10
maj
Seneste opdatering: 11/5-11 kl. 2352
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De skulle have balsameret skiderikken i alkohol og udstillet ham på Ground Zero med en flæskesteg i munden og en brandmands økse op i røven. Med ansigtet mod Mekka. Vi vil jo nødigt være respektløse.”

Han kunne selvfølgelig også være havnet i et nybygget svensk trivselsfængsel blandt trosfæller med ubegrænset mobil og internet, som stemningen synes at være i store dele af opinionen. Jeg ser, de også bygger et nyt i Helsingborg, når jeg kører forbi. Der er svenske brancher, der boomer.- (Osama’s son Omar bin Laden: Sea burial of OBL “demeans and humiliates his family and his supporters and…challenges religious provisions and feelings of hundreds of millions of Muslims”)

Hur fan står ni ut i gangsterstaden Malmö?

“Varför går inte ni kvarvarande svenskar ut och demonstrerar på gator och torg och skriker ut er förtvivlan över dessa ständiga våldsdåd?” skriver en kommentator på nettet.

Skytten låg och väntade på sitt offer och slog till när han var på väg mot bilen. Jag hörde tre skott och sedan såg jag en man springa därifrån, säger ett vittne.Man kan väl lugnt säga att folk här ute är chockade, det är en mycket otäck syn. Det ser ut som en ren avrättning, säger vittnet Tomas Johansson som kom till platsen bara minuter efter skjutningen. Skytten låg och väntade på sitt offerMan sköts ihjäl på Sibbarp

Offeret er: Audi a6 med reg nr [BKS211]Bilen är inte på kredit / banken lånar inte ut till en som tjänar 96 tusen kr per åt! Personnummer: 19740524-XXXX alltså 36 år Förnamn: Adem Tilltalsnamn: Adem Efternamn: Hadzic, Gatuadress: Dammstorpsvägen 67 C Postnummer: 21230 Postort: Malmö inkomst/år 2010 ca 96 tusen kr.

Tilsyneladende endnu et af de sædvanlige Balkan-mafia mord, som alle synes at have affundet sig med. Svenske politikere accepterer, at folk fører krig i Malmø, folk der nemt kunne bundtes sammen, og sendes hjem og føre deres fortsættelseskrig i Kosovo. De er uden vilje til at rydde op i det Helvede, de har skabt. Sibbarb er i Linhamn, hvor Malmøboer ved muffen tror de kan købe sig dækning for “mångfalden,” tæt ved det Gatede Community Viktoria Park. 16 skyderier i Malmø i 2011 – og verdenspressens “Lasermand” sidder inde.

Dagen begyndte i Malmø. Den slutter på næsten samme måde i Gøteborg: Minst en person skall ha skjutits i samband med en skottlossning på Körkarlens gata i Hisings Backa. Også Balkan relateret efter alt at dømme. Kommentar fra vox populi: “En restaurang sprängd i malmö, en bekräftad avrättning och nu möjlitvis en till, detta inom loppet av 48 timmar – Det blir nog en het sommar!”
Nærmere broklappen på grund af “främlingsfientlige Dansk Folkeparti”

SR-Ekot kl 19 Den broklap er slet ikke få “långsökt, som det lød dengang. Enhver der har mod til at forestille sig Malmø om bare tyve år, ved at ingen københavnsk politiker kan holde til ikke at kontrollere hvem der rejser ind fra Malmø, efterhånden som byen braser sammen. Pia Kjærsgaard sagde i 2002 noget humoristisk, som hun måske ikke selv anede alvoren af.

Selvfølgelig må den svenske regering føre den politik, som de anser bedst for Sverige og den svenske befolkning. Hvis de vil omforme Sverige til en etnisk smeltedigel, så dem om det. Hvis de vil gøre Stockholm, Göteborg og Malmø til skandinaviske Beirutter med klan-krige, æresdrab og massevoldtægter, så dem om det. Det er i denne situation, jeg mener, at Danmark kan sætte en broklap i Øresundsbroen.Pia Kjærsgaard: Historien om en broklap Øget grænsekontrol vækker glæde i Sverige – undtagen i statsjournalistikken. VKO indfører grænsekontrol allerede om få uger, Schengen state Denmark to re-impose border controls SR: Jag tycker att det är dystert att danska regeringen väljer att besluta om dessa åtgärder innan man har diskuterat detta både grannländer och på EU-nivå, säger Olle Schmidt till Ekot.

