3
jun
Seneste opdatering: 4/6-11 kl. 1156
52 kommentarer - Tryk for at kommentere!

You are already subjugated! – You are already their useful idiots. You are already their tools. – You are out here in their service.And you think your fight is for freedom. – You are fighting for your own slavery! You are fighting for your own enslavement. And it will come. – You are slaves seeking slavery. – You are the oppressed loving your oppression.

Großes islamkritisches Wochenende in Stuttgart Robert Spencer versus the Leftist/Islamic alliance, Stuttgart, Germany, June 2.

Federley: “Lad Danmarks uvelkomne nybyggere komme til Sverige”

Fredrik Federley, den homoseksuelle centerpartist der blev sendt på hospitalet af “nybyggere” (som de siger i hans parti) en uge inden valget sidste år, opfordrer i et læserbrev i Jyllands Posten indvandrere i Danmark til at rejse til Sverige i stedet. Man bør vel tage ham på ordet. Det afslører ufrivilligt noget om Federley: Han skriver som om han er hjemme i sit beskyttede værksted, hvor åbenlyse urimeligheder kan passere i den offentlige debat fordi top politikere nyder en vis beskyttelse fra debatredaktørernes side, den går næppe i JP. Iøvrigt “indgår Dansk Folkeparti ikke i regeringen.” Det er nemmere at opregne hvad Federley ved, end hvad han ikke ved:

[..]Det svenske centerparti arbejder på, at Sverige skal blive et attraktivt nybyggerland for mennesker fra hele verden. I de senere år er det faktisk blevet lettere at få opholdstilladelse for indvandrere, der ønsker at arbejde i Sverige. Vi har for nylig, på tværs af partierne, indgået en overenskomst om indvandrerpolitikken, der har et langsigtet perspektiv. På den måde kan vi gøre Sverige endnu mere tilgængeligt, f.eks. gennem bedre vilkår for asylsøgere, cirkulær migration og arbejdsindvandrere. Modsat Danmark, hvor det fremmedfjendske parti, Dansk Folkeparti, indgår i regeringen, så har den svenske regering valgt ikke at samarbejde med det protektionistiske og indvandrerfjendske parti Sverigedemokraterne.

Vi er overbeviste om, at fremtiden består i at åbne grænserne for omverdenen. Den førte indvandrerpolitik hænger direkte sammen med, hvordan et land i fremtiden vil lokke arbejdskraft til sig. I Sverige er den udbredte holdning, at vi ikke har råd til at lukke grænserne på den måde, som Danmark har gjort.
De danske tømmermænd kan blive rigtig slemme, når befolkningen ældes, og der ikke findes mennesker eller ressourcer til at tage hånd om dem. Men det er ikke vores problem. Jeg vil i stedet invitere nydanskerne, som ikke føler sig velkomne i Danmark, til Sverige. Vi har brug for jer, og vi vil gerne have, at I er her. Danske indvandrere er velkomne i Sverige

Hvis man vil se, hvor “åbent” Sverige er, skal man se denne aktuelle grafik. Det der foregår herovre har intet med asyl eller flygtningekonventioner at gøre, det er en helt bevidst, industriel bortgivning af land, som en sund presse ville beskrive ærligt og kalde ved rette navn.
Nedenfor demonstrerer nogle af Federleys “nybyggere” foran socialkontroet i Katrineholm forleden. Sagen gælder åbenbart en familie, der er sat ud af en lejlighed og ind i en anden mindre. På nettet findes dette om demonstrationen: “Somalierna demostrerar framför SOC på grund av Socialen har hotat av att denna Somaliska familj barn ska omhändertas för att hyresvärden anmält familjens barn till Socialen. på grund av hyresvärden har hävdat att ett av familjens barn har tände eld på soprummet.” Den mere officielle men ret uforståelige version ser sådan her ud: Demonstranter krävde rättvisa för vräkt familj

Arbejdsløsheden blandt svensk-somaliske ressourcepersoner er 85 %, analfebetismen over 60%, men Federley ved, der bliver brug for dem. Kendsgerninger er ikke noget der distraherer en frisk centerpartist. Der kommer tusinder til Danmark for at studere og arbejde, det distraherer heller ikke Federley. Bannerne i videoen lyder: “Välkomna alla”, “Stoppa orättvisan”, “Stoppa avhysning”, “Inga barn på gatan”, “Rätt vis åt alla”, “Rätt åt alla”.”Nya svenskarnas ratt till bostad” , “Vi vill ha vårat gamla hus, vi vill inte ha et annat hus som mamma inte beställt….vil vill ha hur mycket rum som hellst.” En længere version af videoen findes her.

