30
jun
Seneste opdatering: 1/7-11 kl. 2252
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Slutligen har det blivit vĂ€l tydligt att de sĂ„ kallade kriminella gĂ€ngen inte Ă€r sĂ„ mycket mer Ă€n avskum som ska slĂ€ngas ut frĂ„n stan, och i de fall de inte Ă€r svenska medborgare sĂ„ ska de Ă€ven slĂ€ngas ut frĂ„n Sverige.

Svenske politikere gĂ„r ogsĂ„ fremad baglĂŠns, de gĂ„r bare lidt langsommere end de fleste andre. – Elva gripna för skottlossning i Norrköping, Allt fler gĂ€ngmedlemmar bevĂ€pnar sig.

Asmaa kom for sent til Broderskabet i Bryssel

“Den dansk-palĂŠstinensiske socialrĂ„dgiver Asmaa Abdol-Hamid kom for sent til en konference i Bryssel” skriver hele den danske presse i dag, “fordi hun blev tilbageholdt da hun ikke ville tage sin overdel af for sikkerhedsinspektionen i en schweizisk lufthavn.” En fuldstĂŠndig ligegyldig SE & HØR-historie, der gĂ„r i rundkreds udenom den historie, der gemmer sig her: Konferencen i Bryssel. Hvad laver en muslimsk fundamentalist med dansk pas i Schweiz, og hvad skulle hun og sĂžsteren i Bryssel? Konferencen varer til pĂ„ mandag den 4 juli, og den er interessant, men ikke sĂ„ meget at danske journalister bare sĂžger dens navn. Det er European Muslim Youth Conference (FEMYSO) og talerne er ifĂžlge DAWA.Org blandt andre:

Tariq Oubrou (Imam, Bordeaux Mosque) , Khalid Louhichi (Director of Youth, League of Arab States), Asmaa Abdolhamid (Danish politician), Sajjad Karim MEP (first Muslim member of the European Parliament), Mahinur Ozdemir (Member of Belgian Parliament), Myriam Francois Cerrah (spokesperson, Oxford University Islamic Society) (tbc) Redouan Bhoulal, President, Movement Against Racism, Antisemitism and Xenophobia ,Medine Zaouiche, French rapper, Bilal Hassam, Fellow, Tony Blair Faith Foundation, Yasri Khan, Chair, Swedish Muslims for Peace and Justice, and many others.

Hvem “many others” er, ved vi ikke endnu, men FEMYSO er en under- og lobbygruppe for Det Muslimske Broderskab med hovedkvarter i Bryssel, den lever blandt andet af EU-tilskud og store saudiske donationer ifĂžlge det tyske Verfassungsschutz og terror-forskeren Lorenzo Vidino. Lobbyarbejde kan f.eks. vĂŠre demonstrationer gennem deres Assembly for the Protection of Hijab. Verfassungsschutz skĂžnner, at FEMYSO og dets medlemsorganisationer “er helt domineret af Det Muslimske Broderskab,” og at det “forfĂŠgter Broderskabets synspunkter i medierne og offentligheden.” Den nuvĂŠrende formand er svenskeren Mohammad Fateh Atia fra Sveriges Unga Muslimer, der bla. inviterede fundamentalisten Abdullah Hakim Quick til Sverige i 2010.

Der er cirka 500 kilometer mellem ZĂŒrich og Bryssel. Mon ikke socialdrĂ„dgiveren Asmaa, som vi ligesom FEMYSO foretrĂŠkker at kalde “politikeren Asmaa”, allerede ville sidde i toget, hvis hun ikke havde valgt at tage tilbage til Danmark igen? Hvorfor har hun forresten det, nĂ„r der er konference fire dage endnu, og hun har fĂ„et tilbudt en gratis billet for svie og smerte? Tilbage stĂ„r om Asmaa Abdol-Hamid  stadig det underbelyste spĂžrgsmĂ„l: Hvem financierer i virkeligheden hendes politiske virksomhed, for det kan nĂŠppe vĂŠre mini-partiet Enhedslisten.  – Kilder bla. : Helle Merete Brix: Mod MĂžrket, Det Muslimske Broderskab i Europa, Forum of European Muslim Youth and Student Organizations, The Muslim Brotherhood – Al- Ikhwan- Al -Muslimun – History and related groups og Wall Street Journal, december 2005: How Islamic Group’s Ties Reveal Europe’s Challenge. (doc) Update:Asmaa rejser hjem efter ydmygelse.

