20
aug
Seneste opdatering: 22/8-11 kl. 0858
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Firenze, 1951: Den unge kvinde på et 60 år gammelt, verdensberømt fotografi fra Italien fortæller nu, hvordan billedet blev taget. (klik f. helskærm)

Rondellhund à la Baselitz

Den svenske konceptkunstner Lars Vilks har åbnet en blog, hvorfra han sælger sine verdensberømte tegninger af rondellhundar (rundkørselhunde, red.). De tre første tegninger er netop blevet offentliggjort på bloggen.Svenske Lars Vilks har åbnet det, han betegner som en Art Shop, en blog, hvor han poster eksempler på sine tegninger af rundkørselhunde. Tegninger kan købes ved henvendelse til bloggen. De er udført i formatet A3 og koster 1000 svenske kroner stykket. Den Fri: Lars Vilks sælger rundkørselhunde på net – Alle Baselitz billeder er på hovedet. Vend PC´en om eller gør noget mere teknisk.

Kim Møller: “Jeg ville have blogget anonymt i dag”

Bloggeren Kim Møller fra Uriasposten føler sig urimeligt kædet sammen med Anders B. Breivik i medierne. Derfor frygter han, at netdebattører for fremtiden vil skrive under pseudonym. Andre bloggere mener ikke, at anonymitet er løsningen.

Kim Møller, manden bag den kulturkonservative og islamkritiske blog, Uriasposten.net, frygter, at den politiske debat i Danmark i stigende grad vil blive ført anonymt. Det begrunder han med, at konsekvenserne af en åben debat for hans vedkommende har betydet et fysisk overfald i Aarhus og en sammenkædning med den norske terrorist Anders B. Breivik i flere danske medier.

I politiets søgelys: B. T. skrev under rubrikken »Jagter dansk Breivik«, at Kim Møller har haft besøg af Politiets Efterretningstjeneste (PET), der ville spørge bloggeren, om han havde registreret mistænkelige ting omkring sin hjemmeside. Ligeledes skriver avisen, at den yderligtgående norske blogger “Fjordman”, som Anders Breivik beundrer, har skrevet kommentarer på Uriasposten.net 17 gange.

»Medierne jagter en dansk vinkel. Det går så stærkt, at nuancerne forsvinder. Jeg lever på en hemmelig adresse og kender til presset, men hvis konsekvensen af at ytre sig i debatten er, at man uforvarende kan blive kædet sammen med en massemorder, er det betydeligt lettere at diskutere anonymt,« siger Kim Møller .»Hvis jeg havde vidst for 10 år siden, hvad jeg ved i dag om de mange konsekvenser af at debattere åbent, ville jeg have valgt at debattere anonymt. »En anonym debat vil med al sandsynlighed føre til en mere skinger tone, fordi man ikke har så meget at miste, som når man står frem med sit navn. Man er lidt mere forsigtig og velargumenteret, når man lægger navn til.«

Kim Møller ved ikke, om Anders Breivik nogensinde har læst Uriasposten.net, men det vil være muligt for ham at undersøge det via et omfattende databasearbejde.»Det vil faktisk være interessant at vide, men jeg ved ikke, om jeg orker at undersøge det, for hvis han har læst min blog og nogen finder ud af det, vil det sikkert lede til hysteriske historier,« siger Kim Møller.Han mener, at medierne generelt opererer med en dobbeltstandard over for modpolerne i det politiske spektrum.

»Samme aften som DR bragte billedet af mig i tilknytning til Breivik-sagen, ser jeg et indslag på TV 2, hvor en mand fra Antifascistisk Aktion slår ud efter politiet. Hans ansigt er sløret, så man ikke skal kunne genkende ham. Jeg er demokrat og har samarbejdet med PET, men det er mig, der bliver udstillet som ekstrem,« siger Kim Møller. [..] – Fra Jyllands-Posten ,20.08.2011 , Blogger forudser en anonymiseret debat (ikke online) – Se også fra i dag: SD-politiker utsatt för hot och stenattack.

