikke PK-lyd områderne! de er helt uden for min opfattelses evner 😀

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Sven Olsen

Du skal bare træne(s) længe nok, kære Li 😉

Så bliver selv du stueren og synger i samme toneart som alle os andre –
der er skam håb for enhver.

Bare se her:

http://www.youtube.com/watch?v=hATC_2I1wZE&feature=player_embedded

Ulla Lauridsen
12 years ago

Det er jo det, jeg siger: Rigtige liberalister er islams fødte fjender.

Nils
Nils
12 years ago

Det, Søren Pind egentlig mener med assimilation er, at de skal lære at tale og gå på et fortov.

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  Nils

@ Nils

Jeg tror snarere, han mener, at de skal begynde at behandle os som ligeværdige. – Og at det kan man godt forlange af mennesker, der vil slå sig ned blandt andre folkeslag.

– – –

Hans Erling Jensen
12 years ago

Institut for Menneskerettigheder burde tage navneforandring til Institut for Hjemmehaderi. 65 mennesker, der koster samfundet en masse bortkastede millioner og kun har nedbrydningen af Danmark og danskhed i tankerne – det er uforskammet og hjerteskærende dumt.

Den institution burde lægges ned – uden afgangsvederlag til de ansatte.

li
li
12 years ago

Eller tage navneforandring til instituttet for muhammedanerrettigheder. Dette enfoldige foretagende har kun én målsætning, at fremme sharia-herlighederne!!! Dette umenneskelige foretagende ynder at beskytte muhammedaner mandslingenes ret til at undertrykke kvinder, intet absolut intet gør dette umenneskelige muhammedanerrettigheds institut for at bekæmpe den umenneskelige tilværelse halvdelen af de 1,5 milliarder muhammedaner der ingen rettigheder har, men må finde sig i at være andenrangs mennesker tilhørende en mandslinge, der har ret til at putte dem i affaldssække. Hvornår har dette afskyelige muhammedaner institut anklaget elller rets forfulgt disse kvindeskænder muhammedaner tilhængere for deres modbydelige behandling af menneske kvinder??? aldrig. Hvorfor?? er det… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Næste sag er allerede på vej: “Danmark i ny sag om konventionsbrud” http://www.bt.dk/politik/danmark-i-ny-sag-om-konventionsbrud – Torsdag den 10. marts 2011, 03:46 | Opdateret: 03:54 Ifølge Institut for Menneskerettigheder forbryder Danmark sig imod endnu en international konvention. De danske myndigheder har forbrudt sig imod endnu en international konvention. … I 2006 strammede Danmark reglerne for at opnå statsborgerskab. Man skærpede blandt andet kravet om danskkundskaber – som folk med handicap dog kunne få dispensation fra. Men det blev gjort klart, at personer med posttraumatisk stress (PTSD) ikke kunne komme i betragtning til dispensationen. … [ Mon ikke der ville gå inflation i… Read more »

EH
EH
12 years ago

Den “tale” skulle være holdt af Søren Pind. Indholdet burde være logik for normalt begavede journaliser og venstreorienterede politikere. Alligevel foregår diskussionen på et pinligt lavt niveau. Hvorfor? Aftenens “nyhed” var iøvrigt endnu et dybt stød mod de europæiske landes mulighed for at bestemme egen udlændingepolitik. En ny EU dom som en forventningsfuld jurist (tror jeg nok han var) mente snart ville blive fulgt op af endnu en dom. Hermed skulle det sidste stykke “Dannevirke” være brudt ned, som ønsket og dikteret af EU´s toppolitikere og helt i overensstemmelse med målsætningen. Denne overnationale domstol er uden legitimitet i befolkningerne men… Read more »

Allan Hansen
12 years ago

DEN GODE MUSLIM! Gaddafis folk skal forhandle i Europa! Men hvorfor nu det? ? ? ? mig ikke forstå (…) Europa har nu været involveret i allahs krig imod menneskeheden i 1400 år. Hvorfor skal Gaddafis folk nu forhandle i Europa? og ikke Saudi-Arabien, Indonesien eller Pakistan? ( der hvor de høre hjemme) Hvorfor skal Europa nu igen involveres i allahs krig? Hvad har det med Europa at gøre? Lad nu muslimerne æde hindanden; ligesom de altid har gjort. HERRE GIV MIG MERE VANTRO. P.s 9/3 – 2011. Selvmordsbombe dræber 34 muslimer i Pakistan – allahs had, vold, blod, og… Read more »

Göran
12 years ago

Läs följande blogg : http://kallepu.wblogg.se/

Sven Olsen
Sven Olsen
12 years ago

Mange tak, Britta Mogensen, for en glimrende artikkel.
Den belyser klart hele problematikken omkring hvilke regler, der skal gälde for fremmede, der vil bosätte sig i Danmark – dejligst vang og vänge.

