21
jun
Seneste opdatering: 22/6-11 kl. 1310
66 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hør også Elisabeth mere udførligt på Toronto Radio 18 minutter og eventuelt fra november sidste år: Sabaditsch-Wolff in Copenhagen.

“Alle kriminelle udlændinge skal udvises”

S og SF stemmer for, der er jo valg snart, ikke ét muk fra dem. Så er et overvældende flertal hjemme ved afstemningen i Folketinget på fredag. Der må være til nogle gode Dagens Danmarksbask. Den toldersag kastede ikke mere end tre-fire svenske shamingartikler af sig, men SR Ekot kl 14 og Sydsvenskan står allerede i starthullerne med en advarende mine og pegefingeren på vej op. Man mærker storbask, og bliver opstemt…Det såkaldte “demokratiske tidsskrift Expo”, der ikke bestiller andet end at mistænkeliggøre menige svenskeres bitre erfaringer med “multikulturen”, er flippet først ud:

Madelaine Seidlitz, jurist på människorättsorganisationen Amnesty, säger till Expo att Danmark godkänt en mängd olika konventioner som förbjuder utvisning till länder där det finns en risk att utsättas för tortyr, dödsstraff eller kroppsstraff. Folkrätten ser inte ut så, att man kan förverka rätten en person har att slippa bli utsatt för tortyr, dödsstraff eller kroppsstraff. Folkrätten gäller oavsett vilket brott den personen har begått.

Hvem taler om tortur? De allerfleste forbrydere risikerer ingenting, medmindre de også var forbrydere derhjemme. Så kan de passende sidde den af der. Men nu rejser den perfekte godhedsstorm sig i Europas rettighedsbourgeoisi, for Danmark er ikke tyranniseret af konventioner alene. Alle er bundet op på godhedslyrik, som tankeløse fjolser har bundet os til gennem årene. Nu kan de være så gode at redde os op af grøften. De onde elsker Danmark og de gode hader os. De kan hade som de vil, hvis bare befolkningernes viljer til slut trumfer forbrydernes, så kan de rende mig i konventionerne. Valget imellem en landsskadelig konvention og Danmarks bedste, er ligetil med mindre man har gået 20 år for længe i skole.

Pind skal se, hvor England er ved at få nok af tyranniet helt op i Overhuset. Den europæiske menneskerettighedskonvention forårsager kaskader af udvisningsappeller: 102 foreign criminals and illegal immigrants we can’t deport, Ministers ready to block foreign criminals using family rights to dodge justice. The “rights” I would give these scum. Selvom det virker fornuftsstridigt, at nogle vil hovere, når konventioner forhindrer os i at udvise “kriminelt, udenlandsk afskum” for at beskytte danske statsborgere, så er det faktisk det der sker i den omvendte verden, forskruede akademikere lever i. “Catchy” rubrikker er nemmere at få for Pind, end at tackle det internationale regelværk og hjemlige konventionsryttere. For om opsigelser eller genforhandlinger kan der naturligvis aldrig blive tale i anstændige partier som V og K, der til alle tider har haft en tung ballast af Barfoed ér og en Schall-Holberg´er:

Fremover skal alle kriminelle udlændinge udvises af Danmark, lige meget hvor kort en frihedsberøvelse de er blevet idømt. Og kun hvis en udvisning »med sikkerhed« er i strid med internationale konventioner, skal den gøres betinget. Sådan lyder det forslag fra integrationsminister Søren Pind, som Folketinget i dag andenbehandler, og som S og SF vil stemme for under tredjebehandlingen på fredag.[..]

Søren Pind forventer langt flere udvisninger som følge af lovændringen og understreger, at regeringen nu strammer så hårdt, at Danmark kan tabe sager: »Det her får den virkning, at vi siger til danske domstole: Nu skal I gå lige så langt, som I overhovedet kan, og om nødvendigt er der en procesrisiko.« Professor i jura ved Københavns Universitet Eva Smith påpeger, at Højesteret har anlagt en meget forsigtig praksis med hensyn til udvisninger…….Enhedslistens retsordfører, Line Barfod, er uforstående over for det brede flertal bag stramningerne: »Ifølge dansk lov skal alle kriminelle udlændinge nu smides ud. Det er kun konventionerne, der sikrer en vis rimelighed,« siger. Ny stramning: Alle kriminelle udlændinge skal udvises – (Et bredt folketingsflertal inklusive S og SF vil fremover udvise alle kriminelle udlændinge, Søren Pind får ros i Norge.)

Rævestreger i ly af burkaen

THE Muslim woman accused of lying about police trying to tear her burqa off has avoided jail – because her identity could not be proven.

Carnita Matthews, 47, from Woodbine, in Sydney’s southwest, had been sentenced to six months in jail for making a deliberately false statement that a policeman tried to forcibly remove her burqa because he was a racist.

But judge Clive Jeffreys said yesterday he was not satisfied beyond reasonable doubt that it was Mrs Matthews who made the racism accusation because the person who complained to police was wearing a burqa at the time.

The absurdity of the law is that, to reach the level of proof of identity to make the case, Mrs Matthews would have been required to identify herself by lifting her burqa at the police station – what started the uproar in the first place.

More than a dozen Muslim supporters linked arms and began chanting “Allah Akbar” as they stormed out of Downing Centre Court with Mrs Matthews concealed behind them.

