30
jun
Seneste opdatering: 1/7-11 kl. 2252
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Slutligen har det blivit väl tydligt att de så kallade kriminella gängen inte är så mycket mer än avskum som ska slängas ut från stan, och i de fall de inte är svenska medborgare så ska de även slängas ut från Sverige.

Svenske politikere går også fremad baglæns, de går bare lidt langsommere end de fleste andre. – Elva gripna för skottlossning i Norrköping, Allt fler gängmedlemmar beväpnar sig.

Asmaa kom for sent til Broderskabet i Bryssel

“Den dansk-palæstinensiske socialrådgiver Asmaa Abdol-Hamid kom for sent til en konference i Bryssel” skriver hele den danske presse i dag, “fordi hun blev tilbageholdt da hun ikke ville tage sin overdel af for sikkerhedsinspektionen i en schweizisk lufthavn.” En fuldstændig ligegyldig SE & HØR-historie, der går i rundkreds udenom den historie, der gemmer sig her: Konferencen i Bryssel. Hvad laver en muslimsk fundamentalist med dansk pas i Schweiz, og hvad skulle hun og søsteren i Bryssel? Konferencen varer til på mandag den 4 juli, og den er interessant, men ikke så meget at danske journalister bare søger dens navn. Det er European Muslim Youth Conference (FEMYSO) og talerne er ifølge DAWA.Org blandt andre:

Tariq Oubrou (Imam, Bordeaux Mosque) , Khalid Louhichi (Director of Youth, League of Arab States), Asmaa Abdolhamid (Danish politician), Sajjad Karim MEP (first Muslim member of the European Parliament), Mahinur Ozdemir (Member of Belgian Parliament), Myriam Francois Cerrah (spokesperson, Oxford University Islamic Society) (tbc) Redouan Bhoulal, President, Movement Against Racism, Antisemitism and Xenophobia ,Medine Zaouiche, French rapper, Bilal Hassam, Fellow, Tony Blair Faith Foundation, Yasri Khan, Chair, Swedish Muslims for Peace and Justice, and many others.

Hvem “many others” er, ved vi ikke endnu, men FEMYSO er en under- og lobbygruppe for Det Muslimske Broderskab med hovedkvarter i Bryssel, den lever blandt andet af EU-tilskud og store saudiske donationer ifølge det tyske Verfassungsschutz og terror-forskeren Lorenzo Vidino. Lobbyarbejde kan f.eks. være demonstrationer gennem deres Assembly for the Protection of Hijab. Verfassungsschutz skønner, at FEMYSO og dets medlemsorganisationer “er helt domineret af Det Muslimske Broderskab,” og at det “forfægter Broderskabets synspunkter i medierne og offentligheden.” Den nuværende formand er svenskeren Mohammad Fateh Atia fra Sveriges Unga Muslimer, der bla. inviterede fundamentalisten Abdullah Hakim Quick til Sverige i 2010.

Der er cirka 500 kilometer mellem Zürich og Bryssel. Mon ikke socialdrådgiveren Asmaa, som vi ligesom FEMYSO foretrækker at kalde “politikeren Asmaa”, allerede ville sidde i toget, hvis hun ikke havde valgt at tage tilbage til Danmark igen? Hvorfor har hun forresten det, når der er konference fire dage endnu, og hun har fået tilbudt en gratis billet for svie og smerte? Tilbage står om Asmaa Abdol-Hamid  stadig det underbelyste spørgsmål: Hvem financierer i virkeligheden hendes politiske virksomhed, for det kan næppe være mini-partiet Enhedslisten.  – Kilder bla. : Helle Merete Brix: Mod Mørket, Det Muslimske Broderskab i Europa, Forum of European Muslim Youth and Student Organizations, The Muslim Brotherhood – Al- Ikhwan- Al -Muslimun – History and related groups og Wall Street Journal, december 2005: How Islamic Group’s Ties Reveal Europe’s Challenge. (doc) Update:Asmaa rejser hjem efter ydmygelse.

At dødstrue en journalist er ikke satire

Slet ikke i Sverige hvor folk skydes ned næsten hver dag. Svenska Dagbladets lederskribent Per Gudmundsson, der i Danmark ville befinde sig et sted i Socialdemokratiet, men i Sverige tilhører den sorteste reaktion for sit fokus på muslimsk terror, “skal skydes” ifølge et satiremagasin. Han er derved blevet en del af Lars Vilks kunstprojekt, dvs lige dele humor og blodig alvor.

