26
jul
Seneste opdatering: 26/7-11 kl. 2332
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er snart ikke den, der ikke er nævnt i den norske psykopats kompendium. Tommy Robinson fra English Defence League herover skal stå til regnskab, Melanie Phillips skal “The right-wing columnists in killer’s ‘manifesto'”, Jeremy Clarkson So hysterical is the immigration debate that Melanie Phillips and Jeremy Clarkson are cited in the killer’s manifesto. Han citerer også Anders Fogh Rasmussen og Morten Messerschmidt foruden Theodore Dalrymple, Daniel Pipes og Roger Scruton, skriver Mark Steyn, som han også citerer, Vi lader det blive ved dem. Vi mærker nok, at journalisterne og ekstremismeforskerne ikke kan tage så mange nye højreradikale navne ind ad gangen. De har vel også travlt med at finde rabiate udtalelser på denne blog, så de ikke næste gang skal nøjes med at påstå at vi er ekstremister, uden at kunne belægge det med eksempler. De skal få et i dag.

Jeg hører fra Norge, at det er om muligt værre der, selvom der står i svenske aviser, at de Vill möta hatet med kärlek. P 1 Morgen havde en reportage, hvor kriminologen Niels Christie vandrer rundt i Oslo og smiler kærligt over hele femøren, fordi hans landsmænd tager massemordet så pænt og uagressivt. Christie virker lige så afmonteret fra alle andres virkelighed, som morderen selv. Jeg beklager, jeg ikke kan demonstrere samme næstekærlighed. Jeg mener at hans forbrydelse er så monumental, at Norge burde overveje at henrette ham, hvis han dømmes, sådan som amerikanerne med al ret aflivede uhyret Timothy McVeigh. De maksimalt 21 år han kan få, står ikke i noget rimeligt forhold til de rystende ulykker, han har forvoldt. Hvis vi sætter gennemsnitalderen på hans ofre til 20 år, så har han egenhændigt stjålet 4500 menneskelige leveår på under to timer. For det skal han sidde 100 dage i fængsel for hvert liv, han har taget. Det er ikke humanisme, det er idioti. Det er et land, der er blottet for andre svar, end at vende den anden kind til. Det er et land, der har afskaffet ondskaben, det er kristendommen uden djævlen.

Det byder mig imod, at denne lystmorder skal have lov at leve sit liv færdigt. Det kolliderer ganske vist med min afsmag for dødsstraffen, men den er grundlagt i andre tider end dem, der råder nu, det vil sige i åretiet efter at israelerne også med al ret aflivede Adolf Eichmann. Lige netop dette mit princip, er ikke støbt i beton stillet over for en sådan ondskab. Vi har vedtaget, at dødsstraffen er et ubetinget onde, langt ondere end nogen forbrydelse, der kan tænkes, ingen argumenterer længere for det, sådan er det bare.

Dødsstraf er selvfølgelig ikke mulig i Europa i fredstid, men man kunne tænke sig så mørk en dag, hvor terror er blevet så uhyrlig og kræver så mange liv, at vi tvinges til at revurdere dødsstraffen. Vi er i forvejen tvunget af omstændighederne til at ændre vores humane straffelov hele tiden, en direkte effekt af “humanistiske” politikeres ageren. Noget af et paradoks, der meget godt kendetegner demokratiernes ofte amatøragtige parlamentarikere: Deres politik afstedkommer det modsatte af det, de havde tænkt sig. Foreløbig har deres multikulturelle paradis afstedkommet et stadig mere voldeligt overvågningssamfund.

