1
maj
Seneste opdatering: 2/5-11 kl. 1539
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hun blev kendt af millioner som verdens første kvindelige imam-basker online i 2006 med denne video fra Al Jazeera, og var på Time Magazines top 100 liste over “People who shape our world- Heroes and Pioneers” samme år. Mød også Hege Storhaug og arabisten professor Johannes “Hans” J. G. Jansen, ligesom Sultan vidne for forsvaret i Geert Wilders sagen. Tilmelding her: International konference – kvindens status i islam.

Endnu en svensk riksdagsmand overfaldet

En uge inden valget blev den homoseksuelle centerpartist Fredrik Federley overfaldet af Jonathan Jaime Solis, der nu har fået sin dom på tre års fængsel. Det var tredje gang, Federley blev overfaldet. Svenske medier lagde som bekendt røgslør over, hvem der forhindrede ham i at deltage i valgkampens slutspurt 2010. Overskrifterne gik udelukkende til Sverigedemokraten David von Arnold, der havde overfaldet sig selv og ridset et hagekors i sin pande, som man erindrer, og derefter medlt sig selv til politiet. Et nummer lige til Stora Journalistpriset.

I nat blev det ligeledes homoseksuelle riksdagsmedlem for Miljöpartiet Anders Wallner røvet og alvorligt såret af knivstik i den Stockholmske invandrerforstad Alby-Botkyrka,  den første svenske kommune, hvor svenskere kom i mindretal i 2007. Alby er et sted, hvor ambulancerne afventer politieskorte. Da det igen drejer sig om en top politiker, homoseksuel og helhjertet multikulturalist, og dertil medlem af et parti, der går ind for fri og ubegrænset indvandring til Sverige, dækker vi igen undtagelsesvist en kriminalhistorie fordi den har et bredere perspektiv. Han er som et ægtefødt barn af Miljøpartiet – svenske journalisters favoritparti – og det svenske Folkemadammehjem, også kendt for at tale for mænds ret til at amme deres børn. At han overhovedet befandt sig i Alby, virker lige så blåøjet som da jeg som 17 årig troede, jeg kunne gå alene rundt i Beirut. På en halv time blev jeg klogere, men jeg var heller ikke 27 år, og sad i Sveriges parlament for et parti af fantaster. En mere hjerteløs farce, kan man næppe tænke sig, det skulle da lige være, da Khomeiny som de første dræbte de kommunister, der hjalp ham til magten.

Vi ser på den med særlig adresse til det, svenske medier vil nedtone eller ikke vil fortælle, og vi gør det fordi der er præcedens for, at de konsekvent lyver og fortæller kvarte sandheder, ellers kunne det jo være lige meget. Wallner er vågen og ved fuld bevidsthed, alligevel foreligger det intet signalement af voldsmændene i svenske medier overhovedet. Denne sag bliver mengeleret hjem i størst mulige “tystnad”, var han død, havde det været det samme. Wallner er også tidligere sekretær for Maria Wetterstrand, kandidat til partisekretærposten og forfatter til artikler som Självklart ska Sverige anpassas efter muslimer. Wallners far siger:

“Anders mår efter omständigheterna bra. Efter nattens operation tror läkarna att det finns gott hopp om att det inte blir framtida fysiska men. Hur de själsliga såren ska läka kan enbart framtiden utvisa. Tack alla som på olika sätt visat er omtanke! “

“Anders Wallner skrev søndag på Twitter om overfaldet:

‘Mår under omständigheterna bra och tackar för alla värmande hälsningar som håller mig fortsatt övertygad om att mänskligheten är god.’

En lokalkendt skriver om Alby og “den gode menneskehed”:

Jag är född och uppvuxen i Botkyrka. Mina kompisar likaså. Du har uppenbarligen inte en susning om hur gängen i dessa förorter går tillväga. Våld ingår alltid, oftast innan man ens hinner respondera på deras uppmaning att lämna över värdesaker. Dels är det en del av grejen, dels ett sätt som får de allra hårdaste offer att mjukna och i ren rädsla göra precis vad de säger. Har man tur tur är våldet relativt lindrigt, har man mindre tur blir man totalt misshandlad och bortförd till en bankomat där man under ännu mer våld blir avtvingad sin kortkod. Det förekommer också, om man bor i området, att de tvingar upp en i sin lägenhet där såväl fru och barn finns. När det händer är det bara att be till högre makter att det bara är värdesaker de är ute efter.

