26
maj
Seneste opdatering: 26/5-11 kl. 1619
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi henviste til det i forgårs, vores ven Kitman har været så venlig at You Tube. Ikke mange af ens yndlingsforestillinger om USA holder efter de 33 minutter.“Thomas Sowell outlines common misconceptions about economics, race, and racism.”

Robinson citerer Sowell i et tidligere interview: “Hvis Obama vinder præsidentvalget, vil han forfølge en katastrofal økonomisk politik”. Det mener du vel han har gjort ? Sowell: Åh, ja, jeg er en af de få, der ikke er skuffet over ham……Økonomien, åh min Gud, Georg W. Bush skabte en rekord høj statsgæld på otte år. Obama har overgået det på bare to år, og der er ingen tegn på at den bringes ned. Robinson: Jeg føler en stærk trang til at stille dig et spørgsmål, der kan slutte denne samtale i en lys toneart. Sowell: Spørg mig hvor gammel jeg er…….Jeg er firs år gammel, og det betyder at jeg meget vel kan blive skånet for at se, hvor alt dette fører hen.

Prügelknabe Danmark

Häromdagen skrev Olle Schmidt (FP) och Hans Wallmark (M) om hur inskränkthetens trend sprider sig runt om i Europa. Självfallet valde man att exemplifiera med Danmark, detta trots att vad Danmark har beslutat att genomföra är samma slags gränskontroll som Sverige redan har. I förra månaden skrev Åsa Romson, Miljöpartiets nyvalda språkrör, tillsammans med Paul Lappalainen (MP) om hur Sverige inte får gå Danmarks väg och hänvisade istället till Kanada som föredöme. Att Kanada med sina försörjningskrav, språktester, flyktingtak, utsortering efter kompetens, och så vidare, utgör rättesnöre är naturligtvis något nytt i Miljöpartistisk inställning, men på vilket sätt är det i denna fråga väsensskilt från Dansk invandringspolitik? I förra månaden skrev också Nalin Pekgul (S) om hur islamofobin har förgiftat hela det danska samhället, då Pekgul på bakgrund av illamående hon kände när hon blev kritiskt utfrågad av en dansk journalist ville bekräfta alla de förutfattade meningar hon menade att denne hade. Naturligtvis utan att sätta frågetecken vid huruvida de fördomsfulla känslorna hon hyste vid intervjun spelade roll.

I sin sista partiledardebatt valde Maria Wetterstrand (MP) att vända blickarna bort från den inhemska politiken och beskrev Danmark som ett slutet och intolerant land, och liknade vårt broderland med en gated community. Att hon är gift med en person från Finland, och har kontakt med landet, gör ju att hennes insyn i den väldigt strama finska invandringspolitiken borde vara uppenbar, men så är det givetvis mycket trevligare att sjunga i kör på slutframträdandet. Förra året menade Maria Leissner (FP) att Danmarks utvisning av romer hade rasistisk grund. JONATAN FORSBERG-GILLVING OM DANMARK Svensk brist på fason fjärmar oss från nordisk gemenskap

Enhver der følger med, ved det forholder sig som lægen og filosoffen Forberg-Gillving skriver. Norge, men et FP der er næsten dobbelt så stort som DF, henligger i nådigt, svensk mediemørke. Finland, der stort set ikke har villet have nogen asylindvandring ligeledes. Spørgmålet er så hvorfor Danmark? Jeg har ikke noget sikkert svar. Konformitet? Et bekvemt mobbe-objekt? Må svenskerne ikke vide noget om forholdene i Norge og Finland, som det jo ville medføre hvis svensk journalistik og politik skiftede hadeobjekt? Er det simpelthen dovenskab og uvidenhed? Hvorfor kan “eliten” bare ikke lade være med at tampe på Danmark? Der er, som skrevet forleden, ikke nogen dansk pendant til “Dagens Danmarks-bask”. Hvis danskere i al almindelighed opdagede dette fænomen, ville de nok føle sig noget stødt på manchetterne, men de aner det ikke, for de lever med ryggen vendt mod øst. En meget sjælden og læseværdig artikel. (Jan Milld skriver om samme emne i dag: In i Norden extremt. og en anden artikel tangerer den svenske mani med at skamme andre ud: Cecilia Malmström, det måste finnas mer konstruktiva lösningar än att beskylla bekymrade invånare inom EU:s medlemsstater för att vara potentiella nazister.)