Den stuerene aversion mod jø…… Israel

Kridtstregen er forlængst overskredet, og formuleringer der for bare få år siden var utænkelige, bortset fra på de absolutte yderfløje, læses og høres nu uden den mindste indvending fra de pæne og anstændige, for slet ikke at tale om statsadvokaten. Ækelt er det, men når nu Torben Lund taler om pengestærke jødiske lobbyers indflydelse kunne man måske ved samme lejlighed indsparke et ønske om kulegravning af ikke mindre pengestærke saudi-arabiske rigmænds indflydelse på vestlige politikere. At dette er en realitet i Washington er sikkert velkendt, et interessant spørgsmål ville være at vide om fedtede petrodollars også er dryppet ned på andre himmelstrøg (LFPC).

[…] Det vil indebære, at den jødiske stats ulovlige bosættelser i al væsentlighed skal nedlægges, og at Østjerusalem skal være hovedstad for den palæstinensiske stat. […]

De demografiske forandringer består netop i de ulovlige jødiske bosættelser på Vestbredden og i Østjerusalem. […]

Den jødiske stats krav om Lebensraum efterlader ubehagelige tanker hos os, der ikke er helt historieløse. […]

Før den politiske forsoning mellem Fatah og Hamas nægtede den jødiske stat at forhandle med den palæstinensiske præsident Mahmoud Abbas med den begrundelse, at han ikke repræsenterede hele det palæstinensiske folk. […]

… det pres, som den jødiske stats lobby i Danmark og deres støtter i Dansk Folkeparti vil lægge på dem. […] Torben Lund (S): Anerkend Palæstina

Også i tolerante, multikulturelle San Francisco trives jødehadet

As you may have heard by now, San Francisco will be voting this November on whether or not to ban circumcision in the city. Defenders of the measure say it’s all about “human rights” and “protecting babies” from unnecessary procedures.

But critics suspected there was something vaguely anti-Semitic about the whole proposal, since among Jews (and Muslims, as well) circumcising male babies is a religious duty, not just a mistaken medical procedure. […]

Below you will find a selection of images taken from Foreskin Man, the campaign brochure for San Francisco’s anti-circumcision ballot measure. You tell me: anti-Semitic or not?  Zombie: Proof that S.F.’s circumcision ban Is anti-Semitic

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
52 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago

Mette, du säger: ”Dermed være ikke sagt, at jeg betragter muslimer som dårligere mennesker, det er blot som med ægteskaber, folk kan være gode nok hver for sig men alligevel fungere elendigt sammen.” Här håller jag med dig. Det är inte för inte som faktiskt de flesta människor runt hela jordklotet fungerar efter principer som handlar om att fränder och gelikar söker sig till sina fränder och gelikar, på både etniska, språkliga, sociala, politiska och religiösa grunder, därför att man helt enkelt identifierar sig med varandra, och har lättare att ”känna igen” sig själva i varandra. Eftersom jag är FÖR… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Josefina Bergfast. Tak for dit svar. Ja, det gælder vel for alle europæiske lande, at det er på høje tid, at man skaffer sig et overblik over, hvilke erfaringer vi har gjort, og at det er bydende nødvendigt at afbalancere og nuancere. Der er i øjeblikket alt for lidt overensstemmelse mellem hensigterne, som du skriver om, og resultaterne, og resultaterne uvikler sig på en uhyggelig selvforstærkende måde, som ingen er tjent med, medmindre man er kommet til vore lande som kolonisatorer, hvilket mange muslimer jo rent faktisk giver udtryk for, at de er. Sammen med dem har vi fået klaner,… Read more »

Zod
Zod
11 years ago

Jeg så gerne at svenskerne migrerede til Danmark.
Det må snart begynde at ske.

