22
aug
Seneste opdatering: 22/8-11 kl. 2204
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Thilo Sarrazin sagde torsdag i sidste uge til ARD / ZDF tv torsdag i sidste uge, at der ikke findes nogle “hvis’er” eller men’er”, Tyskland må have et fuldstændigt stop for indvandring fra Afrika og fra landene i Mellemøsten. Han sagde det ikke eksplicit, men det betyder, at vi må have et fuldstændigt stop for muslimsk indvandring. Heri ligger han helt på samme linje, som Geert Wilders i Holland og Die Freiheit Tyskland.

Sarrazin fortalte, at han lige havde været i Australien, og at der findes der en langt bedre indvandringspolitik. De mennesker, der indvandrer dertil, kommer fra Østasien, er kvalificerede og øger det australske samfunds effektivitet. Hertil kommer, at Australierne føder 50 % flere børn end tyskerne. Derfor, hvis Tyskland skal overvinde sine problemer, skal fødselstallet stige. I modsat fald skal dette land  tilpasse sig en faldende befolkning. Vi vil få noget mindre velstand, men det går verden ikke under af. Sarrazin fordert Einwanderungsstopp aus Afrika (Snaphanens oversættelse) (video, tysk utekstet.)

Man hører at Sarrazin i det store hele foreslår det, Søren Pind foreslog i forsommeren, og fik vedtaget i maj måned.

“Den undre världen”

Jeg læser to svenske aviser om dagen. De andre lader jeg være, der står alligevel det samme, og hvis der en dag mod forventning ikke gør det, finder jeg ud af det på andre måder. Når jeg åbner Expressen tænker jeg som en refleks “hvem er blevet myrdet i Sverige i dag?” Jeg bevæger uafvidende læberne, men jeg tænker det. Der er kun 15 dage om året, der ikke er nogen der mister livet voldeligt for andres hænder. Normalt kontstaterer jeg det, og går videre uden at det miséren bliver omtalt her. I går var der endnu en stakkel der fik en hurtig død i Malmø med tre skud i hovedet plus nogle i maven. Det er et tilfælde, jeg stopper op ved ham for at tælle på kuglerammen. Ingen andre gør det, i morgen skal en anden dø en voldelig, svensk død.

I Malmø Kommune (290.000 indbg.) blev der sidste år myrdet 12 mennesker.
I Københavns Kommune (539.542 indbg.) blev der sidste år myrdet 5 mennesker.
I hele Sverige blev der sidste år myrdet 337 mennesker.
I hele Danmark 47.

Skal man illustrere det med noget aktuelt, er det et Utøya i Sverige hver syvende uge. År ud og år ind. Er de skyldige mere diffuse end psykopaten fra Norge? Alene tanken trodser anstændigheden og er ekstremistisk. Flere kunne måske dø af den, hvad ved jeg? Nu fik den staklen fra Västra Kattarpsvägens “underverden” ved et tilfælde sine 15 minutters berømmelse. Hvis der er kendere tilstede, siges dette: “BROTTSOFFRET heter Mauricio och kallas även för Marre, gängrelaterat. Det är K-falangen som ligger bakom dådet, 3 albaner är tydligen gripna.” Det er lige så trivielt, som at dø i Malmø. Jeg var der i oktober, det var sidste gang. Også det er trivielt. Man ser på fotoet fra mordstedet, at Malmøs politi i modsætning til det engelske, er militært bevæbnet. Man sköts till döds, Ung man skjuten till döds i Malmö. Misstänkta för Malmömord släppta.   Drabsforsøg i Sverige er øget med 342 % på en generation: Sverige – Försök till mord eller dråp 1975-2008.

Om tilvandret kriminalitet i Sverige og svenske politikeres uafhjælpelige veritofobi, skriver den forhenværende folkpartist Marijio Rojas, der nu er i eksil i Spanien, en yderst interessant artikel i dag. Drevet mot Gudmundson liknar utmobbningen av mig. At den overhovedet kan publiceres i Sverige, er vel et slags fremskridt, men der er meget langt til at vække politikerne op fra deres dekadence og søde drøm, og desværre synes kun 7 % af vælgerne at være villige til at hjælpe dem. “Udsigten til poltisk turbulens” over deres apati, synes stadig meget langt væk.