I en text i satirmagasinet Galago framförs kravet att SvD:s ledarskribent Per Gudmundson ska skjutas. Via Twitter har två personer som stod högt upp på Vänsterpartiets riksdagslista i höstas ställt sig bakom kravet. Det handlar om ett allvarligt hot mot en journalist på Svenska Dagbladet, säger SvD:s chefredaktör Lena K Samuelsson. Seriemagasin uppmanar att SvD:s ledarskribent skjuts, SvD:s ledarskribent anmälde Galago för dödshot ,JK tar inte hot mot journalister på allvar Gudmundsson blog.

Den lallende ungdoms og det gamle venstres march mod “Det Fjerde Rige”

Det er en stadig og uafsluttet proces at prøve at forstå tidens vanvid. Hvorfor taler så mange så ubesværet ondt om ytringsfriheden? Hvorfor er der den massive apati i forhold til totalitært og menneskefjendsk ideologis indmarch ind i vores samfund? Hvorfor reflekterer den pæne meningskonsensus’ kloner ikke over deres egen konformitet? Hvorfor er de humanistiske akademikere så dræbende stereotype i de budskaber de prøver at formidle? Dette essay af David Solway er en af de must-read tekster man egentlig burde samle systematisk. Umuligt at lave meningsfulde uddrag af, men der er en hel del fyndige godbidder der forhåbentlig kan tjene som inspiration til at læse det hele (LFPC).

[…] No less important, however, than this deep symbiosis between superficially implausible collaborators is the potent tutorial relationship that has been established between the patricians of the left and the emancipated youth of the contemporary West. Such an alliance, conducted under the aegis of the so-called “liberal” academy, is equally unholy. As with the German universities of the 1930s, modern universities throughout the “free world” have become factories of political indoctrination in which history is reinterpreted as a chronicle of infamy and the young are conscripted into the army of those who promise the advent of a golden millennium. […]

The cultural stereotype of youth rebelling against the progenitor generation no longer holds, at least not in the West. Instead, what we are observing is the tightening bond between the clichéd antagonists of old. The generation of the Sixties, controlling the levers of power, has embarked on an intensive recruiting campaign among its epigones to ensure the eventual victory of what we might call the Fourth Reich, a grim collectivist world governed by the presumably enlightened benefactors of all mankind. […]

This latter development, the melding of the generations into a bichronic demographic, is the key to the program adopted by the utopian left in taking command of the institutions of learning. Ideas concocted in the insulated laboratories of the ivory tower and powered by an amorphous longing for a “we are the world” paradise predicated on the dissolution of the rigors of educated thought have become the reigning ideology of the era. […] David Solway: The Coming of the Fourth Reich?

Er EDLs rolle udspillet?
Det er fuldt forståeligt at Pamela Geller og Robert Spencer nu lægger afstand til EDL. Deres rolle på counterjihadscenen er så vigtig at de ikke kan sætte deres status over styr ved at kunne associeres med tvivlsomme elementer. Det overordnede spørgsmål er om det i virkelighedens verden er muligt at skabe bevægelser af denne slags med fokus på manden på gaden uden at der kommer ekstremistiske elementer ind – uden at have noget belæg i dette tilfælde skal man heller ikke negligere at udenforstående kræfter har en stadig interesse i at sværte bevægelser som EDL, og ligefrem skade dem gennem infiltration med elementer der ødelægger dem for altid. Dette er ikke en konspirationsteori, det er bare en konstatering af en reel mulighed (LFPC).

[…] However, it has become increasingly clear that the EDL has morphed and diverged from its original course. They now have clearly been infiltrated by the worst kind of influences, something that had successfully staved off for years, and they’re no longer staving it off. Roberta Moore, the leader of the Jewish Division, has broken with the EDL. Perhaps the decentralization of the group or the loose grip Tommy Robinson held on its tether is responsible for this terrible shift in the EDL’s direction — I don’t know. But whatever the case may be, the EDL has done a Charles Johnson. And they are now unrecognizable to me. I am sure regular Atlas readers have noticed that some time ago I stopped covering their events — I was waiting to see how things would shake out. I was waiting to see if the forces of good would recapture the heart and soul of the group. Alas, it was not to be.

