8
maj
Seneste opdatering: 30/1-20 kl. 1411
55 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Wafa Sultan, Hege Storhaug og Hans G. Jansens taler i København foreligger på YouTube i løbet af 48 timer. Det er tredje gang Wafa Sultan er i København siden 2006, jeg har aldrig henvendt mig til hende før, men denne gang måtte jeg sige det til hende :

“We love you.” Corny, måske, men hvad øjeblikket inbød til. Hun græd under sin tale. Det er selvsagt ikke fotograferet. Klik fotos f. helskærm.) Sappho reportage: En kultur, der ikke respekterer halvdelen af menneskene, kan ikke sejre i det lange løb, Vi ved alt om det meste, men næsten intet om tidlig islam,Lad os beholde pigerne her og sende forældrene tilbage

Statsadvokaten var så vidt vides ikke til stede under den konference som Trykkefrihedsselskabet afholdt i Vartov søndag, for ikke bare hørtes ganske generaliserende udsagn om muslimers gøren og laden i forhold til det tildækkede køn, men arrangementets ubetingede superstar Wafa Sultan opfordrede uden blusel til, med en skærpelse af et berømt udsagn af præsident Theodore Roosevelt, at trodse myndigheders forsøg på at bremse en bydende nødvendig debat – og i det muslimske mindset som hun mener at kende bedre end europæiske anklagemyndigheder er det at “speak softly” et udtryk for svaghed.

Sultan vil i kraft af kombinationen af faglig og personlig kulturel baggrund have en ganske særlig gennemslagskraft, hvilket man også fik bekræftet på ganske ubehagelig vis da hun deltog i arrangementet med Geert Wilders i Landstingssalen forrige år: De tilstedeværende journalister nævnte hende ikke i deres smædereportager da hun jo netop var et levende dementi af skabelonhistorien om Wilders som den dumme hvide mand. Ingen tilstedeværende kunne være i tvivl om de personlige omkostninger denne kulturelle spændetrøje havde haft for hendes eget liv da hun fortalte om en tvangsgiftet nieces selvmord.

Hege Storhaug fra norske Human Rights Service kom med et af de argumenter der også kendes fra bl. a. Ayaan Hirsi Ali, men som det er aldeles umuligt at få ørenlyd for i den daglige debat fløjene imellem: At emanciperede kvinder i den muslimske verden bliver bestyrtede når de ser hvad vi i vores frie verden godvilligt lader slå rod iblandt os. En kvindelig pakistansk bekendt af hende havde således ved selvsyn konstateret de ændringer i det Oslo’ske gadebillede der var sket siden hendes forrige besøg der, og havde spontant spurgt hvorfor man dog tillod den slags. Dette er imidlertid realiteten i dagens verden. Vi ved det, og de kvinder der dagligt tæskes, voldtages, brændes, dræbes eller ætses med syre i den tredje verden ved det – der er ikke i islam nogen stopklodser der gør det muligt at imødegå barbariet. Adfærden kan nok have pendanter i andre førmoderne kulturer, men som fremhævet af professor Hans Jansen er islam unik i sin sanktionering af vold imod kvinder, ikke mindst i Koranens vers 4:34.

Hans Jansen fremlagde højst interessante detaljer om de dunkle historiske omstændigheder vedrørende islams tilblivelse: Er det således et udtryk for bemærkelsesværdige omstændigheder at to af Muhammeds koner bar navne der betød hhv. “dødfødt” og “levende”, og at der er så mange usandsynlige symmetrier i kronologien, f. eks. Aishas liv før og efter Muhammed der angiveligt var af samme varighed? Hvor muslimer kan opfatte dette som bevis på himmelske kræfters styring, er det klart at forhold som disse i vestlig tankegang ganske underminerer fundamentet under islam – og i og med at ganske mange muslimer tager ophold i vore lande har vi mildest talt en situation af betragtelig dynamik.

Om Lars Hedegaard i lyset af nylige begivenheder belagde sine ord med ekstra forbehold skal være usagt, men nu bliver dette jo mellem os og vores læsere, så hvad pokker: Islams modus operandum er, iflg. Hedegaard, gearet på stammekrig hvor magten over kvindekønnet er alfa og omega. Mænd i konkurrerende stammer/trossystemer stilles ugunstigt når deres egne kvinder ikke bare er frit bytte, men også kan tildeles firfold til islams krigere. Nøglen til at (skal vi sige dette eufemistisk) bryde denne ideologis fremtrængen er således uløseligt forbundet med at frisætte dens kvinder (Steen/LFPC). (fotos, klik for helskærm.)

