6
jul
Seneste opdatering: 7/7-11 kl. 1136
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lisa Bjurwald, forhenværende Expo, Expressen, SvD, Dagens Nyheter og sandelig også Timbro-skribent (her ser man, hvorfor udllændinge har svært ved at se forskel på svenske medier i det, man diskuterer her), var også tydelig med, at hun ser Danmark som et skrækeksempel. I Danmark er indvandreres arbejdsløshed mindre i Sverige, siger intervieweren:

“Jeg tror det er sådan, at ikke-europæiske indvandrere i det hele taget har lav beskæftigelsesgrad. Jeg ved ikke hvad det skyldes, jeg har ikke gransket det, men jeg ved at diskriminering forekommer i både Sverige og Danmark.”
Men de har større erhverfrekvens i Danmark end i Sverige ?
“Jo, måske er det sådan, at man også har sat målrettet ind for det, jeg ved det ikke, jeg har ikke sat mig ind i det.” (fra minut 1:29)

Bjurwald har lige udgivet bogen “Europas skam – rasister på frammarsch,”i hvilket ærinde hun skal have besøgt Danmark. Man har færten af en Lena Sundström version 2.0., ja i det hele taget har matriarkatet Sverige i virkeligheden iværksat en større offensiv mod Danmark, end det er den svenske hær beskåret. “Send us your tired, your poor, your huddled women, yearning to breathe free.” Måske vi kan give dem, hvad de mangler.
Det svenske samsyn om masseindvandringen har haft det let i mange årtier. Det har aldrig behøvet skulle argumentere for sin sag, og inden internettet sad det også på formuleringsprivillegiet. Ethvert “ubehageligt” synspunkt, kunne man blot lukke munden på, jeg kan tale med om, at det gjorde man. Det vi ser nu, er at debat-dræberne skal til at argumentere sagligt, og det er ikke noget kønt syn. Panikken breder sig i den lyserøde konsensus, der ligger som en dyne over landet. Fra idag: Snälla, sluta, SD-flörta nu. ”Det är dags för borgerligheten att ta sitt ansvar och hålla rent åt höger.” Der er kommet en ny kvalificeret diskussion til syne, og de må være svenske Moderaters historiske fejltagelse, at de ikke har set den komme og fanget den op. Et af de allerbedste indlæg mod årtiers klaustrofobisk pseudodebat, leverede iraneren – (Man kan også se Bjurwald i diskussion med Jimmie Åkesson på Gotland her.)

JPs Sanne Gram: Israels luftvåben angriber journalister

JPs chefredaktion læser ikke hvad deres journalister skriver. Det lyder uhyrligt, men andre mulige forklaringer på den besynderlige skizofreni der eksisterer mellem hvad deres ledere udtrykker og oplyser, og hvad deres journalister spinner, udelader og manipulerer i deres artikler er endnu mere besynderlige: Er man ligeglade med at højtbetalte medarbejdere modarbejder holdningen på lederplads, eller kan man ikke læse indenad? Skal man således have noget information om bagmændene for Flotille II i Jyllands-Posten skal man læse lederartiklen om emnet. Avisen har ikke på noget tidspunkt beskæftiget sig med dette emne journalistisk, hvad enhver selv kan efterprøve på Infomedia. For få dage siden kunne man på lederplads læse bl. a. flg.:

[…] Sidste år endte udflugten med ni dræbte i en selvforskyldt humanitær tragedie, men det afskrækker ikke arrangørerne.

Der er lagt op til vold og konfrontation igen i år. Med om bord er godt med journalister, der ser det som deres opgave at fastholde de forventede modreaktioner fra Israel. Kynismen kender ingen grænser.

Nu skulle man måske tro, at flådeaktivisterne havde til hensigt at udfri Gazas indbyggere fra terrororganisationen Hamas, som i de seneste par år har gennemført en barsk islamiseringspolitik, holder befolkningen i et jerngreb og misbruger den massive internationale hjælp, der strømmer ind i Gaza via Israel, til en militær genopbygning, som på et tidspunkt vel igen fører til nye raketangreb mod civile israelere.