Mette
Mette
11 years ago

Josefina Bergfast skrev: “FRÅGAN man DÅ kan ställa sig är: agerar dessa judiska aktörer, och hatuppviglare, anklagare och krigsmobiliserare, samt attackerare och kritiker (också till kristendomen), I SINA EGNA INTRESSEN, på något vis? NÄR MAN SÄGER att det finns en ”judeo-kristen- TRADITION”, så gör man nog en lite felaktig BEDÖMNING? DÄR HAR FUNNITS genom ÅRHUNDRADENA en FIENTLIGHET mellan kristendom (och särskilt när det har funnits STARKA kristna makthierarkier och STARKA kristna NATIONER), och JUDENDOM och judar. Alltså en ÖMSESIDIG fientlighet, där judar har drivits på flykten från de kristna nationerna vid flera tillfällen. REVOLUTIONEN i Europa, som sa sig kämpa… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago
Reply to  Mette

Mette skriver: ” Det var jøder, der tog livet af Jesus, og det kom de kristne først sent over”. Själv skulle jag inte beskriva situationen och problematiken kring hur Jesus blev befunnen ”skyldig” och därefter ”dömd”, som att det var ”judarna som tog livet av Jesus”. Själv sa Han väl att Han hade kommit endast till ”Israels folk”, för att mana dem till ”sinnesändring”, men att Han av den Romerska Makten, uppfattades som en ”uppviglare” och ”oroskapare”, liksom också delvis av de judiska översteprästerna, och som i sin tur medförde att Kaifas, översteprästen, blev orolig för att hela den judiska… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Josefina Bergfast. Tja. Det er ikke desto mindre et faktum, at det romerske imperium havde to provinser, hvor romerne måtte have forholdsvis mange legioner stationeret pga. konstant risiko for oprør, og det var i Britannien og i Judæa, så situationen med den i nogens øjne farlige Jesus var langtfra enestående. Vi er tilbøjelige til at betragte Jesus som en ener, der ikke kan sammenlignes med andre, men det er en efterrationalisering. Jesus var blot en af sin tids mange barfodsprædikanter, der blev betragtet som rebeller, og han var – så vidt som senere videnskab er nået frem til – heller… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago
Reply to  Mette

Tack för en intressant redogörelse Mette. Instämmer i det mesta som du skriver. Angående : ” Du efterlyser venlighed fra SD’s side. Synes du ikke, at den burde være gensidig? Jeg er rystet over det hysteri, som vi har oplevet på Sergels Torv med beskyldninger om racisme. Det virkede, som om det var en folkeforlystelse. Hvilket hovmod!” Det jag mest av allt önskar är att sans, förnuft och balans, kan (återinföras) i den s.k. ”samhällsdebatten” kring invandringspolitiken, men det kommer INTE att bli lätt. Den hysteriska NIVÅ som massmedia har bidragit till, genom användandet av epiteten som de har använt… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago
Reply to  Mette

Ps. Du behöver inte svara på om du bor här i Sverige, men du verkar vara engagerad i SD, och det är i så fall bra.
V.h. JB

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago

Det blev kanske lite fel beskrivet där, därför att Pilatus ville ju ”två sina händer” (göra sig oskyldig) till dödsdomen mot ”uppviglaren” och ”folkledaren”, när han ju gav till (den judiska) folkmassan möjligheten att ”fria eller fälla”, (och välja mellan tjuven och banditen Barabas och ”folkuppviglaren” Jesus, som skulle korsfästas), och där översteprästerna uppenbarligen ansåg att Jesus var en ”större faran” (för deras egen nation), än brottslingen Barabas, och att de därför röstade för Hans död (fastän de inte hade någon egentlig domsmakt, utan endast erbjöds ett väljande mellan vilken av de två som skulle korsfästas, som jag tolkar saken.).… Read more »

Robin Shadowes
11 years ago

En underbar kommentar till Federleys utspel på Thoralf Alfssons blogg. Postat av: Tony Ingman Vem har gett fjollan Federley mandat att bjuda in flyktingar som inte trivs i Danmark. Den “mannen” ? har nog inte alla hästarna hemma. Antagligen begriper han ingenting! Tror han på fullt allvar att Danskarna bryr sig om vad en fjompig transvetit tycker i så allvarliga frågor? Om jag hade befunnit mig i hans klänning så hade jag garanterat hållt käften stängd . Undrar vad gamle Gunnar Hedlund tyckt , om han hade sett vilka kymiga figurer som besudlar centerpartiet idag, Maudan med sitt pladdrande, också… Read more »

Clara
Clara
11 years ago

@ Josefina Bergfast.