Now that the person whom I most trusted in the EDL, Roberta Moore, has resigned, as she was increasingly uncomfortable with the neo-fascists that had infiltrated the administration of the group, I too am withdrawing my support from the EDL. I hope that genuine anti-jihadists in Britain will also leave the EDL and work with Roberta on starting a new group that will resist definitively and firmly all attempts to divert it from its mission of fighting against jihad and for human rights. EDL Shake-up ; Change for the worse at the EDL

Update: Tommy Robinson fra EDL svarer Geller og Spencer:

[…] Meanwhile, some people on the fringes of this movement wish to direct it toward their own agenda. This will never happen. Israel is a beacon of democracy amid repressive Arab states. Recently some people have jumped on the EDL bandwagon and tried to use our platform to express anti-Semitic views. These statements are not in accord with the fundamental beliefs of the English Defence League. These people are not welcome, never have been welcome, and never will be welcome within the EDL. We reject all anti-Semitism. The EDL stands where it always has stood, which is side-by-side with Israel.

We repudiate any individual, group or writing that favors anti-Semitism, neofascism, and any race-based ideology. Any rogue elements within the EDL who go against our mission statement and our beliefs will be removed from the organization; we are determined to remain true to our mission. Anti-Semitism will not ever be tolerated within the EDL. […] Tommy Robinson, EDL Chief: “Any Rogue Elements Within the EDL That Go Against Our Mission Statement will be Removed from the Organization”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Chanah Robinsky
Chanah Robinsky
6 years ago

og så er dette YT klip fjernet af hvem ellers end muslimer og deres frivillige slaver de naive hjerndøde kuffar

PBr
PBr
11 years ago

Sen indsigt: “Afskum” , der er laang vej endnu , dette youtube klip viser meget godt hvor stor afstanden er og hvor let det kan gå fra slemt til værre

http://youtu.be/q5szSVV_kWo

mette
mette
11 years ago

“De “udenforstående” kan nemlig i princippet godt være “forstående” (!) over for at en vanskelig sag tager lang tid” Ja netop, og de kan oven i købet befinde sig i den situation, at de forstår mere end de implicerede men alligevel vælger at holde afstand, dvs. at stå udenfor det, der foregår. Et eksempel. Dette er meget brugt i politik og blandt de virkelige eksperter, som ikke vil involveres i politik eller på anden måde deltage i et forløb, hvor deres udsagn ellers kunne have kastet mere lys over sagen. De kan være feje, de kan være kloge eller taktiske,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan man så kan begynde at omfortolke “outstanding”, som nogle er begyndt at slynge om med sig på “dansk” de seneste år. Nej, Bendt – jeg mener, at de har begået en fejl, eller at du læser noget ind i det, som ikke står der – noget som ikke var intentionen med eksemplet. Jeg har ikke slået det op, nej – da jeg mener, at der er noget vås. Ligesom når man nu har travlt med at tildele ord som fx. “bjørnetjeneste” den helt modsatte betydning – helt uden fornuftig grund! Ja, jeg ved… Read more »

Bendt Weinstein
Bendt Weinstein
11 years ago

LFPC, udenforstående betyder een, der ikke forstår, og ikke een, der står udenfor.

Jeg har også tænkt, at ihærdige skribenter som “Tim” måske er Margrethe, som forsøger at fyre så meget hjernedødt ævl af, som hun kan.

Men man skal heller ikke forglemme, at mange af dem der tager multikulturen alvorligt, er folk,som bor der hvor muhammedanerne bor. Den slags folk er statistisk set dummere end andre. Men det implicerer du også lidt.

For nylig kom det frem, at en statsagent havde infiltreret hollandsk AFA… Hmm….

LFPC
11 years ago

Vedr. udenforstående, så vidste jeg ikke dette. Jeg synes dog ODS lyder mere som om den giver mig ret? uden-for-staaende, part. adj. [ˈu·ð(ə)nfωrˌsdå?ənə] (sv. utanförstående, no. utenforstående; især Skriftsprog eller litterært påvirket talesprog) som staar uden for noget; især (jf. udenfor 2.2): som ikke tager del i, er udelukket fra noget; uinteresseret; uvedkommende. naar der ikke . . var Noget, der . . vakte hendes . . Interesse, saa smuttede hun straks ned i sin egen lille Verden og saa’ derfra ligegyldigt ud paa de Udenforstaaende. JPJac.​I.173. Hvad er Frimureri? Vejledning for den udenforstaaende Søger. bogtitel.1926. fra ODS bind 25,… Read more »

Bendt Weinstein
Bendt Weinstein
11 years ago
Reply to  LFPC

ODS er en ordbog over dansk før 1950. Så det er vel acceptabelt. Men ifølge nyere ordbøger betyder udenforstående ikke “uden for vores kreds ” :