Men det er naturligvis slet ikke disse forhold, som flotille-aktivisterne har i tankerne. Det er udelukkende Israel; igen-igen. […] Leder: Hamas’ medløbere

Der har været to artikler i JP om Flotille II. Den ene af Jette Elbæk Maressa, som bl. a. skriver:

[…] Da skibet “Mavi Marmara” i 2010 deltog i et lignende forsøg på at bryde blokaden af Israel, blev det mødt med kontant israelsk modstand, hvilket for det første kostede ni aktivister livet, for det andet udløste en diplomatisk krise mellem Israel og Tyrkiet, idet skibet udgik fra Tyrkiet, og de dræbte aktivister var tyrkere. […] Jette Elbæk Maressa: SF’ere støtter Gaza -flotille (JP 2.7.2011, ikke online)

Altså ikke et ord om at disse “aktivister” overfaldt de israelske soldater med knive og jernstænger, at flotillen havde Hamas-støtter som bagmænd, og at der blev skrålet antijødiske slagord under sejladsen.

Den stærkt kontroversielle Sanne Gram lægger sig i dette spor:

[…] For israelerne er flotillen en politisk erklæring, og de har aggressivt svaret igen og har kaldt flotillen for »en simpel provokation«. Det israelske pressekontor i Jerusalem samt landets ambassader verden over har bombarderet journalister med baggrundsoplysninger om deltagerne i flotillen. Israel har beskyldt aktivisterne for at samarbejde med Hamas og for at have kemiske våben, som skal bruges til at forsvare sig mod israelske soldater.

Israel har direkte truet internationale journalister med, at de bliver bortvist fra Israel i 10 år, hvis de stiger om bord på skibet. […]

Israel har også gentaget årsagen til blokaden; at Hamas sidder på magten i Gaza , og at man vil forhindre organisationen i at få materialer, som militante islamister kan bruge til at angribe Israel.

Uanset hvad er det en dårlig sag for Israel. Omverdenen bliver mindet om de israelske soldaters fremfærd, da de forsøgte at stoppe det tyrkiske skib sidste år. Og selv om israelerne fastholder, at de blev angrebet af aktivister om bord på skibet, endte de voldsomme sammenstød med, at det var ni tyrkiske aktivister, der blev dræbt. […] Sanne Gram: ANALYSE: Skibet er ladet med politisk sprængstof (JP 4.7.2011, ikke online)

Ja, rubrikken til denne post er en polemisk skærpelse af det faktuelle. Men Gram benytter selv sprogbrug der ikke lader nogen tvivl tilbage om hvad man skal mene, og manipulerer virkeligheden: Israelerne er “aggressive”, de “truer”, og de “bombarderer journalister med baggrundsoplysninger”. Man leder forgæves efter henvisninger til knive, jernstænger og “aktivisternes” påkaldelser af Muhammeds massakre på den jødiske oase i Khaybar. Man leder forgæves efter journalistisk afdækning af de oplysninger israelerne “bombarderer” Journalistisk Venstreparti med. Tænk hvis oplysningerne nu er sande?

At der findes sådan en alternativ gengivelse af Gaza-flotillerne leder man altså forgæves efter i Morgenavisen Jyllands-Posten, landets solide, ærkekonservative avis, talerøret for borgerlige kerneværdier. Der er lige akkurat en anerkendelse i lederartiklen af at man højere oppe i fødekæden er bekendt med disse forhold, men man stiller sig altså tilfreds med en journalistisk dækning der hørte bedre hjemme på Modkraft eller Boykot Israel. Hvad foregår der? (LFPC)

Holland: En over næsen til OIC, takket være Wilders

From ANP (Dutch press agency):

The Dutch Minister of Foreign Affairs, Uri Rosenthal, dissociates himself from a call by the Organisation of the Islamic Conference (OIC) to the Dutch government to stop the “campaign of hatred” of PVV leader Geert Wilders.