Tempers rose and they began jostling with police after several members of the group attacked cameramen. It marked a stark difference from their behaviour minutes earlier, when they had quietly assembled outside the lifts for prayer shortly after the judge’s decision. […] Race row woman avoids jail by remaining behind her burqa

800 sensitive terrormål i USA

[…] I have been outspoken about the fact that the infiltration of jihadists in our society is deep and wide. I learned during my spy activities for the CIA in the Revolutionary Guards how the Guards successfully use mosques, Islamic cultural centers, Islamic student associations, alliances with other Islamic groups such as the Muslim Brotherhood, and Muslims from Afghani and Pakistani groups to infiltrate the West and to infect its society.

The radicals in Iran also use assets, such as non-profit organizations in America, in an effort to promote better ties with Iran. These entities warn that taking any harsh action against Iran or attacking the country will cause Iranians to then support the very regime they resent. They further spread their propaganda with repeated arguments such as: “Sanctions hurt the people of Iran, not the government”; the nuclear issue is a matter of national pride; negotiation is the best course because the Iranian regime can help with the U.S.’s problems in Iraq and Afghanistan. Of course, they fail to mention that their true plans are to ultimately destroy America and Israel.

Hassan Abbasi, a longtime top officer of the Guards and a political strategist, stated openly that the duty of Muslims is to create terror and fear in the land of infidels. He emphasized that Islamic agents have identified about 800 sensitive sites within the U.S, and when the time is right their cells will attack those very same locations to create fear, chaos, and instability. – Please, wake up America! […] ‘Reza Kahlili’: Iranian Commander: ‘We Have Infiltrated America and the UK’

Oskar Freysinger fik en heltemodtagelse i Paris

Den schweiziske SVP-nationalråd Oskar Freysinger var lørdag æresgæst ved en konference ved den af Riposte Laïque arrangerede “parisiske pølse revolution”. Politikeren fra schweiziske Wallis, der talte om direkte demokrati og kampen mod islamiseringen af ​​Europa, blev hyldet som en frihedshelt i Frankrig til stor utilfredshed for den schweiziske presse. Berner Zeitung skrev:

Riposte Laïques tilhængere modtog Freysinger som en popstjerne. De sang hans navn, de ville røre ved ham.. “Han har ladet forbyde minareter, han er en helt,” sagde en kvinde og hendes mand, en anden kvinde, medlem af Résistance républicaine sagde, at “der mangler en leder som Freysinger i Frankrig”.

Direkte demokrati som et middel mod islamisering

I sin optræden i Paris talte Freysinger om det politiske system i Schweiz, og han besvarede spørgsmål vedrørende den berømt/berygtede anti-minaret afstemning. “Direkte demokrati er midlet der skal stoppe islamiseringen af ​​de europæiske samfund,” sagde SVP lederen. “I Schweiz har folket den virkelige magt.” Og han opfordrede franskmændene til at bekæmpe de muslimer, der ikke ønsker at integrere sig. Desuden kom han med hård kritik af EU. Riposte Laïque arrangementet blev tilsyneladende overvåget af agenter fra det franske indenlandske efterretningstjeneste

Freysinger talte om venskabet mellem Schweiz og Frankrig og om schweizernes beundring for den for den franske sjæl – en sjæl, der synes at glide væk og tørste efter mere demokrati. “ I har ret til at kræve noget af dem, som I har inviteret. I har ret til at forsvare jer, for legitimt forsvar en en pligt når ens overlevelse står på spil. I har ret til at være franske, fordi de andre har retten til overhovedet at være her. I har ret og pligt til at forsvare pølsen og vinen overfor hamburgers og halal- fastfood.” – Afsluttende læste Freysinger sit eget digt om muslimer i Europa, man kan læse her. Freysinger in Paris als Held gefeiert. (Snaphanens oversættelse)

Udtrykket “La Douce France”, som går igen i Freysingers tale, hentyder til en sang af Charles Trenet fra 1943. Debat om ytringsfrihed på et parisisk brasserie med bla. Oskar Freysinger Pierre Cassen Der er også et langt, fremragende solo-interview med Freysinger fra Paris her, som vi prøver at få undertekstet på engelsk. Her det rent franske: Oskar Freysinger : “Je suis plus en phase avec Geert Wilders qu’avec Marine le Pen”.

To lidt tidligere interview er netop løbet ind (tysk, utekstet): Geert Wilders.Christian Jung,Oskar Freysinger Interview am 9.6.2011 in Den Haag og Geert Wilders & Oskar Freysinger zur Bedeutung von Internet-Blogs

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
66 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Hur vore det om Clara själv framställde sina förslag och tankar kring hur en (betydligt) större andel av det svenska folket skulle vilja rösta på SD.

SD behöver många, många fler röster för att verkligen kunna påverka invandringspolitiken, så vad anser Clara är den bästa metoden för att det skall kunna ske, (om nu Clara är så kritisk till mina idéer om saken.)

Clara
Clara
10 years ago

Reality check, Josefina.

Med tanke på att du ändå inte kan avhålla dig ifrån att besvara en , vad jag än för tillfället råkar vara,
på en tråd som övriga lämnat för ett par dygn sedan varför inte låta oss då avsluta saken på min blogg, där du åtminstone har en läsare.

