23
aug
Seneste opdatering: 24/8-11 kl. 1343
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Norge er den akutte landesorg ovre, nu skal skylden for ABB placeres og det tager NRK sig af, så nu ligner norske medier de helt svenske. I Danmark er det heldigvis mest Politiken, der slår plat på den ekstremisme, at det er indvandringskritikken, der skabte Breivik. Jeg spørger, hvis masseindvandringen skabte Frp., DF og SD, hvorfor skabte den så ikke også Breivik? Journalisten og Cavlingprismodtageren skriver om Politikens åndelige armod og Hans Rustad skriver NRKs hets mot Frp fortsetter. Den norsk-franske Eva Joly i klippet kandiderer til præsidentposten for Europas Grønne Økologer, og hendes analyse af skylden får fuld skrue med NRK´s hjælp.

Vi går slet ikke imod “dem og os samfundet,” men imod det store bunkeslagsmål i “os imod os-samfundet.” Bare vent til næste store katastrofe, der har indvandringen som omdrejningspunkt. Hvis der stadig deles og herskes til sin tid, når tilpas mange politiske klyngebomber har ramt os, hvem ender så med at herske i de kommende, atomiserede samfund, for nye herskende klasser vil udkrystallisere sig, når gamle sprænges. Moderationen får svære kår. Politiken, Enhedslisten, Hizb ut Tahrir, Det Muslimske Broderskab, Hells Angels eller noget værre? Søren Krarup skrev forleden, at Politiken er en uanstændig avis. Den kan nu rende mig i anstændigheden, det er først og fremmest en avis for ekstreme standpunkter, indpakket i yngre offentlig ansatte kvinders snak om de nære ting. Et dameblad, der udkommer hver dag og med et fokus som Enhl. og Modkraft.

Breivik: Gefundenes Fressen for OIC

Gates of Vienna fortsætter sin serie med forsøg på at afdække Anders Breiviks mulige forbindelser til aktører langt fra de øjeblikkeligt udpegede. Dette seneste afsnit handler ikke om direkte kontakter og forbindelser mellem Breivik og the Organization of Islamic Cooperation, OIC, og er derfor ikke konspirationsteori. Det som dette must-read indlæg handler om er derimod at påvise at Breiviks handlinger kommer som sendt fra himlen hvad angår OICs vedvarende bestræbelser på at kriminalisere sandfærdig oplysning om islam, den såkaldte “islamofobi”.

Den amerikanske udenrigsminister Hillary Clinton har allerede været i kontakt med OIC med henblik på at marginalisere og shame dem der oplyser sandfærdigt om islam. Problemet for USA specielt er den garanti for ytringsfriheden som den første forfatningstilføjelse giver amerikanerne, og en mulig omvej kunne være at kriminalisere ord der kan kædes juridisk sammen med uønskede konsekvenser – dvs. i virkelighedens verden kriminalisering af angivelige intentioner. Breiviks terrorhandling kan helt uafhængigt af de virkelige motiver og rationaler vise sig at være netop én handling der vil kunne tjene som brækjern for indførelse af den slags sindelagsjura. Her Bodisseys konklusion, men læs det hele på Gates of Vienna (LFPC).

[…] The blueprint for the implementation of the OIC’s program can be discerned from Mrs. Clinton’s carefully-chosen words. The United States will undertake “implementation efforts” providing “a comprehensive framework” to address the problem of “incendiary actions” (i.e. speech that defames Islam) that generate “wide ripples of intolerance”. Those “ripples” are the consequences for which the “incendiary actions” of the “Islamophobes” will be tested.

The Secretary of State is intelligent enough to realize that implementation of the OIC’s standards cannot be accomplished just yet. First there must be “peer pressure and shaming” — that is, people who criticize Islam must be put beyond the pale.

What we say here must be repeatedly excluded from polite discourse, stigmatized, shunned, and made unthinkable.

When that is accomplished, the legal niceties that codify the “test of consequences” will be an afterthought, a mere formal confirmation of what everyone already knows is the right thing to do.

Anders Behring Breivik provided a golden opportunity for the American media — who are more than eager to go along with Mrs. Clinton’s program — to begin the process of shaming and shunning the Counterjihad movement. Unfortunately, more Breiviks will be required before they can finish the job properly.

God help us all. The Breivik Portfolio, Part Three: The OIC Connection

København, sensommer

Selv ens egen by skal man genindtage, hvis man har været væk længe nok. Der er ikke noget, der ikke skal vedligeholdes. Jeg ville se Kunstindustrimuseet igen. Nu hedder det Designmuseet, et navn fuldstændig uden karakter og patina, der passer stedet dårligt, undtagen til det nymodens plastik-tingel-tangel, der har trængt klassiskere som Henning Koppels fiskefad ud. Det er det gamle Fredriks Hospital (1752) i Bredgade, tegnet af Nicolai Eigtved og Laurids de Thurah, hvor Søren Kierkegaard døde af noget lige så omtvistet som det, der slog Mozart ihjel. Halvdelen af de besøgende var unge japanerinder, som distraherede mit kamera udover det rimelige.

