23
maj
Seneste opdatering: 24/5-11 kl. 1221
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ett samtal om konsensus, åsiktspluralism och grindvakter. Samtalsledare är Johan Lundberg, chefredaktör på Axess. Medverkande: Sakine Madon, redaktionschef Newsmill Björn Wiman, kulturchef Dagens Nyheter Mikael Jalving, historiker och författare till Absolut Sverige – en resa i tystnadens rike. Play 38 minutter,

Fra minut 17 løfter samtalen fra startbanen og det ikke takket være DN´s sagtmodige kulturchef i midten. DN Debatt er nok den stærkest virkende sovemedicin i Norden, han må have spist af glasset, som man ser.

UK: Muslimsk bande maltrakterer religionslærer med jernstang

Det gælder for mange af de historier vi vælger at bringe her at det er dækningen mere end det er begivenheden selv der er interessant. Muslimer har (til ære for statsadvokaten) betydeligt lettere ved at gribe til vold over angivelige krænkelser end andre religioners udøvere; muslimer har især en tilbøjelighed til at gribe til vold når det som her drejer sig om konstellationen muslimaer, mandlige kuffar, og kufr, altså her truslen om disse muslimaers mulige frafald. Så at en bande af muslimer griber til vold med en jernstang er, for at blive i historiens terminologi, en hund-bider-mand-historie. Det interessante er måske snarere at lige netop her viser the Daily Mail nogle fortrin i forhold til mainstreammedierne under ét, nemlig ved denne selvfølgelige identificering af gerningsmændene som en “Muslim gang”. Det er jo netop, så ofte at det ikke kan være tilfældigt, kutyme at journalister slår knuder på sig selv for ikke at bruge M- og I-ordene, men i stedet for bare omtaler uspecificerede “men”. The Mail sætter uden videre ordene lige efter hinanden, ‘in your face’ (LFPC).

A gang of four Muslim men launched an horrific attack on an RE teacher because they did not approve of him teaching religious studies to Muslim girls.

Gary Smith, 28, was left with facial scarring, memory loss and became depressed after his face was slashed and he suffered a brain hemorrhage following the attack. […]

He spoke about a pupil at the school, calling her teacher a dog – an offensive name in Islam. He is then heard saying ‘this is the dog we want to’ and then a word is said in Sylheti – a language from Bangladesh – that means to hit, strike or kill.

In the recording Hussain is heard saying: ‘He’s mocking Islam and he’s putting doubts in people’s minds…how can somebody take a job to teach Islam when they’re not even a Muslim themselves?’. […] Muslim gang launched horrific attack on religious studies teacher they did not want teaching girls

“The sleeping giant, we the people, have awakened”

Man kan brække sig i lårtykke stråler over den lethed med hvilken millioner faldt for (den nu falmede) Barack Obamas vamle feelgoodfloskler. Den Obama der som en af sine første embedshandlinger havde at returnere busten af Churchill som Tony Blair havde foræret hans forgænger. Man vil ikke falde for retorik og blive lige så lallende naiv og rørstrømsk som dem på den anden side af kulturkløften, så meget desto mindre fordi man ved at retorik er bare det, retorik, og fordi det på denne side af Atlanten kan være vanskeligt at vurdere en politiker som Herman Cain korrekt. Når det er sagt må man dog også tage bestik af Cains klare referencer til USA efter Pearl Harbor, og et perspektiv der er så langt fra indonesiske/afrikanske/irske Obama som tænkes kan. Enkle sandheder: Klassiske amerikanske værdier samler og bevarer – Obama opløser. Hvis der er et vælgergrundlag for Herman Cain er der også folk man kan sætte sit håb til (LFPC).

Frankrig: Billige udenlandske tjenere og murere, mais non

Den danske lukkethed og manglende forståelse for at vi lever i en globaliseret verden breder sig til Frankrig. Måske en opgave for dansk industris ledere og Ellemann-Lykketoft at drage ned og belære dem? (LFPC)

France’s Interior Minister has launched a scathing attack on the number of immigrant ‘waiters and bricklayers’ flooding into his country – saying they are not needed.

In words which will resonate across Britain, Claude Gueant said it was a myth that a modern European democracy was in need of thousands of foreign low-skilled workers.

‘Contrary to legend, it is untrue that we have need of talent, of skills. There are around 2000 people who come here who are qualified,’ said Mr Gueant.