Ser fram emot ditt besök

http://alazerius.wordpress.com/2009/10/23/sachiko-murata-islams-tao/

Clara
Clara
10 years ago

Och en människa med så många uppenbarliga moraliska, psykologiska och intellektuella brister och dessutom så mycket att dölja är ju knappast en match för någon av din kaliber, Bergfast.

Smid nu när järnet är varmt. Du har anat min rädsla och min förvirring, kanske jag är smygalkoholiserad och lite påverkad till råga på allt.

Det är en win- winsituation. Jag väntar på dig.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  Clara

Clara får klara sig alldeles själv. Clara är endast en retsticka i mina ögon, som av någon slags förutfattad inbillad tro på att jag har vissa åsikter går in och utifrån denna hennes förutfattning gör kommentarer på mina insändare. Clara beskyller mig för än det ena än det andra, samt har en fräck, insinuant, undergrävande och respektlös stil, som gör att jag blir undrande. Varför? Förmodligen är hon kanske sionistisk judinna, (antställd på heltid att “förfölja” alla som verkar uttala någon form av “kritik” mot judiska intressen eller perspektiv, och beskylla dem för både det ena och det andra, framför… Read more »

Clar
Clar
10 years ago

@josefina Du förväxlar saker. Karaktäriseringen personlig avsåg argumentationsnivån och inte samtalstonen. Men om du är hågad besök gärna min blogg för vidare diskussion. Risken för att ett vänskapsförhållande ska kunnas utvecklas är som du påpekar försumbar. Men jag kommer i gengäld att ge dig obegränsat utrymme för dina tankar och tillåtelse att själv bestämma nivån för samtalet. Även copy-pastat material mottages. Ta chansen och sätt ett troll på plats. Människor av min sort( nudge, nudge, wink, wink, ) sopar du säkert banan med och dessutom ger ju alltid ett studiebesök möjlighet till nya konspirationsavslöjanden.ifrån hästens mun ( den här gången).… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  Clar

Clara verkar vara en motsägelsefull person, ju mer man tittar på vad hon skriver. Hon kritiserar mina texter i följande ordalag:…”Motsägelsefullt och obegripligt!” (Jasså.) Och:…”Fanns det överhuvudtaget ngn poäng i den senaste tiraden.?” (Inte för Clara uppenbarligen.) Och:…” Okunnigt så det förslår”. (Jaha.) Samt:…” Men vad du nu kommer upp med är bara gnäll och självömkan och ett försök till att få sista ordet genom förolämpningar.” (Jasså.) Och vidare: ” Din ohederliga debatteknik i förening med dina barnsliga krav på att dubbla måttstockar ska tillämpas för dig och omgivningen gör dig till en synnerligen ohederlig debattör.” (Jasså.) Men, så plötsligt… Read more »

Clara
Clara
10 years ago

Hjärnspöken på g igen? Alexandra Alexandersson/ Josefina Bergfast.

http://aletheia.se/2011/06/14/varbolden-ar-pa-vag-att-spricka/comment-page-2/#comment-200164

Clara
Clara
10 years ago

@ Josefina.

Det här är bara en upprepning av tidigare poster med samma typ av spekulationer och omvänd bevisföring.

Men med tanke på att vårt meningsutbyte börjat anta en mer personlig karaktär inbjuder jag dig istället till ett fortsättning på min blogg.

Väl mött om du nu väljer att göra så.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  Clara

Tack, men nej tack. Jag är nogsam med val av ”personliga bekanta”, och räknar inte Clara till den kategorin, oavsett vad hon själv kanske tror om den saken. Jag är inte personligen och privat bekant med Clara, och har heller inget intresse för en sådan bekantskap med just Clara. Hon gör inte det intryck på mig som gör att hon skulle kunna räknas tillhöra den kategori av människor som jag kan, eller vill, bli närmare bekant med. (Och varför Clara inbillar sig att ”vårt meningsutbyte börjat anta mer personlig karaktär” har jag absolut ingen aning om. Det har det definitivt… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Västerländska nationer (i nutid) har inte attackerats av muslimska nationer. Det är västerländska , (islamhatiska, islamparanoida?) nationer, som har attackerat muslimska nationer (under förevändningar av olika slag, t ex. påstådda muslimska terrordåd.?). Som vi vet är det en mycket gammal krigsteknik, som många länder har använt sig av genom historien, att låta “klä ut” låtsas-företrädare för det land man vill attackera, och låta dessa låtsasföreträdare begå attacker av olika slag, för att på så sätt få en anledning att kunna gå till anfall mot det land som man vill anfalla. Eftersom man inte kan vara helt säker på olika skeenden… Read more »

Anonymous
Anonymous
10 years ago

@ Josefina Bergfast Eftersom jag delar ödet att bli utpekad som judinna med Julia Cesar ( och diverse andra som korsat din väg vilket också, inom loppet av några sekunder, kan länkas till,) kan jag nog ta det med jämnmod. Eller som en omvänd komplimang. http://snaphanen.dk/2011/03/26/s%C3%B8ndagskronik-i-latsaslandet Men för att nu återgå till sakfrågan och lämna halmgubbar därhän. Du ger USA skulden för de problem som Islam har vållat här i Väst, du nämner inte terrordåden ( förutom i några insinuanta ordalag om att ” fiendebilder måste konstrueras”) och du gör häpnadsväckande nog påståendet att europeiska länder aldrig attackerats av muslimska.… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Att Clara avslöjar sig själv som varande förmodligen en (mycket hatiskt sionistisk judinna?), som förmodligen inbillar sig att jag är hennes ”motståndare” på något sätt (?), som hon (desperat?), vill försöka “bekämpa” (?), och som hon genom någon slags (paranoida), inbillningar tycker sig behöva “bemöta” och “anmärka på”, samt “kritisera” (som om det gällde hennes liv?), och som hon inte kan låta bli att försöka “överbevisa”? Tydligen är Josefina Bergfasts texter “farliga”, och “hotfulla” för Clara? Kanske inbillar hon sig se “en fiende”? Vem vet? Men det verkar inte bättre? Kanske skulle jag känna mig smickrad rent utav av Claras… Read more »