Inte för att jag vill hacka men jag har ändå svårt att uppfatta folk som kräver minskad invandring och / eller assimilering àv dem som släppts in som hatiska
eller inställda på att attackera invandrare. Lika lite som jag ser mina landsmän som idioter.

Du frågar dig eller oss i varannan mening vems felet är.
Vad vill du ha sagt med det?

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago
Reply to  Clara

Jag vet inte om Clara är medveten om läget i den svenska ”debatten” och politiken? 94% av medborgarna röstade FÖR den politik som ÖKAR invandringen. Om och när människor vill försöka PÅTALA ÅSIKTEN att den storlek, den omfattning och den utformning som invandringen har haft, och fortfarande har, behöver förändras, FÖR SVERIGES BÄSTA, så är möjligheterna att framföra sådana, LOGISKA, argument, nästan obefintliga. De bemöts alltid med standard epiteten: ”Främlingsfientliga och rasistiska”, samt ”antidemokratiska”, och ”anti- alla människor lika värde”, i radio, tv och tidningars ledarsidor. Dessutom, om SD t ex försöker föra fram att det politiska våldet behöver bekämpas,… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago

Ps. Om dessa, stackars hjärntvättade och hatiska, som tror att de är GODA när de skriker för full hals ”INGA RASISTER PÅ VÅRA GATOR”, och som tror att de kämpar för DEMOKRATI, när de i själv verket UNDERGRÄVER DEMOKRATIN, istället SJÄLVA ordnade demonstrationer, med plakat som t ex sa: ”Vi vill ha en ÖKAD invandring till Sverige”, och liknande, så skulle väl DE I SIN TUR vilja bli LYSSNADE TILL, och inte bli bemötta med visslingar, skrammel, kastade föremål och gap och skrik, så att DERAS budskap, INTE GICK ATT HÖRA? DÄRFÖR är de HJÄRNTVÄTTADE (av massmedia), när de TROR… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago

Själv hoppas jag innerligt att SD orkar växa kraftigt till nästa val, och att Sverige därmed visar sig vara en sund och frisk demokrati, där ÅSIKTER kan uttalas och förklaras, utan att ett massmediadrev DRIVER fram HATISKA tendenser mellan de medborgare som redan finns i Sverige, genom de epitetsbeskrivningar som tillåts flöda, och skapa hysteriska, oreflekterade, självmotsägelsefulla och därmed idiotiska, motreaktioner från människor som TROR att SD är ”rasistiska och främlingsfientliga” et cetera. Jag vill nämligen inte ha något inbördeskrig, ej heller några inbördeskrigsaktiga tendenser i Sverige. Denna vilja gör att jag anser att det INTE ÄR FRUKTBART, dvs. MÖJLIGT… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago

De som DÄREMOT VILL ha inbördeskrigsaktiga situationer i Sverige, och som DÄRFÖR vill ”elda under hatet”, hos många svenskar, GENOM ATT, såsom en tjurfäktare fladdrar med ett ”rött skynke” framför tjuren, hela tiden påtala alla hemskheter, och alla dumheter, alla tillkortakommanden, alla lögner, alla falskheter, alla fulheter, alla begränsade förmågor, inklusive begränsade intelligens, samt alla hemska och otäcka och begränsande och förtryckande seder och bruk, som invandrare har i sina bagage, och som HOTAR det svenska samhällets standard och självbevarandeförmåga, DE KOMMER ATT VILJA FORTSÄTTA på den linjen. De vill kanske då i själva verket INTE att t ex SD… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Josefina Bergfast. Jeg har skrevet et svar til dig, der pt. befinder sig nederst.

Clara
Clara
11 years ago

Du Josefina. Inte för att jag vill verka petig eller tjafsa. Men det är inte vad som står i dina inlägg och det är det, och inte. vad du nu har ändrat det till, som jag bemötte. Där beskrivs invandringskrititikerna som hatiska och manipulerade av några mystiska aktörer och Gud vet allt. Återigen, vad vill du egentligen ha sagt Ska invandrare anpassa sig eller inte? Invandringen begränsas nu innan det blir för sent eller inte? Du verkar mer intresserad av att peka ut syndabockar och idiotförkara dina landsmän än att diskutera hur våra problem ska lösas eller hur vårt högt… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago
Reply to  Clara

Att Clara inte begriper särskilt mycket, det är ju tråkigt, mest kanske för hennes egen del.

