29
mar
Seneste opdatering: 29/3-11 kl. 2158
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvordan forsvarer man sig og udkæmper en magtkamp, når man skal seks-syv generationer tilbage, for at finde nogen der har prøvet ?

Trakasserierna mot skolans personal har pågått under lång tid. Personalen upplever att de saknar stöd i organisationen och det finns en uppgivenhet bland de anställda. Eleverna har tagit över skolan. De kränker lärare, de kastar saker på lärare, de tränger sig in på lektioner, hotar. Elever som skolledningen lyckas flytta dyker upp på skolan, tränger sig in, det luntas, det är anarki, säger Peter Norell, huvudskyddsombud för Lärarnas Riksförbund, till SR Göteborg. Elever trakasserar skolpersonal.

Elever trakasserar skolpersonal. Senaste året har varit stökigt, för både lärare och elever. På måndagen gick det helt över styr. Under tisdagen är skolan stängd. Nu stängs Lövgärdesskolan, Skolstängning-mångkultur i praktiken. Richard Jomshof: Video: Invandrarvåld får skolor att lägga ner – SD har varnat för detta.

Krænkelse over mini-broklap

Dansk polis kräver pass eller nationellt ID-kort av svenskar med utländskt utseende som åker tåg till Danmark. Det sker trots att svenskar inte behöver visa pass när de besöker nordiska grannländer. Det regleras i ett avtal om en nordisk passunion.Utlänningar i Sverige omfattas inte av den nordiska passfriheten. Det kan vara dessa personer som de danska poliserna vill hitta. Enligt flera vittnesmål kontrollerar de därför personer med utseende som uppfattas som utomeuropeiskt. Nordisk passunion hotad i Danmark, Politisk strid om passkrav på bron

Nu er spørgsmålet, hvem der bringer pasunionen i fare. Jeg ville påstå, den undergraves af Sverige. Det er ikke tre måneder siden vi kunne se, at 400 hver dag krydser Øresund, som har ophold i Sverige men ikke i Danmark. Man må formode det er borgere udenfor EU, der benytter sig af Malmø-modellen. De skal altså have fri bane, hvis det står til Sydsvenskan og De Radikale. Illegale indrejsende tager Øresundstoget, Her slipper 400 illegale indvandrere ind i Danmark

“Jag erkänner inte era svenska lagar”

Kvinnan erkänner att hon skickat e-postmeddelandena men hävdar att hon inte begått något brott.Vilks har gång på gång medvetet och välplanerat provocerat oss muslimer där han hånat vår profet och våra religion som är helt oacceptabelt, skriver kvinnan i brevet om varför hon inte dök upp i Helsingborgs tingsrätt.Kvinnan har dessutom avstått från rätten till försvarare eftersom det står i strid med sharia att ha en försvarare som är ickemuslim.
– Om han, Lars Vilks, uppfattar vad jag skrivit som hot så är det upp till honom, menar kvinnan i ett polisförhör som hölls i Göteborg.
Kvinnan berättade då att hon tidigare varit anställd på Volvo men på grund av trakasserier slutat jobba och nu går på behandling och är sjukskriven. Hoträttegång flyttas,Vilks-mål överförs till Göteborg.

Oxford Street 25 marts – en overset krigserklæring

Muslim protesters, some of them women clad in black burqas, marched in London last week to demand Sharia law for the United Kingdom.The march did not receive much publicity in the British press, although it made the rounds on the Internet via YouTube. Muslims Again Demand Sharia For Britain, Sharia Law for Libya Protest Shuts Down Oxford Street, London.

Den livslange jagt på den politiske korrektheds rødder

Der er efter denne bloggers mening kun én måde at sætte sig lidt ud over den daglige frustration affødt af historier om kulturel kapitulation der aldrig er nok, og måbende mainstreammedier der end ikke forsøger at trække de store linjer og perspektiver op: Gå op i fugleperspektiv og prøv gradvist at stykke et kludetæppe af forståelse sammen. Man kigger stadig på de daglige nyheder, men med rynket næse og overbærende foragt – det er så hamrende ligegyldigt at en Søren Pind med lidt skarpere politisk profil er blevet integrationsminister, det er undermineringen af Danmarks selvstændighed i internationale organer, eller den demografiske udvikling, der virkelig tæller. Man går derfor til f. eks. en Morten Uhrskov Jensen for at få reel dækning med stadigt fokus på det store billede.

Skal man prøve at forstå udviklingen i endnu større perspektiv bliver det endnu vanskeligere, og så meget desto mere fordi vi her på Snaphanen er glade lægfolk uden den nødvendige faglige dybde, og endnu mere fordi der måske ikke findes omfattende og sande modeller der giver svaret på hvorfor den vestlige kultur er så besat af suicidalitet som den åbenlyst er. Et af de bedste stede at søge inspiration og stimulerende input er så absolut Gates of Vienna, hvor ikke bare de faste bloggere, men også flere blandt kommentarskriverne der, kan give bare lidt af den indsigt man tørster efter. Som altid er uddrag fra de bedste poster der kun til inspiration til læsning af det hele, for det er en fascinerende og altid uafsluttet proces – dialog, med et ord man ellers ikke bruger – mellem blogger og læsere (LFPC).

[Kommentarskriver Hesperados] basic thesis is that PC MC [politisk korrekthed, multikulturalisme] is not the result of a deliberate plan by a secret cabal of powerful elites who intend to use it to abolish the Western nation-state and establish a globalized new world order. Instead it is a widely-diffused ideology that has its origins in traditional positive and well-intended Western ethical principles. All those good intentions have mutated and metastasized into a deeply irrational parody of the original, and are now embedded throughout the culture at all levels.