Epidemisk “islamofobi”

Recently, the Swiss were invited to enjoy a BBQ and a beer while killing Jews. Now this.A Muslim radical group has launched a poster campaign (above) to denounce rampant islamophobia is Switzerland.The campaign is also approved by moderate Muslims. “It is true that as Muslims we feel we have become the new scapegoats”, says Lucia Dahlab, vice-President of the Union of Muslim Organizations in Geneva.Swiss Muslims denounce islamophobia with infamous yellow badge

Det kniber med antistoffer for den epidemi. Der er ikke et sted, hvor den ikke dukker op. Så kan man snylte på et kendt, af andre hårdt erhvervet varemærke, ligesom man har snyltet på det værste fra Det Gamle og Det ny Testamente.
I Norge er der allerede alvorlige problemer med to fremskridtsfolk, der ikke kan ramme kammertonen: Frp-topp ville behandle muslimer psykiatrisk og forby islam, og Carl I Hagen: «Alle muslimer er ikke terrorister, men nesten alle terrorister er muslimer».

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Wind
10 years ago

What libaetrnig knowledge. Give me liberty or give me death.

trackback

[…] Möller, bloggaren bakom Uriasposten, förutser i en artikel i Jyllands-Posten (ej på nätet) att debatten i ökande utsträckning kommer att ske […]

Børge
Børge
10 years ago

“American Girl in Italy” Lad mig bidrage med en lille (sikkert) sandfærdig beretning. Min frisør var på klippekongres i Italien. I en pause udfrittede han en italiensk kollega om, hvorledes man komplimenterer en smuk dame, man ser på gaden. Man pifter, fik han at vide. Da han senere blev passeret af en meget smukt opsat italienerinde på gaden, piftede han. “Og så Børge – du tror sgu det er løgn – så snurrede hun rundt på stiletterne, kom hen til mig og kyssede mig på panden, og uden et ord vrikkede hun videre”. I Danmark foretrækker mange kvinder, det må… Read more »

Victor
Victor
10 years ago

Har I set denne video, hvor en ældre kvinde bliver kulturberiget i et S-tog..

http://www.youtube.com/watch?v=JMauzsq83Tw&feature=feedu

Svenssonsfunderingar
10 years ago

Att stänga ner kritik mot invandringen med censur och dylikt är en dålig väg att gå, om man nu vill ha demokrati i sitt land.

PK
PK
10 years ago

I en 2 siders artikel i JP, side 12 og 13 med Titlen “Den britiske bund”,
står der følgende” Samtidig oplever briter , at ufaglærte job i voksende omfang går til
østeuropærere med en bedre arbejdsmoral. Af de 1.8 mill. job, der blev skabt under labour,
blev 99% taget af indvandrere.”
Jamen, HVIS denne fremstilling er rigtig, så har Labour enten ført bevidst krig mod de fattige ,
eller også ønskede labour at skabe elendighed og fjerne håber at en fornuftig fremtid.
Hvis det er rigtigt, så kan Politiken skriver om, hvor ondskaben kommer fra.
Labour og andre beslægtede partier.

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  PK

Og nu nærmer vi os Des Pudels Kern, at diverse socialistiske partier i Europa siden 1970erne har forsøgt, via indvandring fra alverdens lande af personer, som ikke kan integreres i de vestlige samfund, at skabe et nyt proletariat og dermed en ny vælgermasse for den hensygnende socialisme. Løgnen om “manglende arbejdskraft og den faldende fødselsrate” taler for sig selv, men er en del af hele konceptet for at få masseindvandringen til at glide ned. Beskæftigelsessituationen, ikke mindst ungdomsarbejdsløsheden bekræfter dette. At et befolkningstal går ned, er ikke det samme som samfundet går under – medmindre man tillader uhensigtsmæssig indvandring, som… Read more »

falkeøje
falkeøje
10 years ago
Reply to  T. Snorrason

Du har ret.
Eneste udvej er væbnet modstandskamp, som under krigen.

falkeøje

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  falkeøje

Væbnet modstandskamp er ikke realistik, når modstanderen sidder på magtapparatet, ja nu endog har et EU-sikkerhedapparat og politistyrke i baghånden.
Eneste vej er oplysning og brug af stemmeretten.
Så Snaphanen, Uriasposten, Hodja og hvad de nu ellers kalder sig, skal blot fortsætte ufortrødent med at lægge virkeligheden frem.
Det er jo det, socialisterne er mest bekymrede for, at normalborgeren får øjnene op og indser virkeligheden.
Derfor så megen new-speak, anstændighed osv.
Når man afkoder alle plusordene, ser man virkeligheden og hensigterne – og det er knapt så kønt, som skønmalerierne påstår.

