27
maj
Seneste opdatering: 28/5-11 kl. 0303
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rote SA stürmt Sarrazin-Lesung in Aachen

“Dansk menneskerettighedsaktivist fængslet”

…i Bahrain hedder det i medierne derhjemme. Man ser hver dag, at nogle danske journalister ikke kan stave, det var senest i indbakken i morges, men at de heller ikke kan Google noget på engelsk i ti minutter, var dog en slags nyhed. Uriasposten har krattet lidt i overfladen på den angivelige demokrat, den shiitiske fundamentalist Abdulhadi Al-Khawaja, og se hvad der dukker frem:

Den danske statsborger Abdulhadi Al-Khawaja er i disse dage for retten i Bahrain, hvor han er sigtet for terror i regimets betydning af ordet. De Konservative med Lene Espersen i front, følger sagen tæt i håb om at påvirke retsagens udfald, og når nu naive sjæle har givet manden dansk pas, så skal regeringen selvfølgelig arbejde for at få ham hjem, sådan må det nødvendigvis være.[…]

Man kan sagtens bekæmpe et diktatur uden at være demokrat, og fællesnævneren for al-Khawaja’s liv er hverken menneskerettigheder eller demokrati. Han var frem til 1989 aktiv i Islamic Front for the Liberation of Bahrain, hvorefter han stiftede Bahrain Center for Human Rights, der reelt er en underorganisation af førstnævnte. En rapport fra ‘European University Institute’ går tæt på det politiske miljø i Bahrain (Katja Niethammer, 2006; pdf, 32 sider). Her fremgår det, at al-Khawaja er tilhænger af marja Muhammad ash-Shirazi, og hermed radikal shii’tisk fundamentalist, med alt hvad deraf følger. Muhammad ash-Shirazi støttede Khomeini, og det oprør al-Khawaja var en del af, ville have skabt et Bahrain i Khomeinis skygge. Abdulhadi Al-Khawaja uden mediernes røgslør: Shiitisk fundamentalist der støttede Khomeini

videos: Abdulhadi al khawaja’s speech condoning violent revolt and promoting martyrdom, Abdulhadi Al-Khawaja Speech Muharram 1430,) der mere ligner et Hizb Ut Tahrir møde end et demokrati-rally. Man forstår rigtignok ikke sproget, men Lene Espersen har vel ansatte i ministeriet, der gør? Iranerne har i årtier forsøgt at destabilisere Bahrain, han får derfor ikke overraskende en meget velvillig behandling i Teherans propagandakanaler Teheran Times og Press TV, der kører en frenetisk kampagne for vores demokratiske landsmand: ‘Words not enough to stop Al Khalifa’ og ‘Bahrain ruled by tribal mentality’ (på engelsk) Her er hvordan myndighederne i Bahrain ser på Abdulhadi Al-Khawaja, der bla. mener at kong King Hamad bin Issa Al Khalifa er en “kafir” (vantro), der skal myrdes. Det hører vel med i billedet: Bahrain Center for Human Rights: “Front Line” Freedom Fighters or Simply a “Front”, Known Insurgent Abdulhadi Al-Khawaja Arrested.

Danmarks Radio-versionen via hans datter og Amnesty ser ud som nedenfor. Man kunne  kalde den “Abdulhadi Al-Khawaja-light.” Også datteren er der mere end én vinkel på udenfor Danmark, her en indisk journalist i Bahrain: Maryam Alkhawaja Spreads Lies in Disguise of Fighting for Rights Også hun har Teherans velvillige bevågenhed, her via Imam Ali moskéen på Vibevej og Press-TV, naturligvis. Hvorfor beder DR i det mindste ikke om en forklaring på Teherans helt åbenbare aktier i familien Al-Khawaja? Skurrer det ikke i deres ører, når Mullaherne ivrer for en “demokrat”, eller ved de det ikke?

Dagens Danmarksbask

Dansk Folkeparti tycker, som andra europeiska främlingsfientliga partier, illa om en värld där människor rör sig fritt. Särskilt människor som ser annorlunda ut, äter annan mat, och ber till Gud i en annan tradition än den egna. Att Dansk Folkeparti vill ha permanenta gränskontroller är alltså inte det minsta konstigt. Partiet lever upp till sin unkna människosyn och inskränkta nationalism. [..]

