14
jun
Seneste opdatering: 15/6-11 kl. 1602
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I går holdt Belgien et-årsdag uden en regering. Flamske parlamentarikere demonstrerede fredeligt, blev lagt i håndstrips og taget på politistationen i Bryssel, “Europas hovedstad” i ikke-landet Belgien. I grunden et profetisk valg af EU´s grundlæggere. (Belgium’s Flemings push for own free state.Handcuffs and Jackboots Await an Independent Flanders.) Det konservative EU parlamentsmedlem Daniel Hannan skriver vittigt om fordelen ved ikke at have en regering i en lidt længere periode. Ingen er ret uundværlige, og da slet ikke bureaukrater og politikere, det burde kunne lære dem lidt ydmyghed. Tænk engang hvis alle EU´s 100.000 (eller er vi oppe på 120.000?) pampere holdt fri et års tid….. Vi benyttede lejligheden til at overføre vores video med Dewinther til You Tube: Filip Dewinther, tale i København, april 2009.

“Ship to Syria?”

De har lige skudt mindst 1100 egne borgere ned, de fortsætter og i dag kaldes det ligefrem etnisk udrensning, de har Levant-havnen Latakia….. Nå, ikke?Midsommer går det løs hvis tyrkerne ikke fortryder:

Flotilla organizers ask Turkish Jews to tell Israeli government they are willing to subject vessels to international inspection before heading to Gaza in lateJune. Meanwhile, Turkish government officials vow to stop flotilla from departing…..It should be noted that Israel considers the IHH a terrorist organization and has no known intention of negotiating with it directly. Jerusalem is trying to reach understandings with the Turkish government before the flotilla arrives. IHH sends ‘no violence’ message to Israel.

Det et meget svensk præget foretagende, men forekomsten af gamle frustrerede ex-maoister på jagt efter en mening med tilværelsen, er nok højere i Sverige end noget andet sted i verden Kina inklusive. Henning Mankells næste martyrium for “ultra-højrezionisternes” (nyt ord jeg lærte idag) hænder, er klar til at løbe af stablen. Carl Bildt kommer nok ned og henter søspejderne hjem fra Istanbul igen:

SHIP TO GAZA KAN IDAG PRESENTERA ÅTTA AV DE PASSAGERARE som kommer att resa med solidaritetsflottan Freedom Flotilla 2 i slutet av juni för att tillsammans med tusentals aktivister från jordens alla hörn på ett fredligt sätt bidra till att häva den inhumana och illegala blockaden mot Gazas instängda befolkning. Anna Nordfjell: Svenska Barnmorskeförbundet, Jabar Amin: riksdagsledamot (mp), Henning Mankell: författare, Åsa Andersson: Svensk Sjuksköterskeförening, Faraj Abulseifan: SSU (kandiderar till ordförande 2011) Maria-Pia Boëthius: författare, Evert Svensson: Broderskapsrörelsen , Stellan Vinthagen: fredsforskare och ickevåldsaktivist. Bland passagerarna på årets Ship to Gaza: en barnmorska, en riksdagsledamot och Henning Mankell!

The Turkish IHH (Islan Haklary Ve Hurriyetleri Vakfi in Turkish) was founded in 1992, and reportedly popped up on the CIA’s radar in 1996 for its radical Islamist leanings. Like many other Islamist charities, the IHH has a record of providing relief to areas where disaster has struck in the Muslim world. However, the organization is not a force for good. The Turkish nonprofit belongs to a Saudi-based umbrella organization known to finance terrorism called the Union of Good (Ittilaf al-Kheir in Arabic). Notably, the Union is chaired by Sheikh Yusuf Qaradawi, who is known best for his religious ruling that encourages suicide attacks against Israeli civilians. According to one report, Qardawi personally transferred millions of dollars to the Union in an effort to provide financial support to Hamas. The Terror Finance Flotilla

Darwish: Sexslaveriets renæssance i det nye Mellemøsten

[…] A Kuwaiti woman who is called an “activist” and former candidate to the Kuwaiti parliament, spoke to the Kuwait Times about the establishment of a new law permitting men to buy and sell non-Muslim girls, captured in jihad, as sexual slaves in order to protect Muslim men against seductive sexual immorality. […]

What is being advocated here is nothing new to Islam; it is just legalizing what has already been happening to Christian girls in Egypt, Sudan and across the Middle East. Christian girls are abducted, force-married to Muslim men and then they are discarded like trash after they have a couple of kids and announce they are Muslim. These girls are then no longer allowed to go back to Christianity under Egyptian law and the kids become Muslims and the property of the father.