PC MC is fundamentally incoherent, but since most people never examine it in detail, or even consciously, the essential irrationality never has to be addressed.

Some highlights:

* No culture is better than another — but modern Western culture is bad, and all non-Western cultures are superior.

* To consider the distinct characteristics of different genetic groups is racist — but white people are inherently xenophobic and intolerant compared with “brown” people.

* Islam is a religion, not a race — but people who object to Islam are racists.

* Violence, even in self-defense, is never justified — yet the violence of Muslims and other “brown” people must not be judged, but rather understood within its cultural context.

And so forth.

PC MC requires its adherents to practice doublethink constantly, in order to entertain all these diametrically opposed notions. All races are equal, but white people are especially bad. In order to promote equality, we must treat people unequally, with straight white men receiving the worst treatment of all.

An ideology of such raging incoherence can only be enforced subliminally, through social pressure, ostracism, and the tacit implication that no good person could ever disagree with it. Because it owes its origins to worthy social goals — ending Jim Crow, not repeating the Holocaust, establishing equal rights for women, allowing equal opportunities for all races, etc. — PC MC continues to enjoy widespread societal approval, provided that its premises are never closely examined. […]

The organic growth of PC MC ideology in Western societies is a deranged viral meme that has infected the public information space. Although it has been expedited and accelerated by those who stand to profit from it — politicians, academics, trans-national corporations, etc. — it owes its success to the popular appeal of the original good impulses that lay behind the prototype versions when they emerged fifty or sixty years ago. […] Occam’s Scimitar

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Gunnar Biering
11 years ago

Vedr. posten om den politiske korrektheds rødder: Det, der beskrives, er jo 68’er bevægelsen, den venstreorienterede-kulturradikale bølge, der slog ind over hele den Vestlige verden i slut-tresserne. Den påvirkede især de abstrakt orienterede klasser: Undervisning, medier. Hele det rigtige erhvervsliv blev jo derimod ret upåvirket. Så jeg tror ikke, skaden er større end som så – men det er sandelig også katastrofalt, da de abstrakte klasser jo satte gang i masseindvandringen fra den tredje verden til den rige. I Danmark har 68’er bølgen været på delvis retur siden systemskiftet i 2001, tilbagerulningen af den er jo egentlig hele Dansk Folkepartis… Read more »

Olav
Olav
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Liker de begrep du anvender her; de abstrakte klasser.

Slik jeg ser det, er dette en generasjon som ikke la noen vekt på overlevering av nyttig erfaring generasjoner før hadde samlet. Det skal ikke mye fantasi til, for å forstå at slikt må føre samfunn på avveie; ikke bare hva gjelder læringsmiljø i skolen..

Historyman
Historyman
11 years ago

OT- DR 2 sender i dag Onsdag d.30/3 – 2011 “Undercover Mosque” kl. 23.00 se den! Sendt af den engelske tv kanal Channel 4. Her er DR`s egen program beskrivelse. I 2007 afslørede magasinet ‘Dispathes’fundamentalisme og ekstremisme i britiske moskeer. Men har det ændret sig? Halvandet år senere går journalisten Sara, der selv er muslim, igen undercover i en af islams vigtigste religiøse centre i Storbritannien, Regent’s Park moskeen i London. Her oplever hun sammen med flere hundrede kvinder og børn en kvindelig prædikant, der tordner mod ægteskabsbrydere, homoseksuelle og muslimer, der konverterer til andre religioner.’Dræb dem!, ‘Dræb dem!’. Hun… Read more »

Hans L
Hans L
11 years ago

Jeg mener at med nedlæggelse af grænsekontrollen, blev kontrollen flyttet ind i landet istedet.

Som bosat i Italien igennem en årrækken er jeg vant til at blive kontrolleret i tide og utide, jeg føler mig ikke mistænkeliggjort eller krænket.

Nu er italienske betjente jo også meget venlige modsat andre landes politi.

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Jeg har kun set svenske toldere, når jeg har rejst mellem Danmark og Sverige, hvilket er er sket relativt tit over 30 år.

Jeg mindes kun meget få gange, at have set danske toldere.

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
11 years ago

Det är tyvärr svårt att känna något större medlidande med de berörda lärarna. De röstar ju nästa alla på partier som har ökad invandring på sin agenda – särskilt miljöpartiet är klart överrepresenterat bland de svenska lärarna. Som man bäddar får man ligga.

bl
bl
11 years ago

Jeg, en temmelig skandinavisk udseende mand, er for år tilbage blevet antastet af en formodet norsk, blonderet kvinde fra norsk told/politi og påkrævet at fremvise mit pas (ikke legitimation!) i en svensk Säffle-rejsebus fra Oslo til København.

Tilfældigvis havde jeg mit pas med, man var vel blevet fortalt i skolen, at man ikke behøver at tage sit pas med i Norden. Var jeg udsat for racisme? Jeg tror det, ville Nyrup vel have sagt.

Gyldig legitimation for udlændinge er kun pas, i Norge. Og velsagtens også i Danmark.

Durotrigan
11 years ago

Off topic, but maybe interesting. Muslimer mod korstogene truer Royal Wedding. Muslimer mod korstogene hjemmeside har udstedt en lidt ildevarslende trussel om den kommende Kongelige bryllup på 29 April: http://durotrigan.blogspot.com/2011/03/muslims-against-crusades-threaten-royal.html

JensH
JensH
11 years ago

Det bliver sværrere og sværrere for de Svenske journalister og politkere efterhånden som ‘verdens moralske supermagt’ i stigende grad bliver omringet af ‘fremmedfjendske’ lande: “Finland: Populister mot makten”:

http://svt.se/svttext/web/pages/142.html

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x