Konstigt, för att inte säga tragiskt, är det däremot att annars respektabla danska partier, som Venstre, De konservativa och Socialdemokraterna, låter sig utpressas av Dansk Folkeparti. Gränskontrollerna är priset för en uppgörelse om pensionerna.EU-kommissionen bör dra Danmark inför EU-domstolen. Öppenheten har varit svår att vinna. Den är värd att försvara. Danmark behöver politiker som inte kröker rygg för frihetens fiender. Åtala Danmark!

Penge regner ned over “det arabiske forår”

7 milliarder euro, det er 52.2 milliarder danske kroner vi smider ned i vores lysegrønne forhåbninger, og det er kun EU. Hvad der er at håbe på? Se bla. Tibi nedenfor. Det kunne ligne bestikkelse, men man må da håbe, at pengeregnen har en anden effekt, end bestikkelseforsøget overfor de såkaldte palæstinensere. Deres krigsindsats mod Israel følger helt nøje kurven for pengestrømmen til dem. Hvorfor ikke binde nogle kondomer og P-piller op på pengesedlerne, når nu den arabiske befolkningstilvækst har det med at æde ethvert mindre fremskridt? Hvorfor ikke stille håndfaste betingelser?

Extra funds are on the way for the EU’s new neighbourhood policy, which was launched in Brussels today by the High Representative for Foreign Policy, Lady Catherine Ashton and the Commissioner for Neighbourhood Policy, Stefan Fule. The EU Commission has allocated an extra 1.24 billion euros for the scheme on top of the 5.7 billion euros already agreed for the period between 2011 and 2013, in support for 16 partner countries south and east of EU borders.EU:BRUSSELS BEGINS NEW NEIGHBOURHOOD POLICY WITH EXTRA 1 BLN

Leading nations’ financial support for the so-called Arab Spring will reduce extremism and immigration, UK Prime Minister David Cameron has said. UK calls for G8 financial aid for ‘Arab Spring – (Relateret: “Arab Spring” making life tough for gays: “Sheikhs still emphasize that death penalty is the Islamic punishment for gay men.”)

Bassam Tibi: “So much for Euro-Islam”

Bassam Tibi, syrisk politolog, professor og gæsteprofessor ved bla. Göttingen, Yale, Harvard, Cornell og Berkeley, født i Damaskus 1944, ophavmand til begrebet “euroislam” og “Leitkultur”, fortaler for en reformeret islam der skulle forlade begreber som “dawa”, “sharia” og “jihad”. Har modtaget utallige dødstrusler. Er selv troende muslim. Interviewet oversat fra “Die Islamisten sind stärker als wir Reformer”, 13.5.2011.

Mr Tibi, when you look at the revolutions in North Africa, what predominates, concern or joy?

TIBI: In English they would say it’s a mixed bag: hope and concern. The hope lies in the fact that large parts of the Arab population are on the streets, articulating their unhappiness without fear. My concern, however, is that the islamists, for example in Egypt, are already preparing to take power in the name of democratisation. The islamist movements are the only ones that know what they want. During the time of repression, they were the only opposition, working in the background and with their power bases in Europe: in Germany, Britain and the Scandinavian countries.

In Austria too?

In Austria too. The Muslim Brotherhood have a massive presence and lots of power. They were protected by the constitution here.

Is it not possible to create a democratic state with the Muslim Brotherhood?

They are playing a double game: outwardly the talk is liberal and democratic; in their own circle they are intent on a Sharia state. But Sharia and democracy go together like oil and water. Although in a democracy undemocratic movements need to be integrated, one shouldn’t hand power over to them. We are seeing that now in Turkey.

In Turkey?

Turkey is formally a democratic country, where the government is democratically elected, but the governing party, the AKP, is not a democratic party, but rather an Islamist one that rules the country as in a one-party state. 163 Turkish journalists are in prison without due legal process. Whoever criticises the Prime Minister Recep Erdogan today will be arrested tomorrow. The AKP are implementing a creeping islamisation of the country using formally democratic means……. So Much for Euro-Islam. (Se også Brotherhood leader: Next govt to be Islamist.)

Tysktalende anbefales meget: “Enten bliver islam europæiseret, eller Europa bliver islamiseret.” Hvad er odds´et for det første? Hvilke er fortilfældene?


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ham: Abdulhadi Al-Khawaja uden mediernes røgslør: Shiitisk fundamentalist der støttede Khomeini, “Dansk menneskerettighedsaktivist fængslet” Det stod ret hurtigt klart, at der er mere end ét billede af ham, hvis man ofrer nogle timers […]

EH
EH
10 years ago

Dagens Danmarksbask…

Suk ! Skal vi ikke bare vente på at de enten køre trætte eller får andre alvorlige ting at tænke på? F.eks. hvor længe de sidste rester af hr. og fru Svenssons demokrati får lov at fungere. Men en vis forståelse for deres situation er der dog plads til. Behovet for en meget stærk fortrængningsmekanisme må være altoverskyggende.