Lars Hedegaard – The Place of Women in Expansionist Islam

For the reasons just mentioned, the strategic key to our defence against islamic culture, is the liberation and emancipation of muslim women. Before that happens, there is no reason to believe, that there is any democratic potential in the current turmoil in the arab world.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
55 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Sultan har været i Danmark tre eller fire gange, her,  her og her, og jeg er taknemmelig og stolt over at have mødt denne fantastiske kvinde så mange […]

trackback

[…] i København, Faye Weldon i København, Sabatina James i København , Mark Steyn i København, Wafa Sultan i København og frihedskæmperne Gunnar Dyrberg og Jørgen Kieler –  så […]

Tim Pallis
Tim Pallis
10 years ago

Ja jeg har set alle fem afsnit i går. Jeg har også set ham i Landstingssalen og stillet ham et spørgsmål om sufier. Jeg har også læst hans bog om den muslimske emigration. Han er den der stærkest formår på kort tid, at sige hvad islam er, og hvorfor den er så farlig. Han er selv en hjertens god kristen lægprædikant, Han kan Koranen udenad og citerer den, før han oversætter dens indhold. Han er meget karismatisk og sikker i sin sag. Det gør, at der måske er nogle humanister, som synes han er en farlig mand. Men han er… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  LFPC

Vi mangler et ord, synes jeg.

Engang skrev jeg konsekvent (islamofob) efter mit navn, så at andre blev fritaget for besværet med at kalde mig det, og det dannede mode en tid. Men jeg holdt op med det, fordi jeg med bl.a. en baggrund indenfor sundhedsvæsenet ikke kan se bort fra, at “fobi” af mange forbindes med noget sygeligt. Skønt det også kan betyde “afsky”, hvilket dækker denne skribents syn på alt, der har med personlig undertrykkelse, terror og voldsregimer at gøre.

Tim Pallis
Tim Pallis
10 years ago

Jeg har lige gennemset den fantastiske video, som Ulla Nørtoft Thomsen har lagt på sin hjemmeside, af Sam Salomon. Prøv lige at checke den op igen. Han er jo en “befriet” mand, nu en kristen, som i bund og grund ved, hvad der er problemet med islam. Han taler ikke om muslimer. Men han taler om det, der har betydning for muslimer – både kvinder og mænd. Det giver en så voldsom forståelse af, hvor stærk islam er, og hvor bundet muslimer er af det islam siger. Jeg er bange for at vi ikke kan flytte noget der. At en… Read more »

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
10 years ago

Ja, jeg kan godt se problemet, Morten. Simona forudsætter, at muslimske kvinder naturligvis vil forblive tro mod kulturen og overholde reglerne, selv hvis de ikke bliver kontrolleret i hoved og røv. Hun ville sikkert kalde det ‘frihed’, men det er det jo ikke.

JensH
JensH
10 years ago

OT

“Muslimske lande opfordrer Norge til at stoppe bog med Muhammedtegningerne.”
De 57 lande i organisationen Den Islamiske Konference, OIC, forsøger nu at få FN til at stoppe den norske udgivelse af Flemming Roses bog om ytringsfrihed, ’Tavshedens tyranni’.
Med Tadsjikistan i spidsen beder organisationen i et brev til FN’s generalsekretær, Ban Ki-moon, om, at FN tager initiativer, der kan forhindre den norske udgivelse”:

http://politiken.dk/kultur/boger/ECE1277298/appel-stop-flemming-roses-bog/

Hvornår vågner vesten op????

Tim
Tim
10 years ago

Igen ser vi flere barnebrude i Danmark og igen ser vi ingen handling fra nogen side….halllo er den helt galt i Danmark?

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
10 years ago

Jeg er helt enig i, at kvinderne er nøglen til islam. Ligesom danske kvinder her og andre steder beskyldes for at have ødelagt vores kultur i bund og grund, må de muslimske kvinder også kunne ‘afmaskulinisere’ de muslimske mænd.
Alvorligt talt: Det burde være ret nemt at sælge muslimske kvinder ideen om personlig frihed. Men så skal de også vide, at de ikke bare vender ryggen til deres eget samfund, men går gennem en dør til vores, hvor de vil være hjerteligt velkomne. Hvis de tror, vi er fjendtlige, vil de kulturelt set blive, hvor de trods alt ‘hører til’.