Støvring: En fri debat fører ikke til forråelse, men forebygger vold

1. Har den offentlige debat om islamisme mm bidraget til den forbrydelse vi har set i Norge?

KASPER STØVRING: Det er jo et spørgsmål, vi også har diskuteret herhjemme i mange år. Modstandere af en åben debat om bl.a. islam har hævdet, at en fri debat fører til en forråelse, der i sidste ende kan ende med vold, drab og den slags terror som den norske psykopat på så bestialsk vis har udført. Jeg støtter derimod selv det synspunkt, at en fri debat kan kanalisere menneskers frustrationer ind i det offentlige rum og dermed tæmme disse følelser. Hvis disse frustrationer fortrænges, risikerer man, at de vender tilbage i dæmonisk form. Norge har i lighed med Sverige haft et mere lukket og politisk korrekt debatklima. Som jeg tidligere har skrevet, så tyder meget på, at netop det danske demokrati er blevet styrket af den åbne debatkultur og lidenskabelige kulturkamp, vi har haft siden 2001. Stadig færre anmeldes f.eks. for racisme, ligesom tal fra Politiets Efterretningstjeneste synes at vise, at racistisk motiverede overfald er faldet siden Dansk Folkeparti blev støtteparti for den borgerlige regering, og der blev åbnet for en fri debat om udlændingepolitikken. Undersøgelser fra Cepos har også vist, at muslimer er meget tilfredse med at bo i Danmark og mere tilfredse end muslimer i andre lande. Endelig har sociologen Peter Gundelachs omfattende værdiundersøgelser vist, at der findes en stor og stigende tolerance i Danmark. Interview, Ræson.

EUROPOL: Terror i Europa

Det er et passende tidspunkt at skaffe sig et overblik. Første grafik viser fordelingen mellem højre- og venstre terror på tre år. Den anden viser antallet anholdte i medlemsstaterne i 2010 efter motiv. Hvad man skal være på vagt overfor, fremgår umiddelbart. Gauche er venstre, droite er højre. Det er forståeligt, at utallige store medier sluttede, at der var tale om islamisk terror, da Norge ikke har nogen seperatister og norske venstreekstremister trods alt ikke er kendt for massemord. Denne blog drog som bekendt ingen forhastede slutninger. Europol Figures on Right-wing vs. Left-Wing Terrorism, TE-SAT 2011 EU TERRORISM SITUATION AND TREND REPORT pdf.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] eller intet, selvom promillerne vil være lidt større i næste års rapport. Se her, her og her. Press TV: Far right activities pose serious terror threat to […]

trackback

[…] morderens narcissisme og forurettethed over at være en nullitet. The Mind of Anders Breivik.. Jeg skrev forleden, at det er en skam, Norge ikke kan henrette ham, hvis (når) han bliver dømt. Det står jeg ved. I […]

trackback

[…] Ovenpå de sidste dages kanonade fra danske journalister, eller hvad vi nu skal kalde dem, er det velgørende at se, at VG.NO også læste Snaphanen i forgårs. […]

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago

Det er naturligvis meningsløst at give Snaphanen eller andre indvandringskritikere noget medansvar for massemorderen Breiviks ugerninger. Modstand mod masseindvandring og påpegning af dens uheldige følger er en legitim politisk aktivitet, som endda har været den fremherskende helt op til 1968, hvorefter alt blev vendt på hovedet. Vi har intet medansvar for Breiviks myrderi, lige så lidt som SF har medansvar for Rote Arme Fraktions mord, og lige så lidt som almindelige abortmodstandere har medansvar for mord på abortlæger. Enhver sag, selv nok så god, kan misbruges af gale og onde personer. Når blot Snaphanen fortsat søger at rapportere om sandheden,… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Nogen gange naar jeg hoerer Tommy Robinson for fulde omdrejninger har jeg en maerkelig foelse af at han er en jeg har kendt godt og holdt af i en alternativ barndom hvor vi begge voksede op iet brutalt slumkvaerter ,og han var den frygtloese leder som vi alle saa op til …..
Hmm…maaske er det fordi jeg saa ” den sjette sans” med Bruce Willis i TV’en igaar !

Crass Børsting
10 years ago

Men er dødsstraf den hårdeste straf? Skulle Breivik ikke sidde i isolation resten af sine dage uden andet selskab end det uafskærmede wc i cellehjørnet?

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Et voldeligt overvågningssamfund og stigende tolerance, ja, fakta, eller belæg for det kan nok udførligt på aktuelt kravopfyldende tidssvarende verificeret grundlag præsenteres for begge dele.
Samtidigheden i forekomst er der dilemmaet.

Debats form og indhold, videre perspektiver for individer og samfund en stadig af nogle udvalgt problematik.
For at citere Kim Møller:
Jeg går ikke i debat om debatten – Uriasposten er ikke Politiken.

Det tror jeg heller ikke Snaphanen er.

Michael Jensen
Michael Jensen
10 years ago

Go Tommy. Hvilken y n k e l i g vært! Heldigvis får Tommy gang i speedsnakken, så værten får problemer med at få et ord indført 😀

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x