Politikens : udenforstående [-YsdåOSnS] adj.1. som ikke deltager i el. har særlig stor viden om noget d vurderingen foretages af udenforstående personer · det er svært for udenforstående at forstå og acceptere at efterforskningen kan tage så lang tid

http://ordnet.dk/ddo/ordbog?aselect=udenforst%C3%A5ende&query=udenforst%C3%A5ende :
som ikke har indsigt i eller deltager i en bestemt sag fx fordi man er udelukket eller ikke interesseret

“Udenforstående” kan altså sammenlignes med “lægmand.”

Mette
Mette
11 years ago

Jeg kan ikke se problemet.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Det er altså IKKE korrekt, Bendt. Disse personer er jo netop “UDEN-for-stående” – altså “STÅR UDEN FOR” den kreds af politikfolk, der kender til forholdene og detaljerne. “Lægmænd” er jo netop i sagens natur “UDEN-FOR-stående” i sådanne tilfælde ( hvor vi taler om en kreds af eksperter med særlig indsigt i et emne ) – ikke nødvendigvis “uforstående”, således at de ikke ville kunne kan fatte sagens rette sammenhæng og dens langsomhed eller ville nægte at acceptere den, hvis man forklarede dem den. Du og Politikens ordbogsredaktion blander det vist sammen med “uforstående” – eller nogle danskere gør det eller… Read more »

Bendt Weinstein
Bendt Weinstein
11 years ago
Reply to  Bjovulf

»Du og Politikens ordbogsredaktion blander det vist sammen med “uforstående” – eller nogle danskere
gør det eller har gjort det tilstrækkeligt længe til, at det bliver / er blevet misforstået og forsøgt gjort “lovligt”. Men det bliver det altså ikke mere rigtigt af «

Du indrømmer altså, at det er “lovligt.” Men din søforklaring om ordets udvikling synes jeg er lidt tynd, for sproget udvikler sig altid.

Desuden henvist jeg til to samklingende kilder.

Kan du henvise til een for din forklaring om ordets etymologiske udvikling?

polinos
polinos
11 years ago

Interessant debat! Men jeg må give Mette ret – jeg forstår ikke rigtig problemet. “Uforstående” giver så at sige sig selv. Man stiller sig “uforstående” over for noget, hvis man ikke forstår det. Umiddelbart ville jeg bruge “udenforstående”, som LFPC har gjort det, men jeg erkender, at den nyere tolkning, Bendt henviser til, tilsyneladende OGSÅ kan indebære, at det kan oversættes som “uforstående” i betydningen: Jeg er lægmand, jeg står uden for den teoretiske fysiks kreds, og forstår ikke kvanteteorien. Så konklulsionen må vel være, at ordet både kan betyde at “stå uden for noget/nogen” og “lægmænd”, alt afhængig af… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Nej, jeg gør ej – det er en misforståelse af, hvad der står 😉

De “udenforstående” kan nemlig i princippet godt være “forstående” (!)
over for at en vanskelig sag tager lang tid.

Jonny
Jonny
11 years ago

Åtminstone förändras språk ofta över tid…

“Politikens : udenforstående [-YsdåOSnS] adj.1. som ikke deltager i el. har særlig stor viden om noget”
bör i vilket fall innebära att en “udenforstående” kan vara någon som icke deltager, icke är inblandad, icke är en del av något – d.v.s. någon som står utanför.

utanför stående; stående utanför
utan förstående; förstående utan
😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

@ Polinos

“No-one understands quantum mechanics!” 😉

Så der er vi alle “uforstående”, men ikke alle er “udenforstående” – nogle kan nemlig faktisk
anvende det og lave komplicerede teoretiske beregninger, men uden helt at fatte dem ( ifølge dem selv ).
Det har de så lært sig at se stort på og acceptere at nogle spørgsmål er umulige at stille i visse
situationer. De ved vi “UDEN-FOR-stående” bare ikke 😀

peter krogsten
11 years ago

Hvis indpakkede muslimske kvinder får lov til at omgå sikkerhedsprocedurerne og derefter gå ombord på fly, så vil jeg forlange 2 ting:

1. Lov til det samme.
2. At jeg som det allermindste får fuld kompensation plus en hel del fryns, og ret til at flyve på et fly hvor alle passagerer er checket. Jeg vil ikke ombord på et fly med en potential selvmordsbomber bare for at være politisk korrekt.

