20
jul
Seneste opdatering: 21/7-11 kl. 0704
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Selvom jeg ikke har TV, så har jeg set på laptoppen hvor SVT, SR og DR elsker den historie ihjel. Derfor kan man også føje dem til canadiske CBC, som Ezra Levant taler om her, for der er flere perspektiver i “skandalen,” der har gjort venstremedier rødglødende af ekstase. At dømme efter SR´s Ekot helt oppe på niveau med kvindefodbold, overfald på homoparader i fjerne lande og sexmisbrug der overgik en nu pensioneret idrætsstjerne for 20 år siden. Sygdom er også et evigt grønt hit i dette elektroniske kvinderegimente, fik jeg genopfrisket til overflod under mine nylige mine fire måneder i Småland. Dertil sættes fænomener, alle ordentlige mennsker er enige om at afsky: Bush, Berlusconi, Danmark, Wilders, SD – og nu altså Murdoch. Eufemismerne for det er “humanisme” og “ligestilling”, men i virkeligheden er det territorieafpisning ovenpå en primitiv, ideologisk magtkamp, der vandt en knusende sejr for mange årtier siden. Men behøver vi høre på det ? Her en en antidote. Zum wohl ! – (Ann Coulter:Media Mogul Charged With First Degree Murdoch.)

Voldtaget på Stortingets trappe

Rett foran Stortinget, mens hovedstaden sydet av liv, ble en norsk kvinne i 20-åra voldtatt ved 02.30-tida natt til søndag. En 15-årig nord-afrikaner er siktet i saken. Mens Stortingets sikkerhetsvakter fulgte dramaet på video bare noen meter unna, ble den nærmest bevisstløse kvinnen påtvunget grov sex av den 15-år gamle asylsøkeren. Stortingsvakter fulgte voldtekt direkte på video, Etterlyser vitner som filmet voldtekt utenfor Stortinget. Politiadvokat: Siktelsen mot 15-åringen er styrket.

Ovenpå Oslos voldtægtstal og foråret voldtægtsrapport, kan det næppe blive mere symbolsk. Den norske opposition kræver en hårdere kurs overfor kriminelle indvandrere. Hver anden normand vil ikke have flere indvandrere ind, og fire ud af ti mener indvandringen er en trussel mod Norge. I England mener nu også oppositionen – efter fem årtiers masseindvandringat indvandringen ødelægger landet. Jeg har et tankeeksperiment for tiden. Tænk hvis nu svenske socialdemokrater kupper »musketéreden« og overhaler den taktisk sløve Reinfeldt højre om, og simpelthen griber magten ved hjælp af Sverigedemokraterne. Der vil være et ramaskrig i de dannede klasser, men belønningen ville være mange, mange år ved magten og en alliance der er sat uhjælpeligt skakmat. Dristigt, men uden dristighed vinder man aldrig de store puljer. Ham den ny formand, smålændingen og pamperen med overskægget, har været påfaldede tilbageholdende med SD-bashingen. Hvis ikke baglandet ville få et moralsk hjerteslag, kunne han ligne en, der kunne finde på det. Man må håbe, der kommer svensk valg i utide, det haster for meget til at vente til 2014.

Det Arabiserede Venstre: Kast en sko efter Pia

Skokast er et udtryk for den yderste foragt i arabisk kultur, sådan omtrent som vi er en del, der har det med det Radikale parti. Det må have sine spor, at partiet blev infiltreret af Mihaj al Quran og Sherin Khankan.

Den radikale folketingskandidat, Linda Kristiansen, opfordrer nu danskere til at kaste sko efter Pia Kjærsgaard.Linda Kristensens hjemmeside På Linda Kristiansens hjemmeside, kan man i et computerspil snige sig ind på Pia Kjærsgaard for at kaste sine sko i hovedet på hende.
Spillet er ifølge Linda Kristiansen en morsom provokation, som hun dog også håber “vil sætte gang i debatten om den danske udlændingepolitik”.Hun ser ikke noget problem i, at spillet lægger op til at kaste sko efter en politiker, der har modtaget adskillige trusler og som tidligere er blevet bombarderet med æg på Nørrebro i København. Politiker: Smid sko efter Pia K., KAST SKO EFTER PIA

