16
mar
Seneste opdatering: 17/3-11 kl. 0246
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interessant islandsk dokumentar fra 2010 svensk TV i aftes. Fra et dansk synspunkt også fordi Rachel Ehrenfeldt medvirker. Hun får Trykkefrihedsprisen pris nu den 2 april. I den helt store politik, er tingene sjældent som på den medieoverflade, vi bliver vist. Alligevel har Gud og hver mand helt bestemte meninger om storpolitik. Adskillige uafhængige kilder meddeler CIA, Bush og Obama hvor Bin Ladin er, de har mødt ham efter 2004, de mødes med tavshed, trusler og vold. Hele dokumentaren kan ses her i SVT Play, 58 minutter, men kun i Sverige.

Rykten säger att Usama bin Ladin, al-Qaidas ledare, skulle vara död eller isolerad från omvärlden i ett grottsystem i gränslandet mellan Afghanistan och Pakistan. Men enligt dokumentären Feathered cocaine lever bin Ladin sedan 2003 ett liv i lyx i Iran med sin familj där de skyddas av landets regering.Feathered cocaineFilmens hjemmeside.

Hård kritik af Ilmar Reepalu

Senior officials of the Simon Wiesenthal Center, a leading Jewish human rights NGO, during a week-long fact-finding mission to Sweden, urged in a series of meetings in Stockholm and Malmo, that the government take over the onerous cost of protecting lives and communal institutions. “Sweden intelligence has identified over 400 Islamist radicals and Neo-Nazis,” said Rabbi Abraham Cooper, associate dean. “Coupled with global threats from ‘lone wolf’ operatives, Jews are a primary target for hate crimes and terrorists.”

The Center’s call followed meetings with key political, Jewish and Muslim and top law enforcement officials in the Southern city of Malmo, after a spate of anti-Semitic incidents were ignored. These incidents included numerous harassments and intimidation of Rabbi Schneur Kesselman and other members of the Jewish community. As a result, the Wiesenthal Center imposed a ‘travel advisory’ on Sweden’s third largest city in December 2010.

“I told Mayor Ilmar Reepalu, during our hour-long meeting at City Hall that the status quo is intolerable,” said Dr. Shimon Samuels, the Center’s Director of International Relations. He added, “unless you take the lead in providing protection for all your citizens, the travel advisory will remain in force,” Samuels concluded. Simon Wiesenthal Center Urges Swedish Government to Finance Security of Jewish Community’Jew Tax’ is Morally Unacceptable,Hård kritik mot Ilmar Reepalu

Den mest unævnelige elefant i lokalet: Det kommende kollaps

Er man i tvivl om hvorvidt prognosticering af konsekvenserne af et kollaps af samfundsordenen er et kontroversielt emne, kan man bare genkalde sig reaktionerne på Lars Hedegaards tale ved counterjihad-seminaret i Brussels i 2007 (The Resilience of the Commoners.)
. Hvor ond vilje, manglende sproglige evner eller berøringsangst gjorde sig gældende i den besynderlige forveksling af ‘kan ske’ med ‘bør ske’ skal vi lade være uafgjort i denne omgang, men emnet ‘fremtiden i multikulturen’ er måske det mest urørlige i den offentlige debat – det skulle da lige være tankerne om, skal vi sige, drastisk og selektiv renovering af en ganske bestemt lokalitet på de sydlige himmelstrøg. Baron Bodisseys post her er helt i tråd med Lars Hedegaards tale, ikke mindst i dens fremhævelse af muligheden af parallelle skyggeinstitutioner der kan holde lidt sammen på et samfund i ekstrem grad af opløsning. Her blot nogle afsnit der ikke yder helheden retfærdighed (LFPC).

[…] However, the entire structure must eventually come crashing down, and the longer the postponement, the more spectacular will be its fall. The Western welfare state is built out of enormous, unthinkable quantities of debt. It is the greatest Ponzi scheme in history, and its demise is mathematically inevitable. The only question is exactly when the scam starts to unravel in earnest — the outside limit is about a generation from now, when the demographic disaster can no longer be papered over. […]

The end of the welfare state will act as a high colonic for some of the worst excesses of our culture. The lavish funding of our most absurd and destructive behaviors will come to an end. State support for the able-bodied, and probably even for the aged and disabled, will be drastically curtailed.

Immigration and its attendant problems will in due course become insignificant, because what remains of civil society among the natives will hunker down to protect itself, by whatever means necessary. Yes, I realize that much of California and other parts of the Southwest are already alien territory, and will simply become part of Aztlan or whatever the mestizo majority decides to call it. But at least the new entity will no longer be kept on life support through the beneficence of politicians in Washington D.C.

And much of the Muslim problem in Europe will be solved. When the state is no longer supporting three-quarters of the urban immigrant population, the denizens of the no-go zones will have to figure out some other means of subsistence. One presumes the resolution of the ensuing struggle for resources will not be pretty, but the problem will be resolved. […] The Shadow Knows: Part One

Canadisk MP: Pæn tone vigtig i afstandstagen fra æresdrab

Should western governments describe “honor killings” or female genital mutilation as “barbaric”? The son of the late Canadian colossus Pierre Trudeau thinks such terms have unfortunate pejorative overtones:

Liberal MP Justin Trudeau said the government should not call honour killings “barbaric” in a study guide for would-be Canadian citizens…

“There’s nothing that the word ‘barbaric’ achieves that the words ’absolutely unacceptable’ would not have achieved,” Trudeau, the Liberal immigration critic, said.