Den rigtigste løsning er sevfølgelig at alle checkes, og man kunne vel med lidt konduite have bedt hende om at smide kludene i et lukket rum med kvindeligt sikkerhedspersonale.

Maria Due
Maria Due
11 years ago
Reply to  peter krogsten

Peter Krogsten. Umiddelbart tænkte jeg opså, at lidt konduite ville have fået det hele til at glide, men så kom jeg til at tænke på, at der sagtens kan være flere hundrede “asmaaer”, der dagligt tager med fly fra Basel lufthavn og giver en masse ekstra arbejde. Man har måske i sædvanlig svejtsisk ånd foretaget en cost benefit analyse og er kommet frem til, at disse passagerer må tåle at blive behandlet som alle andre eller finde en anden lufthavn at rejse fra. Jeg mener at have set nogle tal her på Snaphanen vedr. et voksende antal voldtægter i Norge.… Read more »

Lavard
11 years ago

“Fighting against jihad and for human rights.” Kampen handler om mere end at bekæmpe folk som tror på fantasier. Det handler om Europas overlevelse og etniske europæeres fremtid. Det er “Human rights” som gør at vi kan ikke sende ikke europæere hjem og det er human rights som gør at vi får presset tusindere of asylansøgere og illegale indvandrere ned i halsen. Etniske europæere udgør kun 7% af verden. For 100 år siden udgjorde vi omkring 30%. Vi kan ikke komme videre før vi smadrer humanisme og ligestilling. Den her forestilling om at alle indvandrere er lige gode, sålænge de… Read more »

Zod
Zod
11 years ago

(1) Fra avisen.dk-linket ovenfor: Asmaa Abdol-Hamid:og de prøver at rette op på det – gad vide hvordan de vil rette op på sikkerhedsprocedurerne. (2) Facebook-siden BT havde delt nyheden som en nyhed (link) på Facebook BT’s fans kommenterede livligt, og enkelte arabere skrev at BT burde slette nyheden igen fra Facebook da man så mange racistiske kommentarer. Sidst jeg så efter havde BT også slettet posten på Facebook igen. (1+2) Så tillykke til Abdol-Hamid; hun vandt både i lufthavnen (eksponering + undskyldning => sympati + “hun havde lidt ret alligevel”) og i BT som fortrød deres krænkende opførsel at linke… Read more »

anno
anno
11 years ago

En af sponsorerne hedder ‘WAMY’ mon ikke det er ‘The World Assembly of Muslim Youth’ WAMY Leader Says Muslims Should Use “Modern Media” To Propagate Islam http://globalmbreport.org/?p=4305 h ttp://www.b.dk/nationalt/jihadister-radikaliserer-unge-via-facebook “Vi har faaet en undskyldning fra lufthaven og en billet til Bruxelles. Vi har sagt tak -, men vil hellere hjem til Danmark.” h ttp://www.facebook.com/pages/Asmaa-Abdol-Hamid/142802618879#!/pages/Asmaa-Abdol-Hamid/142802618879?sk=wall&filter=1 jo, det står på linket Forum of European Muslim Youth and Student Organizations Im Juni 1996 schlossen sich die Föderation Islamischer Organisationen in Europa (FIOE)[2] mit muslimischen Jugendorganisationen aus Schweden, Frankreich und England und der saudischen World Assembly of Muslim Youth (WAMY) zusammen, um eine europäische… Read more »

anno
anno
11 years ago
Reply to  anno

Ja, det står faktisk i det link jeg selv har sat ind… 🙂 OT: Gentager lige et par link fra Hodjanerne (En bly viol – 29.06.11) – Faldt lige over to videoer: (Heinz Buschkowsky til sidst i videoen er socialdemokraten der i 2004 sagde “det multikulturelle eksperiment er slået fejl.”) “Ich WILL nicht deutsch sein, ich brauch’ nur das Papier” h tt p://www.youtube.com/watch?v=Fg7EoYiOcxI RAP: “Ich bin kein Deutscher, nur weil ich ‘nen deutschen Pass hab” h tt p://www.youtube.com/watch?v=iUVM6pj_how “Bydelsborgmesteren fra Neukölln, Heinz Buschkowsky (SPD), mener, at det multikulturelle eksperiment er slået fejl” h tt p://www.information.dk/99689 Heinz Buschkowsky (SPD) En by… Read more »

bowlaren
11 years ago

Fint folk kommer sent, brukar dom säga.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

Det er jo skrækkeligt. Ren diskrimination, hvis en indpakket kvinde skal gennemgå samme sikkerhedsprocedurer som alle andre. Personligt er jeg glad for det. Der er jo plads til en del bombebælter under teltet.

