15
aug
Seneste opdatering: 16/8-11 kl. 0030
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

In 1998, Albanians made up 66 percent of Kosovo’s population. Now they number 92 percent. Albanian families have from four to 10 children, making it one of the fastest-growing populations in Europe.Thousands of Serbs have left, because life is becoming more dangerous for them.

I “Europas Jerusalem”, det tidligere multikulturelle Sarajevo, er det ikke meget bedre for ikke-muslimer:

War changed the ethnic and religious profile of the city. It had long been a multicultural city, and often went by the nickname of “Europe’s Jerusalem”. At the time of the 1991 census, 49.2 per cent of the city’s population of 527,049 were Bosniaks, 29.8 per cent Serbs, 6.6 per cent Croats and 3.6 per cent other ethnicities. 10.7 per cent described themselves as Yugoslavs. By 2002, 79.6 per cent of the canton’s population of 401,118 were Bosniak, 11.2 per cent Serb, 6.7 per cent Croat and 2.5 per cent others. Wiki.

Mere om de nye tider her: Islamisierung in Sarajevo Metropole der Minarette, Katolikkerne blev de store tabere i Bosnien, The Croatia Libertas says that the decision to paint pavements in Sarajevo in green is pure provocation.

»The Barbarians Inside Britain’s Gates«

Listen over læger, der har skabt sig et navn i litteraturen, er kilometerlang: François Rabelais, Friedrich Schiller, John Keats, Emil Aarestrup, Anton Chekhov, Alfred Döblin, W. Somerset Maugham, Louis-Ferdinand Céline, Arthur Schnitzler, Lars Gyllensten, P. C. Jersild og fortsæt selv. En af vores yndlingsdoktorer har igen stillet en diagnose på et land, han ved mere om, end de der kloger sig om “fritidsklubber og fattigdom og for små fladskærme” i TV´s morgensofaer, og hvis refleks altid er, at sociale sygdomme er luftbårne og kommer fra et fjernt, eksotisk sted, ligger i DNA ´et eller psyken, eller alt hvad der overhovedet kan tænkes, som ikke involverer den fri vilje. Bortforklaringer er et speciale under humaniora, langt mindre på medicinstudiet, hvor nøgternhed stadig er en slags dyd. Flere læger i engelsk politik, var nok en idé som landet ligger derovre, og hellere kirurger end børnelæger. Frøken Cameron “is not the man for the job,” om han så kunne starte endnu en mellemøstlig krig. – Titlen spiller på doktor Dalrymples ni år gamle The Barbarians at the Gates of Paris.

All the young rioters will have had long experience with the justice system’s efforts to confer impunity upon law breakers.

The youth of Britain have long placed a de facto curfew on the old, who in most places would no more think of venturing forth after dark than would peasants in Bram Stoker’s Transylvania. Indeed, well before the riots last week, respectable persons would not venture into the centers of most British cities or towns on Friday and Saturday nights, for fear—and in the certainty—of encountering drunken and aggressive youngsters. In Britain nowadays, the difference between ordinary social life and riot is only a matter of degree, not of type.

A short time ago, I gave a talk in a school in an exquisite market town, deep in the countryside. Came Friday night, however, and the inhabitants locked themselves into their houses against the invasion of the barbarians. In my own little market town of Bridgnorth, in Shropshire, where not long ago a man was nearly beaten to death 20 yards from my house, drunken young people often rampage down one of its lovely little streets, causing much damage and preventing sleep. No one, of course, dares ask them to stop. The Shropshire council has dealt with the problem by granting a license for a pub in the town to open until 4 a.m., as if what the town needed was the opportunity for yet more and later drunkenness. If the authorities show neither the will nor the capacity to deal with such an easily solved problem—and willfully do all they can to worsen it—is it any wonder that they exhibit, in the face of more difficult problems, all the courage and determination of frightened rabbits? [..]

So several things need to be done, among them the reform and even dismantlement of the educational and social-security systems, the liberalization of the labor laws, and the much firmer repression of crime. David Cameron is not the man for the job.Theodore Dalrymple, The Barbarians Inside Britain’s Gates, Wall Street Journal. – (Politiken: Årsag til oprør: Hver fjerde unge brite er deprimeret.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Hvordan hulen får albanske forældrer råd til at sætte ca. 10 børn i verden ? Det er dog et betragteligt antal børn, som hver dag skal have mad i skrutten og som der vel også selv for albanske forældre er mange andre omkostninger ved . Jeg kan begribe dette med 4 børn, da min Ældste Søn og min mellemste, mine eneste datter, hver har 4 børn og det går strygende, men det er et hårdt slid ! Og omkostningerne, folkens ………de er mange og store ikke alene i kroner og ører. Her er der sågu ikke noget der hedder fritid… Read more »

LarsS
LarsS
10 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Kære Vivi,

Det gjorde vi nu også her i gamle Danmark for ikke særlig længe siden – fik rigtig, rigtig mange børn!