Anstændighed, min bare

Linda Kristiansen smykker sig på sin hjemmeside med ordene “jeg arbejder for øget social anstændighed”, noget hun “mener” er økonomisk bæredygtigt. Bedre kan det nok ikke illustreres hvorfor jeg altid bruger den i sig selv udmærkede egenskab anstændighed ironisk, i betydningen selvgodhed. Nogle ord er for altid ødelagt af kulturkampen, men det der er det væsentlige er at kun vores side reflekterer over fænomener som flokmentalitet og hykleri. Jeg skrev i forgårs om en diskussion med en perifer SF-bekendt, som ved synet af Pia Kjærsgaard på tv-skærmen blev så vred at hun næsten måtte slukke. Hendes spontane reaktion da jeg fortalte om nogle unge der var gået amok og havde revet en DF-plakat ned var forståelse – OG, det er det interessante, hun vidste intet om det systematiske hærværk mod dette partis plakater, som dokumenteret på Uriasposten; hun havde ikke hørt om det såkaldte Antifascistisk Aktion; hun vidste ikke at det var det ekstreme venstre der stod for hovedparten af den antiparlamentariske trussel her i landet; hun vidste ikke at der var en asymmetri i og med at det borgerlige højre forlængst havde afskåret enhver forbindelse til antiparlamentariske kræfter, mens dette ikke gjaldt til venstre (jfr. f. eks. Kirkeasyl).

Fælles for min bekendte og for den anstændige fr. Kristiansen er at de ikke ved en hujende fis, men har hovederne oppe i deres kollektive anus. Linda Kristiansen ved ikke at hendes sjove voldsspil er en del af den dæmonisering der er medvirkende til hysteriet og i sidste ende den håndgribelige voldstrussel mod Pia Kjærsgaard. Når man ikke reflekterer løber pøbelmentaliteten grassat.

Dette er ingen ny erkendelse, og for mit vedkommende har det længe været klart at anstændighedsfløjen var uden for rækkevidde. Jeg begik en fejl ved at gå ind i en diskussion der affødte det velkendte antiluftskyts af moralsk ækvivalens (Bibelen er lige så slem som Koranen, amerikanske kristne og abortmodstandere er lige så slemme som muslimer der arbejder for teokrati, der er en risiko for kristent teokrati i USA). For mit vedkommende forhåbentlig en fejl jeg ikke gentager – i stedet bør man insistere på kun at diskutere strengt faktuelt. Dér vil de falde ynkeligt til jorden (LFPC, som er uanstændig og ikke god, en arme synder der er drevet af motiver som bl. a. et ønske om en benhård politik med kynisk, kulturel selvhævdelse og -forsvar som mål. Men forhåbentlig ikke selvgod).

Muslimer advarer England mod islamiseringen

We are the only anti-Jihadist newspaper in the Muslim world, confronting religious extremism and Jihad thus promoting inter-faith harmony. Award winning journalist Salah Uddin Shoaib Choudhury is the editor of this newspaper. Many a times, Weekly Blitz came under attack of religious fanatics and political hoodlums in Bangladesh. UK: Mixed Messages on Radical Islam via Muslimer varnar Storbritannien för islamiseringen

Den jyske syge

Som udenforstående i mediebranchen må man famle sig frem i forsøget på at forstå det bizarre paradoks at Jyllands-Posten i sine ledere om f. eks. Mellemøsten refererer til informationer som bladets journalister konsekvent fortier. Det kan være at rigtig journalistik bare ikke sælger i en tid der kalder på det gnidningsfrie og glatnakkede, og kendsgerninger der skurrer kun lige akkurat har et marked hvis de er gemt væk på lederplads. Måske er huset på Ravnsbjerg Bakke derinde bag kampestenene og sikkerhedsslusen i splid med sig selv. Denne oplysning i en kommentar af “Per” på Uriasposten er måske en lille brik i puslespillet (LFPC).

JP har altid været forudindtaget i forhold til Israel-Palæstina konflikten ved journalist Sanne Gram, og da den politiske dækning af danske forhold ændrede sig, så det lød som alle andre medier, der er regeringskritiske/-fjentlige, undersøgte jeg sagen og fandt ud af, at JP havde skiftet politisk redaktør.

Ny var Christine Cordsen hentet direkte fra Politiken. Så var den sag opklaret og mit abonnement opsagt.

Hvis lyset en dag går ud, og alt går i stå –

– så kunne i teorien dette skrækscenarie være indtruffet: Iran har f. eks. fra et fragtskib eller en u-båd opsendt et missil der har bragt en atomsprængladning til eksplosion højt over USA. Den resulterende elektromagnetiske puls (EMP) vil ødelægge stort set al elektronik og elforsyning i landet nedenunder, med virkninger der formentlig vil forplante sig til resten af verden. Og hvordan vil vi så overhovedet kunne vide hvad der er sket? Et scenarie der ligger fjernt fra de konkrete forhold i hverdagen vi ellers fokuserer på og i teorien kan gøre noget ved, men som illustrerer en skræmmende sårbarhed i en verden der måske på dette tidspunkt er alvorligt svækket af økonomisk kaos og tilbagegang. Iranerne tror formentlig at dette vil få mahdien til at komme op af den brønd hvor han har opholdt sig i mange hundrede år, men vi andre vil nok ikke have teokratisk diktatur i tankerne, men derimod et kaos af en anden verden (LFPC).