At dĂždstrue en journalist er ikke satire

Slet ikke i Sverige hvor folk skydes ned nĂŠsten hver dag. Svenska Dagbladets lederskribent Per Gudmundsson, der i Danmark ville befinde sig et sted i Socialdemokratiet, men i Sverige tilhĂžrer den sorteste reaktion for sit fokus pĂ„ muslimsk terror, “skal skydes” ifĂžlge et satiremagasin. Han er derved blevet en del af Lars Vilks kunstprojekt, dvs lige dele humor og blodig alvor.

I en text i satirmagasinet Galago framförs kravet att SvD:s ledarskribent Per Gudmundson ska skjutas. Via Twitter har tvÄ personer som stod högt upp pÄ VÀnsterpartiets riksdagslista i höstas stÀllt sig bakom kravet. Det handlar om ett allvarligt hot mot en journalist pÄ Svenska Dagbladet, sÀger SvD:s chefredaktör Lena K Samuelsson. Seriemagasin uppmanar att SvD:s ledarskribent skjuts, SvD:s ledarskribent anmÀlde Galago för dödshot ,JK tar inte hot mot journalister pÄ allvar Gudmundsson blog.

Den lallende ungdoms og det gamle venstres march mod “Det Fjerde Rige”

Det er en stadig og uafsluttet proces at prĂžve at forstĂ„ tidens vanvid. Hvorfor taler sĂ„ mange sĂ„ ubesvĂŠret ondt om ytringsfriheden? Hvorfor er der den massive apati i forhold til totalitĂŠrt og menneskefjendsk ideologis indmarch ind i vores samfund? Hvorfor reflekterer den pĂŠne meningskonsensus’ kloner ikke over deres egen konformitet? Hvorfor er de humanistiske akademikere sĂ„ drĂŠbende stereotype i de budskaber de prĂžver at formidle? Dette essay af David Solway er en af de must-read tekster man egentlig burde samle systematisk. Umuligt at lave meningsfulde uddrag af, men der er en hel del fyndige godbidder der forhĂ„bentlig kan tjene som inspiration til at lĂŠse det hele (LFPC).

[…] No less important, however, than this deep symbiosis between superficially implausible collaborators is the potent tutorial relationship that has been established between the patricians of the left and the emancipated youth of the contemporary West. Such an alliance, conducted under the aegis of the so-called “liberal” academy, is equally unholy. As with the German universities of the 1930s, modern universities throughout the “free world” have become factories of political indoctrination in which history is reinterpreted as a chronicle of infamy and the young are conscripted into the army of those who promise the advent of a golden millennium. […]

The cultural stereotype of youth rebelling against the progenitor generation no longer holds, at least not in the West. Instead, what we are observing is the tightening bond between the clichĂ©d antagonists of old. The generation of the Sixties, controlling the levers of power, has embarked on an intensive recruiting campaign among its epigones to ensure the eventual victory of what we might call the Fourth Reich, a grim collectivist world governed by the presumably enlightened benefactors of all mankind. […]

This latter development, the melding of the generations into a bichronic demographic, is the key to the program adopted by the utopian left in taking command of the institutions of learning. Ideas concocted in the insulated laboratories of the ivory tower and powered by an amorphous longing for a “we are the world” paradise predicated on the dissolution of the rigors of educated thought have become the reigning ideology of the era. […] David Solway: The Coming of the Fourth Reich?

Er EDLs rolle udspillet?
Det er fuldt forstĂ„eligt at Pamela Geller og Robert Spencer nu lĂŠgger afstand til EDL. Deres rolle pĂ„ counterjihadscenen er sĂ„ vigtig at de ikke kan sĂŠtte deres status over styr ved at kunne associeres med tvivlsomme elementer. Det overordnede spĂžrgsmĂ„l er om det i virkelighedens verden er muligt at skabe bevĂŠgelser af denne slags med fokus pĂ„ manden pĂ„ gaden uden at der kommer ekstremistiske elementer ind – uden at have noget belĂŠg i dette tilfĂŠlde skal man heller ikke negligere at udenforstĂ„ende krĂŠfter har en stadig interesse i at svĂŠrte bevĂŠgelser som EDL, og ligefrem skade dem gennem infiltration med elementer der ĂždelĂŠgger dem for altid. Dette er ikke en konspirationsteori, det er bare en konstatering af en reel mulighed (LFPC).