Arabisk forår for Hitler

[…] In an incident illustrative of the Egyptian military’s changed attitude toward Israel since the fall of Mubarak, a young man climbed to the roof of the Israeli embassy, tore down the Star of David flag and hoisted an Egyptian standard. The act electrified the crowd of demonstrators and, soon thereafter, the entire Arab world, as the news was spread via Twitter and other social media. The incident occurred despite hundreds of Egyptian soldiers and police watching the demonstrators and supposedly guarding the embassy.

As the crowd cheered the act and fireworks went off, the symbolism could not be ignored; the Egyptian people, having thrown off the despotic yoke of the Mubarak regime, felt free to give full voice to their anti-Semitic sentiments without fear of repercussions. The burning of Israeli flags, the protesting in front of the embassy, and outward shows of animosity to the Jewish state, were unheard of in Mubarak’s time. And the military government, cognizant of deep-seated Egyptian Jew-hatred and what was seen as the weakness of the Mubarak regime in not being more hostile to Israel or the United States, feels obliged to allow the outward manifestations of this sentiment. […] Rick Moran: Egypt’s Venom Toward Israel

Moderat muslim giver über-apologet tørt på

Man kan nok med en vis rimelighed oversætte “John” til “Jørgen”, og “Esposito” til “Bæk Simonsen”. Vi taler om personer på begge sider af Atlanten der aldrig har set noget ved islam de ikke har brudt sig om; så meget desto mere fordi islam slet ikke eksisterer, men skabes individuelt inde i hovedet på muslimer ved mødet med de tekster der, som Garbi Schmidt så mindeværdigt belærte de undrende tilhørere i forfatterforeningens lokaler i 2008, ikke siger noget. Kritikken her af Esposito – hvis “center” for Mellemøst-“studier” ved Georgetown University var de glade modtagere af 20 millioner petrodollars – er ikke ny, men interessant i sin illustration af hvordan vestlige islam-apologeter sejler oprigtigt moderate muslimer bagud (LFPC).

[…] I wish Esposito mentioned the hate-tsunami against Jews and the West that roars in the media and throughout the pulpits of the Muslim world, constantly in Himalayan magnitude. One cartoon against our Prophet (SA) caused chaos to break loose, but during my long years in the Middle East, I saw many dozens of worse cartoons in the media about Jews and their holy book. No government contained that, nor was there a sane Muslim voice against these cartoons.

Esposito also states that “all Muslims have been reduced to stereotypes of Islam against the West, Islam’s war with modernity, and Muslim rage, extremism, fanaticism, and terrorism” and “all leaders of that [American] society look at all Muslims with suspicion and prejudice.” These are hyperbolic overstatements. I am a Muslim; I live in Canada and often travel to the US – there is a general sense of concern, but in general, Muslims are doing well, living well and are treated well. The overwhelming support and protection of Muslims by common North Americans and churches after 9/11 is on record, but is sadly overlooked.

Yes, “We all [governments, policymakers, the media, educational institutions, religious and corporate leaders] have a critical role to play in countering the voices of hate, the exclusionary theologies and ideologies.” Esposito should give the same advice to the leaders of Muslims world. […] Hasan Mahmud: John Esposito’s Deceptions on “Islamophobia” 

Nicolai Sennels: Alt for mange vatnisser

Sennels kalder sig “en hippie”, en ret præcis selvbeskrivelse, kan jeg sige, der hørte den tid til. Mild og glad og ikke til at hyle ud af den. Et fuldstændigt kulturchock for mig at høre, efter fire måneder med svensk P 1. Der er ikke meget af en hippie over Krause Kjær….

