28
jun
Seneste opdatering: 29/6-11 kl. 1255
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

HEY JEWS (parody lyrics based on the song Hey Jude by Lennon & McCartney) IDF in Arabic Video: This is a Flotilla of Hate.Hamas Leader in the U.K. Identified as Gaza Flotilla Coordinator. Gaza flotilla organizers demand Greek police provide security for ships.Flotilla faces serious delays, might sail only next week. – Andre end gamle søfolk kan sikkert have glæde af den fascinerende Marine Traffic com, selvom en del af Flotilla skibene, nok har anonymiseret sig.

Skrue uden ende: “Nu räcker det!” siger Gardell

Vid 17.30-tiden (svensk tid) på måndagen upptäcktes att Ship to Gazas passagerarbåt ”Juliano” utsatts för sabotage i hamnen i Pireus. Fientliga dykare har förstört propellerhuset och skurit av propelleraxeln. Ingen människa kom till skada vid attacken.Ship to Gaza har dokumenterat sabotaget med egna kameraförsedda dykare.
I en första kommentar säger Ship to Gazas talesperson Mattias Gardell:
“Det är en sak att främmande makt pressar den grekiska regeringen att fördröja vår seglats med byråkratiskt krångel. Det är en helt annan sak att fientliga agenter opererar på grekiskt territorium. Det är hög tid för det internationella samfundet att sätta ner foten och säga: Nu räcker det!” Sabotage mot Ship to Gaza– Video: Gaza-bound ship Juliano found sabotaged in Greek port.

Vores venner Hodja, mente først det må have været aber og svins gerning, Matthias Gardell lyder helt sikker på det, men kan de måske svømme under vandet? Meget apropos så er den moderne skibsskrue en svensk opfindelse, den har bragt mig jorden rundt nogle gange, også til Piræus. En tanke til husvalelse for M.Gardell, islamolog og aktivist, for der er flere dårlige nyheder. Det amerikanske skib, Audacity of Hope, er tilbageholdt af græske myndigheder på grund af israelsk lawfare, som beskrevet i det videointerview, vi viste for en uge siden. Det hele tegner ikke til den lette propagandasejr, flotillien helt uberettiget scorede sidste år. De er amatører, og de har udfordret professionelle, der kan have meget oppe i ærmet endnu. Israel har kæmpet for sit liv i tre krige. Hvad har Gardell og Mankell kæmpet for på samme tid? Henholdsvis anarkismen og formand Mao´s lille Røde.

Skruen strammes: Strasbourg aflyser SIOE/SIOA-demonstration

Vendingen om at man “ikke kan garantere for sikkerheden” må være sklerøse vestdemokratiers væselfrase nr. 1. Selvfølgelig kunne man det. Problemet kunne alternativt være formuleret “forsvaret for demokratiet har første prioritet, og i en urolig tid må selvbestaltede gadekorps ikke få råderum”. Man kunne herefter indsætte de nødvendige ressourcer til opgaven. Se i denne forbindelse denne artikel af El Inglés hvor forfatteren forsøger at skønne AFA og lignende banders reelle styrkeforhold, og deres strukturelle svagheder. Konklusion: De er pis og papir, slet ingen reel aktør stillet over for en handlekraftig statsmagt. De er huløjede gespenster der til en start kunne få frataget overførselsindkomsterne – før statsmagten evt. ruller ud. Når væslerne i stedet har afgjort sagen her skyldes det selvfølgelig at alle umiddelbare forskelle til trods er der de facto-samløb mellem det multikulturelle kleresi og de neofascistiske stormtropper på gaden (LFPC).

In a capitulation to Islamic supremacists and violent radical Leftists, French and European Union authorities have canceled a free speech rally planned by a coalition of American and European human rights organizations in Strasbourg, the seat of the European Parliament.

The human rights organizations Stop Islamization of America (SIOA) and Stop Islamisation of Europe (SIOE) were planning to hold their first-ever transatlantic summit in Strasbourg, France, on July 2.

The SIOA/SIOE summit was dedicated to the defense of the freedom of speech, the freedom of conscience, and the equality of rights of all people before the law – all principles denied by Islamic law.

SIOA Executive Director Pamela Geller said in a statement: “The Strasbourg police could not guarantee our safety. When the thugs of the Antifa group and Islamic supremacist organizations announced plans to hold a violent counter-demonstration and to do everything they could to disrupt our activities, the authorities canceled permission for our demonstration and conference, instead of standing up to these violent neo-fascists and their Islamic supremacist allies.”

Strasbourg authorities told SIOA and SIOE organizers that they could not guaranteee their safety at the conference and demonstration location, the Place de la Republique. Efforts were made to hold the demonstration nearby, but the authorities still considered security to be too much of an issue. […] Democracy collapses in Europe: EU cancels SIOA/SIOE free speech rally — Freedom From Jihad Flotilla to launch on 9/11

Muslimsk bøn som kollektiv selvsuggestion og aggressiv manifestation

En meget læsværdig tekst, skrevet af en portugisisk født amerikaner der har lært sig selv arabisk, og har deltaget i fredagsbøn som ikke-muslim. Med andre ord en unik indsigt, og så meget desto mere lærerigt, fordi han også er kyndig i kristendom og yoga. Læs det hele på Gates of Vienna (LFPC).