“The Dutch government dissociates itself fully from the request to silence a politician. The Netherlands have a very high regard for freedom of speech,” Rosenthal said on Wednesday. Dutch government dissociates itself from OIC statements (engelsk oversættelse på Gates of Vienna fra Refdag.nl)

Written Parliamentary questions of Geert Wilders MP (PVV) to the Prime Minister and the Minister of Foreign Affairs about the statements of the OIC on Dutch politicians and the intimidating statement of the OIC secretary-general about me: […]

2. Do you agree that the OIC has vastly overstepped the boundaries with these intimidating statements and do you agree with me that a Dutch politician should have the right to criticise Islam and multiculturalism in a public debate, as was confirmed during my political trial by the court decision of June 23rd? […] Wilders to Dutch Prime Minister: Distance yourself publicly from OIC statements (engelsk oversættelse på Gates of Vienna: The OIC Vastly Oversteps Its Boundaries)

Autonome kalifater i England

Jeg hørte for seks år siden dr. Patrick Sookhdeo forelæse om dette emne. Det er en af de interessanteste videos, jeg har optaget, men jeg har desværre ikke lov at vise den. Han har forelæst for engelske parlamentarikere og NATO officerer om radikal islam. Han sagde i korthed: “Vi skal ikke frygte muslimsk terror så meget. Nogle attentater vil uvægerligt lykkes, men vi er gode til at forhindre de fleste. Det vi skal frygte er, hvad prædikes i kældermoskéerne om en magtovertagelse af enklaver i nationen, når et områdes muslimske befolkning er blevet stor nok.” Han sagde envidere, at engelske politikere vidste det, men var lammede af frygt, og at de desuden ikke havde nogen idé om, hvad de skulle stille op.
I dag har vi et eksempel på revolutionær enklavisering, der kan blive akut om kun 20 år flere steder i Europa, Malmø er en af spidskandidaterne til en kalifatets Machtübernahme. Ingen politikere ønsker at adressere det offentligt, og medierne er heller ikke særlig varme på et problem, der ligger to årtier ude i fremtiden. Det forsvinder ikke af at man stikker hovedet i busken, tværtimod.
Her er mareridtet i mikroformat beskrevet af aktørerne selv. Idag kan man trække på skuldrene, men den dag flere millioner står bag kravet? Et rabiat mindretal på 5-10-20 %, kan ændre en nation og historiens gang. Det gjorde nazistiske og kommunistiske revolutionære, og muslimske kan gøre dem kunsten efter mens vi sover og demografien bliver moden. Viljen findes allerede. Sådan ser ideen om balkanisering og pulverisering af nationalstaterne ud i sin vugge, og næsten igen europæiske politikere har indset det, endsige formuleret et modtræk. Det eneste forsonende er, at de revolutionære siger det lige ud allerede i dag. Hitler formulerede sine tanker klart og åbent i 1927, det var ikke tids nok til at afværge en katastrofe. Ser vi på demokratiernes intelligensreserve i dag, afværger de heller ingenting af den krudttønde, de har installeret. De håber vel, de er døde til den tid, de af dem der overhovedet har set ned i afgrunden.

Medieval ’emirates’ would operate outside British rule. Islamic extremists have called on British Muslims to establish three independent states within the UK.The notorious Muslims Against the Crusades (MAC) group have named Yorkshire towns Bradford and Dewsbury and Tower Hamlets in East London as testbeds for blanket sharia rule. The medieval ’emirates’ would operate entirely outside British law, according to a document on the MAC website. Where the group envisages the autonomous areas being set up.Under the heading ‘Muslims should set up Islamic emirates in the UK’, MAC says:

In addition we encourage all Muslims to set up Islamic schools which teach the Islamic curriculum and do not teach the non-Islamic way of life or their beliefs below the age of maturity. Moreover we suggest it is time that areas with large Muslim populations might declare an emirate delineating that Muslims within this area are trying to live by the shari’ah as much as possible, with their own courts and community watch and schools and even self sufficient trade. Likely areas for these projects might be Dewsbury or Bradford or Tower Hamlets to begin with. In time we can envisage that the whole of the Shari’ah might one day be implemented starting with these enclaves

The Mail: Dewsbury, Bradford and Tower Hamlets … where Islamic extremists want to establish independent states with sharia law. Muslims against the crusades, pdf side 23. – SE også idag: French Barracks in Castres Attacked.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Per
Per
10 years ago