EH
EH
10 years ago

Dansk menneskerettighedsaktivist….

Jeg skal tilstå at DR´s og TV2´s næsten fuldstændige negligering af hvad denne mand egentlig var for en fyr, vakte ret hurtigt min mistænksomhed. At min “mavefornemmelse” viser sig at være korrekt kommer overhovedet ikke bag på mig. Hvem styrer egentlig det her medieshow. Hvem er dukkeførererne, som leger med dette meget medgørlige journalistkorps? Viger de bærende journalistiske søjler som dybdeboring, redelighed og objektivitet for politiske holdninger og frygt for næste fyringsrunde? Kun de protesterende blogs på nettet (og i en enkelt avis) forhindrer den fuldstændige mediemæssige DDR tilstand.

trackback

[…] […] Også den 50-årige al-Khawajas datter Zainab reagerede med vrede over dommen og råbte »Gud er stor« inde i retssalen. […] Dansk-bahrainer råbte ind i hovedet på dommeren efter livstidsdom – Se 28. maj 2011: “Dansk menneskerettighedsaktivist (islamist) fængslet” […]

trackback

[…] […] Også den 50-årige al-Khawajas datter Zainab reagerede med vrede over dommen og råbte »Gud er stor« inde i retssalen. […] Dansk-bahrainer råbte ind i hovedet på dommeren efter livstidsdom [Politiken 22.6.2011] – Se 28 maj 2011: “Dansk menneskerettighedsaktivist (islamist) fængslet” […]

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Ha, har I set kommentarerne til GP-lederen “Åtala Danmark!”? 😀 Der er ikke én eneste kommentar, der giver den dybt naive og uvidende, oikofobe PK-klovn ret. Många tack, Sverige 😉 – så bra att se, att så många har vaknat på andra sidan av sundet nu. Men värför F. i H. köpar ni äns såna PK-tidninger, som bara kör multikulti-propaganda och föragt för dom “egna” europäiska folk och deras kulturer. Kanske skulla de vara tvungna att tänka helt om från grunden, om många läsare i Sverige startade en boykot av såna tidninger, som aldrig lyssnar, inget fattar av verklighetens värld,… Read more »

Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Det kanske är en klen tröst för er att dessa galningar bara är en liten klick. Tyvärr har denna lilla klick en oproportionellt stor makt sett till sin storlek. Hade jag fått bestämma så hade snarare hela Sveriges elit blivit åtalade för högförräderi.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

‘…Öppenheten har varit svår att vinna. Den är värd att försvara. Danmark behöver politiker som inte kröker rygg för frihetens fiender…’ Åbenhed og Frihed? Hvor ønskværdigt. – Men kultiveret til perversioner må man nødvendigvis forsvare sig imod begge dele. Jeg betragter DF’s krav om en form for told- grænsekontrol for en naturlig konsekvens af det, vi alle – under venstrefløjens og kosmopoliternes radar kan se – nemlig EU’s selvpåførte hjælpeløshed. EU har indført grænseløshed, men uden at have redskaberne til at kunne forsvare denne grænseløshed til gavn for sine medlemmer, de enkelte medlemslande kan pg.a af EU ikke længere forsvare… Read more »

Tim
Tim
10 years ago

BernardLewis, Fra kapitel 12, sidste sider: Where does Europe stand now? Is it third time lucky? It is not impossible. The Muslims have certain clear advantages. They have fervor and conviction, which in most Western countries are either weak or lacking. They are for the most part convinced of the rightness of their cause, whereas Westerners spend much of their time in self-denigration and self-abasement. They have loyalty and discipline, and perhaps most important of all they have demography—the combination of natural increase and migration producing major population changes, which could lead within the foreseeable future to signifi cant Muslim… Read more »

