23
aug
Seneste opdatering: 23/8-11 kl. 1102
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er en betydelig komik i dette klip, selv om syv minutters rettroenhed (der forresten lyder nøjagtig som de ulidelige britiske venstreradikale der blev karikeret i Life of Brian), kan være for meget. Den nemme replik til denne modsætning mellem militante og moderate ville selvfølgelig være at ønske at der var flere af sidstnævnte slags, men nu skal Snaphanen heller ikke være nem og tilbyde beroligende illusioner: Problemet er stadig enabling. Frk. Skinger kan kun gøre det hun gør fordi der er en pool af almindelige muslimer der i varierende grad er enige med hende. Der er ikke nogen kendt måde at beholde de pragmatiske, og udskille og udsmide de rettroende på (LFPC).

“Rystende, etnisk masseslagsmål i Esbjerg”

Man skal grave godt forbi Riztaus venstreideologiske telegrammer, for at klistre denne rubrik sammen og danne sig et billede af, hvad der egentlig foregik på gaden i Esbjerg i går. Vi bør græde tørre tårer, hvis Ritzau går nedenom og hjem.

De to grupper udgjorde samlet cirka 10 unge mænd. Den ene gruppe bestod af etniske danskere og den anden af nydanskere, og der var tale om mænd fra 18-19-årsalderen til en mand på 29 år.

Esbjerg: To grupperinger i masseslagsmål bag scenen ved Torvet, 16 anholdt efter masseslagsmål, Politi frygter nye sammenstød i Esbjerg. Jeg har en ven, der er domsmand. Han siger, han er vidne til en etnisk mini-krig i retten i samfundslag, som vi pæne mennesker med klaver og studentereksamen fra dengang, den var noget værd, intet aner om eller vil ane om. “Det började som en skakning på nedre däck…..”

Jeg tænker mit, når jeg passerer byretten om ser torvet vrimle med politi i skudsikre veste og med maskinpistoler. Måske vælgerne skulle overveje at sende Frank Aaen, Villy Søvndal og Margrethe Vestager på tvungen pension som domsmænd, når nu valget kommer. En ret mild og human straf, vil jeg mene, og en chance for endelig at udrette noget samfundsnyttigt.

Og hvad rager det os?

Daily Mail skriver i dag om engelske muslimske studerende som af religiøse årsager afviser at betale renter på deres studielån. Ha! Avisen forklarer sine læsere baggrunden således:

Sharia law is Islam’s legal system. It was derived from the Koran, as the word of God, the example of the life of the prophet Muhammad and fatwas – the rulings of Islamic scholars.
It is different to the legal traditions of the Western world because it governs – or informs – everything about how a Muslim lives.

’different to the legal traditions of the Western world’ – indeed. Men det relevante britiske ministerium har ikke desto mindre planer om at ’finde en løsning’ i samarbejde med de berørte grupper af studerende. Hvadbehar? Hvordan kan det på nogen måde rage det britiske samfund hvad shariaretten siger om betaling af renter? Det er vel hævet over enhver tvivl at en rente på 3 % som der bliver tale om, er inden for lovgivningens rammer? Og at det står enhver frit for at undlade at benytte sig af den statslige långivning?
Det er dybt bekymrende, at britiske politikere på den måde helt tankeløst bøjer sig for en ’lovgivning’ der udelukkende er religiøs tradition – og vel at mærke ikke engang britisk sædvaneret eller tradition.
– Nemo

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Crass Børsting

Det var dog en uudholdelig kone at høre på !

Havde nogen klasket hende et par flade var det forståeligt for hun gjorde jo forsøg på at opildne folk til et og andet imod biksen !

gren
gren
10 years ago

Tak for oplysningerne om Esbjerg. I de medier jeg har læst, er konflikten blevet fremstillet som om, det var et opgør mellem Hell’s Angels og Bandidos.

Crass Børsting
Crass Børsting
10 years ago

Uudholdelig video med den usynlige skrighals. Aldrig ville et par smældende lussinger have været mere velanbragte end i hendes ansigt.

anno
anno
10 years ago

Åbne grænser og lukkede kasser, hvem tror på den efterhånden (bortset fra Cepos)

Breaking News… fra Esbjerg 23. 08. 2011 15:19

Esbjerg: Politiet har forvist 20-30 rockervenner fra retten

http://www.jv.dk/
ht tp://www.jv.dk/artikel/1177194:Esbjerg–Esbjerg–Politiet-har-forvist-20-30-rockervenner-fra-retten

Anonymous
10 years ago

Godt poeng. Man kan også si at Snaphanen og lignende høyreekstremister er den “pool” som Anders Behring Breivik svømmer rundt i.

steen
Admin
10 years ago
Reply to  LFPC

Nu skal du være ordentlig ved den anstændige, anonyme bidrager fra LIKESTILLINGS- OG DISKRIMINERINGSOMBUDET. Tænk hvor meget svineri han/hun er tvunget til at læse i embeds medfør. Der er også noget damp, at lukke ud, de er kun mennesker ! 🙂

Tim
Tim
10 years ago

Forbyd sharia, gør det totalt ulovligt og smid alle hjem der lever under den. Det er ALLER første skridt vi skal tage her i Danmark mod Islam. Så kan vi starte med burka/niqab og tørklæde, koranskoler, importerede muslimske problemer, osv.
Det her skal have en ende

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Brugeranmeldelse af Ritzau 😀

http://www.trustpilot.dk/review/www.ritzau.dk

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago

“Der er ikke nogen kendt måde at beholde de pragmatiske, og udskille og udsmide de rettroende på (LFPC).”
Måske er der ikke nogen kendt måde, men der er så afgjort en pragmatisk,

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x