Clara
Clara
10 years ago

@Jossan en gång till- Att hitta rätt i dina ordmassor låter sig inte göras i en handvändning men en tolkning skulle kunna vara att Väst inte skulle ha några som helst problem med Islam. om det inte var för USA: s krig till vilket de har manipulerats av ( surprise, surprise) judarna. Att du väljer att inte se terrorism riktat mot USA och Europa som krigshandlingar är förfärande nog men du gör också det hårresande ohistoriska påståendet att något västerländkst land aldrig blivit attackerat av ett muslimskt. Okunnigt så det förslår; ända sedan Islams tillblivelse har krigen rasat och delar… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Poängen är väl, om inte annat, att underhålla Clara, som inte verkar kunna följa sina egna råd till sig själv? Att helt enkelt strunta i att läsa vad “Josefina Bergfast” skriver för obegripligheter vore kanske det bästa för Clara trots allt? Det verkar som Josefina Bergfasts texter uppenbarligen endast förbryllar, och i värsta fall kanske också förvillar stackars Clara? Därför borde hon nog verkligen lyssna till sina egna, mycket kloka råd, att helt enkelt strunta i att läsa vad JB skriver. Så slipper hon bli konfunderad, helt enkelt. Hur svårt kan det vara? Ansträng sig lite nu Clara. Sluta helt… Read more »

Clara
Clara
10 years ago

Ett trolls bekännelse

Och den här ggn ifrågasätter jag inte din ärlighet.

Clara
Clara
10 years ago

” majoriten väljer fritt med hjälp av hjärntvättande massmedia främst ifrån USA men valet är ju fritt”

Motsägelsefullt och obegripligt!

Fanns det överhuvudtaget ngn poäng i den senaste tiraden.?

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Semiterna, både de judiska och arabiska, har uppenbarligen mycket gemensamt med varandra, vad gäller envishet och ovilja att ge upp någonting som de tycker är deras rättigheter. Denna vedervärdiga, utmattande och infekterade konflikt som dessa mellanöstern-människor inte förmår lösa, borde egentligen inte behöva uppta så mycket av resten av världens uppmärksamhet. Men det gör den. Hela USA´s befolkning verkar vara bunden till Israels överlevnad, och betalar enorma pengar varje år. Förmodligen kommer skattebetalarna i USA att behöva betala i många generationer framåt, för de skulder som USA´s regeringar lägger på dem. Undrar om befolkningen där i det stora hela tänker… Read more »

Peter Andersen
10 years ago

Palæstinenserne har 2 lande!!!

Det ene hedder Jordan og er kun for muslimer – det andet hedder Israel og er for både jøder og alle andre, heribland 1 mill. muslimer. Hvis vestbredden, altså den vestlige del af det gamle palæstinensiske område hvor Israel også hører til, gøres til en selvstændig stat, kan jøder og kristne godt begynde at pakke. Historien er meget gammel. Fri os nu snart for den evindelige naivitet.

Clara
Clara
10 years ago

Kan du specificera varför det vore oklokt att inte lyda ditt råd och vilka konsekvenser det kommer att få för min del att inte göra det.

Clara
Clara
10 years ago

” Palestinierna ska förmås att efterskänka sitt land i utbyte mot gåvor och beröm”

Varför kontaktar du inte Hamas ang. din briljanta lösning uppenbarligen baserad på en längre tids studier i Mellanösternfrågan.

Eller testar med att säga det till valfri muslim på stan?

Istället för att ödsla tid med att predika för ” blinda hatuppviglare” har du nu en chans att göra dig verkligt poppis.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  Clara

Clara sa: …..”Det bästa vore kanske att ignorera dig helt.”

Varför inte lyssna till egna kloka tankar?

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Låt som sagt de muslimska länderna sköta sina egna inre eventuella inbördeskrigstvister själva. Israel får man också hoppas klarar sig med sitt nationalhemsbygge. Samtidigt önskar nog en stor del av världens folk, att hela västvärlden slapp att dras in i någon form av totalitärt krig mot islam, som eventuellt delvis har sin upprinnelse i de stridigheter som har uppkommit mot de arabiska semiter (muslimer), som bodde i de palestinska områden som har annekterats av Israel, och som dessa arabiska semiter tycker är olagligt konfiskerad mark. (Det bästa och mest fredslösande vore kanske om dessa arabisktalande semiter, (muslimer), helt enkelt kunde… Read more »