Tim
Tim
10 years ago

Fra Bernard Lewis nyeste bog, Kapitel 2, sidste side. Perhaps more important than any of these, in the long run, is the new, massive presence in Western Europe of practicing Muslims, coming from North Africa and the Middle East, from Turkey, and from as far away as the Indian subcontinent. For the time being, the vast majority of these are immigrants or guest workers, and their political impact, though growing, is limited. But their children will be native-born and will be, and feel themselves to be, Europeans. In Britain and France, they will be citizens as of right, and even… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Endnu en vantro. Dette har jeg også undret mig gevaldigt over : hvorfor er det ikke de arabisk-islamiske lande der involvere sig i konflikter i Mellemøstens og Nordafrikas islamiske lande ? Selv i rodebutikkerne af islamiske lande er det de vantro lande, der kommer og rydder op for dem ! Og betaler den pris det har at rydde op : unge kvinders og mænds liv spildes og desuden koster det enormt meget i euro. Takken for dette er nye ubehageligheder, der væltes ned over ikke-muslimerne og ikke mindst, vi skal også modtage de muslimer der flygter fra deres egne lande,… Read more »

Endnu en vantro
Endnu en vantro
10 years ago

Forklar mig venligst, hvorfor Europa endnu engang skal involvere sig i regionale krige og konflikter i Nord-Afrika? Hvorfor kan deres arabiske brødre ikke etablere sikkerhedsstyrker der kan agere fredsvagter? Er det deres dirty work som Europa endnu engang skal klare? Og så skal Eu/G8 åbenbart også punge ud. Igen hvorfor er det vores pligt som europæiske borgere at intervenere og støtte visse partnere? Man må vel for helvede forvente at deres nærmeste nemlig de arabiske lande er de første til at bære det tunge læs? Hvorfor ser man ALTID bort fra denne vinkel i de store medier? At når det… Read more »

Tim
Tim
10 years ago

Der blev allerede lært Islamisme på KU i 1989…altså hvad er det KU har gang i?
http://www.youtube.com/watch?v=aFK7kNEmlws

Mette
Mette
10 years ago

God weekend. Man er vel lokalpatriot, og så er det “gratis”. Vi har allerede betalt for det.

http://static.magtenssegl.dk/static/index.html

Elefanten
Elefanten
10 years ago

Hvor mange diktatur-tilhængere har fået varigt ophold for forsørgelse i Danmark siden den ulykkelige lovgivning fra 1983?
Det er et fortræffeligt opklaringsarbejde, Kim Møller fra Uriasposten har udført.
Der var også stridende fraktioner i det tyske nazistparti, Men Ernst Röhm var vel også menneskerettighedsaktivitist?

Tim
Tim
10 years ago

Jeg kan KUN ANBEFALE folk at lytte til Bernard Lewis. Søg på ham på youtube, Han er den eneste der giver et klart billede af det vi er på vej til at få i europa, og han er nok den der ved mest om Islam og Islams historie i Europa.

Prudentius
10 years ago

“Hvorfor ikke stille håndfaste betingelser?” Fordi det ville kræve en eller anden form for overblik og plan hos den politiske klasse. Når det kommer til islam og Dar al islam er Vestens politik ene og alene dirigeret af spontan ønsketænkning. Tænk hvis islam ikke var en totalitær stat! Tænk hvis flertallet af muslimerne var undertrykte demokrater og ikke savlende jødehadende kalifat tilhængere! Tænk hvis Osama bin Laden ikke var død populær i Pakistan! Tænk hvis vores penge kunne købe jihadisternes kærlighed! Tænk hvis de libyske væbnede oprørsbander ikke var Al Queda! TÆNK, TÆnk, tænk hvis, HVis, HVIS! (profetens røv var… Read more »

Tim
Tim
10 years ago

Jeg tror ingen af vores politikere har set det muslimske brorskap eller forstår den. Jo måske DF. Det er utroligt at de ikke er mere årvågen. I USA har de BRENARD LEWIS, de ved udemærket hvad det foregår, og de ved hvordan dette spil skal spilles. Det ved vi ikke endnu i europa. SKANDALE. Her er videon.
http://www.youtube.com/watch?v=8m2wjj_zJXY

Vi har ingen pålidelige statistikker på antal muslimer i Europa i øjeblikket 37:25
http://www.youtube.com/watch?v=7KePJz28_GY&playnext=1&list=PLF4B7EC9BB872938A

En mand
En mand
10 years ago

En statistik jeg gerne ville se er antal indgåede ægteskaber mellem Danske (ikke muslimske) mænd og muslimske kvinder for henholdsvis første, anden og eventuelt tredje generations indvandrere, jeg vil antage det billede ville understrege din pointe Prudentus.