Med RUC og Kvinfo i borgerkrig

Da jeg hørte i midnatsradioavisen om kampene i Yemen, tænkte jeg det var det rigtige tidspunkt at fortælle om de danske ambitioner for “kønsforskningen” i landet. Danmark giver næsten 300 mio til “Dansk-arabiske partnerskaber i Mellemøsten og Nordafrika”, heraf 7.3 mio til kvindestudier på universitetet i Sana, Yemen med hilsen fra RUC og Kvinfo. Landet er verdens 172´”rigeste”, 70 % af kvinderne er analfabeter, det består af nogenlunde lige mange sunnier og shiiter. Kun muslimer kan indehave offentligt embede, men det betyder ikke noget, for alle andre er forduftet. Der er noget for en frisk dansk kønskæmper at rive i:

1) Etablering af en kandidatuddannelse i International Køn og Udvikling samt et forskningsbibliotek ved Sana’a Universitet.
2) Styrkelse af nationale og regionale akademiske netværk, som beskæftiger sig med køn og udvikling

Dansk-arabiske partnerskaber i Mellemøsten og Nordafrika Resultater af Partnerskab for Dialog og Reform 2009-2010, pdf side 20. (Civil war looms as big blasts rock Yemeni capital, Al-Qaeda takes advantage of security vacuum in Yemen, Saleh refuses to quit as battles rage in Yemen.)

Frieri ny-tysk

Forældrene syntes også at den 26-årige søn var ved at være giftemoden og skulle tage og gifte sig med den 11-årige efter sit hjemlands og profetens vemodige skikke: Når du har voldtaget og tævet hende, ejer du hende. Tyskerne glemte at fortælle utysket og hans forældre, at helt sådan foregår det ikke med l´amour i Tyskland….endnu. Mutter drängt Sohn zum Missbrauch einer Elfjährigen – Landgericht Osnabrück verurteilt 26-Jährigen und Eltern. (Shariah i Tyskland: Betinget fængsel for voldtægt af barn – hans mor sagde han skulle gøre det.Bemærk – journalisten kalder dem grækere.) Nu undertekstet af Vlad Tepes.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
10 years ago

Sorry, Esau!
Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
10 years ago

‘…Der er, som skrevet forleden, ikke nogen dansk pendant til “Dagens Danmarks-bask”…’ Meget muligt. Vi nøjes måske bare med at kritisere Sverige for landets indvandringspolitik, men basker ikke? Der er ellers personager nok, der trænger til at baske i alle retninger. Min nye yndlingsaversion, epikuræeren og antisemitten Per Nyholm for eksempel. Han gør i dagens klumme fælles sag med araberne og palæstinenserne og vender sig mod voldsregimet, Israel. Han undlader helt at tage i betragtning, hvad det er for en konflikt, han adresserer sin -pati. Han tager fx. slet ikke i betragtning, at i det spørgsmål (på den korte historiske… Read more »

Crass Børsting
Crass Børsting
10 years ago

Sowell er en af mine helte. En af de få, der kan udtrykke dybe sandheder med jævne og enkle ord. Hvis han var blevet USA’s første sorte præsident, ville meget have set anderledes ud.

Santor
Santor
10 years ago

@ Facts and Fallacies with Thomas Sowell

31:30 best comment ever 🙂

Skåning
Skåning
10 years ago

Danmark är bashingobjekt av tre skäl:

1. Valet 2001 blev ett radikalt uppgör med den tidigare vansinnespolitiken, som faktiskt mest var lik den svenska.

2. Debattklimatet i Danmark är på sätt och vis mer rak än i Finland och Norge, särskilt i kölvattnet på Muhammed-krisen.

3. Man upplever att det danska politiska klimatet har störst potential att sprida sig till Sverige. Skåne har länge varit den del av Sverige där danska medier har haft spridning och det var också här SD gjorde sitt genombrott. Gränstrakter till Norge och Finland verkar inte påverkade på samma sätt.

Jonny
Jonny
10 years ago
Reply to  Skåning

Det känns också som att det, åtminstone tidigare, har varit lite tabu att ge sig på Finland för hårt. Finns säkert några postkoloniala teorier som kan användas som “förklaringsmall”. 😉 Sedan är ju Finland av någon anledning inte särskilt intressant över huvud taget i Sverige. Annars tror jag att vänsternissarna (och även “liberalerna”) känner sig svikna på något sätt. Danmark var ju så avslappnat, “kontinentalt” och fördomsfritt. Det är bara att tänka sig in i situationen för en gammal “frihetlig antikapitalist”… Då: Christiania, BZ-bevægelsen och kaospiloter; nu: muhammedteckningar och Dansk Folkeparti. Klart att de får en tår i ögat och… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x