Anders Wallner, toppolitiker inom Miljöpartiet, knivskars i natt svårt vid ett rån. Han blev knivhuggen flera gånger och rånades på mobil och pengar. – Han har opererats, säger Per Ängquist, kanslichef i MP till Expressen.se.Toppolitiker knivskars svårt vid rån,Attackerades av knivrånare, han kommer att överleva.Federley: Det borde inte kunna händaGärningsmän kan ha fångats av kamera.

Hærværk “af anden etnisk herkomst” mod uerstattelige krigergrave

Såvidt vides, er Uriaposten og Flensborg Avis de eneste, der tager i dette uden handsker på. Alle andre medier “reagerer svensk.” Op igennem mediefødekæden bliver historien mere og mere harmløs og demineraliseret: Flensborg Avis: Hærværk mod gravssteder, etnikere, truede politiet med kniv, politiet griber til peberspray men når ikke at bruge det – Jydske-Vestkysten: Hærværk mod gravsteder, truede politiet med kniv – Herfra bliver etnikkere til “lokale unge” DR Syd: Hærværk mod gravsteder, “opførte sig truende” over for politiet – Landsdækkende medier: Hærværk mod gravsteder. Der eksisterer en selvbestaltet mediecensur, der skønner hvad vi kan tåle at vide.

Torsdag aften har to drenge af anden etnisk herkomst fra lokalområdet væltet mere end 60 gravsten på den gamle kirkegård i Bov .De mange sten er væltet ned fra deres sokkel, men heldigvis kan de fleste løftes på plads igen og har formentlig ikke lidt skade. Men ud for kirkekontoret stod der to gravsten fra 1848, som begge har taget alvorlig skade. Formanden for menighedsrådet er naturligvis rystet over det grove hærværk.-Jeg tror, at det var en pludselig indskydelse, og i mine øjne er der tale om drengestreger, siger Marius Nørgaard. Politiet fik hurtig fat på de to drenge, der er henholdsvis ni og ti år, men ikke uden dramatik. Da politiet dukkede op hos familien, truede den ene dreng betjentene med en stor kokkekniv.Groft hærværk på kirkegård

Svaghed som Vestens nye paradigme og ideal

Historikeren Victor Davis Hanson afdækker den røde tråd i Obamas udenrigspolitik og retorik i forhold til verden – forsøget på at købe goodwill ved at holde en ydmyg cigarføring. På nogle konservative amerikanske websteder læses dette som et slet skjult forsøg fra præsidentens side på at demontere hans eget fædreland.

A recent report in The New Yorker suggested that the Obama’s administration’s weird sort of/sort of not foreign policy is now gleefully self-described as “leading from behind.” Not exercising leadership is a reflection, the article suggests, of Obama’s view that the U.S. is both disliked and in decline. Decline?

Here are some tidbits from the Ryan Lizza adulatory piece. The following I think is meant as a compliment:

“The one consistent thread running through most of Obama’s decisions has been that America must act humbly in the world. Unlike his immediate predecessors, Obama came of age politically during the post-Cold War era, a time when America’s unmatched power created widespread resentment. Obama believes that highly visible American leadership can taint a foreign-policy goal just as easily as it can bolster it.”

I supposed eliminating “unmatched power” would also eliminate “widespread resentment” — in that few are envious of the failed. […]

We may well decline, and pass on a weaker, more divided, more insolvent and at-risk America to our children. But that is again, entirely a choice, not a fate. It is a decision that many prosperous, but tired and squabbling societies — 4th-century Athens, 5th-century A.D. Rome, 1950s Britain, 1970s America — chose willingly when they redistributed rather than created wealth, embraced envy rather than emulation as their collective creed, whined about not being liked rather than unapologetically assumed unpopularity is always the price of leadership and jealousy its constant twin, and talked of rationing, lectured on what they could not, rather than could, do, and made bickering between the generations, the sexes, the races, the classes, and tribes a national sport, rather than collectively and confidently looked forward to expanding, creating, and uniting in national purpose. Victor Davis Hanson: OK, Let’s Decline

Men det drejer sig selvfølgelig ikke kun om USA (LFPC):

