11
aug
Seneste opdatering: 12/8-11 kl. 1728
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et lille ophold i den evindelige regn. H.C.Andersen: “Der sidder en Amme ved Rosenborg Slot; To Jægere er der i Haven indtraadt; Ak Gud, hvor det Grønne gjør Øjnene godt!” Men også den noget mindre kyske skjaldesang: “I fjor gik jeg i Rosenborg Have, Åh ja, i Rosenborg Have, ja i Rosenborg Have. I år er der noget, der sparker i min mave.” Der bliver ikke meget sparkeri ud af dette vejr. (klik foto f. helskærm)

Jihadister lugter britisk forår

Der er åbenlyse paralleller mellem denne tankegang og Anders Breiviks fantasier om at iværksætte et forløb henimod et utopisk mål. Til forskel fra den ensomme ulv Breivik har jihadisterne rent faktisk et stående beredskab af voldsparate gadesoldater der kan kæmpe for sagens fremme, men på lokalt og kortvarigt sigt er planerne ligeså prægede af fantasterier som de var for enmandshæren Breivik. Det etniske mix og gadeberedskabet der også indbefatter broken Brits og anarkister med andre dagsordener vil med den nuværende muslimske befolkningsandel ikke kunne garantere en sejr for ummaen. Læs El Inglés, Paul Weston og Fjordman på Gates of Vienna for mere kvalificerede vurderinger her (LFPC).

Islamist extremists are trying to capitalize on the riots engulfing Britain, calling on their followers to help incite further violence so that a terror attack can be launched amid the chaos.

Via “jihadist” websites, the extremists say English-fluent Muslims should infiltrate social media with messages that encourage the rioters so that the police remain “preoccupied” by the disturbances, according to the Washington-based monitoring group SITE.

The extremists are characterizing the violence as “useful” for London-based terror cells, saying the rioters are young and impressionable, and can be easily manipulated if the messages appear to be the sort of things they would write.

The extremists reason that by extending the violence, the police will drop their guard against jihadist terror planning.

The increased chaos could also force the British government to withdraw troops from Afghanistan, some of the sites say.

“The events in London are an opportunity for the mujahedeen to make a move in London and attack,” says one prominent entry, adding that continued violence “may weaken the position of (the British) staying in Afghanistan, because the soldiers will be needed in London.” […] Would-be terrorists looking to capitalize on U.K. riots 

“A government that … dithers over whether to employ water cannons”

Watching London burn, one cannot help but sense something has gone awry in the west. London, the cradle of our law, spins toward lawlessness.

The law, the steady framework of our civilization, seems incapable of response. Americans don’t have the luxury anymore of watching the anarchy on television, assuming distance insulates us from the Mob-prowling neighborhoods like Camberwell and Tottenham. […]

We now sense that the British government is hopeless. A government that as recently as 1970 made “arson in a royal dockyard” a hanging offense dithers over whether to employ water cannons against the Mob. […]

Perhaps the civilized will outnumber the uncivilized. Or, perhaps the burning and looting provides instead a preview of our future.

Sir Winston Churchill understood this. “Civilization will not last,” he said at the University of Bristol in 1938, “freedom will not survive, peace will not be kept, unless a very large majority of mankind unite together to defend them and show themselves possessed of a constabulary power before which barbaric and atavistic forces will stand in awe.” […] J. Christian Adams: The Mob Tears at the Foundations of Civilization in London and America (Contributing Editor J. Christian Adams is an election lawyer who served in the Voting Rights Section at the U.S. Department of Justice.)

Empiriens endimensionelle elefant

Man får bekræftet at man har fat i den lange ende når blogverdenen affærdiges med 1) kritik af ensidigt fokus på det negative vedrørende islam, 2) uden at det så meget som antydes om disse negative oplysninger er sande eller falske, endsige uden at oplysningerne debunkes, og 3) det impliceres, men siges ikke direkte, at ikke konkretiserede positive oplysninger vedrørende islam på en eller anden ikke fremlagt måde kan bortrelativisere de negative. Eller kort sagt: Der peges fingre. Mere vagt bliver det ikke.

Vi gentager ganske rigtigt en masse sandheder, og disse er så enkle, veldokumenterede og endimensionelle at ikke nok så mange flinke grønthandlere eller historier om tørklædeklædte karrierekvinder kan opveje dem: Den fatalt håbløse situation for Egyptens koptere og Pakistans kristne og hinduer; udvandringen af jøder fra Malmø; overfaldsvoldtægtsmænds etnicitet i Oslo – den slags (LFPC).

[…] – [Fjordman] blir forsøkt gjort til en martyr av andre høgreekstreme bloggere. De sammenligner dagens myndigheter med nazistene, og kritiserer behandlingen Peder Nøstvold Jensen har fått, sier frilansjournalist Øyvind Strømmen, som har fulgt de høgreekstreme miljøene på nett tett i flere år. […]

Tidligere har Øyvind Strømmen påpekt at både Anders Behring Breivik og muslimske ekstremister er utsatt for internettradikalisering. Deres virkelighetsoppfatninger blir forsterket på nettsider der alternative røster ikke blir hørt.