Dengang familier var bundet sammen fra fødsel til død og hvor det sociale ansvar gik i arv til næste led i kæden og ikke blev overladt til offentlige sikkerhedsnet og private pensionsordninger.

At albanske (og/eller andre fattige folkefærd´s) forældre sætter +10 børn i verden er ikke ikke spørgsmål om de har råd til det, men tværtimod om, at de ikke har råd til at lade være!

Survival of the the fittest society!

Selv far til mange!

JensH
JensH
10 years ago

Ny undersøgelse: “Svenskere er mere indvandrerfjendske end danskere”:

“Fremmedfjendskheden er større i Sverige end i Danmark. Hvis en svensk politiker positionerer sig på indvandrerskepsis, kan det sikre magten, vurderer danske forskere, der har undersøgt forskellene mellem Danmark og Sverige

Hvis Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt beslutter at drage indvandrerspørgsmålet ind i den næste svenske valgkamp, kan han sikre magten lang tid fremover. Det vurderer dansk forsker, efter han og en kollega har kortlagt udviklingen i indvandrerskepsis i Danmark og Sverige”

http://videnskab.dk/kultur-samfund/svenskere-er-mere-indvandrerfjendske-end-danskere

JensH
JensH
10 years ago

Der er ingen tvivl om, at Cameron får svært ved at få sin ‘hårde’ linje gennemført i dette ‘politiske miljø’. Han er virkelig oppe mod nogle stærke kræfter i det Britiske samfund, og hans regeringspartner er ikke just loyal overfor hans linje:

“My son’s human rights have been violated, says mother who faces eviction from her taxpayer-funded flat”:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2026035/UK-RIOTS-My-sons-victim-says-Daniel-Sartain-Clarks-mother-faces-eviction.html

“Lib Dems revolt over Tory pledge to strip looters of benefits and council houses”:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2025998/UK-riots-2011-Lib-Dems-revolt-Tory-pledge-strip-looters-benefits.html

Men man må da håbe, at han har styrke nok til at gennemtvinge et opgør med menneskerettigheda-konventionerne.

Ha

JensH
JensH
10 years ago

@LFPC Angående dit Daily Mail link: Ja, man er jo næsten blevet vant til den slags vanvittige historier fra det Britiske galehus, men du skriver noget særdeles interessant i dit seneste indlæg: “Problemet er, så vidt jeg kan se, i høj grad at rettighedstankegangen er blevet banket ind i rygmarven på embedsmænd og instanser hele vejen ned gennem hierarkiet” Der tror jeg faktisk du rammer hovedet på sømmet. Jeg formoder vi kan alle huske, da Frau Merkel holdt sin meget opsigtsvækkende tale om, at multikulturen havde slået totalt fejl, og tiden var inde til at gøre op med denne. Hvad… Read more »

bowlaren
10 years ago

Politiker vet att människor bor i utanförskap av massinvandringen , så dom tycks vara nöjda med att det byggs upp ghetton.

Maria Due
Maria Due
10 years ago

Der er allerede udvist mere kontant afregning end i Blairs tid. Biler kører for eksempel rundt med store fotostater af sorte forbrydere for at efterlyse dem, den slagst var utænkeligt, da Blair satte dagordenen, og der er lynhurtig rettergang og ingen pardon.

Pudsigt nok er mange forældre solidariske med dem, der burer ders børn inde. Rigtig mange ser den moralske fallit i øjnene.

JensH
JensH
10 years ago

OT

Her er så dagens joke severet af Berlingske.dk;

“Danske journalister blandt de mest upolitiske i Europa

Danske journalister er blevet mere fokuserede på at være saglige og objektive som en modreaktion på politikernes dyre medietræning og et utal af spindoktorer, mener forsker.”

http://www.b.dk/politiko/danske-journalister-blandt-de-mest-upolitiske-i-europa

Hvis de Danske journalister virkelig er de mest “saglige og objektive”, så må det stå meget slemt til i resten af Europa.