Never for a moment think that Mutairi is just a Kuwaiti crazed woman; I believe Islamists are testing the water to familiarize Muslim society with religious rights that they feel should come back. The moral decadence advocated by Sharia lovers is reaching a new low daily. I am appalled at the lack of mercy, inhumanity and cruelty I read about in Arab media daily. Respect for human rights or peace was never a value advocated in the Muslim world, which is now protesting for freedom and democracy. With Sharia ethics and values the Muslim world will never have peace, freedom or democracy. I am sad at the state of Islam and sad for Muslims, but they will reap what they sow. Nonie Darwish: Russian Blondes Wanted for Islamic Sexual Slavery

UK: Grooming “intet med religion at gøre” iflg. anklager

Anklager Deborah Goulds besværgelse er efterhånden obligatorisk i den slags sager. Ikke bare ulysten til overhovedet at efterforske den slags af frygt for konsekvenserne for ‘community relations’, dvs. muslimske temperamenter, men også fortielsen af problemets rødder, er med til at sikre utallige ødelagte skæbner fremover.

A gang of Asian men went on trial today accused of a sickening catalogue of child prostitution offences against vulnerable teenage girls as young as 13.

The nine men – six are married and one is a grandfather – face 55 separate charges, including inciting child prostitution, grooming and rape between 2007 and 2009.

The girls – who cannot be named for legal reasons – were said to have received cash, alcohol, drugs, meals and mobile phone credit in exchange for sex with some of the defendants.

Three of the men – Ahdel Ali, 23, his brother Mubarek Ali, 28, and Tanveer Ahmed, 39 – allegedly acted as ‘pimps’, passing two of the young girls amongst their friends and using them as sexual commodities. […]

Deborah Gould, prosecuting at Stafford Crown Court, said: ‘The Crown say that the men in the dock variously trafficked, raped or sexually abused girls both over and under the age of 16 years over a considerable period of time.’

She added: ‘These men ensnared these girls. They had cars, jobs and money which gave them both freedom and power. […]

Miss Gould added that the case was ‘not about race, religion, colour or creed’. […]

The men on trial – who all used Western nicknames – are Ahdel Ali, Mubarek Ali, Mohammed Ali Sultan, 24, Tanveer Ahmed, Mahroof Khan, 33, Noshad Hussain, 21, Mohammed Islam Choudhrey, 52, Mohammed Younis and Abdul Rouf. […] Asian gang ‘ran two-year child prostitution ring with girls as young as 13’

Det bemærkes at sagen har en ‘Muhammed-koefficient‘ på 33,33%. Kigger man på betydningen af de anklagedes navne finder man bl. a. Ahdel=retfærdig, Ali=ædel, sublim, Mubarek=velsignet, heldig, Tanveer=lysstråler, Ahmed=beundret allerhøjest, Mahroof=kendt, accepteret, Abdul=slave, tjener (LFPC).

Skam: Muslimsk kulturs rustning. Våben: Humor

Af: Nicolai Sennels, psykolog, forfatter og folketingskandidat (DF)

Tidsrejser er faktisk mulige. Hvis du vil se, hvordan kulturen var for halvandet årtusinde år siden på den arabiske halvø, skal du bare bare besøge et islamisk land – eller dit lokale muslimske parallelsamfund, for den sags skyld. De har muligvis biler, mobiltelefoner og Nike-sko, men det er altsammen opfundet og skabt af ikke-muslimer, og ændrer ikke ved essensen af muslimsk kultur, som har været den samme siden deres elskede forbillede og profet levede for 1.400 år siden.