Jonny
Jonny
12 years ago

Integration. Assimilation. Ord, ord, ord.

1. Det krävs handling, inte ord.
2. Utlänningarna och deras efterkommande är redan för många för att kunna integreras/assimileras.

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  Jonny

@ Jonny

Ved at sætte ord på, kan vi gøre et bedre forsøg på at bevare os selv i højere grad intakte, end vi formår det i dag. Lad os tegne nogle kridtstreger. Det er en begyndelse.

– – –

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
12 years ago
Reply to  Jonny

helt enig.

Antallet er for længst blevet for stort til at assimilering kan lykkes. Omfattende repatriering med økonomisk kompensation, lader til at være bedste løsning på langt sigt.

Dernæst udmeldelse af EU, og opsigelse af MR konventionen.
Der ønskes et totalt stop for muslimsk og afrikansk indvandring.

Demografisk er vi desværre på katastrofe kurs, Sverige er mest på den, men DK følger efter.

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  Jannik Thorsen

@ Jannik

Du nævner praktiske tiltag, som løsninger, men i virkeligheden er den løsning, der er behov for, at der skabes målrettet opbakning til at foretage sig noget af det. At der skabes ånd og resistens.

Det er ikke i sig selv svært at forestille sig, hvad der – rent hypotetisk – kunne gøres. Men hvis forudsætningen er f. eks. udmelding af “EU” … så kan du nok se, at hvis vi kan klare dét – trods massiv intimidering fra politikernes side – så havde vi såmænd ikke nogen problemer i det hele taget.

– – –

jdm
jdm
12 years ago

hvis man kommer til Danmark, er det vel, fordi man vil være dansk, og hvis ikke, ja, så kan man blive væk. Ingen skal komme til vores land for at lave Danmark om,

Det er altså muligt at komme til Danmark uden at ville være dansk ej heller at ville lave om på landet. Immigrationsdebatten i Danmark er ved at gå i en meget uheldig retning. Jeg tror jeg kan forstå hvorfor tingene er ved at være sådan, men jeg synes alligevel det er træls.

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  jdm

@ jdm Det er meget muligt. Men det handler også om vores ret til at træffe forholdsregler i forhold til dem, der – enten det er en bevidst dagsorden eller ej – via kædeindvandring danner kolonier i det, der er vores hjem. Og gør det, fordi de er tiltrukket af produktet af vores samfund, ikke i deltagelse i de processer, der har skabt det. Samtalen er ikke blevet mere træls. Den er blevet mindre træls. Jeg er bange for, at det du kalder træls er, at der er flere mennesker, der har fået lov til at mene noget offentligt, end… Read more »

jdm
jdm
12 years ago
Reply to  Morten - - -

Morten, kort og godt, jeg er ikke dansk men jeg mener at, som tingene ser ud, risikerer danskerne at “throw the baby out with the bathwater” med hensyn til immigrationsdebatten. Der findes gode immigranter som lærer dansk, tjener penge, betaler skat, og ellers opfører sig ordenligt men gider ellers ikke at være dansk. Eller finder ud af, at det kan ikke lade sig gøre. Jeg kan stadigvæk godt lide landet og dets kultur, men jeg ved jeg er ikke dansk og kan heller aldrig være det. Jeg sagde da at jeg forstod – jeg kan faktisk godt forstå hvordan man… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  jdm

Kære jdm Det er ikke lige så komfortabelt at komme til Danmark i dag, som det var. Det anerkender jeg. Men det er heller ikke specielt ubehageligt. Jeg må imidlertid blankt indrømme, at jeg ikke kan forstå, at du ikke kan se sagen lidt mere fra vores side, end du synes at gøre. Man kan umuligt i længden vinde hævd på at blive betragtet på en bestemt måde i et folk, man slår sig ned hos. Det er netop kun i starten, man evt. har krav på at blive modtaget efter en slags høflighedsprotokol. Som det også er sket, og… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  jdm

Bliv dansk! er en opfordring, man kun kan være uenig i, hvis man har et vist mål af fjendtlig indstilling til det danske samfund. I realiteten betyder det at blive dansk – til forskel fra ikke at blive dansk, eller være “født dansk” – nemlig i den altovervejende hovedsag, at man bliver fuldgyldig deltager i samfundet, og er helt igennem solidarisk med det.