[…] In mosque ritual the kinetic aspects of bowing and praying in tandem with others have distinctive effects on brain and mood. I experienced these results myself, without having internalized the belief system. In Islam, it’s about behavior shaping belief.

Bowing and touching your head to the ground repeatedly instills a sense of capitulation and surrender of the will. As a student of yoga I compare it to the Downward Facing Dog position. However, in Islamic ritual, this movement is accompanied by chanting Arabic of Koranic scripture, followed by a “religious rap” of one’s head on the ground. […]

Muslim prayer primarily directs us downward. Think of bowing to the king in subservience — or, in this case, submission to Allah. Finishing the prayer cycle, I was standing level-headed, my energy redirected now to confront the non-believer. The once a week group prayer unifies this outward energy.

No wonder this form of prayer was a common activity before battle! It is not individual spiritual cleansing but group movement outward to conquer. This is why mass street prayer is occurring in Paris and other European cities. It is not just about the public message of dominance; more importantly it is what they’ve done and said to themselves. This is a preparation for the street battles to come. […] The Kinetic Effects of Prayer in Islam (hør også Brian Eno og David Byrnes nu ‘forbudte’ hypnotiske nummer Quran, fra lp-udgaven af 1981-albummet My Life in the Bush of Ghosts)

Slyngelrettigheder: Strasbourg uddeler fribilletter

‘Undesirable’ and ‘dangerous’ immigrants who have committed serious crimes in Britain cannot be deported if they face ‘ill-treatment’ at home because it is against their Human Rights.

The convicts can never be sent back – regardless of how bad their crimes are, European judges ruled today.

As two Somalis won their appeal against deportation today there were fears that up to 200 more criminals could be allowed to stay fearing they will be tortured if sent back. […]

The European Court of Human Rights awarded Abdisamad Adow Sufi and Abdiaziz Ibrahim Elmi, both currently in UK immigration detention centres, £12,500 and £6,700 respectively for costs and expenses in bringing the case. […]

After convictions for a number of serious criminal offences – including burglary and threats to kill in Sufi’s case, and robbery and supplying class A drugs cocaine and heroin in Elmi’s case – they were issued with deportation orders. […]

Today the seven-judge court ruled unanimously that deporting them would breach the Human Rights Convention Article 3 which bans ‘inhuman or degrading treatment’. […] ‘Undesirable and dangerous’ immigrant criminals can not be deported from Britain, say Euro judges

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
steen
Admin
10 years ago

næppe, hun er israeler, men født i Detroit

Johnnys datter hedder Roseanna Cash – hun er medlem af min CD samling

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  steen

Roseanna kender jeg, hun har også en dejlig stemme, men han kunne jo have flere døtre. 🙂

Mette
Mette
10 years ago

Sandy Cash har en dejlig stemme. Er hun i familie med Johnny?

Nils
Nils
10 years ago

Det var da en udsøgt forhånelse af vores allesammens ‘slam. Submissive display som etologerne kalder det, når hundene kryber. Det vil altså med andre ord sige, at moskeer er en slags hundehuse? Ja sådan kan man jo godt udtrykke det.

Det kaldes fredsagsbøn osv., men tilsyneladende beder muslimer ikke om noget, men byder sig til med numsen i vejret doggy style. Ikke så stiligt måske, men de må jo synes det er skønt.

Menig 442
Menig 442
10 years ago

Nødhjælp til Gaza? De mangler jo ikke noget, men det gør snart, hvorfra udskibningen foregår, Grækenland.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
10 years ago

“Israel har kæmpet for sit liv i tre krige.” Øh, just for the Record, så får jeg det til fire: Uafhængighedskrigen 1948, Suez-krisen 1956, 6-dageskrigen i 1967 og Yom Kippur-krigen i 1973.

Man kunne måske også medregne Libanon-krigen i 2006?

Og den kroniske overlevelseskrig mod Hamas i Gaza?

Bortset fra det et fint indlæg. Jeg håber sandelig, denne ‘fredsbevarende’ flotille får en på hatten, også denne gang. Må man minde om den fremragende sang ‘We con the World’ med Captain Stabbin og co?

steen
Admin
10 years ago

@Henrik Petersen: Tak, jeg ved det godt. Man kunne også sige én lang krig, og som du ser, er det også hvad jeg ser for mig de næste 60 år, hvis Israel klarer den så længe.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Man fristes jo næsten til at spørge dem, om de har en skrue løs 😀

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Bjovulf

En??? 😛

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Jag kunde inte bry mig mindre om vad för sorts grymma straff väntar dem i deras hemländer. Dom ska bara UUUUUUUUUD!!!!!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x