Så længe man er ærlig og siger det, man tror på, så står man jo fast.Nicolai Sennels er psykolog og opstillet for Dansk Folkeparti. For nogle år siden skrev han en bog om kriminelle muslimer. En bog, der mildest talt vakte en del opsigt. Jeg var måske en af de første i Danmark, der var ude og sige, at den høje grad af kriminalitet blandt indvandrere med muslimsk baggrund ikke kun skyldtes fattigdom og dårlig uddannelse, men også har noget at gøre med deres kulturelle og religiøse baggrund, siger Nicolai Sennels.Med markante synspunkter om ligestilling og ytringsfrihed bevæger han sig ofte på kanten af samfundets diskurs.
– For mig er det ikke vigtigt, om jeg er ved kanten eller ej. For mig er det vigtigt, at det, som jeg mener, er rigtigt.Han efterlyser, at flere vil stå frem i lyset med markante holdninger. Ifølge Nicolai Sennels er der for mange vatnisser. P1 Krause på Tværs: Hør udsendelsen her (56:59)

Sennels: Forskning viser at 10 procent sharia-tilhængere kan ændre et land til khalifat

Hvor mange troende muslimer skal der til, førend der indføres sharia i et land. Ny forskning peger på, at 10 procent er den kritiske masse. Hvis alle andre diskutere klima, offentlige udgifter og udlændingepolitik, og en lille samfundsgruppe kan samarbejde om målrettet at sprede deres fasttømrede holdning, så kan halen logre med hunden:

“Scientists at Rensselaer Polytechnic Institute have found that when just 10 percent of the population holds an unshakable belief, their belief will always be adopted by the majority of the society. The scientists, who are members of the Social Cognitive Networks Academic Research Center (SCNARC) at Rensselaer, used computational and analytical methods to discover the tipping point where a minority belief becomes the majority opinion. The finding has implications for the study and influence of societal interactions ranging from the spread of innovations to the movement of political ideals.
“When the number of committed opinion holders is below 10 percent, there is no visible progress in the spread of ideas. It would literally take the amount of time comparable to the age of the universe for this size group to reach the majority,” said SCNARC Director Boleslaw Szymanski, the Claire and Roland Schmitt Distinguished Professor at Rensselaer. “Once that number grows above 10 percent, the idea spreads like flame.” …
To reach their conclusion, the scientists developed computer models of various types of social networks. One of the networks had each person connect to every other person in the network. The second model included certain individuals who were connected to a large number of people, making them opinion hubs or leaders. The final model gave every person in the model roughly the same number of connections. The initial state of each of the models was a sea of traditional-view holders. Each of these individuals held a view, but were also, importantly, open minded to other views.
Once the networks were built, the scientists then “sprinkled” in some true believers throughout each of the networks. These people were completely set in their views and unflappable in modifying those beliefs. As those true believers began to converse with those who held the traditional belief system, the tides gradually and then very abruptly began to shift.””

se grafik

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Arvid Falk
Arvid Falk
10 years ago

Svar till Steen, Lars m.fl. Det hävdas i Sverige från politiskt korrekt håll, att den svenska statistiken över dödligt våld är otillförlitlig. Statistiken baseras på, hur en död kropp registreras av polisen, när fyndet påträffas (anmälningsstatistik). Då tar man det säkra för det osäkra och registrerar oklara dödsfall som mord/dråp. De politiskt korrekta journalisterna påstår unisont, att detta leder till för höga siffror, då polisen inte senare nedjusterar dessa siffror och avskriver de dödsfall, som efter polisens utredning visar sig vara en naturlig död (t.ex självmord, en hjärtinfarkt el. dyl). Och det kan säkert stämma, att det finns ett visst… Read more »

Marit
Marit
10 years ago
Reply to  steen

De politiske ungdomsforbund er ren hjernevask og indoktrinering av barn ned i 14-årsalderen. Jamfør det norske arbeiderpartis ungdomssamling på Utøya, med barn / ungdom fra hele landet. De produserer yrkespolitikere i stor skala.
Fenomenet kan sammenlignes med religiøse sekter.