JensH
JensH
10 years ago

“Det jeg mener er at der må komme konkrete resultater på bordet før man kan tage noget alvorligt.” Naturligvis skal Cameron bedømmes på de konkrete resultater han opnår, og han har jo the LibDems med i regeringen, som værdipolitisk vel nærmest kan sammenlignes med Det Radikale Venstre. Og du har også ret i, at det sidste gang “fusede ud”, da der ellers var flere parlamentsmedlemmer, som krævede et opgør med denne Menneskerettighedsdomstol. Men jeg kan nu alligevel ikke lade være med at blive en smule ‘opstemt’ når en regeringsleder fra et af de store Europæiske lande giver udtryk for, at… Read more »

LFPC
10 years ago
Reply to  JensH

Festen kan ikke fortsætte, lige så sikkert som det er umuligt at bygge en evighedsmaskine. Lige nu fosser pengene ud af den britiske statskasse så man skulle tro at der ingen ende var på det: Jobless Somali asylum seekers are put up in lavish £2m, six bedroom house paid for by the taxpayer Problemet er, så vidt jeg kan se, i høj grad at rettighedstankegangen er blevet banket ind i rygmarven på embedsmænd og instanser hele vejen ned gennem hierarkiet, som denne historie er et af de seneste groteske eksempler på. Common sense er blevet udraderet gennem propaganda og genopdragelse.… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  LFPC

“rettighedstankegangen” udgør kernen i alle vores problemer. Man betragter i de europæiske regeringer simpelthen mennesker fra den ganske globe som borgere, der bare tilfældigvis ikke befinder sig på vores territorium, men så snart de gør det, har ret og krav på en lang række ydelser, samt permanent ophold. Dette er/bliver vores nationers og samfundordens død. Ligeledes tror jeg at meget få af vores politikere er klar over hvad de har gang i, desværre. Man virker meget lidt klar over hvad virkeligheden er for et sted, det virker højrøvet og en smule patetisk at sige det, men jeg er mere og… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

Samme tankegang fører iøvrigt til den udbredte opfattelse, at folk der kritiserer menneskerettighederne er fuldstændigt forskruede og/eller lede racister, netop fordi de forekommer at nægte andre mennesker det, som er “retmæssigt” deres og søger at holde dem ude af et fællesskab de bør have al retmæssig adgang til, for vi er jo en stor familie ikke? Og der skal vel være lighed for loven ikke? Denne sanseløse idioti er som taget ud af Fagre nye verden og får de europæiske magthavere til at ligne den italienske kvindelige fredsaktivist der iført brudekjole, rejste ud i verden for at erklære mangfoldigheden sin… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

“Han kunne starte med at annoncere den folkeafstemning om EU han havde lagt op til, og komme med en krybende undskyldning for hans groteske sleskeri for Tyrkiet” Dette sker naturligvis ikke. Men alene det han (Cameron) nu åbner for et opgør med hele dette Menneskerettigheds-cirkus er i det mindste en begyndelse. Herhjemme påstår VK + Rød Blok jo nærmest, at disse menneskerettigheds-konventioner er guds givne, og derfor kan der overhovedet ikke stilles spørgsmåls-tegn ved dem. Hvis Cameron virkelig vælger at ‘scrappe’ disse konventioner til fordel for en Britisk ‘Bill of Rights’ får de hjemlige politkere svært ved at undgå debatten… Read more »

Maria Due
Maria Due
10 years ago
Reply to  JensH

Netop, JensH.

Hvis du har læst foromtalen af Camerons næste tale, vil du også vide, at han griber om nældens rod og er meget på linje med os, der ser moralsk opløsning og tiltagende anarki snart sagt over alt.

LFPC
10 years ago
Reply to  JensH

Det jeg mener er at der må komme konkrete resultater på bordet før man kan tage noget alvorligt. Cameron kan lige så vel bare være en glat internationalist der forstår at spille på folkestemninger. Hvor meget konkret har vi fået serveret på nuværende tidspunkt? Der var menneskerettighedsdomstolens afgørelse om at britiske straffefanger ikke måtte få frataget deres valgret som førte til en kraftig modreaktion i parlamentet, men har der været så meget andet konkret på bordet?

JensH
JensH
10 years ago

“Cameron wants to abolish ‘twisted’ human rights laws to set up ‘British Bill of Rights'”

“He also pledged to tackle human rights laws which have been so ‘twisted and misrepresented’ that they have had a ‘chilling effect’ on society by creating a ‘British Bill of Rights’.”:
:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2026163/Cameron-pledges-non-military-national-service-ALL-16-year-olds-overhaul-human-rights-laws-chilling-effect-society.html

LFPC
10 years ago
Reply to  JensH

Han kunne starte med at annoncere den folkeafstemning om EU han havde lagt op til, og komme med en krybende undskyldning for hans groteske sleskeri for Tyrkiet, så kunne det være at man kunne tage ham alvorligt. “Make no mistake about it, the rules of the game are changing”, som Blair jo sagde efter 7/7. Jeg var mere naiv dengang end jeg er i dag. Forskellene er nok ikke så meget anderledes mellem partierne i UK end de er mellem rød og den såkaldte blå blok herhjemme.