Kulturer er nødt til at indeholde selvopretholdende mekanismer, hvis de skal overleve. En af disse mekanismer, følelsen af national stolthed, er ganske lav i Europa. En hovedårsag er den Europæiske Unions utrættelige arbejde for at erstatte vores nationale identitet med loyalitet overfor bureaukratiet i Brussel. En anden er den udbredte følelse af skylder over noget, helt andre mennesker i en helt anden tid gjorde mod jøderne i første halvdel af forrige århundrede. Modstanden mod den nedbrydende effekt, masseindvandring fra en helt anden kultur har på vores kultur, sikkerhed og økonomi er derfor faretruende lav.

Omvendt besidder den muslimske kultur en lang række effektive selvopretholdende mekanismer. Blandt de vigtigste er selvfølgelig det faktum, at muslimer, som påbegynder en ikke-muslimsk livsførelse oftest straffes med social isolering, vold eller endda døden, og at muslimer kun har lov at gifte sig og få børn med andre muslimer. Dette forhindrer ikke-muslimske værdier og traditioner i at komme ind i familierne og de muslimske samfund.

Ægteskaber mellem familiemedlemmer (på trods af alvorlig risiko for lav intelligens og psykisk og fysisk sygdom), hvilket holder de nygifte tæt på den kontrollerende familie, særegen påklædning (islamiske slør, niqab og burka), særlige spisevaner (halal), en stærk identifikation med ummaen (det islamiske fællesskab) og koranens forbud mod ægte venskaber med ikke-muslimer skaber en kultur og en identitet, der distancerer muslimer fra ikke-muslimer og vores meget anderledes kultur.

Disse mekanismer er årsag til, at muslimsk kultur er forblevet mere eller mindre den samme de seneste 1.400 år, på trods af den næsten ufattelige kulturelle og videnskabelige udvikling, verden omkring den har gennemgået i mellemtiden.

Skam

Alt dette er efterhånden almenviden, men som psykolog vil jeg i denne sammenhæng understrege betydningen af et særligt psykologisk fænomen: Følelsen af skam. Skam er den følelse som opstår, når man bryder med de sociale regler i den kultur, man er opvokset i. Den tyske professor i evolutionshistorie Jörg Wettlaufer beskriver, hvordan “skam-ritualer har en stigmatiserende og ekskluderende virkning, som forhindrer reformation og social reintegration”. Med andre ord: Skam modvirker kulturel udvikling.

På Aalborg Universitet har man målt graden af en neurose kaldet gelotofobi i 73 lande verden over. Gelotofobi er “angsten for at blive grinet af” og gelotofober er derfor meget forsigtige med ikke at gøre noget, der får dem til at “stikke ud” fra mængden. Det har vist sig, at danskerne er verdens mindst gelotofobe folkefærd (1,67 procent af danskerne lider af en mild form for gelotofobi), mens 33 procent i Mellemøsten lider af decideret gelotofobi, hvilket er verdens højeste.

Skam dominerer den muslimske kultur og får muslimer til at forhindre sig selv i at afvige fra kulturelle normer og adfærd. Ved at gøre skam til et central koncept får den muslimske kultur en psykologisk rustning, som modvirker forandring.

Humor og ytringsfrihed

Det bedste middel mod skam? Evnen til at grine af sig selv. Dette er formentligt årsagen til den udtalte mangel på selvironi i den islamiske verden – på trods af det store behov og at det ofte er relevant. Bortset fra konsekvens er humor vel det mest undervurderede middel mod religiøs fanatisme og manglende integration blandt muslimer. Der er brug for humor for at kunne åbne en kultur, som er mummificeret af skam og til at udpege dens destruktive adfærdsmæssige og religiøse aspekter.

Intet under, at størstedelen af verdens muslimer reagerer så aggressivt mod Muhammed-tegneserierne og islamkritisk satire generelt.

Dette er ikke desto mindre den medicin, vi vil aldrig vil stoppe med at servere dem.
Med et smil.