Clara
Clara
11 years ago
Reply to  Clara

@ Josefina. Nu är jag inte bloggadministratör och min uppgift är inte att läxa upp dig lika lite som jag önskar elda på vad som redan nu verkar ha urartat. Jag inbjöd dig till en diskussion och klargjorde mina synpunkter liksom jag även gav dig möjlighet att tydliggöra och försvara dina. Att du sedan inte vill gå in i polemik med just mig är självklart något som måste respekteras och inte upp till mig att ha synpunkter på. Fair enough! Men varför i sådana fall bry sig om att svara överhuvudtaget? Lite fånigt och det i förening med den bristande… Read more »

Cavatus
11 years ago

När man ser alla dessa afrikaner i Katrineholm undrar man vad de gör i mitt land. Vad har de för rätt att gapa och skrika och ställa krav på att andra ska bekosta deras önskemål? Jag blir alldeles perplex när jag ser hur det står till i Katrineholm.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago
Reply to  Cavatus

Vilka har tillåtit dem att komma hit? VILKA har motarbetat den “fria yttrandefriheten”, där en FRI åsiktsbildning, (t ex under Ian Wachmeister och Ny Demokrati? Som förebådade en alltför stor invandring, och föreslog en minskad invandring. Wachtmeister, samt Bert Karlsson, motarbetades KRAFTIGT, av både massmedia och politiker. Hos vilka och för vilka, och med vilka hade dessa politiker och massmedia sympatier? VARFÖR skryter Sverige, och andra europeiska länder med att HÄR HAR VI FRIHET, här, i västvärlden finns YTTRANDEFRIHET. Det kan man fundera och undra över ibland. Massmedia verkar istället vilja SKAPA HAT, PROPAGANDA OCH FIENTLIGHETER? Genom att ITUTA invandrade… Read more »

Santor
Santor
11 years ago

@ Federley: “Lad Danmarks uvelkomne nybyggere komme til Sverige”

Så gerne 🙂

bowlaren
11 years ago

kikade på you tube klippet, man blir ju rädd. Dom klagar om att dom inte vill bli diskriminerade, det första dom gör när dom kommer hit. Man undrar vem som har lärt dom det ? Svenska politiker Federly och Reinfeldt och company, vill framstå som duktiga, det är så viktigt för dom, så dom kan offra ett land för det. Sjukt 🙁

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Clara
Clara
11 years ago
Reply to  bowlaren

Håller med dig efter att ha läst artikeln ifråga.
http://mobil.jp.dk/nyheder/indlandartikel.pml?articleid=2451314
Tack för länktipset.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Sverige bør holde lav profil fra nu af … or ELSE …. 😀

http://ing.dk/artikel/119779-gense-rakettens-opstigning-her

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Sverige skall inte hålla “låg profil”.

Sverige, och svenska medborgare, skall kräva att invandringen BALANSERAS till en rimlig nivå, en ANSVARSFULL nivå.

Att få medborgarnas HAT att växa, HJÄLPER INTE förmågorna att TÄNKA, att resonera, och att kunna fatta BRA BESLUT.

HAT och “hatmobliseringar” FÖRSVÅRAR möjligheterna att kunna skapa ett klimat där de SUNDA ARGUMENTEN kan få gehör.

HAT FÖRBLINDAR.

Notarien
Notarien
11 years ago

Josefina! Det är invandring från MENA-länderna som måste stoppas! Invandrare som vägrar anpassa sig i vårt samhälle leder till katastrof. Islam leder till katastrof. Klankultur och kusinäktenskap leder till katastrof. Var är alla thailändska unga flickor som kan rädda äldrevården här istället för att tvingas in i prostitution i hemlandet? Varför inte anstränga oss litet mer och locka hit lämpliga “nybyggare” istället för vem som helst som slängt sitt pass och hittat på en inövad historia?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Jag skojade naturligtvis – om Sveriges irriterande sätt att ALTID kritisera och nergöra Danmark – ofta utan en verklig årsak eller av ren okunnighet om DK – , köra politiskt korrekthet helt ut i det extrema och att se racisme över allt – även där den inte finns als och aldrig nånsin har existerat – för att leda bort uppmerksamheten från Sveriges mycket stora och mycket alvarligare problemer med massinvandringen av ointegrerbara “kulturberikare”. Nu har DK ett “interskandinaviskt” missil, och då är det nog mycket klogt om Sverige hållar en låg profil vad angår orimlig kritik av DK i främtiden.… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Många svenskar älskar Danmark (det är endast några gapiga journalister som vill kritisera Danmark).