Eksperter: Danmark kan få demokratiet til at bryde løs

Hvad er værst: Det forudsigelige udvalg af “eksperter” der begræder demokratiet og smæder danskerne med fortærskede klicheer, eller den avis og den journalist der bevidstløst kolporterer deres udtalelser og gengiver dem i overskriften uden citationstegn? Morgenavisen Jyllands-Posten er en mediemæssig børnehave (LFPC).

Med den nye grænsekontrol bekræfter Danmark sit image som et lukket land, mener eksperter.

“Jeg er allerede blevet ringet op af tre tyske journalister, der er rasende over Danmarks beslutning om at indføre grænsekontrol. De kan simpelthen ikke forstå, hvordan Danmark kan gøre sådan noget.”

Sådan siger Marlene Wind, leder for Center for Europæisk Politik ved Københavns Universitet, til jp.dk. […]

Johannes Andersen mener desuden, at beslutningen kan få betydning for EU-samarbejdet. “Det bekræfter et billede af, at Danmark ønsker at presse holdningen i Europa i en bestemt retning. Det kan derfor rejse et spørgsmål om vores egentlige vilje til at indgå i EU-samarbejdet,” siger han og fortsætter:

“Og så kan beslutningen jo få politiske kræfter i andre lande til at bryde løs. Man kan for eksempel forestille sig, at Italien synes, at det er en vældig god ide, som de også vil kigge på. Og sådan er der garanteret også andre lande, der har det”. Danmark er en politisk kolonihave

Helle Thorning – en blank person

Over for Information kalder han endvidere Helle Thorning-Schmidt, Socialdemokraternes formand og statsministerkandidat, for »den svageste formand, partiet nogen sinde har haft«:
»Hun deltog i skrivegruppen omkring bogen Epostler. Og her stod det klart, at hun er, hvad jeg vil kalde en blank person. Hun kan ikke skrive eller improvisere. Hun har en meget begrænset almen viden, hun ejer ikke hverken nærvær eller nogen større visioner. Hun har muligvis, hvad man kan kalde en reproduktiv begavelse, hun kan forberede sig og lære ting udenad. Men hun kan ikke indgå i de uformelle sammenhænge med egne ræsonnementer, som er så vigtige, hvis man skal lede et lille land.« [..]

Udlændingepolitikken, der af Dahl betragtes som den største synd af dem alle. Han kalder udlændingeloven af 1983 for »formentlig den største og mest vidtrækkende beslutning, magthaverne i Danmark siden demokratiets indførelse i 1849 har forsøgt at luske uden om selv samme«, og som blev til »uden, at nogen overhovedet overvejede konsekvenserne«, og hvor endelig enhver, der stillede spørgsmålstegn ved den, blev kaldt racist. Sociolog Henrik Dahl: Venstrefløj i frit fald

Amnesty i seng med djævelen

Here’s the latest from CagePrisoners, Moazzam Begg group that campaigns for Salafi jihadi prisoners.

The article contains is a mocked-up photograph, showing the bloody corpse of Barack Obama, accompanied by text describing the future assassination of the President of the United States. […]

Can you imagine what the reaction would be if a group with links to the political Right were to cheer the imagined lynching of Obama?That would basically be the end of the outfit. It would put that group firmly outside the boundaries of the political mainstream. Investigative reporters would be sent to doorstep the disgusting man. The police might well arrest and question him.

That logic does not apply to CagePrisoners.

Indeed, when it came to the crunch, and knowing full well that Moazzam Begg was a veteran jihadist and a supporter of Awlaki, Amnesty sacked the courageous veteran feminist campaigner, Gita Sahgal. Amnesty’s acting General Secretary Claudio Cordone then endorsed Begg’s conception of “defensive jihad“: by which he means the right of the Taliban to impose a totalitarian, human rights abusing, Islamist state on terrified Afghanis. Later, under pressure, he tried to weasel out of his words. Finally, Amnesty fully embraced CagePrisoners as a partner, most recently joining forces with it to make a joint submission to the British Government’s Detainee Inquiry.

CagePrisoners is still welcome in civic buildings throughout the United Kingdom. On 11 June, for example, they’re holding a fundraising dinner at Cardiff City Hall. […] Amnesty Partner, CagePrisoners, Lynches Obama

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Erling
Erling
10 years ago

Det er jo ikke raketvidenskab, men det er mere kompliceret end ‘ding-dong, heksen er død’, men det er desværre det niveau som medierne er i stand til at overskue. Sagen i en nøddeskal er, at jeg tror det ville have været smartere at arrestere ham, du og dine meningsfæller i de etablerede politiske partier og i mainstream-medierne tror noget andet. Bin Laden har adskillige gange sendt folk ud for ar dræbe tilfældige amerikanere. Nu sendte USA folk ud til et ikke specielt venligtsindet land for at dræbe eller fange ham. Så din pointe er, at fordi bin Laden gør det,… Read more »

Erling
Erling
10 years ago

Dine indlæg begynder at blive lidt for komplicerede, så jeg vil også blot konstatere, at vi er uenige.