FN-diplomat: “Afrikas menneskelige affald”

Italienske Lampedusa er siden udbruddet af de arabiske revolutioner blevet mål for utallige flygtninge. Spørgsmålet melder sig, hvorfor mennesker flygter netop nu, hvor deres lande angiveligt bliver demokratier. Det spørgsmål har Serge Boret Bokwango, medlem Congos faste mission ved FN i Genève også stillet sig. I et åbent brev offentliggjort på den italienske nyhedstjeneste Julienews, udtrykker han vrede og forargelse over immigranterne i Italien, der skader hele Afrikas omdømme i Europa. Han skammer sig over de flygtninge, der oversvømmer Lampedusa, og skriver:

“De afrikanere jeg ofte ser i Italien, sælger alt og prostituerer sig, de er Afrikas afskum. Disse mennesker, der optræder som kræmmere på strandene og hænger rundt omkring på gaderne i byerne, er på ingen måder repræsentative for afrikanere i Afrika, der kæmper for genopbygning og udvikling i deres hjemlande. I lyset af dette spørger jeg mig, hvorfor europæiske og arabiske lande tolererer at disse personer opholder sig på deres territorium.

Bokwangos brev slutter med ordene:

Jeg føler en stærk skam og vrede over disse afrikanske indvandrere, der opfører sig som rotter, der angriber byerne. Jeg føler skam og vrede over de afrikanske regeringer, der støtter denne masseudvandring af deres affald til Italien, Europa og Arabverdenen.

Den afrikanske politiker har idet hele taget kun hårde ord tilover for dette problem, der ikke kun indskrænker sig til Italien. Også i Østrig er særligt narkotikahandel og prostitution allerede lukrative indtægtskilder for afrikanske immigranter. Myndighederne forsøger kun i ringe grad at forhindre det. Il rappresentante congolese dell’Onug duro contro alcuni africani residenti in Italia via Lampedusa-Flüchtlinge auf dem Weg nach Norden (Snaphanens oversættelse. Serge Boret Bokwango er kun citeret på italiensk, tysk og fransk. Kommisær Cecilia Malmström har ikke kommenteret det.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
garmin nuvi 255w
10 years ago

Dewinther: »Belgien eksisterer ikke længere« Snaphanen Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too excellent. I actually like what you’ve acquired here, certainly like what you’re stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it wise. I cant wait to read much more Dewinther: »Belgien eksisterer ikke længere« Snaphanen again from you. Thanks For Share.

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

: Min naest-aeldste soen skal giftes om 3 uger , ikke ret langt fra stranden . Med lidt held bliver der maaske gratis fyrvaerkeri ude over havet , eller andre former for underholdning . Sidste gang var det god underholdning at se hvad for nogen typer de egentlig var , alle de mange sjove mennsker som blev eskorteret ned fra skibene i Ashdod havn. Stort set lignede det en flok som var kommet for at “koebe ind” i Christiania anno 1995.

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Hvor blir’ Flotilla nr 2 af ?
Vi kan snart ikke vente laengere !
Hvor mange gange kan man raabe “ulven kommer” foer der ikke er nogen som gider hoere paa det mere ?
I Israel tror jeg mange naesten vil blive skuffede hvis det bliver en fuser ….. Saa megen traening , saa mange debatter om hvordan den smarteste maade at stoppe flotillaen paa ,saa mange rygter om ny geniale metoder !
Hmmm…. maaske kan man lave en ny slags Reality-TV-Turisme ud af det ? ” Paintball” paa det aabne hav !

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
10 years ago

Det er den slags ting som slavehandel med ikke-muslimske piger, andre mennesker ganske enkelt nægter at tro på, og som derfor stempler os som løgnere. SUk.

Hammersmeden
10 years ago

Tænk hvis det havde været en hvid mand, der havde sagt sådan noget. Han ville være blevet tortureret ihjel verbalt af sine “egne”.

Af børn og fulde folk skal man høre sandheden. Og af de sorte, måske?