falkeøje
falkeøje
10 years ago
Reply to  falkeøje

Vi har oplevet krigen, vi indså d. 29 august 1943, at nu var tiden inde til væbnet modstand.
Det kostede liv og kræfter, men vi stod det igennem.
Vi skal aldrig opgive modstanden mod de politikere, der mener, at vi bare skal sælge vort land, fordi en masse muslimer intet alternativ har til deres eget land.
Vi skal sætte vore grænser, og lade dem, der ingen andre muligheder har, kæmpe for deres egne muligheder, hvor de bor.

falkeøje

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Efterlad politikerne i Ingenmandsland efter valgdagen, de har tilladt sig for meget uden at spørge folket først.
Bliv hjemme på valgdagen, indtil videre kan vi ikke stille andet op.

falkeøje

Oliver
Oliver
10 years ago
Reply to  falkeøje

Af hjertet tak, falkeøje – og en varm krammer fra
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Kamal, Özlem, Frank, Ole, Yildiz, Ikram, Manu, Abbas, Nadeem, Zenia, Marianne og Villy.
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Prudentius
10 years ago

At en kommentar, som: “Ikke alle muslimer er terrorister, men næsten alle terrorister er muslimer” stadig er kontroversiel, siger noget om hvor dybt mange har nedsænket deres hjerner i den multikulturelle grøft. Jeg har i mit liv endnu ikke set noget der var mere ligetil at få øje på, end sammenhængen mellem koranens befalinger og muslimernes voldsudøvelse, i næsten alle dens former og felter! Jeg gik selv fuldstændig blank til studiet. Jeg anede intet. Hvor skulle jeg også vide noget fra? 11. september og en fornemmelse af at kvinder i Dar al islam måske havde lovligt strenge vilkår drev min… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

En jubelnaivist taler ud 😉 Michael Böss: “Når det multikulturelle samfund (Canada) fungerer”. Ak, ja – han bliver nok klogere den dag, den barske virkelighed for alvor begynder at trænge sig på – også i Canada! De første alvorlige tegn er der allerede – fx. forsøget på at få sharia-elementer ind i lovgivningen i en af Canadas delstater – i Ontario vist nok? – for nogle år siden, som kun faldt med en snæver margin ( man anede nemlig ikke en brik, om hvad sharia egentlig var for en størrelse! – og gad end ikke ulejlige sig med at sætte… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Reply to  Bjovulf

En ting er vel også at hævde liberal tradition som grundlag for ens holdning til multikulturalisme, noget andet i praksis selv at være ansat i en institution der i den grad bygger på den store stat- den med offentlig betaling for et utal af foretagner privat kapital i teorien i en i herfra anskuet mere genuin liberalisme grundet samfundsversion står bag. Som der i parentes nævnes på http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Saratoga – …the departure of most of his Indian support following the loss at Bennington, Burgoyne’s situation was becoming difficult…ja, multikulturalisme er sandelig herligt. Burgoyne advanced from Canada but soon found himself surrounded… Read more »

Tim
Tim
10 years ago

Her kan man bare se hvor meget Danmark allerede har ændret sig. I 2000 følte man at man kunne sige hvad som helst (med mening og eftertanke selvfølgelig), og stå ved det uden at man skulle afvente en hævntogt imod en. Man tænkte Danmark i en nogelunde enhed. Det kan man ikke længere. Nu skal man passe på sig selv. Vi kan stort set finde den splittelse i og med at muslimerne kom her til landet, og har været med til at splitte Danmark. De kom ind uden der blev stillet store krav til dem, og vi kan takke venstrefløjen… Read more »

sebastian
sebastian
10 years ago
Reply to  steen

Jeg husker at Kim Møller under modtagelsen af trykkefrihedsprisen 2010 nævnte at han ville have valgt at blogge anonymt, hvis han havde vidst hvad der ventede ham. Det vil jeg ikke på nogen måde bebrejde ham, men jeg er faktisk kommet til den modsatte konklusion. Om man har 3.000 eller 30 daglige læsere, gør naturligvis en forskel på hvor udsat man er, men en væsentlig faktor er også hvor mange islam-kritiske bloggere der er, og antallet er mangedoblet siden 2003. En fordel ved ikke være anonym blogger, er jo også at man kan trække en notorisk løgner som William Jansen… Read more »

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x