[…] This super-EMP tuned nuclear weapon — as little as 10 kilotons (KT) is needed, smaller than the Hiroshima atom bomb — can potentially deliver 200,000 volts-per-meter (V/m; voltage between two metal plates one meter apart) to the ground below a mid-U.S. detonation and well over 50,000 V/m up to perhaps 100,000 V/m or more at the coastal margins of our nation. However, multiple detonations are possible to maintain higher voltages.

An upper Midwest detonation at 225 miles altitude reaches the entire U.S.; at 80 to 100 miles above the East Coast it would reach 70% of the U.S. power grid. Some experts believe a megaton nuclear weapon is needed to HEMP the entire U.S.; the highly distinguished EMP-C believes only a super-HEMP 10 KT weapon is needed.

This super weapon’s E1 phase electromagnetic pulse effects alone could severely damage or destroy our entire unprotected electronic and electrical infrastructures as presently constituted; its E2 & E3 effects are lessened. […] Thinking About the Unthinkable

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Humanisten
Humanisten
12 years ago

Føj, føj. Al retorikken på denne siden giver kvalmende minder om nazitiden, hvor løgn blev sandhed. Lige nu kan vi se, at typer som jer, ikke viger tilbage for at gå ud og skyde 85 unge uskyldige mennesker, blot fordi de har et mere humant menneske syn end jer. Og Pia K og co. er jo ikke uden skyld i det der er sket. De har inspireret gemmen at dæmonisere ganske uskyldige mennesker, som kommer for at berige vores samfund. Skam jer

PBr
PBr
12 years ago

Anstændighed, min bare, Linda Kristiansen.

Man kan vælge flere indgangsvinkler til “Beaver girl’s” stunt.
En anden end den hændervridende konstatering af Hvor Stupide div. rep. for de radigale er, ville være at lave et “modspil” på det niveau, helt konkret hvor man får point for at sparke div. skægfætre/kusiner over grænsen.
Jeg kan sagtens komme i tanke om et par Tunesere, Somaliere og pestilensere, der kunne fortjene et velplaceret spark.

anno
anno
13 years ago

Anstændige racister

De Radigale fremstiller jo folk med en bestemt hudfarve/kultur/religion/etnisk oprindelse som voldelige…

trackback

[…] I spillet skal man som radikal muslim forsøge at snige sig ind på Pia Kjærsgaard ved at søge ly bag Sverige og FN. På den måde er spillet uhyggeligt nok bedre forankret i virkeligheden end Linda selv. Via Snaphanen. […]

Robin Shadowes
Robin Shadowes
13 years ago

Danska kvinnor, ni kan räta på ryggen. läs här om era förfäder kan man väl inte säga, snarare förmödrar.

http://content.usatoday.com/communities/sciencefair/post/2011/07/invasion-of-the-viking-women-unearthed/1

Als
Als
13 years ago

“I øvrigt mener jeg, at de Radikale, er de mest tro mod deres rødder. Startet af almindelige husmænd og videreført af åndelige husmænd”..
Dette citat, jeg husker ikke hvor det kommer fra, melder sig i erindringen ved ”bekendtskabet” med typer som folketingskandidaterne Linda Kristiansen og svinehunde- og racisthyleren Zenia Stampe.
Det er lige før den heldigvis fhv. Elsebeth Gerner Nielsen (tørklæde-Gerner) virker sympatisk ved sammenligning med de to alternativt begavede radikale folketingskandidater.

PK
PK
13 years ago

Een har vidst det længe.
De radikale er partiet for de onde.
De radikalt onde.

Tim
Tim
13 years ago

Muslimer, venstrefløjen og stemmeandel. Ozlem cekiz er stor fan af Erdogan og hun elsker den islamist I ved godt SF’s, radikale og enhedslistens bagland er pro islamisk. Ozlem cekiz fra tyrkiet. Hun har selv stået sammen med Erdogan (islamist) og smilet stolt af at hun stod ved siden af denne islamist. Kamal Quershi fra Pakistan siger at tørklædet er visionært, Zenia Stampe er også pro islamisk. Se hendes seneste artikel ang. Libanon. Enhedslisten med Asmaa abdol Hamid er også pro islamisk. Alle disse 3 partier opsluger næsten alle de muslimske stemmer der findes. Det er altså ikke fedt, og de… Read more »

16830911
16830911
13 years ago

Apropå vadå?

@16830911: Bowleren har fået et vink om, at den gratis reklameplads var slut. Jeg ved ikke om han har set den, jeg vil nødigt spammarkere ham medmindre jeg bliver tvunget. Nu er han bare slettet. *S

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x