LFPC
10 years ago
Reply to  Hammersmeden

Ja, det er jo egentlig det der er historien her, eller rettere ikke-historien i MSM. På samme måde som brændte Koraner i moskeer og forretninger bombet af muslimer er ikke-historier.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Insändare till: Skam: Muslimsk kulturs rustning. Våben: Humor Skamkultur, och skuldbeläggelsekultur, finns överallt, från den minsta familjeenhet, till skolklasser, till stads och nationsbildningar. Den som bryter mot olika slags sociala koder, öppna eller fördolda, och kanske t.o.m på ett aktivt sätt försöker motarbeta dem på något vis, den beläggs ofta med olika former av straff. De som förr vapenvägrade, och vägrade att göra militärtjänst, sattes i fängelse. De som flydde hals över huvud från kriget, de sköts som desertörer. Landsförrädare har också alltid skjutits, och ansetts som stora svikare. Den som bryter mot en konsensuskultur av något slag, och det… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Ps. Alltså “lögnen” består i att man säger sig “bara vilja skämta”, när man i själva verket ville kritisera, håna, förlöjliga och förolämpa. Att vilja kritisera någonting, någon ism, eller någon teori eller något politiskt part, någon lära, eller någon religion, som man tycker är fel, kan man visst göra, om man gör det med omtänksamhet, eftertänksamhet och varsamhet och respekt. Det kan man göra öppet och ärligt, och med underbyggda argument kring varför man tycker att läran eller ismen är fel. Man kan också kritisera människor som man tycker gör fel i olika situationer om man tycker att man… Read more »

Mette
Mette
10 years ago

Interessant indlæg.

Vi har tidligere hørt lignende udsagn fra Mellemøsten og pålidelige kilder. For eksempel har jeg aldrig glemt en tv-serie fra enten DR eller TV2 – tror det var DR – som fulgte nogle indvandreres spor baglæns til deres tidligere lande og familier. Det var rystende at høre, hvordan vore sagsbehandlere bliver snydt og bedraget. Serien blev pludselig afbrudt, selv om den vakte stor opmærksomhed, for den bekræftede jo manges bange anelser.

Peter Krogsten
Peter Krogsten
10 years ago
Reply to  Mette

Ja, præcist ligesom kontrollen af ferierejsende flygtninge i Kastrup blev standset da man gentagne gang afslørede massivt socialt bedrag og valutasmugling. Om vi lever i Orwells Oceania eller Eurasia kan jeg ikke bestemme mig for, men vi lever kun i et formelt demokrati, ikke i et reelt.

bowlaren
10 years ago

Hjälp Afrikanerna i deras hemland, bästa sättet att hjälpa dom.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Lavard
Lavard
10 years ago

Hov hov det går jo ikke! Sub sahara afrikanere er jo ikke muslimer! De er jo gode mennesker som kan finde ud af at bygge højtstående civilizationer op! Sådan nogen racistiske ting må man da ikke skrive om på anti jihad fløjen! Vi går jo ind for mangfoldighed og demografisk død i Europa, sålænge det ikke er muslimere som tager over i Europa! Danskerne kom først til i Danmark, da vi fik ligestilling, demokrati og mcdonalds! Det er jo de vestlige værdier det handler om! Det er værdierne som definerer en dansker! Det vil sige de tosser som byggede dannevirke… Read more »

Peter Krogsten
Peter Krogsten
10 years ago

Når nu “fredskonvojen” bryder den israelske blokade, så starter hysteriet i pressen. Må jeg på forskud citere lidt af San Remo konventionen om krigsførelse til søs: Blockade 93. A blockade shall be declared and notified to all belligerents and neutral States. 94. The declaration shall specify the commencement, duration, location, and extent of the blockade and the period within which vessels of neutral States may leave the blockaded coastline. 95. A blockade must be effective. The question whether a blockade is effective is a question of fact. 96. The force maintaining the blockade may be stationed at a distance determined… Read more »

Info
Info
10 years ago

ISLAM IN I SVERIGE BAKVÄGEN Tyvärr, Nicolai, i Sverige – så länge detta land fortfarande finns kvar – hjälper inte ett ”smil”. Vid sidan av övriga asylkategorier (PUT på grund av ömmande skäl, släktskap, ensamkommande, kastat id-handlingar osv.) med rätt till livstids försörjning i Sverige håller nu ännu en kategori på att etablera sig här: FÖRFÖLJDA KULTURARBETARE FRÅN JORDENS ALLA HÖRN Pådrivande för att fullfölja detta projekt är den kultursocialistiska journalist- och författarorganisationen Svenska Pen med sin ordförande Ola Larsmo i spetsen. Svenska Pen har lobbat hos Sveriges riksdag, varvid regeringen omedelbart vikt sig och gett Kulturrådet i uppdrag att… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x