Clara
Clara
10 years ago

Fler kommentarer ifrån den förmenta Sd- anhängaren Josefina Bergfast/ Alexandra Alexandersson/ Mikael Måås

http://gotiskaklubben.wordpress.com/2010/10/27/hur-svensk-ar-maciej-zaremba/

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Som sagt…. Människan är sig lik…. Det är konsensus, och det är de likartade tankarna, de likartade tolkningarna, som skapar känslor av gemenskap, och känslor av en gemensam förståelse av en situation… Om någon “bryter konsensus”, (som man menar att det demokratiska samhället skall både tåla, orka och också eftersträva), så verkar samhället, medborgarna, varken “tåla eller orka” att människor har “avvikande tankar” i verkligheten? Det är mycket intressant. Det skulle betyda att demokrati och yttrandefrihet är, i realiteten, mycket svåra saker, därför att människan fungerar som människan gör. Överallt. Den som avviker från ”konsensus”, (vilken ”konsensus” det än vara… Read more »

Clara
Clara
10 years ago

@Josefina. Det bästa vore kanske att ignorera dig helt. Men vad du nu kommer upp med är bara gnäll och självömkan och ett försök till att få sista ordet genom förolämpningar. Och vad du än egentligen är blir det allt svårare att ta dig på allvar i rollen som Sdsympatisör med avseende på att på att du inte, såvitt jag kan se ( även om det inte är det lättaste att hitta i dina texmassor), varken citerar eller länkar till någon Sdpolitiker eller website. Vad du däremot överöser det här forumet är länkar till antingen nazisiter eller konspirationistsiter. Som denna:http://kevboyle.blogspot.com/2010/12/what-does-this-mean.html… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  Clara

Clara sa: …..”Det bästa vore kanske att ignorera dig helt.”

Det skulle jag verkligen vilja rekommendera Clara att göra.

Läs absolut ingenting mer av vad jag eventuellt kan tänkas komma försöka skriva någonstans.

Det är mitt absolut bästa råd till Clara.

V.h. JB

Theodora Emerentia
Theodora Emerentia
10 years ago

@ Josefina Bergfast

Du är tröttsam! Mycket tröttsam!

EH
EH
10 years ago

# Josefina Bergfast

Ja historien er fyldt med skånselsløse krigsherrer, sandt nok. Men det var nu ikke min pointe. Jeg har ikke tænkt mig at dele sol og vind lige ud fra en historisk betragtning. Jeg forholder mig til virkeligheden anno 2011.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  EH

Och vad har EH för problemlösningsförslag, inför “virkeligheden anno 2011”?

Peter Andersen
10 years ago

Eksponering af islam i såvel historisk som aktuel kontekst med henblik på oplysning og afstandtagen fra dette djævelskab. Til gavn for øvrigheden, freden og sameksistensen.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Till Peter Andersen, Vad hjälper det i ett läge när endast 6.5% av befolkningen röstar på SD? Att fokusera på att “exponera” islam, (som då invandringsförespråkarna endast menar är “främlingsfientligt, rasistisk och hatiskt” att göra, och som förmodligen endast medför att en större procent av befolkningen avstår att rösta på SD?), skulle nog inte kunna skapa förutsättningar för att en större andel röstar på SD, så att därmed invandringspolitiken kan ändras i sin utformning och omfattning. Att fokusera på islam, skulle försvåra de demokratiska möjligheterna att kunna ställa berättigade krav på en allt större andel av muslimer bland befolkningen, därför… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Hør her Josefina Bergfast, Alexandra Alexandersson, Mikael Måås og hvad navne og køn du ellers skriver under, mon ikke det var på tide, du hopper hen et andet sted og forsøger at sprede dit usammenhængende gylle. Enten er du en meget dum troll eller måske snarere blot dum. Hvad du prøver, er at sprede lidt tåbeligt materiale fra et dansk site, tilknyttet førerbunkeren i Greve. Du kunne ikke huske, hvorfra materialet var? Her er det, 2 sekunder med Google. Mosaisk Upps! Oplysning om jødernes rolle i samfundet http://www.mosaisk.com/index.php Dit materiale er forvirret vrøvl og både historisk og i detaljen særdeles… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Till T. Snorrason,

Tack för länken till sidan, som jag tappat bort. Sidan verkar inte så särskilt attraktiv i mina ögon.

Själv hade jag hittat länken på Jan Millds sida, där en kommentator hade länkvisat till den text (historiesammanställningen), som jag kopierade, (och som jag vid första anblicken tyckte var intressant.)

V.h. JB

Marit Asphaug
Marit Asphaug
10 years ago

Josefina Bergfast Du forsøpler og forpester Snaphanen med dine bombardement av laaange kommentarer. Umulig å lese, er de også, og uinteressante. Du presser andre debattører ut, med dine kveruleringer.