[…] However, it has become increasingly clear that the EDL has morphed and diverged from its original course. They now have clearly been infiltrated by the worst kind of influences, something that had successfully staved off for years, and they’re no longer staving it off. Roberta Moore, the leader of the Jewish Division, has broken with the EDL. Perhaps the decentralization of the group or the loose grip Tommy Robinson held on its tether is responsible for this terrible shift in the EDL’s direction — I don’t know. But whatever the case may be, the EDL has done a Charles Johnson. And they are now unrecognizable to me. I am sure regular Atlas readers have noticed that some time ago I stopped covering their events — I was waiting to see how things would shake out. I was waiting to see if the forces of good would recapture the heart and soul of the group. Alas, it was not to be.

Now that the person whom I most trusted in the EDL, Roberta Moore, has resigned, as she was increasingly uncomfortable with the neo-fascists that had infiltrated the administration of the group, I too am withdrawing my support from the EDL. I hope that genuine anti-jihadists in Britain will also leave the EDL and work with Roberta on starting a new group that will resist definitively and firmly all attempts to divert it from its mission of fighting against jihad and for human rights. EDL Shake-up ; Change for the worse at the EDL

Update: Tommy Robinson fra EDL svarer Geller og Spencer:

[…] Meanwhile, some people on the fringes of this movement wish to direct it toward their own agenda. This will never happen. Israel is a beacon of democracy amid repressive Arab states. Recently some people have jumped on the EDL bandwagon and tried to use our platform to express anti-Semitic views. These statements are not in accord with the fundamental beliefs of the English Defence League. These people are not welcome, never have been welcome, and never will be welcome within the EDL. We reject all anti-Semitism. The EDL stands where it always has stood, which is side-by-side with Israel.

We repudiate any individual, group or writing that favors anti-Semitism, neofascism, and any race-based ideology. Any rogue elements within the EDL who go against our mission statement and our beliefs will be removed from the organization; we are determined to remain true to our mission. Anti-Semitism will not ever be tolerated within the EDL. […] Tommy Robinson, EDL Chief: “Any Rogue Elements Within the EDL That Go Against Our Mission Statement will be Removed from the Organization”

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Chanah Robinsky
Chanah Robinsky
7 years ago

og sÄ er dette YT klip fjernet af hvem ellers end muslimer og deres frivillige slaver de naive hjerndÞde kuffar

PBr
PBr
12 years ago

Sen indsigt: “Afskum” , der er laang vej endnu , dette youtube klip viser meget godt hvor stor afstanden er og hvor let det kan gĂ„ fra slemt til vĂŠrre

http://youtu.be/q5szSVV_kWo

mette
mette
12 years ago

“De “udenforstĂ„ende” kan nemlig i princippet godt vĂŠre “forstĂ„ende” (!) over for at en vanskelig sag tager lang tid” Ja netop, og de kan oven i kĂžbet befinde sig i den situation, at de forstĂ„r mere end de implicerede men alligevel vĂŠlger at holde afstand, dvs. at stĂ„ udenfor det, der foregĂ„r. Et eksempel. Dette er meget brugt i politik og blandt de virkelige eksperter, som ikke vil involveres i politik eller pĂ„ anden mĂ„de deltage i et forlĂžb, hvor deres udsagn ellers kunne have kastet mere lys over sagen. De kan vĂŠre feje, de kan vĂŠre kloge eller taktiske,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Jeg tĂžr slet ikke tĂŠnke pĂ„, hvordan man sĂ„ kan begynde at omfortolke “outstanding”, som nogle er begyndt at slynge om med sig pĂ„ “dansk” de seneste Ă„r. Nej, Bendt – jeg mener, at de har begĂ„et en fejl, eller at du lĂŠser noget ind i det, som ikke stĂ„r der – noget som ikke var intentionen med eksemplet. Jeg har ikke slĂ„et det op, nej – da jeg mener, at der er noget vĂ„s. Ligesom nĂ„r man nu har travlt med at tildele ord som fx. “bjĂžrnetjeneste” den helt modsatte betydning – helt uden fornuftig grund! Ja, jeg ved… Read more »

Bendt Weinstein
Bendt Weinstein
12 years ago

LFPC, udenforstÄende betyder een, der ikke forstÄr, og ikke een, der stÄr udenfor.