[…] ”Selvfølgelig kan det krænke ens retsbevidsthed, men 15 pirater fra eller til er ikke det afgørende i den her sag. Så vil jeg langt hellere indsamle nogle flere oplysninger om dem, og så slå hårdere til næste gang. Det vil være bedre end en halvlunken dom,” forklarer Jan Fritz Hansen til jp.dk. […] “15 pirater fra eller til ikke afgørende”

“What we want is muslims killing muslims – not us”
Washington Post: Why the Mideast revolts will help al-Qaeda

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
11 years ago

@Bjovulf “Ha, det næste bliver vel, at de udtaler pæne mindeord om ham” Jeg ville ikke blive overrasket hvis disse verdensfjerne tågehorn i EU-patlamentet rent faktisk gjorde lige præcis det. Hvad Mogens ‘Islam’ Jensen angår, så står han jo til at blive ny kulturminister i en måske kommende rød regering, så mon ikke han finder en plads som bliver opkaldt efter Bin Laden. Ellers skal loonierne på Københavns Rådhus nok finde en gade eller plads i landets hovedstad de kan opkalde efter denne i deres øjne store ‘frihedshelt’, der bekæmpede den ‘vestlige imperialisme på vegne af de undertrykte masse i… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Hvorfor hulen lagde de ikke terroristens lig i fryseren og sendte det til USA ? Var der ingen ledige frysere hos den Pakistanske præsident – eller havde US-soldaterne fået besked på at dumpe efterladenskabet i havet eller ? Det er sgu da lidt mærkeligt der ikke er nogle billeder af Bin Ladens rester eller hvordan ser I på situationen ? På den måde kan Bin Ladens tilhængere fortsætte historien om ham ved at fortælle at han skam da er lyslevende, ved godt mod og i besiddelse en stor kamplyst, som han agter at føre ud i fysiske handlinger rettet mod… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@steen Er det normalt at man i Sverige referer til ‘militante islamister’ eller ‘islamiske terrorister’ ved brug af ordet “aktivister”??? Grunden til jeg spørger er, at DN’s tidligere politiske redaktør Niklas Ekdal ikke mener Bin Ladens død er noget at fejre, hvortil han så tilføjer: “men hans frånfälle gör inte världen säkrare. Unga, ännu hänsynslösare och ännu slugare aktivister sägs stå redo att ta över. De är villiga att ta större risker, och har lärt sig mycket om hur man överlistar säkerhetssystemen sedan 2001.” Altså, ikke fordi at alt hvad Niklas Ekdal udtaler/skriver i denne anledning er det rene vrøvl.… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Det er nu ikke alle der glæder sig over Osama Bin ladens død:

“I Europaparlamentet er der imidlertid kritik af bin Ladens skæbne.
Formanden for menneskeretsudvalget, den finske Heidi Hautala fra De Grønne, siger til EUobserver, at bin Ladens død vil blive drøftet.
»Det var bedre, om han var blevet bragt for en dommer i live. Jeg er sikker på, at diskussionen vil fortsætte i blandt andet EU-parlamentet om, hvorvidt det var nødvendigt at slå ham ihjel«, siger hun og kræver samtidig USA’s fangelejr på Guantanamo lukket.”

http://politiken.dk/udland/ECE1270208/statsledere-hylder-aktion-mod-al-qaeda-leder/

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  JensH

Ha, det næste bliver vel, at de udtaler pæne mindeord om ham
og opfordrer til mere dialog og til at give islam mere plads i Europa
a la totaltåben Mogens Jensen 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Breaking News: Osama Bin Laden død !!! http://www.bt.dk/udland/her-er-osama-bin-ladens-lig Her er Osama bin Ladens lig JESPER HELMER | KARINA SVENSGAARD (BT-KSV) – Mandag den 2. maj 2011, 08:36 lNyhedsbureauet AP har nu udsendt et billede af liget af den dræbte al-Qaeda leder Osama bin Laden. Verdens mest eftersøgte terrorist Osama bin Laden blev skudt og dræbt, da amerikanske elitesoldater søndag amerikansk tid angreb hans hus i bjergbyen Abbottabad, tæt på Pakistans hovedstad Islamabad. Nyhedsbureauet Associated Press (AP) udsendte mandag morgen et billede af liget, der nu er i USA’s varetægt. – USA har gennemført en operation, hvor Osama bin Laden blev… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Yup:

http://bit.ly/ifRmdj

Gad vide om the Donald vil se en dødsattest, før han tror på det?