Ulla Nørtoft Thomsen
Ulla Nørtoft Thomsen
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Jeg tror ikke rigtig, den stemmer, den der. Ulla, hvad forhindrer dig i at blive muslim? Tror du, at de vil tage uvenligt imod dig? Vi er nok nødt til at vende denne tanke: Er det muligt, at de synes, at vi er kulturelt laverestående? Er det muligt, at ikke bare muslimske mænd, men også majoriteten af muslimske kvinder bliver hvor de er, fordi de tror på sagen og foretrækker at leve under islamisk lov? I betragtning af den kønsadskillende praksis, kunne det så ikke sagtens være muslimske kvinder, der spiller den allerstørste rolle i at undertrykke deres egne kønsfæller… Read more »

Gunnar Biering
10 years ago

Ulla Nørtoft Thomsen: Jeg synes desværre, at det lyder ret fornuftigt, det du skriver. Jeg synes også, at muslimske kvinder ser mere arrogante og selvtilfredse ud, jo mere islamistiske de er. Jeg mindes TV-rundbordssamtalen for nogle år siden med en flok unge muslimske universitetsstuderende kvinder (altså studerende her i Danmark!), der nærmest sad og fnisede over, at Theo van Gogh var blevet myrdet. Det var jo hans egen skyld, mente de. Sagen er jo, at de islamistiske kvinder nok står en klasse under de islamistiske mænd. Men de står samtidig mange klasser over os andre. Det er vel en ret… Read more »

Ulla Nørtoft Thomsen
Ulla Nørtoft Thomsen
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

…”muslimske kvinder ser mere arrogante og selvtilfredse ud, jo mere islamistiske, de er”. Netop.

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
10 years ago

Hej Ulla,
Du har fuldstændig ret hvad en stor del af kvinderne angår. Jeg er bestemt ikke blind for de ideologisk meget stålsatte tørklædepiger. Jeg siger bare: Der er også andre. Jo flere, vi kan få til at desertere – for nogle er der altså, der ikke er vilde med hele systemet – jo bedre for os. Og for dem skal det stå klart, at det, rejekællingerne siger om os – at vi er racister, at vi hader muslimer, at vi diskriminerer dem, fordi de er arabere – ganske enkelt ikke passer.

Ulla Nørtoft Thomsen
Ulla Nørtoft Thomsen
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Well. Nogen er nødt til selv at rydde op i alle de tilsvininger og sager, de har bimlet op om i årevis. Det er på ingen måde højrefløjen, der har oppustet ideerne om racister osv. Det er centrum-venstre, der må pille deres idiotiske racismeideer af plakaten igen. Hvis de venlige af vore udlændinge vel at mærke overhovedet tror på disse ideer. Det tror jeg ikke. Ikke-muslimske udlændinge spreder liv og glæde som de fleste andre. De har tillid til os og ingen vanskeligheder. Er mit indtryk. Det er alliancen mellem islam og venstrefløjen, der er så fuld af nid og… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

Den eneste “desertering”, der batter er – i princippet – at de finder sig en dansk mand. Og jeg er i den forbindelse temmeligt sikker på, at de ikke tror, vi er mere “racistiske”, end at de meget godt ved, at det er ret gørligt. A propos: Den meget usentimentale franske tegneserieforfatter Lauzier tegnede omkring 1980 en historie, der handlede om en feministisk gruppe, der bliver opsøgt af en israelsk kvinde, som er blevet voldtaget af … en palæstinenser (eller: Sådan ser det ud men det viser sig dog at være noget mere kompliceret, dilemmaernes antal øges konstant historien igennem).… Read more »

Prudentius
10 years ago

“at det kan blive lige så svært at befri de islams kvinder som det har været at befri de islamiske lande.”

Befriet dem fra hvad?

Den halvsekulære bathsocialisme?

Shahen?