Lars
Lars
10 years ago
Reply to  Arvid Falk

Tack för ett intressant inlägg Arvid. Något är helt klart lurt med statistiken. Det är svårt att slå hål på siffrorna för dödsorsaksstatistiken eftersom de redovisas som en sanning utan att problematiseras. Men i jämförelse med annan statistik blir det uppenbart att något inte stämmer. Synd att vi inte har en normal media som kritiskt kan granska BRÅ. Jag vet att Elisabeth Höglund gjorde ett försök att ifrågasätta BRÅ i Expressen i vintras men det ledde inte någon vart. Inte mer än att Höglund fick sparken vilket kan ha berott på andra orsaker.

Arvid Falk
Arvid Falk
10 years ago
Reply to  Lars

Hej Lars! Att antalet personer, som dör av dödligt våld i Sverige, inte (enl. Brå) ska ha ökat över tiden, det används (av de politiskt korrekta) som ett argument för att våldsutvecklingen i Sverige inte skulle visa någon reell förändring. Att många människor torde ha en avvikande uppfattning om detta avfärdas med, att 1. anmälningsfrekvensen (för våldsbrott exkl. dödligt våld) påstås vara högre i Sverige och 2. media ger en falsk bild pga en påstått förändrad rapportering. Men om man vill bedöma våldsutvecklingen över tiden genom att jämföra antalet dödsoffer, som våldet skördar, så måste andra relevanta faktorer vara konstanta.… Read more »

Tim
Tim
10 years ago

Det er sku lidt utroligt at INGEN danske medier rapporterer omkring muslimernes antisemitisme, og snakker om nazismen og islam. Eventuelt kunne de dække med lidt historie omkring det muslimske broderskab, som var tilhænger af Hitler og andre, etc.

Det er bare RYSTENDE at se hvordan de etablerede medier vrøvler og snøvler i vås og halve sandheder. Hvem er det der tør gå ind til benet på problemerne?

Thomas Bolding Hansen
10 years ago

Sverige har langt flere mord, end Danmark, og jeg ved ikke, hvor du har 100 fra? En af forklaringerne er nok den lave opklaringsprocent, 278 uopklarede mord alene fra sidste år: http://www.bra.se/extra/pod/?action=pod_show&module_instance=21&id=707&statsType=170&statsCounty=La&Year=2010&type=1 Over de sidste ti år i Danmark er antallet uopklarede mord omkring 30 i alt – på ti år – over 90 procent bliver opklaret samme år, som de bliver begået. Det samme med vold, “misshandel”, 90.000 anmeldte i 2010 i Sverige, 42.600 upopklarede. I Danmark er langt under det antal anmeldt med nemlig 18.131 og cirka 4400 uopklarede. Med andre ord 1/5 af den anmeldte vold i… Read more »

Lars
Lars
10 years ago

Enligt BRÅ stämmer inte siffrorna eftersom merparten av anmälningarna inte är mord även om de rapporteras som sådana. Exempelvis förekommer många dubbletter och självmord m.m. Antalet mord ska ligga på ca 100 och har legat stabilt under de senaste 30 åren. http://www.bra.se/extra/pod/?action=pod_show&id=5&module_instance=2 Det verkar helt obegripligt att det skiljer så mycket mellan uppklarade mord enligt polisen och faktiska mord enligt BRÅ. Hur kan detta vara möjligt? Går det säga samma sak om övriga brott enligt BRÅ. Statistiken är bara inbillning, i själva verket har vi en tredjedel som många våldsbrott som syns i statistiken. Rapporterar danska polisen på ett mer… Read more »

Thomas Bolding Hansen
10 years ago
Reply to  Lars

Ja det er til at blive meget forvirret af, hvis over halvdelen er selvmord, hvordan kan de så figurere som uopklarede mord? I Danmark vil politiet undersøge dødsårsagen, hvilket jo sker hurtigt af en retsmediciner, her vil dødsårsagen blive fastlagt om muligt. Er det selvmord, vil man hurtigt konstatere det. Det er jo ikke noget der tager år. Er der noget bevis for at andre mennesker har dræbt vedkommende er der en drabssag, ellers ikke. Angående misshandel: “Enligt Brå:s (2008a) Nationella trygghetsundersökning (ntu) utsattes om- kring 175 000 personer för misshandel år 2006. ntu visar att omkring en tredjedel av… Read more »

Marit
Marit
10 years ago

Her kan vi også ta med den astronomiske voldtektsstatistikken i vårt broderland, som ligger i verdenstoppen. Både i 2009 og 2010 ble det anmeldt ca. 6000 voldtekter i Sverige.
Julia Cæsar har rett : Sverige- ett førlorat land.