Vedr. Sanne Gram, så har jeg klaget to gange til chefredaktionen og Sanne Gram vedr. bias mod Israel. Hjalp ikke, så nu er mit abonnement opsagt – desværre, for JP stod engang som et fyrtårn i den danske medieverden. Desværre er JP ikke ene om denne bias mod Israel. Hvor mange medier har fx. rapporteret, at der de sidste 3 døgn er sendt over 20 raketter fra Gaza ind i Israel? Vi hører først om det, når Israel slår igen. Så kan artiklen være på 40 linier, og de 39 linier handler om Israels angreb, og først til sidst, hvis… Read more »

LFPC
10 years ago
Reply to  Per

Man knalder hovedet ind i teflon når man prøver at skrive til de glatnakker. Jeg har i øvrigt lige postet din kommentar på Uriasposten her.

Hildy Koster
Hildy Koster
10 years ago

Jeres opsang til Jyllands-Posten, får mig til at huske et indlæg jeg forleden læste på politiken.dk. En ung kvinde anmeldte det nye ‘mande-fri’ hotel på Ørestaden. Ikke EN kritisk tanke kom hun med. Hun ignorerede simpelthen ENHVER mulig problemstilling, der kunne være omkring kønsadskillelse. Det er sjældent at Politikens såkaldte journalister overrasker mig, men det formåede Ditte Giese alligevel. Jeg kan ikke andet, end at bedømme det som ren bevidst propaganda. Den taktiske misbrug af journalistfaget tangerer decideret krigsforbrydelse.

http://ibyen.dk/gadeplan/ECE1338564/nyt-hotel-tilbyder-mandefri-zone-med-effektiv-haandbruser/

JensA
JensA
10 years ago

Sanne Gram bliver også hyppigt brugt af Danmarks Radio. Og jeg har flere gange hørt hende omtalt i DR i meget rosende vendinger.
Når en JP journalist bliver rosende omtalt i DR, er det uden tvivl godt for karrieren, men den journalistiske troværdighed og uafhængighed er gået fløjten.

David Gress
10 years ago

Lad mig som tidligere JP-tilknyttet kommentere det meget forståelige indlæg om kontrasten mellem JP’s ofte udmærkede ledere om visse emner, in casu Israel-Gaza, og journalisternes elendige, forudindtagede og dybt uvidende dækning af samme. 1. Chefredaktionen er fej. Den tør ikke gribe ind over for den berømmede “journalistiske frihed”, der i vore dage består i frihed til at lyve, fordreje og propagandisere. 2. Chefredaktionen har ingen andre muligheder. Der er simpelthen ikke nogen journalister, der produceres af fabrikken Journalisthøjskolen, der har bare mindste snert af ordentlige journalisters nysgerrighed, energi, årvågenhed og kritisk sans. Der er ganske enkelt ingen ordentlige journalister at… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago
Reply to  David Gress

Kære David Gress.

Jeg havde lyst til, at sige meget – men jeg gider ikke.

Men det er længe siden, at jeg har set så godt et indlæg fra dig
så det må jeg lige tænker over – sove på!

Mvh. Allan Hansen.

Karl Eriksen
Karl Eriksen
10 years ago
Reply to  David Gress

Godt, at vi trods alt har dig, David. Du er din mors sande søn! Det “danske” samfund opdrætter journalister så man kommer til at tænke på det fra middelalder kendte ord:
: “Den som i sin egen gård opføder ulveunger, opføder kun sin egen hjord til mad for ulve.” Her i Norden opføder vi glødende og rethaveriske islamister.

Bo
Bo
10 years ago

Lisa Bjurwald är ett bevis för att man inte skall “döma hunden efter håren”. Vacker för sin ålder, men fullständigt utflippad politiskt och ideologiskt. Hennes föräldrar måste ha varit väldigt osvenska.

Johansen
Johansen
10 years ago

“Og selv om israelerne fastholder, at de blev angrebet af aktivister om bord på skibet, endte de voldsomme sammenstød med, at det var ni tyrkiske aktivister, der blev dræbt” skriver JP-journalist Sanne Gram.