Astma udtaler jo også selv, at der er tale om tydelig diskrimination af muslimer. Derudover vil hun ikke finde sig i det som EU-borger.

Hun har åbenbart overset, at Schweiz, klogeligt nok, ikke er medlem af EU. Dog af EØS.

polinos
polinos
11 years ago

Godt journalistisk arbejde, d’herrer. Når nu ikke Al-Ritzau kan levere den relevante baggrundsorientering!

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  steen

Ja, det erhelt fint, tak for det. Vi må håbe, at PET også finder ud af det en dag.

Broderskabet har ideelle kår i Danmark.

Fatih Alev fra Muslimermes Fællesråd og formand for Muslimer i Dialog er “dansk” repræsentant i Broderskabets tænketank European Muslim Network i Bruxelles. Forøvrigt gennem mange år samarbejdspartner med Zabair Butt Hussain, der fører sag mod Karen Jespersen. Tænketanken har en hjemmeside, og hvis i drister jer ind på den, vil I se, at Dannebrog vajer foran Broderskabets bygning. Det har jeg det elendigt med,og det er usandsynlig frækt.

Broderskabet har ideelle kår i Danmark.

polinos
polinos
11 years ago
Reply to  steen

Diverse former for internet-research er ellers varme emner på den journalistiske efteruddannelse, Update. Desværre bruges de lærte redskaber åbenbart for lidt. Godt vi har gode borgerjournalister som dig og LFPC til at korrigere Ritzaus dovne og slagside-ramte udgydelser.

polinos
polinos
11 years ago
Reply to  steen

Som journalist i MSM kan jeg sige med sikkerhed: Ni ud af 10 af mine kolleger interesserer sig ikke for islam som sådan. De interesserer sig højst for muslimer som “ofre”, især for det onde DF’s mobning. Havde det så endda “kun” handlet om angst for at forbryde sig med det herskende PK-kodeks, var der måske lidt håb. Men efter min erfaring handler det grundlæggende om mangel på interesse for religionen islam og hvad den gør ved folk. Jeg har faktisk gjort mig den ulejlighed at læse koranen, et udvalg af hadith’er og endda den islamiske fascismes ophavsmand, Said Qutb,og… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  polinos

Du har ret, islam er en ørkenvandring og forfærdelig kedelig og monoton at beskæftige sig med. Der er tale om en ganske uinteressant og åndløs materialisme. I debatbogen “Tro mod tro”, skriver Kathrine Lilleør, at hun er skuffet over, at indvandringen ikke har budt på åndelig inspíration fra islam. Hvorfor er der dog ikke nogle teologer og andre, der går i dybden med dette emne, så at vi kan få udbasuneret for alle vinde, hvad islam er? Vi skriver ganske rigtigt kun om islam, fordi det er nødvendigt og for at få styr på, hvad der sker med os selv… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  polinos

Det der gør det kedelige og åndsløse interessant at beskæftige sig med er ikke substansen, men at afkode den relevante og påtrængende virkelighed ud fra dets aftryk på den. Det kræver nok ingen viden at gennemskue muslimsk offerretorik som aggression – hvis man ikke kan se det er det fordi man ikke vil se det. Eller at denne religion ikke er noget pietistisk indre, men er en politisk ideologi med forfærdelige konsekvenser, osv. Men bare at sætte sig lidt ind i tingene giver en masse overblik over og indblik i de daglige nyheder, samtidig med at det giver en masse… Read more »

polinos
polinos
11 years ago
Reply to  polinos

LFPC. Okay, så lad mig afsløre en sandhed for dig, du sikkert havde gættet: Journalister er dovne, og de gider især ikke beskæftige sig med det, der falder uden for deres interessefelt. Dette falder i det store og hele samme med en magelig, malkekoagtigt drøvtyggende, duvende form for discount-kulturradikalisme, hvis væsentligste politisk-ideologiske holdning kan sammenfattes med ordene: “Det er dog for galt!” Og det der er for galt, har altid noget at gøre med, at velfærdssamfundet ikke leverer én eller anden ydelse til nogen, der har soleklar “ret” til det, eller formaster sig til at skære ned eller bare lave… Read more »

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x