Jeg har ogsĂ„ tĂŠnkt, at ihĂŠrdige skribenter som “Tim” mĂ„ske er Margrethe, som forsĂžger at fyre sĂ„ meget hjernedĂždt ĂŠvl af, som hun kan.

Men man skal heller ikke forglemme, at mange af dem der tager multikulturen alvorligt, er folk,som bor der hvor muhammedanerne bor. Den slags folk er statistisk set dummere end andre. Men det implicerer du ogsÄ lidt.

For nylig kom det frem, at en statsagent havde infiltreret hollandsk AFA… Hmm….

LFPC
12 years ago

Vedr. udenforstĂ„ende, sĂ„ vidste jeg ikke dette. Jeg synes dog ODS lyder mere som om den giver mig ret? uden-for-staaende, part. adj. [ˈu·ð(ə)nfωrˌsdĂ„?ənə] (sv. utanförstĂ„ende, no. utenforstĂ„ende; isĂŠr Skriftsprog eller litterĂŠrt pĂ„virket talesprog) som staar uden for noget; isĂŠr (jf. udenfor 2.2): som ikke tager del i, er udelukket fra noget; uinteresseret; uvedkommende. naar der ikke . . var Noget, der . . vakte hendes . . Interesse, saa smuttede hun straks ned i sin egen lille Verden og saa’ derfra ligegyldigt ud paa de Udenforstaaende. JPJac.​I.173. Hvad er Frimureri? Vejledning for den udenforstaaende SĂžger. bogtitel.1926. fra ODS bind 25,… Read more »

Bendt Weinstein
Bendt Weinstein
12 years ago
Reply to  LFPC

ODS er en ordbog over dansk fĂžr 1950. SĂ„ det er vel acceptabelt. Men ifĂžlge nyere ordbĂžger betyder udenforstĂ„ende ikke “uden for vores kreds ” :

Politikens : udenforstÄende [-YsdÄOSnS] adj.1. som ikke deltager i el. har sÊrlig stor viden om noget d vurderingen foretages af udenforstÄende personer · det er svÊrt for udenforstÄende at forstÄ og acceptere at efterforskningen kan tage sÄ lang tid

http://ordnet.dk/ddo/ordbog?aselect=udenforst%C3%A5ende&query=udenforst%C3%A5ende :
som ikke har indsigt i eller deltager i en bestemt sag fx fordi man er udelukket eller ikke interesseret

“UdenforstĂ„ende” kan altsĂ„ sammenlignes med “lĂŠgmand.”

Mette
Mette
12 years ago

Jeg kan ikke se problemet.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Det er altsĂ„ IKKE korrekt, Bendt. Disse personer er jo netop “UDEN-for-stĂ„ende” – altsĂ„ “STÅR UDEN FOR” den kreds af politikfolk, der kender til forholdene og detaljerne. “LĂŠgmĂŠnd” er jo netop i sagens natur “UDEN-FOR-stĂ„ende” i sĂ„danne tilfĂŠlde ( hvor vi taler om en kreds af eksperter med sĂŠrlig indsigt i et emne ) – ikke nĂždvendigvis “uforstĂ„ende”, sĂ„ledes at de ikke ville kunne kan fatte sagens rette sammenhĂŠng og dens langsomhed eller ville nĂŠgte at acceptere den, hvis man forklarede dem den. Du og Politikens ordbogsredaktion blander det vist sammen med “uforstĂ„ende” – eller nogle danskere gĂžr det eller… Read more »

Bendt Weinstein
Bendt Weinstein
12 years ago
Reply to  Bjovulf

»Du og Politikens ordbogsredaktion blander det vist sammen med “uforstĂ„ende” – eller nogle danskere
gĂžr det eller har gjort det tilstrĂŠkkeligt lĂŠnge til, at det bliver / er blevet misforstĂ„et og forsĂžgt gjort “lovligt”. Men det bliver det altsĂ„ ikke mere rigtigt af «

Du indrĂžmmer altsĂ„, at det er “lovligt.” Men din sĂžforklaring om ordets udvikling synes jeg er lidt tynd, for sproget udvikler sig altid.

Desuden henvist jeg til to samklingende kilder.