– Nettaviser tråles for alt som kan tolkes negativt om islam. Denne infoen blir gjentatt og gjentatt. Alle på nettsida er enige, og dette får en forsterkende effekt. Brukerne av nettsidene blir mer og mer radikale, sier Strømmen. – Fjordman gis martyr-status 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
hilmar
hilmar
10 years ago

Smukt billede med den lilla horisont . . .
Ganske inspirerende.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Jag har besökt Rosenborg några gånger i den virtuella versionen i nån dansk simulation på Second Life. Gjorde en googling och tydligen kan man köpa sig sitt eget Rosenborg om man bara har några parcel land att smälla upp slottet på och $76.90. LOL!

https://marketplace.secondlife.com/p/Rosenborg-Castle/429299?id=429299&slug=Rosenborg-Castle

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Ahaa, så var det måske dig som stjal kronjuvelerne ?!?! 😀

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Kanske bara dom virtuella juvelerna. 😉

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Ah, ok – blev du så skudt af de virtuelle gardere? 😉

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Nope, tror aldrig där var nån alls när jag besökte stället. Ska kolla om den sim:en finns kvar. Var rätt längesedan jag var där och ibland försvinner dom om den som äger sim:en slutar betala eller av någon annan anledning inte vill ha den kvar.

LFPC
10 years ago
Reply to  steen

Jeg overvejede at blogge denne artikel af Strømmen: Problemet med å rose Fjordman er ikke at Breivik gjør det. Problemet er at man roser Fjordman Men gider man? Som jeg har skrevet nogle gange på det sidste er det en faldgrube at bruge for meget opmærksomhed på kritikerne af kritikerne, dvs. hvad Strømmen og andre mener om sådan nogle som os. Det bliver alt for let indspist og kommer i selvsving. Strømmens påtaget overlegne afvisning af berettiget bekymring vil ikke overbevise nogen der ikke i forvejen er enige med ham. Vores fokus bør i videst mulige udstrækning være på virkeligheden,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Reply to  LFPC

På http://www.dr.dk/nu/player/#/deadline/15207 omkring 9:20 ligger det, set herfra, hos Politikens medieredaktør Elkjær i mellem linjerne, at envejskommunikation foretrækkes, de to andre i studiet er ikke meget for at agere modstand til sådan en påstand. Jeg tillader mig at betragte misæren, indslaget og bogens problematik, som dels endnu et udtryk for samvittighedsnag over at have fjernet muligheden for kommentarer, der en stund var til stede, en del steder, i en del store medier til kronikker, ledere og andre artikler, der brat blev fjernet, fra en del af de større medier. Pludseligt. Uden varsel. Dels som manglende modenhed med hensyn hvorledes problematikken… Read more »

Yngvar
Yngvar
10 years ago

“frilansjournalist Øyvind Strømmen”
De sier så, media. Det de ikke tar med er at han er landstyremedlem i det anarkososialistiske Miljøpartiet de Grønne. Det er vel han som har fått oppdraget med å kartlegge meningskonkurrentene. En slags en-manns Redox.

http://www.mdg.no/tillitsvalgte/øyvind-strømmen/

EH
EH
10 years ago

Rettelse
omprogrammerede

EH
EH
10 years ago

“A government that … dithers over whether to employ water cannons” Den hvide race er verdens svøbe. Den har kun bragt ulykker med sig, uanset hvor den har sat sin fod. Ordet ”rascist” kan kun anvendes i forbindelse med en beskrivelse af denne forsumpede races karakteregenskaber. Det er derfor kun rimeligt at vi ydmygt erkender vor skyld og har forståelse for det had, som rettes mod os fra alle områder af kloden. Vi er blevet lovløse. Frit jagtbytte. Stribevis af vore egne uforstandige politikere og mediefolk er helt enige i dette synspunkt. Det forventes at vi uden tøven vil stikke… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Pat Condell: “Britain is a riot”

http://www.youtube.com/watch?v=9pAC0YSmK0g

barfbag
barfbag
10 years ago

Off topic
Så er befolkningsstatistikken for andet (2.) kvartal 2011 kommet (man kan bruge meta-URL-adressen: http://www.dst.dk/befolkning): (NB!Kvartalstallene er foreløbige) ‘Størst indvandring til Københavnsområdet’: http://www.dst.dk/pukora/epub/Nyt/2011/NR374.pdf
og ‘Færre døde’ http://www.dst.dk/pukora/epub/Nyt/2011/NR373.pdf

Skåning
Skåning
10 years ago

Den där sången måste ju vara samma melodi som den svenska “Herrarna i hagen”. Det är samma versmått i alla fall.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x