JensA
JensA
10 years ago

Islam kan ikke reformeres. Det ville forudsætte at man opgiver dogmet om Koranen som en guddommelig åbenbaring. Hvis det sker, er der ikke nogen selvstændig religion tilbage, og den højt elskede profet kommer til at ligne en forsmået jødisk farisæer.
Så jeg tror det tjener os bedst, at betragte det som taqiyya snak til de vantro, når folk, der siger de er troende muslimer, taler om “euroislam” og lignende.
PS. Hørte her i morges i TV2 News at EU (tror jeg det var) skulle drøfte økonomisk støtte til “de nye demokratier i Mellemøsten/Nordafrika”. De er nøjsomme, vores medier.

JensA
JensA
10 years ago
Reply to  JensA

Det var ikke EU, men G8-landene, men det gør nok ikke større forskel; EU vil følger trop.

Prudentius
10 years ago

“De har moskeerne, de har infrastruktur og de har penge” Og Bassam Tibi og andre “europæiserede” muslimer har en bar røv at trutte i og en Koran der taler dem imod i hver eneste sætning. Islamiseringen har tre faser: 1. Muslimerne modstår integration og redder sig ved at etablere enklaver, der kan forsvares åndeligt og fysisk. 2. Muslimerne folder islam fra enklaven og ud i samfundet, alle midler tages i brug, vold, voldtægt, propaganda, terror, taqiya, demografi, alt. 3. Muslimerne lukker det vantro samfund ned, de vantro lever nu som ikke-borgere under beskyttelse (dhimmier) eller optages som muslimer. Om muslimerne… Read more »

Tim
Tim
10 years ago

Alle har vel set det muslimske brorskap, en norsk dokumentar omrking det muslimske broderskab. Det er en sand øjenåbner. Tariq ramadan er med og han vil ikke interviewes. Jeg mistænker Tariq helt klart for at være en islamist, og vil have en islamist stat.
Har alle herinde ser den?

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Tim

Jeg har set den norske dokumentar om Det muslimske Broderskab to gange, og da Sherin Khankan jo for nylig har udgivet en bog, der er beregnet til undervisning af bl.a. danske børn, poster jeg her et pletskud, der dels viser hende i samtale med Broderskabets første mand i Europa og dels fortæller om damens religiøse “dimension”. Set i forhold til de faktiske forhold falder Khankans hjemmelavede religionsskvalder sammen som et korthus. Jeg forstår simpelthen ikke, at folk, der burde vide bedre, bliver ved med at give hende spalteplads og en talerstol. For eksempel rektor for Folkeuniversitetet i Aarhus Sten Tiedemann.… Read more »

Lotte
10 years ago
Reply to  Mette

“Kun i Kristeligt Dagblad har jeg set Khankans budskab pillet logisk og konsekvent fra hinanden. Det er der, man skal finde nytænkningen i denne tid. ”

Ja paradoksalt nok. Og så er der sat kommaer her:

http://eksistens.wordpress.com/2011/03/27/kontekst-eller-con-text/

og her:

http://generalisering.wordpress.com/2011/02/25/muslimer-%E2%80%93-moderne-muslimer-har-en-kreativitet-og-fleksibilitet-nar-de-fortolker-koranen/

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Lotte

Lotte. Flot og fuldt fortjent. Ja da, hun må skrive mod bedrevidende, den lille fru Khankan. Problemet er, at hun når så langt omkring med sine manipulationer. Som du ganske givet har lagt mærke til, er etik ved at blive det helt store emne, og det var også på høje tid efter al den materialisme. Som det er i øjeblikket, er det jo ikke til at holde ud. Efter læsningen på din hjemmeside har jeg skrevet et langt indlæg, som nogen sikkert vil finde upassende, fordi det er traditionel venstrefløjs tænkning, at man holder “partikritikken” indendørs. Der, hvor jeg kommer… Read more »

Lotte
10 years ago
Reply to  Lotte

Som du ganske givet har lagt mærke til, er etik ved at blive det helt store emne (..) Kritik bygger på logik. Og den den forbindelse fryder jeg mig over, at formel logik er en del af etikkens værktøjskasse. Mit indtryk er, bla fra mit arbejde, at mange af dem, der traditionelt har stemt rødt og købt præmissen: at muslimer er undertrykte, stigmatiserede, marginaliserede og ikke mindst dæmoniserede *suk*, de er trætte ind til benet af det følende udgangspunkt. På den baggrund står, fornemmer jeg, logikken overfor en renæssance. Og det lader sig ikke ‘fake’. Der er tale om en… Read more »

Lotte
10 years ago
Reply to  Lotte

“Efter læsningen på din hjemmeside har jeg skrevet et langt indlæg, som nogen sikkert vil finde upassende, fordi det er traditionel venstrefløjs tænkning, at man holder “partikritikken” indendørs.”

Hvor?

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x