Fastholder? Har Sanne Gram mon “glemt” at se videoerne fra 2010 fra det tyrkiske skib “Mavi Marmara”, hvor voldelige fredsaktivister angriber israelske soldater, som fires ombord for at inspicere de såkaldte fredsskibe i flotillen? Endnu en venstreorienteret journalist, der udelader og fortier fakta. Israel skal bare ned med nakken, koste hvad det vil. Facts er ikke noget der skal stå i vejen for Israel-bashing.

EH
EH
10 years ago

Israel angriber…. JP har fortsat Winkelholm, Nørgård, Hauge, Råhauge, Jalving, Lillelund o.a. på deltagerlisten. Det giver point hos mig. Men ellers har jeg kun meget lidt positivt at sige om stilen. Vi ser så helt bortset fra den usvækkede næsegruse begejstring for det stærkt skrantende projekt-EU. Intet nyt under solen på dette område. Efter Muhammed sagen har frygten taget overhånd i redaktionen. Jeg er ikke uden forståelse, men konsekvensen er at avisen er blevet mindre læseværdig. ”Gamle nyheder”, livsstilsider (kan det blive mere kedeligt) og nogen gange tvivl om hvor den ”står”, i f.eks. en ikke hel ligegyldig sag som… Read more »

LFPC
10 years ago
Reply to  EH

Ja, disse navne er gode, og det jeg først og fremmest går efter på siten er evt. nye indlæg fra Morten Uhrskov Jensen. Men det er jo kendetegnende at det for de flestes vedkommende ikke er fastansatte journalistiske medarbejdere, og slet ikke dem der er sat til at dække daglige nyheder vedr. multikultur eller Mellemøsten. Det er også meget tydeligt at når man søger på emner som disse i Infomedia får man kun noget uden sædvanlig PK-indpakning gennem kommentatorer, læserbrevsskribenter og den slags. Jeg har brugt dette eksempel flere gange, men jeg prøvede engang at søge på ‘taqiyya’ igennem hele… Read more »

EH
EH
10 years ago
Reply to  LFPC

Helt enig

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Hvorfor er der saa mange skandinaviske kvinder som er den politiske korrektheds aller-aller yppertse praestinder ?
Allervaerst i Sverrige , men Danmark kan sagtens vaere med .
Man kan kun haabe paa at de selv og deres doetre alle sammen vil gifte sig med en muslimsk mand som vil taeske dem dagligt og maaske gi’ vennerne lov til en tur engang imellem.
Retfaerddighed er ikke noedvendigvis noget for de bloedsoedne… “et oeje for et oeje”

Karl Eriksen
Karl Eriksen
10 years ago
Reply to  Ole Burde

Kræftskaden heder Liderlighed. Nordiske kvinder har gjort hovedparten af deres mænd til Bløde Mænd. Nu drømmer de om seje mandschavinister fra Muhamedanistan. Andre perverse drømmer måske om det allermest forbudte, selv i Islam: En lille snæver araberdrengerøv.

bowlaren
10 years ago

Läges rapport från Sverige , Regeringen har tappat greppet helt, nu ska vi lära oss Kinesiska, och vi ska importera Raketforskare, ja invandrare alltså. Sänder ett SOS till Danmark.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  bowlaren

Nej, vil vil beholde vore raketforskere selv 😀

JensH
JensH
10 years ago

Lisa Bjurwald og Lena Sundstrøm er for kedelige og ‘traditionelle’ i deres argumentationsform. Nej, så var der mere ‘svung’ over Birgit Friggebo da hun besøgte i 1992 besøgte Rinkeby med sammen med daværende statsminister Carl Bildt:

http://www.youtube.com/watch?v=mQakZce3GhQ

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  JensH

“Wee shaalllll ooouu-veerrr-coooooo-me …. lalalalalaa” 😀 Ja, det skal jo nok hjælpe på situationen, ikke sandt? Man begynder at forstå, hvorfor “kulturberigerne” generelt har så ringe respekt for deres ufrivillige værter – de ser kun svagheder, som man i deres kultur opfatter som noget, der omgående skal udnyttes – bla. ved at stille endnu flere vanvittige krav og accept af vanvittige, barbariske normer og dårlig opførsel, At hun ikke bare overvejer forslaget ën gang til, inden det kommer du af munden på hende fortæller næsten alt. Hvor dum er det egentlig lovligt at være – selv / även som svensk… Read more »

Peter Krogsten
Peter Krogsten
10 years ago

“Jo, måske er det sådan, at man også har sat målrettet ind for det, jeg ved det ikke, jeg er ikke sat ind i det.” (fra minut 1:29)”

Med andre ord: Jeg aner ikke en brik om det jeg udtaler mig om.