Alle vi andre kan så glæde os over, at manden allerede er blevet til fiskesnack. Tænk på det, næste gang I bestiller fisk på et hotel i Bombay eller Goa…

Det helt store spørgsmål her bliver, hvordan Pakistans rolle i at beskytte ham egentlig har været. Manden boede få hundrede meter fra et pakistansk militærhospital – skal vi vædde på, at det har haft et dialyseapparat.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Dansk øjenvidne: Folk går helt amok http://politiken.dk/udland/ECE1269907/dansk-oejenvidne-folk-gaar-helt-amok/ Tusindvis af mennesker strømmer til Det Hvide Hus for at fejre Osama bin Ladens død. AF Line Prasz »Endelig fik vi hævn over ham!«. Det syder og summer foran Det Hvide Hus i Washington D.C., hvor tusindvis af mennesker er samlet i eufori over, at det efter 10 år endelig er lykkedes at komme terrorlederen Osama bin Laden til livs. »Det er en helt fantastisk scene. Folk går helt amok og giver hinanden knus. Det er en utrolig stemning, som jeg kun kan sammenligne med Obamas indsættelse«, siger Torsten Jansen, den danske kultur… Read more »

Jonny
Jonny
11 years ago
Reply to  Bjovulf

»Det er en helt fantastisk scene. Folk går helt amok og giver hinanden knus. Det er en utrolig stemning, som jeg kun kan sammenligne med Obamas indsættelse«, siger Torsten Jansen, den danske kultur og presseattaché, som står foran den oplyste præsidentbolig, hvor Stars and Stripes vajer over taget.

Four more years, four more years! 🙁

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Jonny

Ja, det er en fantastisk god timing for Obama – næsten mistænkeligt god 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Spontan amerikansk, patriotisk jubel midt under en baseball-kamp mellem Mets & Phillies,
da nyheden om OBLs død pludselig “breaker” ude blandt tilskuerne … 😀

http://www.youtube.com/watch?v=ahAz4c2H3Sw

Og spillerne fatter naturligvis ikke en brik af, hvad pokker der foregår 😉

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Bjovulf
Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, de har en høj underholdningsværdi – Frank Aaen var jo også
helt vild i varmen for at sende stingermissiler til oprørerne i Libyen,
helt uden tanke for eventuelle alvorlige konsekvenser for Vesten
senerehen.

Robin Shadowes
11 years ago

Jämtin vill ha muslimsk helgdag.

http://hd.se/inrikes/2011/05/0

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Sherin Khankan i P1-formiddag nu

http://www.dr.dk/P1/P1Formiddag/Udsendelser/2011/04/29123500.htm

Dæmoniserede muslimer

P1 Formiddag 02. maj 2011 kl. 09:09 på P1

Der findes to slags antiislamisk retorik. Den skingre og åbenlyse propaganda, som blandt andet Jesper Langballe og Lars Hedegaard praktiserer, og så den mere subtile, hvor en ekspert danner fjendebilleder på baggrund af grove generaliseringer. Sådan siger dagens gæst, Sherin Khankan. Hun er religionssociolog, forfatter og talskvinde for foreningen Kritiske Muslimer.

Hun mener at nutidens generalisering og dæmonisering af muslimer er udtryk vor tids antisemitisme.

Sherin Khankan er gæst hos Poul Friis.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

“Dejligt” med sådan en lallenaiv PK-vært, som mere eller mindre bare køber hendes
ævl som udgangspunkt – bla. den tåbelige jødesammenligning – og ikke vover at stille
hende seriøse, kritiske og nærgående spørgsmål.

Jonny
Jonny
11 years ago

Förutsägbara reaktioner från svenska politruker: “Anders Wallner skrev på söndagskvällen själv på Twitter om attacken: ‘Mår under [ sic, efter ] omständigheterna bra och tackar för alla värmande hälsningar som håller mig fortsatt övertygad om att mänskligheten är god.’ [ Symptomatiskt nog ser han inte individer, utan känner sig lättad över att “mänskligheten är god”… 🙂 ] … Gustav Fridolin, som är kandidat till att bli nytt språkrör för Miljöpartiet, är nära vän med Anders Wallner. – Det är fruktansvärt när något sånt här händer, och när det händer någon väldigt nära. I ett sånt läge är man inte politiker… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Jonny

Det är ju nog ganska tursamt för Anders Wallner, att det inte finns någon millning
vid just denna artiklen 😉

Prudentius
11 years ago

“en stor kokkekniv.”