Det skyldes nok at sagen er kompliceret.

Jeg vil dog glæde mig over, at den mere betydningsfulde opinion i de fleste lande i hele verden ikke deler dine vurderinger.

Det kommer an på, hvad du mener med ‘betydningsfuld opinion.’ Hvis du mener politikerne, massemedierne og Maren i Kæret, så har du sikkert ret. Hvad man tænker om sagen i efterretningstjensterne og de nationale sikkerhedsråd rundt omkring i verden kan vi jo kun gisne om.

Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  Erling

> Erling Så prøver jeg alligevel for allersidste gang, for dog at slå fast, hvad vi er uenige om: Nej, sagen er ikke spor kompliceret, det er dig, der prøver at gøre den kompliceret. Bin Laden har adskillige gange sendt folk ud for ar dræbe tilfældige amerikanere. Nu sendte USA folk ud til et ikke specielt venligtsindet land for at dræbe eller fange ham. Og der har ikke været meget postyr over bombningen af Gaddafis hus. Det var der heller ikke i 1982, da Reagan gjorde det samme, dengang decideret for at dræbe ham. Det er ligesom accepteret, at når… Read more »

Gunnar Biering
10 years ago

> Erling.
Dine indlæg begynder at blive lidt for komplicerede, så jeg vil også blot konstatere, at vi er uenige. Jeg vil dog glæde mig over, at den mere betydningsfulde opinion i de fleste lande i hele verden ikke deler dine vurderinger.

Erling
Erling
10 years ago

@Gunnar Det var en “catch or kill”-operation. Det aner vi ikke noget om. Specialoperationer er een af de få ting, som USA ikke helt har fod på (Teheran, Mogadishu og nu Abottabad, hvor de mistede den famøse stealth-helikopter) men OBL var et højpolitisk mål og så længe vi ikke ved noget om, hvem og hvordan der har skrevet marchordren, tror jeg godt vi kan gå ud fra at de har fået meget entydige ordre om, hvordan OBL skulle håndteres, og per Occams Razor, må vi formode at de har gjort hvad de har fået ordre til. Der er vel grænser… Read more »

Erling
Erling
10 years ago

Henrik og Vivi Det handler ikke om muslimer, om invandring i USA eller retarderede tyrkere. Det handler om os. At muslimer griner af os kan man jo kun trække på skuldrene af. Hvis muslimer nu var kannibaler, ville du så også æde Osama for at de ikke skulle grine af os? Gunnar Det var ikke en krigshandling. Man kan ligeså lidt føre krig mod terror, som man kan føre krig mod narko, kræft eller malaria – det er bare en dramatisk metafor der gør sig godt i medierne. Jeg har i princippet ikke noget imod black ops, hvis der ikke… Read more »

Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  Erling

Nu forfalder du til ordkløveri, endda af et udtryk, jeg ikke har brugt. Men Krig mod terror er at føre krig mod terroristerne. Det er en krigshandling at dræbe fjendens ledere. Iøvrigt skrev jeg, at hvis det havde været muligt at bringe ham for en domstol – hvis han var blevet fanget i et venligsindet land – var han kommet det. Men jeg tror ikke, at kommandosoldaterne ville løbe nogen risiko for, at han slap fri. Deres ene helikopter var jo allerede havareret. Det var en “catch or kill”-operation, og nu blev det kill. Det var ikke Rejseholdet, der skulle… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
10 years ago
Reply to  Erling

Beklager, Erling. Du skøjter rundt i din argumentation: Først skulle bin laden være stillet for en domstol for at demonstrere, hvordan et retssamfund fungerer. Dernæst bliver det til, at bin laden nu bliver martyr. Én sidste gang for prins Knud: 1. Muslimer lærer ikke af eksemplets magt, heller ikke ved at vesten demonstrerer retsstaten. Muslimer holder sig dogmatisk til deres tåbelige vrøvlevers i koranen. Ellers havde de vel udviklet sig de seneste ca. 1400 år, hvilket ikke er tilfældet. Uenig? 2. Bin laden bliver martyr, uanset hvad. Med en let parafrasering over Kierkegaard: Dræb ham, og han vil blive martyr.… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

