12
maj
Seneste opdatering: 13/5-11 kl. 1158
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

HRS.NO der også medvirker, har dækket historien grundigt gennem den sidste uge: Nei til muslimske grunnskoler, PRESSEMELDING: Ekstremisme med statens godkjenning? Nei til flere religiøse skoler, Løsningen å forby alle religiøse privatskoler? Et gæt: Islam for kompromitteret hele friskoletanken i løbet af ret kort tid. Interessant bliver det, om kun muslimske friskoler forbydes, eller om hæderlige friskoler også skal ryge med i faldet. Syed Farasat Ali Bukhari er en meget aktiv mand på You Tube. Her er lidt mere, norske myndigheder skulle få oversat.

Borgmester: Athen kan snart ligne 70’ernes Beirut

On Thursday afternoon, suspected members of extreme-right organizations chased groups of immigrants down side streets and threw Molotov cocktails at police officers when they arrived to disperse them. More than 12 people were injured in the clashes, according to police.
Far-rightists had also converged in the area on Tuesday, a few hours after the fatal stabbing of the 44-year-old man who had been preparing to take his pregnant wife to hospital when he was attacked by assailants who stole his video camera.Although there has been no official announcement about the ethnic origin of the attackers, the protesters chanted anti-immigrant slogans such as “Foreigners out” and “Greece is for Greeks.”Athens Mayor Giorgos Kaminis was more outspoken in comments made on Skai Television on Thursday, expressing his fear that Athens would soon resemble Beirut in the 1970s if immediate action is not taken to crack down on spiraling crime. City murder fuels racial tension, Tensions ethniques à Athènes med video GREECE: Several hundred assaulted Muslim* immigrants in revenge for stabbing death.

“The Islamic republic of Tower Hamlets”: Tørklædetvang under dødstrusler

Virkeligheden taler her sit tydelige sprog, og det er jo for så vidt godt som at det ikke kan spinnes væk. Beskrivelsen halter dog som altid bagefter, hvis ikke ligefrem den forplumrer billedet, når der tales om “islamister” der har en “os imod dem-mentalitet”. Øh nej, det er såmænd bare islam selv der besidder disse kvaliteter. Når fredelige, almindelige muslimer ikke deler denne opfattelse skyldes det kun manglende tilslutning til deres egen religion, ikke at de henholder sig til den mytiske enhjørning ‘moderat islam’. Og som historien her viser har de ikke magten eller volden i ryggen til at modvirke afviklingen. Så længe debatten befinder sig i dette selvsving kommer der ingen bevægelse, dvs. bevægelse af personer ud af landet (LFPC).

[…] There is a Muslim faith school where girls as young as 11 have to wear face-covering veils. There are plans to spend hundreds of thousands of pounds of municipal money to build a set of Islamic arches — the so-called ‘hijab gates’, which would look like a veil — at either end of Brick Lane, which is packed with Indian restaurants and clothes shops.

In October, Bangladeshi-born Lutfur Rahman became the first directly elected mayor of Tower Hamlets. He originally stood as the Labour candidate but was deselected by the party amid allegations about his links with an organisation known as the Islamic Forum of Europe (IFE).

The fundamentalist group believes in jihad and Islamic sharia law, and wants to turn Britain and other European countries into Islamic republics. Last year, a Labour minister said the organisation had infiltrated the Labour Party and accused it of ‘corrupting our politics’. […]

‘You basically have a large umbrella Islamist group that appears to have almost a stranglehold over a major council in the East End of London,’ said one local resident.

‘The concern is that this Islamist group has an “us versus them” mentality. Their ideology is basically that Muslims are in the trenches, being assailed by the rest of the world. But they are convinced the Muslims will ultimately triumph. It may sound dramatic, but they are trying to impose Islam on Britain.’ […]

Fears over the number of homophobic incidents in Tower Hamlets at the hands of Islamic extremists have grown in recent years. But there is also the concern that no one is prepared to speak out about what is happening for fear of being branded Islamophobic.

Paul Burston edits the gay section in the London listings magazine Time Out. ‘In the past few years there have been more and more reports of homophobic incidents in Tower Hamlets, often involving attacks on gay men by gangs of young Bangladeshis,’ he said.