Og så en rettelse: Jeg kan se, at den sidste “antitese” ovenfor skulle have været en “syntese”.

– – –

Menig 442
Menig 442
12 years ago

Hvad nytter Søren Pinds fornuftige udmelding, når den kun bakkes op af den minoritet, som jeg tilhører? Vi nyder ikke minoritetsbeskyttelse og får den positive særbehandling, som en herboende delmængede af klodens massebefolkning.

Erling
Erling
12 years ago

A demonstration commemorating International Women’s Day was attacked on Tuesday afternoon in Cairo’s Tahrir Square. More than 200 men charged on the women – forcing some to the ground, dragging others out of the crowd, groping and sexually harassing them as police and military figures stood by and failed to act. (…) The women’s chants calling for an “Egypt for all Egyptians” were drowned out by retaliations such as “No to freedom!” shouted by the opposing group. The men charged at the female protesters, who had been standing on a raised platform in the middle of Tahrir Square, and shouted:… Read more »

Erling
Erling
12 years ago

Hvad kan Pind gøre? Det her er ikke noget Danmark selv bestemmer, Pind kan kræve assimilation til han bliver blå i hovedet, EU skal nok få banket Danmark på plads hvis vi gør os udtilbens.

Uhrskov har ret. Selv DF har solgt ud til de multikulturelle.

Sven Olsen
Sven Olsen
12 years ago
Reply to  Erling

Det Pind gör, er hvad danskere altid har gjort: Sig til en rigtig dansker, at han SKAL – og kig på hans nakkehår og sporene når bremserne slås i. EUs indblanding i interne danske tilstande er utilstedelig – og hvis Pind er tilsträkkelig städig og hvis han iövrigt får opbakning fra de övrige politikkere, så kan EU stå ved gränsen og väre så sure de vil. Hvad er der at tabe? EU-medlemsskabet?? Det ville i s f väre EU’s tab, ikke Danmarks.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
12 years ago
Reply to  Sven Olsen

Præcis vad det drejer sig om Sven, hele den forbannede flok “Gutmench” fra venstre (højre?) og alle p*sseliberale skvadderhovoder fra det politiske Mausoleum der lever i Splendid isolation fra multikulturens berigelse, de skulle tvinges bo i Ishøj/Voldmose i etpar år med børn i skolen!
Da hade det blevet andre regler direkte.

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

Godt skrevet af Britta Mogensen. Klar tale.

Torsten Hansen
Torsten Hansen
12 years ago

Udlændingepolitikken er helt sikkert blå bloks trumfkort.

PK
PK
12 years ago
Reply to  Torsten Hansen

Britta Mogensen er en klog kone med stor viden.
Godt for os , der er glade for vores land og demokratiet.

Erling
Erling
12 years ago

Enten fisker Pind i DF-vand, eller måske ikke.

Det er bare valgflæsk, blå stue er ved at blive desperate. Hvis de genvinder regeringsmagten, skal piben nok få en anden lyd.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
12 years ago
Reply to  Erling

Tiden læger alle sår og vad Pind har på hylden den dag middagen skal serveres, kommer som et Damoklessværd at vila over hans fortsatte politiske karriære.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
12 years ago

Pind for president…
Enten fisker Pind i DF-vand, eller måske ikke.

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  Peer Pedersen

Søren Pind er ikke en simpel opportunist. Han taler bare ikke i forblommede vendinger, og giver dermed vælgerne en ærlig chance for at træffe informerede valg. Som det egentlig var meningen, vi skulle have mulighed for i dette blegnende demokrati.

Det er superklogt af ham at melde ud, som han gør. Det er en viis måde at overhale kritikerne indenom på. Måtte den danne skole for politikere!

– – –

Peer Pedersen
Peer Pedersen
12 years ago
Reply to  Morten - - -

Respekt har han i varje fall från en “Danskjävel” i Sverige…

Sven Olsen
Sven Olsen
12 years ago
Reply to  Peer Pedersen

Nemlig – fra to danskjävlar – hejs fanen for fanden
(en lille kommentar fra Östdanmark)

77
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x