Själv har jag släktingar där.

Men, Bjovulf har naturligtvis rätt, NU bör de svenskar som eventuellt vill kritisera Danmarks politik, VERKLIGEN passa sig för att göra det! (!)

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Ok, bare så vi förstår värandra 😀

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago

Glöm aldrig berättelsen om “KEJSARENS NYA KLÄDER”? De mycket blodiga, och mycket hatiska, och mycket brutala revolutioner och inbördeskrig, som ägt rum både i USA, Frankrike och Ryssland, samt också det trettioåriga kriget, (m.fl. krig och revolutioner och samhällsomstörtningar i Europa, både 1:a och 2:a världskriget), har SKETT UTAN någon som helst muslimsk inblandning. DÄREMOT har HATUPPVIGLANDE samhällsomstörtande aktörer, både i franska, och ryska revolutionen, samt uppviglingar till krig både i Irak och Afghanistan, inte sällan varit framträdande judiska aktörer. FRÅGAN man DÅ kan ställa sig är: agerar dessa judiska aktörer, och hatuppviglare, anklagare och krigsmobiliserare, samt attackerare och kritiker… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago

Forts. från förra texten:

SE TILL VILKA som DRIVER den överdrivna invandringspolitiken, och som trycker på flyktingproblematiken i ett globalt perspektiv.

DET ÄR INVANDRINGENS OMFATTNING OCH STORLEK, som behöver REGLERAS!

De kan ha sin islam, I SINA EGNA LÄNDER, vad rör det ”oss européer”, (svenskar, danskar, norrmän et cetera)?

Så det är INTE ISLAM I SIG, som EUROPÉERNA skall DRAS IN I KRIG MOT!

Prudentius
11 years ago

Federley er både en dekadent tåbe, en arrogant selvmorder og en ulækker led lille nihilist, ja undskyld, men sådan virker han på mig!

Nero brændte i det mindste Rom ned for at bygge noget der var flottere, den svenske elite er gang med at forvandle et fuldt moderne samfund til en overtroisk losseplads uden andet end barnlige tåbeligheder, som undskyldning.

Somalierne vi ser på klippet, har intet andet at tilbyde Sverige end paranoia over det onde øje, kønslemlæstelse, Khat-tygning og tåbelige/blodige klankrige, og har allerede, direkte påviseligt, gjort deres eget samfund til et levende helvede.

Marit
Marit
11 years ago
Reply to  Prudentius

Somaliere har en gjennomsnittlig IQ på 68. Kan det være en årsak, i tillegg til deres ukultur ?

Robin Shadowes
11 years ago
Reply to  Marit

Ganska sannolikt antagande. Har läst lite olika uppgifter om när somalierna fick skriftspråk. Enligt somliga källor skedde det på 70-talet och enligt andra så sent som på 80-talet. Vi i Skandinavien har ju haft skriftspråk i tusentals år. Innan vi fick det moderna alfabetet så hade vi ju futharken (run-alfabetet).

Elefanten
Elefanten
11 years ago

Når en somalier bosætter sig i Danmark, 16-dobles forbruget af energi og ikke-fornyelige ressourcer.
Man kommer jo ikke fra de varme lande for at spare på varmen.
Så modstand imod somalisk indvandring er ikke racisme. Det er miljøaktivisme.

frank
11 years ago

Hvis somalierne er “nybyggerne”, hvem er svenskerne saa?
– det tror jeg ikke er gaaet helt op for Federley endnu. Men livet i reservaterne (“gated communities”) staar da allerede parat og venter paa svenskerne… paa det punkt holder sammenligningen meget godt.
Nu “bygger” somaliere selvfoelgelig ikke noget, saa man kan alligevel ikke helt traekke parallelen.
Men den stiller da i det mindste det gamle spoergsmaal om, hvorvidt indianerne havde vaeret racister, hvis de havde foert en strammere indvandringspolitik?

