9
jul
Seneste opdatering: 9/9-14 kl. 0021
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Plymouth, Halifax, Cambridge og Middlesborough. Når man ser videos som denne (log in på You Tube på grund af volden), stiller man sig spørgsmålet, hvor længe britisk politi kan holde parterne fra at slå hinanden ihjel. Dette er, hvad Blairs og Browns arv koster, og prisen for ikke at have et demokrati, der kunne samle modstanden mod masseindvandringen op. I England virker voldsparatheden på begge sider akut. Situationen er lig den svenske, men man ser ikke rigtig for sig tusindvis af unge, arbejdsløse svenske mænd gå på gaden, parate til konfrontationer, der kan koste nogen livet. De har det ikke rigtigt i sig. Sverige er underkastelsens apoteose.

Det er ganske utroligt at den danske presse ikke ser, hvad de er på vej her nedefra i det engelske samfund. Har Guardianisten, DR´s Jakob Illeborg overhovedet omtalt English Defence League på noget tidspunkt ? Bolden er sat i bevægelse, hvem overhovedet kan stoppe en eskalerende katastrofe? Den engelske forfatter El Ingles satte i sit nylige, uafrystelige essay Our Muslim Troubles: Lessons from Northern Ireland, det demografiske tippingpoint for borgerkrig i England, til om cirka 20 år. UKIP-medlemmet, forfatteren Paul Weston sagde i et interview sidste år:

Weston goes as far as actually predicting the war in the UK in the next twenty years. In his views white working class kids will go fight against immigrants.”You don’t understand this. You are a woman. Women don’t understand war. High-testosterone men always find the reason for the war,” he says

English Defence League march ends after failed bid to target mosque, Three Arrested As English Defence League and Anti-Fascists March In Cambridge, Hundreds march in rival protests in Plymouth,Two marches with 1200 people end relatively peacefully

Islam i detaljen

I mainstreammedierne eksisterer islam ikke. Der er kun muslimer, som hver især kan besidde moderate eller radikale træk. Når Abdul Wahid Pedersen insisterer på at islam er en “hel pakke” som der ikke kan vælges og fravælges i, tager journalister ikke bestik af denne påstand og prøver at perspektivere f. eks. Zubair Butt Hussains påstand om ikke at gå ind for stening. Det kræver ellers kun ganske lidt fodarbejde på nettet at konstatere hvordan muslimer indbyrdes dunker hinanden i hovedet med dogmatik og skriftsteder. Jeg ved ikke om Fatih Alev i dette hundeslagsmål på Facebook repræsenterer det moderate, men er dette tilfældet må man, i lyset af at han har udtalt at “muslimerne har en drøm om at leve i et islamisk samfund. Den drøm skal nok gå i opfyldelse i Danmark. Mange danskere konverterer til islam i disse dage og på et tidspunkt bliver vi et flertal” (Information, 15.3.2000) bare sige Herren hjælpe os.

At der er grundlæggende forskel på folk, og at muslimers liv er mere værd end de vantros, er måske det vigtigste og mest uerkendte faktum i mainstreammedierne. I den aktuelle Facebookdebat er det ikke til at komme udenom. Monir Azzouzi skriver således til imam Alev (mine fremhævelser):

”Jeg tror det bedste ville være hvis du bare kom videre med dit liv og lagde MID bag dig. Du skal huske at der kan være khair i alt: Whosoever covers (the sins of) a Muslim, Allah covers (his sins) on the Day of Judgment”. (Reported by Bukhari)”

Fatih Alev svarer bl. a.:

Morale: kære muslim, så længe du er en sympatisk person og er socialt anlagt, så går det nok at du en gang har ført en muslim bag lyset …” MID: Storvask for åbent bedetæppe

Uligeværdigheden pibler altså frem, og når det kan lade sig gøre at ignorere det, er det fordi det er underforstået muslimer indbyrdes selv om det ikke nævnes udtrykkeligt (LFPC).

Sura 48 (Sejren) vers 29: Muhammad er Guds udsending, og de, der er med ham, er strenge over for de vantro, men barmhjertige mod hinanden.

Sura 98 (Det klare bevis) vers 6: De, der er vantro, blandt Skriftens folk og dem, der sætter andre ved Guds side, er i Helvedes ild; dér skal de forblive til evig tid. De er det værste af skabningen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Det man skulle kunna summera, som ”summa summarum”, utifrån alla dessa muslimska uttalanden, (som också finns liknande bland Talmudiska skrifter), är att de MANLIGA HJÄRNORNA är FULLKOMLIGT GALNA, och fullkomligt krigiska, hatiska, storhetsvansinniga och paranoida, och att DE ALDRIG LÄR SIG AV HISTORIEN, samt att de också ÄLSKAR ATT HATA?

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Naz i slam. NAZ I SLAM. Hassan al-Banna(1906-1949) blev født ind i en fattig urmagerfamilie i det sydlige Egypten. Som barn blev han tiltrukket af ekstremistiske og fremmedfjendske aspekter af islam, de dele, der var fjendtlige overfor vestlig sekularisme og hele systemet af rettigheder – og specielt kvinders rettigheder. Allerede som teenager mødtes den unge al-Banna og hans venner (der kaldte hinanden `brødre) regelmæssigt for at diskutere situationen i Mellemøsten, det arabiske samfunds dårligdomme og islams sørgelige tilbagegang. Deres angst var for en stor del reaktioner på det Osmanniskes Imperiums sammenbrud, afslutningen af det islamiske kalifat, den britiske besættelse af… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Kære Josefina.