Speaking on French radio, he added: ‘But we don’t need builders, or waiters. We have enough of these among French people.’ […] Immigration backlash in France as minister says foreign bricklayers and waiters are just not needed

Uh, oh: Nedtælling til næste ‘dommedag’ – Mahdien viser sig i Medina 5/6

Det har en vis morbid underholdningsværdi, men til forskel fra den netop passerede ikke-dommedag i kristent regi er Ahmadinejads rablerier af livsvigtig betydning for Israel, og i sidste ende for os alle. Kilden her er en tidligere CIA-mand der skriver under pseudonym på Pajamas Media (LFPC).

[…] Supporters of the supreme leader [Ayatollah Khamenei] are referring to Ahmadinejad’s group as “The Deviant Movement.”

This “group” has announced that within the upcoming weeks a monumental event will turn the tide to their advantage.

Based on a report from Iran’s Ayandeh, one of the officials within “The Deviant Movement” has informed his confidants that certain sources close to the “Mahdi’s Emergence Movement” have stated that an important event will soon change the course of operations to Ahmadinejad’s favor. According to interpretations offered by Ahmadinejad’s team, a high-ranking member of the Islamic Republic will meet with a climactic incident. This in turn will build up to the announcement of the “covert emergence” of the Twelfth Imam (or Mahdi) in Medina, Saudi Arabia.

Hardliners critical of Ahmadinejad maintain that his team believes a covert emergence will commence on the 14th of Khordaad (June 5) in Medina, setting the stage for the announcement of the actual emergence in the next few years. […] ‘Reza Kahlili’: Ahmadinejad’s Team Expects Arrival of 12th Imam … on June 5

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

SVT Debatt – Socialdemokraterna är ett dödsdömt parti 😉

http://www.youtube.com/watch?v=LX-A1t5szMY

På tide med lidt selverkendelse – “kun” 20-30 år for sent,
selv om ingen vover at diskutere de virkelige grunde.

Men de har dog i det mindste set skriften på væggen …

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Steen, har du set, at det på mystisk vis forsvundne afsnit af Åsiktsmaskinen fra Axess
om “Sverigedemokraterna och invandringen” – & den journalistiske dækning – nu endelig
er dukket op igen? 😉

http://www.youtube.com/watch?v=cTJy0fGdkB8
http://www.youtube.com/watch?v=q03AYi1lfys

I detta avsnitt av “Åsiktsmaskinen” från Axess TV, diskuterar journalisterna Åke Ortmark, Thomas Gür, Lennart Persson, Niklas Ekdal och Anders Hellner, Sverigedemokraterna och invandringen tillsammans med programledaren Susanna Popova.

Det är i detta program som “locket” på invandrares brottslighet [!!!!!] diskuteras mellan Popova och Gür, mer känt som den beryktade konspirationsteorin “Lilla Saltsjöbadsavtalet” [!!!!!] från 1987.

Programmet är från 2007.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

De to dele er naturligvis straks blevet downloadet, så nu slipper “de” ALDRIG NOGENSINDE af med dette utrolige afsnit af Åsiktsmaskinen igen, hvor journalisterne afslører, at de i høj grad mener sig berettiget til at bestemme, hvad de svenske avislæsere og vælgere har godt af at få at vide og tænke, og hvordan nyhederne bliver styret og censureret i politisk korrekt retning, og at visse dagsordner ikke må debateres overhovedet. Og så var der altså faktisk en slags “Lilla Saltsjöbads-aftale” – sådan som rygterne har forlydt længe – ; tydeligvis en slags uskreven “gentleman agreement” som man sikkert gjorde yderst… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Det virkelig interessante (ang. journalistkonferencen ved Lilla Saltsjöbadet ) kommer efter ca. 11:50 i den første video. Læg mærke til at ingen bestrider værten Susanna Popovas udlægning af, hvad der foregik der.

Særdeles interessant er også den gamle SVT-journalist Åke Ortmarks udtalelse fra ca. 10:25.

jdm
jdm
10 years ago

Mange af de aah-saa kloge betragter Cain som en userioes kandidat, men jeg synes meget godt om ham.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Og så skal vi igen-igen lægge os på maven for muslimernes vanvittige krav: http://ekstrabladet.dk/nationen/article1559404.ece Muslimer og kristne: Stop kristendomskundskab Står det til gruppe af kristne og muslimer skal der ikke længere være ‘kristendomskundskab’, på skemaet i folkeskolen. Det skal hedde ‘religionsundervisning’ i stedet. Kristen Muslimsk Kontaktgruppe består af ledere fra frikirker, den katolske kirke, kristne og muslimer, har skrevet en kronik om religionsfrihed i dagens Berlingske. I den kræver de, at faget Kristendomskundskab eller Kristendomsundervisning skal hedde noget andet. Noget hvor Kristendom ikke er med. – Der undervises jo både i kristendom OG de andre religioner. Så det er en… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x