JensA
JensA
11 years ago
Reply to  frank

“Nybyggere” er vist en betegnelsen, der blev brugt om de europærer, der koloniserede Amerika – specielt USA.
Så i den terminologi, må svenskerne vel være indianere.

JensA
JensA
11 years ago
Reply to  JensA

Undskyld, havde ikke læst ordentlig på det jeg kommenterede. Min kommentar må gerne fjernes.

Hammersmeden
11 years ago

Problemerne er jo ikke somalierne – de er kun symptomerne. Problemet er det socialistiske velfærdssamfund, hvor alle og enhver kan kræve i hoved og r… uden at bidrage med noget overhovedet. Finansieret (naturligvis) af en slavehær af erhvervsaktive skattebetalere. Selvom jeg har svært ved at forestille mig det, ville jeg sikkert reagere på samme måde som somalierne, hvis jeg havde været i deres situation; tag for dig af retterne, når nu nogen har været dum nok til at servere dem for dig på et sølvfad og sagt “velbekomme!”. Så længe vi har socialisme i den vestlige verden, med alt hvad… Read more »

Tim
Tim
11 years ago

Hvor er det optaget fra der hvor Roert Spencer holder tale?


Großes islamkritisches Wochenende in Stuttgart Robert Spencer versus the Leftist/Islamic alliance, Stuttgart, Germany, June 2.

Jørgen Duus
Jørgen Duus
11 years ago

Angående Federley. Synonymer for “nybygger” er “settler” og “kolonist”. Nu er Centern altså nået dertil, hvor man jubler over at blive koloniseret. Er de da blevet vanvittige, de svenskere?

Robin Shadowes
11 years ago
Reply to  Jørgen Duus

Kanske är dom bara sluga? Dom riskerar ju nämligen att hamna under 4%-spärren 2014. Så därför brådskar det med att få hit nya valboskap tills dess.

Tim
Tim
11 years ago

Er dette Sverige? VÅGN OP SVERIGE….HVAD POKKER SKER DER?

Mackety
Mackety
11 years ago
Reply to  steen

Jeg tænkte vist det samme som dig, da jeg læste indlægget i JP. Jeg krydser i hvert fald fingre for at nydanskerne i Vollsmose vil tage Federley på ordet og emigrere til Sverige. Odense ville kun blive rigere af det. Federley må vitterligt være idiot? Jeg kunne faktisk godt tænkte mig at høre lidt mere fra dig om, hvad det kan skyldes, at svenske politikere er så fuldstændig ude af trit med virkeligheden?? Du kender jo Sverige rimeligt – kan vi ikke få en kort analyse? Jeg mener, hvordan bærer man sig ad med som svensk politiker, at fremkomme med… Read more »

Mackety
Mackety
11 years ago
Reply to  steen

Ja ok, måske findes der ikke nogen forklaring, men det er sku surrealistisk at læse et indlæg som det Federley præsterede i JP. Man kan godt spekulere på, hvad debatredaktøren har tænkt??

Anonymous
Anonymous
11 years ago
Reply to  steen

Strømmen skulle være vendt. Der flytter nu flere svenskere til Danmark end danskere til Sverige.

Jonny
Jonny
11 years ago
Reply to  steen

Ovetande, okunnig, cyniskt ljugande, eller bara dum i huvudet? Vem bryr sig.

Fredrick Federley (C), migrationspolitisk talesman, tycker att det är bra att SD tar hjälp av riksdagens utredningstjänst.
– Jimmie Åkesson kommer att bli besviken när han får se fakta. Rut jobbar ju neutralt, och sitter inte och förfalskar uppgifter.

h t t p://www.svd.se/nyheter/inrikes/politik/valet2010/sd-synar-massinvandringen_5401661.svd

Robin Shadowes
11 years ago
Reply to  steen

Han blev tydligen inte mycket klokare av att få stryk av sina nybyggare i höstas. Antingen lider han av Stockholms-syndromet eller så är han som vi säger i Skåne, dum i huet.

Ulla Lauridsen
11 years ago

Federley er helt utrolig. Er han ikke klar over, at indvandrerne fra den tredje verden er en netto UNDERSKUDSFORRETNING i gennemsnit? Et dræn i kassen?

52
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x