Prudentius
10 years ago

Og det er tåber, som Bjurwald, der regerer Europa.

De har ingen viden om hvad masseindvandring egentligt betyder for en nation, ingen viden om islam, kun forfængelig fromhed og et bonert had til dem der siger deres religion imod.

Fy faen… (Er det ikke sådan svenskerne siger?)

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Integrationspolitikens tillkortakommanden (Axess TV)

http://www.axess.se/tv/player.aspx?id=2494

Del 3. Axess seminarieserie under Almedalsveckan.
Moderator: Dick Erixon. Deltagare: Adam Cwejman, Tino Sanandaji, Paulina Neuding.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

Nå, OK – du havde den i princippet allerede med, Steen – “Tino Sanandaji sågar massinvandringen ” – men du er nu altså kommet til at genbruge linket ovenfor den – nemlig dette: http://harrisschool.uchicago.edu/students/phd-students/currentphds/tino-sanandaji.asp Jeg synes altså ikke, at lyden er dårlig, så måske har de fået rettet det, eller der har været en fejl på din forbindelse eller dit udstyr. Ja, det er et fremragende indlæg, Tino kommer med – og det viser jo en helt, helt anden type af positiv og tilpasningparat indstilling hos NOGLE typer af indvandrere. Så kan det vist ikke siges meget mere præcist. De… Read more »

Magnus A
Magnus A
10 years ago

Har verkligen (som sägs 2:00) Lisa studerat radikal islamism? Under 2007 torde hon ha “studerat” min blogg, som skrev lite om just sådan, vilken hon efter det kallade “islamofob”. Att överhuvudtaget sätta kamera på Lisa finner jag osmakligt. Hon beter sig närmast sjukt med behov av att populistiskt slå ned på andra och tycks inte ha minsta förmåga att tänka abstrakt eller analysera något komplext. Tomma stolar vid hennes anförande hade varit bäst för henne och allmänheten.

En mand
En mand
10 years ago

Jeg håber at de politikere der vælger at ignorere bakaniseringen af Europa p.g.a politisk korrekthed vil overleve de næste tyve år frem, så vi har en chance for at slå dem ihjel under den kommende borgerkrig.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
10 years ago

Vi får väl sluta jobba och skapa realvärde, då krascher ekonomin och “herrefolkets” bidrag dör sotdöden.
Resten lär bli ganska smutsigt, men den biten fixar vi nog då vi jo kan jobba sen.

JensH
JensH
10 years ago

Tjah, det måtte jo komme. Den Norske regering vil nu øge kontrollen ved landets grænse til Sverige for at nedbringe antallet af personer, som kommer ind i landet fra den svenske side og søger om asyl i Norge: “Justitsminister Knut Storberget vil have flere politifolk til at patruljere ved grænsen til Sverige. Han mener flere grænsekontroller vil reducere den uønskede trafik fra Sverige. »I fjor var der en reduktion i antal asylankomster på 42 procent sammenlignet med 2009. Satsningen på kontrol tæt ved grænsen skal have en stor del af æren for den udvikling«, siger Storberget til det norske TV… Read more »

bowlaren
10 years ago

England är illa ute, med alla dessa Muslimer dom har fått till sitt land. Hur ska dom komma till rätta med det ?
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  bowlaren

Skjuta alla sina landsförrädare och ta tillbaka styret av sitt land. Det kommer förmodligen krävas inbördeskrig innan dom återfår den kontrollen. Men efter det kan dom ju börja repatriera dom överlevande musslorna.

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x