9
jun
Seneste opdatering: 9/6-11 kl. 1915
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Baroness Cox introduced a new Bill in the House of Lords intended to outlaw the use of Sharia law where it conflicts with English law. In proposing the new Bill she said: “Equality under the law is a core value of British justice. My Bill seeks to preserve that standard. My Bill seeks to stop parallel legal, or ‘quasi-legal’, systems taking root in our nation. Cases of criminal law and family law are matters reserved for our English courts alone.
“Through these proposals, I want to make it perfectly clear in the law that discrimination against women shall not be allowed within arbitration. I am deeply concerned about the treatment of Muslim women by Sharia Courts. We must do all that we can to make sure they are free from any coercion, intimidation or unfairness. Many women say, ‘we came to this country to escape these practices only to find the situation is worse here’.”
The Bill has arisen over concerns about the discrimination suffered by Muslim women under the Sharia system. The Bill proposes to protect women by stopping discriminatory rulings that are contrary to UK law and ensuring that Sharia law does not appear to have jurisdiction where it does not. UK: New bill introduced to outlaw Sharia, Plans to curb influence of sharia courts to be unveiled. New Bill to stop Sharia Law from operating in UK. – Besøg også siden: Equal and free – TACKLING THE OPPRESSION OF WOMEN UNDER SHARIA.

Koptiske kvinder presses ved voldtægt til at konvertere
‘Angiveligt’, må vi hellere tilføje uden de nødvendige kvalifikationer til at vurdere videoens autencitet (LFPC).

[…] (1) The video was received by a group calling itself Free Copt, It shows an incident in which a Coptic Christian girl was sexually abused in an attempt to Islamize her. She belonged to a large and wealthy family of Christian Copts living in Minia in upper Egypt. One of her Muslim neighbors induced her to go to his house. Upon arriving there she was surprised to find a group of young Muslim males. They forced her to go with them to a nearby house. They threatened to kill her if she made any noise or cried for help. They forcibly took her clothes from her and videoed her completely naked next to one of the young men. The plan was to blackmail her into marrying him by informing her and her family that the tape would be made public unless she did so. They also threatened her with the same fate as had befallen another girl not far away, a girl who had been raped by 8 Muslim men, murdered, and had her body dumped in a nearby graveyard. The police and the prosecuting authority let those 8 men go free. The ringleader of the men in this video was supposed to receive a reward of 30,000 Egyptian pounds from a mosque in El Manya if they managed to get the girl to convert to Islam. The four men in the video are habitual criminals who constantly rob the shops and businesses of the Christian Copts.

(2) The girl eventually escaped back to her family. The men then tried to extort money from them.

(3) This is one of the methods Muslims are using to Islamize Egypt they kidnap young Christian girls, rape them, force them to convert to Islam. Sometimes they are forced to marry old Muslim men who keep them as hostages for their sexual gratification and kill them when they are of no further use. […] +++ Coptic Christian girl being sexually abused to make her convert to Islam +++

Pierre Rehov: “The Silent Exodus”

Den kom fra vores gode ven Kitman.TV igår, og selvom det var for sent på aftenen, var der ingen vej udenom at se den til ende. Imens sidder de i Stockholm og forbereder endnu et Ship to Gaza til midsommer. Tænk på dem, mens du ser den. Engang var der millioner af jøder i Mellemøsten fra Marokko til Irak, idag er der i alt udenfor Israel cirka 4000 tilbage. De vogter de få oldgamle jødiske gravpladser, der ikke er blevet ødelagt. I Libyen anlagde man en motorvej henover en. Mellemøsten er “judenrein”, som David Littman siger i filmen. Der er så få jøder, at araberne som bekendt har måttet kaste sig over at myrde og fordrive kristne, også med betydelig succes. Når de er færdige med dem, har de kun hinanden tilbage: sunnier mod shiiter, mænd mod kvinder, fædre mod sønner, sønner mod fætre, fætre mod kusiner. Læs ivørigt Geoffrey Cains klumme om den arabiske psyke og David Pyce Jones´”The Closed Circle” : Det arabiske forår ender galt. Rehov er en klassiker enhver ven af Israel og det jødiske folk, skal se. Hans familie er algiersk jødisk gennem 500 år, men blev smidt ud i 1960 erne. Pamela Geller har et kort interview med ham her. Han interviewes også på The Daily Show af Jon Stewart i 2007.Uvennerne kan jo kigge med, hvis de tør.

The Silent Exodus (2004) – A hitherto unavavailable masterpiece from Pierre Rehov, the king of counter-jihad documentaries, has popped up online. Kitman. Pierre Rehov.com.

Se også Pierre Rehov – Suicide Killers (Full Video) hvor selvmordsbombere får lov til at fremstille deres tanke- og følelsesverden. Chadort Djavan siger bla.: “I Frankrig kalder vi orgasmen “den lille død” – disse dybt troende er ikke tilfredse med den, de ønsker sig “den store død,” men driften er den samme.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Bolding Hansen
10 years ago

“Der er så få jøder, at araberne som bekendt har måttet kaste sig over at myrde og fordrive kristne, også med betydelig succes. Når de er færdige med dem, har de kun hinanden tilbage: sunnier mod shiiter, mænd mod kvinder, fædre mod sønner, sønner mod fætre, fætre mod kusiner.”