Kan du henvise til een for din forklaring om ordets etymologiske udvikling?

polinos
polinos
12 years ago

Interessant debat! Men jeg mĂ„ give Mette ret – jeg forstĂ„r ikke rigtig problemet. “UforstĂ„ende” giver sĂ„ at sige sig selv. Man stiller sig “uforstĂ„ende” over for noget, hvis man ikke forstĂ„r det. Umiddelbart ville jeg bruge “udenforstĂ„ende”, som LFPC har gjort det, men jeg erkender, at den nyere tolkning, Bendt henviser til, tilsyneladende OGSÅ kan indebĂŠre, at det kan oversĂŠttes som “uforstĂ„ende” i betydningen: Jeg er lĂŠgmand, jeg stĂ„r uden for den teoretiske fysiks kreds, og forstĂ„r ikke kvanteteorien. SĂ„ konklulsionen mĂ„ vel vĂŠre, at ordet bĂ„de kan betyde at “stĂ„ uden for noget/nogen” og “lĂŠgmĂŠnd”, alt afhĂŠngig af… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Nej, jeg gĂžr ej – det er en misforstĂ„else af, hvad der stĂ„r 😉

De “udenforstĂ„ende” kan nemlig i princippet godt vĂŠre “forstĂ„ende” (!)
over for at en vanskelig sag tager lang tid.

Jonny
Jonny
12 years ago

Åtminstone förĂ€ndras sprĂ„k ofta över tid…

“Politikens : udenforstĂ„ende [-YsdĂ„OSnS] adj.1. som ikke deltager i el. har sĂŠrlig stor viden om noget”
bör i vilket fall innebĂ€ra att en “udenforstĂ„ende” kan vara nĂ„gon som icke deltager, icke Ă€r inblandad, icke Ă€r en del av nĂ„got – d.v.s. nĂ„gon som stĂ„r utanför.

utanför stÄende; stÄende utanför
utan förstÄende; förstÄende utan
😉

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

@ Polinos

“No-one understands quantum mechanics!” 😉

SĂ„ der er vi alle “uforstĂ„ende”, men ikke alle er “udenforstĂ„ende” – nogle kan nemlig faktisk
anvende det og lave komplicerede teoretiske beregninger, men uden helt at fatte dem ( ifĂžlge dem selv ).
Det har de sÄ lÊrt sig at se stort pÄ og acceptere at nogle spÞrgsmÄl er umulige at stille i visse
situationer. De ved vi “UDEN-FOR-stĂ„ende” bare ikke 😀

peter krogsten
12 years ago

Hvis indpakkede muslimske kvinder fÄr lov til at omgÄ sikkerhedsprocedurerne og derefter gÄ ombord pÄ fly, sÄ vil jeg forlange 2 ting:

1. Lov til det samme.
2. At jeg som det allermindste fÄr fuld kompensation plus en hel del fryns, og ret til at flyve pÄ et fly hvor alle passagerer er checket. Jeg vil ikke ombord pÄ et fly med en potential selvmordsbomber bare for at vÊre politisk korrekt.

Den rigtigste lĂžsning er sevfĂžlgelig at alle checkes, og man kunne vel med lidt konduite have bedt hende om at smide kludene i et lukket rum med kvindeligt sikkerhedspersonale.

Maria Due
Maria Due
12 years ago
Reply to  peter krogsten

Peter Krogsten. Umiddelbart tĂŠnkte jeg opsĂ„, at lidt konduite ville have fĂ„et det hele til at glide, men sĂ„ kom jeg til at tĂŠnke pĂ„, at der sagtens kan vĂŠre flere hundrede “asmaaer”, der dagligt tager med fly fra Basel lufthavn og giver en masse ekstra arbejde. Man har mĂ„ske i sĂŠdvanlig svejtsisk Ă„nd foretaget en cost benefit analyse og er kommet frem til, at disse passagerer mĂ„ tĂ„le at blive behandlet som alle andre eller finde en anden lufthavn at rejse fra. Jeg mener at have set nogle tal her pĂ„ Snaphanen vedr. et voksende antal voldtĂŠgter i Norge.… Read more »