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  Prudentius

Det må vist have været en fortalelse. Ulla ved godt, at det er sådan ca. umuligt at befri folk fra dem selv. Hun udviser næsten overalt i sine indlæg en overlegen forståelse af problemstillingen. – Var det bare lige så let at befri muslimske kvinder, som at “befri de islamiske lande” … Som jo altså er blevet befriet fra sekulære styrer, så de kunne blive netop islamiske, skal vi lige straks få at se. Vi kan ikke “bushe” hverken lande eller køn til frihed. Det er kun Marianne J., der tror, at “alle mennesker vil jo det samme”. Nej. –… Read more »

Ulla Nørtoft Thomsen
Ulla Nørtoft Thomsen
10 years ago
Reply to  Prudentius

Tak! Befrier dem fra sekulært diktatur til… Ja, alt peger vel på at folkedybet føder en 12 kilos islamisk fascismebaby, ikke? Men så har de også lagt i kakkelovnen til en røvfuld.

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

“men så har de også lagt i ovnen til en røvfuld.” Det har de gjort længe, hvis du spøger mig. Til dette endelige slag imod islams Antikrist kan Europa passende sende sine talløse legioner af gråt-guld og eliteenheder af metro-seksuelle venstreforvirrede sludrehoveder. Samt dets dræbende journalist-korps. Selv vil jeg bevæbne mig med nøglen til kælderrummet og først gøre min heroiske tilbagekomst når sejren er i hus. Skulle mobbedanerne gå af med victoria, kan I finde mig i te-rummet bag den lokale grønthandler med henna farvet skæg, sandaler, et bimlende blik i øjnene, et plet af brændt kød i panden og… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

Ulla, det er sådan man iagttager:

“Jeg har ikke set ret mange tics og nervøse trækninger.”

Nej, vel? Super!

– – –

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Noget kvalificeret bud på, hvor disse ekstremt aggressive forældre i Malmö kommer fra? 😉

http://www.nyheterna.se/tv?videoid=774267

Föräldrar hotade domera – knattelag (lilleputhold) avstängt.

Klubben hedder forresten FC Rosengård ….

Bemærk, hvordan TV4-nyhederne meget bekvemt helt glemmer at nævne
noget om denne baggrund.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Mere kulturbe(k)rigelse ovre i broderlandet?

http://politiken.dk/udland/ECE1277393/bombe-eksploderer-i-malmoe/

Internationalt 10. maj. 2011 KL. 05.50
Bombe eksploderer i Malmø
Restaurant i byens centrum er blevet ramt af kraftig eksplosion i nat.

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2430880/bombattack-mot-malmokrog-i-natt

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Dagens gode grin : ” Noma er fascisme i avantgardistiske klæ’r” 😀 – via Uriasposten Man kan jo næsten ikke få sig selv til at tro, at hun virkelig mener det seriøst, men der er så – gudskelov – til gengæld heller ikke mange af kommentatorerne, der tager hende seriøst 😉 http://politiken.dk/debat/kroniker/ECE1275730/noma-er-fascisme-i-avantgardistiske-klaer Kroniken 8. maj. 2011 KL. 00.01 Noma er fascisme i avantgardistiske klæ’r AF Ulla Holm fakta Ulla Holm er specialestuderende ved Sociologisk Institut. [ Ja, der forklarer jo en hel del 😉 ] Det avantgardistiske og det reaktionære har på paradoksal vis historisk været tættere forbundet rent ideologisk,… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  Bjovulf

@ Bjovulf Det vanskelige ved at have med Ulla Holm at gøre er, at hun opremser en lang række eksempler på noget, som intet har med fascisme at gøre. Intet ? Nååå jo: Fascisterne forsøgte at inddrage de samme (meget gamle) tanker i deres visioner. Og det besudler altså disse tanker, som handler om sundhed, menneskeværd, og harmoni. Det Ulla Holm kommer af sted med at sige er, at vi ikke må dyrke vores egen, stedlige madkultur, men gerne må importere den, der er blevet dyrket andetsteds. Det er altså ikke rendyrkningen, der er problemet, men hvem, der rendyrker. Det… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Morten - - -

Og for at det ikke skal være løgn, så inviterede man ghm. dette sindsforvirrede kvindemenneske i Deadline på DR2 her til aften. Og det er åbenbart ikke en spøg eller en happening – hun mener det sgu! 😀 Har DR virkelig ingen nedre grænser for, hvad de vil være bekendt at byde deres hårdt prøvede seere? Skal alting foregå efter de venstreflippede og de kulturradigales spilleregler? Mange af dem vil sikkert endda æde alt, hvad hun siger, råt – no pun intended 😉 http://www.dr.dk/DR2/deadline2230/deadline2.htm#/8844 Ja, helt enig, Morten. Og hvor tit spiser vi efterhånden ikke retter andre steder fra? Pizza,… Read more »

Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Bjovulf, du skriver om marxistiske videnskabsfolk: “kan virke, som om man starter med at vedtage, hvad konklusionen skal være…” Jamen, det er jo netop essensen i marxistisk såkaldt videnskab. De har på forhånd svaret på alt i deres hellige skrifter, og deres såkaldte forskning skal KUN bruges til at underbygge trossætningerne. Det fungerer naturligvis kun på de humanistiske områder – jeg tror, der var nogle naturvidenskabsmænd i Stalins Sovjetunion (Lysenko), der også forsøgte sig, men den var for gennemskuelig. I humaniora derimod er alt jo ord, uden krav om håndgribelig evidens. Og ord uden fornuft er jo blot varm luft… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Morten - - -

Hun er vist kun kommende kandidat, Morten, så forvent ikke alt for megen selvstændig tankegang 😉 FGM Utroligt, at DR falder for den slags pseudointellektuelle blålys og deres vanvittige fantasier og konstruktioner og endog synes, at de overhovedet fortjener at blive nævnt på DR og så endda i et trods alt vigtigt debatprogram som Deadline. Hvordan kan nogen seriøs redaktion og dens journalister dog tage den slags komplette vås seriøst? Selv på Politiken var der mange læsere, der mente, at det da måtte være en joke eller en anden form for provokation af hele borgermusikken. Nå, men i det mindste… Read more »

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Hvis man skriver en oikofobisk kronik i Politiken er man sgu da sikker på, at komme i DR2. Men éen har jo lov at håbe på hun skal tværes ud af et intellegent individ.

Jonny
Jonny
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Ännu ett av “specialestuderende” (Sociologisk Institut, KU) Ulla Holms alster:

Kusser må ikke være barberede eller opererede eller piercede. Det har en flok feminister bestemt. Og nu har de endda opfundet et apparat til at kontrollere korrekte kusser: Kussomaten. Problemet er bare, at ingen kusser er mere normale og naturlige end andre. For kussers udseende handler om mode. Lad mig derfor slå et slag for den stylede kusse. Den er ikke et kussehår mere kunstig end den ’naturlige’.

Fuck Kussomaten (Ideologikritik af kvindebevægelsens Kussomat)
h t t p://www.kommunikationsforum.dk/artikler/fuck-kussomaten

🙂

Mette
Mette
10 years ago

Nu ved jeg ikke helt præcis, hvad der menes med “speak harshly and carry at stick”, men min ene ordbog oversætter harsh med “hård, skurrende, ru, grov, rå, barsk, ubehageligm, disharmonisk og skærende”. Den anden nøjes med “hård og streng”.Den trejdje, som er “The Concise Oxford Dictionary”, forklarer på flg. måde: “Rough to the tough”, “repugnant to feelings”, cruel, unfeeling, unpleasing, severe”. Og når vi dertil tilføjer stokkemetoden, ligner det til forveksling muslimske opdragelsesmetoder. Jeg tvivler ikke om, at den slags virker på muslimer, men jeg vil på det kraftigste frabede mig at få disse primitive og uhyggelige metoder indført… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  LFPC

LFPC Hvorfor skriver du om mine “udlægninger”? Jeg kommer jo netop ikke med udlægninger af Wafa Sultans ord og skriver endda tydeligt, at jeg ikke er klar over, hvordan de skal opfattes, men at jeg ikke bryder mig om de oversættelser, jeg finder i tre forskellige ordbøger, fordi de stemmer alt for godt overens med min opfattelse af bl.a. muslimske metoder til at tugte hinanden. Men også de socialistiske åg, som nogle af os har oplevet under vor uddannelse. Kæft, trit og retning, eller vi skal komme efter dig, skal vi. 68’er marxisme i praksis. Det danske sprog skal ikke… Read more »

Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  LFPC

Primært et det jo et ordspil på Teddy Roosevelts “speak softly and carry a big stick”.
Det Sultan mener er jo tydeligvis, at vi skal sige til muslimerne, præcis hvad vi mener – også om Islam – og have remedierne klar til at sætte magt bag vores position. Det er jo ikke sædvane blandt civiliserede folk, hvor vi prøver at være diplomatiske og diskrete, og hvor vi normalt ikke har magtanvendelse klar. Men en sådan opførsel opfattes af nyindvandrede muslimer som svaghed – de er vant til udadreagerende adfærd, for at udtrykke det – ja, netop diplomatisk.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Jøsses, hvor jeg beundrer Wafa Sultan ! Den kone er utrolig modig ! Her kan man virkelig tale om et menneske med integritet, med en selvrespekt der leves ud på trods af de trusler der rettes imod hende. Til sammenligning er de ovenfor omtalte forretningsfolk et ynkeligt skue! Og det vil til mine dages ende være mig komplet umuligt at udvise et gram af respekt for disse folk . Hver eneste gang jeg høre om dem, eller læser om deres virksomheder, dukker tankerne om deres adfærd i forbindelse med MO-tegningesagen op. PS Er der nogen der ved OM retssagen mod… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Douglas Murray: Islam is failing Europe ( via PI )

http://www.youtube.com/watch?v=tX_DENyRLlI&feature=player_embedded#at=504

Flemming Rose var der også, men siger ikke noget i dette klip.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Hele programmet i 6 afsnit:

http://www.youtube.com/watch?v=B4M-whjJs10

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Tak. Douglas Murray kan som få sige det væsentlige på en sober måde. Han tænker knivskarpt, og det er forfriskende at overvære, hvordan han roligt og bestemt får afvist Tariq Ramadan og kørt ham ud på et sidespor. Det er han ikke vant til.

Senere vil jeg lytte til Flemming Rose, som også er en af dem, der lægger et stort arbejde i at appellere bredt på en ordentlig måde. Når sådanne ægte europæere går i gang, har islam ingen, der kan hamle op med dem.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Mette

Selv tak 😉

Nu ser det så desværre ud til, at det kun er afsnit 1, der er uploadet –
jeg prøver at finde resten af programmet.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

‘Wafa Sultan: “Speak harshly and carry a stick”’ Anne-Marie Skov (Komunikationsdirektør i Carlsberg), Karsten Dybvad (adm. direktør i DI), Charlotte Mark (adm. direktør i Microsofts udviklingscenter), Karina Boldsen (hr-chef i Vestas) og Maarten van Engelland (adm. direktør i ISS Danmark) – ingen af disse topfolk hører efter overhovedet. De vil lige præcis det modsatte af Wafa Sultan. Citater: ‘…Vi er bureaukrater og mangler åbenhed… De globale virksomheder flytter til udlandet, hvis de ikke kan tiltrække talenter… Vi skal fremstå som vinderland og værne om vores omdømme… Mangfoldighed betaler sig og den opfattelse vil vi gerne brede ud….’ Hvad i alverden… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Emeritus

Den administrative direktør hos ISS lever bl.a. af overskuddet af en masse lydige muslimske rengøringsassistenter´s arbejde. Han er altid der, hvor der skal “åbnes op” og går også stærkt ind for at ansætte tidligere kriminelle. Det fremstilles som menneskekærlighed og kan være det, men jeg tvivler nu på, at der gives ved dørene. Jeg glæder mig til at høre Hans Jansens indlæg og kunne også ønske mig nogle kronikker om det skitserede emne. Kristendommen lever glimrende med forskning af den art. Er islam så svag, at muhamedanere ikke tåler lidt religionshistorie fra en vidende person, eller er det bare noget,… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Vänster-extremist diskuterar med två sverigedemokrater vid ett bokbord i Göteborg igår. Samtidigt blir han smygfilmad vilket han inte förstår förrän framåt slutet av videon. Hoppas ni förstår svenska för detta är ofrivillig humor av yppersta märke när vänsterns hjärntrust visar framfötterna.

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/09/vansterns-hjarntrust-spekulerar/

http://www.youtube.com/watch?v=AWPwgjhENXI&feature=player_embedded

trackback

[…] Wafa Sultan: “Speak harshly and carry a stick” Af Cherif El-Ayouty, fra maj 9th, 2011 […]

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Godhedens høje pris http://jp.dk/opinion/leder/article2423114.ece Tossegodhed Offentliggjort 07.05.11 kl. 03:01 Noget af det værste i politik er kategorisk godhed uden hensyn til de mulige eller uforudsete konsekvenser. Denne generelle skepsis over for godhed i politik springer offentligheden i øjnene knap 20 år efter vedtagelsen af den såkaldte ”palæstinenserlov” i marts 1992. Dengang var humøret højt blandt godhedens apostle på Christiansborg, blandt velbjergede ”flygtningevenner” og i de medier, der lever af at servicere de rene hænders alliance. Da navne som Anisette og Kim Larsen satte musik til de mange smukke hensigter, kom der gang i kludene. I dag har melodien fået en… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  Bjovulf

@ Bjovulf

En meget stærk kronik. Med udgangspunkt i noget meget specifikt, bliver der gået langt i forhold til at sige noget meget generelt. Det er måske begyndelsen til rene linjer ?