Clara
Clara
10 years ago

Sluta upp med att spela sårad oskuld nu, Josefina bergfast aka Alexandra Alexandersson

Ditt crosspostande har uppenbarligen ett syfte. Varför kan du inte stå för det?

http://aletheia.se/2011/06/14/varbolden-ar-pa-vag-att-spricka/comment-page-2/#comment-200035

EH
EH
10 years ago

# Josefina Bergfast
Imponerende opremsning af navne og begivenheder. Nu har du vel ikke skrevet af efter nogen? Jeg kan gøre det meget nemmere.
Muhammed, skånselsløs islamisk krigsherre og jødehader med forkærlighed for små piger og mord på alle, som ikke ville bekende sig til hans syge tro. I dag over 1 milliard tilbedere spredt over hele kloden. De fleste med et mere eller mindre udtalt ønske om at islam og sharia skal dominere overalt. Og de opfører sig i overensstemmelse hermed. Provokerende og med udtalt herrefolksmentalitet.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  EH

Till EH Ja, mänskligheten är full av krig och krigsherrar. Det är då ett som är säkert. Och samma mönster verkar upprepa sig, tråkigt nog. Det verkar också vara någon slags naturlag, att människor inte kan (eller vill) lära sig något av historien. De manliga hjärnorna (främst), tänker ofta att “kriget är den oundvikliga lösningen på problemet”. Tråkigt nog, så kommer de (oftast) fram till den slutsatsen, och vill därför göra allt för att både förklara varför de måste kriga, samt också underbygga hatet (genom att beskriva hur ful, dum, fel och alltigenom ond som “fienderna” är. Det är samma… Read more »

Peter Andersen
10 years ago

Jeg tror ikke nogen mandlige hjerner herinde på Snaphanen ønsker nogen krig. De forudser den bare. Hvis samtlige muslimer besluttede sig for, at tage hjem imorgen – var problemet løst. Men, ser du Josefina, det gør de ikke! Og skal man tro på hvad de ligesom selv konstant går rundt og siger (og hvorfor skulle man ikke det? ) er der et helt afklaret formål med deres tilstedeværelse. Islamiseringen af den ikke-islamiske verden.

trackback

[…] Via Snaphanen. […]

JohannaV
JohannaV
10 years ago

Josefina, jag orkar inte gå i svaromål på dina tirader om talmudiska hattexter. (Det oroar mig att så många antimultikulturalister nu också kommer ut som antisemiter, men det kanske inte hör hit.) Det enda jag undrar efter att ha läst citaten hur jag och andra har kunnat överleva som goyim och kristna i detta grymma land där judarna härskar utan att ha tagit kroppslig eller andlig skada? Somliga av oss har bott där, andra har besökt landet åtskilliga gånger. Utan att bli mördade, våldtagna, etc etc. Var det bara en slump? Själv bodde jag i Israel ett år och har… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  JohannaV

Jasså.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  JohannaV

F.ö. kan man ju undra över varför det skulle vara “antisemitiskt” att posta ett utdrag ur TALMUD, som själv dryper av hat, och anti-het, mot gojims, och mot kristna? Själv har jag inte uttalat något endaste hat någonstans mot någon endaste jude, ej heller judendom, ej heller TALMUD. Hatet som uttrycks i TALMUD, mot gojer och kristna, har jag istället ansett kunnat bero på särskilda omständigheter, (av konflikter eller krockar med kristna nationer kanske), och som föranlett särskilda självförsvarsåtgärder och tänkanden, (liksom jag tror också att andra religioner på liknande sätt har författat självförsvarsstrategier, som de också mer eller mindre… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Här är en intressant historisk överblick: This timeline describes many of the historical events of the Jews over the past 3600 years. Jews played a primary role in all of the events in the timeline. 1600 BC Abraham, the father of the Jewish tribe, migrates from Mesopotamia to Judea. 1200 BC The Jewish conspiracy begins when Moses creates the Jewish religion in Egypt. Judaism is based on racial separatism, deception, parasitism, crime, corruption, and violence. It is a survival strategy of living off of non-Jewish host communities, which is easier than supporting themselves. At this time in history, cities, governments,… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago

Du mangler Shylock og Süss!
Og så kan du godt tage din sølvpapirshat af igen.
Tak.

Anonymous
Anonymous
10 years ago

@Josefina Bergfast, Alexandra Alexandersson, Mikael Måås Du kallar kommentatorerna här hatiska och krigshetsande och förmanar dem snusförnuftigt till att visa värdighet . Fine, det är visserligen felaktigt men en inställning som åtminstone kunde ha förståtts om du själv kunde ha levt upp till det. Men din senaste länkbombning till någon dubiös källa visar var du har din hemvist. Det kunde iofs också vara OKn om du åtminstone hade ryggrad till att stå upp för det. Men du gömmer dig bakom dina krumbukter att du bara vill väcka debatt och det är oärligt med tanke på att det rör sig om… Read more »

Anonymous
Anonymous
10 years ago
Reply to  JohannaV

Citaten må vara korrekta eller inte även om JB:s källa eller personliga motiv alltid kan ifrågasättas, med tanke på hur hon så ivrigt spritt dem under sina pseudonymer
http://klartexten.wordpress.com/2010/12/29/vad-gott-tillfor-islam/

http://aktualia.wordpress.com/2011/01/13/ullenhags-historielosa-islamofobi/
http://aletheia.se/2010/12/27/fokus-israel-nyheter-2010-12-24/
http://aletheia.se/2011/06/14/varbolden-ar-pa-vag-att-spricka/comment-page-2/#comment-200035

men vad som är viktigt är hur ett folk idag förhåller sig till religionen eller religiositet över huvudtaget.
Judendomen har till skillnad mot islamism visat sig vara kompatibel med demokrati och västerländska värderingar.

bowlaren
10 years ago

att utvisa brottslingar som begår brott, är det bästa sättet att komma åt brottsligheten. Menar invandrare som begår brott.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Nils
Nils
10 years ago