Prudentius
10 years ago

Spriiiiiing tiiiiiime for Hiiiiitler and Germa… Egypt!!!… (Plus Libyen, Tunis, snart Syrien?, Pakistan, Indonesien, osv.) tra la la la…. Jeg tror det muligt at den kørende islamiske revival vil få sin kulmination i et “full frontal assault” på Israel inden for en 5 til 10 år, måske endda hurtigere. Der er ingen tvivl om man i brede islamiske kredse anser Vesten og især Europa for “soon to be Dar al islam”, hvilket umuligt kan andet end at opildne følelsen af “Allah mit uns” og gøre længe og tålmodigt ventende jihadister pludseligt risikovillige! Hellig krig er og bliver en religiøs pligt… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

Det skræmmende er at vi faktisk på godt 10-15 år har slået en kolbøtte tilbage til 1938-39.

Et moralsk svagt og nedrustet Europa og legioner og atter legioner af dominanskåde jødehadere, der i kontrast til Hitler, ikke holder deres planer skjult, men skriger dem ud fra moskeernes tage.

Flap, flap, flap, flap…

Det er lyden af min rysten i bukserne!

Lars
Lars
10 years ago

Enligt brottsförebyggande rådet är det ungefär 100 mord per år i Sverige. Varifrån kommer siffran 337 mördade människor?

Lars
Lars
10 years ago
Reply to  steen

Som jag svarade en bit nedanför uppger BRÅ att det verkliga antalet dödsfall på grund av våld är ca 100 och att det inte finns någon ökande trend:
http://www.bra.se/extra/pod/?action=pod_show&id=5&module_instance=2

boeufhjerte
boeufhjerte
10 years ago
Reply to  steen

Steen, jeg kan godt se de 333 i statistikken du henviser til. Men så har jeg også prøvet at se på tallene pr. län og top-5 ser således ud: 87 Kalmar län 85 Stockholms län 41 Västra Götalands län 29 Skåne län 15 Jönköpings län Kalmar län (med 2,5% af Sveriges indbyggere) ligger altså i top. Det kan næsten skyldes kun denne sag, hvor en læge er anklaget for 79 tilfælde af aktiv dødshjælp: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=3501375 De 333 er så vidt jeg kan bedømme altså antal ofre for påståede drab, hvilket du vistnok sammenligner med antal faktiske drab i Danmark. Nu… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago

Måske Snaphanen skulle beskæftige sig lidt med løgnen om den “nødvendige indvandirting på grund af faldende fødselstal”. Store krigsårgange går på pension nu i Europa – og hvad så? Måske der vil være behov for mere plejepersonale, men det er blot et spørgsmål om omrokering af ressourcer. Det formindsker ikke indtjeningen i det private erhvervsliv, som er vant til omstuillinger af ressourcer. Der vil mangler personale i det offentlige? Og hvad så? Der kan rationaliseres og nedlægges i tusindvis af offentlige stillinger, uden det går ud over den såkaldte service – skriv kontrol og overvågningssystemer uden værdi for samfundet. Faktisk… Read more »