“We accept that these acts are absolutely unacceptable. That’s not the debate. In casual conversation, I’d even use the word barbaric to describe female circumcision, for example, but in an official Government of Canada publication, there needs to be a little bit of an attempt at responsible neutrality.” […] Mark Steyn:Boy Genius

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Er dette rigtigt, PEER PEDERSEN ?

Er han virkelig så syg at verden kan se en ….øhm, ende på hans tilstedeværelse ?

Peer Pedersen
Peer Pedersen
11 years ago

Alltid intressant när media har nytt om Bin Laden, vi där vet räknar dagar innan Bin Ladens rektala cancer där idag på grund av ihållande umgänge med ohemula skapelser har fullständigt eliminerat båda förmågan att urinera vid behov och efter väl tilltagande mål av olika rätter, prestera faces i hullet i golvet.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Feathered Cocaine: Interview with the Filmmakers

http://www.youtube.com/watch?v=EnVvk9vSATw

JensH
JensH
11 years ago

OT

Jeg ved ikke om denne dokumentar om det Muslimske Broderskab og Europa fra Norsk TV2 har været uploadet herinde på Snaphanen, men for dem der ikke har set den er den her:

http://www.youtube.com/watch?v=8m2wjj_zJXY

Mats (Malmo)
Mats (Malmo)
11 years ago

Filmen “Feathered Cocaine” går i repris i natt på SVT 1, kl 01.20 – 02.20 (17 mars)

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Mats (Malmo)

OK, tak – den kan jag tyvärr inte se häller pt. på grund ut av omlägningar i vårt kabel-TV *) 🙁

( *) Extra HD-kanaler – jag ser bare analogt TV via PC + kort just nu, men den
kan inte visa de digitale kanalerna utan att hoppa 😉 ).

JensH
JensH
11 years ago

Mon ikke Ilmar Reepalu tager kritikken fra Simon Wiesenthal Centret ganske roligt. Han ved at udviklingen i Malmø betyder, at der snart ikke er flere jøder i byen, og dermed er problemet med forfølgelse af jøder i Malmø jo løst.

Robin Shadowes
11 years ago

Jag har använt proxify.com dom dagar då Politiskt Inkorrekt segar. Vet inte om det funkar i just detta fallet men det skadar ju aldrig att testa.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Tack 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Nogen der ved, hvordan man kan se svensk TV på nettet via en proxy-forbindelse? 😉

Jeg har forsøgt et par gange med BBC ( iPlayer), men hidtil uden held.
Men jeg har hørt, at det kan lade sig gøre.

Olav
Olav
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Assimilasjon, – hvordan får man det til, uten å gjøre som før masseinnvandringen startet? Jeg tilhører selv katolikkene i Norge, som tidligere utgjorde 100.000 av en befolkning på ca 3, 5 million. Kristendomstimene på skolen var jeg unntatt, og fikk mine hos byens katolske prest. Forøvrig var jeg og de få andre katolske i høyeste grad en del av befolkningen i ett og alt. Hvor assimilerte hadde vi katolikker vært, om Norge den gang lot det strømme fremmede katolikker inn i landet, i det tempo vi har opplevet fremmedkulturelle ankomme med. For ikke å tale om dersom vi overhodet ikke… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Olav

Ja, man kunne i hvert fald start med at opstille nogle ufravigelige krav og sætte nogle fornuftige grænser, som man så skal skrive under på ved ankomsten. fx. At man SKAL gå ind for demokrati – og opdrage sine børn til det! At danske / norske etc. love står OVER koranens påbud! At kvinder og mænd har lige rettigheder At det er lovligt at forlade sin religion At man ikke laver eller bygger koranskoler og hadmoskéer! ( Det er bare se Channel 4s Dispatches Undercover serie, hvis man ikke ved, hvad der foregår. Den burde være obligatorisk pensum for vore… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Fint blogindlæg i Berlingeren om de “anstændiges” reaktion på Søren Pind: “Da de anstændiges Pind-o-meter gik i rødt” http://tomjensen.blogs.berlingske.dk/2011/03/14/da-de-anst%25c3%25a6ndiges-pind-o-meter-gik-i-r%25c3%25b8dt/ Tom Jensen Mandag den 14. marts 2011 kl. 00:41 Hvem er det, der er selvcentreret, oppustet, vanvittig, pinagtig i sit menneskesyn, uhyggelig, sentimentalt forløjet, neonationalistisk, menneskeligt umoden, primitiv, formynderisk og diskrimerende, totalitær. Og tilmed en drukbroder? Jo, du har nok gættet rigtigt. Det er Søren Pind. Hvis man da altså skal tro førstekæden af politisk korrekte meningsdannere og politikere, der i anledning af den nyslåede integrationsministers brug af ordet assimilation endnu engang har affyret hele batteriet af dæmoniserende klichéer om den… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x