Ovenfor: H.C.Andersen blandt venner i Kongens Have. Nedenfor fra oven: Nimbus motorcykel, “Humlebien” 1934. 2) Bindesbøll, sølvværker og første Carlsberg etiket. 3) Poul Henningsens flygel, 1931. 4 og 5) Japanerinder. 6) Willumsens familievase, 1891. 7) Hospitalshaven, Grønnegårsteatret piller scenen ned. Nederst) Kierkegaard, epitafium. (klik foto f. helskærm)0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] besøg i København, hvor følelsen var som en turists – Gyldendal forfatterreception, Kunstindustrimuseet, – og meget andet, jeg sikkert har glemt. Det ville tage år at udtrykke i skrift, hvad der […]

Anonymous
10 years ago

Mange års glødende engagement i underverdenens affærer har åbenbart haft en afsmittende effekt på Eva Joly’s tone og tankegang. Det er dog vulgært og uredeligt, som hun misbruger mordene på de mange unge mennesker til at mele sin egen kage. Føj!

JensH
JensH
10 years ago

@Mette

“Så vi kigger efter det, vi ikke kan finde derhjemme, og det er efterhånden ikke så meget, når det gælder tøj.”

Okay, jeg må nok erkende at jeg ikke er helt ‘up-to-date’ når det kommer til udvalget af tøj for kvinder i de forskellige landsdele 🙂
Men du har ret i, at det er et helvede at skulle parkere sin bil inde i centtrum af København.

JensH
JensH
10 years ago

“og er blevet træt af tøjbutikkerne”

Det troede jeg ganske enketl ikke kvinder kunne blive 🙂 Nå, men spøg til side. Københavnstrup har da sine charmernede sider, men sammenlignet med andre Europæiske hovedstæder er det lidt af en ‘provinsby’, (dette ikke ment i en negativ betydning), og politisk set er Københavns Kommune et galehus.

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  JensH

JensH, når vi kvindelige bønder er i København, har vi travlt og går for det meste, fordi vi ikke kan finde ud af at parkere undtagen ved Norma, som jeg ikke er vild med, og ved Glytoteket, som jeg ER vild med, og hvor jeg gerne vil spise frokost. 🙂 Så vi kigger efter det, vi ikke kan finde derhjemme, og det er efterhånden ikke så meget, når det gælder tøj.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Steen.

Dit H.C. Andersen fotografi af Eventyrdigteren skiller sig ud – på grund af børnene, der har anbragt sig for fødderne af ham. Så læser han jo op netop for dem. Fint opfattet og skudt.

Med venlig hilsen

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Emeritus

Det H. C. Andersen motiv er kært – simpelthen.

Hvordan man kan fravælge fiskefadet, forstår jeg ikke. Det er brugshåndværk i den absolutte eliteklasse, men det er for mig også kunst af den slags, der får mig til at tage en dyb indånding, fordi det er så smukt, tænkt og gjort.

Jeg holder meget af at gå på kunstindustrimuseet. Hele kvarteret er så udsøgt og herligt at bevæge sig rundt i, når man som provinsbo har vandret den obligatoriske tur nedad Strøget og er blevet træt af tøjbutikkerne.

Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Mette

Skulle gärna vilja utforska alla smågator runt omkring Ströget, något jag bara gjort i begränsad omfattning tyvärr. Jag vet att en av gatorna heter Skt Peders Sträde mest tack vare att jag besökt Fantask och Superlove tidigare om åren. Fast jag tycker det var synd att Fantask förlorade den gamla fasaden med Silversurfaren och Conan efter en renovering. Tyckte affären var mycket charmigare just på grund av det. Har även varit på Montmartre men jag minns inte vad just den gatan heter längre. Säkert kan man hitta billigare affärer och restauranger på dessa smågator än på turist-fällan Ströget. Fast jag… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Robin, jeg boede engang i en sommermåned midt i “minefeltet” i de små gader omkring universitetet, og det var meget charmerende. Den gang var det også aldeles trygt.