Jeg overraskes igen og igen over hvordan det lykkes muslimer (Ja, jeg antager helt uden forventning om skuffelse, at der er tale om muslimer) at kombinere den dødbringende alvor med absurd komedie og grotesk karikatur. Westergaards pen overgåes således dagligt af virkeligheden. Med lysår, kilometermål og fodboldbaner!

Derudover må vi regne med at vores kulturarv – selvfølgeligt – går samme vej, som serbernes er gået i Kosovo.

Trods løftet om “berigelse”, ser det egentligt mest af alt ud, som om multikulturen vil efterlade os betydeligt fattigere end vi var før dens hegemoni.

Prudentius
11 years ago
Reply to  Prudentius

Jeg tænker nemlig, at Europas mange skatte vil få en stadig mere usikker tilværelse efterhånden, som multikulturen slider de europæiske stater ned.

I første omgang kan de pilles ned og sælges til kuffaren der måtte have råd, da kidnapninger af mennesker såvel som artefakter, givetvis kommer til at være dagligdag i morgendagens europæiske bande-landskab.

Senere hen kan de fromt tilintetgøres, som rester af uvidenhedens tid, jahiliyya.

semit
11 years ago

Det er dog stadig uklart, hvad oprørene præcist vil i de arabiske lande. Eksempelvis har Ægypten nu tilladt ‘det muslimske broderskab’ at stille op til næste valg. Og i Libyen fejrer de Gadaffys nu dræbte børnebørn og yngste søn på samme måde som palæstinensere fejrer israeleres død.

http://www.tv2fyn.dk/article/299507:Muslimsk-Broderskab-danner-nyt-parti

Og en analyse af det muslimske broderskab skal findes her http://www.tellthechildrenthetruth.com/mbhood_en.html

semit
11 years ago

Idag i fælledparken kunne man også møde free gaza movement, global intifada, boykott israel mm. I praksis har græsrødderne vel kun opbakning blandt deres egne, da anti israelere burde få øjnene op for, at borgerrettigheder, dødsstraf, demokrati, adgang til vand og hospitaler står slemt til i de arabiske stater, der er på dagsordenen i TV. Billede er vedlagt af salg af ‘global intifada’ merchandise. http://semit.wordpress.com/2011/05/01/global-intifada-observeret-i-faelledparken-1-maj/ Intifada er grundlæggende voldeligt, mens oprørene i de arabiske lande generelt er fredelige og handler ikke om at udslette en stat, men blot opgradere rettigheder og skifte en præsident/diktator ud. I Israel/Gaza/vestbredden handler intifada om,… Read more »

Endnu en vantro
Endnu en vantro
11 years ago
Reply to  semit

Semit der mangler et billede i dit link/din blog? Det forarger mig evigt og altid at man skal konfronteres med anti-jødiske kampagner ifm den røde 1. maj. De kan kalde det alverdens politisk korrekte ting, faktum er at det er anti-jødisk propaganda og had de spreder. Objektivitet og kontekst er en by i siberien for disse propagandaspredere. At de nogensinde skulle kritisere og føre kampagner imod de arabiske terroristregimer ville være et sandt mirakel. Ægte racisme pakket ind i paroler, slagord, og løgne. Jeg har lyst til at afstraffe dem hver og én, disse satans budbringere. Der mangler et anti-arabisk… Read more »

semit
11 years ago

Jeg har også et af 2 piger på en ladcykel med free gaza movement merchandise. http://www.horserød-stutthofforeningen.dk var også tilstede. Det er dem, der økonomisk har støttet PFLP. Der var også en stand, hvor nogle havde boykotisrael Tshirt på. http://politiken.dk/indland/ECE677430/tidligere-kz-fanger-og-modstandsfolk-sender-penge-til-pflp/ De 2 piger på ladcykel var sådan 20 år gamle og snarere gidsler for antizionisme end ondsindede. Men Free-gaza movement er grundlæggende antizionistisk. Men hvad er det, gaza skal befries for? Der er ikke jøder, israelere, bosættelser og israelsk administration i gaza. Tværtimod har de trukket sig ud, så Gaza kan passe sig selv. Det, der sikkert menes er, at blokaden… Read more »

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x