‘A large number of people have contacted me to tell me about all kinds of incidents, ranging from being stopped outside mosques and handed literature that is really horrible, to being verbally abused and physically attacked. But if you talk about it publicly then you are accused of fuelling Islamophobia. It is the idea that a potential thought-crime trumps a real crime that I find difficult to understand.’ […] Tower Hamlets Taliban: Death threats to women who don’t wear veils. Gays attacked in the streets. And all in a borough at the heart of Britain’s capital…

Svensk bikini haram i Malm..øh, Birmingham

Man troede egentlig svenske virksomheder som Ikea og H & M havde indlært deres kultursensitive dhimmistatus for længst. Hvad er også noget snavs ? Glyptoteket? Zorn? Kai Nielsen? Rodin er slem. Og Gerhard Henning.

She is supposed to be advertising a sexy bikini.But instead the model on this poster, in Birmingham, has been defaced in an act of vandalism blamed on militant Muslims who were offended by her flesh. Similar acts of vandalism have been carried out in the London borough of Tower Hamlets. Police there also believe extremists are responsible. The advert, which promotes a £3.99 bikini top from high-street fashion retailer H&M, a scantily-dressed model stands on a sun-kissed, white sand beach. Censored! Bikini advert blacked out with spray paint by ‘Muslim extremists who object to women in swimsuits’.

Bikinien er en todelt letdækkende badedragt. Den blev opfundet af ingeniøren Louis Reard i Paris i 1946 (introduceret den 5. juli). Den er navngivet efter Bikini-atollen – stedet, hvor der blev afprøvet atomvåben på Marshalløerne.Louis Reards tanke med navnet var, at bikiniens effekt ville forårsage en sindsbevægelse, som ville være sammenlignelig med atombombens.Lignende moder har dog været fremme tidligere, bl.a. i Rom omkring det 3. til 4. årh., og fund fra Bulgarien viser den samme mode anvendt på en statue fra det 5. årh. før Kr. Bikini Wiki

17-årig “unbelieving kaffir bastard” dræbt over førmoderne ‘ære’

Også i andre tredjeverdenskulturer end de muslimske forekommer der drab og andre forbrydelser med udspring i formørkede æresbegreber. Men som denne sag om drabet på en 17-årig britisk pige viser, hænger legitimering af vold i ære uløseligt sammen med offerets dehumanisering som uren vantro (LFPC).

[…] Laura told Asghar’s mother she loved her son and ‘wanted to have babies’ by him but the mother became angry and hit Laura with a shoe.

She said he would never have a baby with a white girl and called her ‘a dirty white bitch who opens her legs.’ Laura then saw Hussains’s family and told them she had give birth to his baby.

‘Her actions that night brought the truth to both of their front doors,’ said Mr Campbell.

After that Hussain and Asghar spent more and more time together. Text messages recovered later showed they even talked about getting a gun.

In the language of the film Asghar said: ‘I will make a show and make some beans on toast’ – a reference to the carnage after a bomb blast, said Mr Campbell.

It was clear the references to ‘unbelieving kaffir b*****ds’ referred to the ‘mission’ to kill Laura. The hearing continues. White teenage mother stabbed to death and dumped in canal after having baby with married Muslim

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
10 years ago

“Der må sgu da være en grænse, selv for den almindelige muslim!”

Selvføgelig er der det.

Den almindelige muslim har meget klare grænser, men de defineres af islam, ikke vores ønsketænkning og gode intentioner!

Får vi nogensinde lært det?

Jesper Jensen
Jesper Jensen
10 years ago

“Ikke fastende skal halshugges” – Tjah, det egentlige problem er jo ikke, at en eller anden rabiat tosse fører sig frem i en større forsamling. Mere problematisk er det – og det ser vi gang på gang når rabiate imamer, “lærde” eller gæstetalere optræder – at den “rabiate” person behandles som en respekteret og lærd person. Hvornår ser vi en muslimsk forsamling, som åbenlyst buh´er eller protesterer på stedet, når sådanne ytringer fremkommer ? Har det nogensinde forekommet at sådanne taler afbrydes af forsamlingen ? Der må squ da være en grænse, selv for den almindelige muslim ! Det er… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Bulgarer? Hmm, gad vide, om han mon tilhører et ganske bestemt mindretal i Bulgarien? Stilen virker i hvert fald foruroligende bekendt, men måske glemte hun at faste eller gik bare for udfordrende klædt? Og så er det vel OK iflg. en vis bog? Eller måske “bare” et anfald af sudden jihad syndrome? http://jp.dk/udland/europa/article2430923.ece Britisk kvinde halshugget i supermarked Af THOMAS ANDREW, Los Angeles-korrespondent Offentliggjort 13.05.11 kl. 19:38 En mand angreb tilsyneladende tilfældig kvinde på den spanske ferieø Tenerife. Et afskyeligt drab fandt fredag sted i et supermarked på ferieøen Tenerife, som er den største blandt De Kanariske Øer. … Tilfældigt… Read more »