Lavard
12 years ago

“Fighting against jihad and for human rights.” Kampen handler om mere end at bekĂŠmpe folk som tror pĂ„ fantasier. Det handler om Europas overlevelse og etniske europĂŠeres fremtid. Det er “Human rights” som gĂžr at vi kan ikke sende ikke europĂŠere hjem og det er human rights som gĂžr at vi fĂ„r presset tusindere of asylansĂžgere og illegale indvandrere ned i halsen. Etniske europĂŠere udgĂžr kun 7% af verden. For 100 Ă„r siden udgjorde vi omkring 30%. Vi kan ikke komme videre fĂžr vi smadrer humanisme og ligestilling. Den her forestilling om at alle indvandrere er lige gode, sĂ„lĂŠnge de… Read more »

Zod
Zod
12 years ago

(1) Fra avisen.dk-linket ovenfor: Asmaa Abdol-Hamid:og de prĂžver at rette op pĂ„ det – gad vide hvordan de vil rette op pĂ„ sikkerhedsprocedurerne. (2) Facebook-siden BT havde delt nyheden som en nyhed (link) pĂ„ Facebook BT’s fans kommenterede livligt, og enkelte arabere skrev at BT burde slette nyheden igen fra Facebook da man sĂ„ mange racistiske kommentarer. Sidst jeg sĂ„ efter havde BT ogsĂ„ slettet posten pĂ„ Facebook igen. (1+2) SĂ„ tillykke til Abdol-Hamid; hun vandt bĂ„de i lufthavnen (eksponering + undskyldning => sympati + “hun havde lidt ret alligevel”) og i BT som fortrĂžd deres krĂŠnkende opfĂžrsel at linke… Read more »

anno
anno
12 years ago

En af sponsorerne hedder ‘WAMY’ mon ikke det er ‘The World Assembly of Muslim Youth’ WAMY Leader Says Muslims Should Use “Modern Media” To Propagate Islam http://globalmbreport.org/?p=4305 h ttp://www.b.dk/nationalt/jihadister-radikaliserer-unge-via-facebook “Vi har faaet en undskyldning fra lufthaven og en billet til Bruxelles. Vi har sagt tak -, men vil hellere hjem til Danmark.” h ttp://www.facebook.com/pages/Asmaa-Abdol-Hamid/142802618879#!/pages/Asmaa-Abdol-Hamid/142802618879?sk=wall&filter=1 jo, det stĂ„r pĂ„ linket Forum of European Muslim Youth and Student Organizations Im Juni 1996 schlossen sich die Föderation Islamischer Organisationen in Europa (FIOE)[2] mit muslimischen Jugendorganisationen aus Schweden, Frankreich und England und der saudischen World Assembly of Muslim Youth (WAMY) zusammen, um eine europĂ€ische… Read more »

anno
anno
12 years ago
Reply to  anno

Ja, det stĂ„r faktisk i det link jeg selv har sat ind… 🙂 OT: Gentager lige et par link fra Hodjanerne (En bly viol – 29.06.11) – Faldt lige over to videoer: (Heinz Buschkowsky til sidst i videoen er socialdemokraten der i 2004 sagde “det multikulturelle eksperiment er slĂ„et fejl.”) “Ich WILL nicht deutsch sein, ich brauch’ nur das Papier” h tt p://www.youtube.com/watch?v=Fg7EoYiOcxI RAP: “Ich bin kein Deutscher, nur weil ich ‘nen deutschen Pass hab” h tt p://www.youtube.com/watch?v=iUVM6pj_how “Bydelsborgmesteren fra Neukölln, Heinz Buschkowsky (SPD), mener, at det multikulturelle eksperiment er slĂ„et fejl” h tt p://www.information.dk/99689 Heinz Buschkowsky (SPD) En by… Read more »

bowlaren
12 years ago

Fint folk kommer sent, brukar dom sÀga.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Henrik Petersen
Henrik Petersen
12 years ago

Det er jo skrÊkkeligt. Ren diskrimination, hvis en indpakket kvinde skal gennemgÄ samme sikkerhedsprocedurer som alle andre. Personligt er jeg glad for det. Der er jo plads til en del bombebÊlter under teltet.

Astma udtaler jo ogsÄ selv, at der er tale om tydelig diskrimination af muslimer. Derudover vil hun ikke finde sig i det som EU-borger.

Hun har Äbenbart overset, at Schweiz, klogeligt nok, ikke er medlem af EU. Dog af EØS.

polinos
polinos
12 years ago

Godt journalistisk arbejde, d’herrer. NĂ„r nu ikke Al-Ritzau kan levere den relevante baggrundsorientering!