– – –

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Morten - - -

Ja, nemlig – gad vide, om nogle af de (u)ansvarlige for miséren lige frem kunne gå hen
og få kolde fødder, når de ser den slags? For de var jo advaret i den grad.
Dårlig samvittighed er desværre nok lidt uden for deres felt af sociale kompetencer 😉

Måske er den der skamstøtte over de, der sveg deres eget folk, slet ikke så tosset en ide?

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  Bjovulf

@ Bjovulf

Jeg tror ikke skamstøtter nødvendigvis tjener deres formål. Der er en anden mulighed:

Lad os hylde sejrherrerne i denne strid! Lad os i en form for resigneret beundring rejse en statue af vor tids mest succesfulde politiker, Marianne Jelved, som har formået at gøre sin fantasi til vores virkelighed, som måske ingen anden i historien. Lad os opregne hendes sejre loyalt nedenfor statuen og vække beskueren til eftertanke.

– – –

JensA
JensA
10 years ago

Terror mod kvinder og mod frafaldne er – og har altid været – central for islams magt og udbredelse. Det sikrer – tilsyneladen ret effektiv – at ingen muslim, mand eller kvinde, nogensinde for børn, der ikke også er muslimer. Samtidig er der åbenbart noget i den kvindelige psyke, der er parat til underkastelse (jeg forstår det ikke, men kan se, at sådan er det).
Den mere spektakulære terror, med bomber og deslige er uden større betydning, måske direkte kontraproduktiv.

Prudentius
10 years ago
Reply to  JensA

“Den mere spektakulære terror…er uden større betydning…” Jeg har hørt det sagt mange gange, den her med at terroren er det mindste af det hele, at den ikke dræber som trafikken og derfor kan ignoreres og at den ideologiske kamp er vigtigere osv. Punkt nr. 1: Den ideologiske kamp/ at forstå og bekæmpe islam som ide er selvfølgeligt afgørende. Punkt nr. 2: Terroren kan ikke undervurderes, den er på mange måder hele nøglen til den nuværende jihads succes. Ingen skal nyde noget af at få kappet hovedet af, overfaldes, torteres, trues. Medierne er begyndt at efterleve muslimske dogmer pga. af… Read more »

JensA
JensA
10 years ago
Reply to  Prudentius

Jeg har svært ved at være meget uenig i det du skriver. Jeg hævder jo ikke at terror ikke virker, tværtimod. Terror virker. Og det har vist altid været helt afgørende for udbredelsen af islam. Så uden terror ingen islam. Det jeg forsøger at forholde mig til er hvordan. Det jeg kalder “den spekulative form for terror” har da givetvis en virkninger i form af at forhindre kritik af islam, og få visse mennesker og medier til at tilpasse sig islams dogmer, og måske også at få nogle svagt befæstede sjæle eller opportunister til at tilslutte sig galskaben. Og også… Read more »

Prudentius
10 years ago

“gearet på stammekrig” En god pointe er at en “plyndringsøkonomi” udgør hjertet i islam. At legalisere kriminalitet for sine tilhængere er simpelthen denne religions aller dybeste mening. De muslimske mænd, oprindeligt Muhammed og hans fyrretyve røvere, kan/skal med tilladelse fra/på ordre af Allah sætte sig i besiddelse af andre mennesker og deres ejendom. Alle undtagen de muslimske mænd er nemlig reduceret til kvæg/kameler i shariaen. Der er således ikke noget familie-koncept i islam, men derimod et farm-koncept. Den muslimske mand frembringer fra sin bestand af kvinder, koner og slaver, et utal af børn, mens han malker de vantro han har… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Wow, en blond Wafa Sultan – vi burde jo næsten gøre hende til æresborger i DK 😀

55
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x