ERLING I forbindelse med muslimer burde vi tage højde for den afgrundsdybe anderledeshed disse mennesker besidder i forhold til resten af denne klodes menneskehed. Men det gør vi ikke for det kan vi ikke, idet vi ikke har sat os ind i den Arabiske Psyke. For mig er der ingen tvivl om, at erfarede vi, vesterlændingene, at et stort antal af vores egne befolkninger udviste samme tilbøjeligheder som araberne for vold, død, ødelæggelser, tyveri, røveri, løgnagtighed osv., SÅ ville vi i første omgang sætte nogle dybgående undersøgelser i sving for at finde ud af hvad der forårsagede denne adfærd. Dernæst… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
10 years ago

Kære Erling Muslimerne vil da sk… på, hvordan et rigtigt, civiliseret samfund fungerer. Moammad Atta og hans lystige svende var jo ikke dumme, tvært imod højt uddannede. I Tyskland. De griner af os, når vi i vores blødsødenhed forsøger med det traditionelle retssamfund, som du og jeg respekterer. De gør ikke! Husker du de to retarderede fætre fra Tyrkiet, der ‘kom til’ at myrde en ung italiensk turist på Nørrebro? De og deres familie skreg af grin over fængselsdommene. Men grinene forsvandt, da dommene også lød på udvisning til Tyrkiet. Så var dét land, de så nødigt ville udvises fra,… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

OT Læserbrev i JP: Anna Mee Allerslev, beskæftigelses- og integrationsborgmester (R) og en række erhvervsfolk har insendt et læsrbrev (eller opråb) til den Danske befolkning. Under overskriften “Forskellighed er velkommen” kommer der følgende “perlerække” af flosker og fraser, der får en til at føle sig hensat til 1990’erne: “Vi mener som erhvervsledere for danske virksomheder, at åbenhed og mangfoldighed giver større vækst for Danmark end kvoter og pointsystemer.” “Vi er ikke tilhængere af at gøre vores medarbejdere mere ens. Vi arbejder derimod dagligt på, hvordan vi kan udnytte mangfoldigheden til at skabe vækst” “Danmark er desværre ved – i nogle… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
10 years ago

En Johannes Andersen mener at “Det bekræfter et billede af, at Danmark ønsker at presse holdningen i Europa i en bestemt retning.” Og det skulle andre lande formodentlig ikke prøve på??? Og hvis vi giver nogen kræfter i Italien gode ideer? Hvad skulle der være i vejen med det?

Nååååh, det er kun ideen om et samlet Europa der må pushes på tværs af landegrænser? Oh okay!

Erling
Erling
10 years ago

@Notarien Du argumenterer i øst og vest. OIC? Hvad har OIC med Bin Laden at gøre? FN? Menneskerettigheder? Muslimske despoter der dræber deres egne borgere? Hvad har alt det med os her i Vesten at gøre? For tredje gang: Jeg er snothamrende ligeglad med Bin Laden, det handler ikke om ham. Det handler om os selv og om grundlæggende retsstatsprincipper. Smider vi dem over bord og lader hævn og had træde i stedet for retfærdighed, nedlader vi os på barbarernes niveau og så kan det jo være ligemeget med at holde dem fra portene. Jeg er da ikke principrytter, men… Read more »

Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  Erling

Du springer for let hen over det faktuelle i din kritik af USA. Hvis bin Laden var blevet fanget i et vestligt land, var han ikke blevet skudt på stedet. Så havde han fået den retssag, du ønsker, og en hær af advokater havde sørget for, at han ikke sagde et nyttigt ord, og at sagen kørte i årevis. Nu blev han altså spottet i det måske mest islamiserede land i Verden, og ingen kan vide, hvordan den pakistanske hær samt de 500.000 indbyggere i Abbotabad ville reagere, hvis de opdagede, hvad der var på færde. Det vigtigste var at… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
10 years ago
Reply to  Erling

En retssag til dette skadedyr? En retssag, som kunne løbe i rigtig mange år, fyldt med terrorhandlinger og gidseltagninger med det ene formål at afpresse en frigivelse af denne kakerlak. Jeg er næsten gammel nok til at huske RAF i Vesttyskland: Disse idioter brugte det første halve år af deres terrorvirksomhed på, hvad de mente var fornuftigt. Og de næste rigtig mange år på terror og gidseltagning, mede det ene fornål at afpresse en løsladelse af deres fængslede kammerater. Den tyske kansler Helmut Scmidt stod heldigvis fast. Det kostede, men idioterne endte med at udrydde sig selv. De havde i… Read more »