Du har da ganske ret i at de største forbryder i denne sammen hæng, er alle de europæiske
politiker, som intet har gjort for at standse det islamiske galskab.

Mvh. Allan Hansen.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Allan Hansen redovisar islams (mycket otrevliga och obehagliga texter), men till vilken nytta? Situationen med den överdimensionerade invandringen av muslimer är ett faktum, som har pressats och stressats fram, uppenbarligen efter en agenda som har beslutats högt över majoriteten av medborgarnas huvuden, inklusive deras egentliga viljor? Denna agenda, som inte har kunnat medföra ett ställningstagande och en verklig valmöjlighet för medborgarna, därför att de helt enkelt inte har känt till den. Dessa höga samhällsplanerare och rationella strateger, med sina medarbetare och lydiga slavar, både inom det politiska som massmediala området, har alltså visat ett stort förakt inte enbart för demokratin,… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

INTET AT VIDE OM HISTORIENS GANG ER SOM; AT DØ SOM ET BARN. Lidt fra arkivet, siden islam satte landtropper (koransoldater) ind i Europa. Mohammed is God’s apostle. Those who follow him are ruthless to the unbelievers but merciful to one another” Quran 48:29 Moskeerne er vores kaserner Minaretter vores bajonetter Kuplerne vores hjelme De troende vores soldater – Yahya Kemal (Beyatli). ”O I troende gør ikke jøderne eller de kristne til jeres venner! Dræb afgudsdyrkerne, hvor I finder dem, gør dem til fanger, Belejr dem, angrib dem fra baghold. Træffer I vantro, så hug Hovedet af dem, indtil I… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Vilka fruktansvärt idiotiskt, och krigsuppviglande, manligt, tänkande, att ens vilja indirekt lägga grunden för och indirekt förespråka, inbördeskrig i Europa, för att därmed tro sig om att kunna bekämpa islam här. Islam har naturligtvis med västerländska ögon liten attraktionskraft på flertalet medborgare här, och man kan se fel och brister i den muslimska tron, särskilt i förhållande till de moderna och demokratiska ideal som anses finnas i västvärlden, men att tro sig om att våldet är vägen att bekämpa islam, är mer än idiotiskt. Om man vill mena att demokratin är överlägsen islam, så behöver man med just denna demokratis… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Ingen vantro er så primitiv og lyldt med løgn, som islam.

JensH
JensH
10 years ago

@Sommer Det er skanm ikke kun EDL der ser islam som en trussel mod ‘the British way of life’. Allerede i 2006 advarede den Britiske hærchef, Sir Richard Dannatt, om at islam underminirer de Britiske værdier: http://archbishop-cranmer.blogspot.com/2006/10/head-of-british-army-says-islam.html og i en hemmelig tale til højerestående Britiske officerer udtalte Sir Richard Dannatt, at den Britsike hær skulle indstille sig på, at kæmpe mod militante islamister både ude såvel som hjemme. Jeg har desværre ikke kunne finde et link til denne tale fra omkring 2005-2006, men talen blev kendt da et par Britiske journalister fik adgang til under påberåbelse af en ‘freedom of… Read more »

trackback

[…] Fra Snaphanen: […]

sommer
sommer
10 years ago

Med så mange mennesker på gaden i England kommer der ikke nødvendigvis til at gå 20 år.

Englænderne har sandsynligvis set rigtigt, når de forbereder sig på et mere proaktivt forsvar af deres land og dets værdier.

steen
Admin
10 years ago
Reply to  sommer

@sommer: Det er cirkaberegnet ud fra demografien i tre, tæt indvandrerbefolkede områder i landet – eller antallet af unge (krigparate) mænd. Alle faktorer vejet omhyggeligt ind, samt de der kan fremskynde eller forsinke tragedien. Helt ned til muligheden for at skaffe våben og evnen til at skaffe materialer til og fabrikere sprængstoffer. Jeg vil anbefale dig at læse det, selvom det er temmelig langt. El Ingles er en blændende og omhyggelig, systematisk skribent..

Prøv også at læse hans “The Danish Civil War”, i den mestrer han ikke bare den engelske fremtidsfabel, men også spækket med detaljeret viden om Danmark.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Hvad er islam? Marco Polo (verdensomrejsende): ”Den militante muslim er personen, der skærer hovedet af den vantro, mens den moderate muslim holder offerets fødder” John Quincy Adams (amerikansk præsident): “Loven deres profet Muhammed har givet muslimerne, er at nogen form for skade påført nogen, der ikke accepterer deres lov og anerkendelse af hans goder, er overhovedet ingen synd” Professor Bertrand Russel (filosof): ”Essensen af Muhammed´s doktrin var vold og begær: at løfte det brutale over den spirituelle del af den menneskelige natur” Alexis De Tocqueville (fransk tænker og historiker): ”Over en milliard mennesker tror på Allah, uden virkeligt at vide… Read more »

Tim
Tim
10 years ago

Med den opførsel muslimer har haft i Europa er det ikke nogen overraskelse at de vil se modstand.
Mange er ved at være MEGET træt af dem.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x