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  steen

Ja, det erhelt fint, tak for det. Vi mÄ hÄbe, at PET ogsÄ finder ud af det en dag.

Broderskabet har ideelle kÄr i Danmark.

Fatih Alev fra Muslimermes FĂŠllesrĂ„d og formand for Muslimer i Dialog er “dansk” reprĂŠsentant i Broderskabets tĂŠnketank European Muslim Network i Bruxelles. ForĂžvrigt gennem mange Ă„r samarbejdspartner med Zabair Butt Hussain, der fĂžrer sag mod Karen Jespersen. TĂŠnketanken har en hjemmeside, og hvis i drister jer ind pĂ„ den, vil I se, at Dannebrog vajer foran Broderskabets bygning. Det har jeg det elendigt med,og det er usandsynlig frĂŠkt.

Broderskabet har ideelle kÄr i Danmark.

polinos
polinos
12 years ago
Reply to  steen

Diverse former for internet-research er ellers varme emner pÄ den journalistiske efteruddannelse, Update. DesvÊrre bruges de lÊrte redskaber Äbenbart for lidt. Godt vi har gode borgerjournalister som dig og LFPC til at korrigere Ritzaus dovne og slagside-ramte udgydelser.

polinos
polinos
12 years ago
Reply to  steen

Som journalist i MSM kan jeg sige med sikkerhed: Ni ud af 10 af mine kolleger interesserer sig ikke for islam som sĂ„dan. De interesserer sig hĂžjst for muslimer som “ofre”, isĂŠr for det onde DF’s mobning. Havde det sĂ„ endda “kun” handlet om angst for at forbryde sig med det herskende PK-kodeks, var der mĂ„ske lidt hĂ„b. Men efter min erfaring handler det grundlĂŠggende om mangel pĂ„ interesse for religionen islam og hvad den gĂžr ved folk. Jeg har faktisk gjort mig den ulejlighed at lĂŠse koranen, et udvalg af hadith’er og endda den islamiske fascismes ophavsmand, Said Qutb,og… Read more »

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  polinos

Du har ret, islam er en Ăžrkenvandring og forfĂŠrdelig kedelig og monoton at beskĂŠftige sig med. Der er tale om en ganske uinteressant og Ă„ndlĂžs materialisme. I debatbogen “Tro mod tro”, skriver Kathrine LilleĂžr, at hun er skuffet over, at indvandringen ikke har budt pĂ„ Ă„ndelig inspĂ­ration fra islam. Hvorfor er der dog ikke nogle teologer og andre, der gĂ„r i dybden med dette emne, sĂ„ at vi kan fĂ„ udbasuneret for alle vinde, hvad islam er? Vi skriver ganske rigtigt kun om islam, fordi det er nĂždvendigt og for at fĂ„ styr pĂ„, hvad der sker med os selv… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  polinos

Det der gĂžr det kedelige og Ă„ndslĂžse interessant at beskĂŠftige sig med er ikke substansen, men at afkode den relevante og pĂ„trĂŠngende virkelighed ud fra dets aftryk pĂ„ den. Det krĂŠver nok ingen viden at gennemskue muslimsk offerretorik som aggression – hvis man ikke kan se det er det fordi man ikke vil se det. Eller at denne religion ikke er noget pietistisk indre, men er en politisk ideologi med forfĂŠrdelige konsekvenser, osv. Men bare at sĂŠtte sig lidt ind i tingene giver en masse overblik over og indblik i de daglige nyheder, samtidig med at det giver en masse… Read more »

polinos
polinos
12 years ago
Reply to  polinos

LFPC. Okay, sĂ„ lad mig afslĂžre en sandhed for dig, du sikkert havde gĂŠttet: Journalister er dovne, og de gider isĂŠr ikke beskĂŠftige sig med det, der falder uden for deres interessefelt. Dette falder i det store og hele samme med en magelig, malkekoagtigt drĂžvtyggende, duvende form for discount-kulturradikalisme, hvis vĂŠsentligste politisk-ideologiske holdning kan sammenfattes med ordene: “Det er dog for galt!” Og det der er for galt, har altid noget at gĂžre med, at velfĂŠrdssamfundet ikke leverer Ă©n eller anden ydelse til nogen, der har soleklar “ret” til det, eller formaster sig til at skĂŠre ned eller bare lave… Read more »

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x