7
jul
Seneste opdatering: 8/7-11 kl. 1322
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et seminar fra Almedalen igår som vi bringer, også fordi det i dag er seksårs-dagen for Londonattentatet i 2005. Debatten handler i sagens natur meget om Danmark også. De svenske JP terrorister, der omtales i vidoen, har netop fredag fået deres fængsling forlænget for syvende gang.

En självmordsbombare i Stockholm och ett planerat dåd mot danska Jyllandsposten. Skandinaviska medborgare hotas inte bara i länder långt bortom våra gränser utan även betydligt närmare. Men hur allvarligt är hotet? Är dessa bara isolerade händelser eller vad vi har att vänta i framtiden?
Medverkande: Dr Magnus Ranstorp, Försvarshögskolan. Nils Brinch, terrorkorrespondent, TV2 Danmark. Malena Rembe, chefsanalytiker, Säkerhetspolisen.Moderator: Per Gudmundson, SvD. Arrangör: Försvarshögskolan Terrorn i vår närhet – vad betyder den för säkerheten i Skandinavien? Via MXp-blog.

Fiasko-flotillen: Selv FN godkender Israels flådeblokade

Mon ikke JPs Sanne Gram i dette øjeblik sidder ved tasterne og arbejder på en lang, lang artikel der gør skaden god efter avisens manipulerende ikke-dækning af Gaza-flotillerne? Eller ….. (LFPC).

The UN committee investigating the events of last May’s Gaza flotilla, headed by former Prime Minister of New Zealand Geoffrey Palmer, convened Wednesday in New York to conclude the report.

According to a political source in Jerusalem, the final findings of the Palmer Report show that the Israeli naval blockade on Gaza is legal and is in accordance with international law. […] Gaza flotilla probe: IDF used excessive force but naval blockade legal

USA: Positiv særbehandling ført ud i yderste, selvmodsigende konsekvens

[…] Within colleges and universities the existence of racial quotas and preferences, unacknowledged but understood by everyone, tends to make relations between blacks and whites more tense and distant. We see all-black dorms on campus, separate orientations for students of color, separate graduation ceremonies — everything but separate drinking fountains.

In addition, the obvious unfairness of racial quotas and preferences has led to the adoption of speech codes to suppress any criticism and prohibit any statement that makes someone feel uncomfortable. Campuses that were once havens of free speech are now patrolled and regulated by thought police. Intellectual dishonesty has become a job requirement for university administrators.

The argument for racial quotas and preferences is that every sort of talent and ability is equally distributed among every conceivable category of persons, but that quotas and preferences are needed to identify qualified members of groups that were objects of discrimination in the past. […] Michael Barone: Racial quotas, speech codes and the thought police

Jazz

Jeg cyklede hjem gennem byen og håbede, der stadig var nogle koncerter igang på Copenhagen Jazz Festival, men de havde trukket indendørs. På Købmagergade sad Jonas Arndt i natten kl 23, en guitarist en del over almindeligt gademusikant-niveau. Jeff Buckley og Jimi Hendrix er ikke rigtig døde.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Hej Jonas. Fed spade – sådan! TRO PÅ DIG SELV. Det hele begyndte i 1968. Vi var nogle rødder, som startede et skole band (jeg var kun 15 år) vi lyttede alle til – The Beatles, Jimi Hendrix, Cream, Spencer Davis, Kinks etc. etc. Siden da har jeg spillet med nogle af de fedest rock, blues, soul, jazz og bossa nova musiker i 12 forskellige nationer. KORT SAGT- TOR PÅ DIG SELV! M.h.t. Lyd og teknik. Vil jeg venligst bede dig, om at besøge min ven Erik Johnson på på Youtube, her giver Johnson lektioner i lyd og teknik (skalaer).… Read more »

PBr
PBr
10 years ago
Reply to  Allan Hansen

Ja Mikkel Nordsø er i særklasse, her med The Acoustic Guitars

http://youtu.be/plFBLEc05d4

PK
PK
10 years ago

Kære Snaphane.
Sagde dette guitar-geni noget om, hvorfor han sad /sidder på en bænk og spiller?
Han burde da kunne finde et gig, som de siger….

bowlaren
10 years ago

Gitarrsolo med Angus Young 🙂
Är Ac/Dc den största rock grupp genom tiderna ?
http://youtu.be/7q04aaIveXY
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago
Prudentius
10 years ago

“en del over almindeligt gademusikant-niveau”

Hvad blev der af “gudsbenået”, eller “himmelsk” eller “guddommeligt” eller hvad det nu var? 🙂 🙂

Selv har jeg den holdning at jazz burde forbydes.

Et af mine overlapningspunkter med islam.

😉

PK
PK
10 years ago
Reply to  Prudentius

” Jazz burde forbydes”. Ja, helt klart , ligesom kvinder og øl og solnedgange og dobbeltsenge og…….

Prudentius
10 years ago
Reply to  PK

Bare jazz.

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

Måske også dobbeltsenge.

Man kan selvfølgelig spørge hvorfor?

Men også hvorfor ikke?

Lotte
10 years ago

Av, det var en gave du fik der.
Sådan en der gør en hel del andet overkommeligt.

bowlaren
10 years ago

Han spelar mycket bra, hade jag gått förbi hade han fått en hundralapp. Vi får hoppas att något skivbolag eller någon grupp ser det här, och anlitar honom. Det kan vara en ny Angus Young 🙂
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x