Thomas Bolding Hansen
10 years ago

Guess hvem der føder mange børn i Tyrkiet, og guess hvem der er ikke gør det. Et liberalt samfund afskaffer sig selv ved at ikke at føde børn i konkurrence med et ikke-liberalt samfund, og det gælder også de liberale muslimer i Tyrkiet.

Vagn Henning
Vagn Henning
10 years ago

Hvad holder dig tilbage?

Vagn Henning
Vagn Henning
10 years ago

Den 17-årige “unbelieving kaffir bastard” burde måske have været mere påpasselig med hvem hun fik børn med…

barfbag
barfbag
10 years ago

Off topic Hvis I befinder jer på avis-afdelingen på biblioteket i dag, så prøv at læse nogle artikler i Kristeligt Dagblad fra i dag, fredag den 13. maj 2011. Forsiden:”Tyrkiets kristne udsættes for chikane”, som henviser til side 7: “Baggrund”. “Her vil ingen være nabo til en kristen”, skriver Tobias Stern Johansen fra Tyrkiet.(Faktaboks: “Tyrkiets kristne:#For 100 år siden udgjorde kristne ca. en fjerdedel af befolkningen. I dag tæller de ca. 120 000 af den 77 mio. store befolkning.#Kristne samfund tæller ca. 45 000 armensk-ortodokse, 17 000 syrisk-ortodokse, 4 000 græsk-ortodokse og 8 000 kaldæiske katolikker. De fire kirkesamfund har… Read more »

JensA
JensA
10 years ago

Mærkeligt at man går så meget op i religionsfrihed for en religion, der ikke tillader religionsfrihed. Islam er i strid med den danske grundlov (og sikkert også med den norske?).
Og selv om Norge står uden for EU, er de åbenbart ikke i stand til at opretholde national suverænitet (eller vil ikke). Gud ved om de stadig er optaget af at bekæmpe dansk indflydelse?
”Norsk-pakistaner”, ha ha ha.

pk
pk
10 years ago

I Thailand hugger/skaerer muslimer hovedet af en lille dreng.
Jeg toer ikke taenke paa, hvad de ville goere, hvis ikke
islam er en fredelig religion?
Sydlige del at Thailand.

Universalgeni
10 years ago

Jeg mener, at forbud imod religiøse skoler har været indbragt for EU-domstolen og man må ikke forbyde det, sagde domstolen. En (tysk?) kommune eller lignende blev dømt, fordi det strider imod religionsfriheden. Og Norge skal overholde EØS-aftaler. Hvad imamen angår, skal han vel tiltales for hade-tale? Det bruger man jo meget nu om dage…

Prudentius
10 years ago

En kvinde i bikini er selvfølgelig haram, det er klart!

Men ægteskab med 9-årige piger, at dræbe og blive dræbt for at få fingrene i 72 himmeljomfruer, samt radikal polygami der tillader 4 koner og et utal af sexslaver, det er halal!

Jeg overvejer nogengange om jeg, hvis jeg var blevet opdraget som muslim, ville have lige så svært ved at se den skingrende ondskab og perversion i islam, som flertallet af muslimer så tydeligvis har.

Kan man virkeligt, som almindeligt menneske, opfatte dette vanvid som Guds vilje og lov?

Det kan man!

Uhyggeligt.

PBr.
PBr.
10 years ago
Reply to  Prudentius

Jesus siger:” Tag jer i agt for de falske profeter, der kommer til jer i fåreklæder, men indeni er glubske ulve. På frugterne skal I kende dem….”. Et godt træ kan ikke bære dårlige frugter…Ja, med træer er det ligetil. Det samme gælder dyr, at hvis det vralter som en and og rapper som en and, så er det nok en and.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x