Museet ligger ikke der men på Bredgade, der er færdelsesåren i Frederiksstaden, som er ganske anderledes med bestemt værd at besøge. I området finder du bl.a. en kendt smørrebrødsforretning

http://da.wikipedia.org/wiki/Frederiksstaden

Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Jag kan än idag minnas hur häftigt det var som barn att åka över. På den tiden hade vi både Vikinga-båtarna och Scarlett-färjorna. Idag har vi inget av dem utan blir tvungna att antingen åka via Helsingborg eller Öresundståg över bron. Det kändes annorlunda men ändå inte på något märkligt vis. Arkitekturen var inte dramatiskt annorlunda från den här sidan och folket såg likadana ut som oss. Ändå var det något som var annorlunda. Häftigt var också att ha ett annat lands huvudstad så nära. Har aldrig haft något särskilt starkt förhållande till Stockholm just för att det ligger för… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Robin, da jeg som barn kom til Malmö, syntes jeg også, at der var noget gammelkendt over byen, og som voksen kom jeg til at holde meget af Stockholm, da jeg boede på Lidingö. I Lunds domkirke føler jeg mig ligefrem hjemme, pudsigt nok, der er noget ved den bygning, som er så dansk, så dansk, og som ikke findes i kirkerne mod nord.

Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Lunds domkyrka är otroligt fridfull. Dom få gånger jag besöker den brukar jag sitta en stund nere i kryptan. Det är så lugnt och skönt där nere. Även universitet måste räknas som danskt även om jag inte vet om någon byggnad från den tiden blivit bevarad men det grundades ju på den danska tiden. Tyvärr verkar Lund också gå mot allt mer berikning då rån och våldtäkter har ökat i den gamla akademiska staden. Kanske beror det på närheten till Malmö eller så är det bara mohammedanerna som utökar sitt territorium som vanligt.

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  steen

Steen. Jeg holder hånden over mine hvide kaffekopper, som Koppel designede, Den Kgl. Porcelænsfabrik er holdt op med at producere dem, og de er ret sarte, men jeg har ikke opvaskemaskine, så her går det mere forsigtigt for sig. Af og til skriver jeg om min herlige grundtvigianske og modige farmor, der blev smidt ud af sine forældre, da hun ville giftes med min farfar. Kæresteparret måtte have et kongebrev for at blive viet, og det var altsammen meget romantisk set med eftertidens øjne og meget voldsomt set med samtidens. Farmor blev ved med at overraske til det sidste. En… Read more »

Prudentius
10 years ago

Apropos Clinton.

Så er det uhyggeligt (og desværre også morsomt, selvom vi alle ender med at betale regningen, hvad den så end kommer til at bestå af) at være vidne til en af de vel mest talentløse amerikanske administrationer nogensinde.

Indenrigspolitisk og udenrigspolitisk er Obama og hans regering en fuldstændig og total katastrofe, alt sejler for den mand.

Og når man så tænker på han blev dyrket, som Kabaen i Mekka…

Nils
Nils
10 years ago

Hov, det er jo ikke den første Nimbus. Den første var “kakkelovnsrøret”. Men måske er det den første “nye” Nimbus. En køn maskine. Kønnere end de små japanere.

Crass Børsting
Crass Børsting
10 years ago

Fine billeder, mange tak.

16830911
16830911
10 years ago

Danmark har många legendariska personligheter:

Piet Hein, superellipsen och gruks, bl a
Simon Spies, definierade charterbranschen
Peter Naur, BNF och Algol
Bjarne Stroustrup, skapade C++
Anders Hejlsberg, Turbo Pascal, Delphi, C#, etc
David Heinemeier Hansen, mannen bakom Ruby on Rails.
Lars Bak, Google Crome Web browser
Bröderna Rasmussen, Google Maps

Miljoner människor har fått ett bättre liv pga dessa stora danska entreprenörer!

Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  16830911

Kanske borde även Victor Borge räknas in eller räknas han mer som amerikan trots att han var född i Danmark?

16830911
16830911
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Tag med honom också!

De flesta stora skandinaver hamnar i alla fall i USA, ett av få länder där träd får växa upp i himlen.
Det gäller även majoriteten i det gäng jag rabblade upp.
Även om de kanske inte bor där borta så får de sitt dagliga bröd därifrån.

Svenssonsfunderingar
10 years ago

Jag har aldrig varit i Köpenhamn, men har hört att det ska vara en fin stad. Jag har en fråga, jag vet att pokerproffset Gus Hansen kommer från Danmark, kommer han från Köpenhamn, någon som vet, är tacksam för ett svar i såna fall Mvh Svensson 🙂

Robin Shadowes
10 years ago

Köpenhamn är ljuvligt på sommaren så det är väl bäst att vänta till nästa sommar när det snart är höst. Har du barn så har du både Tivoli och Bakken att välja. Båda är rätt olika och har sin egen charm även om Tivoli är mer känt bland turister och ligger mer centralt.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Ja, han gør – “vi” kan nemlig bare det der med at bluffe her i Københavnstrup 😉

http://da.wikipedia.org/wiki/Gus_Hansen

Gustav “The Great Dane” Hansen (født 13. februar 1974 i København) – bedre kendt som Gus Hansen – er en dansk, professionel pokerspiller bosiddende i Monaco. Han er en del af Team Full Tilt, der ligger under pokersitet Full Tilt Poker.

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x