Sune
Sune
10 years ago

I går søndag, var Søren Krarup i P1’s Europa Lige Nu. Han giver en udemærket gennemgang af hele forløbet fra Folkeforbundet frem til EU. Og hvordan han mener Europa bør udvikle sig fremover. Alt i alt, et interessant indlæg i debatten. P1’s synopsis: Krarup ugens gæst Søren Krarup fra Dansk Folkeparti køber ikke argumentet om, at EU er et fredens projekt, bygget op af tidligere fjender for at sikre at der ikke mere kom krig i Europa. Hør Sørens Krarups forestilling om hvordan han gerne ser EU og det europæiske samarbejde om 25 år i ugens udsendelse. http://www.dr.dk/design/www/AudioMiniPlayer/miniplayer_window.html?test=0&mediaQid=2291718&ErrorCode=true&title=H%C3%B8r%20udsendelsen Lyt fra… Read more »

Arvid Falk
Arvid Falk
10 years ago

Off topic

En fråga till danska läsare:

Finns det (i likhet med Norge och Sverige) politiska ungdomsläger i Danmark?

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Anonymous, det er også mig, men anonym kan enhver være – uanset alder At v-æ-r-e Emeritus fordrer i det mindste, at en sådan væren indebærer, at man i alt væsentligt har lagt sin fremtid bag sig. Min hilsen er et varemærke og næsten altid venlig – i modsætning til, hvad jeg kan finde på at skrive.

Med venlig hilsen

trackback

[…] Snaphanen (siffrorna för Malmö och Köpenhamn gäller kommunerna) insertAd(false); […]

Ther Jester
Ther Jester
10 years ago

Det måste väl vara ett Utøya var tionde vecka.

Svenssonsfunderingar
10 years ago

Gängen i den undre världen i Sverige har ökat enormt dom senaste åren, och polisen verkar vara hjälplösa mot dom kriminella gängen.

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Det er klogt af Sennels at skrive ‘…kan ændre et land til et khalifat…’ og ikke: ‘vil ændre…’

Med venlig hilsen

Tim
Tim
10 years ago

Sennels rocks! Også fordi han bare siger tingene på sådan en god human måde, hvor ingen kan klandre ham for noget som helst.
Men det forhindrer jo ikke venstre-ekstremisterne for at gå ud og gøre det.

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
10 years ago

Hvis de resultater Sennels refererer er sande, så burde det være et spørgsmål om tid inden ALLE danskere mener at islam er en totalitær ideologi snarere end en fredelig religion.

peter jensen
peter jensen
10 years ago

lækkert udstyr svenskerne har
det mest overraskende ved de engelske uroligheder var faktisk politiets latterlige udrustning

Peer Pedersen
Peer Pedersen
10 years ago
Reply to  peter jensen

Hvad hjælper “lækkert udstyr” når man ikke må bruge det?

JensA
JensA
10 years ago

Krause Kjær kom til at afsløre sig selv (sikkert ufrivillig) som en af de vatnisser, Nicolai Sennels omtalte i udsendelsen. Sennels var dog for høflig (eller for klog) til at udpege manden, der sad overfor ham, som en vatnisse.
Det er følgende replikskifte (tidlig i udsendelsen) jeg hentyder til:
Krause Kjær: “Nicolai Sennels har skrevet en bog: Blandt kriminelle flygtninge/indvandrere …”, “muslimer” retter Sennels øjeblikkelig …”muslimer” gentager Krause Kjær.
Meget morsomt.

barfbag
barfbag
10 years ago

Off topic
Jeg skrev for kort tid siden, at Kenya havde (havde) 94 ministerier (= ministre). Ien artikel af Louise Windfeld-Høeberg i Weekendavisen fredag den 12. august 2011 nævner hun, at Uganda, med den temmelig enevældige – og nylig genvalgte – præsident siden 1986, Yoweri Museveni, har ’70 ministre og 120 særlige rådgivere’. Det summerer sig! Og de skal selvfølgelig have chauffør og personbil samt en stab stillet til rådighed. Sådan forsørger man sin stamme/klan/slægt i Afrika. In Africa, politicians serve themselves, not the people. (= I Afrika er man politiker for at tjene penge, ikke for at tjene folket).

Peer Pedersen
Peer Pedersen
10 years ago
Reply to  barfbag

Det kallas “Kleptokrati” och är vida utbredd i de områden var västen matar in miljarder i hjälp/bidrag.

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x