Erling
Erling
10 years ago

En skævert fra Pat Condell. Osama’s mord handler ikke om, hvem Osama er men om hvem vi er. Vi opfører sig som en flok arabere – skrig og skrål og hurra, hurra, Osama er død, leflen for gadens parlament og nedskrigning af folk der plæderer for retsstat og civilisation. Og så gik vi også lige glip af en retssag, hvor trådene een gang for alle kunne have været redt ud og vi – USA – med hele demokratiets retfærdige vægt kunne have sendt ham 1.500 år i fængsel, eller hvad 3.000 mord ellers giver, den elektriske stol, who cares? Men… Read more »

Erling
Erling
10 years ago
Reply to  steen

Du husker måske, hvordan der blev jublet i den muslimske verden i 2001? Ganske tydeligt. Jeg tænkte at det var nogle halenegre. En skam man skal se det samme i denne del af verden – bevares, at nogle rednecks jubler er helt forståeligt, men at voksne, veluddannede danskere argumenterer for at den slags international vigilante-justits er helt okey-dokey er mig uforståeligt. Dommere, retsforandling og advokater er lige præcist hvad der adskiller os fra den uciviliserede del af verden og Osama var en oplagt chance for at demonstrere netop dette. Og vi tabte den på gulvet. Hvad bliver det næste? Fatwaer?… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Erling

“Ingen closure.” Jo, jo masser af closure! Bin Laden er dræbt, det er og bliver en sejr for USA og dets allierede. “plæderer for retsstat og civilisation” Menneskerettigheder er ikke lig med retsstat, tværtimod! De folk du taler om her, “plæderer” dybest set for civilisationens ødelæggelse, da de stiller så uendeligt urimelige krav, at vi lige så godt kan trække seksløberen, undskylde for vores eksistens og trykke af, bang, slut prut, først i graven forstummer nemlig disse tåbers selvmorderiske kvidder. Efter os slavehandlerne! (Tro mig, det er ikke for at fremstå hårdkogt, jeg skriver som jeg skriver, for jeg er… Read more »

Erling
Erling
10 years ago
Reply to  Prudentius

Bin Laden er dræbt, det er og bliver en sejr for USA og dets allierede.

Nej, det er et nederlag. Et nederlag for alt, hvad USA står for.

Notarien
Notarien
10 years ago
Reply to  Erling

Om bin Laden ställts inför rätta i USA hade han väl blivit dömd till döden. Hur många gisslan hade tagits och hur många terrorattacker hade genomförts för att få honom frisläppt? En sådan rättegång hade varit omöjlig! Nu blev det ju samma straff, snabbt och elegant. Ser fram emot när samma öde drabbar andre, tredje, fjärde al Qaida ledaren framöver! Erling! Har du inte förstått att det enda som islamister och terrorister begriper är hårt mot hårt?. Här duger inte att komma dragandes med för mycket rättigheter. OIC har ju friskrivit sig från våra mänskliga rättigheter. Då får vi börja… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Hvad Marlene Wind skriver og siger er inderligt ligegyldigt sat i forhold til de faktiske, daglige racistiske overfald – verbalt som fysisk- danskerne er udsatte for ! Johannes Andersen…… det er skuffende. Er det ikke ubegribeligt folk prioriterer på denne måde ? For hvad er vigtigere end at danskerne, som er de der danner fundamentet for det danske samfund og dets ve og vel, har tålelige forhold at leve under, her i deres eget land ? Hvorfor skal danskerne affinde sig med at blive fysisk og psykisk mishandlede af diverse muslimer samt tillige tolerere at folk fra de tidligere Østbloklande… Read more »

JacobCT
10 years ago

Patt Condell er min nye helt. Jeg kan varmt anbefale http://www.youtube.com/user/patcondell#p/
HØR HANS INDSLAG OM MULTICULTURALISM !!!

bowlaren
10 years ago

Hej Danmark, bra blogg. Kika in på http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/ en ny blogg som beskriver hur illa det är i Sverige nu.

EH
EH
10 years ago

En blank person…

Så er den vist på plads. Der er dog kommet hjælp udefra. “Helle er skam ikke dum”. Nej, hun fik jo også gode karakterer i reproduktiv begavelse. Det samme får papegøjer.

EH
EH
10 years ago

Hm, drinks, god mad og en gedigen brandmandsøkse. Vi må altså stoppe dette forbrugerræs. Efter sigende fik han en begravelse lige efter den berømte bog. Hovedet vendte mod Mekka da han blev sparket ud af helikopteren.

Per
Per
10 years ago

Pat Condell får sagt det! Interessant betraktning han kom med vedrørende milliardoverføringene til Pakistan: I realiteten en utpressing for at terrorister ikke skal få atomvåpen?

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x