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  LFPC

Et eller andet sted læste jeg, at det var en bevidst politik fra det britiske udenrigsministerium at arbejde for Tyrkiets medlemskan af EU, idet man dermed mener, at EU vil bryde sammen automatisk og af sig selv?

LFPC
10 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det lyder som en lidt for fantastisk konspirationsteori, synes jeg. Er Tyrkistan først kommet inden for EU vil de måske nok kunne få hele Babelstårnet til at styrte i grus, men hvis prisen så er millioner af tyrkere på europæisk jord ved jeg ikke om der er vundet noget. Men det der menes er måske at den langstrakte optagelsesproces vil få EU til at knage og sprække, ikke mindst når befolkningerne vender sig imod fantasteriet?

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det blev ikke fremsat som “konspirationsteori”, men som en ganske seriøs kommentar vedr. engelsk udenrigspolitik.
England ønsker ikke et samlet Europa eller et EU.
Så enkelt er det.

barfbag
barfbag
10 years ago

Off topic
‘Ikke-vestlige indvandreres beskæftigelse er faldet’: http://www.dst.dk/pukora/epub/Nyt/2011/NR376_1.pdf

Maria Due
Maria Due
10 years ago

Jeg undrer mig over, at man gentagne gange langer så hidsigt ud efter Cameron, for hvad er alternativet? Den sædvanlige socialdemokratiske Blair-liberalisme. I øvrigt fandt jeg Camerons tale fra forleden udmærket, og ingen kan med rette påstå, at myndighederne ikke er sat i gang med at statuere eksempler for at lægge dæmper på fremtidige plyndringer og voldsscenarier. Cameron har det enorme handicap, at han skal rydde op efter Blair og Brown, ligesom Obama skal rydde op efter sine forgængere, bl.a. Clinton der sjoflede udenrigspolitiken. Disse forhold får såvel Cameron som Obama til at fremstå som dårligere, end de formodentlig er… Read more »

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
10 years ago

Så har I gjort det igen: Opdateret en gammel postering fra i lørdags med nyt stof.
Show of hands: Er jeg den eneste, der er dødtræt af, at jeg skal scrolle flere dage tilbage hver gang, jeg besøger Snaphanen, for at være sikker på at få det hele med?
Og findes der nogen forklaring på fænomenet?

16830911
16830911
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Äntligen någon mer än jag som störs av denna idioti.

Jag får inte heller reda på i min RSS-läsare när gamla poster uppdateras.

Och kommentarerna vet man inte vilken del av posten de avser.

Ingen annan blog håller på med detta trams.

Skärpning!

16830911
16830911
10 years ago
Reply to  16830911

Och hur länkar man till en delpost?

Denna länk t ex
http://snaphanen.dk/2011/08/15/the-barbarians-inside-britains-gate/
länkar även till Kosovoartikeln.

Var sjutton ligger fördelarna med detta system?

Ge mig en enda.

Træt
Træt
10 years ago
Reply to  16830911

Enige med Ulla og tallene ovenfor. FÅ DOG ET SYSTEM SOM ALLE ANDRE DEBATSITES!!!

Dette bunkebryllup af kommentarer til forskellige emner, som tilfældigvis er opdateret samme dag er noget rod.

16830911
16830911
10 years ago
Reply to  16830911

Har svårt att tro att detta beror på tekniken.
Till exempel finns det två poster 13 augusti som ligger på separata länkar:

http://snaphanen.dk/2011/08/13/pew-ogende-sociale-og-religiose-spaendinger-i-danmark-og-sverige/
http://snaphanen.dk/2011/08/13/malmo-hovedstaden-i-eurabia/

Så varför kan inte alla artiklar få en egen länk/sida?

Svend
Svend
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Helt ærligt, så generer det mig ikke voldsomt, og det kommer vel også en dag, når tiden er moden til en opdatering af sendefladen. For mig er det primære, at det er sobert og pålideligt stof og kommentarer, der publiseres af Steen & Co., at læserskaren er støt voksende, og at de fleste af kommentarerne er blevet mere indsigtsfulde og læseværdige med tiden … tilsyneladende er der også på det sidste kommet flere fra Norge, og velkommen til dem. I kølvandet på Muhammedkrisen opdagede jeg PajamasMedia, fordi Flemming Rose var gæsteskribent der; dengang var det ‘blot’ en blog som mange… Read more »

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x