Hvis vi er så heldige, at de ikke beslutter at kaste sig over os – hvilket kun afgøres af styrkeforholdet, der heldigvis fortsat er stærkt i vores favør, i hvert fald militært, nok knap så meget psykologisk, hvor chamberlainmentalitet er reglen nærmere end undtagelsen.

bowlaren
10 years ago

olika lagar för olika folk kommer aldrig att funka. Varför ger alla länder vika för Muslimerna ?
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Självklart skall ett land, som (ännu) inte har en muslimskt (majoritetsvald?) “regering”, implementera sina egna lagar och regler. Det är så fullkomligt självklart så det borde kanske inte ens behöva påtalas. Om ett land inte kan upprätthålla sina egna lagar och regler, och tillämpa rättvisa lagar, för sina medborgare, och tillämpa likvärdighet bland alla landets medborgare inför landets lagar, så kan ju inte landets regering skylla på någon annan, eller några andra för det. Alla landets medborgare, så länge de är medborgare i landet, har naturligtvis skyldigheter att efterleva de lagar som finns i landet. Det enda sättet att undvika… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago

“Bättre att försöka se saker ur flera perspektiv, och inte eftersträva (hatuppviglingar), och totala fördömanden, varken av de ena eller de andra. Det är väl mest rättvist ändå, och kan skapa rum för samhällssamtal, som också i praktiken blir ett stöd för den så hyllade, aktade och ärade yttrandefriheten.” Den konklusion og det ønske, viser at du ikke har forstået meget. At relativere mellem islam og andre religioner, med konklusionen: sådan har det også været her og der, med jødedom og kristendom, tidligere tider osv., viser, at du ikke har fattet, hvad islam er. Islam kan ikke reformeres, og er… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  T. Snorrason

Min utgångspunkt och vilja är att påverka invandringspolitiken, så att den närmar sig en mer förnuftig, balanserad, klok och välvillig nivå, som känner ansvarsfullhet och kärlek främst till Sverige som harmonisk nation, och till alla de medborgare som bor och lever här. T. Snorrason, tillsammans med många flera debattörer, tror att de kan påverka invandringspolitiken genom att ge sig på Islam och muslimer. Jag tror inte på att den vägen är fruktbar och har möjligheter att framgångsrikt, på en politisk nivå, kunna ändra på den invandringsnivå vi har idag. Att ge sig på islam, är istället helt uppåt väggarna. Det… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago

Hvad der foregår i Sverige, er mig ligegyldigt, bortset fra at der pt. kun er en bro mellem Sverige og Danmark. Samfundsdebat og rundkredssamtaler er jeg temmelig ligeglad med, da det intet fører til i konfrontation med islam. Det er enten eller – der er ingen andre løsninger. Islam siger det selv, ikke noget jeg finder på. Vi er i krig med islam, som efter kommunismens fald pludseligt er vågnet op efter mange års dvale. Islam er ikke militært stærkt nok til militære angreb, derfor er krigen på terrorniveau og via indvandring. Teknikken nøje beskrevet i Koranen og Hadith. Jihad… Read more »

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Josefina Bergfast.

Du uppger dig vara Sd-förespråkare. Svårt att tro på med tanke på dina tidigare skriverier.

http://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/01/24/antisemit-fulare-ord-an-rasist/

Clara
Clara
10 years ago

Josefina Bergfast.

Inte för att jag själv vill presentera några konspirationsteorier om anledningen till dina skriverier. Du har dina privata skäl.
Expo skulle gilla dig iaf.

Personligen har jag dock svårt att ta dig på allvar som Sd-anhängare.
http://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/01/24/antisemit-fulare-ord-an-rasist/

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Det är ju trots allt inte de muslimska nationerna som har anfallit västvärlden eller hur? Det är ju faktiskt västvärlden som anfaller de muslimska folkens nationer och kan man då inte se det som att det finns (naturliga) tendenser till ökade självförsvarsviljor? Om väst slutade att lägga sig i deras nationer och deras inbördes eventuella svårigheter, odugligheter och totala värdelöshet och galna inbördes stridigheter, så kanske västvärlden i sin tur slapp att bli utsatt för alltför stor invandring från främmande kulturella ideologier, som flyr från sina länder därför att de attackeras av väst? Dessa flyktingar, som nog inte passar in… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

Nyt fra ‘Guds eget land’:

“Dozens of ‘incubators’ for jihad found in U.S.
‘More than 80% of mosques advocate or promote violence'”

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=308857

Tim
Tim
10 years ago

Khilafah Conference (USA) 2011: Revolution in the Muslim World
Del · Offentlig begivenhed
http://www.facebook.com/event.php?eid=115953718493407

FØJ!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x