Kolossale ressourcer står til rådighed for kriminelle, der risikerer at miste deres jagtrevirer. Kunne være skønt med menneskerettigheder for almindelige mennesker også. F.eks. retten til ikke at blive udsat for kriminalitet og til at færdes frit og trygt i sit eget land, når vi nu har været så flinke at lade os afvæbne af staten og frivilligt afleverer det meste af hvad vi tjener. Det burde være en menneskeret, at der var en natvægterstat som kerne i statsløget, så vi glade dodoer havde en chance mod ulve og sjakaler, men nej.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Elisabeth Sabaditsch-Wolff hos Ezra Levant Elisabeth vill kritisera islam för negativa (med dagens mått mätt) sidor i Koranen, och det borde man kanske kunna tillåtas göra, i yttrandefrihetens namn. Om man har åsikter om att vissa saker, tänkanden och traditioner, är svåra att förstå sig på (vilket det ju är kanske för många västerländska människor idag), och tycker att man ska kunna få uttrycka sina frågor, eller kritisera det som verkar fel, i yttrandefrihetens namn, så borde det kunna tillåtas. Så länge man inte vill uppvigla något hat genom dessa. Som jämförelse med hur tänkanden av liknande karaktär också kan… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago

Ja, det er citater fra Talmud – og hvad er så din konklusion på det?
Måske du kan se, hvorfra onkel Mo hentede inspiration til sin ny tro?
At det ikke var telepatiske beskeder fra månegudinden Allah, som han og hans trosfæller påstår?
Synes du, fordi Islam har samme indhold, at Islam så frikendes for at være en forbryderkult?
Og så lige en sidste ting, islam er missionerende, det er jødedom ikke.
Dine indlæg her, hvor du forsøger at relativere islam, gør ikke islam mere spiselig for vestlige samfund.
Tværtimod.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  T. Snorrason

T.Snorrason sa:……” hvor du forsøger at relativere islam”…….. På vilket sätt försöker jag ”relativisera islam”? Jag bryr mig kanske lika mycket (eller litet), om islam, judendom, kristendom, buddism, shintoism, hindusim och alla slags religioner, vilka det än vara må, och tycker att de har alla sin speciella historik och berättelse. De finns. Det är en faktisk realitet. Om T. Snorrason tror att han kan förändra islam, eller judendom, kristendom, hinduism eller någon av alla de andra religionerna, så varsågod. Själv önskar jag endast att det parti i Sverige, som vill förändra omfattningen och utformningen, takten och storleken, på invandringen, skall… Read more »

Clara
Clara
10 years ago

@Josefina Bergfast

Ditt allra senaste försök till relativism är det allra ynkligaste och därtill det allra mest inkonsekventa.

Vad du än vill uppnå med din crosspostning av din citatsamling så lyckas du knappast med att få dina meningsmotståndare på olika forum att framstå som de hatiska eller rasistiska.

Dina motiv känner du själv bäst till men dina tidigare skriverier ger faktiskt anledning att betvivla att det i grunden rör sig om Sd- sympatier.

http://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/01/24/antisemit-fulare-ord-an-rasist/#com-head

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

ATT det (faktiskt) finns tydliga ställningstaganden inom SD, som uttrycker sympatier med och för Israel, ÄR ju en verklighet, (som jag i och för sig inte har några större problem med). Jag anser att Israel, som nationalhem för judar, är värt att försvara, (liksom också de europeiska nationernas nationalhems profil för respektive folkgrupp; Spanien för spanjorer, Italien för italienare, Rumänien för rumäner, Frankrike för fransmän, Tyskland för tyskar, Danmark för danskar, Sverige för svenskar et cetera), och att det därför är en LAGOM, sansad, balanserad, klok och förståndig invandringsnivå som är det bästa att sträva efter, vilket ju SD gör,… Read more »

Clara
Clara
10 years ago

@ Josefina.

Dina formuleringar kanske inte är de mest tillspetsade, för att uttrycka sig diplomatiskt, men jag kan inte utläsa något i ditt inlägg som motiverar eller på något sätt skulle utgöra ett bra argument för din debatteknik där du tillskriver dina meningsmotståndare alla möjliga skumma motiv ( hatiskhet, krigsvilja och jag vet inte allt) samtidigt som du själv antingen utgjuter dig över dekadensen i väst ( där sexualfixeringen enligt dig tydligen är det värsta!) eller crosspostar nazilänkar.

Det besvarade du inte.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Alla de politiker i Sverige som vill öka invandringens storlek och omfattning, och också journalister som vill samma sak, de tar varje tillfälle i akt att beskriva varje åsikt som säger att det vore mer ansvarsfullt att minska invandringen, som endast varande tecken på “främlingsfientlighet, rasism och hatiskhet”. Om då sympatisörer uttrycker känslor, tankar och åsikter (som i och för sig kan vara förståeliga), som kan uppfattas, tolkas, beskrivas och omskrivas till att bevisa deras (invandrarförespråkarnas) teser om “rasism, främlingsfientlighet och hatiskhet”, så gagnar det inte SD. F.ö. är religioner enskilda anhängares ensak. Anledningen till att jag exemplifierar med texter… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago

Den indstilling kan du lige så godt skrotte, såfremt du ønsker ændringer i Sverige. Kald en spade for en spade, hvad du evt. måtte blive påduttet af racisme, fascisme, nazisme, fremmedhad osv kan du være komplet ligeglad med. Det bruges som skældsord, oftest uden indhold, men alene til at stemple modstandere. Bare brug lige så nedladende udtryk om modstandere, den slags bider skam. Også har man ret til at sige sandheden, som man ser den. Det hjælper ikke med den stadige new speak og såkaldt politisk korrekthed, som det synes indført i Sverige, eller rettere presset ned over befolkningen til… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det är svenska folket jag tänker på, (själv bryr jag mig inte om att bli kallad vare sig rasist, främlingsfientlig, antisemit eller motståndare till alla människor lika värde, eller motståndare till mänskliga rättigheter, eller vad som helst). Det är en större procentuell andel av svenska folket som jag vill skall (våga) rösta på SD, och (slippa de epitet som kanske besvärar dem?), och som nödvändiggör att man fokuserar på att den som väljer SD, den är klok, omdömesgill, vänlig, omtänksam om hela Sveriges välbefinnande, och att det är för alla svenska medborgares bästa, att en mer sansad, klok, förståndig och… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago

“själv bryr jag mig inte om att bli kallad vare sig rasist, främlingsfientlig, antisemit eller motståndare till alla människor lika värde, eller motståndare till mänskliga rättigheter, eller vad som helst.” Oprigtigt talt, hvem er det som er “rasist, främlingsfientlig, antisemit eller motståndare till alla människor lika värde, eller motståndare till mänskliga rättigheter”, det er islam. Det er du ikke ved at påpege det. Se på de mange skoleafbrændinger, stenkast mod myndigheder, voldtægter, overfald og drab, der begås i Sverige, i det åh så fredhellige Sverige. Hvem begår alt dette? Og hvorfor? Islam er krig mod vesten, så enkelt er det.… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

T. Snorrason sa: ” Oprigtigt talt, hvem er det som er “rasist, främlingsfientlig, antisemit eller motståndare till alla människor lika värde, eller motståndare till mänskliga rättigheter”, det er islam.” Ok. Det är T. Snorrasons åsikt (som kanske är sanningen, vem vet). Så rekommenderar T. Snorrason , i princip ”öga för öga, hand för hand”- metoden. Denna ”metod”, kan absolut inte leda någonstans förutom till fullskaliga inbördeskrig. Är det det som T.Snorrason vill ha? Om det är det, så förstår man hans argument. Själv vill jag att politiska (och demokratiska) instrument skall användas, för jag vill inte ha inbördeskrig. Alltså vill… Read more »

Clara
Clara
10 years ago

Det börjar gå troll i tråden nu.

Men herregud, JB, är vi tillbaks till din halmgubbe islamkritik equals kommande inbördeskrig, som du inte lyckades ro i hamn första ggn heller, igen ?

Hoppas nu ingen ifrån Expo läser det här!

JacobCT
JacobCT
10 years ago

“Alle kriminelle udlændinge skal udvises”
bla bla bla…..
næh nej for den voldelige, narko-kriminelle røver og voldtægtsforbryder har nemlig giftet sig med sin kusine,
med hvem han har en stribe børn, så udvisning er umulig af hensyn til hans “menneskerettigheder”….

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  JacobCT

Har der overhovedet været nogen offentlig debat om det her lovforslag om udvisning af alle fængselsstraffede kriminelle udlændinge? Jeg synes, at det er fantastisk godt. Det er simpelthen (en smule af) den sunde fornuft, der er vendt tilbage. Hvor er Amnesty? Hvor er DRC? Hvor er EU? Hvor er alle protesterne? Det er klart, at næste alvorlige hurdle bliver Den europæiske Menneskeretsdomstol. Men når dens forhindring af udvisninger af dybt kriminelle hober sig op, med sager fra flere og flere lande, bliver regeringerne nødt til at genforhandle Menneskeretskonventionen. Tænk, at det skal være så sent og så svært. Prisen betales… Read more »

JacobCT
JacobCT
10 years ago
Reply to  steen

Oppositionen og menneskerettigheds-fundamentalisterne – samt journalistisk venstreparti – er ligeglade med disse tomme trusler (eller tomme løfter – alt efter temperament). De ved jo udmærket godt, at Danmarks selvbestemmelse ligger i lommen på EU bureaukraterne og EU domstolene. Forslaget har ikke et snefnugs chance i helvede for at føre til noget som helst i praksis.
Det ved Søren Pind sgu da også godt, og det var da også ubehageligt at Marlene Halv-Wind påpegede hvor lidt danskerne
egentligt kan bestemme over vores egen fremtid….

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Gunnar: Tjek Infomedia. Det her forslag har været oppe igen og igen og igen siden 2001. Det var vist endda en del af regeringsgrundlaget….

http://www.viaalpina.dk/info/dok/venstre.htm

http://www.stm.dk/publikationer/foerste/kap02_1.htm
(Fogh brystede sig altså af, at det var gennemført).

Eller her – 2005:

http://www.b.dk/danmark/minister-vil-indfoere-betinget-udvisning

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  Victor

De link, du har, indeholder ganske rigtigt meget varm luft. Men der er sket en gradvis skærpelse af selve lovgivningen – jeg vil kalde det normalisering. Og det seneste lovforslag er det hidtil bedste.

Foghs indsats på dette område er et kapitel for sig, ligesom hans indsats på skoleområdet, de offentlige udgifter eller forsvarsområdet.

66
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x